joi, 29 noiembrie 2018

Vaduva Chineza (2018)

In anii ’40, atacul japonezilor de la Pearl Harbor a afectat profund moralul americanilor. Presedintele Americii de la acea vreme, Roosevelt, a hotarat sa riste totul si sa bombardeze capitala Japoniei, ridicand sperantele sperantele cetatenilor cu privire la deznodamantul Razboiului. Trupele de escadrila ale Americii, conduse de Locotenent-Colonelul Jimmy Doolittle pornesc intr-o misiune foarte indrazneata. Dupa ce isi completeaza misiunea primita, mai multi piloti sunt obligati din cauza lipsei de combustibil sa aterizeze fortat undeva pe coasta, aproape de Zhejiang. Un tanar pilot pe nume Jack Turner a fost salvat de catre o vaduva locala pe nume Ying, care si-a riscat propria ei viata sa-l ajute pe americanul ranit, luandu-l la ea acasa. Desi cei doi nu se inteleg verbal, niciunul nestiind limba celuilalt, ei se indragostesc unul de altul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2DQPiaF
via IFTTT

miercuri, 28 noiembrie 2018

Asiatici Nebuni de Bogati (2018)

Rachel este o chinezo-americana din New York ce isi insoteste iubitul Nick la nunta celui mai bun prieten al acestuia care va avea loc in Singapore. Fiind pe deoparte incantata ca o sa viziteze Asia pentru prima data in viata, dar pe de alta parte emotionata cu privire la intalnirea cu familia lui Nick, Rachel este total luata prin surprindere sa afle ca Nick a omis sa mentioneze cateva aspecte cheie despre viata lui. Din cate se pare, el este nu doar fiul uneia dintre cele mai bogate familii din tara, dar este si printre cei mai doriti burlaci. Fiind iubita lui Nick o transforma pe Rachel in tinta tuturor damelor din inalta societate care o invidiaza la maximum. Si, mai rau decat atat, ea nu este nici pe placul mamei lui Nick!



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2FKpJL5
via IFTTT

marți, 27 noiembrie 2018

Misterul ceasului din perete (2018)

Lewis, in varsta de doar zece ani, si-a pierdut parintii in mod subit din cauza unui teribil accident, iar acum el ajunge sa traisca alaturi de unchiul sau, singura ruda care i-a mai ramas, iar la scurt timp dupa sosirea la casa unchiului sau el descopera faptul ca acesta este, de fapt, un vrajitor, iar vecina si prietena lui, Florence, este si ea vrajitoare. Unchiul pustiului incearca sa dezlege misterul unui ceas ascuns in peretele casei de fostul proprietar, un vrajitor malefic. Acest ceas a fost construit folosindu-se magie neagra si este un fel de cronometru prevestind Apocalipsa. El a murit inainte de a-l termina, iar vrajitorul l-a ascuns intr-un perete. Acum, Lewis si unchiul sau incearca sa gaseasca acest ceas inainte de-a ajunge cronometrul la sfarsit si a distruge lumea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2E15S8D
via IFTTT

luni, 26 noiembrie 2018

Micul Strain (2018)

Doctorul Faraday provine dintr-o familie săracă, mama lui fiind menajera unei reşedinţe importante, iar ei şi-a construit o carieră de doctor într-o comunitate mică unde este apreciat şi respectat. În timpul verii anului 1948, el este chemat să acorde îngrijiri medicale unui pacient de la reşedinţa Hundreds Hall, acolo unde a lucrat în trecut şi mama lui. Reşedinţa s-a aflat în posesia familiei Ayer vreme de mai mult de două secole, însă acum se află într-un declin vizibil şi locuitorii săi, mama, fiul şi fiica, sunt terorizaţi de ceva mai mult decât problemele zilnice. În timp ce se ocupă de pacient, Faraday este şocat să observe cât de apropiată şi tulburătoare este povestea familiei cu povestea lui.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2SbIloz
via IFTTT

sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Cronicile Craciunului (2018)

Filmul prezinta povestea fratilor Kate si Teddy care pun la cale impreuna sa il prinda pe Mos Craciun in momentul in care vor veni la ei si sa il filmeze in timp ce le lasa cadourile. Insa acest plan de-al prinde in fapt pe Mos Craciun se transforma pentru cei doi frati intr-o aventura epica si neasteptata la care orice copil viseaza cel putin o data in viata. Dupa ce pandesc sosirea lui Mos Craciun, cei doi se furiseaza in sania lui si provoaca prabusirea acesteia, punand in pericol insusi Craciunul. Pe masura ce noaptea lor nebuna se desfasoara, Kate si Teddy ajung sa lucreze impreuna cu Mos Craciun si Elfii sai loiali pentru a salva Craciunul inainte de-a fi prea tarziu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KuWTNw
via IFTTT

vineri, 23 noiembrie 2018

Infinitul (2018)

Scapand in urma cu zece ani dintr-un cult periculos ce era cat pe ce sa-i faca sa-si piarda viata, doi frati intampina probleme de adaptare in ciuda anilor care s-au scurs de la acele incidente. Unul considera acele momente ca fiind traumatizante, insa celalalt este de parere ca oamenii de acolo formau o comunitate placuta si inofensiva. In momentul in care primesc o caseta video ce contine un mesaj criptat, cei doi frati merg sa cerceteze sa vada ce s-a mai intamplat cu acea comunitate, iar de indata ce sosesc acolo ei sunt pusi in fata unor fenomene inexplicabile care-i fac sa-si aminteasca motivele pentru care au incercat sa stea cat mai departe de acest cult.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Qn8js9
via IFTTT

miercuri, 21 noiembrie 2018

La mica distanta (2018)

Collin trebuie sa treaca bine peste ultimele sale trei zile de proba pentru a primi sansa unui nou inceput. El si cel mai bun prieten al sau din copilarie, un adevarat creator de probleme, Miles, sunt pusi in situatia de-a vedea cum vechiul cartier devine un loc trendy. Cand un eveniment important il face pe Collin sa nu poata ajunge sa semneze condica obligatorie cei doi barbati se straduiesc sa isi mentina prietenia pe masura ce peisajul social se schimba radical si expune diferentele dintre ei. Aceasta este o poveste despre prietenie si intersectia dintre rasa si clasa sociala care se desfasoara in Oakland.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Abpa6N
via IFTTT

luni, 19 noiembrie 2018

Un Schimb Regal (2018)

Stacy se pregateste impreuna cu prietenul si colegul ei de munca, Kevin, pentru o competitie de facut prajituri cu ocazia Craciunului care va veni peste o saptamana. In timp ce se afla la Belgravia sa participe la acest concurs, Stacy este socata sa o intalneasca pe Ducesa Margaret care ii seamana din punct de vedere fizic la perfectie. Cele doua sunt nedumerite la inceput, dar apoi se imprietenesc si se pun de acord sa faca schimb de roluri pentru cateva zile. Insa aceasta joaca si iesire din cotidian se transforma in ceva mai mult atunci cand Margaret se indragosteste de Kevin, iar Stacy de Printul Belgraviei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KgFCr3
via IFTTT

sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Operatiunea Manila (2018)

După ce supravieţuieşte măcelului întregii sale echipe atunci când un raid pe care îl efectuau asupra unor traficanţi de droguri s-a sfârşit tragic din cauza poliţiştilor corupţi, agenta specială de la anti-drog Nina Manigan este dornică să se ia la trântă cu cartelurile de droguri care au preluat controlul asupra oraşului Manila. Numai că atunci când noua ei misiune din cel mai periculos cartier al acestui oraş ajunge din nou pe muchie de cuţit, cetăţenii civili încep să se întoarcă împotriva agenţilor. Prinşi între găştile brutale de traficanţi de droguri şi cetăţenii însetaţi de sânge, singura lor opţiune de-a supravieţui este aceea de-a se lupta cu ei şi transformă una dintre străzile claustrofobe într-o simfonie a violenţei apocaliptice.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2DtV0iJ
via IFTTT

joi, 15 noiembrie 2018

Mara (2018)

Kate este psiholog criminalist care primeste sarcina de a investiga uciderea unui barbat despre care se presupune ca ar fi fost sugrumat in timp ce dormea de propria lui sotie, iar singurul martor la aceasta presupusa crima este doar fetita lor in varsta de opt ani, Sophie. In timp ce Kate aprofundeaza acest caz si patrunde in adancul misterului, ea descopera faptul ca un demon antic ar putea sa fie responsabil de aceasta crima – despre el cunoscandu-se faptul ca isi ucide victimele in timp ce dorm. Drept urmare, Kate are la randul ei niste experiente si simptome infioratoare precum toate celelalte victime ale demonului de pana acum si ajunge intr-un adevarat cosmar din care incearca sa se salveze si sa o ajute pe Sophie inainte de-a adormi din nou.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QLTxba
via IFTTT

marți, 13 noiembrie 2018

Craciun cu Priveliste (2018)

In acest Craciun, resortul de schi din Thunder Mountain este luat cu asalt de oamenii incantati la aflarea vestii cum ca faimosul bucatar Shane Roarke a fost numit noul bucatar-sef al restaurantului din acest resort. In ciuda faptului ca majoritatea oamenilor sunt entuziasmati de sosirea lui, nu acelasi lucru se poate spune si despre Clara Garrison, ba din contra, ea fiind mai concentrata asupra reechilibrarii sale din punct de vedere financiar dupa o tentativa esuata de a deschide propriul sau restaurant in oras. Cum calea lor se intrepatrunde in mod constant, va reusi pasiunea lor pentru gatit sa ii aduca impreuna sau secretele ii vor tine la distanta?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Q3Z6EZ
via IFTTT

duminică, 11 noiembrie 2018

Proasta crestere a lui Cameron Post (2018)

Cameron pare sa fie o adolescenta perfecta, insa dupa ce este prinsa cu o colega de-a ei si buna prietena facand dragoste in noaptea balului pe bancheta din spate a masinii, ea este trimisa de catre matusa sa, care o are in grija dupa moartea parintilor, la un centru unde sunt „tratati” adolescentii care au tendinte homosexuale. Ajunsa la acel centru, Cameron este supusa unei discipline de fier, unor metode dubioase pentru a o „scapa” de aceasta homosexualitate si cantecelor Crestine-Rock, numai ca acest loc deloc obisnuit pentru ea se dovedeste un acces neobisnuit intr-o comunitate de homosexuali. Pentru prima oara in viata, Cameron se conecteaza cu persoane ce au aceleasi orientari precum ea si este capabila sa isi gaseasca locul printre alti proscrisi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2zK72AJ
via IFTTT

sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Regele Proscris (2018)

Filmul prezinta povestea reala a unui rege care se transforma din nobil invins intr-un erou proscris in vremea ocupatiei opresive a Scotiei medievale de catre Edward I al Angliei. In ciuda consecintelor grave, Robert este hotarat sa-si recapete coroana si teritoriul, astfel ca aduna un grup de barbati loiali si dornici de razboi pentru a riposta impotriva maretei armate conduse de tiranul Edward si baiatul volatil al acestuia, Printul Tarii Galilor. Robert isi conduce restransul grup de razboinici intr-un asediu plin de verva si pasiune, riscandu-si viata pentru a recupera ceea ce le apartine de drept.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QAfp9s
via IFTTT

vineri, 9 noiembrie 2018

Inruditi (2018)

Eli este un tanar care isi castiga greu traiul intr-un Detroit in paragina, furand metale din cladiri abandonate pentru a face rost de bani. Intr-o zi, Eli este uluit sa descopere o veche fabrica in care se afla mai multi combatanti morti echipati cu niste armuri futuriste. El fuge imediat cand unul dintre ei are un ultim spasm de viata care-l sperie cumplit. Intorcandu-se mai apoi, el nu mai gaseste acolo niciun trup, dar acestia au lasat in urma lor un obiect ce pare sa fie o arma din viitor. El o fura si incearca sa se foloseasca de capacitatile sale pentru a-si ajuta fratele, insa ajunge atat el cat si fratele sa fie urmariti de agenti guvernamentali si fiinte nepamantesti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qCVbAB
via IFTTT

joi, 8 noiembrie 2018

Christopher Robin si Winnie de Plus (2018)

Micutul Christopher Robin a ajuns acum om mare si a intrat in randul adultilor avand o familie proprie si concentrandu-se pe locul sau de munca in incercarea de-a avea o viata implinita atat el cat si familia lui. Dar cumva aceasta viata de adult nu este una tocmai pe placul lui, nu se simte complet implinit in rolul acesta care i-a fost rezervat de viata, iar in momentul in care se reintalneste cu vechiul sau prieten al copilarie, Winnie, ursuletul de plus, acesta il readuce in fabuloasa lui copilarie pentru a se intoarce in Acre Wood si a-l ajuta pe pufos sa isi gaseasca niste prieteni pierduti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2z1sphA
via IFTTT

miercuri, 7 noiembrie 2018

Spionul care mi-a dat papucii (2018)

Audrey si Morgan sunt doua prietene foarte bune care locuiesc in Los Angeles si sunt trecute de varsta de 30 de ani. Viata monotona a celor doua este aruncata pe neasteptate intr-o conspiratie internationala in momentul in care fostul iubit al lui Audrey isi face aparitia la ea acasa si ii marturiseste ca pe urmele sale se afla o echipa de asasini periculosi care doresc sa il ucida. Surprinzandu-se chiar si pe ele insele, cele doua femei nu stau prea mut pe ganduri si intra in actiune, fiind apoi urmarite la randul lor prin intreaga Europa de acei asasini si de un agent britanic suspicios-dar-fermecator. In tot acest timp, ele incearca sa puna la cale un plan de-a salva intreaga lume.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2SV1Anl
via IFTTT

marți, 6 noiembrie 2018

Demonul iti vrea fiul (2018)

Mary este o femeie însărcinată cu gemeni, însă a rămas singură deoarece bărbatul cu care a conceput copiii nu a dorit să îşi asume responsabilitatea şi a dat-o la o parte din viaţa lui. Când vine vremea să nască apar nişte complicaţii şi doar unul dintre cei doi bebeluşi rămâne în viaţă. Ulterior, Mary este acaparată de sentimente diverse şi este afectata de o nevroza severa. In timp ce isi ingrijeste bebelusul ramas in viata, ea incepe sa suspecteze faptul ca exista ceva, o entitate supranaturala, care i-a ales copilul si vrea cu orice pret sa i-l fure.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2APYM44
via IFTTT

luni, 5 noiembrie 2018

Lupta pentru Marseilles (2018)

In urma cu 20 de ani, un grup de tineri cunoscuti drept „Five Fingers” au luptat pentru micutul lor orasel atunci cand politia ii opresa cu brutalitate. Tau, unul dintre membrii acestui grup, a omorat doi ofiteri de politie si a fugit, lasandu-si in urma prietenii si fratii, insa actiunile sale au declansat un conflict care va schimba totul. 20 de ani mai tarziu, Tau este eliberat din puscarie si este acum un nelegiuit temut de toti. Insa el este plin de cicatrici sufletesti si a ales sa renunte la violenta luand drumul pocaintei, intorcandu-se acasa cu dorinta de-a se reconecta cu cei pe care i-a lasat in urma. La prima vedere el gaseste orasul in pace, iar camarazii lui sunt lideri proeminenti in oras, insa aparentele sunt inselatoare, iar Tau va trebui sa termine ceea ce a inceput in urma cu 20 de ani.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Qlz1hq
via IFTTT

duminică, 4 noiembrie 2018

Umbra Legii (2018)

In anul 1921, apele erau foarte tulburi in Spania, iar un fost veteran de razboi reprofilat in politist este trimis de superiorii lui sa mearga in Catalonia pentru a se ocupa de localizarea unui mare transport de armament care se pare ca a fost deturnat de catre anarhistii revolutionari. La sosirea lui in oras, politistul se intalneste cu Inspectorul Rediu, un ofiter corupt, si cu violentul Tisico si tanarii Beltran si El Baron, proprietarul unui cabaret faimos unde isi exploateaza dansatoarele si filmeaza filme pentru adulti in care sunt implicati minori si lesbiene pe care le ofera doar celor din inalta societate. In acelasi timp, Salvador Ortiz, liderul revoltei pasnice se lupta din toate puterile pentru a apara drepturile muncitorilor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Dmzcq0
via IFTTT

sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Calugarita: Misterul de la manastire (2018)

In momentul in care o tanara maicuta de la o manastire din Romania hotaraste sa isi puna capat vietii, un preot al carui trecut este unul destul de tulburat, impreuna cu o tanara ucenica aflata aproape de a depune juramantul final pentru a se face maicuta, sunt trimisi la locul cu pricina de catre mai marii de la Vatican pentru a investiga mai in detaliu. Impreuna cei doi descopera un secret terifiant supraomenesc. Punandu-si in pericol nu doar propriile vieti ci si credinta si chiar sufletele, ei confrunta o forta malefica ce a preluat o calugarita si manastirea se transforma intr-un camp de lupta intre cei vii si fortele demonice.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2P5qT8a
via IFTTT