joi, 28 februarie 2019

Oz the Great and Powerful (2013)

Oscar Diggs este un magician de circ cu o moralitate indoielnica. In momentul in care balonul sau cu aer cald il duce in tinutul Oz, acesta se gandeste doar la cum sa faca avere, deoarece totul i se parea posibil in acest tinut magic. Si de ce sa nu se dea drept magicianul pe care toate lumea il astepta cu disperare? Doar cele trei vrajitoare – Theodora, Evanora si Glinda par sa se indoiasca de abilitatile lui…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IJOWqz
via IFTTT

Vehicle 19 (2013)

Paul Walker , interpreteaza rolul omului nepotrivit la locul nepotrivit , al unui american , care recent a iesit din inchisoare pe cautiune . Acesta inchiriaza o masina in torpedoul careia gaseste un pistol iar in portbagaj pe o tanara ce se dovedeste a fii martorul unui caz de coruptie, ce implica si oameni ai legii. Acesta incepe o cursa infernala, fiind urmarit de toata politia locala, cu scopul de a impiedica prin orice mijloace ca fata sa ajunga in boxa martorilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H8XFjq
via IFTTT

Twice Born (2012)

Twice Born este o drama ce spune povestea unei mame, care se intoarce in Sarajevo dupa 18 ani de la razboi. Gemma, o femeie italianca, se intoarce cu fiul sau in Sarajevo unde isi aminteste de relatia cu fostului ei sot, mort in razboi – un fotograf american – Diego . Cei doi au fost despartiti de alegerile personale si de un crunt razboi din Balcani.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tJ4ksE
via IFTTT

The Croods (2013)

Povestea se deruleaza intr-o epoca necunoscuta pana in prezent, Era Crodeolitica – cand Mama Natura se afla la primele etape ale existentei sale, al carei rezultat este o flora si o fauna ciudata. In aceasta lume comica si periculoasa totodata, familia Crood trebuie sa se aventureze in gasirea unei noi case. Familia Crood este obligata sa evolueze, sa-si invinga teama de lumea exterioara si sa descopere singurul lucru de care au nevoie pentru a supravietui, adica puterea de a conta unul pe celalalt.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H6Ml7C
via IFTTT

The Raven (2012)

Povestirile macabre ale lui Edgar Allan Poe prezentate in acest thriller , incep sa ia viata intr-un stil ghotic, cand un nebun incepe sa comita crime oribile inspirate din operele lui Poe. Luke Evans un tanar detectiv din Baltimore incepe sa ancheteze acest caz si incepe urmarirea criminalului in scopul de a stopa urmatoarea scena pe care criminalul o are planuita in mintea sa. Femeia pe care Poe o iubeste , devine urmatoarea victima a criminalului in serie si risca sa sfarseasca ingropata de vie



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2SBvcEY
via IFTTT

The Wicked (2013)

O poveste de cosmar , despre o vrajitoare malefica , spusa copiilor din orasul Summerset cu scopul de a-i speria ,incepe sa aiba o nuanta de adevar in momentul in care o tanara adolescenta , Amanda este rapita din dormitorul ei in miez de noapte . Zvonul cum ca vrajitoarea ar venii in orasul lor , ii fac pe niste adolescenti sa mearga in padure, sa vaneze vrajitoarea care le-a terorizat copilaria si pentru a se convinge pe propria piele daca aceasta poveste este sau nu adevarata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XnVCh8
via IFTTT

The Brass Teapot (2012)

Alice si John formeaza un cuplu de oameni cu o situatie financiara foarte proasta. Visul lor este sa se mute intr-un cartier nou si sa nu mai duca grija banilor de azi pe maine. Intr-o zi Alice fura un ceainic de la un magazin de antichitati si in scurta vreme obiectul se dovedeste a avea puteri magice, acesta producand bani ori de cate ori in jurul lui se simte durerea fizica. Alice si John incantati de obiectul magic incep sa se gandeasca sa-si provoace singuri rani pentru a-si asigura un trai fara lipsuri



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2C8dV15
via IFTTT

Broken City (2013)

Datorita unei greseli profesionale Billy Taggart, un fost politist, cazut acum in dizgratie isi incepe o noua cariera, devenind detectiv particular. Noua sa slujba nu-i aduce suficienti bani pentru asi castiga existenta, insa intr-o zii, cand considera ca norocul ii surade, primarul orasului, care de astfel l-a scapat de inchisoare in urma incidentului nefericit, ii ofera acum o suma de nerefuzat, de 50 de mii de dolari pentru a lucra pentru el, urmarind-o pe sotia acestuia banuita de infidelitate. Cu cat investigatiile incep sa aiba talc, Taggart afla cu stupoare ca este martorul unui scandal imens de coruptie in care primarul este implicat. Acum Billy va trebui sa iasa cu fata curata din itele de intriga si de coruptie care il inconjoara.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IKGSFT
via IFTTT

Alita: Ingerul Razboinic (2019)

Alita este o creatie dintr-o era a disperarii. Descoperita de misteriosul Dr. Ido in timp ce cauta piese de schimb pentru cyborgi, Alita devine o fiinta extrem de periculoasa si letala. Ea nu isi mai aminteste nimic din trecutul sau, nu stie cine este si de unde vine, dar pentru doctorul Ido adevarul este unul foarte limpede. Ea este o fiinta care poate sa intrerupa ciclul mortii si distrugerii care a fost lasat in urma de Tiphares. Dar pentru a-si atinge adevarata menire, ea trebuie sa lupte si sa ucida. Si acolo se descopera adevarata semnificatie a Alitei. Ea este un inger din rai. Ea este un inger al mortii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2NA4nQA
via IFTTT

miercuri, 27 februarie 2019

Parker (2013)

Parker este un hot profesionist ce urmeaza un cod etic particular. Tradat de catre complicii sai in urma unui jaf , este lasat sa moara la marginea unui drum de tara. Cu o identitate noua si cu un partener neasteptat, Parker vrea cu orice pret sa se razbune pe fosta sa echipa. Parker isi regaseste vechii alcoliti intr-un cartier luxos din West Palm Beach din Florida unde, acestia din urma, s-au instalat pentru a pune la cale furtul unei importante colectii de bijuterii. Parker va fi ajutat de noua sa partenera, Leslie, un agent imobiliar care incearca sa-si revina dupa un divort urat. Impreuna, vor sa fure de la fosta echipa a lui Parker si sa se faca nevazuti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Vphxme
via IFTTT

Java Heat (2013)

Jake Travers este un agent FBI sub acoperire , ce presteaza rolul unui profesor de colegiu. Misiunea lui este de a obtine informatii despre teroristii care actioneaza în Indonezia. El supravituieste unui atentat cu bomba , unde victima vizata este fiica celui mai important om din tara. Jake devine fara voie martorul cheie al asasinarii fiicei Sultanului de Java , intr-o ancheta criminalistica condusa de Locotenentul Hashim. Cu cat investigatiile incep sa scoata la iveala adevarul , Jake devine tinta lui Malik un asasin platit ce are ca sarcina sa-l ucida.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Xq3Ntm
via IFTTT

Jack Reacher (2012)

Cinci persoane sunt victimele unui lunetist fara scrupule si sunt lasate fara viata in plina zi de catre acesta. Politistii ajunsi la fata locului fac cercetari iar amprentele gasite pe o moneda ii duc pe acestia direct catre principalul suspect James Barr si il aresteaza. Obligat de politisti sa scrie o declaratie in care isi asuma faptele acesta scrie doar un mesaj in care cere sa fie adus Jack Reacher, un anchetator militar de profesie nascut si crescut intr-o baza militara, decorat cu Steaua de Argint , Steaua de Bronz, Legiunea de Merit si Inima Purpurie pentru servicii facute cu profesionalism în politia militarã. Pana la sosirea lui Jack principalul suspect este batut de detinutii din inchisoare si intra in coma. Helen Rodin , avocata lui Barr il convinge pe Jack sa inceapa impreuna investigatia, in cautarea probelor clare pentru a afla daca James barr este cu adevarta vinovat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Sweo2j
via IFTTT

A Good Day to Die Hard (2013)

Bruce Willis isi reia rolul mitic acela al lui John McClane. De data asta, John McClane chiar se afla la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit si anume la Moscova, in incercarea de a-l ajuta pe fiul sau. Fiul sau este implicat intr-o poveste complicata cu un mafiot rus. Cei doi fac tot posibilul sa-si salveze unul altuia vietile si sa elimine pericolul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H6AmXA
via IFTTT

Company of Heroes (2013)

In timpul celui de-al Doi-lea Razboi Mondial, o companie de soldati americani se strecoara in spatele liniilor inamice in timpul bataliei de la Bulge. Ei fac o descoperire ingrozitoare – Hitler are o bomba in super-dezvoltare. Soldatii primesc o misiune secreta pentru a prelua un om de stiinta german dezertor responsabil de programul de arme a lui Hitler.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tHV48o
via IFTTT

The Marine: Homefront (2013)

Povestea se invarte in jurul unui sergent al marinei , (Mizanin) intors in orasul sau natal pentru a-si petrece concediul, Sergentul Jake Carter afla ca sora lui a fost rapita de o banda de extremisti violenti. Pentru a o salva, Carter este obligat sa-si etaleze toate tacticile de aparare pe care acesta le-a invatat in timpul antrenamentelor in armata. Liderul nemilos al gruparii extremiste pune la cale un atentat terorist iar Carter va incerca sa opreasca la timp masacrul iminent. Va devenii Carter eroul american care prin sacrificiul lui suprem va salva mii de vieti nevinovate?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H5LnIH
via IFTTT

Playing for Keeps (2012)

George Dryer e un cunoscut fotbalist in tinerete, acum aproape falit. S-a intors in oraselul de provincie McLean, Virginia ca sa isi imbunatateasca relatia cu fiul sau de noua ani, Lewis, pe care l-a vazut destul de rar de cand s-a despartit de mama sa, Stacie. Desi a facut nenumarate greseli in trecut, George este dispus sa faca compromisuri, de dragul copilului, si sa gaseasca un loc de munca in apropiere. Ca sa pastreze o relatie buna cu cel mic, Stacie il convinge pe George sa antreneze echipa de fotbal a lui Lewis. Ce nu anticipasera cei doi este insa atentia pe care o primeste barbatul din partea parintilor copiilor din echipa.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H6zHW6
via IFTTT

Asterix and Obelix: God Save Britannia (2012)

Suntem in anul 50 I. H. Cezar vrea sa mai faca niste cuceriri, asa ca se hotaraste sa invadeze in fruntea legiunilor sale aceasta insula aflata la granitele lumii stiute, acest tinut misterios numit Bretania. Victoria e rapida si totala… pe aproape. Un satuc breton e decis sa-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, isi trimite cel mai fidel ofiter, pe Flegmatix, sa cere ajutor in Galia, acolo unde un satuc galez le tine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes… In satucul in chestiune Asterix si Obelix sunt deja ocupati pana peste capm caci seful lor le-a incredintat nepotul Smecherix, proaspat sosit de la Lutetia ca sa aiba grija de el si, mai ales, ca sa faca barbat din el. Iar sarcina lor e departe de a fi ajuns la vreun sfarsit.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2H65h6f
via IFTTT

Fotograful de la Mauthausen (2018)

In perioada cand schimbul de ostilitati din cel de-al Doilea Razboi Mondial era la cel mai inalt nivel, viata este una foarte grea si lipsita de orice compasiune pentru detinutii din lagarul de concentrare de la Mauthausen. Printre detinutii de acolo se afla si soldati care au luptat si pierdut in Razboiul Civil din Spania, fiind exilati din tara de Generalul Franco dupa ce a castigat razboiul, considerandu-i drept oamenii nimanui si oferindu-i cadou celui de-al Treilea Reich ca forta de munca gratis. In acest peisaj de oroare eterna si brutalitate cauzata de Nazisti, tanarul Francesc incearca sa supravietuiasca colaborand ca fotograf pentru Nazisti si fiind mana dreapta a lui Paul Ricken, gardianul de la Mauthausen. El ascunde cu ajutorul altor detinuti o multime de negative pe care sa le prezinte mai apoi lumii libere ca sa vada ororile pe care le comit Nazistii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Nvku1W
via IFTTT

marți, 26 februarie 2019

A Doua Sansa (2018)

Maya a ajuns la varsta de 40 de ani si simte ca viata i-a scapat printre degete, fiind frustrata de faptul ca si-a ratat mai toate visele pe care le-a avut. Intr-o buna zi, norocul ei pare sa se fi schimbat si primeste o sansa nesperata de a se afirma si a arata tuturor ca scoala vietii este la fel de importanta, daca nu chiar si mai importanta, ca si scoala universitara. De asemenea, ea doreste sa demonstreze ca nu este niciodata prea tarziu pentru a primi o a doua sansa in viata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XrucH7
via IFTTT

Red Dawn (2012)

Filmul Red Dawn (2012) este un remake al filmului de razboi cu acelasi nume, din 1984,in regia lui Dan Bradley, ne prezinta o poveste in care niste tineri soldati americani, se refugiaza in paduri unde se grupeaza si pornesc o lupta pentru a-si apara tara de invazia sovieticilor, la inceputul celui de-al Treilea Razboi Mondial.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UbcllM
via IFTTT

The Package (2012)

Tommy (Steve Austin), lucreaza pentru un sef mafiot, numit Big Doug (Eric Keenleyside), si colecteaza datoriile pentru el. Fratele lui Tommy (Lochlyn Munro), se află în închisoare, și el, de asemenea, are datorii la Big Doug, cu toate acestea seful ii propune lui Tommy o afacere – în cazul în care acesta transporta un pachet misterios pentru un alt sef maifiot rival poreclit “german” (Dolph Lundgren), datoria fratelui sau este eliminata. Tommy este de acord cu aceasta propunere, si in drumul sau spre a preda pachetul – un grup de mercenari si gangsteri încearcă să-l oprească de la livrarea pachetului și să încerce să-l omoare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2BPSzoH
via IFTTT

Counterpunch (2013)

Filmul Counterpunch (2013) prezinta o poveste adevarata despre un tanar boxer pe nume Emilio (Alvaro Orlando), care viseaza sa castige marele premiu, intr-un concurs de box. Provenit dintr-o familie disfunctionala, fara tata, cu o mama, care nu are responsbilitati in viata de zi cu zi , Emilio este antrenat intre corzile ringului, de catre unchiul sau (Oscar Torre) .



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TiAOIB
via IFTTT

Chinese Zodiac (2012)

Chinese Zodiac – Armura lui Dumnezeu 3: Misiunea Zodiac 3D .Asian Hawk porneste din nou intr-o aventura, de data aceasta in jurul globului. El strabate lumea intr-o vanatoare de comori: cauta un set de artefacte cu puteri mistice – 12 capete de bronz ale animalelor din zodiacul chinezesc. Artefactele au fost furate din Palatul Imperial de Vara din Beijing in 1860 de soldati francezi si britanici, iar Asian Hawk vrea sa aduca tezaurul inapoi in tara sa.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IES5Yr
via IFTTT

The Master (2012)

Maestrul, Lancester Dodd, e un veteran al celui de-al doilea Razboi Mondial, framantat si turmentat de experientele prin care a trecut si care l-au dus dus la concluzia ca are nevoie sa-si faca propria religie. Dodd le spune altora ca e scriitor, e doctor, fizician nuclear, filosof, dar inainte de toate e un om curios, iar astfel ii atrage departea lui. Intelectual carismatic, Dodd e si un desavarsit mincinos, iar tehnicile lui de manipulare incep sa prinda roade. Organizatia lui Dodd bazata pe credinta face furori in America, iar un tanar ratacitor si dezorientat, fost soldat in al doilea Razboi Mondial, ii devine mana dreapta. Nu dupa mult timp, tanarul ajunge sa se intrebe daca sistemul de credinta pe care l-a imbratisat si liderul spiritual ii merita devotamentul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TiAN7v
via IFTTT

Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)

Aceasta noua versiune se deruleaza la 15 ani de la evenimentele infricosatoare care au avut loc in casa din turta dulce. Uniti printr-o legatura de sange, Hansel si Gretel sunt insetati de razbunare. Totusi, fara sa stie, acestia sunt victimele unei amenintari mult mai mari decat orice dusman: trecutul lor. Cei doi frati acum mari, au ajuns vanatori de vrajitoare. Ajunsi intr-un sat bantuit, acestia trebuie sa caute copiii rapiti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XnExnv
via IFTTT

The Last Stand (2013)

Ray Owens este un serif aflat in pragul pensionarii, care s-a resemnat sa lupte impotriva infractorilor marunti ce opereaza in micul oras Sommerton Junction situat la granita Statelor Unite ale Americii cu Mexicul. El a renuntat la postul pe care l-a ocupat in LAPD dupa ce partenerul lui a ramas paralizat, intr-o misiune executata prost. In momentul in care Cortez, cel mai cautat traficant de droguri mexican, reuseste sa evadeze in mod spectaculos dintr-un convoi de detinuti escortat de agenti FBI si se indreapta spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia in Mexic si a scapa de rigorile legii, Ray Owens intrevede sansa de a-si rascumpara greselile trecutului capturandu-l pe infractor. Singura problema este ca seriful este inconjurat de o echipa neexperimentata de politisti, iar Cortez ia un ostatic pentru a-si asigura scaparea.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2StcdMP
via IFTTT

Bullet to the Head (2012)

Bullet to the Head spune povestea lui Jimmy Bobo, un asasin din New Orleans, care face echipă cu un detectiv Taylor Kwon din New York care şi-a văzut partenerul ucis. Cei doi pornesc într-o investigaţie de proporţii, care-i poartă din New Orleans până în Washington D.C.. Neobişnuitul parteneriat, format după ce niște crime oribile le-au afectat amândurora viețile, este unul foarte strâns, cei doi fiind deciși să nu lase pe nimeni să le stea în cale. Pentru a se răzbuna, cei doi sunt în stare să sacrifice totul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2NtA6TK
via IFTTT

Ben s-a intors (2018)

Ben a fost internat intr-un centru de reabilitare din cauza dependentelor de droguri si in Ajunul Craciunului el apare in pragul casei mamei sale spunandu-i ca sponsorul sau l-a incurajat sa-si viziteze familia pentru 24 de ore in speranta ca o sa-l ajute in recuperarea sa. Mama lui este incantata sa-l primeasca si sa petreaca un Craciun frumos in familie, dar in acelasi timp este suspicioasa cu privire la aceasta “permisie” pe care a primit-o de la centrul de reabilitare. Ei incearca sa pastreze niste aparente de fatada, insa pe parcursul acestor 24 de ore adevarata fata a relatiei lor iese la iveala si secrete ascunse sunt spuse.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tFKezv
via IFTTT

luni, 25 februarie 2019

Soar Into the Sun (2012)

Fortele Aeriene Coreene, la fel de profesioniste ca cele americane, dotate cu avioane de ultima generatie ce pot face fata oricarui pericol. Piloti experimentati, cu sute de ore de navigat, isi arata indemanarea in exercitii spectaculoase, pregatiti oricand pentru orice provocare. Un asemenea pilot este si Jang Tae-hun , cel mai mic ca varsta din echipa de piloti de elita Vulturii Negri. Si cel mai bun. Dincolo de toate calitatile si priceperea de care da dovada, meritele fiindu-i recunoscute de toata lumea, Tae-hun este un rebel ce mai mereu intra in conflict cu superiorii sai din cauza teribilismului si nevoii exaggerate de adrenalina, specifice varstei. Cu prilejul unui miting aviatic, acesta face un salt in gol in plan vertical cu motorul oprit, speriind asistenta care vede ditamai aparatul de zbor venind cu o viteza mare direct spre sol.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2SqEJi3
via IFTTT

Rise of the Guardians (2012)

Cinci eroi de legenda este aventura spectaculoasa care spune povestea unor eroi cu aptitudini iesite din comun. Cand lumea e amenintata de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi de legenda trebuie sa-si uneasca fortele pentru prima data ca sa protejeze sperantele, credinta si imaginatia copiilor din toata lumea. Animatia regizata de Peter Ramsey si bazata pe cartile lui William Joyce ii are ca protagonisti pe Chris Pine, Alec Baldawin, Hugh Jackman, Isla Fisher si Jude Law.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2UarF28
via IFTTT

The Sessions (2012)

Mark O’Brien s-a imbolnavit de poliomelita la varsta de 6 ani, iar coloana vertebrala i-a fost deformata intr-un mod atat de grotesc incat barbatul a ramas tintuit la pat. Avand dificultati de respiratie, Mark este obligat sa petreaca cea mai mare parte a zilei inchis intr-un dispozitiv medical care il ventileaza artificial, motiv pentru care nu are posiblilitatea de a-si folosi inteligenta si sensibilitatea pentru a curta femeile. Atunci cand i se propune sa scrie un articol despre sex si persoane cu handicap fizic, Mark decide sa isi piarda virginitatea la varsta de 38 de ani si apeleaza la ajutorul unui terapeut specializat pe probleme sexuale pe nume Cheryl Cohen Greene. Fiind un om religios, Mark cere permisiunea de a face sex in afara casatoriei de la preotul Brendan si incepe cele sase sedinte de terapie cu Cheryl, in decursul carora este invatat cum sa isi mentina erectia, cum sa prelungeasca durata actului sexual si cum sa se bucure de placerile erotice de care persoanele fara handicap au parte in mod firesc.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2BOdusf
via IFTTT

So Undercover (2012)

Molly Morris este o fata extrem de inteligenta, ce munceste ilegal in locul tatalui ei, pana ce acesta reuseste sa isi recupereze slujba. Ea primeste o oferta destul de atractiva de la FBI, care ii poate oferi suficienti bani pentru a-i acoperi datoriile tatalui ei.Molly trebuie sa mearga sub acoperire intr-o misiune pentru a o salva pe Alex, fiica unui fost mafiot. Ea trebuie sa fie mai intai recrutata de catre Biroul Federal de Investigatii.Pentru ca operatiunea sa fie perfecta, ea trebuie sa isi schimbe statutul in favoarea unuia de membra a unei fratii apartinand unui colegiu sofisticat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2VhxoDn
via IFTTT

On the Road (2012)

A doua zi de dupa inmormantarea tatalui sau, Sal Paradise, un new-yorkez care aspira sa fie scriitor, il cunoaste pe Dean Moriarty, un tanar fermecator casatorit cu foarte libera si foarte seducatoarea Marylou. Relatia dintre Sal si Dean se incheaga imediat foarte strans. Decisi sa nu se lase prinsi intr-o viata blazata sau prea stramta pentru ambitiile lor mari cei doi prieteni se rup de toate si o pornesc la drum, impreuna cu Marylou. Ei vor sa cuncereasca lumea, sa cunoasca oameni si pe ei insisi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2BUufSG
via IFTTT

Gangster Squad (2013)

O cronica a luptei Departamentului de Politie din Los Angeles pentru expulzarea mafiei din coasta de est a Los Angelesului anilor 40 si 50. Seful mafiot nascut in Brookyln, Mickey Cohen , face legea in Los Angeles, fiind protejat de oamenii lui si avand majoritatea politiei si a politicienilor din oras sub tutela sa. Un echipaj rebel din LAPD condus de Jerry Wooters si sergentul John O’Mara incearca sa curete orasul de mafie.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EdJDtN
via IFTTT

Interview with a Hitman (2012)

Trust no one. Fell nothing. Never lose. Acesta este motto-ul lui Victor care este un asasin perfect, crescut in conditii dure undeva in mahalalele din Romania , el stie valoarea vietii mai mult dechat altii. Dupa ce a fost tradat de propri semenii, el trebuie sa isi insceneze propria moarte pentru a putea scapa si sa fuga la Londra . Aici el se alatura unei noi familii de gangsteri. Victor este acuma mai iute si mai nemilos dechat inainte, cu secrete din trecutul sau care au refuzat sa se estompeze. Intalnirea cu o frumusete intunecata care incearca sa-l schimbe si sa ii ofere o sansa pentru o viata noua il pune in dilema. Poate el sa scape vreodata de viata in care a fost crescut? Poate renunta la a fi un asasin?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2SZpBNW
via IFTTT

Mama (2013)

Dupa ce parintii lor au fost uciși, surorile Victoria (Megan Charpentier) și Lily (Isabelle Nelisse) au disparut in padure. Din momentul disparitiei celor doua fete, unchiul Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) si prietena lui Annabel (Jessica Chastain) le-au cautat in zadar timp de 5 ani , gasindu-le in cele din urma pe cele doua surori . Copilele sunt adapostite in casa unchiului lor , iar la scurt timp incep sa se petreaca evenimente ciudate si crime inexplicabile…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2T21Chd
via IFTTT

Regele Drogurilor (2018)

In Busanul anilor ’70, Lee Doo-sam este un membru marunt dintr-o retea de traficanti de droguri care incearca sa ofere o viata mai buna sotiei si copiilor sai, dar si celor trei surori ale sale. Dupa ce seful sau il trage pe sfoara si ajunge dupa gratii, el hotaraste sa isi extinda operatiunile si sa treaca granita catre Japonia, asociindu-se cu oameni mult mai periculosi precum cei din yakuza. O viata de infractor nu este deloc usoara, insa Lee mituieste oameni importanti pentru a-si castiga un statut social si conexiuni de afaceri. Pe parcursul acestor aventuri ale sale, el este urmarit de catre un procuror incapatanat care e decis sa-l expuna si sa-i distruga imperiul criminal.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2SYNBAM
via IFTTT

sâmbătă, 23 februarie 2019

Life of Pi (2012)

Filmul e ecranizarea romanului Life of Pi scris de Yann Martel. Dupa naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de gradina zoologica, Pi Patel, pluteste in deriva intr-o barca de salvare alaturi de 4 animale: un urangutan, o hiena, o zebra ranita si un tigru bengalez. Pustiul isi foloseste cunostintele enciclopedice pentru a-l tine la distanta pe tigrul Richard Parker. Calatorind luni de zile pe ocean, se naste o prietenie intre el si animale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IvqEAp
via IFTTT

Zero Dark Thirty (2012)

In data de 2 mai 2011 intreaga lume, dar in special americanii profund afectati de tragedia din 11 septembrie 2001, au rasuflat usurati cand au aflat ca Osama Bin Laden, cel mai cautat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine sa faca lumina in aceasta misiune ultra-secreta, care a dus la capturarea lui. Se presupune ca filmul i-a avut pe post de consultanti chiar pe cativa dintre soldatii implicati in misiune, iar pentru ecranizare, regizoarea a avut la dispozitie documente oficiale clasificate despre urmarirea lui Bin Laden.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2U0PvNz
via IFTTT

Now Is Good (2012)

Tanara Tessa Scott, bolnava de leucemie si cu foarte putin timp ramas, face o lista cu lucrurile pe care si-ar dori sa le implineasca inainte de a se stinge. In capul listei, Tessa asterne dorinta de-a face pentru prima data dragoste.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2GWEbOY
via IFTTT

Silver Linings Playbook (2012)

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani intr-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost inselat si parasit de sotia lui Nikki. Mutandu-se sub acelasi acoperis cu parintii lui dupa ce este externat, Pat are impresia falsa ca nu a lipsit de acasa mai mult de cateva luni si este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Vechii prieteni ai profesorului si-au intemeiat intre timp familii, tatal lui este mereu intr-o dispozitie proasta fiindca este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci dupa altul, iar psihiatrul cu care face sedinte de terapie il socheaza pe Pat recomandandu-i adulterul ca metoda de vindecare. Situatia se schimba atunci cand Pat o cunoaste pe vecina Tiffany, o tanara vaduva care a fost concediata din cauza faptului ca s-a culcat cu toti colegii de serviciu dupa ce moartea sotului i-a cauzat o depresie severa. Afectiunile mintale cu care se confrunta amandoi ii apropie pe Tiffany si Pat, care devin prieteni si incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul. Tiffany se ofera sa fie liantul dintre Pat si Nikki, cu conditia ca barbatul sa renunte sa vizioneze partidele de fotbal american, sa se inscrie impreuna cu ea la o competitie anuala de dans pentru pacienti depresivi si sa nu spuna nimanui despre intelegerea lor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tD4jq4
via IFTTT

Django Unchained (2012)

Actiunea western-ului este plasata in Sud, cu doi ani inainte de izbucnirea Razboiul Civil, si urmareste un sclav pe nume Django, a carui experienta brutala cu fostii stapani il aduce fata in fata cu vanatorul de recompense cu origini germane Dr. King Schultz. Schultz este pe urmele fratilor criminali Brittle si numai Django il poate ajuta sa-i gaseasca si sa-si incaseze recompensa. Schultz recurge la metode neortodoxe si il rascumpara pe Django cu promisiunea de a-l elibera dupa ce ii va captura pe fratii Brittle, morti sau vii. Succesul acestei misiuni are drept rezultat eliberarea lui Django, dar cei doi barbati decid sa ramana aliati. Schultz va ajunge sa ii caute impreuna cu Django pe cei mai cruzi criminali din Sud. In timp ce isi dezvolta abilitati vitale de vanator de recompense, Django ramane concentrat pe un singur scop: sa o gaseasca si sa o salveze pe Broomhilda, sotia pe care a pierdut-o cu ani in urma din cauza comertului cu sclavi. Cautarile lui Django si Schultz ii conduc in cele din urma la Calvin Candie, proprietarul unei plantatii cu renume prost pe care sclavii sunt pregatiti de antrenorul Ace Woody sa se lupte unii cu altii de dragul sportului Django Unchained (2012)



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2E1pIOw
via IFTTT

Death Race: Inferno (2013)

Film online hd Death Race: Inferno (2013) Carl Lucas alias Frankenstein a castigat patru dintre cele 5 curse necesare pentru a fii eliberat din inchisoare . Inainte de cursa sa finala, Lucas si echipa sa, sunt transferati intr-un alt penitenciar, unde vor concura intr-o cursa in desert , unde moartea ii pandeste la tot pasul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2E91AcR
via IFTTT

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit are actiunea plasata inainte de evenimentele prezentate in trilogia Lord of the Rings si ii are ca eroi centrali pe Bilbo Baggins si pe Gandalf. Bilbo este un hobbit care duce o viata linistita in Bag End aproape de satul Hobbiton, insa existenta lui este data peste cap odata cu venirea batranului vrajitor Gandalf, care il convinge sa porneasca alaturi de 13 pitici intr-o misiune de recuperare a unei comori din ghiarele dragonului Smaug. In aceasta calatorie Bilbo il va intani pe Gollum, va gasi magicul inel al puterii si ii va asista pe pitici, elfi si oameni in lupta impotriva goblinilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2GHH3jw
via IFTTT

Upside Down (2012)

Adam este un tip aparent obisnuit, intr-un univers cu totul special. Are o existenta modesta, traind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantica il face sa se agate de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o alta lume, o lume inversata, cu gravitatie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoastem, dar de neatins. Flirtul lor inocent din copilarie s-a transformat intr-o iubire imposibila, insa cand Adam o zareste pe Eden la televizor, nimic nu il va putea opri sa o gaseasca si sa o recucereasca. Nici macar legile sau stiinta! Descopera povestea a doi indragostiti din lumi paralele, dar foarte similiare, care incearca sa se regaseasca si sa depaseasca orice obstacole pentru a fi impreuna. O poveste de dragoste asemanatoare celei traite de Romeo si Julieta, intr-un concept nou si un decor extraordinar, cu efecte vizuale de exceptie si un punct de vedere diferit, dar la fel de emotionant, al unei iubiri imposibile.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2NmPQI2
via IFTTT

Calmul dinaintea furtunii (2019)

Baker si-a construit o mica afacere pe o insula tropicala unde transporta turistii prin zonele maritime ale insulei. Viata lui este simpla si lipsita de prea multe evenimente, insa atunci cand fosta lui nevasta il cauta cu o solicitare disperata lucrurile iau o turnura dramatica. Karen este disperata de noul ei sot care are un comportament violent si o abuzeaza, asa ca si-ar dori sa scape de el intr-un mod atipic; ea doreste ca Baker sa-l ia intr-un tur al insulei cu barca si apoi sa-l arunce peste bord si sa-l lase prada rechinilor. Aparitia lui Karen il arunca pe Baker inapoi in trecutul pe care dorea sa-l uite si se straduieste sa faca diferenta intre ce e bine si ce e rau. Lumea lui este aruncata intr-o noua realitate care ar putea sa nu fie ceea ce pare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2NoYghW
via IFTTT

vineri, 22 februarie 2019

Flight (2012)

Salvand vietile a 98 de pasageri din cei 106 pe care ii transporta avionul deteriorat, Whip isi castiga admiratia tuturor, spitalul in care este internat fiind inconjurat in fiecare zi de cohorte de jurnalisti care vor sa il intervieveze sau sa obtina o fotografie cu el. In momentul in care compania aviatica solicita efectuarea unei anchete care sa stabileasca fara putinta de tagada cauzele producerii accidentului, ies la iveala inclusiv lacunele din conduita profesionala a pilotului Whitaker. Divortat si intrainat de familie, Whip s-a luptat multa vreme cu demonii alcoolului, iar daca el nu ar fi consumat substante interzise in noaptea ce a precedat acel zbor fatidic, probabil ca defectiunile tehnice ale avionului ar fi fost descoperite si remediate in timp util. Fiindca analizele medicale indica prezenta alcoolului in sange, Whip Whitaker se trezeste transformat peste noapte dintr-un erou aclamat intr-un om pe care toti se grabesc sa-l condamne si care are nevoie de avocat pentru a-si salva cariera si pentru a nu fi condamnat la inchisoare pe viata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2GYxcoA
via IFTTT

House at the End of the Street (2012)

Sarah (Elisabeth Shue) si fiica sa Elissa (Jennifer Lawrence) se muta intr-un oras nou, iar adolescenta e dornica sa afle lucruri despre noii vecini. Curand, cele doua afla ca in casa de langa cea pe care o locuiesc a avut loc o tragedie in familie. Parintii au fost ucisi de fiica lor adolescenta, iar fiul (Max Thieriot) a ramas singur. Baiatul se imprieteneste cu noua sa vecina, iar Elissa descopera ca tragedia familiei din casa de langa nu s-a terminat nici pe departe.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Eozzj9
via IFTTT

Frankenweenie (2012)

Victor e un baiat al carui cel mai bun prieten e cainele sau, Sparky. Fiind batran, cainele moare, iar parintii lui Victor incearca sa il consoleze pe baiat si sa-l faca sa accepte moartea ca pe ceva firesc si sa inteleaga ca fiintele iubite raman tot timpul alaturi de noi. Baiatul insa e de neconsolat fara prietenul sau de joaca asa ca merge sa dezgroape cainele si sa incerce sa-l readuca la viata. Fiind un baiat genial, Victor are un atelier unde face tot felul de experimente stiintifice, iar noul sau proiect e de a invia cainele folosindu-se de electricitate, in stilul lui Frankenstein. Dupa ce reuseste sa-l invie pe Sparky, Victor vrea sa-l tina ascuns, dar cainele scapa si este vazut de colegii de clasa ai baiatului, de profesori si de vecini, iar pana la urma tot orasul afla despre monstruozitatea creata acasa de Victor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2V8ucdk
via IFTTT

Killing Them Softly (2012)

Killing Them Softly spune o poveste despre latura stearsa si mai putin spectaculoasa a unei societati viciate, in care indivizii fara scrupule si figurile crimei organizate se lupta unul cu altul. Jackie Cogan e un om al legii care investigheaza un jaf petrecut in timpul unui campionat de poker organizat sub egida Mafiei. Filmul are o distributie formata din Brad Pitt, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, James Gandolfini, Vincent Curatola, Richard Jenkins, Ray Liotta, Trevor Long, Max Casella, Sam Shepard, Christopher Berry, Ross Brodar, Joe Chrest, Garret Dillahunt si Slaine.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EpOTvy
via IFTTT

Taken 2 (2012)

Liam Neeson revine in rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat in laturi de la nimic pentru a-si salva fiica rapita in primul film Taken. In Taken 2: Teroare in Istanbul, Mills devine tinta unui personaj misterios, care cauta razbunarea, iar acesta trebuie sa-si foloseasca talentele sale speciale pentru a-si proteja familia de o armata de mercenari care vrea sa-i ucida. Faimosul realizator Luc Besson , co-scenaristul Robert Mark Kamen si regizorul Olivier Megaton aduc pe marile ecrane Taken 2: Teroare in Istanbul, care vine dupa colosalul succes mondial al filmului Taken, lansat in 2008, film cu incasari de 224 milioane de dolari. Publicul l-a aclamat pe Neeson in rolul lui Bryan Mills, un tata hiperprotector ale carui talente – exersate in decursul multor operatiuni sub acoperire – au fost puse la incercare la mult timp dupa ce s-a retras din CIA. Hotarat sa-si recupereze fiica, dupa ce aceasta fusese rapita dintr-un luxos apartament parizian, aventurile lui Bryan in Taken: Teroare in Paris au fost imediat intelese si admirate de orice parinte. Si de aceasta data, Mills este in stare de orice pentru a-si recastiga libertatea si a-si salva familia din mainile mafiotilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Nmokul
via IFTTT

Wrath of the Titans (2012)

A trecut aproape un deceniu de la infrangerea eroica a monstruosului Kraken, iar Perseu incearca sa duca o viata linistita de pescar si sa fie un tata ideal pentru fiul sau Helius. Intre timp o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre zei si titani, dupa ce ultimii, condusi de liderul lor, Kronos, se elibereaza din adancurile infernului. Cand Hades si Ares incearca sa-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-si mai poate ignora adevarata chemare, aceea de a face din nou ordine in Olimp…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2GWVXBD
via IFTTT

Contraband (2012)

Actiunea filmului se petrece in New Orleans introducandu-ne in universul dur al unor contrabandisti care actioneaza impreuna cu criminali disperati, oficiali corupti. Chris Farraday (Wahlberg) a renuntat de mult la viata de infractor, dar, dupa ce cumnatul sau, Andy (Caleb Landry Jones), da rateu cu o afacere cu droguri pentru seful sau, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit sa faca ceea ce stia el cel mai bine: sa faca contrabanda pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, asa ca nu-i ia mult pentru a stringe o echipa, impreuna cu prietenul sau, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge in Panama si a se intoarce cu milioane de dolari falsi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2U2FG1V
via IFTTT

The Thompsons (2012)

Aflati pe fuga si cu oamenii legii pe urmele lor suflandu-le in ceafa, cea mai cautata familie de vampiri din America se indreapta catre Marea Britanie pentru a gasi un clan de vampiri antici. Ceea ce descopera acestia in Anglia ar putea sa le distruga familia si sa ii desparta pentru totdeauna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2BMXirA
via IFTTT

joi, 21 februarie 2019

Tai Chi Zero (2012)

Yang s-a născut cu un fel de excrescenţă deasupra frunţii, ceea ce îl expune batjocurilor celor din jur. Yang, care are puterea de a copia fără greş mişcările exersate de maeştrii tai chi ani de zile, devine un luptător neîntrecut, doar că excrescenţa sa devine tot mai întunecată la culoare, iar doctorul îi prevesteşte că numai învăţăturile unui maestru dintr-un sat îndepărtat îl vor scăpa de la pericol: când excrescenţa devine neagră, eroul va muri. Problema e că maestrul respectiv, pe numele său Chen, nu-şi dezvăluie înţelepciunea decât celor din satul său. Toate încercările lui Yang de a-i convinge pe cei din sat să-i spună unde e maestrul se lasă cu o bătaie soră cu moartea, iar lucrurile se complică şi mai mult când guvernatorul local insistă ca în regiune să se construiască o cale ferată care trece exact prin centrul satului.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Is8LT5
via IFTTT

The Man with the Iron Fists (2012)

Într-o fictivă Chină feudală, în care Madame Blossom, una dintre domnițele aristocrate are evantai prins pe cuțite și vrea să organizeze lupte pentru putere, trăiește și un fierar care își câștigă existența din făurirea de arme pentru sătucul său. El e pus în confruntare directă și ajunge în situația de a se apăra pe sine și pe săteni, însă ce nu știu adversarii săi e că fierarul și-a făcut din propriul corp o armă.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2T5Jh22
via IFTTT

End of Watch (2012)

În misiunea lor de a se supune jurământului lor de poliţişti, ofiţerii Brian Taylor şi Mike Zavala au legat o strânsă prietenie pentru a fi siguri că amândoi ajung acasă teferi după fiecare tură. Pentru aceşti ofiţeri de poliţie, singura certitudine pe care o au când patrulează pe străzile din South Central, Los Angeles, este că nu există nimic sigur. Când cei doi confiscă banii unui periculos cartel de droguri, excesul lor de zel îi va arunca într-o luptă pe viaţă şi pe moarte.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IE5tfk
via IFTTT

This Means War (2012)

Doi dintre agenţii de elită ai Central Itelligence Agency sunt atât de bine antrenaţi şi dispun de atât de multe abilităţi profesionale încât şi-ar putea neutraliza în orice moment rivalii din serviciile secrete ale altor naţiuni, iar faptul că sunt prieteni din copilărie şi parteneri inseparabili în misiuni îi transformă într-o forţă greu de învins. Relaţia de prietenie le este pusă la încercare atunci când spionii descoperă că sunt îndrăgostiţi de aceeaşi femeie, însă decid să nu-i mărturisească frumoasei Lauren Scott că se cunosc între ei şi că sunt la curent cu jocul dublu pe care îl face ea întâlnindu-se simultan cu amândoi, propunându-şi să intre în competiţie unul cu altul pentru a câştiga iubirea tinerei la care râvnesc.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2TacQ2e
via IFTTT

Sub frunze (2019)

Pe langa nenumarate alte victime, patru baieti sunt rapiti de catre un barbat cu tendinte psihopate ce doreste sa “reuneasca” pe lumea cealalta copiii care si-au pierdut parintii biologici. Cumva, cei patru reusesc sa scape din mainile psihopatului, iar acesta ajunge dupa gratii. 20 de ani mai tarziu, in puscaria unde se afla psihopatul se porneste un incendiu violent si ca urmare a haosului el reuseste sa evadeze si hotaraste sa isi duca misiunea din urma cu doua decenii la bun sfarsit. Detectivul Larson, care a facut parte dintre victimele psihopatului, nu este lasat sa se ocupe de caz deoarece ar fi o implicare personala prea mare si un conflict de interes, astfel ca isi lasa partenerul sa se ocupe de unul singur. Alimentat de furie si o sansa de razbunare, Larson il urmareste pe cont propriu pe psihopat si ajunge in aceeasi capcana in care a picat cand era copil.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2EoSpql
via IFTTT

Premium Rush (2012)

Wilee e un curier rapid, care lucrează de pe o bicicletă. Zilnic, programul lui la muncă, înseamnă să se ferească de maşini care accelerează, de taximetrişti agitaţi şi agasaţi, de portiere de maşină care i se deschid brusc în faţă şi de vreo opt milioane de pietoni nervoşi din New York. Wilee e unul dintre cei mai agili şi mai agresivi curieri pe bicicletă. Iar bicicleta e şi ea una specială, super uşoară, cu o singură viteză şi fără frâne. Curierii de pe astfel de biciclete sunt ciclişti talentaţi, dar şi nebuni cu tendinţe sinucigaşe, căci riscă în ficare zi în care se bagă în trafic să fie făcuţi una cu asfaltul. Wilee, un tip obişnuit să-şi rişte viaţa, se trezeşte într-o situaţie care ăl suprasolicită până şi pe el. O livrare de colet se transformă într-o cursă pe viaţă şi pe moarte pe străzile din Manhattan. Atunci când Wilee ridică ultimul colet al zilei, el descoperă că e vorba de un pachet diferit. De data aceasta, cineva chiar că încearcă să-l omoare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2V9ESbB
via IFTTT

Resident Evil: Retribution (2012)

Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci. Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Xghx9Z
via IFTTT

Deadfall (2012)

Addison și Liza, doi frați, ajung într-o situație aparent fără scăpare, după ce un jaf la un casino nu a decurs conform planului. În urma unui accident de mașină soldat cu doi morți: șoferul și un polițist, cei doi se despart și încearcă fiecare pe cont propriu să ajungă la granița cu Canada în condițiile în care afară e frig și viscol. În timp ce Addison străbate țara, provocând haos în calea lui, Liza este salvată de frigul de-afară de către un fost boxer – Jay, care mergea cu mașina spre casa părinților săi, June și Chet, pentru a serba alături de ei Ziua Recunoștinței. Lucrurile iau o turnură dramatică în momentul în care Addison își face apariția în casa familiei care a găzduit-o pe sora sa.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2DYCLjU
via IFTTT

LOL (2012)

Intr-o epoca in care adolescentii asculta muzica pe iTunes si YouTube si comunica cu prietenii pe Facebook, Twitter si Messenger mai mult decat comunica cu parintii, o liceana in varsta de 15 ani pe nume Lola, care a fost parasita de catre iubitul ei Chad si descopera pentru prima data placerile interzise oferite de sex si consumul de droguri, o scandalizeaza pe mama ei Anne atunci cand aceasta din urma ii gaseste in mod accidental jurnalul intim si il citeste. Anne a divortat recent de Alan si, desi se intalneste cu blajinul politist James, nu a reusit sa depaseasca socul emotional cauzat de despartirea de tatal Lolei, iar atunci cand isi da seama cat de mult s-a indepartat de propria fiica si cat de mult a neglijat problemele serioase cu care s-a confruntat aceasta, decide sa faca eforturi suplimentare pentru a restabili o conexiune sufleteasca cu adolescenta zbuciumata. Lola isi petrece timpul liber in compania celor mai bune prietene ale ei Emily si Janice si incepe sa se simta atrasa de Kyle, cel mai bun amic al fostului ei iubit, caruia ii da insa tarcoale si o colega frumoasa si sexy pe nume Ashley.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2Niq5Zo
via IFTTT

miercuri, 20 februarie 2019

ParaNorman (2012)

Norman e un puști cu abilități speciale din cauza cărora e neînțeles de restul oamenilor și preferă să-și petreacă timpul singur. Doar că nu e tocmai singur, fiindcă se bucură de compania multor fantome, el fiind capabil să-i vadă pe cei care au murit așa că vorbește cu bunica lui sau se joacă împreună cu câinele trecut pe lumea cealaltă. Însă într-o primăvară, Norman nu mai e singurul care vede activitățile paranormale, căci micul orășel în care locuiește e asediat de niște zombie pe care îi pot vedea toți ceilalți oameni. Norman va avea parte de activități paranormale împinse dincolo de limitele lumești, în încercarea lui de a salva orașul și pe locuitorii săi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2GU9byY
via IFTTT

The Dark Knight Rises (2012)

Dark Knight Rises Cavalerul Negru: Legenda Renaste, finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan. Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii. Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IlLWQO
via IFTTT

Argo (2012)

Povestea se concentrează asupra eforturilor făcute pentru a salva şase diplomaţi în 1979, când ambasada americană era ocupată de iranieni. Guvernul canadian şi CIA şi-au strâns rândurile pentru a-i salva pe cei şase demnitari. Cei de la CIA au folosit un expert în deghizări şi au pus la cale o diversiune al cărui scenariu era că o echipă de şase producători de la Hollywood făceau un film numit Argo. Deghizaţi în cineaşti, diplomaţii au reuşit să plece din ţară.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2GUiyPu
via IFTTT

The Avengers (2012)

Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează echipa de şoc, după ce sunt convinşi de Nick Fury şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuşi ei să renunţe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2tvwXd1
via IFTTT

duminică, 17 februarie 2019

Skyfall (2012)

Agentul James Bond revine în Skyfall, al 23-lea film din cea mai longevivă franciză a tuturor timpurilor. Loialitatea lui Bond faţă de M este testată când trecutul ei se întoarce să o bântuie. Când MI6 este atacat, 007 trebuie să găsească şi să înlăture ameninţarea, indiferent de cât de personale sunt pierderile.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DL4XXs
via IFTTT

sâmbătă, 16 februarie 2019

Dorinta Finala (2019)

Dupa moartea neasteptata a tatalui sau, Aaron incearca sa treaca peste durerea pricinuita de aceasta pierdere pentru a putea sa fie un sprijin moral si nu numai pentru mama lui ramasa acum vaduva. Cotrobaind prin lucrurile care au apartinut tatalui sau, Aaron gaseste o Urna misterioasa care la prima vedere pare sa fie una banala, dar aceasta reprezinta ceva cu mult mai important si mai sinistru. In momentul in care dorintele sale incep sa se indeplineasca in mod neasteptat, Aaron se gandeste ca acestea sunt pur si simplu raspunsuri la rugaciunile sale, dar la scurt timp realizeaza ca, de fapt, pretul pe care trebuie sa-l plateasca pentru acest “noroc” este foarte mare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DL4If5
via IFTTT

StreetDance 2 (2012)

Ash e un dansator de top, însă a ajuns să stârnească râsul și batjocura pe scenă, din cauza echipei Invincible. Acum, el vrea să-și ia revanșa. Împreună cu prietenul cel mai bun, Eddie, Ash a pornit o căutare în jurul lumii – de la Ibiza la Berlin și din Asia în Americ Latină, pentru a-i aduna pe cei mai buni dansatori stradali. Ash are intenția să creeze o trupă de dans absolut surprinzătoare, care să fie imbatabilă fiindcă pot oferi un spectacol pe care nicio altă trupă nu e în stare să-l dea. Secretul sunt asocierile neconvenționale de stiluri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2tog2ZH
via IFTTT

The Hunger Games (2012)

Filmul o are în centrul acţiunii pe Katniss Everdeen, o adolescentă în vârstă de 16 ani, care o substituie pe sora ei mai mică Primrose într-o competiţie transmisă în direct la televizor şi intitulată Jocurile Foamei, în care 24 de copii cu vârste cuprinse între 12 ani şi 18 ani sunt constrânşi să devină gladiatori şi să lupte în arenă unii împotriva celorlalţi până la moarte, unul singur dintre ei ieşind învingător şi întorcându-se viu şi nevătămat acasă. Jocurile Foamei sunt nu numai un program de divertisment, ci şi o tactică de intimidare a Guvernului din statul Panem, Capitolul pedepsind cele 12 districte care s-au coalizat şi s-au revoltat odinioară împotriva lui prin obligarea acestora să înscrie anual în concurs câte un băiat şi câte o fată din fiecare district, din Districtul 12 fiind selectaţi Prim Everdeen şi Peeta Mellark, fiul brutarului local. După ce se oferă voluntară în locul lui Primrose, Katniss învaţă că nu trebuie să ţină cont de dragoste şi de umanitate dacă vrea să supravieţuiască, bazându-se pe instinctele ei de vânător şi pe sfaturile mentorului ei Haymitch Abernathy, un alcoolic ce a câştigat în trecut Jocurile Foamei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2SSBIM2
via IFTTT

The Watch (2012)

Franklin, Evan, Bob și Jamarcus sunt patru tați, patru capi ai unor familii sub-urbane. Ei își doresc să se asigure de liniștea și siguranța cartierului lor sau cel puțin asta pretind. Prin urmare formează un grup de pază, însă adevăratul motiv e că vor să scape de rutina familială a unei vieți lipsite de evenimente și să petreacă timp între ei. În mod accidental, cei patru descoperă un plan de invazie extraterestră și se trezesc forțați să intre în luptă pentru a apăra pământul de invadatori.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2N8tOsm
via IFTTT

Ted (2012)

spune povestea lui John Bennett , un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori , doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit. Cei doi sunt de nedespartit, insa Ted nu este deloc o influenta pozitiva. Fumeaza marijuana, bea si petrece aproape tot timpul. Ducand o viata degradanta si lipsita de responsabilitati, acesta il impiedica pe John sa poata avea la randul lui o viata organizata si linistita alaturi de iubita lui. Asta pana cand, satula de aceasta situatie, Lori decide sa puna piciorul in prag: ori ea, ori Ted. Nevrand sa o piarda pe dragostea vietii lui, John ii gaseste lui Ted un aparatament si o slujba. Insa pufosul nu poate renunta la obiceiurile nesanatoase si la petrecerile nebune, astfel ca il baga din nou in bucluc pe John, care este parasit de Lori.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GtBMvU
via IFTTT

Maximum Conviction (2012)

Fostii luptatori din fortele speciale Tom Steele si partenerul sau Manning sunt insarcinati sa supravegheze venirea a doua misterioase prizoniere in inchisoare. O forta de elita formata din mercenari iau cu asalt inchisoarea in cautarea prizonierelor. Cand adevarata identitate a femeilor este descoperita, Steele isi da seama ca este prins in ceva mult mai mare decat si-a imaginat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Ig7DBO
via IFTTT

Your Sister’s Sister (2011)

Iris îl invită pe amicul ei Jack să stea în casa de vacanţă a familiei ei după moartea fratelui acestuia. Întâlnirea dintre Jack, beat fiind, şi Hannah, sora lui Iris, duce, în următoarele zile, la numeroase dezvăluiri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Eeyfiv
via IFTTT

Total Recall (2012)

Bun venit la Rekall, compania care îţi transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid , acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare , el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion. Însă procedura de inserare a amintirilor sfârşeşte prost, iar Quaid se va trezi vânat de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen . Dintr-o dată, Quaid nu mai poate avea încredere în nimeni, cu excepţia Melinei , o frumoasă rebelă aflată în slujba lui Matthias Lair, şeful Rezistenţei. Graniţa dintre fantezie şi realitate devine tot mai neclară, la fel şi soarta lui Quaid, care trebuie să-şi găsească adevărata identitate şi să-şi descopere propriul destin.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UYBU9K
via IFTTT

Prometheus (2012)

Cu Prometheus, Ridley Scott, regizorul seriei Alien şi a filmului Blade Runner, a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2EeoelB
via IFTTT

vineri, 15 februarie 2019

Universal Soldier: Day of Reckoning (2012)

Filmul este un sequel și îl găsește pe John trezindu-se din comă, descoperind că soția sa și fiica au fost ucise într-un mod brutal. Bântuit de imagini din trecut, el promite să-l ucidă pe cel responsabil, Luc Deveraux. Cu cât se aproprie mai mult, cu atât John descoperă mai multe despre el însuși, dându-și seama că nu este chiar cine se credea.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2tqvQuR
via IFTTT

The Lucky One (2012)

Logan e un puşcas marin american se întoarce acasă după ce a fost în trei misiuni în războiul din Irak. El e convins că a scăpat cu viaţă fiindcă o femeie necunoscută i-a purtat noroc, după ce i-a găsit poza în noroi şi a purtat-o mereu în portmoneu. Soldatul scapă dintr-un atac mortal în care îşi pierde doi prieteni, iar apoi are noroc şi la poker. Prietenul său, Victor, e convins că fotografia femeii misterioase are rol de talisman. Logan se porneşte în căutarea străinei, despre care crede că îi e sortită, prin toată America. El întâlneşte o femeie puternică, dar vulnerabilă, divorţată şi cu un fiu mic, despre care nu ar fi crezut că e cea pe care o aştepta. Atras de această femeie, Elizabeth, el începe o relaţie de dragoste şi ajunge să păstreze fotografia în secret. Însă, cum se întâmplă de obicei cu secretele, va ieşi la suprafaţă şi le va ameinţa nu doar relaţia, dar chiar şi vieţile



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2BCXjhr
via IFTTT

Stolen (2012)

Will Montgomery este un hoț notoriu, care e eliberat din închisoare după ce şi-a ispăşit pedeapsa pentru care a fost condamnat: un furt de 10 milioane de dolari. Decide să-şi viziteze fiica îndepărtată, Alison, pe care n-a mai văzut-o de 8 ani. Dintr-o neînțelegere, fiica sa este răpită de către un vechi partener de jafuri, Vincent, acesta cerând o răscumpărare 10 milioane de dolari, pe care Will nu-i mai are. Astfel Will trebuie să jefuiască o altă bancă pentru a salva viaţa fiicei sale, fiind urmărit de detectivul care l-a prins.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2TVSjfe
via IFTTT

Battleship (2012)

Ofiterul de marina Alex Hopper de pe vaporul USS John Paul Jones este logodit cu terapeuta Sam, fiica intransigentului si severului amiral Shane, care nu este deloc incantat de perspectiva acestei casatorii si ii reproseaza viitorului ginere ca isi iroseste calitatile profesionale. Alex il idolatrizeaza pe fratele lui mai mare Stone, care este ofiter pe vasul USS Sampson si dispune de toate abilitatile necesare pentru a fi un excelent comandant. Aflati in misiune in Oceanul Pacific, fratii Hopper, amiralul Shane, experta in armament Raikes si echipajele internationale ale vapoarelor ce compun o mica flota se confrunta cu o invazie extraterestra, alienii supranumiti The Regents intentionand sa construiasca o puternica sursa de energie in ocean si sa acapareze resursele bogate ale Terrei pentru a supravietui ca rasa. Cativa membri ai echipajului sunt trimisi sa cerceteze o ambarcatiune suspecta rasarita din adancuri, care nu este detectata de radar, desi este vizibila cu ochiul liber, iar atunci cand armamentul ultramodern din dotarea oamenilor nu pare a avea eficacitate impotriva acestei nave, care ia forma unui robot si deregleaza aparatura de bord, amiralul Shane intelege ca au de-a face cu un inamic periculos de pe alta planeta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Ec1TVz
via IFTTT

Rata, rata si gascan (2018)

Peng face parte dintr-o comunitate de gaste care doreste sa isi traiasca viata in propriile sale conditii, fara sa se mai ia dupa ceilalti. Dupa ce salveaza doua mici ratuste, Chi si Chao, din ghearele unei pisici mortale pe nume Banzou, cei doi frati il privesc pe Peng ca pe un parinte. Cum iarna bate la usa, iar cardurile amandurora au migrat catre zone mai calde, Peng accepta sa aiba grija de cele doua ratuste deoarece se teme ca daca Banzou ar descoperi faptul ca este ranit si nu poate sa migreze acesta ar putea sa alerteze alti pradatori care pandesc pasarile ce nu pot zbura. Cei trei pornesc la drum pe picioare catre zone mai calde, trecand prin paduri, pesteri de marmura si rauri adanci pentru a prinde din urma cardurile de gaste respectiv rate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IgGO0s
via IFTTT

Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012)

Pe 15 august 1944, in timpul celui de-al doilea razboi mondial echipa de parașutiști 517th Combat regiment (PRCT) a sărit peste sudul Franței. Misiunea lor fiind de a sprijini și proteja trupele aliate. Aterizarea lor fiind în teritoriul inamic, ei sunt acum nevoiti sa lupte pentru supravietuire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IdzWAQ
via IFTTT

Looper (2012)

Acțiunea filmului e plasată într-un viitor unde a fost inventată călătoria în timp, dar este ilegală și disponibilă numai la negru. Când mafia vrea să scape de un individ, îl trimite 30 de ani în trecut unde un criminal, Joe – the looper – îl așteaptă și-l lichidează. Joe se îmbogățește rapid de pe urma acestei meserii murdare, dar se găsește în dificultate când din viitor este trimisă chiar varianta îmbătrânită a lui însuși.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GrN57F
via IFTTT

The Amazing Spider-Man (2012)

Peter Parker e un adolescent care, ca mai toţi adolescenţii din lume, încearcă să-şi dea seama cine e şi ce l-a determinat să se formeze în felul în care s-a format. Rămas fără mamă şi tată, Peter e crescut de mătuşa May şi de unchiul Ben. Peter se dezvoltă într-un adolescent ciudat, care e sâcâit şi agresat de colegi la şcoală, nu îşi găseşte cuvintele când interacţionează cu fetele şi preferă să fie singur. El găseşte o servietă misterioasă de-a tatălui său, care îi dă indicii ce l-ar putea ajuta să înţeleagă de ce i-au dispărut părinţii atunci când era mic. Cercetările sale îl duc într-un punct în care intră în conflict de interese cu Dr. Curt Connors, fostul partener al tatălui său. Connors lucrează în laboratorul Oscorp şi are un alter-ego, The Lizard. Peter e muşcat accidental de un păianjen radioactiv şi acest eveniment îi aduce super-puteri, dar şi dorinţa de a continua munca tatălui aşa că începe să lucreze alături de Connors la Oscorp. Însă The Lizard şi tânărul Spider-Man ajung în confruntare directă. În acelaşi timp, Peter experimentează prima dragoste de la liceu, cu Gwen Stacy, care e în stagiu de practică la Oscorp. Peter şi Gwen trec prin provocările aduse de dragoste, angajament şi secrete.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2N9Wh0R
via IFTTT

The Bourne Legacy (2012)

Aaron Cross e un agent din programul Outcome. După ce operaţiunile care îl vizau pe Jason Bourne au avut deznodământul deja văzut în primele filme, CIA încearcă să închidă programul, iar unul din primii vizaţi este Cross. Acesta trebuie să scape de operaţiunile de asasinare puse la cale de agentul Bryer, făcând echipă cu Marta Shearing, o specialistă în genetică ce a ajutat la ameliorarea abilităţilor fizice ale agenţilor Outcome.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2SS17Fv
via IFTTT

joi, 14 februarie 2019

Ma poti ierta vreodata? (2018)

Fiind specializata in a povesti viata altor persoane, Lee Israel nu pune prea mult pret pe propriul ei nume asa cum o face agenta sa. De asemenea, ea nu se da in vant dupa petreceri si nici nu se intelege foarte bine cu ceilalti scriitori. Dupa ce isi pierde locul de munca, Israel se vede nevoita sa isi readapteze talentul de scriitoare si realizeaza scrisori false din partea vedetelor vremii pe care le vinde mai apoi cu sute de dolari. Aceasta noua cariera se dovedeste a fi una plina de succes, dar din nefericire si foarte ilegala asa ca atrage atentia nedorita din partea celor de la FBI.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2N7u1w1
via IFTTT

The Expatriate (2012)

Agentul cercetător al CIA, Logan, are probleme cu organizaţia la care lucra şi descoperă că este radiat din toate sistemele operaţionale ale agenţiei , biroul în care lucrase este desfiinţat subit şi toate lucrurile date dispărute . Biroul operaţional de cercetări de la Bruxeles în care Logan lucrase părea că nici nu ar fi existat . Merge împreună cu fiica sa Amy , o tânără rebelă căreia-i făcea plăcere să-şi pună tatăl în dificultate , la sediul central al companiei Halgate Group din Bruxeles şi încearcă să vorbească despre problemele sale cu aceştia dar află cu stupoare că nici măcar nu-i recunoşteau existenţa . Încearcă cu ajutorul unui telefon să le arate acestora legăturile sale de afaceri anterioare cu compania dar telefonul şi toate conversaţiile sale fuseseră şterse . Un individ înarmat îi răpeşte pe Logan şi pe fiica sa dintr-o bancă şi sub ameninţarea armei încearcă să-l scoată din oraş . Răpitorul încearcă s-o împuşte pe Amy, dar Logan îl ucide pe acesta după ce maşina în care erau se răstoarnă . Accidentul este observat de un echipaj al poliţiei ce trecea din întâmplare pe acolo şi cei doi sunt daţi în urmărire . Logan reuşeşte să pună mâna pe un plic ce se afla în gara Antwerpen Central şi începe propria investigaţie spre elucidarea misterului. Amy află îngrozită că tatăl ei nu era cine pretindea că este şi oamenii încep să moară în jurul ei .



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UWSXsI
via IFTTT

Conquest 1453 (2012)

După mulți ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toți locuitorii Constantinopolului, un sultan ambițios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie măreață pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Până să ajungă la porțile propriei cetăți, sultanul Mehmed II-lea va trebui să treacă peste multe pericole care îi vor ingreuna și mai mult misiunea pe care a jurat să o ducă la bun sfârșit. Vestea campaniei sale împotriva imperiului a ajuns și la urechiile lui Uluibatli Hasan care va încerca să impiedice oastea condusă de Mehmed și să ajungă la Constantinopol prin orice mijloc posibil . Feith 1453 este un film care evocă istoria secolului și multele războaie purtate contra Imperiului Otoman.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2E9MTHM
via IFTTT

Chernobyl Diaries (2012)

Filmul urmăreşte un grup de şase tineri turişti, care, în căutarea de aventură, angajeză un ghid care să-i ducă în orașul Pripiat, situat în apropierea reactorului nuclear de la Cernobîl . Ignorând avertismentele, acesta îi însoțește în oraşul rămas pustiu după dezastrul nuclear produs în aprilie 1986. La scurt timp, turiștii vor descoperi că nu sunt singuri, orașul fiind încă locuit de persoane cu mutații, care îi vânează.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2X5HoBF
via IFTTT

Brave (2012)

Acţiunea din Brave e plasată în ţinuturile de sus, mistice, ale Scoţiei, unde Merida e o prinţesă în regatul condus de Regele Fergus şi Regina Elinor . Ea e o fiică neascultătoare şi un foarte bun arcaş. Merida sfidează obiceiurile sacre ale ţării şi determină harababura în tot regatul. În încercarea de a îndrepta lucrurile, Merida caută ajutor de la o bătrână excentrică – Femeia Înţeleaptă şi i se îndeplineşte o dorinţă nepotrivită. Ca invitaţi ai Meridei şi pe post de comici apar cei trei lorzi ai regatului: uriaşul Lord MacGuffin , arogantul Lord Macintosh şi dezagreabilul Lord Dingwall.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2S0kU0R
via IFTTT

Men in Black III (2012)

J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le împărtăşise niciodată, secrete care se vor dezvălui treptat pe măsură ce J acţionează în echipă cu tânărul agent K  pentru a-şi salva partenerul, agenţia şi viitorul omenirii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Gr5npJ
via IFTTT

The Expendables 2 (2012)

Domnul Church reunește gașca de eroi de sarificiu, Expendables, pentru o misiune care ar trebui să fie floare la ureche și să le aducă niște bani în buzunare, însă unul dintre cei din echipă moare în timpul misiunii. Ceilalți eroi de sacrificiu pornesc a acțiune răzbunătoare care îi expune unor mari riscuri. Ei se vor avânta departe pe teritoriul inamic și vor ajunge să dea piept unor neașteptate forțe amenințătoare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IaWTEM
via IFTTT

Safe House (2012)

Tobin Frost a fost unul dintre cei mai experimentaţi şi abili agenţi din istoria CIA-ului, dar a decis să acţioneze pe cont propriu şi s-a transformat în cel mai periculos inamic al statului atunci când a început să vândă informaţii militare clasificate, pe care le cunoştea prin natura profesiei, contra unor sume de bani şi a periclitat astfel siguranţa naţională, reuşind să eludeze legea şi să nu fie capturat vreme de un deceniu. Matt Weston este un ofiţer începător, frustrat din cauza faptului că a fost privat de acţiune şi adrenalină în ultimul an fiindcă a primit misiunea de a conduce un adăpost CIA din Cape Town în care nu este ascunsă nicio persoană importantă, dar situaţia ia o turnură neaşteptată după ce tocmai renegatul Tobin Frost este adus în casa de siguranţă şi pus sub supravegherea agentului neexperimentat. Forţaţi să fugă spre o altă locaţie sigură după ce adăpostul lor este atacat şi devastat de către un grup de mercenari ce vor să-l captureze pe Tobin viu şi să-l oblige să le comunice un secret crucial, cei doi protagonişti trebuie să îşi unească forţele pentru a supravieţui suficient de mult timp încât să identifice cine sunt persoanele în care pot avea încredere şi cine sunt cei care i-au trădat, deşi fac parte din structurile CIA



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2SP3nxm
via IFTTT

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

În momentul în care află că boala misterioasă din pricina căreia a decedat mama lui Nancy avea legătură cu un vampir local ce dorea să colecteze o datorie de la tatăl său, adolescentul Abe Lincoln jură să se răzbune pe această specie consumatoare de sânge uman şi este instruit în tainele profesiei de ucigaş de vampiri de către mentorul Henry Sturgess, el însuşi un vampir aflat de cealaltă parte a baricadei faţă de creaturile nopţii asemenea lui, care îi va înmâna ulterior unui scriitor jurnalele celui de-al 16-lea preşedinte, în care se ascund detaliile secrete ale vieţii duble a acestuia şi ale luptei lui neobosite împotriva vampirilor. Ajutat de Will Johnson, aboliţionistul Abraham Lincoln îşi dedică întreaga viaţă stârpirii clanului de vampiri condus de puternicul Adam şi de Vadoma, pornind o cruciadă împotriva monştrilor care au devenit aliaţii Confederaţiei în timpul Războiului Civil fiindcă erau interesaţi de menţinerea instituţiei sclaviei şi de transformarea sclavilor într-o sursă de hrană pentru ei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2N5dB7m
via IFTTT

miercuri, 13 februarie 2019

Candidatul (2018)

Gary Hart, senator american din Colorado, este considerat principalul candidat pentru nominalizarea la prezidentiale din partea Partidului Democrat. Dupa ce a pierdut nominalizarea din 1984 in favoarea vice-presedintelui Walter Mondale, Hart hotaraste sa candideze la alegerile prezidentiale. La un moment dat in campania sa, in ciuda vointei managerului sau, Bill Dixon, Hart provoaca presa si publicul sa il urmareasca peste tot in timpul in care nu se afla in campanie in weekenduri. Acest lucru se dovedeste a fi o greseala cand in 1987 sunt publicate mai multe poze compromitatoare cu el si jurnalista Donna Rice intr-un ziar de larga circulatie. Intr-o incerare disperata de a-si spala reputatia, el organizează o conferinţă de presă, dar fără vreun succes.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2N311Wl
via IFTTT

Vicele (2018)

In anul 2000, favoritul la castigarea alegerilor prezidentiale din America, George W. Bush isi alege un coechipier care-i va deveni Vice in cazul castigarii alegerilor, iar acesta este birocratul Dick Cheney. Putini se asteptau la aceasta alegere, dar odata cu succesul in campania electorala si preluarea puterii cei doi incep sa remodeleze intreaga America si, odata cu ea, lumea. Ascensiunea lui Cheney dintr-un simplu birocrat intr-una dintre cele mai importante functii din tara este una surprinzatoare chiar si pentru el, dar amprenta pe care si-o pune asupra politicilor globale sunt inca resimtite si in zilele noastre.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I7BlJ1
via IFTTT

marți, 12 februarie 2019

Mijlocul anilor ’90 (2018)

La mijlocul anilor ’90, tanarul Stevie, in varsta de 13 ani, traieste in Los Angeles impreuna cu fratele sau agresiv si obsedat de fitness, Ian, si mama lor Dabney. Intr-o zi, Stevie se plimba cu bicicleta si trece pe langa Motor Avenue Skateshop unde admira camaraderia dintre skateri si apoi se intoarce in ziua urmatoare. Acasa, Stevie ii ofera anumite lucruri fratelui sau pentru a face rost de un skateboard cu care se duce la Skateshop si se imprieteneste cu tanarul Ruben care il prezinta mai apoi si celorlalti din grup. Desi nu are deloc experienta in acest sport, Stevie este acceptat in grup si aspira sa le copieze comportamentul indraznet si atitudinea antisociala pe care o au noii sai prieteni. Ruben incepe curand sa ii poarte pica lui Stevie deoarece simte ca este dat la o parte de noul „cel mai tanar” membru.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2I9WjXW
via IFTTT

Orasul Crimei (2017)

Doua grupari mafiote din Seoul si Yanbian duc un razboi mocnit de foarte multa vreme din cauza teritoriului unde isi desfasoara activitatile infractionale. Intr-o zi, lucrurile explodeaza la propriu si la figurat, iar razboiul dintre cele doua clanuri devine unul violent, astfel ca politia locala este nevoita sa intervina in forta pentru a restabili ordinea in cartier. Jang Chen a venit din China si se ocupa de camatarie intr-o zona obscura din Seoul, fiind ajutat de catre niste oameni insetati de sange pe nume Wei Sung-Rak si Tang-Tae. Intre timp, Ma Suk-Do, detectiv in cartierul chinezesc, incearca sa mentina pacea in timp ce clanurile chinezesti si koreene se lupta pentru control.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2SEaoRB
via IFTTT

Omul care l-a ucis pe Hitler si pe Bigfoot (2018)

Calvin Barr a fost in tineretea lui un asasin legendar care a lucrat pentru guvernul american si a avut drept misiune uciderea lui Hitler. El traieste acum de unul singur, fiind batran si cu multa amaraciune in suflet. Intr-o zi, el este solicitat sa se intoarca in activitate pentru a mai participa la o ultima misiune ultrasecreta; aceea de a-l gasi si a-l elimina pe Bigfoot! Despre Bigfoot se aude ca ar fi fost infectat cu o boala devastatoare care ar putea sa se raspandeasca si la populatia umana daca aceasta creatura va ramane libera in padure pentru prea mult timp. In timpul misiunii, trecutul de veteran de razboi al lui Barr este prezentat prin imagini din arhiva.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DxF90J
via IFTTT

Doamnele in Negru (2018)

Desfasurandu-si evenimentele pe perioada verii anului 1959, atunci cand impactul migratiei Europene si ascensiunea libertatilor femeilor din Australia sunt pe cale sa schimbe tara pentru totdeauna, o timida scolarita pe nume Lisa se angajeaza pe timpul vacantei de vara la un magazin prestigios din Sydney. Acolo ea se intalneste cu “femeile in negru” care ii vor schimba viata pentru totdeauna. Ademenita si influentata de Magda, managera vivace de la etajul de lux, si imprietenindu-se cu cateva colege pe nume Patty si Fay, Lisa vede deodata ca i se deschide o intreaga lume de noi posibilitati. Pe cand Lisa se transforma dintr-o scolarita tocilara intr-o tanara femeie optimista si sofisticata, ea devine un catalizator pentru schimbarea culturala in viata tuturor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GqpZ1g
via IFTTT

luni, 11 februarie 2019

Lumea este a ta (2018)

Fares este un membru marunt dintr-un sindicat infractional african ce opereaza in Paris. Avand o ambitie pastrata secret de a iesi din lumea interlopa si a incepe o viata normala, sa se aseze la casa lui impreuna cu o fata frumoasa, Fares stie faptul ca in adancul sufletului sau este mai mult un baiat al mamei manierat decat un mafiot. Din pacate pentru el, mama lui este o persoana foarte dominanta careia ii place sa faca tot felul de excentricitati, iar recent a pierdut toti banii pe care el ii economisise la diverse proiecte personale care s-au dovedit falimentare. Disperat sa faca rost rapid de bani pentru a-si finanta afacerea, Fares accepta o misiune periculoasa care implica droguri si o calatorie in sudul Spaniei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2WXmBjB
via IFTTT

Arborele Genealogic (2018)

Rebeca si Marc formeaza un cuplu care trece printr-o perioada grea a relatiei si incearca sa repare diferentele dintre ei. Cei doi merg intr-un weekend la casa parinteasca a Rebecai si acolo incepe povestea de viata a mamei sale, Macarena. Aceasta a fost o cantareata faimoasa de muzica rock si s-a retras din activitatea artistica atunci cand a ramas insarcinata. De asemenea, mama lui Marc, Nuria, era doar o adolescenta care a fost fortata sa iasa dintr-o casa de vara dupa ce misteriosul Olmo soseste s-o avertizeze ca mafia ruseasca ii vrea casa s-o foloseasca drept sediu in Spania. Ceva vreme mai tarziu, Macarena il intalneste pe Victor, un fan de-al ei care se indragosteste de ea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2ByrWoa
via IFTTT

Regele Scorpion: Cartea Sufletelor (2018)

Regele Scorpion face o alianta cu o femeie razboinica pe nume Tala si impreuna cu ea porneste in cautarea unei relicve legendare cunoscuta sub numele de Cartea Sufletelor. Tala este nimeni alta decat sora Regelui Nubian si motivul pentru care se uneste cu Scorpion pentru a gasi Cartea Sufletelor este acela de-a preveni ca respectiva carte sa cada pe mainile unor indivizi periculosi care o vor folosi in scopuri malefice si vor aduce haos si distrugere in intrega civilizatie. Misiunea celor doi nu este deloc una usoara deoarece vor avea parte de foarte multe piedici si greutati in a gasi Cartea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2TLHHzi
via IFTTT

Un Vermeer real (2016)

Tanarul si talentatul Han van Meegeren este un rebel din lumea artistica a anilor ’20 din Amsterdam. Deoarece picteaza in stilul idolilor sai, Rembrandt şi Vermeer, criticii de artă îl consideră o copie şi sunt de părere că este demodat. Pentru a le demonstra tuturor contrariul, el produce un fals de-al lui Vermeer şi încearcă să-l prezinte ca pe ceva real. În loc să spună adevărul şi să facă de ras intreaga lume a artei, el continua sa faca bani din aceste falsuri pe care le produce. Curand el este prins intr-o sfera de minciuna si inselatorie, iar viata lui scapa de sub control. Apoi, intr-o zi, importantul Nazist Hermann Göring ii bate la usa cu solicitarea unui tablou de Vermeer pe care sa-l adauge la colectia sa personala…



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2Dwg5r5
via IFTTT

duminică, 10 februarie 2019

Ura pe care o oferi (2018)

Starr trece in mod constant dintr-o lume intr-alta; cartierul sau din lumea saraca, populata in mare parte de catre oameni de culoare ca si ea si lumea bogata de la liceul unde invata, populata majoritar de oamenii albi. Echilibrul deloc usor de pastrat intre aceste doua lumi este spulberat in momentul in care cel mai bun prieten al lui Starr este impuscat mortal de un politist alb chiar sub privirile sale ingrozite. Acum, ea este supusa unor presiuni uriase din ambele tabere ale comunitatii sale si trebuie sa isi mentina curajul si colana vertebrala dreapta pentru a infrunta si a sustine adevarul indiferent de consecinte.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2BrOg2U
via IFTTT

Insula (2019)

Bazat intr-o anumita masura pe folclorul mistic si ceva inspiratie din sirenele grecesti, povestea filmului este plasata in anul 1846 pe o insula din vestul Scotiei. Loviti in plin de o furtuna violenta, corabia catorva marinari este scufundata si ajung sa se rataceasca pe o mica insula izolata si invaluita in ceata. Aceasta insula este aproape abandonata, ea fiind locuita de doar patru oameni; un batran care se ocupa de port, un fermier nepoata lui si o tanara femeie nebuna. Acestia nu sunt deloc incantati de noii vizitatori si ezitanti in a ajuta refugiatii. Promisiunea unei barci de salvare care sa-i ia de acolo nu se materializeaza niciodata, iar unul dintre marinari incepe sa se gandeasca la motivul pentru care oamenii au plecat de pe aceasta insula. Investigand, el descopera niste mistere infioratoare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2thW0QB
via IFTTT

Groapa din Pamant (2019)

In incercarea de a scapa de un trecut tulburator, Sarah este hotarata sa isi construiasca o viata noua intr-o zona rurala impreuna cu baiatul sau pe nume Chris. Ajunsa acolo si incercand sa se adapteze noului mediu, Sarah are parte de o intalnire terifianta cu un vecin misterios care ii spulbera orice speranta de siguranta pe care o mai avea si o arunca intr-o spirala de cosmar invaluita in paranoia, lipsa de incredere si incearca din toate puterile sa descopere daca schimbarile tulburatoare pe care le prezinta baietelul ei sunt conectate cu un canal de scurgere aflat in adancul padurii care le inconjoara casa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2tgqDGc
via IFTTT

miercuri, 6 februarie 2019

Toata lumea stie (2018)

Filmul o are in centrul evenimentelor pe Laura, o femeie care porneste intr-o calatorie din Argentina pentru a ajunge intr-un mic oras din Spania acolo unde a fost nascuta si crescuta si unde sora ei urmeaza sa se marite. Cu ocazia acestei nunti, Laura isi aduce cu ea si cei doi copii pentru a le arata acestora orasul unde a copilarit si ea. Pe langa reuniunea fericita cu rudele si apropiatii ei si bucurandu-se de festivitatile ocazionate de nunta, fiica cea mare ii este rapita de niste straini, iar bucuria lor este intrerupta brusc fiind inlocuita cu frica si disperare. In zilele tensionate care urmeaza, mai multe tensiuni intre familie si comunitate ies la suprafata, iar secrete adanc ascunse sunt dezvaluite.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2DdZ58V
via IFTTT

marți, 5 februarie 2019

Creed II (2018)

Cu multi ani dupa ce Adonis si-a facut un nume propriu in lumea boxului si a iesit de sub umbra tatalui sau cu ajutorul marelui Rocky, tanarul boxer devine Campion Mondial la categoria lui. Viata lui este una buna pe plan profesional, dar si personal, fiind casatorit cu Bianca, numai ca problemele nu intarzie prea mult si apar odata cu Ivan Drago, boxerul rus care l-a ucis pe pe Apollo, tatal lui Adonis. Drago este insotit de fiul sau, Viktor, la randul lui boxer, si il provoaca pe Adonis la lupta in ring. Cu toate ca Rocky il sfatuieste sa nu accepte, Adonis trece peste sfatul mentorului sau si accepta sa intre in ring cu Viktor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2DbsS24
via IFTTT

Omul care l-a ucis pe Don Quijote (2018)

Toby, un director de publicitate cinic se regaseste prins intr-o nebunie scandaloasa a unui batran cizmar pantofar care se crede acum a fi legendarul Don Quixote. Pe parcursul calatoriilor comice ale celor doi si din ce in ce mai fanteziste, Toby este fortat sa se confrunte cu repercusiunile tragice ale unui film pe care l-a facut pe vremea cand era doar un tanar student idealist. Va reusi acum Toby sa faca acele corecturi de care este envoie si sa isi recapete umanitatea? Va reusi Don Quixote sa supravietuiasca acestei nebunii si a unei morti iminente? Sau dragostea va cuceri totul si va triumfa?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2GaVexk
via IFTTT

luni, 4 februarie 2019

Inimile bat cu putere (2018)

Intr-un cartier din Brooklyn numit Red Hook se afla o casa de discuri detinuta de catre Frank, un tata singur care se pregateste sa isi trimita fiica muncitoare, Sam, la facultate intr-un alt oras, in timp ce el infrunta posibilitatea tot mai mare de a fi nevoit sa inchida casa de discuri. Sperand sa ramana conectat cu fiica lui prin intermediul muzicii, desi aceasta din urma viseaza sa devina doctorita, Frank ii propune lui Sam sa tina spectacole live impreuna ca o formatie muzicala. Dupa ce primul lor cantec impreuna se bucura de un succes urias pe internet, cei doi pornesc intr-o calatorie de iubire, maturizare si descoperire muzicala.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2UDu9pu
via IFTTT

duminică, 3 februarie 2019

La poarta eternitatii (2018)

In timpul unui exil pe care si l-a impus de unul singur in orasele franceze numite Arles si Auvers-Sur-Oise, renumitul pictor olandez Vincent van Gogh isi dezvolta stilul sau faimos si renumit de pictura plin de culoare care i-a adus aprecierea tuturor. In timp ce se confrunta cu anumite conceptii religioase, cu boala mintala care pune stapanire pe el si cu o prietenie tumultoasa pe care o are cu artistul francez Paul Gauguin, van Gogh începe să se concentreze mai mult asupra relaţiei sale cu eternitatea decât cu durerea pe care i-o cauzează în prezent propria lui artă.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2t300UM
via IFTTT

sâmbătă, 2 februarie 2019

Arta omului mort (2019)

Morf este un critic de arta foarte apreciat care poate cu o sigura recenzie sa distruga cariera unui artist sau sa o propulseze imediat. El colaboreaza foarte bine cu o agenta pe nume Rhodora si asistenta acesteia, Josephina. In momentul in care Josephina descopera cadavrul unui pictor si observa lucrarile deosebite ale acestuia, ea le fura si le arata celor doi pentru evaluare. Morf si Rhodora sunt fascinati de picturile respective si hotarasc sa le foloseasca la expozitii de arta si, mai apoi, sa le vanda pentru sume fabuloase. Numai ca pictorul decedat are un trecut tulburat, iar picturile contin niste blesteme care ajung sa-i bantuiasca pe cei trei negustori.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2WCsjXR
via IFTTT

vineri, 1 februarie 2019

Actualizare de Status (2018)

Un surfer adolescent din California este suparat de recenta despartire a parintilor sai si muta intreaga familie in New England. La inceput tanarul Kyle gaseste greu sa se integreze in noua ordine sociala de la liceu si ajunge sa se imprieteneasca doar cu proscrisul liceului, pe nume Loonie. Curand, insa, norocul sau se schimba in mod radical atunci cand un vanzator de telefoane excentric il inscrie in obscura lume online a U-Niverse, o aplicatie misterioasa care ii transforma efectiv telefonul intr-o lampa a lui Aladin din secolul 21, indeplinindu-i orice dorinta pe care o scrie cand isi actualizeaza statusul pe aplicatia respectiva.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2Wulac9
via IFTTT