vineri, 29 martie 2019

Curierul traficantilor (2018)

Un batran in varsta de 80 de ani trece printr-o perioada grea din punct de vedere financiar si atunci cand primeste oferta de a deveni sofer pentru a transporta anumite lucruri cu masina, el accepta fara prea multe ezitari. Numai ca el nu realizeaza la inceput faptul ca acceptand jobul el a devenit un curier pentru traficantii de droguri mexicani. El se descurca atat de bine incat incarcatura pe care o transporta creste tot mai mult de la misiune la misiune. Insa acest curier devine tinta unui agent de la brigada anti-drog care incearca sa-l prinda in fapt si sa distruga intregul cartel prin ajutorul sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2YC2Hev
via IFTTT

Orasul Fara Legi (2013)

Phil a lucrat suficient timp pentru Interpol, iar acum este mai decis ca niciodata sa se retraga din aceasta activitate. Isi doreste un nou inceput alaturi de fetita lui, Maddy. Orasul pe care Phil l-a ales, pentru noul capitol din viata sa, pare la prima vedere un loc perfect, un paradis, pentru o familie mica, in realitate insa, nu este nici pe departe asa. Primele probleme le va intampina Maddy, careia ii este greu sa se acomodeze si sa-si faca noi prieteni. Ca orice parinte, Phil face orice sa o protejeze, etalandu-si de cateva ori tehnicile de lupta. Zvonul ca Phil Broker a lucrat pentru Interpol, ajunge si la urechile lui Gator Bodine, un mafiot local, detinatorul unui laborator de droguri, care isi doreste sa afle totul despre trecutul lui Phil.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2CJQtaF
via IFTTT

Last Love (2013)

In momentul in care Pauline il ajuta sa coboare din autobuz, Matthew Morgan, un barbat incapatanat si suicidar, regaseste bucuria de a trai. Acest cuplu insolit descopera impreuna ce inseamna prietenia adevarata, fericirea de a fi alaturi de cineva si importanta familiei. Pauline si-a pierdut parintii intr-un accident de masina pe vreme cand era doar o adolescenta. Matthew s-a indepartat de proprii sai copii dupa moartea sotiei sale. Dupa ce acestia din urma ajung la Paris dupa tentativa de suicid a lui Matt, Pauline incearca sa-l apropie pe Miles de tatal sau. Eforturile sale se dovedesc a fi in van. Pauline se indragosteste de Miles care reuseste in cele din urma sa-si respecte tatal datorita lui Pauline.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2WxnYEv
via IFTTT

Stalingrad (2013)

In 1942, trupele germane ajung pe malul raului Volga dar esueaza in tentativa de trecere a acestuia. Trupele sovietice au fost nevoite sa bata in retragere. Cu toate acestea, cativa soldati raman pe loc si se ascund intr-o casa, aproape de rau, ocupata de cativa civili. Printre acestia, Masha, o tanara fata a carei casa este ocupata de germani. Germanii lanseaza un atac asupra casei respective. Ofiterul care a comandat atacul se indragosteste de Masha. In inima celei mai sangeroase batalii din istoria umanitatii incepe cea mai frumoasa poveste de dragoste…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HO8AjY
via IFTTT

The Kings of Summer (2013)

Joe Toy decide sa-si construiasca o casuta din lemn in padurea din vecinatate. Ii are alaturi pe cel mai bun prieten al sau, pe Patrick si pe Biaggio, un pusti cam ciudat pe care l-a intalnit recent la o petrecere. Viata lor idilica este intrerupta in momentul in care o aduc in locul lor secret pe Kelly, colega lor de la scoala. Prietenia lor urmeaza sa fie pusa la grea incercare, adolescentii ajungand sa inteleaga cat de importanata este familia in care s-au nascut dar si cea pe care si-au construit-o alaturi de prieteni.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Wx8XCw
via IFTTT

Joc Riscant (2013)

Richie este un tanar student, de o inteligenta sclipitoare, extrem de priceput la pokerul online. Castigurile le foloseste pentru a-si plati taxele scolare. Dupa ce il cunoaste pe magnatul Ivan Block, care detine o companie de poker online, viata lui Richie se schimba radical. Richie, naiv, se lasa vrajit de promisiunile lui Block, de lumea fara griji financiare in care isi duce existenta si accepta sa lucreze pentru el. Cucerit de viata luxoasa, insulele private, femei, masini si bani, Richie va regreta decizia luata si va realiza rapid ca pretul pentru toate acestea va fi propria sa viata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2WxcbGg
via IFTTT

Fruitvale Station (2013)

Filmul este inspirat dintr-o intamplare adevarata, prezentand ultimele 24 de ore din viata linistita a lui Oscar Julius Grant, care a fost impuscat in noapte de anul nou, de catre politisti, in statia de metrou Fruitvale. Imaginile surprinse din timpul in care Oscar a fost impuscat pentru un motiv necunoscut, au zguduit America. Oscar avea doar 22 de ani si era tatal unei fetite. Era un om care lupta cu greutatile vietii si care avea multe sperante de la viata, care insa, i-au fost luate in noaptea de 31 decembrie 2008. Ofiterul care a tras in Oscar a fost arestat si a fost acuzat de omor deosebit de grav, dar a fost eliberat dupa numai 11 luni.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HParoj
via IFTTT

Conspiratia (2013)

In piata principala din Londra o explozie curma vietile a zeci de oameni nevinovati. Situatia devine foarte confuza pentru toata lumea. Politia ia in calcul varianta unui atac terosrist si organizeaza o razie. Principalul suspect este Farroukh Erdogan, un cetatean de origine turca, care este arestat si trimis in judecata sub acuzatia de terorism. Sase luni mai tarziu, Simon, avocatul lui Farroukh Erdogan se sinucide, iar cel care va fi desemnat sa-i ia locul, este avocatul Martin Rose. Presiunile care se fac asupra lui Martin sa-l gaseasca vinovat pe suspect, ii dau de banuit ca adevarul este altul si ca trebuie sa-l afle, chiar daca viata ii va fi pusa in pericol.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Wx8JLG
via IFTTT

Ninja: Shadow of a Tear (2013)

Casey Bowman, un specialist in artele martiale s-a asezat la casa lui casatorindu-se cu Namiko Tameda. Cuplul este extrem de fericit deoarece Namiko este insarcinata cu primul lor copil. Casey si Namiko intampina o serie de probleme in timp ce se afla la cumparaturi, sunt nevoiti sa se apere de doi cutitari fiorosi. Spre seara, Casey merge la piata. Realizeaza ca si-a uitat acasa portofelul si este nevoit sa se intoarca acasa. Ajungand acasa, Casey isi gaseste sotia moarta. Casey jura ca va razbuna moartea sotiei sale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FDBYG1
via IFTTT

joi, 28 martie 2019

The Hypnotist (2012)

O crima teribila are loc in suburbiile orasului Stockholm. Profesorul Anders Ek este gasit fara suflare chiar in sala de sport a liceului unde preda. Un echipaj al politiei este trimis acasa la victima, pentru a anunta tragicul eveniment, insa aici situatia este terifianta, toti membrii familiei sunt morti, cu exceptia lui Josef, fiul cel mic al profesorului, care este ranit grav. Medicii reusesc sa-l stabilizeze, iar acum politia are un martor, care din pacate nu-si aduce aminte nimic din cele petrecute cu o seara inainte. Comisarul de politie Joona Linna, este insarcinat cu investigarea acestui caz. Acesta din urma se vede nevoit sa apeleze la serviciile specialistului in hipnoza Erik, pentru a reusi sa-l faca pe baiat sa-si aminteasca momentele cumplite prin care a trecut si sa descopere criminalul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2YAMLJR
via IFTTT

Don Jon (2013)

Jon Martello este un barbat narcisist care adora sa se uita la filme pentru adulti. Pasiunea lui este pusa la grea incercare in momentul in care o intalneste pe Barbara. Aceasta refuza sa faca dragoste cu el de la prima intalnire. Cu alte cuvinte, Jon este provocat sa treaca de la placerile superficiale oferite de vizionarea filemelor, la adevarata cunoastere a persoanelor dragi care se afla in jurul sau. Urmand cursuri de consiliere pentru a scapa de obsesia acestor filme, o intalneste pe Esther, o vaduva, cu care are incepe sa aibe o legatura unica.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TGyQOk
via IFTTT

Ambushed (2013)

Frank isi traieste visul american ca si dealer de narcotice. El si partenerul sau Eddie o duc bine, acceptand orice ilegalitate care le aduce bani frumosi, chiar si crima. DEA intra rapid pe fir stricandu-le planurile acestor infractori. Agentul Maxwell descopera o operatiune de contrabanda in fruntea caruia se afla criminalul Vincent Camastra. Agentul Beverly Royce se infiltreaza in gruparea criminala, luand legatura cu dealeri periculosi, iar pentru Maxwell, acest caz devine unul personal, jurand ca-i va aduce in fata justitiei pe acesti ucigasi nemilosi si pe politistii corupti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2uzzF1w
via IFTTT

Sta sa Ploua cu Chiftele 2 (2013)

Flint Lockwood si-a dorit dintotdeauna sa devina un mare inventator, la fel ca idolul sau din copilarie, Chester V, care si-a dedicat viata pentru a schimba viitorul. Fara a mai sta mult pe ganduri, micutul Flint incep sa-si puna ideile in aplicare, inventand diverse lucruri, care spre dezamagirea celor din jur, nu au avut rezultatele asteptate. Cu toate astea, Flint nu a renuntat la visul maret de a-i calca pe urmele idolului sau si in cele din urma inventeaza o masinsarie, care transforma apa in cheeseburgeri. Totul se transforma intr-un dezastru, atunci cand vremea s-a schimbat si afara a inceput sa ploua cu cheeseburgeri, punand in pericol pe toata lumea.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HWEWbn
via IFTTT

marți, 26 martie 2019

Acolo Unde Niciodata nu Imbatranesti (2019)

Povestea filmului are in centrul atentiei un antreprenor de pompe funebre irlandez care profita atunci cand un grup de criminali preiau controlul asupra unui oras pasnic, numai ca familia lui ajunge sa fie pusa in pericol de moarte atunci cand tensiunile ating cote foarte inalte. Acest oras de frontiera a fost candva un loc pasnic si si frumos, dar acum este transformat intr-o zona de razboi de acesti criminali. Antreprenorul irlandez trebuie sa faca fata acestui asalt si sa isi tina familia in siguranta, departe de agresiunea invadatorilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HI9kqI
via IFTTT

Copilul care ar putea fi rege (2019)

Alex este un pustan in varsta de 12 ani care intra in probleme atunci cand cel mai bun prieten al sau este hartuit de catre niste studenti mai mari decat ei. El ii sare in ajutor prietenului sau si se bate cu unul dintre agresori, ajungand sa fie pedepsit impreuna cu acestia de catre directoarea lor. Mai tarziu, el este alergat si ajunge la un santier din apropiere unde se ascunde. Acolo, el descopera o sabie misterioasa pe care o ia din locul in care se afla. Luand sabia acasa cu el, Alex i-o arata prietenului sau si cei doi descopera ca sabia este legendara Excalibur care a apartinut Regelui Arthur.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2WvMyFX
via IFTTT

Capcana (2018)

Filmul prezinta odiseea morala si existentiala a unei femei detectiv care lucreaza in cadrul Departamentului de Politie din Los Angeles, Erin Bell. Pe cand era o tanara politista, Erin a fost pusa sa lucreze sub acoperire intr-un grup din desertul Californian, insa consecintele acestei infiltrari sunt unele dramatice. In momentul in care liderul acestei grupari reapare la suprafata dupa multi ani de la acele incidente, Erin trebuie sa-si croiasca drum printre fostii membri ai grpului si prin propriul sau trecut pentru a ajunge sa se confrunte cu demonii care i-au distrus trecutul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2WopRTO
via IFTTT

The Great Beauty (2013)

Jep Gamberdella are 65 de ani dar continua sa degaje acelasi farmec ca in tinerete. Este autor al unei singure carti pe care a scris-o in tinerete. A devenit un jurnalist cunoscut ce frecventeaza inalta societate din Roma. Viata sa este o succesiune de intalniri si de petreceri excentrice al caror protagonist este el insusi. Jep, persoana cinica de fel, asista la criza unei societati ce pare ca a transformat oamenii in monstri. Doar amintirea tineretii sale inocente il va scoate pe Jep din resemnarea pe care se pare ca a ales-o drept mod de existenta. Poate a venit vremea sa se apuce din nou de scris.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FApwYT
via IFTTT

luni, 25 martie 2019

The Butler (2013)

The Butler este povestea reala a unui majordom de culoare care a servit diferiti presedinti americani, timp de 30 de ani. Cecil Gaines a vazut lumina zilei in 1920 si a crescut ca servitor de casa intr-o familie de albi. Ambitios, Cecil, reuseste sa devina valet de hotel. Datorita eficientei si discretiei de care a dat dovada in perioada in care a lucrat la hotel, in 1950, ajunge sa lucreze ca si majordom la Casa Alba. Cecil va servi un numar de 8 presedinti americani de-a lungul deceniilor, devenind un martor pasiv al istoriei Statelor Unite.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Fz0eZY
via IFTTT

Regatul de gheata (2013)

Elsa, regina regatului Arendelle, a condamnat involuntar, oamenii la stagnare in Permafrost. Intreaga imparatie se confrunta cu o iarna vesnica, dupa ce o profetie veche a devenit reala, chiar in ziua incoronarii reginei, obligand-o pe aceasta sa se refugieze in munti. In cautarea surorii sale si a unei solutii de a salva regatul, Printesa Anna trebuie sa mearga intr-o aventura plina de peripetii, insotita de curajosul Kristoff si renul acestuia, Sven. Pe drum ei se vor intalni cu o multime de personaje mitice.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2OpTlxT
via IFTTT

Open Grave (2013)

Jonah se trezeste intr-o groapa in care privelistea este terifinta, peste tot in jurul sau, sunt numai cadavre. Ceva cumplit s-a petrecut in urma cu o zi, insa nu-si mai aminteste nimic, nici macar numele. Este ajutat sa iasa de acolo de o fata pe nume Sharon si in miezul noptii, ratacind prin padure, ajunge la o casa. Aici este intampinat de alti trei barbati si o femeie, care se pare ca nici ei nu-si amintesc cine sunt cu adevarat. In timp, acestia gasesc indicii despre identitatile lor si se pare ca fac parte dintr-un joc diabolic, care este condus din spatele scenei, de un maniac.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2U10t9Z
via IFTTT

Realitati alternative (2018)

In data de 9 noiembrie, anul 1989, in aceeasi zi in care a cazut Zidul Berlinului, Nico este un baietel in varsta de 12 ani care e pasionat de a se filma in timp ce canta la chitara, fiind ingrijit de mama lui singura, Maria. In aceasta noapte, cand o furtuna de 72 de ore incepe, Nico vede o scena violenta prin fereastra casei vecinului sau, Angel Prieto. Apropiindu-se de casa, el o vede pe sotia acestuia moarta. Fugind de Prieto, Nico este neatent si lovit de o masina, murind la randul sau. 25 de ani mai tarziu, Vera Roy, se muta impreuna cu fiica ei, Gloria, in casa lui Nico si la putin timp de la sosire lucruri stranii se petrec in jurul lor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Frm7u6
via IFTTT

marți, 19 martie 2019

Mary Poppins revine (2018)

Evenimentele se desfasoara in anii 1930, atunci cand Marea Britanie si Londra in mod special, trecea printr-o perioada de recesiune economica profunda. Michael si Jane au devenit acum adulti, iar Michael locuieste alaturi de cei trei copii ai sai si menajera lor in Cherry Tree Lane. Dupa ce Michael are parte de o pierdere personala, enigmatica dadaca Mary Poppins reapare in viata familiei Banks si, prin intermediul sau, aceasta familie greu incercare ajunge sa redescopere lucrurile simple care aduc magie si fericire in viata lor. Mary ii invata pe acestia sa se bucure din nou de frumusetea magiei si minunile care lipsesc din viata lor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UNtu5q
via IFTTT

luni, 18 martie 2019

The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Katniss Everdenn s-a reintors in Districtul 12 si incearca sa duca o viata normala. A castigat impreuna cu Peeta Jocurile Foamei. Absenta lui Gale, relatia dificila cu Peeta, vizita neasteptata a presedintelui Snow, toate acestea o tulbura pe Katniss. Trebuie sa faca un Tur al Invingatorilor alaturi de Peeta. In timpul acestui Tur, afla ca unele districte s-au rasculat si pentru a calma spiritele, trebuie sa-si arata adevarata dragoste fata de Peeta, sa convinga pe toata lumea ca sunt intr-adevar indragostiti. Va reusi acest lucru sau va esua?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2udbdmf
via IFTTT

This is Our Time (2013)

Filmul ne prezinta cinci colegi de facultate, decisi sa faca ceva important dupa absolvire. Ambitiile lor sunt foarte mari, pasiunile extrem de puternice, fiind determinati sa isi indeplineasca fiecare chemarea, indiferent de obstacolele ce le apar in cale. Doi dintre acestia se casatoresc si hotarasc sa se indrepte spre India, in satele cu oameni leprosi si cu copii defavorizati, dorind sa-i faca pe acestia sa-l cunoasca pe Dumnezeu. Sotia lui Luke moare la scurt timp intr-un accident de masina. Acestia ajung sa realizeze ca sacrificiul este un pret prea mare de platit.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2WayilK
via IFTTT

Combustion (2013)

Navas si partenera sa, Ari, sunt doi escroci profesionisti. Ari, este o femeie foarte frumoasa, iar rolul ei este sa seduca barbati bogati. Profitand de naivitatea acestora, Navas asteapta momentul potrivit, pentru a-i jefui. Urmatoarea lor tinta este Mikel, un tanar venit in vacanta cu logodnica sa, care este mostenitoarea unei case de bijuterii. Mikel se indragosteste la prima vedere de Ari si simte din ce in ce mai atras de universul curselor ilegale de masini. Acesta decide sa se desparta de logodnica lui Julia. Totul decurge conform planului pus la cale de cei doi escroci, pana in momentul in care Ari cade in ispita si se indragosteste de Mikel.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FkVHeL
via IFTTT

Charlie Countryman (2013)

Charlie este un tip cat se poate de normal…pana in ziua in care se decide sa faca o calatorie in Romania. Aici o intalneste pe o fata frumoasa, ce ii schimba in mod radical existenta. Irezistibila Gabi, este deja promisa lui Nigel, liderul violent al unui grup de infractori. Totusi Charlie se inarmeaza cu farmec si inteligenta si este pregatit sa indure absolut orice doar sa o poata cuceri pe Gabi si sa o indeparteze de pericol. Acesta este batut crunt de Nigel si isi da seama ca singura sansa de a o salva pe Gabi din mainile lui Nigel este sfarsitul propriei sale vieti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HHi2Vs
via IFTTT

Odd Thomas (2013)

Odd Thomas, protagonistul filmului este un adolescent aparent normal, care locuieste intr-un mic orasel din California. El lucreaza la un fast-food, are prieteni insa in secret duce o viata dubla. Acesta are darul de a vedea si de a comunica cu sufletele oamenilor morti. Aceste capacitati le mosteneste de la mama sa, care era considerata de cunoscuti, o femeie nebuna. Thomas ajuta in permanenta aceste suflete, care nu-si gasesc linistea, mergand pe urmele criminalilor si le elibereaza astfel de sufernita. Intr-o zi un tip ciudat isi face aparitia in oras. Tanarul Odd presimte inceputul unui act de teroare asupra locuitorilor si intentioneaza sa opreasca acest rau nelumesc, cu ajutorul prietenei sale Stormy.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Hu0U67
via IFTTT

A Perfect Man (2013)

James si Nina tocmai au aniversat 9 ani de casnicie. Cei doi par sa aiba o casatorie perfecta, viata ideala, pe care oricine si-ar dori-o: duc o viata prospera in Amsterdam, au locuri de munca ce le asigura un trai fara griji si o multime de prieteni. Cand Nina descopera ca James i-a fost infidel, decide sa puna punct casniciei si sa divorteze. Cu inima sfasaiata de durere din cauza despartirii, Nina incearca sa comunice cu James dandu-se drept un agent de turism. Cei doi ajung sa discute despre eternele probleme dintre barbati si femei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TbBSu1
via IFTTT

All Hallows’ Eve (2013)

Sarah este angajata ca babysitter in noaptea de Halloween, sa aiba grija de doi copii, Timmy si Tia. Dupa o noapte de adunat bomboane, Sarah si cei doi micuti se uita impreuna la emisiunea Night of The Living Dead. Unul din copii isi goleste saculetul cu bomboane pe podea. Ramane surprins sa vada ca in saculet se gaseste o caseta video fara nicio eticheta. Pe caseta cu pricina se afla o multime de filmulete horror, al caror protagonist este clovnul Art. Dupa vizionarea tuturor filmuletelor, Art prinde viata, iar Sarah si cei doi copii sunt prinsi intr-o situatie foarte dificila.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XZKzLo
via IFTTT

Captain Phillips (2013)

Filmul prezinta povestea capitanului Richard Phillips. Nava acestuia de transport, Maersk Alabama a fost in anul 2009 deturnata de catre piratii somalezi. Astfel a devenit prima nava sub pavilion american, capturata de pirati in ultimele 2 secole. Filmul ne prezinta evenimentele tragice de la bordul navei si incercarile armatei SUA de a-l salva pe capitanului Phillips, care a fost luat prizonier si tinut timp de patru zile ostatic. In cele din urma a fost salvat de trupele speciale. Filmul este inspirat dintr-o intamplare reala.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UI3h8n
via IFTTT

duminică, 17 martie 2019

Familie de-a gata (2018)

Un cuplu casatorit format din Pete si Ellie simte ca lipseste ceva din casnicia lor si hotaraste sa viziteze un centru de asistenta parentala. Doi asistenti sociali pe nume Karen si Sharon ii ghideaza pe cei doi viitori parinti prin formalitatile de a deveni parinti adoptivi. Cei doi sunt adusi intr-un loc unde sa isi aleaga copiii pe care sunt interesati sa-i adopte. Pete si Ellie se uita la adolescenti, insa Ellie e mai tentata in a adopta copii de varsta mai mica. In cele din urma, cei doi ajung sa o placa pe o adolescenta numita Lizzie. Insa problema este ca tanara are si alti doi frati, astfel ca Pete si Ellie se aleg cu trei copii in familie, lucru ce se va dovedi o provocare mai mare decat se asteptau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2uceEtC
via IFTTT

sâmbătă, 16 martie 2019

Carrie (2013)

Carrie White locuieste impreuna cu mama ei, Margaret, o femeie care respecta cu strictete prescriptiile religiei. La prima vedere, Carrie este greu de definit, este o eleva de liceu, foarte timida, fapt pentru care este tinta batjocorii colegilor. Acasa, comportamentul mamei sale este unul strict si o face sa se simta mereu vinovata de ceva. In timp descopera ca are abilitati supranaturale, mutand lucruri, fara sa le atinga. Atunci cand colegii de liceu o invita la bal, totul parea ca intra in normalitate, insa Carrie este din nou victima unei farse. Momentul o face sa se simta atat de rau, incat transforma seara intr-un iad, dand frau abilitatilor sale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UBb6N3
via IFTTT

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013)

In mijlocul oceanului o intreaga flota de razboi este distrusa, complet, intr-un mod misterios. Oamenii de stiinta nu pot intelege acest lucru, pentru ca pe timpul naufragiului nu a existat nici o furtuna severa, sau orice alt pericol. Acest caz este imposibil de explicat, pentru ca nu exista nici un supravietuitor. Atacul asupra flotei a fost pus pe seama Dragonului Marii , presupunandu-se ca a fost deranjat de navele de razboi. Acest zvon a provocat panica in randul populatiei, facand-o peste noapte evlavioasa. Pentru a impaca Dragonul Marii au ales o tanara pentru ritualuri. Intre timp in oras isi face aparitia tanarul detectiv Dee, caruia i se va oferi sansa sa ancheteze si sa afle adevarul despre cele intamplate. Pentru a gasii un raspuns concret la ceea ce s-a intamplat, tanarul este nevoit sa mearga la epavele vaselor, fara sa aiba idee ca din adancurile oceanului, un monstru antic a revenit la viata, il pandeste la tot pasul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2CnQrF8
via IFTTT

Jobs (2013)

Filmul Jobs ne prezinta momentele importante din viata cofondatorului Apple. Facem cunostinta cu un tanar ce se plimba descult pe aleea campusului universitar. Tanarul tocmai a renuntat la studii. Dupa o vreme intalnim acelasi tanar in garajul parintilor unde, alaturi de cei patru ucenici ai sai revolutioneaza industria informaticii. Apare un personaj care-i ajuta, Mike Markkula care le ofera solutia de a-si transforma afacerea intr-una profitabila. Prin ambitie, creativitate si inteligenta, Steve Jobs a reusit sa schimbe lumea, sa devina un veritabil guru tehnologic.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UFGnyn
via IFTTT

Prizonieri (2013)

Filmul prezinta povestea unui tamplar dintr-un orasel de provincie, Keller, a carui fetita este rapita impreuna cu cea mai buna prietena a ei, chiar de Ziua Recunostintei. Keller trece prin clipe cumplite si politia nu reuseste sa dea de urma celor doua fetite. Sansele de supravietuire ale fetelor scad pe zi ce trece,iar tatal, disperat, incearca sa isi faca singur dreptate. Il rapeste, la randul lui, pe principalul suspect. Dar, odata cu trecerea timpului, incepe sa aiba indoieli. Realizeaza ca s-ar putea sa fi facut o mare greseala si sa se fi razbunat pe o persoana nepotrivita.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HCtUb0
via IFTTT

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Fara sa stie nimic despre trecutul sau, Percy Jackson ajunge intr-o tabara organizata pentru copii speciali cu abilitati supraomenesti. Cineva insa, a otravit copacul sacru de Thalia, ce avea ca rol protejarea taberei, iar lumea se afla la un pas de o invazie a monstrilor. Singurul leac pentru vindecarea copacului sacru, este legendara Lana de Aur, ascunsa pe insula lui Polyphemus, gigantul cu un singur ochi. Cel mai bun prieten al lui Percy este prins intr-o capcana si dispare, iar Percy are acum doua motive sa se aventureze in pericoloasa calatorie, prin Mare Monstrilor, pentru salvarea bunului sau prieten si pentru vindecarea copacului de Thalia.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Hrxkhr
via IFTTT

Machete Kills (2013)

Luther Voz a facut avere din traficul cu arme, iar acum ameninta SUA cu un bombardament nuclear. CIA, FBI si DEA sunt neputinciosi in incercarile de a-l prinde si de a-l baga dupa gratii. Presedintele Statelor Unite ale Americii, Rathcock se afla intr-o situatie delicata si trebuie sa apeleze la seriviile lui Machete, care acum se confrunta cu cateva probleme in Arizona, mai exact, un streang ii este agatat de gat. Rathcock il invita pe acesta la Casa Alba si ii cere sa se reintoarca in tara sa natala, in Mexic si sa contribuie la prinderea lui Luther Voz, in schimbul distrugerii dosarului cu infractiuni si a faptului ca i-a fost salvata viata. Machete se conformeaza si merge in misiunea, care pentru un simplu muritor, este una imposibila.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HApqSh
via IFTTT

The To Do List (2013)

Brandy este o tanara absolventa a liceului, care va merge in curand la facultate. Inainte de asta trebuie sa finalizeze cateva lucruri, de pe o lista pe care a facut-o cu ajutorul unor prietene. Cel mai important lucru, este sa-si dezvolte viata intima. Inca este virgina si vrea sa scape de aceasta “povara” si sa nu mai fie considerata o tocilara. Eroina noastra va trece printr-o multime de situatii amuzante si ciudate, pana la inceperea anului universitar.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2F7y3kl
via IFTTT

Getaway (2013)

Brent Magna traieste alaturi de sotia si copilul sau intr-un orasel mic, din Bulgaria, ducand o viata normala si linistita. Cu mult timp in urma, Brent a fost un bun pilot de curse, insa in urma unui accident, a fost nevoit sa se retraga. Intr-o zi, un individ necunoscut il suna pe Brent si ii spune ca sotia i-a fost rapita, iar in schimbul eliberarii acesteia, trebuie sa treaca din nou la volan, urmand sa indeplineasca o serie de instructiuni, ce-l va pune intr-o cursa contracronometru, plina de adrenalina si suspans.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TFFhq4
via IFTTT

vineri, 15 martie 2019

Escape Plan (2013)

Specialist in domeniul evadarilor, din inchisorile de maxima siguranta, Ray Breslin este platit cu bani multi, sa testeze si sa perfectioneze sistemele de securitate ale acestora. Cu multa ingeniozitate si dexteritate, Ray si-a perfectionat de fiecare data planul de evadare si a reusit sa treaca mereu, de privirile gardienilor, si de zidurile inchisorilor. Breslin primeste de doua ori mai multi bani, pentru a evalua inchisoarea construita, chiar pe propriile sale principii, unde sunt inchisi cei mai periculosi criminali din lume. Acceptand acesta provocare, Ray ajunge inauntru, unde descopera un labirint imens, ce pare sa nu aiba cale de scapare. Aici cand realizeaza ca i s-a intins o capcana, este nevoit sa colaboreze cu un detinut extrem de periculos, pentru a reusii sa supravietuiasca si sa duca la bun sfarsit planul evadarii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FebawQ
via IFTTT

Haunter (2013)

Lisa Johnson tocmai se pregateste sa-si sarbatoreasca ziua de nastere impreuna cu fratele ei mai mic si cu parintii lor. Urmeaza sa implineasca saisprezece ani si nimic din viata de zii cu zii nu pare nelalocul lui. Un trai obisnuit, langa o familie normala este doar o aparenta. In realitate ceva se intampla si Lisa isi da seama de asta. Incepe sa se simta bantuita de o fantoma, ce se dovedeste a fii Olivia, o tanara ce traieste in prezent, alturi de familia sa, in casa in care Lisa si familia ei, isi traiesc viata. Cu ajutorul Oliviei, Lisa afla ca de fapt si-a pierdut viata, in circumstante sinistre in anul 1985.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2O6ylw6
via IFTTT

Hours (2013)

O urgenta medicala face ca Nolan sa ajunga cu sotia lui, gravida, la spital. In ciuda faptului ca isi iubea si-si pretuia mult sotia, destinul nu i-a vrut impreuna. Fetita lor a trebuit sa se nasca prematur, dupa ce mama ei a ramas fara suflare, chiar pe patul de spital. Acum, Nolan trebuie sa aibe grija de fetita lui, care acum se afla in incubator, chiar daca suferinta este de nedescris. In acelasi timp, in Orleans, teribilul uragan, Katrina , devasteaza tot ce ii sta in cale. Spitalul unde se afla acum Nolan, se afla in fata dezastrului, uraganul urmeaza sa ajunga si aici. Problemele cu energia electrica se fac simtite si vietile pacientilor sunt in pericol. Nolan trebuie sa salveze viata copilului nevinovat, dar si a oamenilor care au ramas izolati.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FgWUUo
via IFTTT

Paranoia (2013)

Adam Cassidy este un tanar stagiar din domeniul telecomunicatiilor si isi doreste sa se realizeze pe plan profesional,sa devina astfel un om bogat, datorita muncii sale. Cunostiintele, aprofundate, in acest domeniu, il ajuta sa dezvolte un software care la prima prezentare, pare unul revolutionar, insa incercarea de a lansa acest nou produs, se transforma intr-un esec, in fata sefului sau. Adam isi pierde locul de munca si impreuna cu echipa sa, merg sa scape de aceasta stare de dezamagire, profitand de contul prin care primeau fonduri de la Nicolas Wyatt. Cateva zile mai tarziu, Adam este adus in fata fostului sau sef si i se cere socoteala pentru cheltuielile facute in zadar, in club, insa Nicolas ii propune acestuia, sa se infiltreze intr-o companie rivala si sa ofere informatii despre produsele acestora. Tanarul se vede nevoit sa accepte acest serviciu si se aventureaza intr-o misiune de spionaj industrial, care il va costa foarte mult.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Hn3Tx1
via IFTTT

The Past (2013)

Ahmad revine in Franta, dupa patru ani, pentru a finaliza divortul casatoriei nereusite cu Anne-Marie si pentru a le vizita cele doua fetite ale acesteia, pe care le-a iubit si le-a tratat ca pe proprii sai copii. S-au schimbat multe in acesti patru ani, Marie si-a gasit alt barbat, pe Samir, cu care are in plan sa se casatoreasca, insa Lucie, fata ce mare, nu este in nici un fel de acord cu asta. In incercarea de a o convinge pe Lucie sa-l accepte pe Samir, Marie ii cere lui Ahmad sa vorbeasca cu ea si sa o convinga sa accepte decizia ei de a se casatorii. Cu cat Ahmad insista mai mult sa clarifice situatia, cu atat se va infunda intr-un secret dramatic.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HBGjMh
via IFTTT

Devil’s Pass (2013)

2 Februarie 1959, noua persoane pornesc in excursie spre Muntii Ural, Rusia. Doua saptamani mai tarziu sunt gasiti toti decedati in circumstante misterioase, in partea de est a muntelui Kholat Syakhl. Se pare ca au fost speriati de ceva, au incercat sa fuga de ceva sau de cineva, corturile fiind gasite sfasiate. Cativa ani mai tarziu, cinci cineasti pasionati, viseaza sa refaca drumul acestora, pas cu pas si sa afle cauza misterioasa a mortii. Trecatoarea, in care s-a intamplat incidentul este acum cunoscuta sub numele de Dyatlov Pass, dupa numele liderului grupului disparut.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HoIfse
via IFTTT

Night Train to Lisbon (2013)

Raymond Grigorius este profesor de limbi antice si preda la una din universitatile din Berna, Elvetia. Viata lui este singuratica si plictisitoare, iar pasiunea pentru citit si pentru jocul de sah, ii fac noptile albe. Intr-o zii ploioasa de toamna, mergand catre scoala, pe un pod o tanara portugheza incearca sa-si puna capat zilelor, insa Raymond ajunge la timp si o salveaza pe tanara. Considerand ca nu este bine sa o lase pe tanara singura, o ia cu el la scoala. Fata pleaca si Raymond se vede nevoit sa mearga in cautarea ei. Singurele obiecte gasite in buzunarul hainei, pe care fata a uitat-o, sunt doua bilete de tren, catre Lisabona si o carte, scrisa de Amadeu de Prado, care il fac pe profesor sa se aventureze intr-o calatorie spre Lisabona.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XZWwRu
via IFTTT

Avioane (2013)

Prafulet este un avion de mici dimensiuni care viseaza mereu sa devina un avion de curse, in ciuda fricii sale de inaltimi, care il bantuie inca de la nastere. El crede cu certitudine ca nu s-a nascut sa fie doar un simplu avion, pentru agricultura si spera ca in curand va realiza ceva semnificativ, ceva magnific, chiar daca este in permanenta descurajat de colegii sai. Raliul Aripi in jurul Globului este pe cale sa inceapa. Avioane cu reactie si multi cai putere sunt gata sa se dueleze pentru premiul cel mare. Fiind ajutat de un veteran al Fortelor Aeriene, un avion morocanos dar cu experienta in domeniul sau de luptator, Prafulet se inscrie si el in competitie si visul sau este pe cale sa se implineasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TbwRl4
via IFTTT

Capitanul Marvel (2019)

Dupa ce se prabuseste intr-un teritorul neexplorat, pilotul din cadrul Fortelor Aeriene Carol Danvers este recrutata de catre Kree pentru a deveni membru al flotei Stelare Armate care se afla sub comanda mentorului sau, Yon-Rogg. Sase ani mai tarziu, dupa ce aterizeaza fortat pe Pamant in timp ce se afla sub un asediu din partea celor de la Skrulls, Danvers incepe sa descopere faptul ca ea nu este chiar cine credea ca este. Cu ajutorul primit din partea agentului S.H.I.E.L.D. Nick Fury, Danvers incepe sa descopere adevarul despre trecutul sau. Ceea ce afla este un secret care ii va dezlantui adevarata putere si va deveni unul dintre cei mai puternici super eroi cunoscuti vreodata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TWCAQl
via IFTTT

miercuri, 13 martie 2019

Domnul Glass (2019)

Dunn si fiul sau Joe conduc o companie de securitate care reprezinta, de fapt, o acoperire pentru adevarata lui activitate: aceea de-a patrula pe strazi fiind un justitiar nevazut. La inceput, el afla despre niste fete adolescente care au disparut si afla cu ceva ajutor de la Joe faptul ca ele sunt tinute captive intr-un depozit. Rapitorul este nimeni altul decat „The Horde”, personalitatile multiple care salasluiesc in interiorul lui Kevn Wendell Crum. Aceste personalitati asteapta cu nerabdare iesirea la suprafata a celei mai letale si mai razbunatoare dintre ele: Bestia. Dunn elibereaza fetele, dar printr-o serie de intamplari nefericite ambii barbati ajung intr-o institutie de boli mintale fiind tratati de Dr. Ellie Staple.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HyqINB
via IFTTT

marți, 12 martie 2019

Gravity (2013)

In prima sa expeditie la bordul unei nave spatiale, doctorul Ryan, o experta in ingineria medicala, il insoteste pe astronautul experimentat Matt Kowalski. Ceea trebuia sa fie o banala iesire in spatiu se transforma intr-o catastrofa. Stone si Kowalski se trezesc singuri in Univers, nava spatiala fiind pulverizata. Linistea asurzitoare din jurul lor le indica ca au pierdut orice contact cu Pamantul. Sansele de salvare sunt minime. Rezervele de oxigen sunt pe sfarsite, panica este in continua crestere. Singura lor salvare este sa inainteze in spatiul terifiant.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2F7qXNY
via IFTTT

The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

Clary Fray, o adolescenta obisnuita in aparenta, locuieste in aglomeratul New York. Viata lui Clary ia o intorsatura neobisnuita in momentul in care aceasta descopera ca este o descendenta a Vanatorilor de Umbre. Acesti Vanatori de Umbre sunt pe jumatate umani, pe jumatate ingeri si au sarcina de a proteja lumea de spirite rele si de demoni. Mama lui Clary este rapita si in incercarea de a o gasii si de a o salva, fata descopera o lume ascunsa , Downworld, o alta fata a New-York-ului dominata de varcolaci, vampiri si alte spirite. Mai tarziu il cunoaste pe Jade, un vanator de umbre, de care se indragosteste si impreuna vor incepe lupta pentru salvarea galaxiei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2O1l1ZC
via IFTTT

Parkland (2013)

Moartea presedintelui american John. F. Kennedy a provocat o serie de reactii in lant in Dallas, in 22 Noiembrie 1963. Medicii spitalului Parkland au facut tot posibilul sa-l salveze pe presedinte, in prezenta sotiei sale, terorizate si a garzilor de corp, neputincioase. Fratele lui Lee Harvey Oswald, presupusul vinovat de asasinatul lui Kennedy a incercat sa gestioneze cat mai bine problema si mai ales sa inteleaga ce l-a determinat pe fratele sau sa faca acest lucru. Abraham Zapruder, cel ce a filmat scena morbida de pe un piedestal, i-a ajutat pe anchetatori, oferindu-le scenele filmate. Filmul aduce in prim plan faptele oamenilor care au dat dovada de eroism in acele momente teribile.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2F8csJG
via IFTTT

Green Street 3: Never Back Down (2013)

Danny Harvey a decis in urma cu 14 ani sa se retraga din lumea unde violenta era ceva normal si firesc pentru el. Devenise liderul unui grup de fani infocati si violenti ai clubului de fotbal West Ham. Orizontul pe care l-a ales nu a fost prea diferit de ceea ce facuse in trecut, fiind acum detinatorul unei sali de arte martiale mixte. Joey, fratele mai mic al sau, membru al grupului de suporteri, care se autointituleaza Elita Green Street, refuza categoric sa-i urmeze sfaturile fratelui sau mai mare, de a se retrage din anturajul periculos si isi pierde viata, in urma unei incaierari. Danny se simte vinovat de moartea lui Joey si astfel revine in gasca, cu scopul de a-si razbuna fratele.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Hhyhcq
via IFTTT

Crush (2013)

Scott este un tanar atragator, inteligent, popular care joaca in echipa de fotbal a scolii si se pregateste din greu pentru a obtine o bursa la facultate. Jules, pe care Scott, o considera cea mai buna prietena si care ar vrea mai mult decat o simpla relatie de prietenie. Bess, o tanara abia mutata in oras, este opusul lui Scott: tacuta, timida, ascunsa, indragostita de Scott in secret. Bess are un admirator secret, pe Jeffrey, un tanar la fel de ciudat ca si ea. Lui Scott si celor din anturajul sau incep sa li se intample lucruri ciudate. Pasiunea lui Bess pentru Scott a intrecut limitele sau este vorba despre o alta persoana in spatele acesor evenimente?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HvBLHi
via IFTTT

Dead in Tombstone (2013)

Povestea filmului incepe in momentul in care Guerrero Hernandez, seful unei bande de infractori il ajuta pe fratele sau vitreg sa evadeze din inchisoare. Cei doi planuiesc sa jefuiasca un oras minier impreuna. Insa, planul celor doi esueaza cand fratele vitreg il tradeaza pe Guerrero si il omoara. Guerrero, ajuns in Iad, condamnat la eternitate, confruntat cu insusi Satana, face un pact cu acesta din dorinta se a se intoarce din morti si de a se razbuna pe cel ce l-a tradat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VWgbj5
via IFTTT

The Family (2013)

Giovanni Manzoni este un gangster pensionat care, in urma unei intelegeri cu FBI-ul se refugiaza impreuna cu sotia sa intr-un sat din Franta. Adevarata identitate si-o ascunde sub numele de Fred Blake. Giovanni este primit cu caldura de localnici si incepe sa se simta din ce in ce mai confortabil si in siguranta. Acestora, Giovanni le-a spus ca se afla in regiune pentru a scrie un articol despre debarcarea trupelor in Normandie in perioada Celui De-al Doilea Razboi Mondial. Familia Manzoni nu reuseste sa scape in totalitate de vechile obiceiuri continuand sa-si solutioneze probelmele prin tactici tipic mafiote. Giovanni este tulburat in mod constant de trecutul sau intunecat. In plus, acesta trebuie sa o tempereze sip e sotia sa care are tendinta de a incendia lucruri in momentul in care se simte tradata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2u5E24d
via IFTTT

Embrace of The Vampire (2013)

Charlotte, o tanara timida, decide sa paraseasca Scoala Catolica de Fete, sperand ca astfel va putea sa inceapa o noua viata. Se inscrie la facultate, insa fortele malefice o urmaresc si aici, o innebunesc cu cosmaruri teribile si o determina sa aiba dorinte er0tice. Problema ce poate fi solutionata doar prin placerile senzuale ale carnii crude. Pofta de sange este si ea imensa. Inauntrul sufletului ei se da o batalie pe care Charlotte o pierde. Toate persoanele din jurul sau vor avea o soarta teribila. Dar Charlotte este o luptatoare si va face tot ce-i sta in putinta sa scape de spiritele malefice.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EUJ4pa
via IFTTT

Disconnect (2013)

Filmul ne prezinta povestea mai multor personaje. Un avocat extrem de ocupat, dependent de munca care nu se dezlipeste de telefon, abia mai are timp sa comunice cu familia sa. Un cuplu incearca cu disperare sa recupereze suma pierduta din cauza unei inselatorii online. O vaduva, fosta politista, incearca sa isi creasca singura copilul rebel. O jurnalista ambitioasa a gasit un subiect interesant: un tanar ce-si ofera serviciile pe siteurile pentru adulti. Sunt niste straini dar povestile lor se intersecteaza. Un thriller in care oamenii incearca sa se apropie unii de ceilalti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HvNXrt
via IFTTT

Blood of Redemption (2013)

Blood of Redemption ne prezinta povestea lui Quinn, un barbat care a avut de toate: un frate care il adora, o femeie care il iubeste, putere si bani. A avut si dusmani pe masura. Intr-o singura noapte, pierde absolute totul. Tradat de un om din interior, Quinn este urmarit, mai apoi arestat. Seful Imperiului penal este ucis, fratele lui Quinn banuind ca acesta din urma este implicat. Eliberat din inchisoare, Quinn incearca sa se elibereze de fantomele din trecut dar parca acest lucru este imposibila.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HfB1GX
via IFTTT

Riddick (2013)

Tradat si abandonat de ai sai pe o insula pustie, Riddick lupta cu disperare sa supravietuiasca. Aceasta lupta acerba se da impotriva extraterestrilor. Incercarile prin care trece il transforma pe Riddick intr-un luptator mai periculos si mai puternic ca niciodata. Pe urmele sale sunt trimisi vanatori de recompense din toate colturile lumii. Punand la cale un plan extrem de bine conceput, Riddick dezlantuie un atac fara mila asupra rivalilor sai si lupta din rasputeri pentru a ajunge pe Furya, planeta sa natala.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HregiE
via IFTTT

The East (2013)

Sarah Moss, o fosta agenta FBI, are misiunea de a se infiltra in grupul ecoterorist cunoscut sub numele ‘The East’. Metodele acestui grup ii agaseaza pe clientii lui Sarah. Sarah reuseste sa se infiltreze in grup in ciuda neincrederii unor membri. Urmeaza chiar sa partiicpe la urmatoarea actiune a grupului. Militantismul pasionat al tuturor membrilor grupului o intriga pe Sarah care se simte din ce in ce mai atrasa de liderul grupului, de Benji, un anarhist frumos. Izzy, fosta iubita a lui Benji devine din ce in ce mai geloasa observand interesul special al lui Benji fata de Sarah.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Hhd6XS
via IFTTT

The Smurfs 2 (2013)

Pentru a valorifica esenta magica de Strumf, maleficul Gargamel ii creeaza pe Vexy si Hackus, un cuplu de strumfi rai. Dar, in momentul in care descopera ca doar un strumf 100% real ii poate oferi ceea ce vrea sa obtina si ca doar Strumfita ar putea sa-i transforme pe acestia in Strumfi reali, Gargamel pune la cale un plan diabolic. O rapeste pe Strumfita si o duce in Paris. Gargamel spera ca la Paris se va folosi de esenta de strumf si de Turnul Eiffel pentru a se intoarce acasa. Ceilalti strumfi vor fi nevoiti sa revina in lumea umana si sa ceara ajutorul lui Grace, Patrick si fiului lor Blue pentru a o salva pe Strumfita.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2F1OhLM
via IFTTT

This Is The End (2013)

O serie de evenimente neobisnuite care devasteaza Los Angelesul obliga un grup de sase prieteni sa se refugieze intr-o casa. Afara, totul se duce de rapa. In interiorul casei, prietenia celor sase este pusa la grele incercari din cauza stresului cauzat de izolare si de proviziile care devin din ce in ce mai putine. Nu au alta solutie decat sa plece din adapost si sa-si infrunte destinul. In cele din urma, cei sase prieteni descopera adevaratul sens al izbavirii si al prieteniei adevarate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TxLYKO
via IFTTT

The Bling Ring (2013)

La Los Angeles, un grup de adolescenti fascinati de vedete si de universul in care-si duc acestea existenta, fura, cu ajutorul internetului, agenda celebritatilor. Se folosesc de aceasta pentru a sti cand sunt plecate pentru putea intra in locuintele lor si a le jefui. Astfel, reusesc sa fure peste 3 milioane de dolari si obiecte de lux: bijuterii, haine, pantofi. Grupul este supranumit de mass media: ‘The Bling Ring’. Printre victimele acestora se numara Rachel Bilson, Paris Hilton, Orlando Bloom si multe alte celebritati.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EZIdDP
via IFTTT

3096 Tage (2013)

3096 este bazat pe un caz real. Natascha Campus, o fetita in varsta de 10 ani, originara din Austria, este rapita si tinuta in captivitate timp de 8 ani, 3096 de zile. Ne sunt prezentate zilele petrecute de Natascha in captivitate, relatia dificila cu rapitorul ei, Wolfgang, chinurile groaznice la care a fost supusa, timp de 8 ani de rapitorul sau Wolfgang Priklopil dar si momentul eliberarii sale. Fetita a petrecut 8 ani de zile intr-o celula de doar 3 metri patrati. Experienta aceasta terifianta a ajutat-o pe Natascha sa fie mai puternica. In momentul in care reuseste sa scape, rapitorul ei se sinucide.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2O3iCOo
via IFTTT

luni, 11 martie 2019

Omul-Paianjen: In Lumea Paianjenului (2018)

Tanarul Miles capata niste puteri extraordinare dupa ce este muscat de un paianjen. El este la inceput un pic speriat de aceste noi puteri pe care le detine, insa totodata e si incantat de cate lucruri poate face. Curand, Miles se intalneste cu originalulu Spider-Man a.k.a. Peter Parker, fiind insa un barbat de varsta mijlocie care nu mai are acelasi entuziasm ca pe vremuri. Insa Peter nu este singurul Spider-Man pe care o sa-l intalneasca Miles. Maleficul Wilson Fisk creeaza un dispozitiv care produce o gaura in continuumul spatiu-timp si mai multe fiinte de acest gen apar din Universuri Paralele.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2SWGe83
via IFTTT

Pretul Celebritatii (2018)

Surorile adolescente Celeste si Eleanor trec prin momente de groaza in anul 1999 cand liceul Columbine la care invata cele doua este luat cu asalt de catre cativa studenti dementi inarmati cu arme de foc si omoara 12 tineri si un profesor. Cele doua fete au supravietuit masacrului si au ajuns sa devina niste adevarate staruri nationale dupa ce au cantat o piesa inspirata din experienta traita. Filmul prezinta in special ascensiunea lui Celeste care atrage atentia unui manager pasionat si o ajuta sa castige faima internationala. In 2017, ajunsa acum la varsta de 31 de ani, ea este mama unei adolescente si se pregateste pentru un concert masiv.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HeNv1u
via IFTTT

duminică, 10 martie 2019

Grown Ups 2 (2013)

Cei cinci amici din copilarie nu si-au trait toate aventurile. Sperand ca va oferi o viata mai echilibrata familiei sale Lenny paraseste isteria de la Hollywwod si revine in orasul natal. Lenny isi da rapid seama ca nebunia de la oras il urmareste peste tot, oriunde ar fi. In Grown Ups 2 adultii sunt cei care invata lectii de la copiii lor in cea mai importanta zi: prima zi de scoala. Mai dezlantuit, mai amuzant, Grown Ups 2 continua seria de aventuri a tatilor de serviciu Eric, Lenny, Kurt si Marcus.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2NTpIoo
via IFTTT

Elysium (2013)

Anul 2159 pamantul a devenit extrem de aglomerat si oamenii traiesc in conditii mizere. Cei cu bani multi si-au asigurat o locuint decenta intr-un loc frumos, curat si departe de Pamant, pe o statie spatiala numita Elysium. Populatia de pe Pamant cauta cu disperare sa scape de crime si de saracie, in timp ce locuitorii de pe Elysium, traiesc o viata frumoasa si respira aer curat. Ministrul Rhodes aplica cu strictete legile anti-imigrare din dorinta de a pastra stilul luxos de viata al locuitorilor de pe Elysium. Cu toate acestea, locuitorii de pe Pamant incearca sa ajunga pe Elysium prin toate mijloacele. La fel si Max de Costa, un pamantean, care in urma unui accident la locul de munca, afla ca mai are doar cinci zile de trait si singura solutie de a-si prelungi viata, este sa ajunga pe teritoriul celor bogati, unde ar primi tratamentul medical care l-ar salva.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2F0w0j8
via IFTTT

Empire State (2013)

Filmul este inspirat din fapte reale, care s-au petrecut in anul 1982. Chris este un tanar din New York care lucreaza ca ofiter de securitate pentru un depozit de masini blindate, care se ocupa cu transportul obiectelor de valoare, inclusiv bani. Intr-o zi face greseala de a-i spune celui mai bun prieten al sau, Eddie, ca depozitul respectiv sta cam prost la capitolul sisteme de securitate. Acesta din urma pune la cale spargerea depozitului si jefuirea unei masini care transporta bani, pe care si reuseste sa-l duca pana la capat in cele din urma. Un detectiv din New York se implica in acest caz in incercarea de a rezolva problema.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VMaoN6
via IFTTT

Kick-Ass 2 (2013)

Kick Ass revine in forta! Principalele personaje incearca sa isi gaseasca un rost in viata dupa evenimentele zbuciumate din primul film. Mindy nu reuseste sa se alature grupului popular de fete din liceu, Dave, cunoscut sub pseudonimul de Kick-Ass se plictiseste. La celalalt colt al lumii, Chris D’Amico devine ‘the supervilain’ si decide sa se razbune pe cel responsabil de moartea tatalui sau si anume Dave. Viata monotona a lui Cindy si Dave se transforma rapid intr-o realitate dura in care luptele sunt din ce in ce mai dure.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HuUbYZ
via IFTTT

Penthouse North (2013)

Sarah este o fosta reporterita de razboi care si-a pierdut vederea in timpul unei misiuni scapate de sub control. Cativa ani mai tarziu, si-a refacut viata si locuieste intr-un apartament luxos aflat intr-un zgarie-nori alaturi de sotul sau. Viata sa linsitita se transforma rapid in cosmar cand doi barbati inarmati intra in apartamentul sau si ii ucid sotul cu sange rece. Cauta ceva si nu au de gand sa plece pana nu gasesc ceea ce cauta. Sarah pretinde ca nu stie nimic. Dar este ea cu adevarat victima?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HfGA8q
via IFTTT

The Frozen Ground (2013)

Filmul spune povestea criminalului in serie, Robert Hansen. Robert Hansen este considerat de toata lumea familistul perfect. Ceea ce nu stie lumea este ca Robert rapeste tinerele femei, le violeaza si le abandoneaza in Alaska, le lasa prada animalelor salbatice. Asta de peste 12 ani. Cindy, o prostituata, cade victima acestui criminal. Reuseste in cele din urma sa scape. Il contacteaza pe inspectorul Halcombe caruia ii da informatii pretioase care l-ar putea ajuta sa-l captureze in sfarsit pe acest criminal in serie. Povestea filmului este bazata pe intamplari reale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UuhLsr
via IFTTT

The Iceman (2013)

Filmul prezinta povestea vietii lui Richard Kuklinski, celebrul asasin nemilos, despre care se spune ca a ucis cu sange rece, peste 100 de oameni. Richard a lucrat intr-un studio de filme, timp in care si-a cunoscut sotia, ce avea sa-i aduca pe lume doua fetite. Comportamentul in fata familiei si a cunoscutilor, nu a lasat niciodata impresia ca el este de fapt un criminal nemilos. Bataile primite de la tatal sau, in copilarie, l-au traumatizat, fapt care nu l-a ingreunat sa accepte sa lucreze pentru Roy Demeo si sa ucida la comanda, pentru acesta. Dupa ce Roy renunta la serviciile sale, Richard se trezeste fara orizonturi, iar starea de nervozitate era prezenta chiar si in fata fetelor sale. Kuklinski merge la un alt gangster, caruia ii propune un parteneriat, mai exact sa ucida impreuna oameni ce ingreuna afacerile mafiotilor si sa imparta in mod egal banii castigati.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2CbJS8I
via IFTTT

The English Teacher (2013)

Pentru profesoara de engleza Linda Sinclair, literatura inseamna totul. Linda nu a avut niciodata un iubit si nu are o viata sociala prea activa. Intr-o zi il reintalneste pe Jason, un fost elev de-al sau, disperat sa puna in scena o piesa de teatru. Impresionati de textul sau, Linda si colegul sau Carl reusesc sa convinga conducerea scolii sa prezinte aceasta piesa in sala lor de festivitati. Repetitiile nu au loc cum s-ar fi asteptat iar Linda se trezeste cu reputatia patata in urma unor situatii confuze.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UpC1v8
via IFTTT

vineri, 8 martie 2019

Badges of Fury (2013)

Cand un val de crime oribile matura orasul Hong Kong, politia este nevoita sa incredinteze cazul pentru investigatii, detectivilor Huang si Wang. Cei doi sunt nevoiti sa faca din nou un parteneriat in ciuda faptului ca nu au nimic in comun pe plan profesional si sa dovedeasca superiorilor ca sunt capabili sa rezolve acest caz. Wang este un detectiv tanar, scandalagiu si neexperimentat, caruia ii place aventura, iar Huang un detectiv cu multa experienta in domeniu, caruia nu-i place in nici un fel de partenerul sau. Cei doi detectivi merg in cautarea criminalului si vor intra involuntar intr-un joc mortal, din care trebuie sa iasa invingatori



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tUxSnt
via IFTTT

The Conjuring (2013)

Acest film se bazeaza pe intamplari reale, povestite de membrii familiei Perron, care sustin ca au trait intr-o casa bantuita de fantome. Totul s-a intamplat in Rhode Island ,la inceputul secolului XX, mai exact in anii ’70. La un moment dat familia observa ca in casa mai traieste altcineva, zgomote constante si ciudate se fac auzite, usi care se deschid si se inchid singure, iar pe pereti apar imgini infioratoare. Frica a pus stapanire pe locuitorii casei, iar acestia realizeaza ca se confrunta cu forte ale raului. Ei trebuie sa gaseasca urgent o cale de scapare si cer ajutor lui Ed si Lorraine Warren, cercetatori in paranormal, care accepta sa inceapa o investigare a cazului, fara a avea nici cea mai mica idee ca se vor confrunta cu cel mai cumplit moment pe care l-au trait vreodata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VPZpCv
via IFTTT

Turbo (2013)

Eroul principal din aceasta animatie, este un melc care traieste in mediul lui linistit si pasnic. Desi poarta un nume nepotrivit, Turbo, are un vis maret, acela de a simti viteza si de a deveni cel mai rapid melc din univers. Idolul sau este chiar Guy Gagne, castigatorul a multor curse de viteza din Indianapolis. Iritat de mediul in care traieste, unde totul nu se rezuma decat la a face totul incet, Turbo isi doreste enorm sa scape din lumea domoala in care s-a nascut. Un accident ciudat ii da puteri extraordinare iar visul sau de a participa la cursa celebra, Indy 500, pare sa se materializeze



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tXw90v
via IFTTT

White House Down (2013)

John Cale, are ca scop obtinerea unui loc de munca, in echipa de elita pentru protectia presedintelui american. In speranata ca-si va impresiona fiica, de reusita, John merge insotit de aceasta la interviu. Dezamagit de raspunsul negativ pe care il primeste, Cale nu mai are puterea sa-i spuna fiicei sale adevarul despre esec. Casa Alba este atacata de un grup de teroristi , iar cei aflati in vizita la resedinta presedintelui, sunt luati ostatici. John impreuna cu fiica lui, se numara printre victime. Teroristii vor incepe sa impuste ostatici, pentru a demonstra seriozitatea intetiilor de a scapa de presedinte. Acum principala sarcina a lui John este sa salveze viata fiicei sale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Hl5t1H
via IFTTT

Ip Man: The Final Fight (2013)

Intr-un Hong Kong postbelic, legendarul maestru kung fu, Ip Man este pus din nou la o serie de incercari, de la simple provocari la stiluri de lupta nemaivazute si nemaintalnite. Chiar daca ezita la inceput, Ip Man accepta sa deschida o noua scoala de arte martiale si sa initieze un grup restrans de elevi in tainele artelor martiale. Separat de sotia sa, care locuieste impreuna cu fiul sau in alta regiune a tarii, Ip Man vede in elevi , o noua familie. Lucrurile se complica in momentul in care unul din vechii discipoli ai maaestrului intra in lumea activitatilor ilegale. Lui Ip Man ii ramane o singura posibilitate: aceea de a lupta pentru ultima data…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HbSDnc
via IFTTT

Scary MoVie (2013)

In urma disparitiei misterioase a fratelui sau, Dan, de profesie primatolog, le adopta pe cele trei fete ale acestuia. Situatia nu este deloc pe placul sotiei sale Jody, o balerina fara instinct matern. Noua familie se instaleaza intr-o resedinta luxoasa, dotata cu camere de supraveghere in toate camerele. Incidente bizare, din ce in ce mai frecvente, ii fac sa inteleaga ca in resedinta respectiva mai locuieste si o entitate demonica. Apeleaza la mai multi experti in fenomene paranormale, fara succes insa. Isi dau seama ca doar ei detin puterea de a scapa de entitatea demonica.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XN6mG0
via IFTTT

Pain and Gain (2013)

Daniel Lugo este antrenor la una din salile de sport din Miami, iar sentimentul de frustrare si nemultumire a rezultatelor muncii sale il preseaza continuu. Intr-o zii seful lui, un culturist bine facut, puternic si fara prea multa inteligenta, vine cu o idee stralucita, care are ca scop, schimbarea situatiei financiare in bine. Ideea acestuia este sa il rapeasca pe unul dintre clientii lor, un barbat exagerat de bogat, sa il ascunda si apoi sa ceara o recompensa mare. Planul celor doi pare ideal, in teorie, iar cand a este pus in practica, ceva merge prost si se trezesc cu detectivul Ed Du Bois, pe urmele lor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2SSCMvb
via IFTTT

R.I.P.D. (2013)

Nick Walter si Roy Pulsifer sunt fosti doi politisti, care in mod normal ar trebui sa fie morti, insa in realitate nu prea . Acestia sunt angajati sa prinda si sa duca inapoi sufletele diabolice care au fugit de Judecata de Apoi si care nu vor sub nicio forma sa paraseasca Pamantul. Roy Pulsifer este omul care le stie pe toate, detine toate smecheriile necesare capturarii sufletelor diabolice. Nick Walter este un politist dur care a fost omorat la datorie. Aflat si el la Judecata de Apoi, trebuie sa aleaga: ori ajunge in Iad, ori plateste o penitenta de 100 de ani in cadrul Rest In Peace Departement. Acesta din urma se alatura fortelor care vaneaza sufletele ratacite din dorinta de a-l gasi pe cel care l-a omorat si de a se intoarce alaturi de sotia sa pe Pamant.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XN6m8Y
via IFTTT

miercuri, 6 martie 2019

Despicable Me 2 (2013)

Gru, este un individ extrem de neplacut, cu o ambitie uriasa, sa cucereasca lumea, insa devine fara sa vrea parintele adoptiv a trei copii orfani, Margo, Edith si Agnes. In timp ce fostul super-ticalos incearca sa se adapteze la noua viata de familie si de a castiga un trai cinstit in mediul de afaceri, un intreg laborator secret a disparut din Cercul Arctic, printre care si serul PX-41. Liga Impotriva Raufacatorilor decide ca are nevoie de ajutorul lui Gru si a recrutilor sai . Excentricul agent Lucy Wilde, il trimite pe Gru intr-o misiune sub acoperire, sa recupereze serul PX-41 ce ar putea fii cea mai devastatoare arma de pe Pamant, daca aceasta ajunge in mainile cui nu trebuie.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EFaGOR
via IFTTT

The Wolverine (2013)

Dupa ce a pierdut-o pe prietena lui, ultima persoana care ii era draga pe lume, Wolverine decide ca trebuie sa paraseasca America, sa mearga in celalalt capat al pamantului. Logan ajunge in Japonia, iar probelemele nu intarzaie sa apara. Asa ajunge sa o cunoasca pe Mariko, fiica unui cap de clan Yakuza. Dupa ce Mariko este salvata de catre Wolverine in semn de recunostiina il prezinta pe acesta tatalui ei, care ii propune sa-l faca din nou muritor. Dupa ce acesta accepta, vulnerabilitatea ii este vizibila, iar acum trebuie sa lupte pentru viata lui, dar si pentru dragostea ce o poarta pentru Mariko.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UnMjMf
via IFTTT

The Heat (2013)

Gangsterii rusi sunt intotdeauna vicleni si imprevizibili, iar FBI-ul este in impas. Pentru a combate aceasta amenintare, este nevoie de o metoda revolutionara. Aparatorii americani ai legii si a ordinii, par sa fii gasit o cale de a iesi din situatia dificila. Formarea unei echipe de elita, din doua femei disperate, care in ultimul timp au reusit dea tot ce este mai bun, pe plan profesional. Sarah Ashburn, un agent FBI exemplar, care nu are nici o idee despre lucrul in echipa si politista din Boston, de dimensiuni impresionante, Shannon Malnis. Cele doua eroine trebuie sa gaseasca o cale de colaborare, pentru a pune in aplicare planul genial ce va duce la capturarea infractorului.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2C89Fyq
via IFTTT

Pacific Rim (2013)

Oamenii au crezut intotdeauna ca extraterestrii ar putea ajunge pe Pamant, din cerul plin de stele, dar s-au inselat. Viata extraterestra a ajuns pe Pamant in urma cu mii de ani, printr-o fisura intre doua placi tectonice. O legiune de creaturi monstruase, cunoscuta sub numele de Kaiju si-a facut aparitia din adancurile oceanului Pacific, atacand si distrugand intregi orase si milioane de vieti omenesti. Marile puteri ale lumii au fost nevoite sa lase deoparte vechile rivalitati, si sa-si uneasca fortele pentru combaterea uriaselor creaturi, concepand la randul lor monstrii. Asa a luat nastere Jaeger, un robot de dimensiuni uriase, controlat mental de doi piloti, prin intermediul retelelor neuronale, care in prima faza se dovedesc destul de eficienti in lupta cu Kaiju. Mai tarziu, robotii Jaeger par neputiinciosi impotriva invaziei din adancurile oceanului si omenirea este depasita in acest razboi, care consuma resursele planetei printr-o viteza naucitoare. Vor reusii oamenii sa opreasca invazia musafirilor nepoftiti?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IVzibF
via IFTTT

Monsters University (2013)

Micutul Mike Wazowski a visat dintotdeauna sa devina cel mai infricosator monstru. Acum ca este student in anul intai la Universitatea Monstrilor, Mike stie totul despre istoria, teoria si tehnicile necesare pentru a-si atinge scopul. In prima jumatate a anului de facultate planurile sale sunt perturbate de catre James P. Sullivan cunoscut sub numele de Sulley, un monstru infricosator, cu talent mostenit de la tatal sau. Mike , micutul monstrulet, verde, cu un ochi, are si mai multa incredere,curaj si entuziasm dupa confruntarile cu Sulley si este si mai determinat sa devina autorul celui mai mare succes din istoria Universitatii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TrPzJx
via IFTTT

Man of Tai Chi (2013)

Filmul urmareste povestea lui Tiger Chen, un luptator tanar de arte martiale, care se simte obligat sa adune bani pentru a salva templul stapanului sau. Singura modalitate de a castiga bani cat mai repede, este sa se inscrie intr-un turneu de lupte, care se dau pentru viata si moarte. In ciuda insistentelor stapanului sau de a nu se implica in astfel de turneu, Chen profita de abilitatile sale de a lupta in stil Tai Chi, un stil care nu este folosit in scopul de a aduna bani si se inscrie in concurs.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H2530V
via IFTTT

The Colony (2013)

Dupa un dezastru provocat de natura, suprafata Pamantului a fost acoperita in intregime de gheata. Supravietuitorii, sunt fortati sa traiasca in buncare subterane, in ciuda diminuarii proviziilor de hrana si apa. Briggs si Mason sunt liderii a doua astfel de buncare si pastreaza legatura in incercarea de a pastra umanitatea. Atunci cand din buncarul Colony 5, nu se mai primeste nici un semn, un grup de oameni curajosi, se decid sa mearga intr-o expeditie periculoasa, pentru a afla ce s-a intamplat. Aventura lor, prin gerul cumplit de la suprafata, ii va face pe acestia sa afle adevarul despre misterul lumii in care traiesc.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2NL0ngm
via IFTTT

Europa Report (2013)

Povestea se invarte in jurul a sase dintre cei mai buni astronauti, ai firmei private Europa Venture, care sunt trimisi in spatiu, mult mai departe decat orice om a ajuns vreodata. Scopul misiunii este de a colecta date importante cu privire la intrebare ce framanta in permanenta omenirea; suntem sau nu singuri in univers? In urma unei erori tehnice, comunicatiile navei spatiale cu Pamantul sunt intrerupte, iar astronautii trebuie sa lupte cu stresul psihologic , sa infrunte frica si sa supravietuiasca pentru ca misiunea lor sa nu fie un esec. Filmul este regizat de catre Sebastian Cordero, in colaborare cu NASA.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H2Mwl3
via IFTTT

marți, 5 martie 2019

Last Passenger (2013)

Lewis Shaler este medic de profesie si are un program extrem de solicitat. Dupa ce a divortat ,fiul sau a ramas in grija lui, iar timpul scurt pe care il petrec impreuna il fac pe acesta fie un tata devotat. Intr-o seara Lewis impreuna cu fiul sau reusesc sa prinda ultimul tren care avea sa-i conduca acasa, la Londra. In tren Lewis cunoaste o frumoasa doamna si il face sa creada ca norocul nu l-a parasit. La scurt timp ,in tren, incep sa se petreaca lucruri bizare, oamenii care raspundeau de siguranta calatorilor au disparut efectiv. Evenimentele iau o intorsatura intunecata cand calatorii din tren vor afla ca sunt ostaticii unui psihopat dornic de razbunare care a preluat controlul trenului si care este decis sa isi duca planul diabolic la capat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tSZ4D3
via IFTTT

Saving General Yang (2013)

Saving General Yang este o poveste despre patriotismul familiei Yang din timpul dinastiei Song. Filmul incepe prin prezentarea pedepselor a doi dintre cei sapte frati ai familiei Yang, pentru incalcarea poruncii impuse de tatal lor, de a nu se implica intr-o lupta pentru a impresiona o femeie. Generalu Yang tatal celor sapte frati este tradat de armata sa si este nevoit sa se salveze din calea lui Yelu Yuan, care a jurat sa-l omoare pe el si pe fii sai pentru a-si razbuna tatal. Sotia generalului Yang isi trimite toti cei sapte fiii pentru a salva viata sotul ei care acum s-a refugiat in munti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HgZ6fR
via IFTTT

Hammer of the Gods (2013)

Steinar este un tanar viking care dupa moartea mamei sale a ales sa traiasca departe de regatul vikingilor condus de catre tatal sau. Tatal a patru fii , regele este ranit grav intr-o lupta dusa impotriva saxonilor iar zilele ii sunt numarate. Steinar este nevoit sa se reivina langa tatal sau pentru a dovedi tuturor ca este in masura sa fie un conducator curajos si eficient. Tatal sau ii cere insa sa-si gaseasca fratele mai mare pe nume Hakan, dupa ce in urma cu multi ani a fost alungat din regat si considerat acum de unii ca ar fii mort. Sub juramant Steinar va merge in cautarea fratelui sau impreuna cu camarazii sai , pe un drum periculos si greoi, intampinand moarte la tot pasul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tSZ3it
via IFTTT

Stoker (2013)

Dupa ce tatal ei moare intr-un groaznic accident de masina chiar de ziua ei la implinea varstei 18 ani, India este devastata complet. La inmormantare isi faca aparitia ca din senin Charlie, fratele tatalui ei, care pana acum si-a petrecut viata calatorind prin lume , iar acum este hotarat sa ramana alaturi de India si mama ei Evelyn spre deliciul acesteia. La scurt timp dupa mutarea lui Charlie in casa , India se trezeste atrasa de acesta, desi intial nu are incredere in el. Dupa trecerea timpului India devine fascinata de acesta si pe masura ce descopera ca are mai multe lucruri in comun, dragostea pentru Charlie devine tot mai persistenta si mai obsesiva.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VDFGWi
via IFTTT

The Hangover Part III (2013)

Fericit ca are o viata minunata Alan se plimba cu masina pe autostrada din Los Angeles, avand compania unei girafe in remorca pe care abia a cumparat-o de la zoo.Din cauza unui pod ce trece pe deasupra autostrazii girafa lui Alan se ciocneste de acesta si ramane fara cap, lasand in urma , un adevarat haos. Alan la cei 42 de ani se considera inca un copil , lasand in grija tatalui sa plateasca toate pagubele. Un consiliu are loc in familia lui Alan, cu scopul de a-l convinge pe acesta sa mearga pentru tratament intr-un loc numit “noi orizonturi”. Alan se lasa convins si impreuna cu prietenii lui vor pleca in calatoria plina cu pericole si peripetii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EOSaF8
via IFTTT

Phantom (2013)

Filmul se inspira din fapte reale, avand la baza evenimente din anii 1960 ale Razoiului Rece. SUA si URSS au fost la un pas sa inceapa un razboi nuclear care ar fii avut un impact catastrofal pentru omenire. In regia lui Todd Robinson ,povestea se invarte in jurul lui Navy, un capitan de submarin al armatei ruse si incercarile acestuia de a preveni razboiul. Datorita unei greseli profesionale, in care mai multi membrii ai echipajului si-au pierdut viata capitanul Navy se afla la ultima misiune, care va avea un obiectiv foarte important.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VJZ6Jr
via IFTTT

After Earth (2013)

Nova Prime a devenit noua casa a omenilor dupa ce in urma cu o mie de ani acestia au fost nevoiti sa paraseasca planeta Pamant, datorita unor evenimente cataclismice. Nova Prime nu a fost insa un loc primitor, iar oamenii inca incearca sa se adapteze la lupta pentru supravietuire, impotriva unei specii de pradatori tehnic orbi care se ghideaza dupa fermonii degajati de oameni atunci cand le este frica. Soldatul Cypher a invatat sa-si controleze emotia si frica si este singurul om care este capabil sa invinga pradatorii feroce. Cypher are un comportament destul de rece fata de fiul sau Kitai, care doreste sa-i calce pe urme tatalui sau si cu toate astea pleaca impreuna intr-o misiune de antrenament care nu merge conform planului. Nava spatiala cu care cei doi calatoresc este prinsa in mijlocul unei furtuni de meteoriti si se prabuseste pe Pamant. Singurii supravietuitori sunt chiar Kitai si tatal sau ranit grav, iar singura solutie care duce la salvarea celor doi este gasirea unui emitator, care s-a pierdut in urma prabusirii si acum se afla la zeci de kilometrii distanta. Sarcina de a gasii dispozitivul este pe umerii adolescentului Kitai, care va fii nevoit sa strabata kilometrii de jungla si sa supravituiasca pradatorilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Txy9Lo
via IFTTT

World War Z (2013)

Gerry Lane, fost angajat al Natiunilor Unite se va lansa intr-o cursa contra-cronometru pentru a gasi informatiile necesare, care ar putea stopa valurile de persoane infectate de o pandemie care ameninta sa decimeze populatia globului. Fenomenul pare inexplicabil. Gerry are sarcina dificila de a gasi un antidot cat mai repede cu putinta, ajutat fiind de militarii si de oamenii de stiinta intalniti in periplul sau prin Coreea de Sud si Israel.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2J8a0av
via IFTTT

Nivelul 16 (2018)

Pustoaica in varsta de 16 ani, Vivien, este captiva in Academia Vestails, o scoala internat care seamana mai mult cu o inchisoare din cauza disciplinei stricte in care sunt tinute fetele. Ea incearca sa tina totul pentru ea si sa nu se implice pentru nimeni, indiferent ce se intampla. Insa lucrurile se schimba cand ajunge sa se reintalneasca intr-o zi cu Sophia – fosta ei prietena care a tradat-o in urma cu ceva timp. Impreuna, cele doua fete se aventureaza intr-o misiune periculoasa de a descoperi adevarul terifiant din spatele intemnitarii lor. Curand, fetele sunt puse in situatia de a fi nevoite sa se salveze sau sa moara incercand.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H0l7QH
via IFTTT

Murim de Tineri (2019)

In zona rau famata din statul Washington, un traficant de droguri numit Rincon si gruparea lui de infractori numita MS-13 il recruteaza pe micul Miguel, in varsta de numai 10 ani, pentru a-l folosi pe acesta ca om de distribuire al drogurilor pe care nimeni sa nu-l suspecteze. Fratele mai mare al lui Miguel,Lucas, este deja o parte a acestei grupari infractionale si stie foarte bine lucrurile care se petrec in aceasta lume, dorindu-si cu disperare ca fratele sau sa stea cat mai departe de pericole. Fugind pentru a-si salva vietile, cei doi baieti sunt salvati de un veteran de razboi care sufera de PTSD, pe nume Daniel, care ii ajuta sa se razbune.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IRqoMo
via IFTTT

Trance (2013)

Expert in operele de arta, Simon devine complicele unei bande de infractori condusa de Franck. Acestia pun la cale furtul unui tablou semnat de Goya, in valoare de mai multe milioane de dolari. In focul actiunii Simon primeste o lovitura violenta in cap. Dupa ce se trezeste din puternica lovitura, Simon nu isi mai aminteste unde a ascuns tabloul. Nici amenintarile, nici macar tortura nu il fac sa-si recapete memoria. In cele din urma Franck angajeaza un specilist in hipnoza, care incearca sa-l faca sa-si recapete memoria.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2GXwIjq
via IFTTT

Man of Steel (2013)

In ansamblul de super eroi, Superman este personajul cel mai cunoscut si venerat din toate timpurile. In urma cu multi ani Clark a fost trimis pe pamant, dupa ce planeta Krypton s-a confruntat cu o distrugere iminenta, pusa la cale de Generalul Zod. Adoptat de catre Martha si Jonathan Kent, Clark a avut parte de o viata normala, pana in momentul in care acesta a descoperit ca fiziologia kryptoniana ii ofera puteri paranormale. Ajutat de Jonathan, tatal sau adoptiv, Clark invata sa-si valorifice puterile. Dupa moartea lui Jonathan, Clark isi petrece multi ani din viata, ratacind dintr-un loc in altul, pana cand devine jurnalist de la o importanta publicatie din Metropolis. Generalul Zod este in cautarea unei noi colonii, iar planeta Pamant este in vizorul acestuia, punand sub semnul intrebarii stabilitatea pacii. Eroul nostru va avea sansa sa afle scopul pentru care a fost trimis pe Pamant si raspunsurile intrebarilor ce l-au framantat in tot acest timp.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2NG2d1W
via IFTTT

Redemption (2013)

Un fost soldat al razboiului din Afganistan, traieste pe strazile din Londra, ducand o viata mizerabila, imbibata in alcool. Intr-o seara acesta este urmarit de niste huligani, iar ca adapost, gaseste o casa, a unui om bogat. Profitand de lipsa proprietarului Joey se recomanda vecinilor din imprejurimi ca este musafir, dar norocul ii surade atunci cand in cutia postala gaseste un plic, care contine cardul si toate datele personale ale contului bancar ce apartin proprietarului casei in care Joey a gasit adapost. Profitand de ocazie, fara nici o remuscare, incepe sa scoata bani din bancomat si sa-i doneze vagabonzilor fara adapost. Atunci cand prietena lui este ucisa in mod brutal, el risca totul pentru o razbunare sangeroasa.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2ELm5hi
via IFTTT

Dark Circles (2013)

Povestea se invarte in jurul unui cuplu , Alex si Penny care in curand vor deveni parinti si care decid sa se mute din oras , din stresul si zgomotul infernal intalnit in fiecare zi, undeva intr-o zona rurala pentru a creste copilul intr-un mediu relaxant si linistit. La scurt timp dupa ce s-au mutat in noua casa , relatia dintre cei doi pare sa se deterioreze ca urmare a certurilor frecvente dintre cei doi cu privire la ingrijirea copilului. Atunci cand o femeie misterioasa se plimba prin jurul casei lor , Alex si Penny au impresia ca este vorba doar de o halucinatie provocata de stresul si insomnia din ultimile zile, dar cand viziunile cu femeia respectiva devin tot mai frecvente, cei doi vor fii nevoiti sa inceapa o lupta pentru supravietuire cu o forta intunecata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VIgCxH
via IFTTT

42 (2013)

Filmul spune povestea a doi oameni de legenda ,ai Americii de dupa cel de-al doi-lea razboi mondial. Legendarul Branch Rickey , baseballistul de culoare impreuna cu antrenorul sau Jackie Robinson, au devenit tintele rasismului neconditionat, dupa ce Rickey a semnat contractul cu echipa de baseball, Brooklyn Dodgers , din Major League. Robinson a fost nevoit sa demonstreze un curaj extraordinar, impotriva tuturor prejudecatilor, cand si-a pus toate sperantele pe jucatorul minune ce a purtat numarul 42, pe tricou. Talentul si curajul lui Rickey au reusit sa scimbe lumea baseballului, castigand de partea sa mii de fani.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EPyRvv
via IFTTT

Love Is All You Need (2013)

Ida a trecut prin multe suferinte in timpul vietii, iar printre cele mai recente a fost o lupta grea si dificila impotriva cancerului la san. Ca si cum nu ar fi fost suficient, cel care ar fii trebuit sa-i fie aproape, la bine si la rau, o inseala cu nonsalanta. Philip , englez de origine, traieste in Danemarca , in singuratate, dupa ce soarta l-a despartit de sotie , iar acum se pregateste sa mearga la nunta fiului sau in Italia. Ida si Philip se intalnesc intamplator in timpul calatoriei si din mai multe discutii cei doi vor descoperii ca au un lucru in comun, amandoi au ca destinatie aceiasi nunta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VBGbAc
via IFTTT

I Give It a Year (2013)

Nunta lui Josh si Nat incepe cu stangul atunci cand preotul incepe sa tuseasca inainte sa pronunte cuvintele sot si sotie. Noua luni mai tarziu de la eveniment cei doi se trezesc acum in fata unui consilier de cuplu , pentru a incerca sa salveze casnicia. Cei doi realizeaza ca s-au grabit atunci cand au decis sa se casatoreasca , ca potrivirea de caracter are cu totul si cu totul alta nuanta, ca pur si simplu nu au fost facuti unul pentru altul . Intre sesiunile de terapie care le au in mod regulat cu consilierul, cei doi incep sa aiba sentimente pentru fostele iubiri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EMj3cB
via IFTTT

Admission (2013)

Portia Nathan lucreaza in departamentul de admitere de la Universitatea Princeton, iar viata si-a trait-o asa cum a crezut ea ca este bine. Casa o imparte cu profesorul Mark, insa relatia dintre ei pare sa nu aiba nici o speranta. Atunci cand seful comisiei de admiteri, Clarence, aflat acum in pragul pensionarii, isi anunta retragerea, sansele cele mai mari pentru promovare le au Portia si rivala sa Corinne. Un fost coleg de facultate, dezvaluie un secret despre Portia, iar viata acestia se intoarce cu josul in sus, iar sansele pentru viitorul profesional, pe care l-a visat mereu, par sa scada.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VDB8iC
via IFTTT

luni, 4 martie 2019

The Place Beyond the Pines (2012)

Calatorind dintr-un oras in altul cu circul pentru care lucreaza, Luke o reintalneste pe Romina, o fata cu care a avut o aventura in urma cu un an. Luke afla ca are impreuna cu acesta un copil, ce il va determina sa renunte la slujba sa de acrobat si sa se stabileasca in micul orasel Schenectady in nordul statului New York, pentru a fii mai aproape de copil. El il intalneste pe Robin , un mecanic auto care ii ofera cate ceva de munca. Robin descopera talentele speciale ale lui Luke si impreuna vor face un parteneriat , jefuind cateva banci. Putin mai tarziu in incercarea de a jefui din nou o banca Luke este impuscat mortal de politistul Avery Cross ,care a devenit erou in oras.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IR4xVg
via IFTTT

Epic (2013)

Adolescenta Mary Katherine este nevoita sa se mute la tatal sau ,dupa ce mama s-a a decedat de curand. Tatal, profesor de meserie locuieste impreuna cu catelul de companie Ozzy intr-o casa in mijlocul padurii. El este preocupat cel mai mult timp de studiul unei specii de insecte ce traieste in padure, ce poarta numele de Gardieni. Mary nu crede toate povestile spuse de tatal sau despre aceasta specie de insecte ce se comporta ca niste adevarati gardieni si il considera putin nebun, insa lucrurile vor sta altfel, cand tatal pleaca in padure pentru supravegherea insectelor, si intarzaie sa revina acasa . Mary speriata va merge in cautarea tatalui , si cateva ore mai tarziu aceasta se trezeste intr-o lume necunoscuta de multi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Ev1JYj
via IFTTT

Fast and Furious 6 (2013)

Cu o suta de milioane de dolari in seif , dupa ce au dat lovitura in Rio , Dom si Brian au decis sa se ascunda pentru o vreme. Indiferent unde au calatorit , senzatia ca cineva ii urmareste si ca ii va duce in fata justitiei, pentru a raspunde pentru faptele lor, i-a insotit la tot pasul. Agentul Hobbs dupa ce i-a facut scapati pe eroii nostri , s-a intors din nou acolo unde lumea avea nevoie de el, sa restabileasca linistea in oras si sa lupte cu infractorii. Acum insa agentul Hobbs se afla intr-o situatie foarte grea, o banda de soferi mercenari au facut ravagii in mai multe tari. Hotarat sa le faca jocul pe teren propriu Hobbs impreuna cu echipa sa vin in Londra sa il prinda pe liderul malefic al bandei, insa inceputul cautarii acestuia este dificil iar Dom , cunoscatorul tuturor soferilor din lume , impreuna echipa lui il pot ajuta, insa numai cu conditia ca acestia sa fie iertati de lege si sa li se ceara public scuze.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TdEhJy
via IFTTT

21 and Over (2013)

Colegi de liceu si prieteni pe tot parcursul vietii , Miller, Casey si Jeff merg in oras sa sarbatoreasca cea de-a 21-a zi de nastere a lui Jeff, ultima din viata sa de adolescent si prima pentru viata de adult. Jeff insa nu prea este incantat de ideea de a sarbatori, urmand ca a doua zi sa dea un interviu, aranjat de tatal sau, un om foarte exigent, pentru a primi prima slujba, insa la insistentele prietenilor sai acesta se lasa convins si cei trei vor pleca acum in aventura vietii , plina de peripetii unde Jeff va avea parte de cele mai nebunesti clipe traite vreodata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2SErXwE
via IFTTT

Escape from Planet Earth (2013)

Escape from Planet Earth este un film de animatie science-fiction despre doi astronauti extraterestri, Gary si fratele lui Scorch , care conduc toate expeditiile spatiale de pe planeta Baab. Gary este seful de control al tuturor misiunilor, iar Scorch aflat in subordinea fratelui sau este putin gelos si competitiv. In lipsa lui Gary , Scorch primeste un apel SOS de pe planeta Pamant si hotaraste sa plece intr-o misiune de salvare. Ajuns pe Pamant , Scorch este luat prizonier de catre generalul Shanker. Locuitorii planetei Baab sunt socati la auzul vestii ca faimosul lor erou este prizonier, la fel si fratele sau Gary este devastat de vestea disparitiei lui Scorch. Acesta se aventureaza intr-o misiune pe planeta Pamant pentru salvarea fratelui sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XDKsVC
via IFTTT

Dead Man Down (2013)

Victor este tipul de om care nu ti-ai dori sa bata niciodata la usa. El a lucrat ani la rand pentru cel mai puternic om al mafiei din orasul New York, devenind omul de incredere al acestuia. Insa in urma cu cativa ani sotia lui Victor impreuna, cu fiica sa sunt ucise de un grup de albanezi , din comanda sefului sau Alphonse , iar acum Victor isi petrece timpul planificand un plan de razbunare. El o intalneste pe Beatrice , o femeie foarte frumoasa , cu o cicatrice pe o parte a fetei , rezultatul unui groaznic accident de masina, care il impiedica in punerea in aplicare a planului sau ,iar Beartrice il va seduce si ii va cere acestuia sa o ajute sa se razbune pe autorul accidentului. Impreuna cei doi vor face echipa si vor merge in cautarea celor care le-au pricinuit suferinta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IU6CQb
via IFTTT

The Best Offer (2013)

Virgil Oldman este colectionar de tablouri de arta care si-a trait toata viata in lux , fara sa fii avut vreodata sentimente de dragoste pentru o femeie. Pana intr-o zi cand primeste un telefon de la Claire o tanara mostenitoare a unei familii bogate, care doreste sa faca o evaluare a obiectelor de arta pe care aceasta le detine. Virgil este de acord sa mearga sa viziteze faimoasa colectie si intre timp in cursul inspectiei de la buncarul din subsol Virgil este foarte atras de misterioasa Claire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Tw6Il7
via IFTTT

Evil Dead (2013)

Cinci prieteni se hotarasc sa faca o mini-vacata intr-o cabana situata in mijlocul unei paduri, pentru a o ajuta pe Mia sa revina la normalitate dupa ce aceasta a avut tangente cu substante interzise care i-a provoacat dependenta. Dupa ce mama ei si-a pierdut viata intr-un spital de boli mintale fratele ei David nu a sustinut-o suficient si pana la problema cu care se confrunta acum nu a fost decat un pas mic. Ajunsi la cabana cei cinci vor afla ca aceasta a gazduit in trecut persoane posedate de demoni , gasind o carte folosita la exorcizari. Prietenul lui David, Eric devine fascinat de carte si incepe sa recite din ea trezind la viata un demon ce va dorii sa le posede trupurle si sa le fure sufletele



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HfoFxV
via IFTTT

sâmbătă, 2 martie 2019

Snitch (2013)

Filmul este inspirat din fapte reale prezentand povestea lui Jhon Mathews si a fiului sau Jason, un adolescent de 18 ani , care este acuzat pe nedrept , riscand acum sa-si petreaca urmatorii zece ani in inchisoare. Disperat si determinat sa-si salveze fiul Joe se foloseste de toate cunostiintele sale pentru a aranja o intalnire cu procurorul , Attorney Joanne Keeghan care se ocupa de caz in incercarea de a-i reduce pedeapsa fiul sau. Procurorul Keeghan este de acord sa-i reduca pedeapsa lui Jason , insa in schimb Jhon va trebui sa se infiltreze intr-o retea care se ocupa cu trafic de droguri si sa ofere informatii ce ar duce la prinderea sefului retelei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tLlfL8
via IFTTT

Eden (2012)

O drama mistuitoare care se bazeaza pe o poveste dureroasa a unei adolescente din Coreea stabilita impreuna cu familia ei in America. Intr-o noapte cand Jamie impreuna cu o prietena de a ei merg la un bar din orasul New Mexico, un tanar se ofera sa o conduca acasa, insa drumul pare sa nu aiba o destinatie cunoscuta. Jamie este vanduta de tanarul care se recomanda a fii un pompier, unei bande nemiloase de criminali, traficanti de carne vie. Filmul reflecta perspectiva modului in care aceste infractiuni sunt comise in America in vazul multor oameni.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2HcuUCs
via IFTTT

Beautiful Creatures (2013)

Ethan Wate este un tanar adolescent aflat in ultimul an de liceu isi doreste foarte mult sa plece din micul orasel, Gatlin, Carolina de Sud in care locuieste. In ultimul timp isi imagineaza tot felul de lucruri, iar noptile are acelasi vis de cateva luni bune incoace. Lena Duchannes este o tanara care s-a mutat recent in micutul orasel, devenind colega de clasa cu Ethan. Ea locuieste intr-o casa din padurea aflata la periferia orasului. Lena trebuie sa infrunte un blestem din vremuri antice, unde va trebui sa-si aleaga cu grija felul in care isi va folosi puterile supranaturale pe care le detine. Lena si Ethan se indragostesc unul de celalalt, uniti de dorinta de a evada din realitate si dornici de a descoperi secretele intunecate ale familiilor lor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tLldD0
via IFTTT

Side Effects (2013)

Emily Taylor asteapta cu nerabdare intoarcerea sotului, Martin dupa un timp de patru ani petrecuti in inchisore de acesta, fiind acuzat de frauda. Cei doi inca se iubesc si Martin face eforturi sa treaca peste momentul care a adus absenta sa si incearca sa reia totul de la ziua in care acesta a fost incarcerat, numai ca Emily este intr-o situatie mai dificila acum. Presiunea greutatilor intalnite in viata de zi cu zi si-au lasat amprenta si Emily a cazut in depresie , iar acum sufera de anxietate. Jonathan Banks este psihiatrul la care Emily a ales sa mearga si sa urmeze un tratament medicamentos ce avea la baza o combinatie de medicamente aflate inca in faza experimentala si aparent efectele secundare ale tratamentului o fac pe aceasta sa-si ucida sotul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TbmHWl
via IFTTT