vineri, 26 aprilie 2019

Omul de Gheata (2014)

Dupa ce a fost acuzat pe nedrept de conspiratie in anul 1621, Ying, un razboinic ce apartine dinastiei Ming, incearca sa fuga de urmaritori si ajunge sa fie inghetat, alaturi de cei doi prieteni din copilarie, Sao si Niehu, dupa ce au fost suprinsi de o avalansa. Cei trei se trezesc 400 de ani mai tarziu, captivi intr-un Hong Kong modern, pe care nu il mai recunosc. Ying, hoinarind prin oras, o intalneste pe May, o animatoare intr-un club de noapte. Intre timp, ofiterul de politie Cheung si politicianul Tang, incearca sa ii captureze pe cei trei barbati inghetati, cu scopul de a-i vinde coreenilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2L6f53Y
via IFTTT

Codul Samurailor (2014)

Toramaru este un razboinic japonez modern. In ultimul an, acesta a provocat sapte luptatori diferiti, fiecare cu abilitati specifice de lupta. Scopul lui Toramaru este sa devina un expert in artele martiale. Stapanul Gensai, mentorul sau, ii spune lui Toramaru ca pentru a-i invinge pe adversari, unul cate unul, nu este suficient sa fie bine antrenat, trebuie sa stie si ce-i place adversarului sa manance. Toramaru incepe sa se lupte cu adversarii sai, fiecare lupta fiind diferita de cealalta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VymdKe
via IFTTT

Super Roboti 4: Exterminarea (2014)

Cade Yeager, un tata super protectiv, locuieste impreuna cu fiica sa adolescenta, in Texas. Mecanic fiind, Cade cumpara un camion aflat intr-o stare deplorabila, pe care este decis sa il restaureze. Isi da seama rapid ca este vorba despre Optimus Prime, un camion cautat de C.I.A. Cand un grup de mercenari fara scrupule dau de urma camionului, incep probelemele pentru Cade. Un grup de savanti nebuni vor sa forteze limitele tehnologiei, creand proprii lor super-roboti. Pamantul devine din nou centrul de interes al unei amenintari puternice ale Transformerilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2PyCSrR
via IFTTT

Arsita (2014)

Stillman si gasca sa de infractori au dat lovitura in urma cu 10 ani, jefuind un cazino din Las Vegas. Bishop, omul care cara geanta plina cu bani si-a pierdut memoria si a disparut, luand 10 000 000$ cu el. Ceilalti membri, in frunte cu Stillman, au fost prinsi si bagati la inchisoare. Bishop se instaleaza intr-un mic orasel din apropierea desertului. Eliberati din inchisoare, Stillman si gasca, sunt decisi sa dea de urma banilor disparuti fara urma si sa afle cine i-a turnat. Insa, amnezia lui Bishop le cam da de furca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2vqFxuc
via IFTTT

Puternicul Jack (2014)

Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea colonelului Ryszard Kuklinski, una din cele mai controversate figuri din Polonia, a singurului om care a indraznit sa-i sfideze pe sovietici, in perioada razboiului. Vazut ca un erou global de comunitate, Kuklinski a declarat razboi opresiunii comuniste, riscand viata propriei sale familii, pentru binele Securitatii Nationale. Kuklinski relizeaza ca singura modalitate de a salva ce a ramas din tara sa, este sa se infiltreze ca agent sub acoperire. Chiar si in momentele in care se afla in pericol de moarte, Kuklinski era convins ca face ceea ce trebuie pentru tara sa. Dupa fuga la Washington, acesta a declarat ca ar lua-o oricand de la capat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2vq56vv
via IFTTT

Frumoasa si Bestia (2014)

Un negustor bogat duce o viata linistita alaturi de familia sa, bucurandu-se de averea stransa de-a lungul vremii. In timpul unei furtuni pe mare, navele sale se scufunda, lasandu-l pe negustor ruinat. Negustorul se refugiaza impreuna cu cei sase copii la tara. Belle este fiica sa preferata, aceasta fiind extrem de frumoasa. In timpul unei calatorii prin partile locului, acesta se trezeste intr-un regat magic, peste care domneste o Bestie ciudata. Culege un trandafir pentru Belle insa, prin gestul sau, atrage mania Bestiei. Pentru a-l scapa pe tatal sau de aceasta problema si pentru a-l apara, Belle decide sa sa se sacrifice ea si merge sa locuiasca cu Bestia. Incetul cu incetul cei doi incep sa se descopere si sa se cunoasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2J0ocAr
via IFTTT

Razboinicii Alpha (2014)

Abandonati dupa un razboi nemilos, doi mercenari Deunan si partenerul sau cyborg, Briareos sunt trimisi in misiune in mijlocul unui oras ravasit de lupte. In timpul operatiunii cei doi ii intalnesc pe Iris si Olson, doi cetateni ai orasului utopic Olimp, care au un plan bine pus la punct de salvare a lumii. Vicleanul Thalos si lipsitul de scrupule, Two Horns, au alte obiective mai intunecate si dejuca planurile celor patru prieteni. Deunan si partenerul sau Briareos, trebuie sa protejeze cu orice pret vietile lui Iris si Olson, pentru a pastra ‘aprinsa’ ultima speranta a omenirii, pentru o lume mai buna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IH0iKU
via IFTTT

Raiul Exista cu Adevarat (2014)

Familia Burpo duce o viata linistita si fericita in Nebraska. Todd, capul familiei este pastor si pompier. In vacanta de vara, fiul familiei Burpo in varsta de patru ani, Colton se imbolnaveste. Dupa o operatie delicata de apendicita, Colton se trezeste si sustine ca a fost in Rai, in mijlocul ingerilor. Ba mai mult, l-a vazut aici pe bunicul sau pe care nu l-a cunoscut si povesteste unele lucruri pe care nu avea de unde sa le stie. Spusele sale il tulbura pe Todd, acesta nu mai este capabil sa predice. Enoriasii ii intorc spatele temandu-se de un circ mediatic. O situatie care ii pune la grea incercare pe membrii familiei Burpo.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IY4eX9
via IFTTT

marți, 23 aprilie 2019

O fata pe cinste (2019)

Jenny a fost tot timpul pasionata de muzica si a visat sa devina o jurnalista care sa activeze in acest domeniu, iar visul ei este indeplinit atunci cand este angajata la o revista de profil de mare succes. Problema este ca pentru acest loc de munca ea va trebui sa se mute din New York in San Francisco, lucru pe care iubitul ei nu doreste sa il faca si din acest motiv hotaraste sa puna capat relatiei de noua ani pe care o aveau. Ranita de decizia iubitului ei, Jenny isi cheama cele doua bune prietene pentru o noapte in oras de neuitat in care sa-si aline durerea sufleteasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XCTyBa
via IFTTT

Fara Mila (2019)

Gloria Fuentes este o femeie din Los Angeles care merge in vizita la o buna prietena, Suzu, in Tijuana, Mexic. Cele doua merg impreuna la un club pentru a se distra, iar Suzu incearca sa impresioneze pentru a avea mai multe sanse la un concurs de frumusete la care s-a inscris. Cand Gloria merge la baie, un grup de barbati inarmati dau buzna si incearca sa o rapeasca pe Gloria, dar reuseste cumva sa scape. In dimineata urmatoare ea nu mai reuseste sa dea de prietena sa si hotaraste sa anunte politia pentru a o gasi, insa din pacate pentru ea problemele de abia incep.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IAGxEV
via IFTTT

Razboinicii din Buffalo (2018)

In Java secolului al 19-lea, un masacru brutal si uciderea Sultanului Hamza de catre Capitanul Van Trach si soldatii lui olandezi, ii obliga pe Arana, Jamar si Suwo – fratele sultanului si cei doi baieti ai sai, sa fuga din tara si ajung undeva in Vestul Salbatic American. Dupa ce muncesc la caile ferate de acolo si invata stilul de viata al cowboy-ilor, Arana le spune baietilor ca e vremea sa se intoarca in tara natala si sa razbune moartea tatalui lor. Inapoi pe pamant Indonezian, ei incep vanatoarea celor care i-au ucis tatal. Pe parcurs, ei se intalnesc cu niste sateni printre care se afla si Kiona, o frumoasa si rebela indoneziana de care Suwo se indragosteste si curand afla ca maleficul Van Trach inca se afla la conducerea teritoriului.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KUMxtX
via IFTTT

Baiatul si Pelicanul (2019)

O reimaginare a unei frumoase povesti clasice australiene, filmul il prezinta pe Storm Boy devenit acum un batran si este bunic. El a avut o viata in care s-a bucurat de succes in afaceri si nu numai. Acum la batranete, el incepe sa vada niste imagini din copilaria sa carora nu le gaseste nicio explicatie si este nevoit sa-si reaminteasca despre copilarie. El ii povesteste nepoatei sale despre cum, atunci cand era copil, a salvat si a crescut un pelican orfan caruia i-a pus numele de Mr Percival. Aventurile lor remarcabile si legatura speciala de prietenie le-a influentat viata intr-un mod profund.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IBSGJB
via IFTTT

duminică, 21 aprilie 2019

Dragoste si Jafuri (2014)

New York, 1991. Tommy si Rosie se iubesc nebuneste. Chiar daca au comis o serie de infractiuni in trecut, cei doi isi doresc sa duca o viata normala, departe de probleme. Rosie isi gaseste o slujba in cadrul unei agentii si incearca sa il convinga pe Tommy sa i se alature. Totusi fascinatia lui Tommy pentru lumea crimei este mai puternica decat el. Cand il aude pe Sammy vorbind de existenta unui club detinut de Mafie, in cadrul caruia nu sunt permise armele, are o idee: daca ar jefui clubul? Astfel, Tommy si Rosie se transforma in Bonnie si Clyde ai timpurilor moderne.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Gxa7sG
via IFTTT

Venus Investmantata in Blanuri (2014)

Thomas, regizorul si producatorul piesei “Venus investmantata in blanuri” este disperat la sfarsitul unei zile de auditii ratate. Nicio canditata nu i s-a parut potrivita pentru a juca rolul principal. Brusc, apare Vanda Jourdain, o actrita necunoscuta care, din cauza vremii nefavorabile a intarziat la auditii dar care stie textul pe de rost. A gasit chiar si o serie de accesorii potrivite rolului. Il convinge sa ii dea o sansa. Thomas este de-a dreptul fermecat de Wanda. Intre cei doi se instaureaza o relatie ciudata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Gu84nM
via IFTTT

Zona de Pericol (2014)

In 2018, in Detroit, Damien, un politist expert in artele martiale si specializat in infiltrarea in retelele criminale primeste o noua misiune periculoasa: sa se infiltreze in Brick Mansions, un ghetto din oras si sa gaseasca o bomba cu neutroni care a fost furata de Tremaine Alexander, seful unei gasti de infractori. Ajutat de Lino, membrul gastii din care face parte Tremaine, un tanar ce cunoaste ghettoul la perfectie, Damien este nevoit sa se apropie de cei mai periculosi criminali intr-un mediu ostil si sa-i faca fata lui Alexander. Ocazia perfecta pentru Lino de a-si regla conturile cu banditul care i-a rapit logodnica.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UNNJ79
via IFTTT

Domnul Peabody si Sherman (2014)

Nu exista caine mai inteligent decat Dl. Peabody, tatal adoptiv al unui baietel pe nume Sherman. Marea lor pasiune sunt calatoriile cu masina timpului, sa ajunga in epoca lui George Washington si a Revolutiei Franceze. Sherman, in varsta de 7 ani, a inceput sa mearga la scoala, cea mai buna prietena a sa fiind Penny. Cand aceasta afla secretul lui Sherman, este transportata, din greseala, in Egiptul Antic. Dl. Peabody si Sherman pleaca in cautarea lui Penny, constienti de faptul ca actiunile lor pot deregla spatiul temporal. In cursul istoriei incep sa aiba loc o serie de modificari, lucrurile incep sa scape de sub control, consecintele fiind dezastruoase dar si super amuzante.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqkeVI
via IFTTT

Urma Scapa Turma (2014)

Albert Stark este o fiinta docila care incearca sa supravietuiasca in lumea brutelor din Vestul Indepartat de la sfarsitul secolului al 19-lea. Simplu crescator de oi, Albert este parasit de iubita sa Louise pentru un prosper comerciant, mustaciosul Foy. Cand frumoasa si misterioasa Anna soseste in oras alaturi de fratele sau, aceasta reuseste sa-i insufle lui Albert curajul care ii lipsea. Insa problema este ca frumoasa Anna este casatorita. Cand sotul sau afla ca Anna are sentimente pentru Albert, acesta isi doreste doar sa se razbune pe Albert. Va avea Albert curajul necesar sa se razbune pe bandit?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Ix78m9
via IFTTT

Cavalerul de Otel 2 (2014)

A trecut mai bine de un an de la batalia de la castelul Rochester. Tanarul nobil, Hubert de Vesci este trimis de catre tatal sau sa caute spadasini, care sa il ajute sa isi apere castelul de scotieni. Hubert il roaga pe verisorul sau Guy de Lusignan, un cruciat, ce a vazut o multime de atrocitati la viata lui sa ii ajute. Accepta doar dupa ce Hubert il asigura ca va fi platit. Alaturi de prietenul mercenar al lui Guy, Berenger, de calaul Pierrepoint si de criminalul Crazy Mary, cei doi pleaca in ajutorul tatalui lui Hubert. Incepe o lupta crancena impotriva scotienilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Pm078l
via IFTTT

Oglinda Malefica (2014)

Dupa 11 ani, Tim paraseste in sfarsit spitalul psihiatric in care a fost inchis atata timp. Tanarul in varsta de 11 ani isi doreste sa lase in urma trecutul zbuciumat si sa duca o existenta normala. Sora sa Kalylie il obliga, insa, sa rememoreze intamplarile tragice, ducandu-l in casa familiala in care s-a produs tragedia intre mama si tatal lor. Kaylie este convinsa ca oglinda antica a provocat acele evenimente tragice. In incercarea de a demonstra acest lucru, Kaylie instaleaza mai multe camere video in casa. Curand, cei doi frati incep sa aiba halucinatii si nu mai sunt capabili sa distinga realul de imaginar.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KSeCCj
via IFTTT

Pe Teritoriul Inamic 2 (2014)

Cand fratele sau este asasinat de organizatia criminala condusa de Bejo, ofiterul de politie Rama, accepta sa se infiltreze sub acoperire in incercarea de a pune punct domniei celor mai periculosi criminali din oras. O misiune foarte periculoasa. La inceput, Rama, trebuie sa intre in gratiile lui Uco, fiul celui mai puternic gangster din Jakarta. Situatia devine de-a dreptul de necontrolat cand Uco, nemaiavand rabdare sa ocupe cel mai important rol in cadrul imperiului familial, se aliaza cu Bejo pentru a-l determina pe tatal sau sa declare razboi unei gasti rivale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VgI5tw
via IFTTT

vineri, 19 aprilie 2019

Mania lui Vajra (2014)

In anul 1930, unui cult japonez, cunoscut sub numele de Templul lui Hades i s-a ordonat sa coopereze cu armata japoneza cu scopul de a distruge China. Acestia cumparau sau rapeau copiii de la familiile sarace si ii antrenau pentru a deveni adevarate masinarii de ucis. Unul din acestia este Vajra, un baiat ce a fost fortat de rapitorii sai sa lupte pentru hrana sa. Un accident teribil a provocat moartea fratelui sau. Anii trec si Vajra devine cel mai bun asasin. Insa, acesta nu a iertat niciodata Templul pentru faptul ca a provocat moartea fratelui sau. Vajra se refugiaza in China si se alatura luptatorilor Shaolin fiind hotarat sa ajute China in lupta impotriva Japoniei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VUooF6
via IFTTT

Ziua Fara Sfarsit (2014)

Pe continentul european are loc un razboi nesfarsit intre rasa umana si entitatile extraterestre. Maiorul William Cage este nevoit sa intre in acest razboi chiar daca nu stie nimic despre manuirea armelor. Dupa ce este omorat pe campul de batalie, acesta se trezeste din nou in ziua in care a murit, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Orice ar face, William traieste iar si iar aceeasi zi. Prizonier in acest spatiu temporal, Maiorul reuseste sa obtina ajutorul lui Rita Vrataski, un soldat care detine o serie de puteri speciale si care il ajuta sa lupte impotriva dusmanilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DpzvP5
via IFTTT

Ursitoarea Malefica (2014)

Pe vremea cand era doar un copil, zana Maleficent se imprieteneste cu un tanar baiat din regatul vecin pe nume Stephan. In ciuda diferentelor, cei doi tineri cresc impreuna. Insa, cativa ani mai tarziu, Stephan o tradeaza pe Maleficent. Furioasa, Maleficent arunca un blestem asupra fiicei regelui, Aurora, scufundand-o intr-un somn profund inainte de a implini varsta de 16 ani. Pentru a o proteja, regele o incredinteaza pe Aurora zanelor. Insa, aceste zane sunt extrem de neindemanatice. Maleficent o supravegheaza pe Aurora de la distanta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XtjvTE
via IFTTT

Viata dupa Moarte (2014)

Will Caster este unul din cei mai apreciati cercetatori din domeniul inteligentei artificiale. Acesta incearca de mai multa vreme sa reuneasca, intr-o singura masinarie, constiinta colectiva adunand o serie de informatii din domeniile emotiei umane si stiintei. Experimentele sale mai putin conventionale l-au facut pe Will faimos insa extremistii anti-tehnologie l-au luat rapid in vizor. Acestia, in urma unei incercari violente de a-l opri, nu fac decat sa il ajute pe Will. Astfel, Will devine prima constiinta uploadata in cadrul unui sistem informatic, acesta incercand in permanenta sa obtina puterea suprema.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IwFplw
via IFTTT

Gluma Mortala 3 (2014)

Rusty Nail, camionagiul cu o pasiune bolnava pentru durere si teroare, se intoarce in forta. Lui Rusty ii place la nebunie sa ii tachineze pe ceilalti soferi pe autostrada. Cosmarul incepe in momentul in care un grup de tineri hotarasc sa faca o mica escala, acestia aflandu-se in drum spre Road Rally 1000. Ghinionul face ca acestia sa se intalneasca cu Rusty care abia asteapta sa isi gaseasca o noua victima sa o tortureze. Incepe o cursa contra cronometru pentru supravietuire din care nu se stie cine va iesi invingator: Rusty sau tinerii?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Iux5mj
via IFTTT

Conacul Fermecat (2014)

Abandonat de familia sa, un pui de pisica rataceste pe strazi in cautarea unui nou camin. Acesta intra din intamplare in conacul lui Lorenz, un magician retras. Acesta primeste puiul de pisica cu mult entuziasm, botezandu-l Tonnere. Tonnere devine cel mai bun prieten al magicianului dar si al oaspetilor acestei locuinte minunate, o serie de persoanje amuzante create de iluzionist. Intr-o zi, Lorenz se imbolnaveste si nepotul sau incearca, prin toate mijloacele, sa vanda conacul. Pentru a descuraja potentialii cumparatori, Tonnere decide sa transforme conacul intr-o casa bantuita.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XuSfEf
via IFTTT

Boala Misterioasa (2014)

Cei mai buni prieteni, Derek si Clif pornesc in aventura vietii. Planul lor: sa calatoreasca peste tot, sa vada toata lumea, sa traiasca viata din plin. Insa, calatoria lor ia in curand o turnura neasteptata. Derek pare sa sufere de o boala ciudata care pune, incetul cu incetul stapanire pe corpul si mintea sa. Acum, la sute de kilometri distanta de casa, intr-un tinut strain, cei doi sunt nevoiti sa descopere sursa imbolnavirii inainte sa fie mult prea tarziu. Se pare ca misterioasa femeie de origine franceza cu care Derek a avut o aventura este responsabila de imbolnavirea sa. Cei doi pornesc in cautarea ei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Dop6TA
via IFTTT

Invingatoarea Annie (2014)

Annie Parker are o relatie “speciala” cu cancerul la san: mama si sora sa au murit din cauza acestei boli necrutatoare. Annie a descoperit recent ca si ea sufera de aceasta boala. Cu un incredibil simt al umorului, Annie decide ca nu se va lasa batuta, isi va trai ultimele zile din viata cu demnitate, chiar daca corpul o tradeaza. Mary Claire King, o geneticiana, o va ajuta pe Annie sa lupte cu boala, convinsa fiind ca exista o stransa legatura intre cancer si ADN-ul uman. Mary Claire reuseste sa faca una din cele mai importante descoperiri ale secolului 20.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VUEcrh
via IFTTT

Identitate Speciala (2014)

Dragon Chan este un agent de politie sub acoperire din Hong Kong. Chan se infiltreaza in randurile unei bande interlope. Liderul bandei, Xiong, si-a facut o prioritate din a elimina infiltratii din randurile lor. Luptandu-se sa tina familia unita si identitatea sa ascunsa, Chan este impartit intre doua lumi. Ridicand miza si stiind cum au fost tratati colegii sai sub acoperire, Chan se teme ca zilele sale sunt numarate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Iupoww
via IFTTT

Indragostiti Pentru Totdeauna (2014)

Filmul spune povestea lui Jade Butterfield si a lui David Elliot, doi tineri ce se indragostesc nebuneste unul de altul, in vara dupa ce au absolvit liceul. Jade este frumoasa, bogata si inteligenta, tinuta in puf. In timp ce relatia dintre Jade si Elliot devine din ce in ce mai intensa, tatal acesteia recurge la masuri drastice pentru a se asigura ca fiica sa nu se va abate de la drumul trasat deja de multa vreme: inscrierea la Facultatea de Medicina. Va face tot ce ii sta in putinta sa ii desparta pe cei doi tineri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqNuM0
via IFTTT

Reptila Gigant (2014)

Joe Brody este un fizician, ce si-a pierdut sotia in urma unui accident nuclear, care a iradiat intreaga regiune din Tokyo. Varianta oficiala sustine ca accidentul a fost provocat de un cutremur, insa Joe este sceptic si decide sa inceapa propria sa investigatie, impreuna cu fiul sau Ford. Se pare ca problemele au fost cauzate de o creatura montruoasa, tinuta acum in captivitate de armata intr-un laborator. In momentul in care creatura reuseste sa scape, intreaga armata este mobilizata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsPVud
via IFTTT

Ucenicul lui Avicenna (2014)

Tanarul Rob Cole provine dintr-un mediu modest si locuieste in Anglia secolului 11. Mama sa sufera de apendicita, afectiune considerata la acea vreme, o boala misterioasa. Rob descopera ca este inzestrat cu un har. In momentul in care atinge un om poate sa spuna de ce boala sufera, sa atenueze durerea, chiar sa vindece bolile. Rob face cunostinta cu un vindecator faimos care il ia sub aripa sa. Setea sa de cunoastere il va determina pe Rob sa paraseasca Europa si sa se indrepte spre Orient pentru a-si dezvolta potentialul extraordinar.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqNpYI
via IFTTT

Destinul unui Rege (2014)

O familie ia in plasament un adolescent ce tocmai a fost eliberat din inchisoare. Brendan este alb, in timp ce familia care l-a luat in plasament este de culoare. Noua familie a lui Brendan, l-a adoptat din dorinta de a umple golul provocat de moartea baiatului lor, care a fost politist. Intr-o zi, Brendan ii salveaza viata unei majorete de liceu. Acest lucru ii schimba imediat imaginea lui Brendan, care nu mai este considerat un ratat, ci un erou. Fosta gasca de infractori a lui Brendan incearca sa il convinga sa revina la vechile obiceiuri…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsPSi1
via IFTTT

Ruina Albastra (2014)

Dormind pe bancheta din spate a unui Pontiac albastru prafuit, Dwight, un boschetar, este trezit din somn de un politist local si chemat la sectie. Ajuns la sectie, lui Dwight i se pune un ziar in fata din care afla ca cel care i-a ucis cu sange rece familia urmeaza sa fie eliberat. Singurul lucru la care se mai poate gandi Dwight este razbunarea. Este determinat sa il gaseasca pe ucigasul parintilor sai si sa il faca sa plateasca scump pentru ceea ce a facut. Nu ii pasa daca isi va petrece tot restul vietii in inchisoare, nu are nimic de pierdut.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqV3Cw
via IFTTT

Uimitorul Om-Paianjen 2 (2014)

Peter Parker are o viata extrem de ocupata, lupta impotriva infractorilor, incercand sa ajute oamenii din New York, de sub masca unui super-erou. In viata de zi cu zi, Peter asteapta cu nerabdare absolvirea liceului. Peter nu a uitat promisiunea pe care i-a facut-o tatalui lui Gwen: sa stea departe de aceasta. O promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile se schimba pentru Peter in momentul in care un vechi dusman isi face aparitia, Electro. Insa, cand un vechi prieten reapare in viata lui Peter, acesta descopera noi secrete cu privire la trecutul familiei sale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsPP5P
via IFTTT

Cel Mai Puternic Om din Lume (2014)

La sfarsitul secolului XX, Louis Cyr, un muncitor de origine canadiana-franceza, dotat cu o forta fizica incredibila, isi paraseste familia si renunta la locul sau de munca din cadrul unei uzine de textile din Massachusetts, din dorinta de a-si schimba destinul. Decis sa devina cel mai puternic barbat din lume, acesta calatoreste impreuna cu targurile ambulante si cu femeia pe care o iubeste prin toata lumea, in speranta ca se va face remarcat. In curand, dorinta i se indeplineste, Louis Cyr reuseste sa isi impresioneze spectatorii si sa stabilieasca o multime de recorduri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XyeucP
via IFTTT

miercuri, 17 aprilie 2019

Onoare (2014)

Mona este o tanara originara din Pakistan care acum locuieste in Londra, cu mama sa vaduva si cu cei doi frati ai sai. In afara casei, Mona este un cetatean britanic modern, are un iubit pe nume Tanvir. In interiorul casei, Mona este tinuta din scurt de catre mama ei religioasa si de fratele sau mai mare, Kasim, un sociopat violent ce lucreaza ca si politist. Familia fetei nu este de acord cu relatia dintre ea si Tanvir, care este musulman, dar un musulman punjabi. Conform acestora, Mona ii face de rusine si isi semneaza singura condamnarea la moarte…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IwV8Bp
via IFTTT

Politist la Ananghie (2014)

Povestea incepe in momentul in care toti clientii unui bar sunt rapiti si luati drept ostatici. Printre acestia se numara un ofiter de politie corupt pe nume Zhong Wen si fiica sa rebela, Miaomiao. Zhong Wen a venit in barul respectiv pentru a se intalni cu fiica sa instrainata, pentru a reinnoda legatura cu aceasta. Rapitorul se dovedeste a fi insusi proprietarul barului, Wu Jiang, iubitul fiicei lui Zhong, care spera sa se foloseasca se ostatici pentru a securiza eliberarea unui criminal, aflat in inchisoare de ani buni. Lucrurile incep sa o ia razna…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Xlhvgi
via IFTTT

Soldatul din Umbra (2014)

In 11 Septembrie 2001, americanul Jack Ryan decide sa-si intrerupa studiile in economie si sa se inroleze in Marina. Doi ani mai tarziu, tanarul soldat revine in tara sa natala grav ranit in urma unei misiui in Afghanistan. Este ingrijit de tanara studenta la Medicina, Cathy Muller, care reuseste cu greu sa il puna pe picioare. Un ofiter CIA il convinge sa isi continue studiile pentru a deveni analist financiar pentru agentie. Intr-o zi, Jack descopera ca o banca din Moscova, condusa de influentul Viktor Cherevin, comploteaza pentru distrugerea sistemului economic american. Jack porneste in prima sa misiune pe teren.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsvzkC
via IFTTT

Clubul Cumparatorilor Dallas (2014)

Ron, un electrician din Dallas, pasionat de rodeo, afla socat ca sufera de o boala necrutatoare, SIDA. Mai are doar treizeci de zile de trait, dupa estimarile medicilor. Eve Saks, un medic tanar, ii vorbeste lui Ron despre un tratament in curs de experimentare. Medicamentul este retras din consum, iar Ron se vede nevoit sa plece in Meixc pentru a cumpara un numar mai mare de medicamente. Aici Ron il intalneste pe doctorul Vass, care ii vorbeste de un alt medicament mult mai eficient, interzis in Statele Unite. Ron realizeaza ca ar putea face bani frumosi importand medicamentul interzis…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XjyjUR
via IFTTT

Festivalul Rachetelor (2013)

Un baiat este considerat piaza-rea de persoanele din jurul sau. Nefericit si decis sa scape de aceasta reputatie nu tocmai pozitiva, decide sa se mute in Laos impreuna cu familia sa. Calatoria spre noul loc in care vor locui nu este una usoara, tara fiind marcata de razboi. Pentru a le demonstra tuturor ca nu este ghinionist, acesta decide sa creeze o racheta artizanala uriasa si sa participe la cel mai palpitant si mai periculos concurs din toate timpurile: Festivalul Rachetelor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DjzNXM
via IFTTT

Sabotaj (2014)

Un grup de elita din Brigada Antidrog lupta impotriva celor mai periculoase carteluri ale drogurilor din lume. Grupul este specializat in operatiuni de teren complexe avand acum misiunea de a executa un raid intr-una din casele conspirative detinute de cartel. Acest raid simplu in aparenta se transforma rapid intr-un jaf in toata regula, premeditat de componentii Brigazii. Membrii grupului de elita, dupa ce fura si ascund o suma uriasa de bani provenita din traficul cu stupefiante, sunt convinsi ca secretul lor este in deplina siguranta. Insa, in urma numeroaselor operatiuni ilegale acestia si-au facut o multime de dusmani, fiid asasinati unul cate unul…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VQPj4H
via IFTTT

Un Nenorocit Ghinionist (2013)

Pentru ca a refuzat categoric sa isi toarne complicii, Dom Hemingway, un celebru spargator de seifuri, este eliberat dupa ce a stat numai putin de 12 ani in spatele gratiilor. Ajuns inapoi pe strazile Londrei, Dom este decis sa obtina ceea ce i se cuvine, ba chiar mai mult. Alaturi ii sta cel mai bun tovaras, Dickie. Cei doi ii fac o vizita fostului sef interlop a lui Dom, Fontaine. Acesta locuieste acum in Franta, insa Dom este decis sa mearga pana la capatul lumii pentru a-si obtine recompensa. Dupa o serie de peripetii, Dom isi da seama in cele din urma ca fiica sa Evelyn, este prioritara si va face ceea ce stie el mai bine: va da viata tuturor celor din jurul sau peste cap.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DjNru5
via IFTTT

In Mintea Oamenilor (2014)

Capabil sa dezvaluie amintirile oamenilor, John Washington este angajat de o agentie de detectivi privati. Darul sau i-a permis sa rezolve numeroase cazuri, asta pana in momentul in care sotia sa s-a sinucis. Dupa moartea sotiei sale, John a intrat intr-o depresie crunta. Pentru a-l motiva, seful sau ii da o misiune ce nu implica riscuri: sa o urmareasca pe Anna Greene, singura fiica a unei familii instarite si sa afle de ce aceasta refuza sa se hraneasca. John intra in mintea si amintirile acesteia, descoperind o serie de lucruri ciudate. Anna este o fiinta extrem de inteligenta, John ajungand sa banuiasca ca este manipulat de aceasta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VPOaKE
via IFTTT

Hai, cã sunt belea! (2018)

Renee este o tanara femeie care are o stima de sine farte scazuta si e plina de nesigurante din cauza aspectului sau fizic. Intr-un subsol din Cartierul Chinezesc, ea manageriaza un site pentru o firma de cosmetice si spera ca va reusi sa ajunga sa aiba birou pe Fifth Avenue. Cand in sfarsit se elibereaza un loc acolo, ea hotaraste sa nu aplice pentru ca in cerinte se specifica “un chip frumos”. Intr-o zi, pe cand facea niste exercitii fizice, Renee cade de pe o bicicleta si se loveste la cap, pierzandu-si cunostinta. Cand se trezeste, ea nu s-a schimbat deloc fizic, dar cumva crede despre sine ca este extraordinar de frumoasa…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KI0onj
via IFTTT

marți, 16 aprilie 2019

Traseul Mortii 2 (2014)

Un cuplu de turisti germani, Katarina Schmidt si Rutger Enqivst, traverseaza Australia, facand autostopul. Acestia viziteaza craterul de la Wolf Creek. Negasind o masina sa ii duca inapoi, decid sa isi petreaca noaptea in cort. Cei doi sunt treziti de Mick Taylor, un psihopat care le propune sa ii conduca spre cel mai apropiat camping, sustinand ca se afla intr-un parc national in care este interzisa camparea. Cei doi il refuza politicos pe Mick. Infuriat, Mick ii ataca. Katarina reuseste sa fuga dupa ce asista ingrozita la decapitarea iubitului sau, Insa, Mick o va ajunge din urma…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UGx99d
via IFTTT

Ancheta Periculoasa (2013)

Intr-o Africa de Sud ce inca poarta stigmatul apartheidului, doi politisti, Ali Sokhela, traumatizat de o copilaria nefericita si Brian Epkeen, un toxicoman, se lanseaza in urmarirea unui barbat ce a asasinat o adolescenta. O ancheta periculoasa care-i duce pe urmele traficului cu stupefiante, loc in care se poate gasi o noua substanta misterioasa, o veritabila arma chimica, destinata populatiei de culoare neagra. Misiunea lor devine din ce in ce mai dificila, cei doi fiind nevoiti sa isi infrunte demonii interiori intr-o societate aflata la rascrucea dintre civilizatie si brutalitate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2PeNLi8
via IFTTT

Acel Moment Jenant (2014)

Trei prieteni buni se afla intr-un moment critic din viata. La New York, Jason si Daniel duc o viata tipica de burlaci, fara prea mari probleme. Cei doi afla ca Mikey, cel mai bun prieten al lor urmeaza sa divorteze de sotia sa. Din dorinta de a-l sustine moral pe Mikey, Jason si Daniel fac urmatorul pact: nu se vor mai implica niciodata sentimental in vreo relatie, vor ramane mereu burlaci. Insa planul lor risca sa fie dat peste cap in momentul in care Mikey incepe sa se intalneasca cu fosta iar Daniel si Jason se indragostesc brusc. Fiecare dintre ei ajunge intr-un punct crucial in care trebuie sa decida ce vor face mai departe.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2V87DJa
via IFTTT

Paradisul Albastru (2014)

Blu, Jewel si cei trei copii duc o viata lipsita de griji la Rio de Janeiro. Blu este extrem de multumit de viata pe care o duce, fiind mai degraba un papagal de casa decat unul aventurier, iar Jewel si-ar fi dorit sa locuiasca in jungla amazoniana. Cand cei doi afla ca o parte din rudele lor traiesc in padurea amazoniana, Jewel ii propune lui Blu sa le faca o vizita, sa aiba parte de o mica aventura. Chiar daca este sceptic la inceput, Blu accepta in cele din urma. Odata ajunsi, micuta familie se integreaza foarte bine, insa in curand vor trebui sa faca fata planurilor unui explotator fara scrupule care vrea sa le distruga habitatul natural.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XilfPO
via IFTTT

Caile Destinului (2014)

In timpul unei calatorii cu trenul, Eric o intalneste pe Patti de care se indragosteste la prima vedere. Fericirea cuplului este tulburata de trecutul militar al lui Eric. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, acesta a fost tinut prizonier de catre armata japoneza. Sub jugul unui traducator nipon, Eric a fost batut si torturat. Incapabil sa duca o viata normala, Eric intra in depresie, ajungand in pragul sinuciderii. Descoperirea locului unde locuieste fostul sau tortionar pare sa-l salveze. Pentru a se razbuna si pentru a-si linisti constiinta, decide sa-l viziteze…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2PeLhAk
via IFTTT

Furia (2014)

Paul Maguire, impreuna cu cei doi prieteni ai sai Doherty si Cane, duc o viata de infractori. Intr-o noapte, cei trei jefuiesc un mafiot rus care tocmai se indrepta spre seful sau pentru a-i duce o suma mare de bani. Deoarece suma de bani furata este mult prea mare, cei trei decid sa plece departe. In geanta plina cu bani, Maguire pune si un pistol Tokarev. Acest lucru declanseaza furia mafiei ruse, cei trei hotarand sa stea ascunsi pana cand se linistesc apele. Dupa 17 ani, Paul este un alt barbat: are o afacere legala, este casatorit si are o fiica. Cand Paul afla ca fiica sa a fost rapita, Paul ii cheama pe Doherty si Cane pentru a-l ajuta sa o gaseasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2v6vzht
via IFTTT

Intoarcerea (2014)

Umanitatea sufera de o epidemie virala care transforma oamenii in zombii. Virusul poate fi stapanit datorita unui tratament, insa stocurile mondiale se vor epuiza in curand. Cei care sunt deja contaminati, cunoscuti sub numele de Cei Intorsi, au nevoie de o injectie odata la 36 de ore pentru a ramane umani. Kate, medicul care se ocupa de persoanele infectate, isi pune urmatoarea intrebare: pana unde este gata sa mearga pentru a-si salva sotul? Secrete, tradare si oportunism…acestea devin cuvintele de ordine pentru oameni dar si pentru o societate aflata in declinul provocat de panica.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2v7kjSb
via IFTTT

O Dragoste Nebuna (2013)

Augusta este o femeie ce sufera de depresie. Sotul ei a parasit-o pentru o alta femeie, lasand-o singura. Baietii sai sunt extrem de ingrijorati pentru mama lor. Fiul cel mic isi suna fratele care se intoarce acasa, fiind plecat la studii. Intr-o zi, Henry o cunoaste pe Bette, de care se indragosteste la prima vedere. Bette se muta in casa lui Augusta si reuseste, datorita optimismului si poftei sale de viata, sa-i trezeasca la viata pe membrii familiei. Seful lui Henry incepe sa-i dea Augustei tarcoale, fiind determinat s-o cucereasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Pdosxc
via IFTTT

luni, 15 aprilie 2019

Cine trage sforile? (2018)

In insoritul Los Angeles unde marionetele sunt considerate niste cetateni de clasa inferioara de catre oameni, Phil – primul detectiv-marioneta din cadrul Departamentului de Politie al Los Angelesului care s-a reprofilat intr-un detectiv particular – se regaseste atras intr-o lume plina de mister si crima atunci cand un criminal sadic necunoscut ii vaneaza pe membrii faimosului sitcom al anilor ’80. Pentru a avea o sansa in a rezolva acest caz tulburator, Phil trebuie sa ingroape securea razboului si sa se reuneasca cu fosta lui partenera umana pe nume Connie. Cu toate acestea, niste actori inocenti intra si ei in scena. Va reusi acest duo neobisnuit sa gaseasca raspunsul inainte de a fi prea tarziu?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DhcsFZ
via IFTTT

Soldatul (2018)

Rusty este un soldat ce face parte din unitatea Navy SEAL si depune eforturi in a reusi sa pastreze un echilibru intre viata de familie si cea de soldat. El lupta zi de zi pentru a nu trece peste linia dintre realitate si cosmarurile ce il bantuie ca urmare a Sindromului Post Traumatic de care sufera din cauza ororilor la care a asistat pe fronturile de lupta. Fiind dedicat trup si suflet echipei sale si indeplinirii misiunilor in care este implicat, el este dispus chiar sa faca sacrificiul suprem pentru a-si ajuta si proteja colegii si fratii de razboi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UWPVsj
via IFTTT

Liniste Asurzitoare (2019)

Filmul prezinta povestea unei familii care se straduieste sa supravietuiasca intr-o lume terorizata de o specie primara foarte periculoasa si letala ce a evoluat vreme de multe milioane de ani in intunericul bezna dintr-un sistem subteran de pesteri. Aceste creaturi supravietuiesc vanandu-si prada folosindu-se doar de simtul auzului, deoarece nu au capacitatea sa vada din moment ce au trait tot timpul in intuneric. Pe masura ce familia cauta sa se refugieze intr-un loc despre care cred ca este sigur, ei incep sa se gandeasca la viitor, la cel fel de lume va mai ramane dupa ce aceste creaturi vor termina de devorat si vor putea sa iasa la suprafata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KOXgX8
via IFTTT

miercuri, 10 aprilie 2019

Fiul Lui Dumnezeu (2014)

Filmul prezinta povestea Lui Isus Hristos, de la nasterea SA, pana la Crucificare si Inviere. In timpul vietii Sale, a facut o multime de lucruri minunate, pe care oamenii le considerau miracole. In acest film, regizorul si-a propus sa prezinte biografia celui mai faimos om de pe planeta. Cel mai probabil, filmul va naste o multime de controverse in randul credinciosilor si oamenilor obisnuiti, pentru ca tot ce este prezentat, se bazeaza cel mai mult pe presupuneri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P1261P
via IFTTT

Capitanul America: Razboinicul Iernii (2014)

Seria evenimentelor care il au in centru pe celebrul erou din Al Doilea Razboi Mondial, readus la viata pentru a lupta alaturi de camarazi, continua. Capitanul America incearca sa duca o viata linistita in timpurile moderne. Dupa ce un agent SHIELD este atacat de un dusman al guvernului, Capitanul America este angajat intr-o noua misiune. Alaturi de Vaduva Neagra, Capitanul va trebui sa afle adevarul din spatele conspiratiilor, inainte sa fie mult prea tarziu.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uVR4ld
via IFTTT

Vulcanul Exploziv (2014)

Actiunea filmului este plasata in anul 79 cand Milo, un sclav devenit un gladiator de neinvins, se lanseaza intr-o cursa contra cronometru pentru a-si salva marea dragoste, pe Cassia, fiica frumoasa a fostului sau proprietar, casatorita fara voie cu un corupt senator roman. Vezuviul incepe sa erupa, Milo, aflat pe o nava in drum spre Napoli, trebuie sa ajunga la Cassia inainte ca intreg orasul Pompei sa se prabuseasca in jurul sau. Va reusi Milo sa ajunga la timp, inainte ca lava aprinsa sa cuprinda intreg orasul Pompei?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P3slo6
via IFTTT

Diferit (2014)

Intr-un viitor apropiat, societatea este divizata in cinci categorii, delimitate in functie de personalitatea fiecarui individ in parte. Chiar daca la prima vedere Tris pare o fata obisnuita, aceasta afla socata ca nu i se poate defini o singura calitate. Drept urmare nu poate apartine niciunui grup. Persoanele care nu se incadreaza in vreun grup sunt considerate ‘divergente’. Tris afla faptul ca se doreste distrugerea acestor divergenti, aceasta fiind nevoita sa afle de ce sunt considerati periculosi inainte sa fie mult prea tarziu. In ciuda legilor stricte, Tris este determinata sa isi descopere adevarata indentitate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uZriwc
via IFTTT

Imigranta (2013)

In 1920, Ewa Cybulski si sora sa Magda, doua tinere ce au parasit Polonia natala, ajung in Ellis Island. Magda, care sufera de tuberculoza este plasata imediat in carantina. Ewa, deznadajduita, este reperata rapid de Bruno Weiss, un proxenet ce o ia sub aripa sa. Barbatul, cu un farmec aparte, o gazduieste si ii propune sa lucreze pentru el. In schimb, ii promite ca o va ajuta pe sora sa se faca bine. Ewa, disperata, accepta sa se prostitueze. Cand Ewa il intalneste pe Orlando, un iluzionist, verisorul lui Bruno, isi mai recapata putin speranta. Dar Bruno,indragostit de Ewa, devine gelos pe verisorul sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P42TyX
via IFTTT

Ziua Muncii (2014)

De cand parintii sai s-au despartit, Henry locuieste impreuna cu mama sa, Adele, intr-o casa precara. Aceasta din urma este atat de traumatizata de despartire, incat s-a izolat de toata lumea si abia ca mai iese din casa. Intr-o zi, cand cei doi se afla la cumparaturi, un barbat ranit ii ia ostatici si le cere sa il ascunda acasa la ei. Este vorba de Frank Chambers, un detinut ce tocmai a evadat, cautat de politie. In weekendul ce avea sa-i gaseasca impreuna, Frank face cateva reparatii in jurul casei, ajuta la gatit si intre cei trei se dezvolta o complicitate neprevazuta, care ii va marca pentru totdeauna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P1B3Ub
via IFTTT

50K Dolari si o Poveste de Dragoste (2014)

Ross afla socat ca sufera de cancer la creier in faza terminala si ca mai are doar sase saptamani de trait. Fratele sau Seth, logodit recent, ii ofera acestuia suma de 50.000$ pentru a pleca intr-o ultima vacanta si pentru a profita din plin de ultimele zile din viata. Planurile celor doi se complica cand Ross invita o prostituata sa se alature grupului, sa se dea drept iubita sa. Logodnicei lui Seth nu ii place deloc ideea iubitului sau cu atat mai mult cu cat banii erau economisiti pentru nunta lor…Ross isi sa seama in curand ca s-a indragostit de prostituata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uXokIX
via IFTTT

luni, 8 aprilie 2019

13 Pacate (2014)

Elliot este un vanzator stralucit dar fara noroc. Acesta a adunat o multime de datorii tocmai acum cand urmeaza sa se casatoreasca. Intr-o zi, Elliot primeste un telefon care il informeaza ca a fost ales sa participe in cadrul unui joc misterios ce implica o camera ascunsa. Pentru ca Elliot sa primeasca premiul cel mare, suma de 5 milioane de dolari, trebuie sa indeplineasca un numar de 13 sarcini. In timpul jocului, Elliot descopera ca nu este singurul participant, ceilalti concurenti avand sarcina sa faca jocul mai terifiant.Daca esueaza, Elliot va trebui sa suporte consecintele infricosatoare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FYZDAP
via IFTTT

Razboi cu Extraterestrii (2019)

O unitate de elita a Fortelor Speciale militare este desemnata sa se ocupe de o misiune periculoasa ce are implicatii extraterestre. Numai ca patru dintre acesti oameni ajung sa fie acuzati de oficialitatile guvernamentale de faptul ca ar fi ascuns anumite descoperiri pe care le-au facut. Nu putini sunt cei care au disparut in timp ce lucrau in aceasta zona misterioasa, insa atunci cand unitatea militara porneste in misiune ei sunt asteptati de catre o forma de viata extraterestra dornica sa-i devoreze. Cei patru vor fi pusi in situatia de a da dovada ce curaj maxim si sa evite o mare catastrofa.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P1cqHe
via IFTTT

Zi de nastere mortala 2 (2019)

Dupa evenimentele ingrozitoare pe care le-a trait in primul film, Tree Gelbman se regaseste in acelasi camin ca si atunci si e fericita ca inca mai traieste. Totusi, colegul de camera al lui Carter, Ryan, sustine ca este si el chinuit de aceeasi zi paradoxala care se tot repeta si in care un criminal sarit de pe fix il omoara in mod repatat. Sub aceste auspicii, o incercare timida de a se confrunta inca o data cu aceasta provocare o va trimite pe Tree inapoi de unde a plecat si devine iarasi captiva in bucla temporala plina de sange. Cate morti o vor desparti pe Tree de o zi de nastere cu adevarat fericita?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IlYS7R
via IFTTT

Scapa, daca poti! (2019)

Sase straini sunt recrutati pentru un experiment care ar urma sa le aduca o gramada de bani, insa lucrurile sunt ceva mai complicate decat par la prima vedere. Cele sase persoane primesc niste cutiute negre misterioase in care se afla bilete la o camera de evadare captivanta unde vor putea sa castige o suma mare de bani. Fiind incuiati in cateva camere unde conditiile de trai sunt foarte dificile, cei sase participanti realizeaza curand faptul ca in spatele acestei camere de evadare se afla niste secrete obscure si ca sa iasa cu bine din ea vor trebui sa lupte din greu.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VvfTQx
via IFTTT

Ultimul Baiat (2019)

Cand lumea ajunge aproape de sfarsitul existentei sale, iar planeta se afla pe punctul de a deveni un loc pustiu de viata, o mama aflata in pragul mortii isi incurajeaza baiatul adolescent sa porneasca intr-o calatorie de unul singur catre un loc despre care se aude ca orice dorinta poate sa fie indeplinita. Pe parcursul calatoriei sale baiatul ajunge sa se mai intalneasca si cu alti cativa supravietuitori care il ajuta si il insotesc spre destinatia pe care isi doreste s-o atinga.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uWjmfa
via IFTTT

Bun-venit in Marwen (2018)

In data de 8 aprilie 2000, un artist aspirant pe nume Mark a cazut victima unei agresiuni violente atunci cand cinci barbati l-au atacat si l-au batut cu bestialitate, lasandu-l la pamant aproape mort. Din cauza acestei agresiuni, Mark a suferit leziuni cerebrale severe si nu isi mai aminteste aproape nimic din trecutul sau. Intr-o tentativa disperata de a-si recapata amintirile, Mark isi construieste un sat in miniatura care arata ca pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial si pe care-l numeste drept Marwen. Din pacate pentru el, demonii interiori se intorc pentru a-l bantui atunci cand i se cere sa depuna marturie impotriva celor cinci agresori ai sai.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2OVFGz3
via IFTTT

Clara (2018)

Filmul prezinta povestea lui Bruno, un astronom care si-a facut principal scop in cariera si nu numai din cautarea semnelor de viata dincolo de planeta Pamant. Fiind convins de faptul ca universul este un loc intunecat si solitar, Bruno se intalneste cu o fata pe nume Clara care este la fel de fascinata ca si el de explorarea universului si minunile din spatiul cosmic. Clara este o artista care transpune prin arta fascinatia fata de univers si datorita colaborarii lor atipice se face o conexiune adanca intre ei si ajung sa faca o descoperire astronimica profunda.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uR1Xor
via IFTTT

Jocurile Mahmurelii (2014)

Dupa ce au petrecut o noapte intrega la petrecerea burlacilor data in cinstea prietenului lor Doug, in Las Vegas, echipa de petrecareti compusa din Ed, Zach si Bradley se trezesc intr-o incapere ciudata, necunoscuta…fara Doug. Punand intamplarile petrecute inainte cu o seara cap la cap, acestia isi dau seama ca se afla intr-un tren. Directia? Jocurile Mahmurelii. O lupta pentru supravietuire intr-o arena, impotriva diferitelor districte: Districtul Culturii Pop, Districtul Marionetelor, Districtul Super Eroilor, Districtul lui Johnny Depp. Vor reusi acestia sa il gaseasca pe Doug si sa ajunga la nunta la timp?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WT9S0g
via IFTTT

Tata Fara Numar (2013)

David Wozniak se ocupa cu livrarea marfii, pentru firma detinuta de familia sa. Cu o datorie de 80 de mii de dolari, la un camatar, refuzat de iubita sa insarcinata, lui David, viata i se pare fara sens. Totusi David trebuie sa decida acum daca este pregatit sa devina tata. Timpul sau de gandire ia o turnura neasteptata in momentul in care afla ca este tatal a numai putin de 533 de copii, rezultatul donarii sale de sperma in mod regulat, in urma cu 20 de ani, pentru o clinica privata de fertilizare. David cere ajutorul prietenului sau Brett, un avocat si un tata de familie iresponsabil, cerandu-i sa-i protejeze anonimatul. Inainte sa ia decizia definitiva, David vrea sa isi cunoasca copiii…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I5WrqG
via IFTTT

Activitati Paranormale (2014)

Jesse primeste drept cadou de absolvire o camera video careia i-a gasit deja o utilitate: o spioneaza pe vecina sa mai in varsta. Totul, in complicitate cu prietenul sau Hector. Se zvoneste despre vecina respectiva ca ar fi o vrajitoare iar cei doi vor sa se convinga daca este asa sau nu. Dupa ce o cunostinta de-a lor o ucide pe batrana fara vreun motiv aparent, cei doi merg la locul crimei. Aici descopera cateva casete video ciudate si un jurnal care confirma tendintele oculte ale femeii pe care o spionau. La putin timp, Jesse incepe sa se comporte ciudat, ca si cum o prezenta ciudata l-ar proteja si i-ar conferi puteri supra omenesti. Apropiatii il vor duce la o manastire unde vor incerca sa-l scape de puterile malefice care il poseda.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VzXH8E
via IFTTT

NFS: Inceputuri (2014)

Tobey este un pilot de curse ilegale. Intra la inchisoare dupa ce, in timpul unei curse, cel mai bun prieten al sau, moare. Tobey realizeaza ca i s-a intins o capcana, ca a fost inselat de nimeni altul decat de fostul sau asociat. In timp de isi ispaseste pedeapsa in inchisoare, Tobey pune la cale un plan de razbunare. Dupa ce iese din inchisoare, se inscrie intr-una din cele mai periculoase si mai lungi curse ilegale, cursa ce are loc pe intreg teritoriul Americii. Lucrurile se complica si mai tare in momentul in care fostul sau asociat pune in joc o imensa suma de bani pentru scoaterea sa din cursa…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FXW0Lt
via IFTTT

Adolescentul Jamesy (2014)

Filmul este inspirat din viata reala a adolescentului James Burns in varsta de 14 ani. Mama lui James, Tracy, incearca din rasputeri sa-l creasca pe el si pe fratele sau. Insa, James ajunge de pe strazile periferiei, iar dupa, intr-o inchisoare de maxima securitate, alaturi de cei mai periculosi criminali. Aici, James se va imprieteni cu un criminal care va deveni mentorul sau, acesta din urma aducandu-l incetul cu incetul, pe calea cea dreapta. Cu ajutorul mentorului sau, James spera ca dupa eliberare va reusi sa isi schimbe radical viata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WW0oBI
via IFTTT

Imbatabil (2013)

Fai, un fost campion mondial la box fuge la Macao din dorinta de a scapa de un grup de camatari. Isi gaseste o slujba ca si sofer de taxi si inchiriaza o camera in cladirea detinuta de Gwen, o mama singura. Dupa ce sotul sau a parasit-o pentru o alta femeie, Gwen s-a apucat de baut, viciul sau provocand moartea accidentala a fiului sau mai mic. Intr-o zi, Fai il intalneste pe Qi, un tanar barbat hotarat sa castige un meci de box. Fai devine mentorul lui Qi, redescoperind pasiunea pentru lupta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I44Omx
via IFTTT

Trenul lui Wilford (2013)

Anul 2031. Trimitand in atmosfera un gaz menit sa puna capat schimbarilor climatice, autoritatile au provocat o era glaciara. Umanitatea a pierit incetul cu incetul. Un grup de supravietuitori si-au gasit refugiul intr-un tren urias cunoscut sub numele de ‘Snowpiercer’. In primul vagon se afla cei mai bogati, traind in opulenta, iar in ultimul cei mai saraci si mai infometati, hraniti cu o substanta gelatinoasa. Satui de viata pe care o duc, saracii incep sa se revolte. Acestia incearca sa puna stapanire pe locomotiva, considerata sacra…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I74uDD
via IFTTT

300: Ascensiunea unui Imperiu (2014)

In anul 480 i.Ch, trupele ateniene trebuie sa faca fata atacurilor Imperiului Persan. O mare batalie se pregateste. Nu departe de Atena, la cativa kilometri distanta, Marathon este unul din singurlele locuri in care atenienii se mai pot refugia. Persanii sunt numerosi, mult mai numerosi decat atenienii, iar Xerxes consolideaza puterea imperiului persan. Atenienii trebuie sa se alieze cu Spartanii pentru a castiga batalia dar si pentru a-si apara independenta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WOUu4Y
via IFTTT

duminică, 7 aprilie 2019

Moment Emotionant (2013)

In ajunul absolvirii, Sutter Kelly este fortat, de o serie de evenimente, sa-si regandeasca trecutul, prezentul si viitorul. S-a despartit de iubita sa, s-a imbatat ca de obicei la petrecere, nu mai suporta situatia familiala in care se afla…Dupa ce isi revine din betie, Sutter face cunostinta cu Aimee Finecky, la care ajunge sa tina spre mare sa mirare. O intalnire deloc inspirata cu tatal pe care nu l-a mai vazut de ani de zile il obliga pe Sutter sa se gandeasca la valoarea pe care ar trebui s-o acorde relatiei pe care o intretine cu anturajul sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IoBdDR
via IFTTT

Suspecti in Aer (2014)

In cursul unui zbor intre New-York si Londra, Bill Marks, un maresal al aerului, primeste un mesaj anonim, in care este informat ca toti pasagerii de la bordul avionului vor fi ucisi odata la 20 de minute, pana in momentul in care autoritatile accepta sa depuna suma de 150 de milioane de dolari in contul sau bancar. Fiind singurul care ia aceasta amenintare in serios, Billy incearca sa isi dea seama cine se ascunde in spatele acestei amenintari. Bill realizeaza mult prea tarziu ca este victima unei lovituri premeditate, fiecare din actiunile sale contribuie la sporirea haosului.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2OVd092
via IFTTT

Un Politist si Jumatate (2014)

Ben abia asteapta sa-i ceara mana iubitei sale Angela, dar inainte de asta, trebuie sa obtina binecuvantarea fratelui sau mai mare, ofiterul de politie James Payton. Ben spera ca il va impresiona pe acesta din urma prin faptul ca a fost admis la Academia de Politie. Dar nu este asa. Inca sceptic cu privire la calitatile pretendentului surorii sale mai mici, James ii promite lui Ben ca ii va da consimtamantul daca acesta reuseste sa dovedeasca ca este la inaltimea asteptarilor sale, patruland pe strazile din Atlanta in compania sa, timp de o zi intreaga. Lucrurile se complica in momentul in care James are ocazia sa puna mana pe un criminal periculos.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uPOJIr
via IFTTT

Nedreptatita (2013)

Martin Sixsmith, un fost jurnalist BBC, tocmai si-a pierdut slujba de consilier al Prim Ministrului britanic. Dar acest lucru nu il descurajeaza, Martin planuind sa scrie o carte despre istoria Rusiei. Philomena este o doamna in varsta, extrem de credincioasa, de origine irlandeza care a fost nevoita sa il abandoneze pe Anthony, fiul sau, in urma cu 50 de ani, pe vremea in care se afla la Manastirea Roscrea. Printr-un concurs de circumstante, cei doi sunt pusi in contact, Martin acceptand sa o ajute pe Philomena. In momentul in care trece o perioada fara sa afle vreo veste despre fiul Philomenei, Martin isi foloseste toate relatiile pentru a-l gasi pe Anthony, crescut sub numele de Michael Hess.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2OSdJbn
via IFTTT

Sperietoarea (2013)

Profesorul Aaron Harris impreuna cu adolescentii, Tyler, Nicki, Calvin, Beth si Maria, merg la ferma familiei lui Kristen, cu scopul de a face unele reparatii la ferma familiei lui Kristen, inainte ca aceasta sa fie vanduta. Kristen incearca sa-i convinga pe ceilalti ca aici exista o creatura reala care bea sangele tinerilor pentru a-si intari fortele si a intineri. Doi adolescenti, Marcy si iubitul sau Chad, merg pe un lan de porumb din dorinta de a-i speria pe Nicki si Tyler, pentru ca au postat pe internet, poze cu ei in ipostaze intime. Ajung intr-un hambar vechi, podeaua se rupe si cei doi cad intr-un subsol intunecat. Aici va incepe o adevarata lupta pentru supravietuire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uSrZrb
via IFTTT

Khumba (2013)

Pentru Khumba, o tanara zebra, nascuta cu doar jumatate din dungi, viata este mai mult neagra decat alba. Nefericita zebra este respinsa de turma sa, mult prea superstitioasa, care o considera responsabila de seceta ce s-a abatut brusc asupra teritoriului lor. Cu ajutorul unui gnu impertinent si a unui strut extravagant, Khumba se lanseaza in traversarea desertului Karoo, pentru a descoperi acel izvor de apa, despre care legenda povesteste ca le-a dat primelor zebre, dungile. De-a lungul acestei calatorii Khumba va infrunta o multime de obstacole, va trece printr-o multime de aventuri. Cu alte cuvinte, va fi nevoita sa isi castige dungile.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2U4knfw
via IFTTT

Soldatii Ghetii (2013)

In anul 1962, un avion se prabuseste in Arhipelagul Arctic Canadian. Oamenii de stiinta descopera la bordul avionului trei containere care transportau soldati rusi modificati genetic, unul din ei fiind treaz. Acesta este dus intr-o tabara pentru mai multe investigatii. Se descopera faptul ca soldatii se indreptau spre New York. Inainte ca oamenii de stiinta sa isi termine investigatiile, soldatii reusesc sa scape si ii omoara pe toti in afara de o femeie de stiinta. 50 ani mai tarziu, o noua echipa de oameni de stiinta descopera soldatii inghetati de vii. Cand sunt readusi la viata, acestia isi continua misiunea inceputa la New York. De data aceasta, un singur om le va sta in cale si anume, Malraux.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uOSxcW
via IFTTT

Condamnat sa Ucida (2014)

Ethan Renner este un agent CIA, care are misiunea de a elimina o grupare terorista, ce intentioneaza sa cumpere armament nuclear de la un traficant de arme, cunoscut sub numele de Wolfgang Braun. Timp de 32 de ani, Ethan a executata cu profesionalism toate misiunile cu care a fost insarcinat, insa acum, dupa ce a aflat ca sufera de glioblastom, este nevoit sa se retraga din activitate. Tot ce-si mai doreste, este sa o revada pentru ultima data pe fiica lui, Zoey, fapt pentru care revine la Paris. Aici este abordat de Vivian Delay, agentul care primeste ordine direct de la directorul CIA. Vivian ii cere lui Ethan sa lucreze pentru ea, mai exact sa-l elimine pe Wolfgang, in schimbul unui medicament, care ii poate prelungi viata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KpgqSS
via IFTTT

sâmbătă, 6 aprilie 2019

Mostenirea lui IP Man (2018)

Viata lui Cheung Tin Chi este intr-o deriva totala dupa umilinta pe care a suferit-o cand a pierdut o lupta in fata lui Ip Man. Decis sa renunte la artele martiale si sa porneasca o mica afacere, Cheung este atras din nou intr-o lume periculoasa presarata cu asasini platiti si oameni dubiosi atunci cand ia partea a doua fete cu probleme care sunt agresate de un grup de interlopi. Acestia hotarasc sa se razbune pe el pentru problemele cauzate si ii dau foc la magazinul pe care acesta l-a deschis in speranta ca va duce o viata linistita.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IfbPQJ
via IFTTT

The Best Man Holiday (2013)

Un grup de prieteni se reunesc dupa 15 ani, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna la invitatia lui Lance, fotbalist la echipa Giants, New York. Acesta din urma isi planuieste retragerea din lumea sportului. Aceasta reuniune este extrem de asteptata de Harper Stewart, un scriitor in declin, plin de datorii, care spera ca va avea un succes imens cu noul sau proiect: biografia bunului sau prieten Lance. Problema este ca Lance nu a aflat de planurile lui Harper. Timp de o saptamana, vechile rivalitati ies la suprafata, in special intre sotiile acestora. Au loc o serie de evenimente ce reusesc sa-i reapropie pe vechii camarazi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Ih3yf0
via IFTTT

Viata lui Adele (2013)

Adele este o tanara in varsta de 15 ani. Ii place sa barfeasca cu prietenele ei si sa iasa din cand in cand cu prietenul sau Thomas, un baiat seducator de la scoala. Viseaza sa devina invatatoare. Viata ei, este data peste cap in momentul in care o cunoaste din intamplare pe Emma, o tanara excentrica, cu parul vopsit in albastru, studenta la Arte. Trec cateva luni fara ca cele doua sa se mai revada dar inevitabilul se produce, cele doua se indragostesc una de cealalta. Adele devine invatatoare iar Emma pictorita. Relatia dintre cele doua femei este linistita pana cand o tradare ameninta sa le separe.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I3TlTQ
via IFTTT

Goana Dupa Alune (2014)

Odata cu sosirea iminenta a iernii, rozatoarele din Liberty Park sunt nevoite sa-si reuneasca fortele si sa gaseasca hrana suficienta pentru a supravietui. Surly si Buddy sunt singurii care nu se conformeaza, refuzand sa traiasca conform regulilor stabilite de micro-societatea in care traiesc. Cei doi reusesc sa se infiltreze intr-un magazin specializat in vanzarea de alune la vrac. Descoperiti de Andie, cei doi sunt pusi in fata unei situatii dificile: sa accepte sa imparta alunele gasite in doua sau sa se bucure doar ei de ele, lasand rozatoarele din parc cu burta goala. Cert este ca vor avea parte de aventura vietii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WMMBwZ
via IFTTT

Dorinta Pentru Dragoste (2014)

Astor viseaza sa fie impreuna cu Mila inca din copilarie. Intr-o noapte, dupa ce Mila exagereaza cu bautura si ii este rau, Astor o duce acasa unde are grija de ea. Are ocazia sa ii spuna ceea ce simte pentru ea, sa faca primul pas dar, in schimb, reuseste sa strice totul. Din cauza ca a idolatrizat-o atata amar de vreme, Astor nu mai stie ce sa faca, cum sa o abordeze. In continuare obsedat de Mila, Astor ii cere ajutorul prietenei Milei, Cali. Cali trebuie sa il invete pe Astor cum sa se comporte cu femeile, sa ii dea lectii de cucerit femeile. Incetul cu incetul, Astor castiga incredere in sine, se maturizeaza.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I3TlmO
via IFTTT

Eroii Monumentelor (2014)

In plin Razboi Mondial, sapte oameni – directori, conservatori la muzee, artisti, arhitecti si istorici de arta – se arunca in inima conflictului din dorinta de a salva operele de arta furate de Nazisti si de a le restitui proprietarilor de drept. Dar aceste comori sunt ascunse in plin teritoriu inamic, sansele lor de reusita sunt infime. In incercarea de a impiedica distrugerea unor mii de ani de arta si de cultura, Eroii Monumentelor se vor lansa intr-o cursa contra cronometru incredibila, riscandu-si viata pentru a proteja si a apara cele mai pretioase comori artistice ale umanitatii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WPYIJE
via IFTTT

A Cincea Putere in Stat (2013)

Daniel Domscheit-Berg si Julian Assange impartasesc aceeasi dorinta si anume aceea de a livra publicului toate informatiile controversate. Impreuna, cei doi fondeaza WikiLeaks, un site bazat pe scurgerea de informatii. Sursele sunt protejate datorite unei platforme care asigura anonimatul. Reactiile sunt violente in fata indraznelii celor doi, creatorii sitelui primind o multime de amenintari din lumea intrega. In Iulie 2010, in colaborare cu o serie de ziare internationale, WikiLeaks dezvaluie documente menite sa demonstreze numeroasele crime din perioada razboiului din Afghanistan.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I46JHy
via IFTTT

Eu, Frankenstein (2014)

Au trecut multi ani de cand doctorul Viktor Frankenstein l-a creat pe Adam, un monstru nemuritor. Cu trecerea timpului, Adam s-a eliberat de sub dominatia creatorului sau, si si-a fabricat propria personalitate. Pentru ca locuieste in tenebrele unui oras gotic, Adam s-a initiat in artele martiale pentru a se putea apara impotriva dusmanilor, demonilor si creaturilor de tot felul. Cele doua clanuri de nemuritori incep lupta pentru a obtine controlul asupra Pamantului. Adam descopera un secret despre el care ar putea schimba soarta umanitatii si destinul sau odata pentru totdeauna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WPG3h3
via IFTTT

Prizonier in Libertate (2013)

Joe Ducett, un alcoolic si iresponsabil fata de familie, dispare fara urma intr-o seara de Octombrie, in anul 1993. Tinut prizonier intr-o incapere din care nu poate iesi, acesta afla socat de la televizor ca sotia sa a fost asasinata si ca el este principalul suspect. Determinat sa o gaseasca pe fiica sa Mia, isi asteapta rabdator eliberarea care are loc dupa mai bine de 15 de ani. In timp ce desfasoara o ancheta, dornic sa afle cine se afla in spatele rapirii si sechestrarii sale, o intalneste pe Marie, o muncitoare care il ajuta sa dea de urma barbatului care a vrut sa ii faca rau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I3ZHD0
via IFTTT

vineri, 5 aprilie 2019

Tinutul din Mijlocul Verii (2013)

Beverly Weston este un poet alcoolic. Sotia sa Violet, sufera de cancer. In plus, aceasta este si dependenta de medicamente. Beverly decide sa angajeze un bucatar si o infirmiera pentru sotia sa. Cateva saptamani mai tarziu, Beverly dispare in mod misterios, familia reunindu-se pentru a-l cauta. Cateva zile mai tarziu este gasit inecat. Se pare ca s-a sinucis. Fetele cuplului vin la inmormantarea tatalui lor, insotite de familie. In zilele ce urmeaza, intre membrii familiei vor izbucni o serie de conflicte violente.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uKqQly
via IFTTT

Bun Venit in Jungla (2013)

Adam Brody, o peroana extrem de timida, este angajat la un birou. Acesta nu reuseste sa-i faca fata lui Phil care ii fura in permanenta ideile. Nu indrazneste nici sa o invite in oras pe frumoasa Lisa care lucreaza ca si manager in cadrul aceleasi echipe. Toti trei urmeaza sa participe la un seminar desfasurat in inima junglei. Cel care conduce seminarul este atacat de o puma iar Chris si colegii sai se trezesc singuri in mijlocul junglei pierzand orice urma de speranta ca vor fi salvati.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FRf7Xu
via IFTTT

Reglare de Conturi (2013)

Henry si Billy sunt doi boxeri celebri si rivali, ajunsi acum la varsta a treia. Pe vremuri, cei doi erau faimosi, meciurile dintre ei atragand un public numeros. Acum celor doi rivali li se face urmatoarea propunere: sa colaboreze la crearea unui joc video. Pentru asta, vor fi nevoiti sa intregistreze o serie de replici si sa intre in niste costume de miscare cu senzori. Astfel, stilul lor de lupta ar fi capturat si redat personajelor din jocul video. Odata aflati fata in fata, imbracati in amuzantele costume mulate, rivalitatea dintre ei iese la suprafata. Cei doi hotarasc sa reintre in ringul de box si sa lupte. Dar, de la ultima lor lupta, a trecut mult timp, cei doi nu mai sunt in forma fizica de pe vremuri…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UjDUxy
via IFTTT

Legenda lui Hercule (2014)

Sperand sa elibereze poporul de sub dominatia temutului rege Amphitryon, regina Alcmena implora Olimpul. Zeus, regele razboiului, ii ofera acesteia un fiu, pe Hercule dar aceste este respins, in permanenta de tatal sau care il prefera pe Iphicles, fiul mai mare. Devenit barbat, Hercule se indragosteste de frumoasa Hebe, dar Amphitryon decide ca aceasta se va casatori cu Iphicles. In timp ce Hercules se pregateste sa fuga pentru a se putea casatori cu femeia iubita, este capturat de garzile regelui si trimis in lupta pentru a fi sacrificat. Scapand ca prin minune de moarte, Hercule se aliaza cu Sotiris pentru a elibera regatul de sub tirania lui Amphitryon, pentru a o scoate pe Hebe din ghearele fratelui sau si pentru a-si ocupa in sfarsit locul meritat, acela de erou al Greciei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FRf3He
via IFTTT

Avocatul (2013)

Counselor traieste o viata fericita alaturi de Laura, o femeie foarte frumoasa, cu care urmeaza sa se casatoreasca. Cariera de succes, pe care o are ca avocat, nu-i aduce suficienti bani, pentru viata de lux pe care si-a dorit-o mereu. Lacomia il impinge intr-o afacere extrem de periculoasa, care implica traficul cu droguri. Acest drum pe care l-a ales, este unul alunecos si foarte periculos si care nu are nici o cale de intoarcere. Atunci cand marfa in valoare de 20 de milioane dispare, Counselor realizeaza ca a luat decizia cea mai proasta din viata sa…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UjDRBS
via IFTTT

Colivia Aurita (2013)

In urma cu 30 de ani, Maria si Jose Ribeiro au emigrat in Franta. Cei doi si-au intemeiat o familie si acum locuiesc impreuna, in centrul istoric al Parisului. Maria lucreaza ca ingrijitoare, iar Jose este sef de santier. In ziua cand este instiintat ca fratele sau, a decedat si ca acum a ramas singurul mostenitor, Jose nu mai are de ales si trebuie sa se intoarca in Portugalia. Prietenii, sefii si vecinii, afla despre acestia ca vor sa paraseasca Franta si vor face tot posibilul ca sa-i impiedice sa plece.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FRFGfd
via IFTTT

Chilling Visions: 5 Senses of Fear (2013)

5 povesti in care realizatorii au dat frau liber imaginatiei. Prima, intitulata ‘Smell’, ne prezinta un barbat deprimat pe nume Seth. Acesta descopera un parfum care i-ar putea reda increderea in sine, toate la un pret mult prea ridicat. ‘See’ este centrata pe un oftalmolog ce poate vedea prin ochii pacientilor sai. Astfel, descopera ca unul din pacientii sai este victima unui abuz domestic. ‘Touch’ il are in prim plan pe un baiat orb, in varsta de 12 ani, care cauta cu disperare ajutor dupa ce parintii sai au suferit un accident de masina. In loc de ajutoare, acesta da peste un ucigas in serie. ‘Taste’ spune povestea unui hacker ambitios caruia i se face o oferta de nerefuzat.’Listen’ii are in centru pe doi barbati ce fac un film despre o melodie ce are abilitatea de a ucide.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Uj1evl
via IFTTT

Blestemul Cufarului Lui Midas (2014)

Evenimentele au loc in Londra, anul 1885. Mariah si Felix sunt doi frati, care traiesc intr-o familie fericita. Intr-o zi, parintii celor doi, dispar intr-un mod misterios. La putin timp dupa, Felix este rapit. Urmand o pista de indicii care il conduc spre hotelul Prince Regent, Mariah descopera un regat ascuns, al monstrilor rapitori de copii, secrete mortale si obiecte pierdute de mai multa vreme. Avand destinul lumii si al familiei sale, in maini, Mariah va face tot ce-i sta in putinta sa opreasca Blestemul Cutiei Midas!



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FPeRIA
via IFTTT

marți, 2 aprilie 2019

Cum sa-ti dresezi dragonul 3 (2019)

In momentul in care Toothless este dat peste cap total de aparitia neasteptata si inexplicabila a unei femele din specia lui, numita Light Fury, o noua amenintare isi croieste drum spre utopia suprapopulata de dragoni a lui Hiccup. Drept urmare, atat oamenii care traiesc acolo cat si dragonii lor nu au de ales decat sa porneasca intr-o calatorie lunga in incercarea de a gasi o insula legendara care ar fi casa dragonilor unde pot trai in siguranta, departe de pradatori: o lume ascunsa despre care se crede ca nu e nimic altceva decat un mit. O poveste despre prietenie, soarta si in cele din urma, renuntare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Vfgsha
via IFTTT

Ronin: 47 Pentru Razbunare (2013)

Actiunea are loc in Japonia, secolului al XVIII-lea. In mijlocul unei paduri, din provincia Ako, un baietel este gasit inconstient de catre Asano si elevii sai. Despre baiat nu se stie cum a ajuns in tinutul Ako, multi dintre oameni sustin ca acesta a fost crescut de catre demonii padurii si ca noaptea se transforma intr-o bestie. In ciuda tuturor zvonurilor, Asano il lasa sa traiasca la curtea palatului si il invata tainele artelor martiale. Samuraii credeau ca prezenta baiatului, aduce ghinion pe pamanturile lor, asa ca l-au alungat de la curtea palatului. Dupa alungarea lui Kai, stapanul Asano este ucis, iar samuraii care l-au dezonorat vor purta numele de ronini. Acestia din urma, vor cere ajutorul lui Kai pentru a razbuna moartea stapanului lor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FVQpXn
via IFTTT

Ea (2013)

Los Angeles, viitorul indepartat. Theodore Twombly, un barbat sensibil cu caracter complex, este de neconsolat in urma unei rupturi dificile. Theodore isi achizitioneaza un program informatic ultramodern, capabil sa se adapteze personalitatii fiecarui utilizator. Lansand sistemul, Theodore face cunostinta cu “Samantha”, o voce feminina inteligenta, intuitiva si suprinzator de amuzanta. Nevoile si dorintele Samanthei evolueaza, cresc, dar si cele ale lui Theodore care, incetul cu incetul, se indragosteste de Samantha. Este de viitor o astfel de relatie cat se poate de neobisnuita?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2WJwyQB
via IFTTT

The Protector 2 (2013)

Kham impreuna cu familia sa, locuiesc intr-un satuc din Thailanda. In ciuda posibilitatilor limitate, acestia reusesc sa faca fata tuturor greutatilor. O nenorocire se intampla atunci cand niste braconieri fura elefantul lui Kham si il vand ilegal, in Sydney. Kham nu are de ales si va calatori in Australia, in cautarea elefantului, care era singurul ajutor de baza pentru familia sa. Aici Kham va trebui sa se infrunte cu o retea de criminali si va trebui sa profite de abilitatile sale de lupta, pentru a reusi sa-si duca la capat misiunea.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HU8h6Z
via IFTTT

Ferma Bantuita (2013)

Filmul este inspirat din evenimente reale, petrecute la o ferma din nord-estul statului Utah. Intr-o zi, Cody un pusti, in varsta de 10 ani, fiul unui fermier, a disparut intr-un mod misterios. Zvonurile ca la aceasta ferma au loc fenomene inexplicabile, atrage atentia presei, dar si a expertilor in cercetare a paranormalului, care trimit la fata locului o echipa, pentru a investiga si a inregistra aceste evenimente. Inregistrarile celor care au investigat acest caz, au ajuns in mainile jurnalistului Jacob Rudels, care in 18 ianuarie 2013, a disparut intr-un mod inexplicabil.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2I3oTsm
via IFTTT

Force of Execution (2013)

Imperiul criminal pe care l-a cladit de-a lungul vremii l-a ajutat pe Alexander Coates sa-si elimine cu usurinta inamicii din cale. Asta pana in momentul in care, unul din cei mai buni ucigasi platiti ai sai, Roman Hurst ii incurca treburile. Ceea ce trebuia sa fie crima perfecta, nu iese deloc cum trebuia. Alexander ii cruta viata lui Roman dar ii taie mainile, fortandu-l sa se retraga pentru totdeauna din afacere. Dupa un timp. odata cu aparitia lui Iceman,un ucigas nemilos, Alexander realizeaza ca are nevoie pentru ultima data de ajutorul lui Roman.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2K1NDDT
via IFTTT

Lupul de pe Wall Street (2013)

La inceputul anilor ’90, Jordan Belfort s-a imbogatit cu o viteza ametitoare. La doar 30 de ani se pare ca acesta a gasit reteta magica de a face o multime de bani. Este broker pe Wall Street, fiind extrem de priceput in ceea ce face. Atras de mirosul banilor, Jordan Belfort cade in capcana castigurilor usoare. Ii plac aventurile de o noapte, consuma droguri si adora sa-si etaleze bogatia. Jordan intra rapid in colimatorul celor de la FBI care sunt convinsi ca activitatile sale nu sunt tocmai legale. Cu ajutorul lui Donnie, complicele sau, Jordan face tot ce-i sta in putinta sa nu fie prins…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VfLtlk
via IFTTT

Hotul de Carti (2013)

Germania, anul 1938. Viata oamenilor nevinovati se confrunta cu o situatie dificila. Cel de-al doilea razboi mondial este pe cale sa inceapa. Liesel Meminger, impreuna cu mama si fratele ei, calatoresc spre Munchen, la parintii ce urmeaza sa-i adopte pe cei doi copii. In tren, fratele lui Liesel moare. Familia Hubermann o adopta pe fetita si o ajuta sa se acomodeze in noul camin familial. Hans, tatal adoptiv, o invata pe Liesel sa scrie si sa citeasca. Liesel devine atat de fascinata de lectura, incat se apuca de furat carti. Cititul cartilor o va ajuta pe fata sa inteleaga toate evenimentele ce se intampla in jurul ei, persecutarea evreilor, miscarile anti-fasciste, foamea si umilirea.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2CSpvgX
via IFTTT

Burlaci Intarziati (2013)

Patru prieteni din copilarie, trecuti de varsta venerabila de 60 de ani, hotarasc sa organizeze o petrecere pentru ultimul burlac din gasca, Billy. Acesta, un afemeiat notoriu, urmeaza sa-si faca de cap, pentru ultima data, la Las Vegas, alaturi de prietenii sai. Morocanosul grupului, Paddy, nu prea are chef de petreceri. In plus, are o problema mai veche, nerezolvata, cu viitorul mire. Timpul care a trecut peste ei si varsta isi spun cuvantul. Fiecare din cei patru are fixurile sale, reactiile sale aparte. Iar petrecerea burlacilor nu iese tocmai cum se asteptau…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2K2MYSP
via IFTTT

Supravietuitorul (2013)

Actiunea filmului are la baza misiunea esuata a soldatilor americani, din randul talibanilor, din 28 Iunie 2005, misiune cunoscuta sub numele de Operatiunea Red Wings. Patru puscasi marini care faceau parte din echipa SEAL 10 au primit misiunea dificila de a-l prinde si asasina pe liderul taliban Ahmed Shahd. Acesta a omorat singur numai putin de 20 de soldati americani intr-o confruntare, in urma cu cateva saptamani. Misiunea celor patru este compromisa in momentul in care sunt observati de catre un localnic. Singurul din echipa care a supravietuit misiunii a fost Marcus Luttrell.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2CS9ms2
via IFTTT

Era si Timpul! (2013)

Dupa noaptea de Revelion, Tim Lake afla de la tatal sau secretul familiei: toti barbatii din aceasta familie au puterea de a calatori in timp, mai exact in trecut. Tim spera ca, datorita acestui dar va putea retrai orice moment din viata sa, incercand sa faca lucrurile diferit pana la descoperirea variantei perfecte. Cel mai mare vis al lui Tim este sa-si intalneasca sufletul pereche. O cunoaste pe Mary, o tanara cam nesigura pe ea. Tim este pregatit sa repete primele clipe petrecute alaturi de aceasta pana cand va avea intalnirea perfecta. Dar, odata cu timpul Tim descopera ca acest dar nu-l fereste de necazurile vietii…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VbNZcg
via IFTTT

Enemies Closer (2013)

Dupa disparitia unei importante incarcaturi de droguri la frontiera americano-canadiana, viata lui Henry, un padurar, fost membru Navy Seal, se complica. Acesta este obligat de un temut lider al drogurilor sa gaseasca incarcatura disparuta. In mijlocul naturii, fara vreun mijloc de comunicare cu lumea exterioara, Henry se trezeste fata in fata cu Clay, un barbat cu o vendeta personala impotriva lui Henry, reintors doar pentru a se razbuna. Acum, cei doi dusmani, sunt nevoiti sa aleaga: lasa deoparte neintelegerile personale sau mor impreuna…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2U9PGuo
via IFTTT

12 Ani de Sclavie (2013)

12 ani de sclavie este inspirat din romanul autobiografic al lui Solomon Northup. Actiunea filmului este plasata in Statele Unite cu cativa ani inainte de Razboiul de Secesiune. Solomon Northup, un tanar de culoare, originar din New York, este rapit si vandut ca sclav. Confruntat cu un proprietar crud si nemilos, Solomon se zbate sa supravietuiasca si sa-si pastreze demnitatea. 12 ani mai tarziu acesta intalneste un abolitionist canadian, intalnire ce-i va schimba viata odata pentru totdeauna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FQ6hcq
via IFTTT

Rivalitate si Adrenalina (2013)

Anii ’70 popularitatea curselor de Formula 1 a fost una uriasa. Publicul devenise din ce in ce mai numeros si mai entuziasmat. Dragostea pentru viteza si faima, a curmat vietile multora dintre piloti, dar i-a adus in primplan pe cei mai buni dintre ei. Povestea se concentreaza cel mai mult pe rivalitatea dinte cei doi piloti, James Hunt si Niki Lauda. In anul 1976 la Grand Prix-ul Germaniei, ambii piloti au fost dispusi sa riste totul pentru castigarea campionatului, insa cursa s-a terminat mai devreme pentru Niki Lauda, din cauza unui accident…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2CS91Fw
via IFTTT

Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (2013)

Bilbo Baggings, hobbitul si cei 13 gnomi se indreapta spre Erebor dupa ce au reusit sa treaca in siguranta Muntii Cetosi. Gandalf paraseste grupul, indreptandu-se spre Dol Guldur din dorinta de a se convinge daca necromantul este veritabil sau nu. Dragonul Smaug s-a trezit la viata fiind mai puternic ca niciodata. Dragonul a devenit si mai greu de invins, asta datorita diamantelor care i-au penetrat pielea. Azag este mai hotarat ca niciodata sa-i vina de hac lui Thorin si grupului sau. In peisaj apar Legolas si Bard the Bowman care reusesc doar sa complice si mai tare misiunea.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2uF6oT9
via IFTTT

luni, 1 aprilie 2019

Freezer (2013)

Robert Saunders, un mecanic new-yorkez, isi sarbatoreste ziua de nastere intr-un restaurant. Ranit si lasat inconstient, Robert se trezeste dupa o perioada intr-un congelator plin cu carne din restaurant. Cum a ajuns acolo? Gangsterii rusi l-au confundat cu altcineva si l-au inchis in congelator, crezand ca Robert le datoreaza 8 milioane de dolari. Dupa un timp, Robert descopera socat ca nu este singur. Sam, un strain, este si el blocat in congelator. Cei doi barbati incep o lupta dramatica de supravietuire, lupta ce se duce impotriva frigului si a fortelor unite impotriva lor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HSAueE
via IFTTT

Scandal in Stil American (2013)

Filmul are in centrul atentiei, scandalul cunoscut sub numele de Abscam, o ancheta asupra coruptiei din Statele Unite in anii ’70-’80. Aceasta a dus la condamnarea unui numar mare de politicieni cunoscuti, dar corputi. FBI-ul le-a intins acestor oameni politici o capcana: i-a atras intr-o afacere ce implica un seic fictiv din Orientul Mijlociu care cerea azil in SUA. In spatele acestei operatiuni se afla doua minti stralucite: Irving Rosenfeld – un escroc a carui specializare este furtul operelor de arta si Richie DiMasso, un agent FBI. Sotia lui Irving va fi cea care va adauga picatura ce va duce la prabusirea imperiului coruptiei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2WDB2YT
via IFTTT