marți, 28 mai 2019

John Wick 3: Razboi Total (2019)

In aceasta a treia parte din franciza de actiune, John Wick se intoarce avand pusa pe capul sau o recompensa in valoare de 14 milioane de dolari si o armata de vanatori de recompense pornind pe urmele sale in dorinta de a-l lichida si a pune mana pe suma uriasa de bani oferita in schimbul uciderii sale. Dupa ce omoara un membru al unei organizatii internationale de asasini, cunoscuta drept “High Table”, John Wick este pus pe lista neagra si acum cei mai nemilosi si eficienti asasini din lume ii pandesc fiecare miscare pentru a-l ucide.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2EFAOtR
via IFTTT

sâmbătă, 25 mai 2019

Profesorul (2019)

Dupa ce afla ca sufera de o boala cumplita din care are sanse minime sa mai scape cu viata, un profesor de liceu hotaraste sa isi traiasca ultimele zile din viata la maximum si se afunda in toate viciile posibile – incepand cu consumul excesiv de alcool, continuand cu fumatul si terminand cu exprimarea tuturor gandurilor pe care le are fata de oamenii care-l inconjoara – indiferent ca sunt dureroase pentru acestia. In timp ce trece prin toate stadiile bolii si a vietii de zi cu zi, el ajunge sa inteleaga adevarul despre viata lui si incepe sa refaca relatiile stricate, sa accepte oamenii din jur si invata sa-si aprinda spiritul bun din interiorul sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2W6DThd
via IFTTT

Vocea Egalitatii (2019)

Filmul prezinta povestea inspirationala adevarata a unei tinere avocate pe nume Ruth care isi vede visele de maretie in cariera puse in pericol de discriminarea pe baza de sex din anii ’60-’70. Impreuna cu sotul ei pe care l-a ajutat foarte mult in viata personala si in cariera atunci cand acesta s-a zbatut sa invinga cancerul, ea porneste un razboi impotriva injustitiei si discriminarii care se petrece in America si ajunge in cele din urma sa castige respectul si egalitatea intre sexe. Povestea ei a ramas in istorie si indarjirea cu care a luptat pentru drepturile femeilor a inspirat generatii intregi de oameni.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2X4viYQ
via IFTTT

joi, 23 mai 2019

Labirintul: Evadarea (2014)

Thomas se trezeste intr-un ascensor misterios, nemaiavand nicio amintire in legatura cu trecutul sau. Aruncat fara voia sa intr-un loc izolat, inconjurat de ziduri inalte alaturi de alte cateva zeci de adolescenti, Thomas este nevoit sa se adapteze acestui nou stil de viata si a noilor reguli pe care trebuie sa le respecte cu strictete. In fiecare seara, usa care duce spre un labirint este inchisa iar cei care nu au reusit sa revina la timp sunt dati pe ‘mana’ unor creaturi periculoase. Adolescentii au misiunea de a explora labirintul pentru a gasi o iesire si Thomas decide sa li se alature. Datorita lui, toti prizonierii au sansa de a scapa din acel loc sordid.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2HOBrSK
via IFTTT

Nume de Cod: Spionul de Noiembrie (2014)

Peter Devereaux este un fost agent CIA faimos pentru eficacitatea sa, dar si pentru trecutul sau tulbure. Contactat pentru a asigura protectia lui Alice Fournier, responsabila de un centru de primire pentru refugiati a carei marturii i-ar putea compromite pe unul din candidatii favoriti la alegerile prezidentiale din Rusia, Devereaux isi da seama rapid ca a fost manipulat si ca a devenit tinta fostului sau elev, David Mason. Incepe o lupta dramatica pentru supravietuire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VXwe4Y
via IFTTT

Orasul Pacatului: Am Ucis Pentru Ea (2014)

Intr-un oras in care justitia este neputincioasa, cei mai disperati cauta razbunarea, iar criminalii periculosi sunt urmariti de autoritati. Marv se intreaba cum a ajuns in mijlocul unei gramezi de cadavre. Johnny, un tanar jucator, ajunge in Sin City si are curajul sa-l infrunte pe cel mai de temut om din oras, senatorul Roark. Dwight McCarthy are o ultima intalnire cu Ava, femeia visurilor sale. Nancy Callahan este devastata de sinuciderea lui John Hartigan care a incercat doar sa o protejeze. Insetata de razbunare, ii cere ajutorul lui Marv.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2HSovei
via IFTTT

Bucatarul (2014)

Carl Casper lucreaza intr-un restaurant modern din New York. Carl este suparat din cauza ca nu isi poate exprima creativitatea in bucatarie din cauza unui proprietar mult prea rigid. Din cauza criticii inversunate a unui blogger, Carl isi pierde locul de munca. Cu moralul la pamant, Carl decide sa plece in Miami cu fosta sa sotie si fiul lor Percy. Alaturi de bunul sau prieten Martin, Carl transforma un vechi camion intr-un restaurant mobil specilizat in sandwich-uri cubaneze. Pentru a se apropia de fiul sau, accepta ca acesta din urma sa il insoteasca prin tara in promovarea restaurantului sau. Camionul, El Jefe, cunoaste un succes nebun pe oriunde trece.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2EuxIIY
via IFTTT

In Ochii Tai (2014)

Rebecca este sotia unui doctor ambitios din New Hampshire. Rebecca este tinuta din scurt de sotul sau care o face de ras in public ori de cate ori are ocazia. Dylan este un fost detinut care locuieste intr-o rulota din New Mexico. Dylan simte durerea Rebeccai. In urma unui accident din copilarie cei doi au ramas conectati, intre cei doi s-a instalat o legatura inexplicabila. Dylan poate vedea ce vede Rebecca si invers. Acest lucru nu trece neobservat de sotul Rebeccai care ajunge la concluzia ca sotia sa are probleme mentale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2X2U7Vb
via IFTTT

Nebunie in Las Vegas (2014)

Michael si Candace urmeaza sa se casatoreasca in Las Vegas. Au invitat cateva cupluri pentru a petrece cateva zile de neuitat. Insa nimic nu decurge conform planului. In ajunul celei mai importante zile din viata lui Michael si Candace, femeile incearca din rasputeri sa scape de mama lui Michael pentru a se putea distra si ele la petrecerea burlacitelor. In cazul barbatilor, lucrurile stau mult mai prost. In momentul in care o problema ii obliga sa faca rapid rost de bani, nunta lui Michael si Candance este pusa in pericol…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2EvxRvI
via IFTTT

Noaptea Cometei (2014)

In timp ce o cometa se pregateste sa treaca deasupra orasului Los Angeles, Em, un tanar ce urmeaza sa participe la o cina intre prieteni, isi da seama ca mobilul sau nu mai functioneaza. Odata ajuns la cina, invitatii incep sa povesteasca prin ce situatii ciudate au trecut. Brusc, casa se scufunda in intuneric. Dupa parerea lui Em, responsabili pentru aceasta situatie este unul din invitati. Tensiunea creste iar invitatii fac o descoperire neasteptata care le va schimba pentru totdeauna cursul existentei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Ql4YHs
via IFTTT

O Noapte Nebuna in Oras (2014)

Allyson este mama a trei copii. Pentru ca sotul sau este mai mereu plecat in calatorii de afaceri, Allyson este nevoita sa le faca pe toate, singura. Din dorinta de a mai avea putin timp si pentru ea, Allyson organizeaza o seara in oras alaturi de doua prietene din copilariei, si ele mamici ocupate: Izzy si Sondra. Copiii celor trei au ramas in grija sotilor. Sotul lui Allyson prefera sa joace jocuri video decat sa stea acasa cu copiii iar sotului lui Izzy ii este pur si simplu teama de gemenii sai. Lucrurile nu decurg conform planului, cele trei mamici au parte de o multime de probleme si intalnesc o serie de personaje ciudate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2wiwNqw
via IFTTT

duminică, 19 mai 2019

Ce-si doresc barbatii (2019)

Profesia lui Ali este una in care femeile nu prea sunt bine vazute si sunt foarte rare. Ea este o impresara care devine de multe ori tinta ironiilor din partea celorlalti colegi de breasla barbati care nu prea o iau in seama, considerand-o nepotrivita pentru meseria aleasa. Numai ca intr-o zi, ea capata un har total neobisnuit pe care-l va folosi cu mult succes: este capabila sa auda gandurile tuturor barbatilor si se foloseste de acest lucru pentru a capata succes in meserie si nu numai.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Jv31rw
via IFTTT

vineri, 17 mai 2019

Vaduva Greta (2019)

O tanara draguta si naiva pe nume Frances incearca sa-si faca o cariera in New York, nu are nicio ezitare in a returna o geanta pe care o gaseste la metru proprietarei de drept a acesteia. Acea proprietara este o femeie pe nume Greta, o profesoara de pian excentrica de nationalitate franceza care iubeste muzica clasica, insa isi traieste viata intr-o singuratate dureroasa. Pierzandu-si recent propria mama, Frances se ataseaza rapid de vadiva Greta. Cele doua se imprietenesc imediat, numai ca sarmul matern al Gretei dispare incet-incet si devine din ce in ce mai tulburatoare pentru Frances care descopera ca nimic din viata acesteia nu este ceea ce pare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2YyNtpR
via IFTTT

marți, 14 mai 2019

Legenda lui Shazam (2019)

Billy este un tanar abandonat care s-a dovedit o adevarata pacoste pentru Serviciile Sociale si autoritati cu incapatanarea sa de a-si gasi mama pierduta. Totusi, in cea din urma casa sociala in care a trait, Billy isi face un prieten pe nume Freddy si se regaseste in situatia de a fi ales de vrajitorul Shazam sa devina noul sau campion. Avand acum capacitatea de a deveni un super erou adult prin simpla pronuntare a numelui vrajitorului, Billy isi exploreaza noile puteri alaturi de Freddy. Totusi, el descopera curand faptul ca are de infruntat un inamic letal in persoana Dr. Thaddeus Sivana, care si-a dorit in trecut sa fie campionul lui Shazam si a fost respins, capatand in schimb puterea celor Sapte Pacate Mortale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2JkjTkq
via IFTTT

duminică, 12 mai 2019

Profesorul si Nebunul (2019)

Bazat pe un roman foarte bine vandut international, filmul prezinta o poveste adevarata despre nebunie, geniu si obsesie care ii are in centrul atentiei pe doi barbati remarcabili ce au creat impreuna istoria prin scrierea Dictionarului Englez Oxford. Inceputul acestui dictionar a fost in anul 1857 atunci si a reprezentat unul dintre cele mai ambitioase si revolutionare proiecte din istorie. Profesorul James Murray si-a asumat aceasta provocare stiind ca este posibil sa-i ia lui si echipei sale un secol sa adune toate definitiile cunoscute. Totusi, datorita muncii la care au putut participa si oameni din afaraechipei sale, el primeste definitii din toate colturile lumii, iar completarea acestuia a fost realizata in cateva decenii. Cand s-a descoperit ca mai bine de 10 mii de definitii au provenit de la un singur om, comitetul condus de Murray insista in a-i oferi un premiu si se descopera un adevar socant.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2W2R4Pi
via IFTTT

Anomalie (2019)

Sarah este o mama al carei fiu minor, Miles, are un comportament tulburator care indica posibilitatea ca trupul sau sa fie posedat de o entitate supranaturala malefica. Temandu-se pentru siguranta familiei sale, Sarah va trebui sa faca o alegere dificila intre instinctul sau maternal de a-l iubi si proteja pe Miles si nevoia disperata de a investiga care ar putea sa fie cauza posedarii acestuia. Ea este fortata sa caute raspunsri in trecutul sau si ajunge intr-o situatie in care linia fina dintre perceptie si realitate devine infricosator de incetosata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VR7YAH
via IFTTT

vineri, 10 mai 2019

Regina din Jhansi (2019)

Nascuta si crescuta intr-o familie modesta, Manikarnika devine o tanara curajoasa si foarte increzatoare in fortele proprii, atragand atentia barbatilor din cele mai inalte zone de influenta ale regatului sau, ajungand chiar sa se marite cu Regele Maratha. Devenita Regina, ea este nevoita sa isi schimbe numele si devine Lakshmi. Dupa o vreme de cand si-a preluat indatoririle de Regina, Lakshmi este socata sa descopere ca insusi Regele, sotul ei, trebuie sa-si plece capul in fata ofiterilor Britanici care conduc India la acea vreme. Revoltata si refuzand sa se umileasca in fata acestora, ea devine rapid tinta lor si ii pun gand rau pentru a fi ucisa atat ea cat si sotul ei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Yn8WSu
via IFTTT

Luptand cu Familia Mea (2019)

Bazat pe o poveste reala, filmul prezinta viata incredibila a Superstarului din WWE Paige (TM). Nascuti intr-o familie de luptatori, Paige si fratele ei, Zak, sunt coplesiti de emotie si entuziasm atunci cand primesc o sansa unica in viata de a semna cu compania WWE. Din pacate, insa, doar Paige este acceptata dupa o serie de teste si pentru a-si urma visul ea va trebui sa isi lase familia in urma si sa se mute in America pentru a intra intr-un program strict de antrenamente. Calatoria lui Paige o va impinge pe aceasta sa lupte pentru familia ei si sa dovedeasca lumii intregi ca ceea ce o face diferita este exact acel lucru ce o poate transforma intr-o vedeta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2HdRkTz
via IFTTT

miercuri, 8 mai 2019

Puscasii marini 2: Camp de foc (2014)

Caporalul Chris Merrimette, este distrus sufleteste de ororile razboiului, dezamagit de ceea ce a vazut pana acum.. Acum, are o noua misiune: aceea de a aproviziona o unitate aflata intr-o regiune izolata, pe un teritoriu ocupat de talibani. In timp ce conducea prin provincia ostila Helmand, o echipa Navy Seals opreste convoiul si le cere ajutorul. Echipa Navy Seals are misiunea de a ajuta o femeie de origine afgana care a avut curajul sa ii sfideze pe talibani. Fara tancuri sau avioane, Merrimette si echipa sa vor avea nevoie de intreg armamentul de care dispun pentru a o escorta in siguranta pe femeie in afara tarii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2H87Xi9
via IFTTT

Noaptea Judecatii 2: Anarhia (2014)

Noaptea Judecatii a devenit o traditie in America. O data pe an, timp de 12 ore, populatia este invitata sa dea frau liber tuturor pulsiunilor violente si criminale, fara represalii. Leo este inarmat si se plimba pe strazi in cautarea unei tinte noi. Eva si fiica sa Cali s-au baricadat in casa, insa un eveviment neprevazut le obliga sa iasa pe strazile periculoase. Un cuplu aflat in pragul separarii descopera terifiati ca masina lor a facut pana in mijlocul pustietatii, intr-o noapte in care totul e posibil. Drumurile lor se vor incrucisa in curand.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Vn7xi4
via IFTTT

Doi Escroci (2014)

Richard, un barbat in prag de pensionare, afla ca activele companiei sale au fost inghetate din cauza unui alt coleg, Vincent. Nedorind sa ramana nici el, nici angajatii sai fara fondul de pensii, Richard ii cere ajutorul fostei sale sotii Kate cu care a ramas in relatii amiabile si pleaca pe urmele lui Vincent, care a fugit in Franta. Ajunsi in Franta, cei doi observa la gatul logodnicei lui Vincent un diamant pretios. Decid sa obtina banii necesari intr-un alt mod: vor fura diamantul femeii. Incearca sa se apropie de logodnica lui Vincent si descopera socati ca aceasta este dispusa sa ii ajute.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2V6ous1
via IFTTT

Un Om Bun (2014)

Dupa ce decide sa renunte la slujba din cadrul Operatiunilor Speciale, viata lui Alexander se schimba radical. Devine proprietarul unui complex de apartamanete iar cand ceva se strica, Alexander este mesterul priceput la toate. Cand unul din chiriasii sai este amenintat de mafie, Alexander se trezeste implicat intr-un adevarat razboi intre gastile rivale chinezesti si rusesti. Alexander este nevoit acum sa infrunte un vechi dusman, are ocazia sa se reconcilieze cu trecutul sau tulburat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/30a10pN
via IFTTT

Cum sa iti Dresezi Dragonul 2 (2014)

Cinci ani au trecut de cand Toothless si Hiccup au reusit sa restabileasca pacea intre dragoni si vikingi. Astrid si restul trupei se dedica noului sport favorit de pe insula Berk: cursele de dragoni. Toothless si Hiccup calatoresc mereu impreuna pe cer in cautare de teritorii noi, neexplorate. Intr-o zi, cei doi descopera o pestera de gheata, casa a sute de specii de noi dragoni salbatici. Conducatorul acestora este misteriosul Dragon Rider. La scurt timp, cei doi prieteni se trezesc implicati intr-o lupta a carui scop este protejarea pacii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Y9ziaK
via IFTTT

Puneti-va Centurile (2014)

Elena si Antonio nu sunt facuti unul pentru altul. Sunt mult prea diferiti: au caractere diferite, au facut alegeri diferite in viata. Insa, simt unul fata de altul o atractie fizica care ii copleseste, pe care nu pot sa o ignore. Problema este ca Elena este logodita cu Giorgio iar Antonio este logodit la randul sau cu Silvia, cea mai buna prietena a Elenei. La inceput, intre cei doi exista o atractie fizica, aceasta fiind prima turbulenta din viata Elenei…pentru Elena viata va deveni din ce in ce mai complicata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Hao3sU
via IFTTT

Eroul Legendar (2014)

In urma cu multi ani, un suflet tulburat a ajuns pe Pamant. Era pe jumatate zeu, pe jumatate om. Era fiul puternicului Zeus. Aceasta legatura de rudenie i-a adus doar suferinta de-a lungul intregii vieti. Dupa 12 ani de munci si dupa pierderea familiei, Hercule a intors spatele zeilor gasindu-si refugiul in bataliile sangeroase. Si-a gasit sase prieteni de incredere care nu pun niciodata intrebari, doar lupta. Singura lor motivatie sunt banii. Regele Tracilor face apel la Hercule pentru a-i antrena oamenii si pentru a-i transforma in cea mai puternica armata din toate timpurile.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Y9zeI2
via IFTTT

O Casa Bantuita 2 (2014)

Dupa ce si-a pierdut iubita in primul film, Malcolm o intalneste si se indragosteste de Megan, o tanara divortata, mama a doi copii. In timp ce se transfera in noua casa cu familia, Malcolm observa fenomene ciudate pe noua proprietate. Lucrurile se complica la revenirea fantomei lui Kisha in lumea celor vii care incepe sa-i faca viata un calvar, mai ales ca e foarte geloasa pe noua iubita a lui Malcolm.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Wr7ez7
via IFTTT

luni, 6 mai 2019

O Alta Adresa de Pomina (2014)

Jenko si Schmidt, doi ofiteri de politie aflati la inceputul carierei, au reusit sa duca la bun sfarsit prima misiune, aceea de a se infiltra intr-o scoala cu scopul de a elimina o retea de traficanti de droguri. Superiorul lor le da o alta misiune, aproape identica, de data aceasta fiind nevoiti sa se infiltreze intr-o universitate. Atleticul Jenko devine rapid vedeta echipei de fotbal in timp ce robustul Schmidt fraternizeaza cu studentii la Arte. Schmidt se simte din ce in ce mai atras de Maya, o studenta. Cei doi ajung tocmai in Mexic unde urmeaza sa participe la festivitatea de absolvire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Y95Xgz
via IFTTT

Dincolo de Granita (2014)

Miquel este un tata si un sot devotat. Acesta trece ilegal granita si se trezeste acuzat pe nedrept de uciderea sotiei fostului serif din Arizona. Sotia insarcinata a lui Miguel este disperata la auzul vestii ca sotul sau a fost arestat. Decide sa vina in Arizona sa isi ajute sotul, dar cade in mana celor care ii ajuta pe imigranti sa treaca granita. Fostul serif este hotarat sa il gaseasca pe vinovat si sa il faca sa plateasca. Ancheta actualului serif nu face niciun progres. Incepand propria sa ancheta, fostul serif descopera o multime de secrete tulburatoare…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2ZZoL3z
via IFTTT

Pana la Proba Contrara (2014)

In 1993, in West Memphis, Arkansas, trei baieti care locuiau intr-un cartier linistit sunt gasiti morti in circumstante misterioase. Scena crimei seamana cu un ritual satanic. Autoritatile fac tot ce le sta in putinta sa gaseasca vinovatii. Ancheta ii conduce spre trei adolescenti. Acestia sunt arestati si interogati. Chiar daca comunitatea in care locuiesc i-a condamnat deja, Ron Lax, un detectiv privat din regiune este convins de nevinovatia lor si decide sa inceapa ancheta proprie. Ron Lax scoate la lumina o serie de elemente nerezolvate. Ancheta se complica pe zi ce trece, incriminate fiind cu totul alte persoane.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2V58q9J
via IFTTT

Dincolo de Limite (2014)

Cazuta in ghearele mafiei coreene, Lucy este nevoita sa trasporte un nou drog sintetic pe pamant european. Pentru facilitarea operatiunii, marfa a fost ascunsa in abdomenul tinerei femei. Lucrurile se complica in momentul in care substanta se propaga in corpul lui Lucy. Insa drogul nu o ucide, ii sporeste capacitatile cerebrale. Lucy reuseste astfel sa asimileze o cantitate fenomenala de informatii intr-un timp record. Problema este urmatoarea: nu se stie cat timp va putea rezista organismul lui Lucy si unde va ajunge datorita puterilor sale fantastice.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/30255Mw
via IFTTT

Sub Aceeasi Stea (2014)

Inca din copilarie, Hazel are probleme respiratorii care o obliga sa poarte un tub de oxigen in permanenta. Decide sa urmeze sfaturile mamei sale si se inscrie in cadrul unui grup de suport, unde il intalneste pe Augustus, un tanar care si-a pierdut un picior din cauza cancerului. Carismatic si sigur pe el, Augustus devine rapid apropiatul lui Hazel, cel care ii arata mereu partea buna a lucrurilor. Reuseste chiar sa il gaseasca pe scriitorul preferat al noii sale prietene, planificand o calatorie la Amsterdam, pentru a-l intalni. Prietenia lor se transforma incet incet in dragoste, pana in ziua in care boala revine…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VRNyHu
via IFTTT

Eroi de Sacrificiu 3 (2014)

Eroii de Sacrificiu revin in forta! Barney si echipa ajung fata in fata cu Conrad Stonebaks, cel care a infiintat aceasta echipa in urma cu mai multa vreme. Acesta a decis sa urmeze o alta cale, a devenit un traficant de arme periculos. Barney a fost nevoit sa-l elimine. Insa Stonebanks a reusit sa scape, punand la cale eliminarea tuturor membrilor echipei lui Barney. Barney considera ca in infruntarea cu Stonebanks este nevoie de oameni mai tineri, care sa se priceapa la tehnologie. Drept urmare, aduce in cadrul echipei noi membri: barbati mai tineri, mai rapizi, experti in tehnologie.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2LtSaQb
via IFTTT

Planeta Maimutelor Revolutie (2014)

La 10 ani de la evadare, Caesar si maimutele locuiesc intr-o padure in apropiere de San Francisco. Au intemeiat aici o adevarat comunitate. In timp ce majoritatea populatiei a fost mistuita de un virus, ultimii supravietuitori s-au instalat in San Francisco. In momentul in care acestia intra in contact cu maimutele, pentru a ajunge la un baraj hidroelectric care le-ar putea furniza curentul de care au atata nevoie, majoritatea maimutelor, Koba in special, sunt extrem de tematoare. Liderul lor, Caesar, decide sa aiba incredere in oameni. O serie de incidente amentinta pacea precara dintre cele doua grupuri. Cand Caesar este tradat, se declanseaza razboiul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VIBBnC
via IFTTT

Calvarul (2014)

Parintele James Lavelle predica intr-o mica parohie din Sligo, Irlanda. Localnicii orasului Sligo au o multime de secrete intunecate. Intr-o zi, in timpul unei confesiuni, un barbat ii povesteste parintelui drama sa: a fost abuzat in copilarie de catre un preot. Ii spune parintelui ca il va ucide Duminica viitoare, pentru ca este un om bun si ca este mai bine pentru biserica catolica sa ucida un preot bun. Il sfatuieste ca in urmatoarea saptamana sa isi puna viata in ordine si ii da intalnire pe plaja unde urmeaza sa il ucida. Parintele James isi petrece ultima saptamana din viata incercand sa se impace cu fiica sa instrainata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VLUohF
via IFTTT

joi, 2 mai 2019

Ucide-i cu sange rece (2019)

Un familist linistit si muncitor pe un plug de zapada, Nels este sufletul unui mic oras montan datorita faptului ca el este cel care mentine drumurile practicabile in timpul ninsorilor. El si sotia lui locuiesc intr-o cabana comfortabila departe de zona turistica. El tocmai ce a primit premiul de Cetateanul Anului, insa el Nels va trebui sa iasa din aceasta viata linistita atunci cand fiul sau este ucis de un magnat al drogurilor. Fiind un om care nu mai are ce sa piarda, el este alimentat de sentimentul de razbunare. Acest erou neobisnuit isi foloseste talentul de vanator si se transforma dintr-un om obisnuit intr-un criminal cu sange rece hotarat sa distruga cartelul celui care i-a ucis fiul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GWqK01
via IFTTT

Asistent de (ne)voie (2019)

Philip este un miliardar paralizat care vede cum muntii de bani nu pot sa ii cumpere mobilitatea si simte ca viata lui nu mai merita sa fie traita. Pentru a-l ajuta sa treaca mai usor peste rutina de zi cu zi, el isi cuata impreuna cu asistenta lui un ingrijitor si organizeaza o serie de interviuri la care participa si un afro-american proaspat eliberat conditionat din inchisoare care e obligat sa isi gaseasca un loc de munca sau macar sa prezinte dovezi cum ca incearca sa-si gaseasca unul. El merge la Philip doar pentru a obtine dovada participarii la interviu, neavand intentia de-a se angaja cu adevarat, insa Philip hotaraste ca este ceea ce are nevoie si il angajeaza. Ceea ce incepe ca o relatie profesionala, intre cei doi se dezvolta o prietenie stransa, iar Dell ii arata morocanosului miliardar ca viata merita traita.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GS9V6o
via IFTTT

miercuri, 1 mai 2019

Razbunatorii: Sfarsitul jocului (2019)

Dupa ce Thanos a folosit Pietrele Infinitului pentru a distruge cea mai mare parte din univers, Razbunatorii care au mai ramas au luat-o fiecare pe drumuri diferite, insa Captain Marvel ii salveaza pe Iron Man si Nebula si incearca sa reuneasca grupul de super eroi pentru a porni pe urmele lui Thanos si a incerca sa recupereze Pietrele pentru a anula actiunile acestuia. Desi Nebula stie unde se ascunde Thanos, cand razbunatorii ajung la el ei afla faptul ca pietrele au fost distruse pentru a impiedica folosirea ulterioara a acestora. Cativa ani mai tarziu, Omul-Furnica descopera o posibila modalitate de a calatori in timp si a schimba evenimentele prezente.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GUvfJA
via IFTTT