marți, 30 octombrie 2018

Cainele-Robot (2018)

Un caine-robot ultra sofisticat dezvoltat de cei din armata pentru a proteja soldatii aflati pe campul de lupta folosind Inteligenta Artificiala, se ascunde in desert dupa un experiment cu sfarsit nefericit unde este descoperit de catre un tanar dornic de aventura. AXL si tanarul Miles formeaza o prietenie neobisnuita bazata pe incredere, loialitate si compasiune, robo-cainele ajutandu-l pe tanarul baiat sa-si recapete increderea in propriile forte. AXL devine cel mai credincios prieten al lui Miles si face tot ce este posibil sa isi protejeze noul prieten in timp ce oamenii de stiinta care l-au creat incearca disperati sa il recupereze cu orice pret.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2DdkzVD
via IFTTT

duminică, 28 octombrie 2018

Marea Evadare (2018)

Bazat pe o autobiografie de mare succes, filmul spune povestea epica a lui Henri Charriere, un spargator de seifuri din lumea interlopa pariziana caruia i se insceneaza intr-o zi o crima si ajunge sa fie arestat de autoritati si condamnat la inchisoare pe viata, fiind trimis in cea mai teribila puscarie cu putinta unde sunt tinuti cei mai periculosi criminali – Devil’s Island. Aceasta este renumita pentru strictetea regulilor si aparenta imposibilitate de-a evada. Prizonierii sunt avertizati din prima zi de la sosire ca la prima incercare de evadere vor fi trimisi la izolare vreme de doi ani, la a doua abatere vor petrece cinci ani in izolare, iar la a treia vor fi executati prin taierea capului. Cu toate acestea, Henri este hotarat sa-si incerce norocul fiind ajutat de un contrabandist pe care-l cunoaste in puscarie, Louis Dega.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2yCTEPc
via IFTTT

sâmbătă, 27 octombrie 2018

Frizerul de Caini (2018)

Marcello este un barbat simplu a carui viata se invarte in jurul salonului sau de coafura pentru caini si in jurul fiicei sale Sofia. Simoncino este un fost boxer care a picat in extremele violentei din afara ringului si din cauza carora a facut ani grei de puscarie. El tocmai ce a fost eliberat din inchisoare, insa nu iese de acolo reabilitat ci cu o si mai mare pofta pentru infractiuni. Dupa un lung sir de abuzuri la care este supus Marcello, el hotaraste sa accepte oferta venita din partea lui Simoncino de a-l ajuta sa comita un jaf, insa in cele din urma, desi jaful este incununat de succes, Marcello ajunge in spatele gratiilor alegand sa il acopere pe complicele sau. Cand este eliberat, el realizeaza ca a fost tras pe sfoara si hotaraste sa se razbune pe Simoncino.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Sqqpr3
via IFTTT

joi, 25 octombrie 2018

Fierarul si diavolul (2018)

In Alava, secolul al 19-lea, Alfredo investigheaza un eveniment care il poarta catre o fierarie aflata undeva in inima padurii unde locuieste un fierar pe nume Patxi. Acesta este subiectul unei multimi de fabule si povesti de groaza spuse de satenii din zona – majoritatea dintre ele axandu-se asupra faptului ca Patxi ar fi facut un pact cu diavolul. Intr-o buna zi, o fetita ramasa orfana hoinareste de una singura prin padurea respectiva si ajunge fara sa vrea la acea fierarie a lui Patxi si scoate la suprafata un adevar ingrozitor pe care barbatul se straduieste sa il pastreze secret.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2D2FydK
via IFTTT

miercuri, 24 octombrie 2018

Misiune secreta (2018)

O unitate paramilitara de elita, numita Overwatch, este desemnata sa transporte un ofiter de politie care detine niste informatii vitale referitoare la un potential atentat terorist care va avea loc pe o portiune de 22 de mile in Asia de Sudest. Acolo se afla un aeroport si Ambasada Americana, iar tintele sunt niste oficialitati de rang inalt din mai multe state. Cu ajutor primit din partea unui expert in comunicatii pe nume Bishop si avand adjunct pe Alice, liderul Jimmy Silva si echipa lui trebuie sa invinga o divizie de armata locala, politia din zona si mai multi lideri de grupari teroriste pentru a-si indeplini misiunea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Seucrv
via IFTTT

marți, 23 octombrie 2018

303: Batalia din Marea Britanie (2018)

Filmul spune povestea unui grup de piloti polonezi viteji care au luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial pe cerul Angliei nu doar pentru a pastra Marea Britanie departe de ocupatia Nazista ci si pentru a mentine in viata insasi ideea propriei lor tari care a existat in forma ei moderna vreme de 20 de ani inainte de-a fi sfartecata de inclestarea dintre Rusia si Germania Nazista. Echipati cu niste avioane ce aveau dotari precare si primind niste ajutor reticent din partea celor din RAF, ei au luptat cu inversunare si, datorita curajului lor, Polonia a reusit sa supravietuiasca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2O0MLw6
via IFTTT

luni, 22 octombrie 2018

Pescarusul (2018)

Intr-o vara petrecuta la o vila de pe malul unui lac din Rusia se aduna prieteni si membri de familie pentru a se simti bine impreuna. In timp ce toata lumea este prinsa intr-o spirala in care fiecare iubeste pe cineva care la randul sau iubeste pe altcineva, o tragicomedie se desfasoara, iar personajele dorindu-si sa traiasca o viata cu insemnatate. Fiind adaptat dupa o piesa de teatru clasica, filmul exploreaza cu melancolie si amuzament natura obsesiva a dragostei si relatiilor incurcate dintre parinti si copii si valoarea transcedenta si amprenta psihologica pe care o are arta asupra lor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2OLnFGU
via IFTTT

duminică, 21 octombrie 2018

Cautarea… (2018)

Fiica adolescenta a lui David dispare in neant, iar o ancheta locala este deschisa, condusa de o detectiva pe nume Rosemary Vick. Numai ca dupa scurgerea a 37 de ore, timp in care nu se descopera nici macar o pista catre gasirea fetei, David hotaraste ca nu mai poate astepta dupa autoritati si se uita in singurul loc in care nu a privit nimeni pana atunci, acolo unde sunt pastrate toate secretele in zilele noastre; laptopul fiicei sale. Aflat intr-o incursiune prin dispozitivele tehnologice si profilurile pe care fiica lui le-a creat online, David incearca sa puna cap la cap toate aceste informatii si sa urmeze pasii digitali ai acesteia pentru a o gasi inainte de-a fi prea tarziu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2q4HlXu
via IFTTT

sâmbătă, 20 octombrie 2018

In Umbra Noptii (2018)

Ito face parte dintr-un grup de criminali de elita care se intoarce impotriva lor si a angajatorilor atunci cand sunt trimisi sa rada de pe fata pamantului un mic sat si nu poate sa omoare o fetita pe nume Reina, asa ca isi ucide colegii pentru a o proteja pe micuta. El fuge apoi in Jakarta unde apeleaza la ajutorul fostei sale iubite, Shinta, si la cativa fosti membri ai gruparii care i-au ramas prieteni, Faith si White Boy Bobby. Dupa ce lasa deoparte resentimentele cauzate de faptul ca Ito i-a parasit in urma cu mai multi ani, ei incearca sa il ajute pe acesta si sa o tina in siguranta pe micuta Reina.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2S62cpP
via IFTTT

vineri, 19 octombrie 2018

Robotelul din padure (2018)

Cand un adolescent pe nume James observa o echipa de cautare ce se desfasoara in padurea din apropierea casei sale, curiozitatea lui este imediat starnita si vrea sa afle care este scopul acestor oameni, pornind el insusi o cautare proprie pentru a descoperi ce se petrece si daca poate el sa gaseasca ceva neobisnuit. Si, in cele din urma, el chiar gaseste; James intalneste un mic robot numit F.R.E.D.I. si se imprieteneste cu el, facandu-si apoi scop personal din a-l tine pe acesta in siguranta si a nu lasa sa pice pe mainile oamenilor rai care vor sa-l recupereze cu orice pret. James incearca sa il duca pe F.R.E.D.I. inapoi la creatorul sau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2R6Uqen
via IFTTT

miercuri, 17 octombrie 2018

Apostolul (2018)

„Fiul Risipitor” Thomas tocmai ce s-a intors acasa, dar afla imediat faptul ca sora lui este tinuta ostatica de un cult religios ce solicita o recompensa mare in schimbul eliberarii sale. Hotarat sa o recupereze prin orice mijloace posibile, Thomas calatoreste spre o insula aparent idilica unde traiesc membrii acestui cult sub conducerea charismaticului Profet Malcolm. Cand Thomas se infiltreaza in randurile comunitatii el afla cum coruptia societatii „civilizate” pe care o acuza cu atata tarie a infestat puternic si comunitatea lor de pe insula, iar apoi descopera faptul ca acest cult ascunde un secret mult mai infiorator decat orice si-ar fi imaginat de la bun inceput.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2P4Vfqn
via IFTTT

marți, 16 octombrie 2018

Predatorul (2018)

Un lunetist pe nume Quinn intalneste un Predator pe care il invinge in lupta si il captureaza. El ii ia armura Predatorului si o trimite la fiul sau, Rory, iar pe extraterestru il duce la un laborator guvernamental secret pentru a se efectua experimente si analize. Quinn este arestat ulterior de oficialitatile guvernamentale si adus la o inchisoare unde se intalneste cu un grup de dezertori. Motivul pentru care s-a ajuns aici este acela ca Predatorul a reusit sa se elibereze si sa fuga din laborator, omorand in evadarea sa un grup de oameni de stiinta. Acesta este hotarat sa isi recupereze armura, iar Quinn realizeaza imediat faptul ca fiul sau a devenit o tinta a extraterestrului si incearca sa il salveze de la o moarte sigura.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2IZdFnc
via IFTTT

sâmbătă, 13 octombrie 2018

Venin (2018)

Dupa ce s-a despartit de iubita lui avocata pentru ca a interferat cu un caz la care aceasta lucra si a citit documente clasificate, fiind apoi concediata atat ea cat si el de la trustul de presa la care era angajat, un jurnalist de investigatii pe nume Eddie incearca sa repare lucrurile si sa revina in lumea buna a presei aprofundand subiectul care i-a adus atatea necazuri. El ajunge fara sa vrea gazda unui simbiot extraterestru care ii ofera un alter ego violent cunoscut drept Venom. Curand, el va trebui sa se bazeze pe aceste puteri nou-capatate pentru a proteja lumea de o organizatie malefica ce se afla in cautarea unui simbiot asemanator pe care sa-l foloseasca in scopuri distrugatoare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2pOFIwM
via IFTTT

joi, 11 octombrie 2018

In Afara Legii (2018)

Povestea filmului il are in centrul atentiei pe soldatul de comando Jake O’Neill a carui cea mai recenta misiune se sfarseste in mod tragic, fortandu-l sa iasa din armata. Intr-o buna zi, o prietena mai veche pe nume Jade ii cere ajutorul pentru a distruge un om de afaceri corupt care a orchestrat uciderea tatalui ei ce ii statea in calea indeplinirii anumitor planuri. Ezitant initial, Jake nu isi poate lasa prietena la greu si se aventureaza in aceasta misiune unde ajunge sa descopere niste complicatii foarte mari cu legaturi la cele mai inalte nivele de influenta, ajungand sa isi puna propria viata in pericol.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QHpBwv
via IFTTT

miercuri, 10 octombrie 2018

Spirite Rele (2018)

Fratii Jackson si Angela conduc o „afacere” profitabila care, insa, este bazata pe escrocherii. Ei pretind ca sunt experti in vanatoarea de fantome si profita de naivitatea clientilor pe care ii pacalesc cu echipamente false de detectare a spiritelor si cu pretinsele „viziuni” paranormale ale Angelei. Angajati sa investigheze o veche casa de copiii despre care se crede ca e bantuita, cei doi descopera un trecut terifiant al cladirii; multe copile au fost macelarite si torturate, fiind reduse la tacere de un criminal sadic. Angela se afla pe punctul de-a ceda psihic – avand insomnii si fiind aproape de a isi pierde mintile, ea nu mai e sigura de ceea ce este real si ce este fals. Angela devine convinsa de faptul ca aude fetele plangand din adancul intunericului, numai ca ororile supranaturale sunt cele mai mici probleme ale lor cand descopera un rau cat se poate de lumesc pandindu-i in casa izolata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Edvz6U
via IFTTT

marți, 9 octombrie 2018

Asteptati instructiuni ulterioare (2018)

Datorita sarbatorii Craciunului, familia Milgram se aduna pentru a petrece impreuna cateva zile dupa ani in care nu prea s-au mai vazut. Curand ei ajung sa fie captivi in casa lor de la suburbia orasului atunci cand o substanta misterioasa le inconjoara casa si apoi realizeaza ca toate ferestrele si usile sunt inchise pe dinafara, neputand sa iasa. Incercand sa inteleaga ce li se intampla, crezand ca sunt victimele fie ale unui accident industrial, fie ceva atac terorist cu substante chimice, ei dau drumul la televizor pentru a afla ceva stiri referitor la situatie. Numai ca aprinzand televizorul ei nu vad decat un mesaj repetitiv care ii indeamna sa nu iasa din casa si sa astepte noi instructiuni ulterioare. Terifiati, ei urmeaza aceste instructiuni, dar odata cu trecerea timpului paranoia incepe sa-i tulbure si mai mult.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2CC2MHm
via IFTTT

luni, 8 octombrie 2018

Minti primejdioase (2018)

Majoritatea covarsitoare a copiilor au murit din cauza unei boli misterioase ce s-a abatut asupra Statelor Unite, iar cei doar 2% care au reusit sa scape s-au ales cu niste puteri supraomenesti care i-au facut pe adulti sa se teama de ei, iar oficialitatile au hotarat ca acestia sa fie luati si trimisi in tabere special amenajate pentru copiii cu puteri supranaturale. Acestia sunt impartiti pe culori, de la cei mai periculosi la cei mai inofensivi. O pustoaica pe nume Ruby, desi catalogata cu cel mai mare grad de periculozitate, ea reuseste sa se strecoare printre cei catalogati drept inofensivi, insa ajunsa la 16 ani ea este descoperita si apoi fuge din tabara pentru a se alatura unui grup de adolescenti aflati in libertate ce sunt vanati de guvern.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QC8qMz
via IFTTT

vineri, 5 octombrie 2018

Regele Lear (2018)

Desfasurandu-se intr-un univers alternativ al secolului 21, orasul Londra este un loc ultra-militarizat, iar Regele Lear isi cheama familia intr-o seara pentru a anunta divizarea regatului si oferirea fiecarei fiice ale sale cate o parte din el. Cele doua fiice mai mari, Regan si Goneril, isi exprima iubirea si loialitatea fata de tatal lor si primesc fiecare cate o parte din regat. Insa fiica cea mica a regelui, Cordelia, considera ca actul de-a verbaliza aceste sentimente fata de tatal ei sunt superficiale si refuza sa se supuna. Drept rezultat, ei nu i se ofera partea de regat cuvenita, iar celealte doua fete vor stapani acum cate o jumatate fiecare, Cordelia ramanand fara nimic pana la sfarsitul domniei tatalui sau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2EcL4Mz
via IFTTT

marți, 2 octombrie 2018

Fermierul (2018)

Misiunea nemiloasa a unui barbat pentru a gasi dreptatea in timpul celui mai negru capitol din istoria Irlandei il gaseste pe soldatul Freeney in situatia de-a nu mai suporta sa lupte in razboi si sa dezerteze pentru a se intoarce la familia lui. El ajunge acasa chiar cand Irlanda este devastata de o foamete teribila si este socat cand descopera cat de mult au fost schimbati oamenii din cauza aceasta, fiind abrutizati si dispusi sa faca orice pentru mancare. Cand afla ca mama lui a murit de foame, iar fratele sau a fost spanzurat de britanici, Freeney cedeaza psihic si incepe o misiune neobosita de a se razbuna pe cei care au facut rau familiei sale si intregii tari.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2P5HHHW
via IFTTT

luni, 1 octombrie 2018

Unchiul Drew (2018)

Dupa ce si-a secatuit toate economiile pe care le stransese pana atunci pentru a inscrie o echipa de baschet intr-un turneu din Harlem, Dax are parte de o multime de obstacole la care nu se astepta si peste care ii este foarte greu sa treaca – unul dintre ele fiind chiar pierderea echipei in favoarea unui mare rival. Fiind disperat sa castige turneul si sa puna mana pe marele premiu in bani, Dax se intalneste unicul, legendarul Uncle Drew si il convinge pe acesta sa se intoarca pe teren pentru un ultim mare meci si a-l ajuta sa castige acest turneu. Cei doi pornesc apoi impreuna intr-o excursie pentru a recruta fostii sai colegi de echipa si a demonstra ca un grup de septuagenari inca au ce le trebuie pentru a face spectacol.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QovH4G
via IFTTT