sâmbătă, 29 decembrie 2018

Loserii de la seral (2018)

Neputand sa se concentreze la un examen foarte important la liceu, in anul 2001, Teddy hotaraste sa renunte la scoala. Multi ani mai tarziu, in zilele noastre, el lucreaza ca vanzator de gratare si are o relatie cu o femeie bogata pe nume Lisa, dezvoltandu-si o strategie financiara bine pusa la punct care ii permite sa mentina iluzia cum ca o duce mai bine decat este in realitate. Cu toate acestea, viata lui este data peste cap cand afla ca trebuie sa preia controlul asupra unui magazin atunci cand actualul proprietar se retrage. Cand o cere de sotie pe Lisa in magazin, Teddy declanseaza accidental o explozie si totul o ia razna, viata lui transformandu-se intr-o nebunie totala.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2QauBJo
via IFTTT

miercuri, 26 decembrie 2018

Omul Apelor (2018)

Nascut de o printesa din Atlantis, o natiune subacvatica, insa parasit imediat dupa nastere, Arthur este crescut de catre consilierul de nadejde al acesteia, Nuidis Vulko, spre a deveni un razboinic redutabil. Cu toate acestea, Arthur este respins de catre cei din Atlantis deoarece nu este „pur”, tatal sau fiind un pamantean. In cele din urma el este nevoit sa plece din Atlantis. In momentul in care fratele sau vitreg si actual rege in Atlantis, se foloseste de un incident pentru a declara razboi pamantenilor, Arthur se uneste cu fiica unui inamic de-al sau pentru a impiedica acest razboi si a salva ambele natiuni din a suferi pierderi imense.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2EQDCWD
via IFTTT

marți, 25 decembrie 2018

Orbeste (2018)

O mama panicata isi informeaza cei doi copii ca vor fi nevoiti sa plece intr-o calatorie foarte periculoasa si le spune ca orice ar fi, orice s-ar intampla, nu trebuie sa se dezlege la ochi, altfel vor muri. In urma cu cinci ani, cand Malorie era gravida, ea discuta putin cu sora ei despre o stire referitoare la o sinucidere in masa si un haos care s-a produs in Europa. Totusi, Malorie considera stirea irelevanta pentru ea. Mai tarziu, cand se afla la doctor, ea este martora unei sinucideri inexplicabile si realizeaza ca stirea cu pricina este mult mai aproape de ea decat se astepta. Cand haosul si confuzia erupe in orasul lor, Malorie si sora ei incearca sa se refugieze in casa celei din urma. In cele din urma, ea si un alt supravietuitor ajung la concluzia ca problema ar putea fi reprezentata de o entitate necunoscuta care prin simpla vedere a acesteia ii face pe oameni sa se sinucida.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2Sg0su4
via IFTTT

vineri, 21 decembrie 2018

Johnny English loveste din nou (2018)

Din cauza unui atac cybernetic ce a expus identitatea tuturor spionilor activi ai agentiei britanice MI7, coducatorii sunt nevoiti sa readuca in activitate agentii retrasi pentru a se ocupa de gasirea celor vinovati. Printre acestia se afla si celebrul Johnny English, cel care instruieste tineri spioni sub acoperirea functiei de profesor de geografie. Cand se duce in Franta impreuna cu vechiul sau partener, el intalneste o femeie care ii ia mintile si, chiar daca planeaza suspiciuni asupra ei cum ca ar fi agent dublu, el refuza sa ia in calcul dovezile care-i sunt prezentate si pune in pericol intreaga misiune.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2EEo07G
via IFTTT

joi, 20 decembrie 2018

Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald (2018)

In timp ce era transferat de la o inchisoare din America spre a fi judecat in Londra pentru crimele pe care le-a comis, vrajitorul malefic Gellert Grindelwald reuseste sa evadeze fiind ajutat de un om de incredere din interiorul organizatiei ce-l tinea captiv. Trei luni mai tarziu, in Londra, Newt incearca sa isi recupereze dreptul de calatorie libera dupa ce si l-a pierdut din cauza incurcaturilor care s-au petrecut anterior in New York. El este anuntat ca i se va permite asta daca o sa ajute la gasirea lui Credence Barebone, ultimul dintr-o lunga generatie de vrajitori cu sange pur.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2EA8rxZ
via IFTTT

marți, 18 decembrie 2018

Cursa (2018)

Filmul este o poveste tintita asupra societatii tot mai obsedate de tehnologie. In momentul in care James, un tanar care isi foloseste masina pe post de taxi ocazional, ceva in genul Uber, il preia pe charismaticul si manipulatorul Bruno pentru a-l duce la o destinatie pe care acesta o doreste, el se lasa convins de pasager sa mearga sa preia o alta persoana care i-a fost sofer in trecut. Cei doi merg dupa acest sofer, o fata pe nume Jessica, iar imediat ceea ce trebuia sa fie o noapte normala in Los Angeles devine un razboi psihologic pentru supravietuire.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2BtCCUt
via IFTTT

duminică, 16 decembrie 2018

Operatiunea Hunter Killer (2018)

Submarinul American USS Tampa Bay dispare în adancurile oceanului dupa ce se afla intr-o misiune de recunoastere a unui submarin rusesc. Amiralul Fisk trimite un alt submarin pentru a investiga si a descoperi cauzele acestei disparitii, insa in acelasi timp se desfasoara si o alta operatiune a celor din Navy Seal. Ei trebuie sa observe anumite desfasurari de forte care se pun in practica la o baza navala ruseasca, insa ei ajung sa fie martorii unei lovituri de stat din partea Ministrului Apararii care doreste sa ia locul presedintelui in functie si sa inceapa un razboi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Em2MeV
via IFTTT

sâmbătă, 15 decembrie 2018

Scriitoarea din umbra (2018)

La inceputul secolului 20, Colette este o femeie a carei voce interioara de scriitoare i-a fost reprimata din totdeauna. Ea este dispusa sa faca tot ce este posibil sa isi promoveze talentul de scriitoare si sa se bucure de succesul care i se cuvine. Ea provine dintr-un sat micut si se marita cu un parizian charismatic si dominant cunoscut doar drept „Willy”, care este mai in varsta decat ea. Sub aceste auspicii, ea este initiata in stilul de viata boem din Paris unde apetitul sau creativ este declansat si aprofundat. Fiind gata sa capitalizeze talentul sau, Willy o convinge pe sotia lui sa scrie romane si ii sugereaza sa semneze cu numele lui. Succesul unuia dintre romanele sale il transforma pe Willy intr-un scriitor faimos, iar cei doi devin o atractie principala printre celebritatile vremii. Insa pe parcursul timpului, lipsa de recunoastere a muncii sale incepe sa o frustreze pe Colette.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2zUsXGv
via IFTTT

vineri, 7 decembrie 2018

Legenda Junglei (2018)

Povestea readuce la viata povestea puiului de om pe nume Mowgli a carui familie a fost ucisa in jungla si el ajunge sa fie crescut de catre o familie de lupi din jungla Indiana. Pe masura ce micul om invata, uneori pe calea cea grea, regulile care guverneaza aceasta jungla, fiind sub tutela stricta a panterei negre pe nume Bagheera si a unui urs pe nume Baloo, micul Mowgli este acceptat de aproape toate animalele din jungla cu exceptia unuia singur; fiorosul tigru bengalez Shere Khan. Insa s-ar putea sa existe pericole chiar si mai mari care pandesc in jungla in timp ce Mowgli ajunge sa se confrunte cu originile sale umane.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2G4vBPp
via IFTTT

joi, 6 decembrie 2018

Un Print de Craciun: Nunta Regala (2018)

Filmul o are in centrul atentiei pe Amber, o jurnalista care ajunge sa se indragosteasca de un print pe nume Richard. Ea s-a intalnit cu el deoarece trebuia sa faca un reportaj despre el pe care sa-l publice in ziarul unde lucreaza, dar a ajuns sa devina una dintre protagonistele principale. Evenimentele se desfasoara la un an dupa ce Amber l-a ajutat pe Richard sa isi securizeze coroana, iar cei doi urmeaza acum sa isi oficializeze relatia printr-o nunta regala de Craciun – insa planurile lor sunt puse in pericol atunci cand Amber incepe sa aiba indoieli referitor la capacitatile sale de-a prelua rolul de Regina, iar Richard intampina la randul sau probleme politice severe.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2AXvNu5
via IFTTT

marți, 4 decembrie 2018

O Petrecere Monstruoasa (2018)

Povestea filmului are in centrul atentiei trei hoti care au in minte sa dea o mare lovitura menita sa le asigure un trai fara griji pentru tot restul vietii. Insa aceasta lovitura este una foarte indrazneata si, chiar daca la prima vedere victimele par sa fie niste bogatasi naivi ei realizeaza curand ca aparentele sunt inselatoare. Mergand la o vila impozanta din Malibu acolo unde are loc o petrecere unde sunt invitati tot felul de bogatasi, cei trei hoti se dau drept ospatari si intentioneaza sa-i jefuiasca pe oaspeti, doar ca isi dau seama imediat cat de periculosi sunt acesti oaspeti si vor trebui sa lupte pentru a scapa ei cu viata dintr-o situatie critica.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2zIK51F
via IFTTT

luni, 3 decembrie 2018

Mica sirena (2018)

Bolnavicioasa Elle locuieste alaturi de unchiul ei grijuliu din momentul incare parintii ei au murit. Ea are o boala pe care niciun doctor nu poate sa o diagnosticheze, insa este tinuta cu moralul sus de credinta ei copilareasca in sirene si alte creaturi fanteziste. Cam este un reporter care este trimis de editorul sau in Mississippi pentru a investiga anumite afirmatii referitoare la un „elixir magic de vindecare”, iar Elle il urmeaza indeaproape. Acest elixir despre care localnicii jura ca a vindecat orice se pare ca ar fi apa in care se afla o sirena pe nume Elizabeth. O sirena „reala” insista Elle, spre exasperarea unchiului ei mult mai rational.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2EbLfXA
via IFTTT