joi, 31 ianuarie 2019

Ultima pe Pamant (2019)

Planeta Pamant a fost victima unui cataclism in urma caruia foarte putini oameni au mai ramas in viata, iar cei mai multi dintre cei care mai traiesc in prezent cauta sa se mute pe o alta planeta, insa nu acelasi lucru si-l doreste Sam, o tanara specializata in stiinta care este hotarata sa faca totul pentru a gasi o solutie de ramanere pe Pamant si a nu se duce pe planeta pe care oamenii intentioneaza s-o colonizeze. Ultima racheta care va decola spre planeta colonie este programata in curand, iar hotararea ei de-a ramane pe Pamant este zdruncinata de aparitia unui alt supravietuitor, Micah, si este pusa sa aleaga daca sa plece cu el in colonie unde sa inceapa o viata noua sau sa ramana si sa lupte pentru supravietuirea Pamantului.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2RuMh2W
via IFTTT

Clubul Viperelor (2018)

Filmul isi desfasoara evenimentele in jurul unei veterane din centrul de asistenta medicala de urgenta care afla cu stupoare ca fiul ei, un jurnalist plecat in cele mai periculoase locuri de pe planeta pentru a relata publicului larg, tocmai ce a fost rapit de catre un grup de teroristi. Initial speranta in salvarea fiului ei se indreapta catre oficialitatile statului, numai ca aceasta speranta se stinge pe zi ce trece cand vede ca acestia nu isi dau interestul prea mult pentru recuperarea lui asa ca atunci cand descopera o comunitate clandestina de jurnalisti si activisti, ea se indreapta catre ei spre ajutor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2RqgiB7
via IFTTT

miercuri, 30 ianuarie 2019

Nemiscata (2018)

O tanara dornica de aventura porneste de una singura intr-o drumetie si hotaraste sa parcurga celebra Appalachian Trail intr-o tentativa de testare a propriilor sale limite si a se regasi pe ea insasi. Numai ca tanara se rataceste curand si ajunge la o ferma izolata de prin zona respectiva unde se intalneste cu un cuplu frumos, dar foarte ciudat, care se ofera sa o ajute si sa o gazduiasca la ei, insa intentiile acestui cuplu sunt ceva mai dubioase decat pare la prima vedere, ei fiind disperati sa protejeze un mare secret care se ascunde in inima muntilor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2SfkvMf
via IFTTT

Echipa Lazer 2 (2018)

Dupa ce au reusit sa opreasca in mod miraculos o invazie din partea extraterestrilor asupra planetei noastre, presiunea care vine pe ei datorita faimei bruste si neasteptate creeaza anumite proleme si acesti eroi atipici cunoscuti sub numele de Echipa Lazer ajung sa se desparta in conditii deloc prietenoase. Numai ca lucrurile se schimba cand o noua amenintare intergalactica pune in pericol iarasi intreaga omenire si Echipa Lazer trebuie sa isi lase deoparte orice animozitate care i-a despartit pentru a colabora inc-odata sa salveze planeta… din nou.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2GbKIot
via IFTTT

marți, 29 ianuarie 2019

Vaduvele (2018)

Harry este un hot faimos care este ucis impreuna cu toti cei trei complici ai sai atunci cand un jaf la care participau s-a sfarsit tragic. Sotia lui ramasa vaduva, Veronica, este amenintata de seful unui cartel mafiot, Jamal, deoarece Harry si complicii lui au furat 2 milioane de dolari de la el. Jamal are nevoie de acei bani pentru a-si finanta campania electorala dintr-un district. Veronica descopera un carnetel al lui Harry in care se afla descris in detaliu un plan de-a fura suma de cinci milioane de dolari. Ea hotaraste sa urmeze acel plan pentru a scapa de datoria fata de Jamal si pentru a face acest lucru ea le recruteaza pe vaduvele celorlalti complici ai sotului ei si, impreuna cu ele, incearca sa fure acei bani.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2RWKuJg
via IFTTT

Un Razboi Privat (2018)

In vremea noastra cand jurnalismul de calitate este atacat constant, o curajoasa si neinfricata corespondenta de razboi pe nume Marie Colvin, merge in cele mai periculoase locuri de pe mapamond pentru a prezenta publicului larg stiri de calitate din acele zone de conflict. Cateodata, curajul ei este unul exagerat si risca sa devina laudarosenie, punandu-se in pericol inutil. Intr-unul din aceste momente ea este victima exploziei unei grenade si este ranita grav la ochi, fiind nevoita acum sa poarte un plasture. Ea isi sacrifica relatiile personale si lasa totul in urma pentru meserie, insa odata cu trecerea timpului toate ororile la care a fost martora incep sa isi puna amprenta asupra psihicului ei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2UorqQF
via IFTTT

luni, 28 ianuarie 2019

Hotul Craciunului (2018)

Filmul spune povestea unui morocanos cinic ce s-a saturat sa vada bucuria oamenilor prilejuita de Craciun asa ca isi pune in minte nici mai mult nici mai putin decat sa fure Craciunul! Insa in acelasi timp, o fetita care isi doreste foarte mult ca mama ei sa aiba o viata mai buna incearca sa se intalneasca fata-n fata cu Mos Craciun (deoarece acest morocanos i-a spus ca doar asa dorinta ei i se va indeplini, nu prin intermediul scrisorilor) pentru a-i cere sa o ajute in a-i face viata mai frumoasa mamei sale. Misiunea celor doi, desi opusa una fata de cealalta, ajunge sa-i aduca impreuna intr-un mod neasteptat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2RUaNzB
via IFTTT

Ralph rupe netu’ (2018)

Baiatul rau din jocurile video, Ralph, si cea mai buna prietena a lui, Vanellope von Schweetz, sunt nevoiti sa paraseasca confortul din jocul arcade al lui Litwak pentru a incerca sa ii salveze jocul, Sugar Rush. Misiunea lor se va desfasura in vasta si neexplorata lume a internetului acolo unde trebuie sa se bazeze pe cetatenii internetului – „cetanetii” – sa se orienteze. Cei doi primesc o mana de ajutor virtuala din partea lui Yesss, liderul algoritmilor si inima si sufletul unui site ce stabileste trenduri online numit „BuzzTube”. De asemenea, lor li se mai alatura si Shank, o soferita dintr-un joc video de curse cu masini numit Slaughter Race. Acest joc o atrage atat de mult pe Vanellope incat Ralph incepe sa isi faca griji ca si-ar putea pierde singurul prieten pe care l-a avut vreodata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2MCtl1r
via IFTTT

vineri, 25 ianuarie 2019

Regele Hotilor (2018)

La venerabila varsta de 77 de ani, vaduvul Brian Reader este decis sa dea una dintre cele mai mari spargeri din istorie impreuna cu un grup de hoti ajunsi la randul lor la varste inaintate. Ei recruteaza si un tanar care sa-i ajute si pun la cale un plan deosebit de a profita de weekendul de Paste pentru a fura bunuri si bani insumand un total de aproximativ 200 de milioane de lire. Dupa ce politia ajunge la fata locului si incepe anchet, anumite fisuri incep sa se produca in interiorul grupului de hoti si ajung sa isi piarda increderea unul in celalalt din cauza modului de impartire a prazii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2sLOexU
via IFTTT

joi, 24 ianuarie 2019

Infiltrarea in KKKlan (2018)

In Colorado anilor ’70, rasismul este inca in toi, iar oamenii de culoare nu sunt vazuti deloc cu ochi buni de restul lumii. Cu toate acestea, un anume Ron Stallworth reuseste ceva ce parea imposibil pana atunci; sa devina primul detectiv de culoare din cadrul departamentului. Chiar si asa, el este in continuare ridiculizat si pus sa se ocupe in mare parte de lucruri plictisitoare de la birou, fara prea mare insemnatate sau actiune. El doreste sa demonstreze ca este capabil si in munca de pe teren, asa ca hotaraste sa mearga sub acoperire si se infiltreaza cu ajutorul unui coleg si prieten de-al sau in temuta retea Ku Klux Klan.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2CN9iJk
via IFTTT

Spargatorul de nuci si cele patru taramuri (2018)

Craciunul din acest an pentru familia Stalbaum nu ii prinde deloc intr-o dispozitie buna deoarece Marie Stalbaum si-a pierdut viata recent, iar sotul ei si cei trei copii incearca sa treaca prin aceasta sarbatoare fiind inca sub socul pierderii pierderii persoanei dragi. Tatal celor trei copii le ofera acestora cate un cadou din partea mamei lor; dintre ei cadoul Clarei se remarca printr-o notita in care spune ca tot ce are nevoie se afla in interiorul acelei cutii pe care a primit-o. Insa pentru a deschide cutia ea are nevoie de o cheie speciala asa ca porneste in misiunea vietii sale pentru a gasi acea cheie si a afla ce se afla in interior.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2Uh1d6K
via IFTTT

miercuri, 23 ianuarie 2019

Legenda lui Robin Hood (2018)

Un cruciat calit in lupte grele pe nume Robin Hood se aliaza cu un comandant Maur pentru a pune la cale o revolutie indrazneata impotriva conducatorilor corupti ai Angliei. Desi a luptat in razboaiele lor, oficialitatile engleze l-au sabotat si l-au declarat mort in misiune pentru a-l deposeda de toate drepturile si averile pe care le detinea, iar cand se intoarce acasa descopera ca insasi iubita lui a crezut ca Robin nu mai este in viata si a inceput o relatie cu cel care acum ii este inamic. Pentru a zadarnici eforturile de razboi, Robin si comandantul Maur fura banii oficialitatilor si ii ofera oamenilor saraci pentru a le castiga simpatia si sustinerea in revolta sa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2CDZQaZ
via IFTTT

Tot mai aproape (2019)

Sam este experta in lupta anti terorism care se angajeaza sa o protejeze pe Zoe, o tanara femeie foarte bogata care a mostenit un imperiu si care a devenit tinta mai multor raufacatori. Niciuna dintre ele nu e foarte incantata de aceasta colaborare, insa totul se schimba atunci cand o rapire violenta le forteaza sa fuga pentru a-si salva vietile. Cele doua femei trebuie acum sa isi lase deoparte toate neintelegerile pentru a colabora si a scapa cu bine din aceasta situatie foarte dificila si a le dejuca planurile celor care le-au pus gand rau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2R9q3TW
via IFTTT

marți, 22 ianuarie 2019

Favorita (2018)

Era inceputul secolului al 18-lea, iar Anglia se afla in plin razboi cu Franta. Firava Regina Anne ocupa tronul Angliei si buna ei prietena, Lady Sarah, guverneaza tara in locul ei in timp ce are grija de sanatatea precara a Annei si temperamentul vulcanic. In momentul in care noua servitoare, Abigail, soseste la palat, sarmul acesteia este foarte indragit de catre Sarah care o ia sub aripa ei si aceasta o priveste ca pe o sansa de-a se intoarce la radacinile sale aristocrate. Cand politicile de razboi devin foarte consumatoare de timp pentru Sarah, Abigail intervine pentru a umple locul lasat liber de insotitoare a Reginei. Prietenia lor ii ofera o sansa sa-si indeplineasca obiectivele indraznete si este hotarata sa nu lase pe nimeni si nimic sa ii stea in cale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2T8ShQz
via IFTTT

Identitate Stearsa (2018)

Baiatul unui predicator baptist este fortat sa intre intr-un program de „reabilitare” sustinut de catre biserica pentru a se „vindeca” de homosexualitate. Parintii lui nu pot sa accepte orientarea sexuala a fiului lor si il inscriu in acest program unde terapeutii incearca sa ii readuca pe „calea cea dreapta”. Terapeutii ii pun pe subiecti sa isi analizeze cu sinceritate si staruinta propria viata si mediul inconjurator, ei fiind convinsi de faptul ca homosexualitatea este cauzata de proasta educatie venita din partea parintilor si printr-o introspectie serioasa ei cred ca vor putea sa redevina „normali”. Baiatul va trebui sa demonstreze in cateva luni faptul ca a devenit hetero, altfel va fi internat intr-un campus multa vreme.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2AYN072
via IFTTT

luni, 21 ianuarie 2019

Viforul Mortii (2018)

Unul dintre cei mai faimosi asasini platiti din lume, Duncan Vizla, hotaraste ca a venit vremea sa se retraga din aceasta activitate, numai ca nu de aceeasi parere este si fostul sau angajator care ajunge la concluzia ca retragerea lui Duncan il transforma intr-o veriga slaba pentru firma lui si daca nu mai doreste sa ii serveasca scopurilor sale atunci mai bine ar fi sa fie ucis. Impotriva propriei sale vointe, Duncan se vede pus in situatia de a reveni in jocul mortii si va trebui sa se confrunte cu o mica armata de asasini mult mai tineri decat el pentru a putea sa ramana in viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2T4XlFF
via IFTTT

duminică, 20 ianuarie 2019

S-a Nascut o Stea (2018)

Muzicianul cu probleme de consum de alcool si droguri, Jack, se intalneste in timpul unui turneu cu o chelnerita de la bar, Ally, pe care o remarca atunci cand aceasta interpreteaza o piesa la barul cu pricina si este uimit de talentul sau. El nu sta prea mult pe ganduri si o invita pe aceasta sa cante impreuna cu el si la scurt timp, bucurandu-se de succes, cei doi pleaca impreuna in turneu. Insa Ally incepe sa-l umbreasca pe Jack si atrage atentia unui producator muzical ce ii ofera un contract foarte generos pentru a semna cu casa lui de discuri. Curand Ally incepe sa lase balta stilul muzical ce a consacrat-o in favoarea muzicii pop mult mai comerciala, spre nemultumirea lui Jack.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2FCdXBr
via IFTTT

BumbleBee (2018)

Fiind aproape sa piarda Marele Razboi Cybertronian in favoarea maleficilor Decepticoni, grupul de Autoboti care au ramas singura rezistenta impotriva acestora, condusi fiind de inteleptul Optimus, sunt in plin proces de evacuare a planetei catre un alt loc sigur, insa planurile lor sunt interceptate de catre Decepticoni si pe Pamant, acolo unde ar fi trebuit sa se regrupeze Autobotii, ajunge numai un tanar spion cunoscut drept B-127. Acesta este la randul sau interceptat de decepticoni si aproape ucis, insa se transforma intr-un Volkswagen Beetle care ajunge ulterior la o tanara in varsta de 18 ani care il reactiveaza. Odata cu reactivarea lui B-127 apar si Decepticonii care doresc sa il captureze si sa afle planurile lui Optimus.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2W0zMzL
via IFTTT

sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Prizoniera in panza de paianjen (2018)

Justitiara intr-ale internetului, Lisbeth, este angajata pentru a se ocupa de recuperarea unui program foarte important ce, folosit de cine nu trebuie, poate sa distruga planeta intr-o clipa. Misiunea ei este aceea de-a recupera programul chiar de pe serverele celor de la NSA, lucru foarte dificil, insa desi reuseste sa isi indeplineasca sarcina primita, greul pentru Lisbeth de abia atunci incepe deoarece devine tinta unor mercenari si angajatorul ei, nestiind ce i s-a intamplat si crezand ca a hotarat sa se foloseasca ea insasi de acel program, apeleaza la o agenta din Serviciul Secret Suedez pentru a cere protectie. De cealalta parte, Lisbeth apeleaza la vechi cunostinte pentru a afla cine sunt cei care au atacat-o si i-au furat programul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2TZFFLF
via IFTTT

joi, 17 ianuarie 2019

Printre nuante de gri (2018)

In anul 1941, o fetita in varsta de 16 ani pe nume Lina se pregateste sa inceapa scoala de arte, sa aiba parte de intalniri romantice specifice adolescentei si alte lucruri pe care le fac tinerii de varsta ei in vacanta de vara. Numai ca intr-o noapte fatidica, serviciul secret Sovietic da buzna violent in casa ei si o deporteaza impreuna cu mama si cu fratele ei mai mic. Toti trei sunt luati pe sus si trimisi in inghetata Siberie. Tatal fetei este separat de restul familiei si trimis intr-un lagar. Lina se lupta pentru viata ei cu curaj si jura ca daca va reusi sa scape din acest iad inghetat isi va onora familia si celelalte mii de prizonieri aflati in situatia lor, documentand experientele in arta si notite. Ea risca totul sperand ca mesajele sale artistice vor ajunge la inchisoarea unde se afla tatal ei pentru a-l anunta ca familia lui este inca in viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2CsERYp
via IFTTT

miercuri, 16 ianuarie 2019

Masinarii infernale (2018)

Ca urmare a unui mare cataclism care a ramas in memoria colectiva drept “Razboiul de 60 de Minute”, cea mai mare parte a omenirii a disparut de pe Pamant, iar supravietuitorii s-au refugiat in niste adevarate orase pe roti care cutreiera planeta in cautarea de resurse pentru supravietuire, praduind tot ce pot. Orasele mai mari le praduiesc si le absorb pe cele mai mic, iar printre acestea se numara Marea Britanie si Europa Continentala. Pe de alta parte, asezamintele care se opun acestora mobile si-au creat civilizatii alternative constand in orase statice, cum erau si inainte. Unul dintre acestea se afla in Asia si este inconjurat de un zid de protectie.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2FuRHcN
via IFTTT

Istoria lui Freddie Mercury (2018)

Filmul este o celebrare a trupei muzicale Queen, a muzicii pe care au produs-o ei si a solistului lor extraordinar, Freddie Mercury. Freddie a sfidat orice stereotip si a devenit unul dintre cei mai iubiti artisti de pe planeta. Filmul prezinta ascensiunea rapida a formatiei prin intermediul melodiilor de neuitat si al sunetului revolutionar al acestora. Ei au ajuns la un succes greu de egalat, insa o turnura neasteptata din viata lui Freddie, inconjurata de influente intunecate, il face sa renunte la formatie in incercarea de-a lansa o cariera solo. Suferind mult in absenta formatiei, Freddie se reuneste la timp cu fostii colegi pentru Live Aid.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2MgU5El
via IFTTT

duminică, 13 ianuarie 2019

Culisele Brexit-ului (2019)

Cand s-a pus in mod oficial problema iesirii Angliei din Uniunea Europeana, un intreg mecanism s-a pus in practica pentru a sustine fie iesirea din UE, fie ramanerea. Unul dintre cei mai buni strategi politici s-a ocupat de o parte din campania pentru iesire, acesta fiind Dominic Cummings. El a fost unul dintre putnii care au realizat importanta tehnologiei si bazelor de date online pentru crearea de profile psihilogice ale votantilor si livrarea catre acestia de mesaje cu puternic impact care sa-i faca sa sustina cauza pe care el si-o doreste. Prin intermediul acestor algoritmi si mesajelor bine alese, el a reusit sa creeze o campanie de mare succes care s-a bazat, insa, pe foarte multa manipulare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2FtDQTa
via IFTTT

sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Calaul American (2019)

Un barbat a carui identitate ramane necunoscuta publica pe o retea de socializare o filmare in direct prin intermediul careia prezinta publicului faptul ca a rapit doua persoane alese la intamplare si hotaraste sa omoare una dintre ele pana la finalul acelei zile. Intentia lui este aceea de-a tine in direct un fel de proces capital prin care publicul sa fie juriul ce va decide soarta celor doua persoane. Pana ce autoritatile reusesc sa inteleaga ce se petrece, devine evident faptul ca publicul care priveste toata aceasta sceneta macabra devine atat juriu cat si judecator.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2D2SSxu
via IFTTT

vineri, 11 ianuarie 2019

Un sezon de foc (2018)

Adolescentul Joe in varsta de 14 ani este singurul copil al sotilor Jerry si Jeanette. Jerry este jucator profesionist de golf in timp ce Jeanette este casnica si locuiesc impreuna intr-un mic oras din Montana anilor 1960. In vecinatate, un incendiu de padure care a scapat de sub control este in plina desfasurare la granita dintre America si Canada, iar cand Jerry isi pierde atat locul de munca, dar si scopul sau in viata, el hotaraste sa se alature celor care se lupta sa opreasca focul, lasandu-si copilul si sotia sa se descurce pe cont propriu. Joe vede cum mama lui se straduieste sa faca rost de cele necesare pentru traiul de zi cu zi si observa distrugerea treptata a mariajului parintilor sai.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2D45wfJ
via IFTTT

miercuri, 9 ianuarie 2019

O simpla favoare (2018)

Stephanie a ramas vaduva si isi creste de una singura copilul si face bani prin intermediul unui vlog culinar. Emily are la randul ei un copil, insa statutul social este mult superior, iar munca ii ocupa mai tot timpul, neavand suficient pentru a-si petrece prea mult alaturi de fiul ei. Baietii celor doua mame sunt inscrisi la aceeasi scoala elementara, iar prin intermediul lor cele doua mame se cunosc si se imprietenesc rapid. Ele isi fac confesiuni una alteia si Stephanie admite faptul ca, pe cand era adolescenta, s-a culcat cu fratele ei vitreg, iar Emily se plange de lipsa de succes profesional a sotului ei, un profesor de engleza. Dupa o perioada, Stephanie afla ca Emily a disparut si nu este de gasit, iar autoritatile nu fac prea multe progrese in ancheta, astfel ca ea incearca sa dezlege pe cont propriu acest mister.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2FinVaT
via IFTTT

marți, 8 ianuarie 2019

Cartea Verde (2018)

La inceputul anilor ’60, un pianist de culoare trebuie sa mearga intr-un turneu printr-o zona a Americii care inca nu priveste deloc cu ochi buni oamenii de culoare si cei din staff-ul sau il sfatuiesc sa isi angajeze un sofer care sa-l duca de la o locatie la alta si sa il tina in siguranta in cazul in care se vor ivi probleme. Acest sofer/bodyguard se dovedeste a fi Tony, un fost paznic la un club de noapte care a ramas recent fara loc de munca. Numai ca relatia lor profesionala incepe destul de anevoios din cauza diferentelor sociale si culturale dintre cei doi, insa pe parcurs ei incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2ACCYse
via IFTTT

luni, 7 ianuarie 2019

Disparitia (2018)

Dupa ce trei lucratori de la un far aflat pe o insula scotiana izolata sosesc pentru a-si lua in primire noul post de unde nu vor mai pleca vreme de cel putin o jumatate de an, ei fac o descoperire uimitoare; catre malul insulei pluteste in deriva o barca la bordul careia cei trei gasesc un cufar plin cu aur. Dupa ce barca respectiva ajunge pe mal, cei trei barbati vor fi pusi in fata unei alegeri care le va schimba cursul vietii pentru totdeauna, fiind atrasi intr-o increngatura de lacomie, paranoia si chiar crima.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2FfKRYu
via IFTTT

vineri, 4 ianuarie 2019

Clonele (2018)

Un om de stiinta care se afla pe punctul de a realiza un lucru la care putini oameni au visat sa faca este deturnat de la cercetarile sale atunci cand familia lui este ucisa intr-un teribil accident de masina. Will era pe punctul de-a transfera cu succes constiinta umana intr-un calculator atunci cand s-a produs acest tragic eveniment din viata lui, insa nefiind inca pregatit sa renunte la familia sa el pune la cale un plan disperat de a-i readuce la viata pe membrii familiei sale prin intermediul acestor cunostinte pe care le detine. El este ajutat de un coleg om de stiinta pentru a-si clona in secret familia si a crea replici ale acestora, numai ca acest lucru il face sa devina o amenintare pentru guvern. Sarcina lui Will este si mai mult ingreunata cand se dovedeste ca nu poate aduce la viata decat trei din cei patru membri ai familiei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2F8vn8r
via IFTTT

joi, 3 ianuarie 2019

Un Batran si o Arma (2018)

Ajuns la venerabila varsta de 70 de ani, un infractor care si-a trait toata viata dincolo de limitele legii pe nume Forrest reuseste sa uimeasca pe toata lumea atunci cand evadeaza din puscaria din San Quentin si incepe o serie fara precedent de jafuri cu care autoritatile nu s-au mai confruntat pana in acel moment, fiind si ei surprinsi de abilitatile acestui septugenar. Forrest prinde insa la publicul care devine captivat de loviturile sale. Pe urmele lui porneste un detectiv incepator pe nume John Hunt, care devine la randul sau fascinat de dedicarea lui Forrest fata de activitatilesale, si o femeie care-l iubeste in ciuda profesiei neobisnuite pe care o are.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2F80mRu
via IFTTT

marți, 1 ianuarie 2019

Parcul groazei (2018)

Hell Fest este un parc de distractii cu tematica horror si este alcatuit pe cuprinsul tarii in timpul sezonului de Halloween. O tanara din Cincinnati este separata de catre grupul din care face parte in timp ce se aflau intr-un labirint. Acolo ea da nas in nas cu o figura mascata numita drept “Celalalt”. Ea il recunoaste pe acesta ca fiind un barbat care a urmarit-o toata noaptea atat pe ea cat si grupul sau de prieteni. In alta parte, Natalie soseste la fostul apartament unde inca mai locuieste cea mai buna prietena a ei, Brooke. Ea isi intampina cu caldura prietena, dar este dezamagita de faptul ca alaturi de Brooke locuieste acum o fata cu care Natalie nu s-a inteles deloc bine in trecut.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2AmoD2U
via IFTTT