joi, 4 iulie 2019

Strigatul Lupului (2019)

Rusia invadeaza insulele Aland care apartin de drept Finlandei, iar presedintele Frantei hotaraste sa trimita ajutor militar tarii nordice care consta in submarine nucleare din cadrul marinei franceze. Organizatia terorista Al-Jadida reusesc sa puna mana pe un submarin rusesc reconditionat si il folosesc pentru a lansa spre Franta un proiectil nuclear cunoscut drept R-30, fara a contine, insa, focosul nuclear. Acest lucru pacaleste guvernul francez sa raspunda printr-un contraatac nuclear lansat din submarinul lor „Formidabil”. Numai ca un amiral din cadrul Fortelor Strategice ale Oceanului si un expert in sonare introduce in ecuatie un alt submarin, Titanul, pentru a preveni lansarea acestui focos nuclear din partea Frantei indiferent de riscuri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2LIiGDM
via IFTTT

Scoala Ororilor (2018)

Don Wallace este un tanar care provine dintr-o familie modesta si este fortat sa navigheze printr-o noua lume foarte complicata, plina de ritualuri si reguli complicate condusa de sase fosti studenti sadici. Rangurile de conducere sunt impuse cu forta si discutarea cu zeita scolii, Clemsie, este strict interzisa. Numai ca aceasta lume antica este pe cale sa fie zguduita puternic din temelie – la propriu. O groapa de pe proprietatea scolii elibereaza niste orori inexplicabile. Curand, o noua ordine va fi stabilita atunci cand elevii, profesorii si chiar directorul scolii ajung sa fie implicati intr-o batalie acerba pentru supravietuire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XTELpO
via IFTTT

Cei mai buni inamici (2019)

Inspirat din intamplari adevarate, filmul este centrat asupra unei relatii atipice dintre Ann Atwater, o activista pentru drepturile civile foarte vizibila si apreciata de public, si C.P. Ellis, un lider al temutei grupari infractionale Ku Klux Klan, care se zbate la randul sau sa elimine din scoli segregarea, fiind satul de faptul ca elevii de culoare sunt pusi sa invete in conditii total diferite fata de cei albi. Perioada in care se desfasoara aceste evenimente este vara anului 1971, in Carolina de Nord unde animozitatile pe baze rasiale ating cote alarmante. Evenimentele incredibile care se desfasoara vor schimba viata tuturor pentru totdeauna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2FMB5f9
via IFTTT

Fiul Obscuritatii (2019)

Cum ar fi daca un baiat dintr-o alta lume ar ajunge din greseala pe planeta noastra, dar in loc sa devina un erou legendar devine ceva sinistru pentru omenire? Acest lucru se petrece cu Brandon Breyer, un adolescent in varsta de 12 ani care detine niste super puteri extraordinare si are un temperament instabil. Bradon comite o serie de violente infioratoare pentru cineva de varsta lui, iar dupa primul act de violenta in vazul lumii seriful local vine sa se ocupe de problema, insa ancheta acestuia se dovedeste a fi una foarte greu de dus la capat. Nici matusa lui Brandon si consiliera scolii nu este de prea mare ajutor pentru a-l stapani pe adolescent.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2XNGw7Q
via IFTTT

miercuri, 3 iulie 2019

Dupa ce ne-am intalnit (2019)

Fiind inspirat dintr-un roman de mare succes, filmul o are in centrul atentiei pe studenta Tessa, o fata foarte dedicata invataturii si o iubita loiala pentru prietenul ei din liceu. Ea intra in ultimul semestru din facultate si se inarmeaza cu o ambitie de fier pentru a-si construi un viitor ambitios si stralucitor, numai ca lumea ei este data peste cap si toate principiile dupa care s-a ghidat in viata devin incerte atunci cand il intalneste pe misteriosul Hardin Scott. Un rebel intrigant care o face sa isi puna la indoiala tot ce a crezut ca stie despre ea insasi si despre ceea ce isi doreste cu adevarat de la viata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2J9jFeP
via IFTTT

marți, 2 iulie 2019

Fiul lui Shaft (2019)

JJ, cunoscut si sub numele de John Shaft Jr., este un expert in securitatea cibernetica si are o diploma in acest sens din partea faimoasei MIT, insa pentru a scoate la suprafata adevarul din spatele mortii premature a celui mai bun prieten al sau, JJ va avea nevoie de o educatie pe care doar tatal sau i-o poate oferi. Absent pe toata perioada copilariei si tineretii lui JJ, legendarul John Shaft Sr. accepta sa isi ajute fiul pentru a intra in interiorul lumii interlope din Harlem. In timp ce insigna de analist pe care juniorul o are de la FBI intra oarecum in coliziune cu tacticile seniorului, cei doi impartasesc anumite calitati in lupta cu infractorii. In plus, batranul Shaft are si un scop personal din a-si ajuta fiul pentru a regla niste conturi mai vechi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/3059bTi
via IFTTT

luni, 1 iulie 2019

Godzilla II: Regele monstrilor (2019)

Aceasta noua poveste prezinta eforturile eroice ale agentiei Crypto-zoologica Monarch in timp ce membrii acesteia se confrunta cu o serie de monstrii de dimensiuni gigantice printre care se numara si maretul Godzilla, care intra in coliziune cu alti monstri precum Mothra, Rodan si chiar cel mai mare inamic al sau, King Ghidorah, monstrul cu trei capete. In momentul in care aceste trei super specii de animale gigantice, despre care se credea ca nu sunt nimic altceva decat niste simple mituri, ies din nou la suprafata, ele se vor confrunta pentru a detine suprematia pe planeta, iar existenta speciei umane atarna de un fir de ata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2KOrsk4
via IFTTT

X-Men: Dark Phoenix (2019)

Oamenii-X, protectorii pacii. Jean Grey este una dintre cele mai iubite eroine din grupul X-Men, insa dupa ce o misiune de-a lor decurge foarte rau, Jean este expusa unei puteri antice intunecate. Aceasta putere a distrus tot ce i-a iesit in cale pana acum, insa Jean este singura care a reusit sa o stapaneasca. Problema este ca puterea aceasta a inceput sa ii creeze greutati si lui Jean si a devenit instabila, iar in anumite momente o elibereaza cu multa manie si provoaca mari distrugeri. Puterea aceasta o consuma treptat pe Jean, iar lumea intreaga este pusa in pericol. Cei din X-Men sunt pusi in fata unui adevar groaznic: vor trebui sa aleaga intre a salva lumea intreaga sau pe prietena lor care o pune in pericol.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2J2OvWw
via IFTTT

joi, 27 iunie 2019

Parcul de Distractii (2019)

June este o fata a carei imaginatie atinge noi culmi atunci cand descopera ascuns in padure un parc de distractii incredibil numit Wonderland. Acel parc este plin de atractii fanteziste, de animale care au capacitatea sa vorbeasca si sunt foarte amuzante, insa problema este ca acel parc se afla intr-o stare nu tocmai buna. Ea realizeaza faptul ca acest parc provine, de fapt, din propria ei imaginatie si singura persoana care poate sa-l repare este chiar ea insasi. Drept urmare, June se uneste cu cateva animale pentru a recladi si a salva acest loc magic caruia sa-i redea minunatia din Tara Minunilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2YhaVIt
via IFTTT

miercuri, 26 iunie 2019

Orasul Minciunilor (2019)

Filmul prezinta povestea unui erou american care a lucrat in trecut la Departamentul de Politie din Los Angeles, Russell Poole. Acesta a avut in anul 1997 un caz de crima care a socat intreaga natiunea si chiar lumea intreaga: uciderea celor doi faimosi cantareti de rapp Tupac Shakur si The Notorious B.I.G. Un reporter pe nume Jackson doreste sa afle cat mai multe detalii din spatele acestor doua crime si, doua decenii mai tarziu, face echipa cu Poole pentru a afla intregul adevar in legatura cu uciderea rapperilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2xdA8HV
via IFTTT

marți, 25 iunie 2019

Elefantelul Dumbo (2019)

Holt a fost candva o vedeta in lumea circului, dar dupa ce a plecat in Razboi, el s-a intors cu niste probleme fizice severe care ii curma cariera. Proprietarul unui circ, Max Medici, il angajeaza pe Holt sa aiba grija de o femela elefant care trebuie sa fete. Aceasta aduce pe lume un pui de elefant cu niste calitati mai deosebite. Acesta are niste urechi foarte mari care desi la prima vedere par sa reprezinte un handicap se descopera ulterior ca acestea ii dau posibilitatea micului elefant sa zboare. Acest elefant este transformat rapid dintr-o ciudatenie a naturii intr-un star care uimeste pe toata lumea.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana https://ift.tt/2IKJSjx
via IFTTT

Testul Suprem 3: Extragerea (2019)

Dupa ce expertul in sisteme de securitate, Ray Breslin, este angajat sa salveze fiica unui mare bogatas din Hong Kong care se afla captiva intr-o inchisoare formidabila din Letonia, insasi prietena lui Breslin ajunge sa fie la randul sau capturata. Odata cu trecerea timpului se descopera anumite dovezi care arata faptul ca omul ce se afla in spatele acestor operatiuni este fiul unui fost prieten de-al lui Breslin care intre timp i-a devenit inamic. Acum, el si cu intreaga lui echipa trebuie sa creeze un nou plan de evadare si sa incerce o misiune de salvare extrem de periculoasa menita sa salveze ostaticii inainte ca timpul sa se scurga si sa-si infrunte sadicii inamici.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2xcnyc3
via IFTTT

Traind cu Inamicul (2019)

Desfasurandu-si evenimentele in Germania de dupa razboi, in anul 1946, filmul o are in centrul atentiei pe Rachael Morgan care soseste in ruinele din Hamburg intr-o iarna geroasa pentru a se reuni cu sotul sau, Lewis, un colonel britanic ce a fost insarcinat cu reconstruirea acestui oras distrus de razboi. Numai ca in timp ce se indreapta impreuna catre noua lor casa, Rachael este uimita sa descopere faptul ca Lewis a luat o decizie total neasteptata: cei doi vor locui in aceeasi casa cu fostii proprietari ai acesteia – un german vaduv si fiica acestuia. Intr-o atmosfera foarte incarcata, dusmania si durerea lasa loc pentru pasiune si tradare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Nr7Jt9
via IFTTT

Vacanta Criminala (2019)

In momentul in care un politist american isi calca pe inima si hotaraste sa isi indeplineasca promisiunea facuta in urma cu multi ani sotiei sale de a merge intr-o excursie in Europa, o intalnire norocoasa in avionul spre batranul continent ii aduce in preajma unui batran miliardar care urmeaza sa gazduiasca o petrecere luxurianta pe yachtul sau. Acolo va fi intreaga lui familie pentru a anunta casatoria cu o tanara femeie care urmeaza sa-i mosteneasca intreaga avere. Cand miliardarul este ucis intr-un mod imprevizibil chiar inainte de a semna testamentul prin care ii lasa intreaga avere viitoarei sotii, ei devin principalii suspecti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2xeolsS
via IFTTT

luni, 24 iunie 2019

Testul Suprem 3: Extragerea (2019)

Dupa ce expertul in sisteme de securitate, Ray Breslin, este angajat sa salveze fiica unui mare bogatas din Hong Kong care se afla captiva intr-o inchisoare formidabila din Letonia, insasi prietena lui Breslin ajunge sa fie la randul sau capturata. Odata cu trecerea timpului se descopera anumite dovezi care arata faptul ca omul ce se afla in spatele acestor operatiuni este fiul unui fost prieten de-al lui Breslin care intre timp i-a devenit inamic. Acum, el si cu intreaga lui echipa trebuie sa creeze un nou plan de evadare si sa incerce o misiune de salvare extrem de periculoasa menita sa salveze ostaticii inainte ca timpul sa se scurga si sa-si infrunte sadicii inamici.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IGOtmL
via IFTTT

duminică, 23 iunie 2019

Traind cu Inamicul (2019)

Desfasurandu-si evenimentele in Germania de dupa razboi, in anul 1946, filmul o are in centrul atentiei pe Rachael Morgan care soseste in ruinele din Hamburg intr-o iarna geroasa pentru a se reuni cu sotul sau, Lewis, un colonel britanic ce a fost insarcinat cu reconstruirea acestui oras distrus de razboi. Numai ca in timp ce se indreapta impreuna catre noua lor casa, Rachael este uimita sa descopere faptul ca Lewis a luat o decizie total neasteptata: cei doi vor locui in aceeasi casa cu fostii proprietari ai acesteia – un german vaduv si fiica acestuia. Intr-o atmosfera foarte incarcata, dusmania si durerea lasa loc pentru pasiune si tradare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FsHpYR
via IFTTT

sâmbătă, 22 iunie 2019

Vacanta Criminala (2019)

In momentul in care un politist american isi calca pe inima si hotaraste sa isi indeplineasca promisiunea facuta in urma cu multi ani sotiei sale de a merge intr-o excursie in Europa, o intalnire norocoasa in avionul spre batranul continent ii aduce in preajma unui batran miliardar care urmeaza sa gazduiasca o petrecere luxurianta pe yachtul sau. Acolo va fi intreaga lui familie pentru a anunta casatoria cu o tanara femeie care urmeaza sa-i mosteneasca intreaga avere. Cand miliardarul este ucis intr-un mod imprevizibil chiar inainte de a semna testamentul prin care ii lasa intreaga avere viitoarei sotii, ei devin principalii suspecti.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WZZzak
via IFTTT

miercuri, 12 iunie 2019

15 Minute de Razboi (2019)

Bazat pe o intamplare adevarata care s-a petrecut in anul 1976 la granita dintre Dijbouti si Somalia, filmul relateaza evenimentele in care mai multi rebeli somalezi au deturnat un autobuz scolar la bordul caruia se aflau nu mai putin de 21 de copii francezi si o profesoara americana. Acestia duc autobuzul intr-o zona neutra dintre colonia franceza si Somalia. Capitanul francez Andre Gerval este desemnat sa conduca o echipa speciala de interventii care sa se ocupe de salvarea prizonierilor si neutralizarea amenintarii din partea rebelilor somalezi. Aceasta operatiune trebuie sa se desfasoare intr-un timp record de 15 minute, timp care va parea o adevarata eternitate pentru cei implicati.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2wZVQzj
via IFTTT

Razbunarea (2019)

Bucurandu-se de o scurta permisie pe care a primit-o din partea inchisorii unde se afla pentru ispasirea unei pedepse mai indelungate, un criminal reuseste sa scape de sub supravegherea garzilor care il insoteau si sa se intoarca la vechile sale metehne pentru a se razbuna pe niste oameni care l-au transformat in criminalul cu sange rece care este in acest moment. El pleaca intr-o calatorie epica si insangerata in cautarea propriului sau suflet pe care l-a pierdut acum multi ani pe strazile unui oras necrutator.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/31vf25G
via IFTTT

Domino (2019)

In anul 2020, un ofiter de politie din Danemarca pe nume Christian Toft pleaca din apartamentul sau uitand sa isi ia cu el arma de serviciu. El imprumuta apoi o arma de la partenerul sau, Lars Hansen. Un membru al organizatiei teroriste ISIS, pe nume Ezra Tarzi, ii taie gatul lui Lars. Ulterior se dovedeste faptul ca un agent de la CIA, Joe Martin, il facuse pe Ezra un agent dublu care le oferea informatii. Alaturandu-i-se Alex, un alt ofiter de politie care a avut o relatie de dragoste cu Lars vreme de mai multi ani, Christian porneste intr-o misiune de a face dreptate pentru uciderea partenerului sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KHHNpW
via IFTTT

miercuri, 5 iunie 2019

Oh, Ramona! (2019)

Dupa succesul neasteptat de mare pe care l-a avut cartea “Suge-o Ramona”, regizoarea Cristina Jacob a transformat aceasta poveste intr-un film ce a devenit imediat un succes pe masura cartii. Filmul il are in centrul atentiei pe tanarul Andrei si prezinta calatoria acestuia de la un adolescent inocent intr-un adult ce are parte de prima lui poveste de dragoste neimpartasita si pe care o trateaza in mod autoironic si cu inocenta. Asta se intampla in acelasi timp cu o a doua poveste total diferita, una pasionanta si nebuneasca, el nefiind capabil sa faca o alegere intre cele doua.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2WdsCah
via IFTTT

marți, 28 mai 2019

John Wick 3: Razboi Total (2019)

In aceasta a treia parte din franciza de actiune, John Wick se intoarce avand pusa pe capul sau o recompensa in valoare de 14 milioane de dolari si o armata de vanatori de recompense pornind pe urmele sale in dorinta de a-l lichida si a pune mana pe suma uriasa de bani oferita in schimbul uciderii sale. Dupa ce omoara un membru al unei organizatii internationale de asasini, cunoscuta drept “High Table”, John Wick este pus pe lista neagra si acum cei mai nemilosi si eficienti asasini din lume ii pandesc fiecare miscare pentru a-l ucide.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2EFAOtR
via IFTTT

sâmbătă, 25 mai 2019

Profesorul (2019)

Dupa ce afla ca sufera de o boala cumplita din care are sanse minime sa mai scape cu viata, un profesor de liceu hotaraste sa isi traiasca ultimele zile din viata la maximum si se afunda in toate viciile posibile – incepand cu consumul excesiv de alcool, continuand cu fumatul si terminand cu exprimarea tuturor gandurilor pe care le are fata de oamenii care-l inconjoara – indiferent ca sunt dureroase pentru acestia. In timp ce trece prin toate stadiile bolii si a vietii de zi cu zi, el ajunge sa inteleaga adevarul despre viata lui si incepe sa refaca relatiile stricate, sa accepte oamenii din jur si invata sa-si aprinda spiritul bun din interiorul sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2W6DThd
via IFTTT

Vocea Egalitatii (2019)

Filmul prezinta povestea inspirationala adevarata a unei tinere avocate pe nume Ruth care isi vede visele de maretie in cariera puse in pericol de discriminarea pe baza de sex din anii ’60-’70. Impreuna cu sotul ei pe care l-a ajutat foarte mult in viata personala si in cariera atunci cand acesta s-a zbatut sa invinga cancerul, ea porneste un razboi impotriva injustitiei si discriminarii care se petrece in America si ajunge in cele din urma sa castige respectul si egalitatea intre sexe. Povestea ei a ramas in istorie si indarjirea cu care a luptat pentru drepturile femeilor a inspirat generatii intregi de oameni.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2X4viYQ
via IFTTT

joi, 23 mai 2019

Labirintul: Evadarea (2014)

Thomas se trezeste intr-un ascensor misterios, nemaiavand nicio amintire in legatura cu trecutul sau. Aruncat fara voia sa intr-un loc izolat, inconjurat de ziduri inalte alaturi de alte cateva zeci de adolescenti, Thomas este nevoit sa se adapteze acestui nou stil de viata si a noilor reguli pe care trebuie sa le respecte cu strictete. In fiecare seara, usa care duce spre un labirint este inchisa iar cei care nu au reusit sa revina la timp sunt dati pe ‘mana’ unor creaturi periculoase. Adolescentii au misiunea de a explora labirintul pentru a gasi o iesire si Thomas decide sa li se alature. Datorita lui, toti prizonierii au sansa de a scapa din acel loc sordid.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2HOBrSK
via IFTTT

Nume de Cod: Spionul de Noiembrie (2014)

Peter Devereaux este un fost agent CIA faimos pentru eficacitatea sa, dar si pentru trecutul sau tulbure. Contactat pentru a asigura protectia lui Alice Fournier, responsabila de un centru de primire pentru refugiati a carei marturii i-ar putea compromite pe unul din candidatii favoriti la alegerile prezidentiale din Rusia, Devereaux isi da seama rapid ca a fost manipulat si ca a devenit tinta fostului sau elev, David Mason. Incepe o lupta dramatica pentru supravietuire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VXwe4Y
via IFTTT

Orasul Pacatului: Am Ucis Pentru Ea (2014)

Intr-un oras in care justitia este neputincioasa, cei mai disperati cauta razbunarea, iar criminalii periculosi sunt urmariti de autoritati. Marv se intreaba cum a ajuns in mijlocul unei gramezi de cadavre. Johnny, un tanar jucator, ajunge in Sin City si are curajul sa-l infrunte pe cel mai de temut om din oras, senatorul Roark. Dwight McCarthy are o ultima intalnire cu Ava, femeia visurilor sale. Nancy Callahan este devastata de sinuciderea lui John Hartigan care a incercat doar sa o protejeze. Insetata de razbunare, ii cere ajutorul lui Marv.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2HSovei
via IFTTT

Bucatarul (2014)

Carl Casper lucreaza intr-un restaurant modern din New York. Carl este suparat din cauza ca nu isi poate exprima creativitatea in bucatarie din cauza unui proprietar mult prea rigid. Din cauza criticii inversunate a unui blogger, Carl isi pierde locul de munca. Cu moralul la pamant, Carl decide sa plece in Miami cu fosta sa sotie si fiul lor Percy. Alaturi de bunul sau prieten Martin, Carl transforma un vechi camion intr-un restaurant mobil specilizat in sandwich-uri cubaneze. Pentru a se apropia de fiul sau, accepta ca acesta din urma sa il insoteasca prin tara in promovarea restaurantului sau. Camionul, El Jefe, cunoaste un succes nebun pe oriunde trece.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2EuxIIY
via IFTTT

In Ochii Tai (2014)

Rebecca este sotia unui doctor ambitios din New Hampshire. Rebecca este tinuta din scurt de sotul sau care o face de ras in public ori de cate ori are ocazia. Dylan este un fost detinut care locuieste intr-o rulota din New Mexico. Dylan simte durerea Rebeccai. In urma unui accident din copilarie cei doi au ramas conectati, intre cei doi s-a instalat o legatura inexplicabila. Dylan poate vedea ce vede Rebecca si invers. Acest lucru nu trece neobservat de sotul Rebeccai care ajunge la concluzia ca sotia sa are probleme mentale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2X2U7Vb
via IFTTT

Nebunie in Las Vegas (2014)

Michael si Candace urmeaza sa se casatoreasca in Las Vegas. Au invitat cateva cupluri pentru a petrece cateva zile de neuitat. Insa nimic nu decurge conform planului. In ajunul celei mai importante zile din viata lui Michael si Candace, femeile incearca din rasputeri sa scape de mama lui Michael pentru a se putea distra si ele la petrecerea burlacitelor. In cazul barbatilor, lucrurile stau mult mai prost. In momentul in care o problema ii obliga sa faca rapid rost de bani, nunta lui Michael si Candance este pusa in pericol…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2EvxRvI
via IFTTT

Noaptea Cometei (2014)

In timp ce o cometa se pregateste sa treaca deasupra orasului Los Angeles, Em, un tanar ce urmeaza sa participe la o cina intre prieteni, isi da seama ca mobilul sau nu mai functioneaza. Odata ajuns la cina, invitatii incep sa povesteasca prin ce situatii ciudate au trecut. Brusc, casa se scufunda in intuneric. Dupa parerea lui Em, responsabili pentru aceasta situatie este unul din invitati. Tensiunea creste iar invitatii fac o descoperire neasteptata care le va schimba pentru totdeauna cursul existentei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Ql4YHs
via IFTTT

O Noapte Nebuna in Oras (2014)

Allyson este mama a trei copii. Pentru ca sotul sau este mai mereu plecat in calatorii de afaceri, Allyson este nevoita sa le faca pe toate, singura. Din dorinta de a mai avea putin timp si pentru ea, Allyson organizeaza o seara in oras alaturi de doua prietene din copilariei, si ele mamici ocupate: Izzy si Sondra. Copiii celor trei au ramas in grija sotilor. Sotul lui Allyson prefera sa joace jocuri video decat sa stea acasa cu copiii iar sotului lui Izzy ii este pur si simplu teama de gemenii sai. Lucrurile nu decurg conform planului, cele trei mamici au parte de o multime de probleme si intalnesc o serie de personaje ciudate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2wiwNqw
via IFTTT

duminică, 19 mai 2019

Ce-si doresc barbatii (2019)

Profesia lui Ali este una in care femeile nu prea sunt bine vazute si sunt foarte rare. Ea este o impresara care devine de multe ori tinta ironiilor din partea celorlalti colegi de breasla barbati care nu prea o iau in seama, considerand-o nepotrivita pentru meseria aleasa. Numai ca intr-o zi, ea capata un har total neobisnuit pe care-l va folosi cu mult succes: este capabila sa auda gandurile tuturor barbatilor si se foloseste de acest lucru pentru a capata succes in meserie si nu numai.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Jv31rw
via IFTTT

vineri, 17 mai 2019

Vaduva Greta (2019)

O tanara draguta si naiva pe nume Frances incearca sa-si faca o cariera in New York, nu are nicio ezitare in a returna o geanta pe care o gaseste la metru proprietarei de drept a acesteia. Acea proprietara este o femeie pe nume Greta, o profesoara de pian excentrica de nationalitate franceza care iubeste muzica clasica, insa isi traieste viata intr-o singuratate dureroasa. Pierzandu-si recent propria mama, Frances se ataseaza rapid de vadiva Greta. Cele doua se imprietenesc imediat, numai ca sarmul matern al Gretei dispare incet-incet si devine din ce in ce mai tulburatoare pentru Frances care descopera ca nimic din viata acesteia nu este ceea ce pare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2YyNtpR
via IFTTT

marți, 14 mai 2019

Legenda lui Shazam (2019)

Billy este un tanar abandonat care s-a dovedit o adevarata pacoste pentru Serviciile Sociale si autoritati cu incapatanarea sa de a-si gasi mama pierduta. Totusi, in cea din urma casa sociala in care a trait, Billy isi face un prieten pe nume Freddy si se regaseste in situatia de a fi ales de vrajitorul Shazam sa devina noul sau campion. Avand acum capacitatea de a deveni un super erou adult prin simpla pronuntare a numelui vrajitorului, Billy isi exploreaza noile puteri alaturi de Freddy. Totusi, el descopera curand faptul ca are de infruntat un inamic letal in persoana Dr. Thaddeus Sivana, care si-a dorit in trecut sa fie campionul lui Shazam si a fost respins, capatand in schimb puterea celor Sapte Pacate Mortale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2JkjTkq
via IFTTT

duminică, 12 mai 2019

Profesorul si Nebunul (2019)

Bazat pe un roman foarte bine vandut international, filmul prezinta o poveste adevarata despre nebunie, geniu si obsesie care ii are in centrul atentiei pe doi barbati remarcabili ce au creat impreuna istoria prin scrierea Dictionarului Englez Oxford. Inceputul acestui dictionar a fost in anul 1857 atunci si a reprezentat unul dintre cele mai ambitioase si revolutionare proiecte din istorie. Profesorul James Murray si-a asumat aceasta provocare stiind ca este posibil sa-i ia lui si echipei sale un secol sa adune toate definitiile cunoscute. Totusi, datorita muncii la care au putut participa si oameni din afaraechipei sale, el primeste definitii din toate colturile lumii, iar completarea acestuia a fost realizata in cateva decenii. Cand s-a descoperit ca mai bine de 10 mii de definitii au provenit de la un singur om, comitetul condus de Murray insista in a-i oferi un premiu si se descopera un adevar socant.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2W2R4Pi
via IFTTT

Anomalie (2019)

Sarah este o mama al carei fiu minor, Miles, are un comportament tulburator care indica posibilitatea ca trupul sau sa fie posedat de o entitate supranaturala malefica. Temandu-se pentru siguranta familiei sale, Sarah va trebui sa faca o alegere dificila intre instinctul sau maternal de a-l iubi si proteja pe Miles si nevoia disperata de a investiga care ar putea sa fie cauza posedarii acestuia. Ea este fortata sa caute raspunsri in trecutul sau si ajunge intr-o situatie in care linia fina dintre perceptie si realitate devine infricosator de incetosata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VR7YAH
via IFTTT

vineri, 10 mai 2019

Regina din Jhansi (2019)

Nascuta si crescuta intr-o familie modesta, Manikarnika devine o tanara curajoasa si foarte increzatoare in fortele proprii, atragand atentia barbatilor din cele mai inalte zone de influenta ale regatului sau, ajungand chiar sa se marite cu Regele Maratha. Devenita Regina, ea este nevoita sa isi schimbe numele si devine Lakshmi. Dupa o vreme de cand si-a preluat indatoririle de Regina, Lakshmi este socata sa descopere ca insusi Regele, sotul ei, trebuie sa-si plece capul in fata ofiterilor Britanici care conduc India la acea vreme. Revoltata si refuzand sa se umileasca in fata acestora, ea devine rapid tinta lor si ii pun gand rau pentru a fi ucisa atat ea cat si sotul ei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Yn8WSu
via IFTTT

Luptand cu Familia Mea (2019)

Bazat pe o poveste reala, filmul prezinta viata incredibila a Superstarului din WWE Paige (TM). Nascuti intr-o familie de luptatori, Paige si fratele ei, Zak, sunt coplesiti de emotie si entuziasm atunci cand primesc o sansa unica in viata de a semna cu compania WWE. Din pacate, insa, doar Paige este acceptata dupa o serie de teste si pentru a-si urma visul ea va trebui sa isi lase familia in urma si sa se mute in America pentru a intra intr-un program strict de antrenamente. Calatoria lui Paige o va impinge pe aceasta sa lupte pentru familia ei si sa dovedeasca lumii intregi ca ceea ce o face diferita este exact acel lucru ce o poate transforma intr-o vedeta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2HdRkTz
via IFTTT

miercuri, 8 mai 2019

Puscasii marini 2: Camp de foc (2014)

Caporalul Chris Merrimette, este distrus sufleteste de ororile razboiului, dezamagit de ceea ce a vazut pana acum.. Acum, are o noua misiune: aceea de a aproviziona o unitate aflata intr-o regiune izolata, pe un teritoriu ocupat de talibani. In timp ce conducea prin provincia ostila Helmand, o echipa Navy Seals opreste convoiul si le cere ajutorul. Echipa Navy Seals are misiunea de a ajuta o femeie de origine afgana care a avut curajul sa ii sfideze pe talibani. Fara tancuri sau avioane, Merrimette si echipa sa vor avea nevoie de intreg armamentul de care dispun pentru a o escorta in siguranta pe femeie in afara tarii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2H87Xi9
via IFTTT

Noaptea Judecatii 2: Anarhia (2014)

Noaptea Judecatii a devenit o traditie in America. O data pe an, timp de 12 ore, populatia este invitata sa dea frau liber tuturor pulsiunilor violente si criminale, fara represalii. Leo este inarmat si se plimba pe strazi in cautarea unei tinte noi. Eva si fiica sa Cali s-au baricadat in casa, insa un eveviment neprevazut le obliga sa iasa pe strazile periculoase. Un cuplu aflat in pragul separarii descopera terifiati ca masina lor a facut pana in mijlocul pustietatii, intr-o noapte in care totul e posibil. Drumurile lor se vor incrucisa in curand.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Vn7xi4
via IFTTT

Doi Escroci (2014)

Richard, un barbat in prag de pensionare, afla ca activele companiei sale au fost inghetate din cauza unui alt coleg, Vincent. Nedorind sa ramana nici el, nici angajatii sai fara fondul de pensii, Richard ii cere ajutorul fostei sale sotii Kate cu care a ramas in relatii amiabile si pleaca pe urmele lui Vincent, care a fugit in Franta. Ajunsi in Franta, cei doi observa la gatul logodnicei lui Vincent un diamant pretios. Decid sa obtina banii necesari intr-un alt mod: vor fura diamantul femeii. Incearca sa se apropie de logodnica lui Vincent si descopera socati ca aceasta este dispusa sa ii ajute.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2V6ous1
via IFTTT

Un Om Bun (2014)

Dupa ce decide sa renunte la slujba din cadrul Operatiunilor Speciale, viata lui Alexander se schimba radical. Devine proprietarul unui complex de apartamanete iar cand ceva se strica, Alexander este mesterul priceput la toate. Cand unul din chiriasii sai este amenintat de mafie, Alexander se trezeste implicat intr-un adevarat razboi intre gastile rivale chinezesti si rusesti. Alexander este nevoit acum sa infrunte un vechi dusman, are ocazia sa se reconcilieze cu trecutul sau tulburat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/30a10pN
via IFTTT

Cum sa iti Dresezi Dragonul 2 (2014)

Cinci ani au trecut de cand Toothless si Hiccup au reusit sa restabileasca pacea intre dragoni si vikingi. Astrid si restul trupei se dedica noului sport favorit de pe insula Berk: cursele de dragoni. Toothless si Hiccup calatoresc mereu impreuna pe cer in cautare de teritorii noi, neexplorate. Intr-o zi, cei doi descopera o pestera de gheata, casa a sute de specii de noi dragoni salbatici. Conducatorul acestora este misteriosul Dragon Rider. La scurt timp, cei doi prieteni se trezesc implicati intr-o lupta a carui scop este protejarea pacii.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Y9ziaK
via IFTTT

Puneti-va Centurile (2014)

Elena si Antonio nu sunt facuti unul pentru altul. Sunt mult prea diferiti: au caractere diferite, au facut alegeri diferite in viata. Insa, simt unul fata de altul o atractie fizica care ii copleseste, pe care nu pot sa o ignore. Problema este ca Elena este logodita cu Giorgio iar Antonio este logodit la randul sau cu Silvia, cea mai buna prietena a Elenei. La inceput, intre cei doi exista o atractie fizica, aceasta fiind prima turbulenta din viata Elenei…pentru Elena viata va deveni din ce in ce mai complicata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Hao3sU
via IFTTT

Eroul Legendar (2014)

In urma cu multi ani, un suflet tulburat a ajuns pe Pamant. Era pe jumatate zeu, pe jumatate om. Era fiul puternicului Zeus. Aceasta legatura de rudenie i-a adus doar suferinta de-a lungul intregii vieti. Dupa 12 ani de munci si dupa pierderea familiei, Hercule a intors spatele zeilor gasindu-si refugiul in bataliile sangeroase. Si-a gasit sase prieteni de incredere care nu pun niciodata intrebari, doar lupta. Singura lor motivatie sunt banii. Regele Tracilor face apel la Hercule pentru a-i antrena oamenii si pentru a-i transforma in cea mai puternica armata din toate timpurile.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Y9zeI2
via IFTTT

O Casa Bantuita 2 (2014)

Dupa ce si-a pierdut iubita in primul film, Malcolm o intalneste si se indragosteste de Megan, o tanara divortata, mama a doi copii. In timp ce se transfera in noua casa cu familia, Malcolm observa fenomene ciudate pe noua proprietate. Lucrurile se complica la revenirea fantomei lui Kisha in lumea celor vii care incepe sa-i faca viata un calvar, mai ales ca e foarte geloasa pe noua iubita a lui Malcolm.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Wr7ez7
via IFTTT

luni, 6 mai 2019

O Alta Adresa de Pomina (2014)

Jenko si Schmidt, doi ofiteri de politie aflati la inceputul carierei, au reusit sa duca la bun sfarsit prima misiune, aceea de a se infiltra intr-o scoala cu scopul de a elimina o retea de traficanti de droguri. Superiorul lor le da o alta misiune, aproape identica, de data aceasta fiind nevoiti sa se infiltreze intr-o universitate. Atleticul Jenko devine rapid vedeta echipei de fotbal in timp ce robustul Schmidt fraternizeaza cu studentii la Arte. Schmidt se simte din ce in ce mai atras de Maya, o studenta. Cei doi ajung tocmai in Mexic unde urmeaza sa participe la festivitatea de absolvire.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Y95Xgz
via IFTTT

Dincolo de Granita (2014)

Miquel este un tata si un sot devotat. Acesta trece ilegal granita si se trezeste acuzat pe nedrept de uciderea sotiei fostului serif din Arizona. Sotia insarcinata a lui Miguel este disperata la auzul vestii ca sotul sau a fost arestat. Decide sa vina in Arizona sa isi ajute sotul, dar cade in mana celor care ii ajuta pe imigranti sa treaca granita. Fostul serif este hotarat sa il gaseasca pe vinovat si sa il faca sa plateasca. Ancheta actualului serif nu face niciun progres. Incepand propria sa ancheta, fostul serif descopera o multime de secrete tulburatoare…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2ZZoL3z
via IFTTT

Pana la Proba Contrara (2014)

In 1993, in West Memphis, Arkansas, trei baieti care locuiau intr-un cartier linistit sunt gasiti morti in circumstante misterioase. Scena crimei seamana cu un ritual satanic. Autoritatile fac tot ce le sta in putinta sa gaseasca vinovatii. Ancheta ii conduce spre trei adolescenti. Acestia sunt arestati si interogati. Chiar daca comunitatea in care locuiesc i-a condamnat deja, Ron Lax, un detectiv privat din regiune este convins de nevinovatia lor si decide sa inceapa ancheta proprie. Ron Lax scoate la lumina o serie de elemente nerezolvate. Ancheta se complica pe zi ce trece, incriminate fiind cu totul alte persoane.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2V58q9J
via IFTTT

Dincolo de Limite (2014)

Cazuta in ghearele mafiei coreene, Lucy este nevoita sa trasporte un nou drog sintetic pe pamant european. Pentru facilitarea operatiunii, marfa a fost ascunsa in abdomenul tinerei femei. Lucrurile se complica in momentul in care substanta se propaga in corpul lui Lucy. Insa drogul nu o ucide, ii sporeste capacitatile cerebrale. Lucy reuseste astfel sa asimileze o cantitate fenomenala de informatii intr-un timp record. Problema este urmatoarea: nu se stie cat timp va putea rezista organismul lui Lucy si unde va ajunge datorita puterilor sale fantastice.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/30255Mw
via IFTTT

Sub Aceeasi Stea (2014)

Inca din copilarie, Hazel are probleme respiratorii care o obliga sa poarte un tub de oxigen in permanenta. Decide sa urmeze sfaturile mamei sale si se inscrie in cadrul unui grup de suport, unde il intalneste pe Augustus, un tanar care si-a pierdut un picior din cauza cancerului. Carismatic si sigur pe el, Augustus devine rapid apropiatul lui Hazel, cel care ii arata mereu partea buna a lucrurilor. Reuseste chiar sa il gaseasca pe scriitorul preferat al noii sale prietene, planificand o calatorie la Amsterdam, pentru a-l intalni. Prietenia lor se transforma incet incet in dragoste, pana in ziua in care boala revine…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VRNyHu
via IFTTT

Eroi de Sacrificiu 3 (2014)

Eroii de Sacrificiu revin in forta! Barney si echipa ajung fata in fata cu Conrad Stonebaks, cel care a infiintat aceasta echipa in urma cu mai multa vreme. Acesta a decis sa urmeze o alta cale, a devenit un traficant de arme periculos. Barney a fost nevoit sa-l elimine. Insa Stonebanks a reusit sa scape, punand la cale eliminarea tuturor membrilor echipei lui Barney. Barney considera ca in infruntarea cu Stonebanks este nevoie de oameni mai tineri, care sa se priceapa la tehnologie. Drept urmare, aduce in cadrul echipei noi membri: barbati mai tineri, mai rapizi, experti in tehnologie.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2LtSaQb
via IFTTT

Planeta Maimutelor Revolutie (2014)

La 10 ani de la evadare, Caesar si maimutele locuiesc intr-o padure in apropiere de San Francisco. Au intemeiat aici o adevarat comunitate. In timp ce majoritatea populatiei a fost mistuita de un virus, ultimii supravietuitori s-au instalat in San Francisco. In momentul in care acestia intra in contact cu maimutele, pentru a ajunge la un baraj hidroelectric care le-ar putea furniza curentul de care au atata nevoie, majoritatea maimutelor, Koba in special, sunt extrem de tematoare. Liderul lor, Caesar, decide sa aiba incredere in oameni. O serie de incidente amentinta pacea precara dintre cele doua grupuri. Cand Caesar este tradat, se declanseaza razboiul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VIBBnC
via IFTTT

Calvarul (2014)

Parintele James Lavelle predica intr-o mica parohie din Sligo, Irlanda. Localnicii orasului Sligo au o multime de secrete intunecate. Intr-o zi, in timpul unei confesiuni, un barbat ii povesteste parintelui drama sa: a fost abuzat in copilarie de catre un preot. Ii spune parintelui ca il va ucide Duminica viitoare, pentru ca este un om bun si ca este mai bine pentru biserica catolica sa ucida un preot bun. Il sfatuieste ca in urmatoarea saptamana sa isi puna viata in ordine si ii da intalnire pe plaja unde urmeaza sa il ucida. Parintele James isi petrece ultima saptamana din viata incercand sa se impace cu fiica sa instrainata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VLUohF
via IFTTT

joi, 2 mai 2019

Ucide-i cu sange rece (2019)

Un familist linistit si muncitor pe un plug de zapada, Nels este sufletul unui mic oras montan datorita faptului ca el este cel care mentine drumurile practicabile in timpul ninsorilor. El si sotia lui locuiesc intr-o cabana comfortabila departe de zona turistica. El tocmai ce a primit premiul de Cetateanul Anului, insa el Nels va trebui sa iasa din aceasta viata linistita atunci cand fiul sau este ucis de un magnat al drogurilor. Fiind un om care nu mai are ce sa piarda, el este alimentat de sentimentul de razbunare. Acest erou neobisnuit isi foloseste talentul de vanator si se transforma dintr-un om obisnuit intr-un criminal cu sange rece hotarat sa distruga cartelul celui care i-a ucis fiul.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GWqK01
via IFTTT

Asistent de (ne)voie (2019)

Philip este un miliardar paralizat care vede cum muntii de bani nu pot sa ii cumpere mobilitatea si simte ca viata lui nu mai merita sa fie traita. Pentru a-l ajuta sa treaca mai usor peste rutina de zi cu zi, el isi cuata impreuna cu asistenta lui un ingrijitor si organizeaza o serie de interviuri la care participa si un afro-american proaspat eliberat conditionat din inchisoare care e obligat sa isi gaseasca un loc de munca sau macar sa prezinte dovezi cum ca incearca sa-si gaseasca unul. El merge la Philip doar pentru a obtine dovada participarii la interviu, neavand intentia de-a se angaja cu adevarat, insa Philip hotaraste ca este ceea ce are nevoie si il angajeaza. Ceea ce incepe ca o relatie profesionala, intre cei doi se dezvolta o prietenie stransa, iar Dell ii arata morocanosului miliardar ca viata merita traita.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GS9V6o
via IFTTT

miercuri, 1 mai 2019

Razbunatorii: Sfarsitul jocului (2019)

Dupa ce Thanos a folosit Pietrele Infinitului pentru a distruge cea mai mare parte din univers, Razbunatorii care au mai ramas au luat-o fiecare pe drumuri diferite, insa Captain Marvel ii salveaza pe Iron Man si Nebula si incearca sa reuneasca grupul de super eroi pentru a porni pe urmele lui Thanos si a incerca sa recupereze Pietrele pentru a anula actiunile acestuia. Desi Nebula stie unde se ascunde Thanos, cand razbunatorii ajung la el ei afla faptul ca pietrele au fost distruse pentru a impiedica folosirea ulterioara a acestora. Cativa ani mai tarziu, Omul-Furnica descopera o posibila modalitate de a calatori in timp si a schimba evenimentele prezente.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2GUvfJA
via IFTTT

vineri, 26 aprilie 2019

Omul de Gheata (2014)

Dupa ce a fost acuzat pe nedrept de conspiratie in anul 1621, Ying, un razboinic ce apartine dinastiei Ming, incearca sa fuga de urmaritori si ajunge sa fie inghetat, alaturi de cei doi prieteni din copilarie, Sao si Niehu, dupa ce au fost suprinsi de o avalansa. Cei trei se trezesc 400 de ani mai tarziu, captivi intr-un Hong Kong modern, pe care nu il mai recunosc. Ying, hoinarind prin oras, o intalneste pe May, o animatoare intr-un club de noapte. Intre timp, ofiterul de politie Cheung si politicianul Tang, incearca sa ii captureze pe cei trei barbati inghetati, cu scopul de a-i vinde coreenilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2L6f53Y
via IFTTT

Codul Samurailor (2014)

Toramaru este un razboinic japonez modern. In ultimul an, acesta a provocat sapte luptatori diferiti, fiecare cu abilitati specifice de lupta. Scopul lui Toramaru este sa devina un expert in artele martiale. Stapanul Gensai, mentorul sau, ii spune lui Toramaru ca pentru a-i invinge pe adversari, unul cate unul, nu este suficient sa fie bine antrenat, trebuie sa stie si ce-i place adversarului sa manance. Toramaru incepe sa se lupte cu adversarii sai, fiecare lupta fiind diferita de cealalta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VymdKe
via IFTTT

Super Roboti 4: Exterminarea (2014)

Cade Yeager, un tata super protectiv, locuieste impreuna cu fiica sa adolescenta, in Texas. Mecanic fiind, Cade cumpara un camion aflat intr-o stare deplorabila, pe care este decis sa il restaureze. Isi da seama rapid ca este vorba despre Optimus Prime, un camion cautat de C.I.A. Cand un grup de mercenari fara scrupule dau de urma camionului, incep probelemele pentru Cade. Un grup de savanti nebuni vor sa forteze limitele tehnologiei, creand proprii lor super-roboti. Pamantul devine din nou centrul de interes al unei amenintari puternice ale Transformerilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2PyCSrR
via IFTTT

Arsita (2014)

Stillman si gasca sa de infractori au dat lovitura in urma cu 10 ani, jefuind un cazino din Las Vegas. Bishop, omul care cara geanta plina cu bani si-a pierdut memoria si a disparut, luand 10 000 000$ cu el. Ceilalti membri, in frunte cu Stillman, au fost prinsi si bagati la inchisoare. Bishop se instaleaza intr-un mic orasel din apropierea desertului. Eliberati din inchisoare, Stillman si gasca, sunt decisi sa dea de urma banilor disparuti fara urma si sa afle cine i-a turnat. Insa, amnezia lui Bishop le cam da de furca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2vqFxuc
via IFTTT

Puternicul Jack (2014)

Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea colonelului Ryszard Kuklinski, una din cele mai controversate figuri din Polonia, a singurului om care a indraznit sa-i sfideze pe sovietici, in perioada razboiului. Vazut ca un erou global de comunitate, Kuklinski a declarat razboi opresiunii comuniste, riscand viata propriei sale familii, pentru binele Securitatii Nationale. Kuklinski relizeaza ca singura modalitate de a salva ce a ramas din tara sa, este sa se infiltreze ca agent sub acoperire. Chiar si in momentele in care se afla in pericol de moarte, Kuklinski era convins ca face ceea ce trebuie pentru tara sa. Dupa fuga la Washington, acesta a declarat ca ar lua-o oricand de la capat.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2vq56vv
via IFTTT

Frumoasa si Bestia (2014)

Un negustor bogat duce o viata linistita alaturi de familia sa, bucurandu-se de averea stransa de-a lungul vremii. In timpul unei furtuni pe mare, navele sale se scufunda, lasandu-l pe negustor ruinat. Negustorul se refugiaza impreuna cu cei sase copii la tara. Belle este fiica sa preferata, aceasta fiind extrem de frumoasa. In timpul unei calatorii prin partile locului, acesta se trezeste intr-un regat magic, peste care domneste o Bestie ciudata. Culege un trandafir pentru Belle insa, prin gestul sau, atrage mania Bestiei. Pentru a-l scapa pe tatal sau de aceasta problema si pentru a-l apara, Belle decide sa sa se sacrifice ea si merge sa locuiasca cu Bestia. Incetul cu incetul cei doi incep sa se descopere si sa se cunoasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2J0ocAr
via IFTTT

Razboinicii Alpha (2014)

Abandonati dupa un razboi nemilos, doi mercenari Deunan si partenerul sau cyborg, Briareos sunt trimisi in misiune in mijlocul unui oras ravasit de lupte. In timpul operatiunii cei doi ii intalnesc pe Iris si Olson, doi cetateni ai orasului utopic Olimp, care au un plan bine pus la punct de salvare a lumii. Vicleanul Thalos si lipsitul de scrupule, Two Horns, au alte obiective mai intunecate si dejuca planurile celor patru prieteni. Deunan si partenerul sau Briareos, trebuie sa protejeze cu orice pret vietile lui Iris si Olson, pentru a pastra ‘aprinsa’ ultima speranta a omenirii, pentru o lume mai buna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IH0iKU
via IFTTT

Raiul Exista cu Adevarat (2014)

Familia Burpo duce o viata linistita si fericita in Nebraska. Todd, capul familiei este pastor si pompier. In vacanta de vara, fiul familiei Burpo in varsta de patru ani, Colton se imbolnaveste. Dupa o operatie delicata de apendicita, Colton se trezeste si sustine ca a fost in Rai, in mijlocul ingerilor. Ba mai mult, l-a vazut aici pe bunicul sau pe care nu l-a cunoscut si povesteste unele lucruri pe care nu avea de unde sa le stie. Spusele sale il tulbura pe Todd, acesta nu mai este capabil sa predice. Enoriasii ii intorc spatele temandu-se de un circ mediatic. O situatie care ii pune la grea incercare pe membrii familiei Burpo.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IY4eX9
via IFTTT

marți, 23 aprilie 2019

O fata pe cinste (2019)

Jenny a fost tot timpul pasionata de muzica si a visat sa devina o jurnalista care sa activeze in acest domeniu, iar visul ei este indeplinit atunci cand este angajata la o revista de profil de mare succes. Problema este ca pentru acest loc de munca ea va trebui sa se mute din New York in San Francisco, lucru pe care iubitul ei nu doreste sa il faca si din acest motiv hotaraste sa puna capat relatiei de noua ani pe care o aveau. Ranita de decizia iubitului ei, Jenny isi cheama cele doua bune prietene pentru o noapte in oras de neuitat in care sa-si aline durerea sufleteasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XCTyBa
via IFTTT

Fara Mila (2019)

Gloria Fuentes este o femeie din Los Angeles care merge in vizita la o buna prietena, Suzu, in Tijuana, Mexic. Cele doua merg impreuna la un club pentru a se distra, iar Suzu incearca sa impresioneze pentru a avea mai multe sanse la un concurs de frumusete la care s-a inscris. Cand Gloria merge la baie, un grup de barbati inarmati dau buzna si incearca sa o rapeasca pe Gloria, dar reuseste cumva sa scape. In dimineata urmatoare ea nu mai reuseste sa dea de prietena sa si hotaraste sa anunte politia pentru a o gasi, insa din pacate pentru ea problemele de abia incep.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IAGxEV
via IFTTT

Razboinicii din Buffalo (2018)

In Java secolului al 19-lea, un masacru brutal si uciderea Sultanului Hamza de catre Capitanul Van Trach si soldatii lui olandezi, ii obliga pe Arana, Jamar si Suwo – fratele sultanului si cei doi baieti ai sai, sa fuga din tara si ajung undeva in Vestul Salbatic American. Dupa ce muncesc la caile ferate de acolo si invata stilul de viata al cowboy-ilor, Arana le spune baietilor ca e vremea sa se intoarca in tara natala si sa razbune moartea tatalui lor. Inapoi pe pamant Indonezian, ei incep vanatoarea celor care i-au ucis tatal. Pe parcurs, ei se intalnesc cu niste sateni printre care se afla si Kiona, o frumoasa si rebela indoneziana de care Suwo se indragosteste si curand afla ca maleficul Van Trach inca se afla la conducerea teritoriului.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KUMxtX
via IFTTT

Baiatul si Pelicanul (2019)

O reimaginare a unei frumoase povesti clasice australiene, filmul il prezinta pe Storm Boy devenit acum un batran si este bunic. El a avut o viata in care s-a bucurat de succes in afaceri si nu numai. Acum la batranete, el incepe sa vada niste imagini din copilaria sa carora nu le gaseste nicio explicatie si este nevoit sa-si reaminteasca despre copilarie. El ii povesteste nepoatei sale despre cum, atunci cand era copil, a salvat si a crescut un pelican orfan caruia i-a pus numele de Mr Percival. Aventurile lor remarcabile si legatura speciala de prietenie le-a influentat viata intr-un mod profund.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IBSGJB
via IFTTT

duminică, 21 aprilie 2019

Dragoste si Jafuri (2014)

New York, 1991. Tommy si Rosie se iubesc nebuneste. Chiar daca au comis o serie de infractiuni in trecut, cei doi isi doresc sa duca o viata normala, departe de probleme. Rosie isi gaseste o slujba in cadrul unei agentii si incearca sa il convinga pe Tommy sa i se alature. Totusi fascinatia lui Tommy pentru lumea crimei este mai puternica decat el. Cand il aude pe Sammy vorbind de existenta unui club detinut de Mafie, in cadrul caruia nu sunt permise armele, are o idee: daca ar jefui clubul? Astfel, Tommy si Rosie se transforma in Bonnie si Clyde ai timpurilor moderne.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Gxa7sG
via IFTTT

Venus Investmantata in Blanuri (2014)

Thomas, regizorul si producatorul piesei “Venus investmantata in blanuri” este disperat la sfarsitul unei zile de auditii ratate. Nicio canditata nu i s-a parut potrivita pentru a juca rolul principal. Brusc, apare Vanda Jourdain, o actrita necunoscuta care, din cauza vremii nefavorabile a intarziat la auditii dar care stie textul pe de rost. A gasit chiar si o serie de accesorii potrivite rolului. Il convinge sa ii dea o sansa. Thomas este de-a dreptul fermecat de Wanda. Intre cei doi se instaureaza o relatie ciudata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Gu84nM
via IFTTT

Zona de Pericol (2014)

In 2018, in Detroit, Damien, un politist expert in artele martiale si specializat in infiltrarea in retelele criminale primeste o noua misiune periculoasa: sa se infiltreze in Brick Mansions, un ghetto din oras si sa gaseasca o bomba cu neutroni care a fost furata de Tremaine Alexander, seful unei gasti de infractori. Ajutat de Lino, membrul gastii din care face parte Tremaine, un tanar ce cunoaste ghettoul la perfectie, Damien este nevoit sa se apropie de cei mai periculosi criminali intr-un mediu ostil si sa-i faca fata lui Alexander. Ocazia perfecta pentru Lino de a-si regla conturile cu banditul care i-a rapit logodnica.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UNNJ79
via IFTTT

Domnul Peabody si Sherman (2014)

Nu exista caine mai inteligent decat Dl. Peabody, tatal adoptiv al unui baietel pe nume Sherman. Marea lor pasiune sunt calatoriile cu masina timpului, sa ajunga in epoca lui George Washington si a Revolutiei Franceze. Sherman, in varsta de 7 ani, a inceput sa mearga la scoala, cea mai buna prietena a sa fiind Penny. Cand aceasta afla secretul lui Sherman, este transportata, din greseala, in Egiptul Antic. Dl. Peabody si Sherman pleaca in cautarea lui Penny, constienti de faptul ca actiunile lor pot deregla spatiul temporal. In cursul istoriei incep sa aiba loc o serie de modificari, lucrurile incep sa scape de sub control, consecintele fiind dezastruoase dar si super amuzante.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqkeVI
via IFTTT

Urma Scapa Turma (2014)

Albert Stark este o fiinta docila care incearca sa supravietuiasca in lumea brutelor din Vestul Indepartat de la sfarsitul secolului al 19-lea. Simplu crescator de oi, Albert este parasit de iubita sa Louise pentru un prosper comerciant, mustaciosul Foy. Cand frumoasa si misterioasa Anna soseste in oras alaturi de fratele sau, aceasta reuseste sa-i insufle lui Albert curajul care ii lipsea. Insa problema este ca frumoasa Anna este casatorita. Cand sotul sau afla ca Anna are sentimente pentru Albert, acesta isi doreste doar sa se razbune pe Albert. Va avea Albert curajul necesar sa se razbune pe bandit?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Ix78m9
via IFTTT

Cavalerul de Otel 2 (2014)

A trecut mai bine de un an de la batalia de la castelul Rochester. Tanarul nobil, Hubert de Vesci este trimis de catre tatal sau sa caute spadasini, care sa il ajute sa isi apere castelul de scotieni. Hubert il roaga pe verisorul sau Guy de Lusignan, un cruciat, ce a vazut o multime de atrocitati la viata lui sa ii ajute. Accepta doar dupa ce Hubert il asigura ca va fi platit. Alaturi de prietenul mercenar al lui Guy, Berenger, de calaul Pierrepoint si de criminalul Crazy Mary, cei doi pleaca in ajutorul tatalui lui Hubert. Incepe o lupta crancena impotriva scotienilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Pm078l
via IFTTT

Oglinda Malefica (2014)

Dupa 11 ani, Tim paraseste in sfarsit spitalul psihiatric in care a fost inchis atata timp. Tanarul in varsta de 11 ani isi doreste sa lase in urma trecutul zbuciumat si sa duca o existenta normala. Sora sa Kalylie il obliga, insa, sa rememoreze intamplarile tragice, ducandu-l in casa familiala in care s-a produs tragedia intre mama si tatal lor. Kaylie este convinsa ca oglinda antica a provocat acele evenimente tragice. In incercarea de a demonstra acest lucru, Kaylie instaleaza mai multe camere video in casa. Curand, cei doi frati incep sa aiba halucinatii si nu mai sunt capabili sa distinga realul de imaginar.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KSeCCj
via IFTTT

Pe Teritoriul Inamic 2 (2014)

Cand fratele sau este asasinat de organizatia criminala condusa de Bejo, ofiterul de politie Rama, accepta sa se infiltreze sub acoperire in incercarea de a pune punct domniei celor mai periculosi criminali din oras. O misiune foarte periculoasa. La inceput, Rama, trebuie sa intre in gratiile lui Uco, fiul celui mai puternic gangster din Jakarta. Situatia devine de-a dreptul de necontrolat cand Uco, nemaiavand rabdare sa ocupe cel mai important rol in cadrul imperiului familial, se aliaza cu Bejo pentru a-l determina pe tatal sau sa declare razboi unei gasti rivale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VgI5tw
via IFTTT

vineri, 19 aprilie 2019

Mania lui Vajra (2014)

In anul 1930, unui cult japonez, cunoscut sub numele de Templul lui Hades i s-a ordonat sa coopereze cu armata japoneza cu scopul de a distruge China. Acestia cumparau sau rapeau copiii de la familiile sarace si ii antrenau pentru a deveni adevarate masinarii de ucis. Unul din acestia este Vajra, un baiat ce a fost fortat de rapitorii sai sa lupte pentru hrana sa. Un accident teribil a provocat moartea fratelui sau. Anii trec si Vajra devine cel mai bun asasin. Insa, acesta nu a iertat niciodata Templul pentru faptul ca a provocat moartea fratelui sau. Vajra se refugiaza in China si se alatura luptatorilor Shaolin fiind hotarat sa ajute China in lupta impotriva Japoniei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VUooF6
via IFTTT

Ziua Fara Sfarsit (2014)

Pe continentul european are loc un razboi nesfarsit intre rasa umana si entitatile extraterestre. Maiorul William Cage este nevoit sa intre in acest razboi chiar daca nu stie nimic despre manuirea armelor. Dupa ce este omorat pe campul de batalie, acesta se trezeste din nou in ziua in care a murit, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Orice ar face, William traieste iar si iar aceeasi zi. Prizonier in acest spatiu temporal, Maiorul reuseste sa obtina ajutorul lui Rita Vrataski, un soldat care detine o serie de puteri speciale si care il ajuta sa lupte impotriva dusmanilor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DpzvP5
via IFTTT

Ursitoarea Malefica (2014)

Pe vremea cand era doar un copil, zana Maleficent se imprieteneste cu un tanar baiat din regatul vecin pe nume Stephan. In ciuda diferentelor, cei doi tineri cresc impreuna. Insa, cativa ani mai tarziu, Stephan o tradeaza pe Maleficent. Furioasa, Maleficent arunca un blestem asupra fiicei regelui, Aurora, scufundand-o intr-un somn profund inainte de a implini varsta de 16 ani. Pentru a o proteja, regele o incredinteaza pe Aurora zanelor. Insa, aceste zane sunt extrem de neindemanatice. Maleficent o supravegheaza pe Aurora de la distanta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XtjvTE
via IFTTT

Viata dupa Moarte (2014)

Will Caster este unul din cei mai apreciati cercetatori din domeniul inteligentei artificiale. Acesta incearca de mai multa vreme sa reuneasca, intr-o singura masinarie, constiinta colectiva adunand o serie de informatii din domeniile emotiei umane si stiintei. Experimentele sale mai putin conventionale l-au facut pe Will faimos insa extremistii anti-tehnologie l-au luat rapid in vizor. Acestia, in urma unei incercari violente de a-l opri, nu fac decat sa il ajute pe Will. Astfel, Will devine prima constiinta uploadata in cadrul unui sistem informatic, acesta incercand in permanenta sa obtina puterea suprema.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IwFplw
via IFTTT

Gluma Mortala 3 (2014)

Rusty Nail, camionagiul cu o pasiune bolnava pentru durere si teroare, se intoarce in forta. Lui Rusty ii place la nebunie sa ii tachineze pe ceilalti soferi pe autostrada. Cosmarul incepe in momentul in care un grup de tineri hotarasc sa faca o mica escala, acestia aflandu-se in drum spre Road Rally 1000. Ghinionul face ca acestia sa se intalneasca cu Rusty care abia asteapta sa isi gaseasca o noua victima sa o tortureze. Incepe o cursa contra cronometru pentru supravietuire din care nu se stie cine va iesi invingator: Rusty sau tinerii?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Iux5mj
via IFTTT

Conacul Fermecat (2014)

Abandonat de familia sa, un pui de pisica rataceste pe strazi in cautarea unui nou camin. Acesta intra din intamplare in conacul lui Lorenz, un magician retras. Acesta primeste puiul de pisica cu mult entuziasm, botezandu-l Tonnere. Tonnere devine cel mai bun prieten al magicianului dar si al oaspetilor acestei locuinte minunate, o serie de persoanje amuzante create de iluzionist. Intr-o zi, Lorenz se imbolnaveste si nepotul sau incearca, prin toate mijloacele, sa vanda conacul. Pentru a descuraja potentialii cumparatori, Tonnere decide sa transforme conacul intr-o casa bantuita.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XuSfEf
via IFTTT

Boala Misterioasa (2014)

Cei mai buni prieteni, Derek si Clif pornesc in aventura vietii. Planul lor: sa calatoreasca peste tot, sa vada toata lumea, sa traiasca viata din plin. Insa, calatoria lor ia in curand o turnura neasteptata. Derek pare sa sufere de o boala ciudata care pune, incetul cu incetul stapanire pe corpul si mintea sa. Acum, la sute de kilometri distanta de casa, intr-un tinut strain, cei doi sunt nevoiti sa descopere sursa imbolnavirii inainte sa fie mult prea tarziu. Se pare ca misterioasa femeie de origine franceza cu care Derek a avut o aventura este responsabila de imbolnavirea sa. Cei doi pornesc in cautarea ei.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Dop6TA
via IFTTT

Invingatoarea Annie (2014)

Annie Parker are o relatie “speciala” cu cancerul la san: mama si sora sa au murit din cauza acestei boli necrutatoare. Annie a descoperit recent ca si ea sufera de aceasta boala. Cu un incredibil simt al umorului, Annie decide ca nu se va lasa batuta, isi va trai ultimele zile din viata cu demnitate, chiar daca corpul o tradeaza. Mary Claire King, o geneticiana, o va ajuta pe Annie sa lupte cu boala, convinsa fiind ca exista o stransa legatura intre cancer si ADN-ul uman. Mary Claire reuseste sa faca una din cele mai importante descoperiri ale secolului 20.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VUEcrh
via IFTTT

Identitate Speciala (2014)

Dragon Chan este un agent de politie sub acoperire din Hong Kong. Chan se infiltreaza in randurile unei bande interlope. Liderul bandei, Xiong, si-a facut o prioritate din a elimina infiltratii din randurile lor. Luptandu-se sa tina familia unita si identitatea sa ascunsa, Chan este impartit intre doua lumi. Ridicand miza si stiind cum au fost tratati colegii sai sub acoperire, Chan se teme ca zilele sale sunt numarate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Iupoww
via IFTTT

Indragostiti Pentru Totdeauna (2014)

Filmul spune povestea lui Jade Butterfield si a lui David Elliot, doi tineri ce se indragostesc nebuneste unul de altul, in vara dupa ce au absolvit liceul. Jade este frumoasa, bogata si inteligenta, tinuta in puf. In timp ce relatia dintre Jade si Elliot devine din ce in ce mai intensa, tatal acesteia recurge la masuri drastice pentru a se asigura ca fiica sa nu se va abate de la drumul trasat deja de multa vreme: inscrierea la Facultatea de Medicina. Va face tot ce ii sta in putinta sa ii desparta pe cei doi tineri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqNuM0
via IFTTT

Reptila Gigant (2014)

Joe Brody este un fizician, ce si-a pierdut sotia in urma unui accident nuclear, care a iradiat intreaga regiune din Tokyo. Varianta oficiala sustine ca accidentul a fost provocat de un cutremur, insa Joe este sceptic si decide sa inceapa propria sa investigatie, impreuna cu fiul sau Ford. Se pare ca problemele au fost cauzate de o creatura montruoasa, tinuta acum in captivitate de armata intr-un laborator. In momentul in care creatura reuseste sa scape, intreaga armata este mobilizata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsPVud
via IFTTT

Ucenicul lui Avicenna (2014)

Tanarul Rob Cole provine dintr-un mediu modest si locuieste in Anglia secolului 11. Mama sa sufera de apendicita, afectiune considerata la acea vreme, o boala misterioasa. Rob descopera ca este inzestrat cu un har. In momentul in care atinge un om poate sa spuna de ce boala sufera, sa atenueze durerea, chiar sa vindece bolile. Rob face cunostinta cu un vindecator faimos care il ia sub aripa sa. Setea sa de cunoastere il va determina pe Rob sa paraseasca Europa si sa se indrepte spre Orient pentru a-si dezvolta potentialul extraordinar.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqNpYI
via IFTTT

Destinul unui Rege (2014)

O familie ia in plasament un adolescent ce tocmai a fost eliberat din inchisoare. Brendan este alb, in timp ce familia care l-a luat in plasament este de culoare. Noua familie a lui Brendan, l-a adoptat din dorinta de a umple golul provocat de moartea baiatului lor, care a fost politist. Intr-o zi, Brendan ii salveaza viata unei majorete de liceu. Acest lucru ii schimba imediat imaginea lui Brendan, care nu mai este considerat un ratat, ci un erou. Fosta gasca de infractori a lui Brendan incearca sa il convinga sa revina la vechile obiceiuri…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsPSi1
via IFTTT

Ruina Albastra (2014)

Dormind pe bancheta din spate a unui Pontiac albastru prafuit, Dwight, un boschetar, este trezit din somn de un politist local si chemat la sectie. Ajuns la sectie, lui Dwight i se pune un ziar in fata din care afla ca cel care i-a ucis cu sange rece familia urmeaza sa fie eliberat. Singurul lucru la care se mai poate gandi Dwight este razbunarea. Este determinat sa il gaseasca pe ucigasul parintilor sai si sa il faca sa plateasca scump pentru ceea ce a facut. Nu ii pasa daca isi va petrece tot restul vietii in inchisoare, nu are nimic de pierdut.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XqV3Cw
via IFTTT

Uimitorul Om-Paianjen 2 (2014)

Peter Parker are o viata extrem de ocupata, lupta impotriva infractorilor, incercand sa ajute oamenii din New York, de sub masca unui super-erou. In viata de zi cu zi, Peter asteapta cu nerabdare absolvirea liceului. Peter nu a uitat promisiunea pe care i-a facut-o tatalui lui Gwen: sa stea departe de aceasta. O promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile se schimba pentru Peter in momentul in care un vechi dusman isi face aparitia, Electro. Insa, cand un vechi prieten reapare in viata lui Peter, acesta descopera noi secrete cu privire la trecutul familiei sale.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsPP5P
via IFTTT

Cel Mai Puternic Om din Lume (2014)

La sfarsitul secolului XX, Louis Cyr, un muncitor de origine canadiana-franceza, dotat cu o forta fizica incredibila, isi paraseste familia si renunta la locul sau de munca din cadrul unei uzine de textile din Massachusetts, din dorinta de a-si schimba destinul. Decis sa devina cel mai puternic barbat din lume, acesta calatoreste impreuna cu targurile ambulante si cu femeia pe care o iubeste prin toata lumea, in speranta ca se va face remarcat. In curand, dorinta i se indeplineste, Louis Cyr reuseste sa isi impresioneze spectatorii si sa stabilieasca o multime de recorduri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XyeucP
via IFTTT

miercuri, 17 aprilie 2019

Onoare (2014)

Mona este o tanara originara din Pakistan care acum locuieste in Londra, cu mama sa vaduva si cu cei doi frati ai sai. In afara casei, Mona este un cetatean britanic modern, are un iubit pe nume Tanvir. In interiorul casei, Mona este tinuta din scurt de catre mama ei religioasa si de fratele sau mai mare, Kasim, un sociopat violent ce lucreaza ca si politist. Familia fetei nu este de acord cu relatia dintre ea si Tanvir, care este musulman, dar un musulman punjabi. Conform acestora, Mona ii face de rusine si isi semneaza singura condamnarea la moarte…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IwV8Bp
via IFTTT

Politist la Ananghie (2014)

Povestea incepe in momentul in care toti clientii unui bar sunt rapiti si luati drept ostatici. Printre acestia se numara un ofiter de politie corupt pe nume Zhong Wen si fiica sa rebela, Miaomiao. Zhong Wen a venit in barul respectiv pentru a se intalni cu fiica sa instrainata, pentru a reinnoda legatura cu aceasta. Rapitorul se dovedeste a fi insusi proprietarul barului, Wu Jiang, iubitul fiicei lui Zhong, care spera sa se foloseasca se ostatici pentru a securiza eliberarea unui criminal, aflat in inchisoare de ani buni. Lucrurile incep sa o ia razna…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Xlhvgi
via IFTTT

Soldatul din Umbra (2014)

In 11 Septembrie 2001, americanul Jack Ryan decide sa-si intrerupa studiile in economie si sa se inroleze in Marina. Doi ani mai tarziu, tanarul soldat revine in tara sa natala grav ranit in urma unei misiui in Afghanistan. Este ingrijit de tanara studenta la Medicina, Cathy Muller, care reuseste cu greu sa il puna pe picioare. Un ofiter CIA il convinge sa isi continue studiile pentru a deveni analist financiar pentru agentie. Intr-o zi, Jack descopera ca o banca din Moscova, condusa de influentul Viktor Cherevin, comploteaza pentru distrugerea sistemului economic american. Jack porneste in prima sa misiune pe teren.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IsvzkC
via IFTTT

Clubul Cumparatorilor Dallas (2014)

Ron, un electrician din Dallas, pasionat de rodeo, afla socat ca sufera de o boala necrutatoare, SIDA. Mai are doar treizeci de zile de trait, dupa estimarile medicilor. Eve Saks, un medic tanar, ii vorbeste lui Ron despre un tratament in curs de experimentare. Medicamentul este retras din consum, iar Ron se vede nevoit sa plece in Meixc pentru a cumpara un numar mai mare de medicamente. Aici Ron il intalneste pe doctorul Vass, care ii vorbeste de un alt medicament mult mai eficient, interzis in Statele Unite. Ron realizeaza ca ar putea face bani frumosi importand medicamentul interzis…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XjyjUR
via IFTTT

Festivalul Rachetelor (2013)

Un baiat este considerat piaza-rea de persoanele din jurul sau. Nefericit si decis sa scape de aceasta reputatie nu tocmai pozitiva, decide sa se mute in Laos impreuna cu familia sa. Calatoria spre noul loc in care vor locui nu este una usoara, tara fiind marcata de razboi. Pentru a le demonstra tuturor ca nu este ghinionist, acesta decide sa creeze o racheta artizanala uriasa si sa participe la cel mai palpitant si mai periculos concurs din toate timpurile: Festivalul Rachetelor.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DjzNXM
via IFTTT

Sabotaj (2014)

Un grup de elita din Brigada Antidrog lupta impotriva celor mai periculoase carteluri ale drogurilor din lume. Grupul este specializat in operatiuni de teren complexe avand acum misiunea de a executa un raid intr-una din casele conspirative detinute de cartel. Acest raid simplu in aparenta se transforma rapid intr-un jaf in toata regula, premeditat de componentii Brigazii. Membrii grupului de elita, dupa ce fura si ascund o suma uriasa de bani provenita din traficul cu stupefiante, sunt convinsi ca secretul lor este in deplina siguranta. Insa, in urma numeroaselor operatiuni ilegale acestia si-au facut o multime de dusmani, fiid asasinati unul cate unul…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VQPj4H
via IFTTT

Un Nenorocit Ghinionist (2013)

Pentru ca a refuzat categoric sa isi toarne complicii, Dom Hemingway, un celebru spargator de seifuri, este eliberat dupa ce a stat numai putin de 12 ani in spatele gratiilor. Ajuns inapoi pe strazile Londrei, Dom este decis sa obtina ceea ce i se cuvine, ba chiar mai mult. Alaturi ii sta cel mai bun tovaras, Dickie. Cei doi ii fac o vizita fostului sef interlop a lui Dom, Fontaine. Acesta locuieste acum in Franta, insa Dom este decis sa mearga pana la capatul lumii pentru a-si obtine recompensa. Dupa o serie de peripetii, Dom isi da seama in cele din urma ca fiica sa Evelyn, este prioritara si va face ceea ce stie el mai bine: va da viata tuturor celor din jurul sau peste cap.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DjNru5
via IFTTT

In Mintea Oamenilor (2014)

Capabil sa dezvaluie amintirile oamenilor, John Washington este angajat de o agentie de detectivi privati. Darul sau i-a permis sa rezolve numeroase cazuri, asta pana in momentul in care sotia sa s-a sinucis. Dupa moartea sotiei sale, John a intrat intr-o depresie crunta. Pentru a-l motiva, seful sau ii da o misiune ce nu implica riscuri: sa o urmareasca pe Anna Greene, singura fiica a unei familii instarite si sa afle de ce aceasta refuza sa se hraneasca. John intra in mintea si amintirile acesteia, descoperind o serie de lucruri ciudate. Anna este o fiinta extrem de inteligenta, John ajungand sa banuiasca ca este manipulat de aceasta.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VPOaKE
via IFTTT

Hai, cã sunt belea! (2018)

Renee este o tanara femeie care are o stima de sine farte scazuta si e plina de nesigurante din cauza aspectului sau fizic. Intr-un subsol din Cartierul Chinezesc, ea manageriaza un site pentru o firma de cosmetice si spera ca va reusi sa ajunga sa aiba birou pe Fifth Avenue. Cand in sfarsit se elibereaza un loc acolo, ea hotaraste sa nu aplice pentru ca in cerinte se specifica “un chip frumos”. Intr-o zi, pe cand facea niste exercitii fizice, Renee cade de pe o bicicleta si se loveste la cap, pierzandu-si cunostinta. Cand se trezeste, ea nu s-a schimbat deloc fizic, dar cumva crede despre sine ca este extraordinar de frumoasa…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KI0onj
via IFTTT

marți, 16 aprilie 2019

Traseul Mortii 2 (2014)

Un cuplu de turisti germani, Katarina Schmidt si Rutger Enqivst, traverseaza Australia, facand autostopul. Acestia viziteaza craterul de la Wolf Creek. Negasind o masina sa ii duca inapoi, decid sa isi petreaca noaptea in cort. Cei doi sunt treziti de Mick Taylor, un psihopat care le propune sa ii conduca spre cel mai apropiat camping, sustinand ca se afla intr-un parc national in care este interzisa camparea. Cei doi il refuza politicos pe Mick. Infuriat, Mick ii ataca. Katarina reuseste sa fuga dupa ce asista ingrozita la decapitarea iubitului sau, Insa, Mick o va ajunge din urma…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UGx99d
via IFTTT

Ancheta Periculoasa (2013)

Intr-o Africa de Sud ce inca poarta stigmatul apartheidului, doi politisti, Ali Sokhela, traumatizat de o copilaria nefericita si Brian Epkeen, un toxicoman, se lanseaza in urmarirea unui barbat ce a asasinat o adolescenta. O ancheta periculoasa care-i duce pe urmele traficului cu stupefiante, loc in care se poate gasi o noua substanta misterioasa, o veritabila arma chimica, destinata populatiei de culoare neagra. Misiunea lor devine din ce in ce mai dificila, cei doi fiind nevoiti sa isi infrunte demonii interiori intr-o societate aflata la rascrucea dintre civilizatie si brutalitate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2PeNLi8
via IFTTT

Acel Moment Jenant (2014)

Trei prieteni buni se afla intr-un moment critic din viata. La New York, Jason si Daniel duc o viata tipica de burlaci, fara prea mari probleme. Cei doi afla ca Mikey, cel mai bun prieten al lor urmeaza sa divorteze de sotia sa. Din dorinta de a-l sustine moral pe Mikey, Jason si Daniel fac urmatorul pact: nu se vor mai implica niciodata sentimental in vreo relatie, vor ramane mereu burlaci. Insa planul lor risca sa fie dat peste cap in momentul in care Mikey incepe sa se intalneasca cu fosta iar Daniel si Jason se indragostesc brusc. Fiecare dintre ei ajunge intr-un punct crucial in care trebuie sa decida ce vor face mai departe.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2V87DJa
via IFTTT

Paradisul Albastru (2014)

Blu, Jewel si cei trei copii duc o viata lipsita de griji la Rio de Janeiro. Blu este extrem de multumit de viata pe care o duce, fiind mai degraba un papagal de casa decat unul aventurier, iar Jewel si-ar fi dorit sa locuiasca in jungla amazoniana. Cand cei doi afla ca o parte din rudele lor traiesc in padurea amazoniana, Jewel ii propune lui Blu sa le faca o vizita, sa aiba parte de o mica aventura. Chiar daca este sceptic la inceput, Blu accepta in cele din urma. Odata ajunsi, micuta familie se integreaza foarte bine, insa in curand vor trebui sa faca fata planurilor unui explotator fara scrupule care vrea sa le distruga habitatul natural.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2XilfPO
via IFTTT

Caile Destinului (2014)

In timpul unei calatorii cu trenul, Eric o intalneste pe Patti de care se indragosteste la prima vedere. Fericirea cuplului este tulburata de trecutul militar al lui Eric. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, acesta a fost tinut prizonier de catre armata japoneza. Sub jugul unui traducator nipon, Eric a fost batut si torturat. Incapabil sa duca o viata normala, Eric intra in depresie, ajungand in pragul sinuciderii. Descoperirea locului unde locuieste fostul sau tortionar pare sa-l salveze. Pentru a se razbuna si pentru a-si linisti constiinta, decide sa-l viziteze…



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2PeLhAk
via IFTTT

Furia (2014)

Paul Maguire, impreuna cu cei doi prieteni ai sai Doherty si Cane, duc o viata de infractori. Intr-o noapte, cei trei jefuiesc un mafiot rus care tocmai se indrepta spre seful sau pentru a-i duce o suma mare de bani. Deoarece suma de bani furata este mult prea mare, cei trei decid sa plece departe. In geanta plina cu bani, Maguire pune si un pistol Tokarev. Acest lucru declanseaza furia mafiei ruse, cei trei hotarand sa stea ascunsi pana cand se linistesc apele. Dupa 17 ani, Paul este un alt barbat: are o afacere legala, este casatorit si are o fiica. Cand Paul afla ca fiica sa a fost rapita, Paul ii cheama pe Doherty si Cane pentru a-l ajuta sa o gaseasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2v6vzht
via IFTTT

Intoarcerea (2014)

Umanitatea sufera de o epidemie virala care transforma oamenii in zombii. Virusul poate fi stapanit datorita unui tratament, insa stocurile mondiale se vor epuiza in curand. Cei care sunt deja contaminati, cunoscuti sub numele de Cei Intorsi, au nevoie de o injectie odata la 36 de ore pentru a ramane umani. Kate, medicul care se ocupa de persoanele infectate, isi pune urmatoarea intrebare: pana unde este gata sa mearga pentru a-si salva sotul? Secrete, tradare si oportunism…acestea devin cuvintele de ordine pentru oameni dar si pentru o societate aflata in declinul provocat de panica.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2v7kjSb
via IFTTT

O Dragoste Nebuna (2013)

Augusta este o femeie ce sufera de depresie. Sotul ei a parasit-o pentru o alta femeie, lasand-o singura. Baietii sai sunt extrem de ingrijorati pentru mama lor. Fiul cel mic isi suna fratele care se intoarce acasa, fiind plecat la studii. Intr-o zi, Henry o cunoaste pe Bette, de care se indragosteste la prima vedere. Bette se muta in casa lui Augusta si reuseste, datorita optimismului si poftei sale de viata, sa-i trezeasca la viata pe membrii familiei. Seful lui Henry incepe sa-i dea Augustei tarcoale, fiind determinat s-o cucereasca.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2Pdosxc
via IFTTT

luni, 15 aprilie 2019

Cine trage sforile? (2018)

In insoritul Los Angeles unde marionetele sunt considerate niste cetateni de clasa inferioara de catre oameni, Phil – primul detectiv-marioneta din cadrul Departamentului de Politie al Los Angelesului care s-a reprofilat intr-un detectiv particular – se regaseste atras intr-o lume plina de mister si crima atunci cand un criminal sadic necunoscut ii vaneaza pe membrii faimosului sitcom al anilor ’80. Pentru a avea o sansa in a rezolva acest caz tulburator, Phil trebuie sa ingroape securea razboului si sa se reuneasca cu fosta lui partenera umana pe nume Connie. Cu toate acestea, niste actori inocenti intra si ei in scena. Va reusi acest duo neobisnuit sa gaseasca raspunsul inainte de a fi prea tarziu?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2DhcsFZ
via IFTTT

Soldatul (2018)

Rusty este un soldat ce face parte din unitatea Navy SEAL si depune eforturi in a reusi sa pastreze un echilibru intre viata de familie si cea de soldat. El lupta zi de zi pentru a nu trece peste linia dintre realitate si cosmarurile ce il bantuie ca urmare a Sindromului Post Traumatic de care sufera din cauza ororilor la care a asistat pe fronturile de lupta. Fiind dedicat trup si suflet echipei sale si indeplinirii misiunilor in care este implicat, el este dispus chiar sa faca sacrificiul suprem pentru a-si ajuta si proteja colegii si fratii de razboi.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2UWPVsj
via IFTTT

Liniste Asurzitoare (2019)

Filmul prezinta povestea unei familii care se straduieste sa supravietuiasca intr-o lume terorizata de o specie primara foarte periculoasa si letala ce a evoluat vreme de multe milioane de ani in intunericul bezna dintr-un sistem subteran de pesteri. Aceste creaturi supravietuiesc vanandu-si prada folosindu-se doar de simtul auzului, deoarece nu au capacitatea sa vada din moment ce au trait tot timpul in intuneric. Pe masura ce familia cauta sa se refugieze intr-un loc despre care cred ca este sigur, ei incep sa se gandeasca la viitor, la cel fel de lume va mai ramane dupa ce aceste creaturi vor termina de devorat si vor putea sa iasa la suprafata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2KOXgX8
via IFTTT

miercuri, 10 aprilie 2019

Fiul Lui Dumnezeu (2014)

Filmul prezinta povestea Lui Isus Hristos, de la nasterea SA, pana la Crucificare si Inviere. In timpul vietii Sale, a facut o multime de lucruri minunate, pe care oamenii le considerau miracole. In acest film, regizorul si-a propus sa prezinte biografia celui mai faimos om de pe planeta. Cel mai probabil, filmul va naste o multime de controverse in randul credinciosilor si oamenilor obisnuiti, pentru ca tot ce este prezentat, se bazeaza cel mai mult pe presupuneri.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P1261P
via IFTTT

Capitanul America: Razboinicul Iernii (2014)

Seria evenimentelor care il au in centru pe celebrul erou din Al Doilea Razboi Mondial, readus la viata pentru a lupta alaturi de camarazi, continua. Capitanul America incearca sa duca o viata linistita in timpurile moderne. Dupa ce un agent SHIELD este atacat de un dusman al guvernului, Capitanul America este angajat intr-o noua misiune. Alaturi de Vaduva Neagra, Capitanul va trebui sa afle adevarul din spatele conspiratiilor, inainte sa fie mult prea tarziu.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uVR4ld
via IFTTT

Vulcanul Exploziv (2014)

Actiunea filmului este plasata in anul 79 cand Milo, un sclav devenit un gladiator de neinvins, se lanseaza intr-o cursa contra cronometru pentru a-si salva marea dragoste, pe Cassia, fiica frumoasa a fostului sau proprietar, casatorita fara voie cu un corupt senator roman. Vezuviul incepe sa erupa, Milo, aflat pe o nava in drum spre Napoli, trebuie sa ajunga la Cassia inainte ca intreg orasul Pompei sa se prabuseasca in jurul sau. Va reusi Milo sa ajunga la timp, inainte ca lava aprinsa sa cuprinda intreg orasul Pompei?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P3slo6
via IFTTT

Diferit (2014)

Intr-un viitor apropiat, societatea este divizata in cinci categorii, delimitate in functie de personalitatea fiecarui individ in parte. Chiar daca la prima vedere Tris pare o fata obisnuita, aceasta afla socata ca nu i se poate defini o singura calitate. Drept urmare nu poate apartine niciunui grup. Persoanele care nu se incadreaza in vreun grup sunt considerate ‘divergente’. Tris afla faptul ca se doreste distrugerea acestor divergenti, aceasta fiind nevoita sa afle de ce sunt considerati periculosi inainte sa fie mult prea tarziu. In ciuda legilor stricte, Tris este determinata sa isi descopere adevarata indentitate.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uZriwc
via IFTTT

Imigranta (2013)

In 1920, Ewa Cybulski si sora sa Magda, doua tinere ce au parasit Polonia natala, ajung in Ellis Island. Magda, care sufera de tuberculoza este plasata imediat in carantina. Ewa, deznadajduita, este reperata rapid de Bruno Weiss, un proxenet ce o ia sub aripa sa. Barbatul, cu un farmec aparte, o gazduieste si ii propune sa lucreze pentru el. In schimb, ii promite ca o va ajuta pe sora sa se faca bine. Ewa, disperata, accepta sa se prostitueze. Cand Ewa il intalneste pe Orlando, un iluzionist, verisorul lui Bruno, isi mai recapata putin speranta. Dar Bruno,indragostit de Ewa, devine gelos pe verisorul sau.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P42TyX
via IFTTT

Ziua Muncii (2014)

De cand parintii sai s-au despartit, Henry locuieste impreuna cu mama sa, Adele, intr-o casa precara. Aceasta din urma este atat de traumatizata de despartire, incat s-a izolat de toata lumea si abia ca mai iese din casa. Intr-o zi, cand cei doi se afla la cumparaturi, un barbat ranit ii ia ostatici si le cere sa il ascunda acasa la ei. Este vorba de Frank Chambers, un detinut ce tocmai a evadat, cautat de politie. In weekendul ce avea sa-i gaseasca impreuna, Frank face cateva reparatii in jurul casei, ajuta la gatit si intre cei trei se dezvolta o complicitate neprevazuta, care ii va marca pentru totdeauna.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P1B3Ub
via IFTTT

50K Dolari si o Poveste de Dragoste (2014)

Ross afla socat ca sufera de cancer la creier in faza terminala si ca mai are doar sase saptamani de trait. Fratele sau Seth, logodit recent, ii ofera acestuia suma de 50.000$ pentru a pleca intr-o ultima vacanta si pentru a profita din plin de ultimele zile din viata. Planurile celor doi se complica cand Ross invita o prostituata sa se alature grupului, sa se dea drept iubita sa. Logodnicei lui Seth nu ii place deloc ideea iubitului sau cu atat mai mult cu cat banii erau economisiti pentru nunta lor…Ross isi sa seama in curand ca s-a indragostit de prostituata.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uXokIX
via IFTTT

luni, 8 aprilie 2019

13 Pacate (2014)

Elliot este un vanzator stralucit dar fara noroc. Acesta a adunat o multime de datorii tocmai acum cand urmeaza sa se casatoreasca. Intr-o zi, Elliot primeste un telefon care il informeaza ca a fost ales sa participe in cadrul unui joc misterios ce implica o camera ascunsa. Pentru ca Elliot sa primeasca premiul cel mare, suma de 5 milioane de dolari, trebuie sa indeplineasca un numar de 13 sarcini. In timpul jocului, Elliot descopera ca nu este singurul participant, ceilalti concurenti avand sarcina sa faca jocul mai terifiant.Daca esueaza, Elliot va trebui sa suporte consecintele infricosatoare.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2FYZDAP
via IFTTT

Razboi cu Extraterestrii (2019)

O unitate de elita a Fortelor Speciale militare este desemnata sa se ocupe de o misiune periculoasa ce are implicatii extraterestre. Numai ca patru dintre acesti oameni ajung sa fie acuzati de oficialitatile guvernamentale de faptul ca ar fi ascuns anumite descoperiri pe care le-au facut. Nu putini sunt cei care au disparut in timp ce lucrau in aceasta zona misterioasa, insa atunci cand unitatea militara porneste in misiune ei sunt asteptati de catre o forma de viata extraterestra dornica sa-i devoreze. Cei patru vor fi pusi in situatia de a da dovada ce curaj maxim si sa evite o mare catastrofa.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2P1cqHe
via IFTTT

Zi de nastere mortala 2 (2019)

Dupa evenimentele ingrozitoare pe care le-a trait in primul film, Tree Gelbman se regaseste in acelasi camin ca si atunci si e fericita ca inca mai traieste. Totusi, colegul de camera al lui Carter, Ryan, sustine ca este si el chinuit de aceeasi zi paradoxala care se tot repeta si in care un criminal sarit de pe fix il omoara in mod repatat. Sub aceste auspicii, o incercare timida de a se confrunta inca o data cu aceasta provocare o va trimite pe Tree inapoi de unde a plecat si devine iarasi captiva in bucla temporala plina de sange. Cate morti o vor desparti pe Tree de o zi de nastere cu adevarat fericita?



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2IlYS7R
via IFTTT

Scapa, daca poti! (2019)

Sase straini sunt recrutati pentru un experiment care ar urma sa le aduca o gramada de bani, insa lucrurile sunt ceva mai complicate decat par la prima vedere. Cele sase persoane primesc niste cutiute negre misterioase in care se afla bilete la o camera de evadare captivanta unde vor putea sa castige o suma mare de bani. Fiind incuiati in cateva camere unde conditiile de trai sunt foarte dificile, cei sase participanti realizeaza curand faptul ca in spatele acestei camere de evadare se afla niste secrete obscure si ca sa iasa cu bine din ea vor trebui sa lupte din greu.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2VvfTQx
via IFTTT

Ultimul Baiat (2019)

Cand lumea ajunge aproape de sfarsitul existentei sale, iar planeta se afla pe punctul de a deveni un loc pustiu de viata, o mama aflata in pragul mortii isi incurajeaza baiatul adolescent sa porneasca intr-o calatorie de unul singur catre un loc despre care se aude ca orice dorinta poate sa fie indeplinita. Pe parcursul calatoriei sale baiatul ajunge sa se mai intalneasca si cu alti cativa supravietuitori care il ajuta si il insotesc spre destinatia pe care isi doreste s-o atinga.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uWjmfa
via IFTTT

Bun-venit in Marwen (2018)

In data de 8 aprilie 2000, un artist aspirant pe nume Mark a cazut victima unei agresiuni violente atunci cand cinci barbati l-au atacat si l-au batut cu bestialitate, lasandu-l la pamant aproape mort. Din cauza acestei agresiuni, Mark a suferit leziuni cerebrale severe si nu isi mai aminteste aproape nimic din trecutul sau. Intr-o tentativa disperata de a-si recapata amintirile, Mark isi construieste un sat in miniatura care arata ca pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial si pe care-l numeste drept Marwen. Din pacate pentru el, demonii interiori se intorc pentru a-l bantui atunci cand i se cere sa depuna marturie impotriva celor cinci agresori ai sai.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2OVFGz3
via IFTTT

Clara (2018)

Filmul prezinta povestea lui Bruno, un astronom care si-a facut principal scop in cariera si nu numai din cautarea semnelor de viata dincolo de planeta Pamant. Fiind convins de faptul ca universul este un loc intunecat si solitar, Bruno se intalneste cu o fata pe nume Clara care este la fel de fascinata ca si el de explorarea universului si minunile din spatiul cosmic. Clara este o artista care transpune prin arta fascinatia fata de univers si datorita colaborarii lor atipice se face o conexiune adanca intre ei si ajung sa faca o descoperire astronimica profunda.



from Filme online 2019 hd gratis subtitrate in limba romana http://bit.ly/2uR1Xor
via IFTTT