joi, 4 iulie 2019

Strigatul Lupului (2019)

Rusia invadeaza insulele Aland care apartin de drept Finlandei, iar presedintele Frantei hotaraste sa trimita ajutor militar tarii nordice care consta in submarine nucleare din cadrul marinei franceze. Organizatia terorista Al-Jadida reusesc sa puna mana pe un submarin rusesc reconditionat si il folosesc pentru a lansa spre Franta un proiectil nuclear cunoscut drept R-30, fara a contine, insa, focosul nuclear. Acest lucru pacaleste guvernul francez sa raspunda printr-un contraatac nuclear lansat din submarinul lor „Formidabil”. Numai ca un amiral din cadrul Fortelor Strategice ale Oceanului si un expert in sonare introduce in ecuatie un alt submarin, Titanul, pentru a preveni lansarea acestui focos nuclear din partea Frantei indiferent de riscuri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2LIiGDM
via IFTTT

Scoala Ororilor (2018)

Don Wallace este un tanar care provine dintr-o familie modesta si este fortat sa navigheze printr-o noua lume foarte complicata, plina de ritualuri si reguli complicate condusa de sase fosti studenti sadici. Rangurile de conducere sunt impuse cu forta si discutarea cu zeita scolii, Clemsie, este strict interzisa. Numai ca aceasta lume antica este pe cale sa fie zguduita puternic din temelie – la propriu. O groapa de pe proprietatea scolii elibereaza niste orori inexplicabile. Curand, o noua ordine va fi stabilita atunci cand elevii, profesorii si chiar directorul scolii ajung sa fie implicati intr-o batalie acerba pentru supravietuire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XTELpO
via IFTTT

Cei mai buni inamici (2019)

Inspirat din intamplari adevarate, filmul este centrat asupra unei relatii atipice dintre Ann Atwater, o activista pentru drepturile civile foarte vizibila si apreciata de public, si C.P. Ellis, un lider al temutei grupari infractionale Ku Klux Klan, care se zbate la randul sau sa elimine din scoli segregarea, fiind satul de faptul ca elevii de culoare sunt pusi sa invete in conditii total diferite fata de cei albi. Perioada in care se desfasoara aceste evenimente este vara anului 1971, in Carolina de Nord unde animozitatile pe baze rasiale ating cote alarmante. Evenimentele incredibile care se desfasoara vor schimba viata tuturor pentru totdeauna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FMB5f9
via IFTTT

Fiul Obscuritatii (2019)

Cum ar fi daca un baiat dintr-o alta lume ar ajunge din greseala pe planeta noastra, dar in loc sa devina un erou legendar devine ceva sinistru pentru omenire? Acest lucru se petrece cu Brandon Breyer, un adolescent in varsta de 12 ani care detine niste super puteri extraordinare si are un temperament instabil. Bradon comite o serie de violente infioratoare pentru cineva de varsta lui, iar dupa primul act de violenta in vazul lumii seriful local vine sa se ocupe de problema, insa ancheta acestuia se dovedeste a fi una foarte greu de dus la capat. Nici matusa lui Brandon si consiliera scolii nu este de prea mare ajutor pentru a-l stapani pe adolescent.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XNGw7Q
via IFTTT

miercuri, 3 iulie 2019

Dupa ce ne-am intalnit (2019)

Fiind inspirat dintr-un roman de mare succes, filmul o are in centrul atentiei pe studenta Tessa, o fata foarte dedicata invataturii si o iubita loiala pentru prietenul ei din liceu. Ea intra in ultimul semestru din facultate si se inarmeaza cu o ambitie de fier pentru a-si construi un viitor ambitios si stralucitor, numai ca lumea ei este data peste cap si toate principiile dupa care s-a ghidat in viata devin incerte atunci cand il intalneste pe misteriosul Hardin Scott. Un rebel intrigant care o face sa isi puna la indoiala tot ce a crezut ca stie despre ea insasi si despre ceea ce isi doreste cu adevarat de la viata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2J9jFeP
via IFTTT

marți, 2 iulie 2019

Fiul lui Shaft (2019)

JJ, cunoscut si sub numele de John Shaft Jr., este un expert in securitatea cibernetica si are o diploma in acest sens din partea faimoasei MIT, insa pentru a scoate la suprafata adevarul din spatele mortii premature a celui mai bun prieten al sau, JJ va avea nevoie de o educatie pe care doar tatal sau i-o poate oferi. Absent pe toata perioada copilariei si tineretii lui JJ, legendarul John Shaft Sr. accepta sa isi ajute fiul pentru a intra in interiorul lumii interlope din Harlem. In timp ce insigna de analist pe care juniorul o are de la FBI intra oarecum in coliziune cu tacticile seniorului, cei doi impartasesc anumite calitati in lupta cu infractorii. In plus, batranul Shaft are si un scop personal din a-si ajuta fiul pentru a regla niste conturi mai vechi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/3059bTi
via IFTTT

luni, 1 iulie 2019

Godzilla II: Regele monstrilor (2019)

Aceasta noua poveste prezinta eforturile eroice ale agentiei Crypto-zoologica Monarch in timp ce membrii acesteia se confrunta cu o serie de monstrii de dimensiuni gigantice printre care se numara si maretul Godzilla, care intra in coliziune cu alti monstri precum Mothra, Rodan si chiar cel mai mare inamic al sau, King Ghidorah, monstrul cu trei capete. In momentul in care aceste trei super specii de animale gigantice, despre care se credea ca nu sunt nimic altceva decat niste simple mituri, ies din nou la suprafata, ele se vor confrunta pentru a detine suprematia pe planeta, iar existenta speciei umane atarna de un fir de ata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2KOrsk4
via IFTTT

X-Men: Dark Phoenix (2019)

Oamenii-X, protectorii pacii. Jean Grey este una dintre cele mai iubite eroine din grupul X-Men, insa dupa ce o misiune de-a lor decurge foarte rau, Jean este expusa unei puteri antice intunecate. Aceasta putere a distrus tot ce i-a iesit in cale pana acum, insa Jean este singura care a reusit sa o stapaneasca. Problema este ca puterea aceasta a inceput sa ii creeze greutati si lui Jean si a devenit instabila, iar in anumite momente o elibereaza cu multa manie si provoaca mari distrugeri. Puterea aceasta o consuma treptat pe Jean, iar lumea intreaga este pusa in pericol. Cei din X-Men sunt pusi in fata unui adevar groaznic: vor trebui sa aleaga intre a salva lumea intreaga sau pe prietena lor care o pune in pericol.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2J2OvWw
via IFTTT