sâmbătă, 29 septembrie 2018

Hotelul Criminalilor (2018)

O femeie cunoscuta doar dupa porecla de “Asistenta” conduce un spital cu dotari de ultima generatie si o securitate de exceptie unde sunt internati criminalii si infractorii din Los Angeles care si-au facut in prealabil un abonament platit cu sume impresionante. In momentul in care un spargator de banci isi aduce complicii raniti in urma unui jaf sfarsit in mod neplacut pentru a fi tratati la acest spital special, avand la el si bunuri in valoare de peste 18 milioane de dolari, atat un sef mafiot cunoscut drept Wolf King cat si politia ii calca pe urme. Cum spitalul se afla acum sub asediu, Asistenta, garda ei de corp si alti pacienti trebuie sa se lupte pentru propria protectie.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Qj1KmG
via IFTTT

joi, 27 septembrie 2018

Soprana (2018)

Roxane este o cântareata de opera foarte apreciata care primeste invitatie sa performeze la o petrecere privata pentru a-l sarbatori pe industriaşul japonez Katsumi. La putin timp dupa ce se aduna toata lumea buna pentru a petrece, printre care si oficiali de rang inalt precum ambasadorul francez Thibault si un delegat rus, vila unde se afla ei este asediata de un grup de rebeli care ii tin pe toti ostatici si ameninta ca or sa-i omoare daca nu le sunt eliberati niste camarazi din puscarie. Singurul contact cu lumea de afara este facut prin intermediul negociatorului Crucii Rosii. O perioada foarte indelungata de asteptari incepe si atat ostaticii cat si rapitorii trebuie sa isi invinga diferendurile pentru a face fata situatiei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NLVaYX
via IFTTT

miercuri, 26 septembrie 2018

Amnezie cu surprize (2018)

Leo este un baiat de bani gata caruia familia i-a oferit tot ce si-a dorit si a crescut fiind rasfatat si lipsit de respect fata de cei inferiori lui social. Intr-o zi, Kate, o mama singura din clasa muncitoare, este angajata sa faca curatenie pe yachtul lui, insa dupa ce refuza sa ii indeplineasca o cerinta el o concediaza fara sa-i plateasca nimic. Karma se intoarce impotriva lui Leo si, in urma unui accident, isi pierde memoria si este abandonat in spital. Kate profita de ocazie si se duce sa-l „revendice”, mintind pe toata lumea, inclusiv pe Leo, ca ea este sotia lui. Pentru a se razbuna pe el, ea il pune sa munceasca pentru prima oara in viata lui.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QfIgzp
via IFTTT

luni, 24 septembrie 2018

Cred ca suntem singuri acum (2018)

Del este un barbat care crede ca a ramas singur pe aceasta lume dupa ce rasa umana a fost impinsa pana la disparitia totala de pe Pamant. El traieste de unul singur in orasul care acum a devenit pustiu, fiind oarecum multumit si impacat de soarta pe care o are si de singuratatea in care se regaseste, traind intr-o anumita stare de utopie pe care si-a creat-o cu multa meticulozitate. Asta are sa se schimbe radical atunci cand este descoperit de Grace, o tanara pe care o vede ca un fel de intrusa si care are un trecut si motive obscure. Mai mult decat atat, Grace nu vrea sa mai plece.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2OQhI7g
via IFTTT

duminică, 23 septembrie 2018

Cautatorii de Comori (2018)

Doi batrani care formeaza un cuplu de o viata intreaga pleaca intr-o calatorie de neuitat cu rulota lor fidela pe care au numit-o “Cautatoarea de Comori”. Ei pleaca din Boston si incearca sa ajunga la casa marelui scriitor Ernst Hemingway aflata in Key West pentru a o vizita. Pe parcursul calatoriei pe care o fac, ei isi reaprind pasiunea pentru viata si iubirea reciproca devine mai intensa pe masura ce excursia lor le produce anumite revelatii si surprize care ii incanta si ii fac sa aprecieze fiecare moment al calatoriei lor pana la finalul sau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MUT6bX
via IFTTT

sâmbătă, 22 septembrie 2018

Pe propria piele (2018)

Stefano este prins intr-o zi avand asupra lui cateva grame de cocaina si niste iarba pentru consum propriu si este arestat de catre politie, fiind retinut in inchisoarea Regina Coeli. Dupa numai cateva zile de detentie, starea de sanatate a lui Stefano incepe sa se deterioreze foarte tare, el pierzand mult in greutate si la nici o saptamana moare in conditii suspecte, prezentand unele semne de violenta fizica. Acest incident produce un soc teribil in familia lui, care porneste apoi o batalie legala in tentativa de-a afla adevarul din spatele mortii acestuia, dorind cu orice pret sa descopere cine se face responsabil de moartea lui.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2O1aFLL
via IFTTT

vineri, 21 septembrie 2018

Noaptea Judecatii: Inceputul (2018)

In spatele fiecarei traditii se ascunde o revolutie. Urmatoarea Zi a Independentei este martora unei noi masuri guvernamentale menita sa ajute oamenii sa refuleze toata rautatea si frustrarile intr-o perioada de 12 ore in care legea nu se mai aplica pentru nimeni, indiferent de gravitatea faptelor comise. Aceasta traditie a inceput intai ca un experiment, insa apoi succesul a transformat acest experiment intr-o sarbatoare anuala datorita faptului ca s-a redus infractionalitatea aproape de zero in restul anului. Oamenii sunt mai tentati sa astepte „Noaptea Judecatii” pentru a-si elibera intreaga furie fata de cineva fara vreo teama de consecinte decat sa o faca in restul anului si sa fie trasi la raspundere.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2xGL54v
via IFTTT

joi, 20 septembrie 2018

Lovitura Finala (2018)

Un fost soldat american viziteaza Londra pentru a le intreba de sanatate pe vaduva si fiica unui fost camarad de al sau care a murit intr-o zona de razboi pe cand luptau cot la cot. El a cumparat niste bilete la un meci de fotbal pentru a o duce pe pustoaica in varsta de 15 ani, Danni ca sa mai iasa un pic din rutina si sa uite de suparari. Acolo se afla insa si o persoana foarte importanta pentru care un grup de teroristi ar face totul ca s-o captureze. Prin totul se intelege chiar si punerea in pericol a intregii audiente de peste 35 de mii de spectatori. Cum intregul stadion este impanzit de bombe si oamenii raman la mila teroristilor, singurul care poate impiedica un dezastru este fostul soldat american.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QMTbl9
via IFTTT

miercuri, 19 septembrie 2018

Confruntare in adancuri (2018)

In urma cu cinci ani, un expert in scufundari si capitan naval, Jonas Taylor, a intalnit un pericol necunoscut in adancul Gropii Marianelor care l-a obligat sa-si abandoneze misiunea si sa isi lase in urma jumatate din echipaj. Din cauza acestui tragic incident Jonas este dat afara din marina in mod dezonorabil si cariera lui este distrusa, iar mariajul si putina onoare care ii mai ramasese ii sunt spulberate de convingerea sa ca nava lui a fost atacata de o creatura gigantica despre care se credea ca a disparut in urma cu un milion de ani. Dar cand sotia lui ramane blocata in adancuri impreuna cu un echipaj cu care facea scufundari, el este primul care este chemat sa ajute. Indiferent ca este o sansa de-a se reabilita sau o misiune sinucigasa, Jonas trebuie sa-si infrunte temerile si sa isi riste viata pentru a raspunde la intrebarea daca acest gigant exista cu adevarat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2xAQ7zQ
via IFTTT

marți, 18 septembrie 2018

Prietenul meu Pete (2017)

Filmul are in centrul evenimentelor un adolescent in varsta de 15 ani pe nume Charley ale carui dorinte sunt pe cat de simple pe atat de greu de obtinut. El nu isi doreste nimic altceva decat sa aiba un acoperis deasupra capului, mancare pe masa si sa poata merge la liceu pentru a studia permanent, fara sa se mai mute dupa doar cateva luni. Fiind copilul unui tata singur care lucreaza in depozitele aflate de-a lungul Pacificului, stabilitatea este foarte greu de gasit. Sperand ca va avea sansa unui nou inceput atunci cand se muta in Portland, Oregon, Charley isi ia un job in vacanta de vara ajutand un instructor de cai si se imprieteneste cu un cal de curse ce a avut la randul sau zile mai bune.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2D5VMUb
via IFTTT

Razboiul Spiritelor (2018)

Ichigo este un adolescent din orasul Karakura ce are capacitatea de-a vedea fantome, iar datorita acestei abilitati de care dispune el a putut sa o intalneasca pe Rukia, o „Culegatoare de Suflete” a carei misiune este sa preia sufletele celor morti din lumea celor vii si sa ii duca la Societatea Sufletelor. Ea face aceste lucruri in timp ce se lupta cu niste suflete pierdute monstruoase ce pot sa faca rau atat oamenilor cat si fantomelor. Cand Rukia este ranita sever incercand sa il apere pe Ichigo de un astfel de suflet, ea ii transfera puterile lui Ichigo pentru a putea sa duca el lupta mai departe in locul ei pana ce isi va reveni. Ichigo se regaseste intr-o lupta dincolo de orice imaginatie atunci cand niste spirite vin pentru a o lua pe Rukia.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NkixZA
via IFTTT

luni, 17 septembrie 2018

Ceea ce Inca Ramane (2018)

Anna nu a cunoscut niciodata o viata normala inainte de-a se produce „schimbarea”, insa a dus in schimb o viata simpla in padure alaturi de mama si de fratele ei. Ea este lasat singura atunci cand mama ei moare, iar fratele dispare – ea pierde legatura cu el atunci cand fug amandoi de niste atacatori carora li se spun Berserkers – si isi vede in continuare de viata cat poate de bine, fiind terifiata si usurata in acelasi timp cand se intalneste cu un strain. Peter vine cu ganduri pasnice si ii impartaseste credinta Annei in Dumnezeu, sugerandu-i sa se intoarca impreuna cu el in sat. Cand descopera ca sunt anumite dedesubturi terifiante in spatele alegerii de-a se integra intr-o noua „familie” e posibil sa fie prea tarziu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2piEOIt
via IFTTT

Taramul obiceiurilor constante (2018)

Povestea il are in centrul atentiei pe un barbat cu multe defecte ale carui greseli tragice au un impact profund asupra relatiilor din viata lui. Simtind ca nu se mai poate cu viata pe care o duce in momentul de fata, Andres renunta nu doar la locul sau de munca bine platit, dar hotaraste sa se desparta si de sotie in speranta ca va avea parte de un restart pozitiv al vietii sale. Dar nu trece mult timp si realizeaza cat de gresita a fost gandirea lui si realitatea de care se loveste este atat de crunta cum nu s-ar fi asteptat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2D6lgkt
via IFTTT

duminică, 16 septembrie 2018

Acrimonie (2018)

Melinda Moore este o sotie muncitoare ce isi sustine sotul, Robert, un ingineri care incearca sa vanda un concept inovativ pentru o baterie. Dupa moartea mamei sale, Melinda a primit o mostenire foarte generoasa, numai ca aceste resurse se consuma intr-un ritm foarte alert pe diverse cheltuieli si ajung chiar sa aiba mari datorii, lucru care incepe sa afecteze in mod negativ relatia celor doi soti, punand in pericol chiar intreaga casnicie. Filmul este impartit in mai multe categorii bazate pe spectrul emotional in care se afla Melinda in anumite momente ale vietii sale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2D3NOLl
via IFTTT

Mandy (2018)

Undeva in salbaticia primara din apropierea Shadow Mountains din Desertul Mojave, in anul 1983, Red a cazut foarte adanc sub farmecele inselatoare ale incantatoarei Mandy. Din acest motiv, viata pe care si-o cladise in atatia ani ajunge sa se spulbere brusc si intr-un mod terifiant atunci cand un grup de oameni care sunt adeptii unui anumit cult fac ravagii prin zona si, impreuna cu niste creaturi supranaturala, ii ataca violent si cu o furie iesita din comun. Fiind acum un om ruinat, Red traieste doar pentru un singur lucru – acela de a-i vana pe maniacii raufacatori si a ii pune sa treaca prin acelasi iad prin care a trecut si el.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2D2pNEC
via IFTTT

sâmbătă, 15 septembrie 2018

Ingerul (2018)

Filmul este bazat pe intamplari adevarate si prezinta povestea lui Ashraf, cel care a fost ginerele presedintelui egiptean Nasser si a devenit mai apoi un consilier de mare nadejde pentru cel care i-a luat locul la conducerea tarii scorului sau dupa moartea acestuia. Numai ca, desi ocupa o functie importanta in statul egiptean, Ashraf s-a alaturat serviciului secret din Israel, cunoscutul si temutul Mossad, carora le oferea informatii cheie referitoare la ceea ce se petrece in Egipt din punct de vedere politic si militar. Numai ca dupa ce a inceput sa dea rateuri cu informatiile cum ca Egiptul planifica o invazie a Israelului, cei din Mossad au inceput sa-i puna la indoiala intentiile si loialitatea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NO24vU
via IFTTT

Uciderea lui Hasselhoff (2017)

Un barbat care participa la un joc mai ciudat, dar unde mizele sunt uriase recurge la gesturi si actiuni extreme doar pentru a iesi invingator. Jocul este bazat pe data mortii unor celebritati, iar mizele pe care se joaca sunt foarte mari; participantii trebuie sa aleaga o anumita vedeta si sa prezica data exacta a mortii acesteia. Barbatul cu pricina este pe cale sa isi piarda absolut totul din cauza acestui joc – afacerea, conturile bancare, casa si chiar logodnica. El cedeaza psihic si realizeaza ca singurul mod prin care poate sa-si recupereze totul este aceea de a ucide el insusi celebritatea a carei moarte a prezis-o: David Hasselhoff.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2D0ZK0t
via IFTTT

Romanii (2017)

Evenimentele filmului sunt centrate asupra lui Malky, un barbat a carui copilarie nu a fost deloc usoara din cauza unui incident traumatizant. Pe cand era doar un copil, Malky a fost abuzat de catre un preot local si din aceasta cauza nici la maturitate nu a reusit sa treaca peste ceea ce a patit. Drept urmare, el este plin de furie si resentimente fata de preotul cu pricina si este decis sa faca tot posibilul pentru a demola biserica in care a fost el abuzat. Insa pe masura ce avanseaza in misiunea lui de-a distruge biserica, Malky se regaseste pe o cale neobisnuita catre iertare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2p71LhT
via IFTTT

vineri, 14 septembrie 2018

Solo: O Poveste din Razboiul Stelelor (2018)

La sase ani dupa formarea Imperiului Galactic, pe lumea navei spatiale Corellia, un tanar pilot aspirant pe nume Han tanjeste sa fuga impreuna cu iubita lui Qi’ra si sa scape de sindicatul criminal condus de Lady Proxima. Dupa ce o misiune in care este implicat decurge cum nu se poate mai rau, Han o sfideaza pe Proxima in prezenta oamenilor sai de incredere si, dupa ce o raneste pe Grindalid expunand-o la soare, Han si Qi’ra fug cu o nava furata cu intentia de-a se indeparta cat mai mult de lumea controlata de Proxima. Insa planurile celor doi nu functioneaza chiar asa cum le gandisera ei si complicatii tragice apar pe parcurs.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NdoI1b
via IFTTT

Huliganii: Evadare din Rusia (2018)

Cinci barbati din Marea Britanie, suporteri ai unor echipe de fotbal, au fost arestati de autoritatile competente din cauza faptului ca au intrat in niste altercatii violente cu mai multi rivali rusi. Dupa ce au fost atacati cu gaze si rapiti, cei cinci britanici se trezesc si realizeaza faptul ca au fost luati din celulele in care fusesera aruncati si sunt acum tinuti prizonieri intr-un depozit abandonat din care par sa nu aiba nicio sansa de scapare. Cineva si-a pus in minte sa se razbune crunt si este hotarat sa mearga pana la capat pentru a-si obtine aceasta razbunare indiferent de costuri sau consecinte.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2CW49li
via IFTTT

joi, 13 septembrie 2018

Bancherul Rezistentei (2018)

Desfasurandu-si evenimentele in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, in Olanda aflata la acea vreme sub ocupatia Germaniei Naziste, filmul prezinta povestea reala a unui bancher olandez care si-a riscat propria viata pentru a devaliza Banca Centrala a propriei sale tari, dar care se afla sub controlul Nazistilor, de multe milioane de dolari. El, insa, nu a folosit acei bani pentru el insusi, ci i-a transferat catre rezistenta olandeza pentru a face rost de cele necesare mentinerii unei opozitii atat cat se putea fata de Nazisti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2CPUoFc
via IFTTT

Asasinul: Ziua Soldatului (2018)

In aceasta serie incepe un capitol nou. In razboiul contra traficantilor de droguri nu exista nicio regula, iar atunci cand cartelurile hotarasc sa isi extinda orizonturile de operatiuni dincolo de lumea drogurilor, trecand clandestin teroristi dincolo de granitele Statelor Unite ale Americii, agentul federal Matt Graver nu are incotro decat sa apeleze la misteriosul Alejandro, cel care are o vendeta personala impotriva unui lider de cartel ce i-a ucis familia. Alejandro va purta acest razboi dincolo de limitele impuse de lege in moduri cum doar el stie. El o rapeste pe fiica unui lider de cartel pentru a crea un conflict intre gruparile mafiote, insa cand fata este privita de acestia ca fiind doar o dauna colaterala, soarta ei va depinde doar de cei doi barbati care incep sa puna la indoiala tot scopul pentru care lupta ei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2xctlxM
via IFTTT

Sezonul Miracolelor (2018)

Caroline este o tanara studenta si foarte buna jucatoare de volei, iar cu putin timp inainte de inceperea sezonului competitional, ea este ucisa intr-un accident teribil. Colegele sale sunt profund afectate de pierderea ei si sunt de parere ca nu mai pot continua sa joace fara ea. Insa cumva, ele gasesc motivatie pentru a continua lupta si a juca cu un fel de razbunare, pentru a o face pe Caroline sa fie mandra de ele de acolo de sus. Ele lupta pentru fiecare victorie si incearca sa castige campionatul pe care sa-l dedice lui Caroline.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NEYRyU
via IFTTT

miercuri, 12 septembrie 2018

Destinatie: Nunta (2018)

Lindsay si Frank sunt doi straini care au fost invitati sa participe la nunta unui prieten comun din Paso Robles, California. In timp ce se afla acolo, ei ajung sa afle faptul ca sunt ceva mai mult decat niste simpli straini, ci au mai multe lucruri in comun decat si-ar fi imaginat – mai ales impartasind un nivel de iritare si durere fata de lumea inconjuratoare. Cu toate acestea, aflati sub norii grosi ai exasperarii, o poveste de dragoste fara prea mari sanse de reusita incepe sa se formeze timid intre cei doi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2x6c0HE
via IFTTT

Sufletul Petrecerii (2018)

Deanna si-a dedicat intreaga viata incercand sa fie o sotie cat mai buna si o mama perfecta pentru fiica ei aflata in ultimul an de liceu. Cu toate acestea, se pare ca eforturile sale nu au fost suficiente pentru sotul ei care hotaraste sa divorteze si sa se insoare cu amanta lui. Deanna se afla acum intr-un impas – trecuta de 40 de ani si fara prea mari perspective, ea hotaraste sa isi dea un „restart” vietii si sa se reinscrie la liceu. Ceea ce pare o idee perfecta pentru ea, se dovedeste a fi cam aiurea pentru fiica ei, deoarece Deanna ajunge fix in acelasi liceu cu ea si comportamentul ei o cam face de ras.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Mr2YcX
via IFTTT

marți, 11 septembrie 2018

Super increzator (2018)

Priest este un tanar traficant de droguri care se afla intr-un impas din punct de vedere moral si hotaraste sa se retraga din activitate cu o ultima mare afacere care sa-l asigure pe viata. El realizeaza ca aceasta activitate nu este una care sa-i asigure un trai linistit asa ca risca totul pentru o ultima afacere. Tragandu-si pe sfoara propriul mentor, Priest se indreapta catre Mexic pentru a se intalni cu un mare cartel de droguri si a se intelege cu seful acestuia care reprezinta sursa principala pentru produsele sale. Acest lucru atrage mania din partea mentorului sau care nu suporta ideea de-a fi tradat chiar de cel in care avea cea mai mare incredere.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NDRI1y
via IFTTT

Clubul femeilor dezlantuite (2018)

Diane este o femeie care a ramas vaduva dupa 40 de ani in care a trait fericita alaturi de sotul ei. Vivian se bucura de relatii cu barbatii fara a avea vreo implicare emotionala cu ei, preferand aventurile in locul relatiilor. Sharon inca se straduieste sa treaca peste un divort care s-a petrecut in urma cu zece ani. Casnicia lui Carol se afla intr-un impas greu de iesit dupa ce a fost casatorita vreme de 35 de ani cu sotul ei. Viata acestor prietene este data cu susul in jos atunci cand in cadrul clubului lor de carte pe care-l frecventeaza deseori se propune lecturarea cartii Fifty Shades of Grey. De la descoperirea noilor relatii de dragoste la reaprinderea unor relatii mai vechi, ele se inspira una pe cealalta sa isi faca urmatorul capitol din viata cel mai bun dintre toate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2x456mh
via IFTTT

Problemele sunt specialitatea mea (2018)

In Los Angelesul anului 1947 totul ar trebui sa fie insorit, dar poluarea a facut sa se creeze o ceata care afecteaza nu doar plamanii ci si psihicul. Detectivul particular Roland Drake se ocupa de cazuri si isi face de cap cu femei fatale, in timp ce politistii corupti conduc lumea interlopa a orasului, iar liniile de moralitate sunt oricum numai alb si negru nu. Drake se afla intr-o perioada dificila a vietii sale, fiind dat afara din birou si cazut in dizgratie din cauza unui caz nerezolvat de persoana disparuta. Ruinat in privirile opiniei publice si ai politiei, Roland pare ca este terminat. Dar apoi sansa de-a se reinventa soseste in persoana unei femei fatale pe nume Katherine.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Ob87b4
via IFTTT

duminică, 9 septembrie 2018

Legile Termodinamicii (2018)

In Barcelona, Manel este un om de stiinta obsedat de ideea celor trei legi ale termodinamicii, fiind convins ca aceastea conduc viata de zi cu zi a oamenilor, scriind chiar si o lucrare in acest sens. Viata fericita pe care o duce alaturi de iubita lui Raquel se sfarseste in ziua in care se intalneste pe strada in acelasi timp cu Elena, o frumoasa fotomodela, Eva, o avocata care si-a deschis recent o firma de specialitate, si prietenul sau Pablo, un afemeiat de neoprit. Dupa incident, Manel se desparte de Raquel si incepe sa iasa in oras cu Elena, iar in acelasi timp Pablo se intalneste cu Eva.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2O3ZcrK
via IFTTT

Moartea lui Superman (2018)

Viata lui Superman a fost una destul de frumoasa in ultima vreme; cetatenii din Metropolis si lumea intreaga il respecta si il admira pentru lupta sa pentru adevar si justitie, iar pana si Liga Dreptatii pare s-o duca la fel de bine. Doar alter-egoul sau civil nu prea decurge cum trebuie, mai ales relatia cu Lois datorita stradaniei sale de-a pastra secretul vietii de super erou fata de ea. Cu toate acestea, cand un meteorit aterizeaza in ocean, avandu-l pe Doomsday pe el – creatura de neoprit care nu cunoaste decat furia – totul se schimba pentru Superman. Cand Doomsday creeaza haos si lasa in urma lui un sir de cadavre si distrugere, chiar si maretia combinata a Ligii Dreptatii este incapabila sa il opreasca. Doar Superman poate face asta, dar va fi el pregatit pentru o asemenea lupta?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Nvsy59
via IFTTT

Fenomenul (2018)

O ramura ultra secreta a armatei il solicita pe psihologul James sa preia cazul unei paciente extrem de periculoase in ciuda varstei sale fragede de numai noua ani, Ellie. Pe masura ce sedintele lor de terapie incep sa se desfasoare, tanara fata il diseca pe James si metodele sale deloc conventionale de terapie, dezvaluind faptul ca fetita detine o inteligenta deosebita, apropiata de ceea ce obisnuim sa numim drept genii. Doar prin provocarea fetitei la o lupta de vointa il face pe James capabil sa inceapa scoaterea la suprafata a misterului supranatural care o inconjoara pe Ellie – un secret mortal care ameninta sa ii distruga pe amandoi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2CCD0DP
via IFTTT

sâmbătă, 8 septembrie 2018

Sierra Burgess este o fraiera 2018)

Sierra este o tanara mai ciudata care compenseaza aspectul fizic iesit din standarde cu mintea sclipitoare. Ea este intr-un continuu razboi cu cea mai populara fata din liceu, Veronica, fiind mereu tinta remarcilor rautacioase din partea acesteia. Pentru a face misto de ea si pentru a scapa de un baiat pe care nu-l place, Jamey, Veronica ii da numarul de telefon al Sierrei si acesta ii trimite mesaje crezand ca ii trimite Veronicai. Desi realizeaza curand greseala lui Jamey, Sierra continua sa comunice cu el pretinzand ca e altcineva, iar apoi profita de problemele de invatatura ale Veronicai pentru a se uni cu ea sa il cucereasca pe Jamey.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NsUqXz
via IFTTT

Revolta la Birou (2018)

Desmond este un pierde-vara care lucreaza la o fabrica producatoare de armament. In momentul in care o bautura energizanta ce a fost conceputa de catre oamenii de stiinta ai armatei ii transforma pe colegii lui de serviciu in niste psihopati violenti, Desmond, fata pe care o place pe ascuns, Samantha, si alti doi colegi care inca au ramas neafectati de aceasta bautura energizanta, Mourad si Lentworth, trebuie sa se ridice la inaltimea provocarilor si sa supravietuiasca intr-un birou ce a devenit plin de oameni violenti care sunt inarmati cu cele mai performante arme posibile.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2wX5bHA
via IFTTT

vineri, 7 septembrie 2018

Invizibila (2017)

Ely este o tanara in varsta de doar 17 ani care, dupa ce isi vede de cursuri, lucreaza cateva ore pe zi la un magazin de animale. In momentul in care Ely primeste vestea ca a ramas insarcinata, lumea ei interioara o ia razna si explodeaza chiar daca incearca atat cat poate sa isi vada in continuare de rutina zilnica si se preface ca nu s-a intamplat nimic deosebit. Ea este pe cat de inspaimantata de ideea de-a deveni mama la o varsta atat de frageda, pe atat de suparata si stie ca, indiferent ce ar decide sa faca, nu mai este cale de intoarcere.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2wVqusU
via IFTTT

Starurile de cinema nu mor in Liverpool (2017)

Viata reala se dovedeste a fi la fel de dramatica atat in afara ecranului cat si pe ecran pentru doi actori trecuti de prima tinerete care s-au bucurat de ani de glorie la Hollywood: Gloria si iubitul ei mai tanar decat ea, Peter. Pe masura ce povestea lor de dragoste atipica este plina de urcusuri si coborasuri pe parcursul timpului, evenimente menite sa ii pastreze impreuna continua sa apara in viata lor, chiar si atunci cand lucurile par sa devina tot mai grele si solicitante. In cele din urma, ei descopera ca trebuie sa se obisnuiasca cu orice le-ar aduce soarta in viitor, indiferent daca vor fi impreuna sau despartiti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2QeYgT4
via IFTTT

joi, 6 septembrie 2018

Legatura 48 (2016)

Karim, un tanar arab care traieste in orasul Lod, lucreaza la serviciul de relatii cu clientii pentru o companie si traieste printre traficantii de droguri din capitala drogurilor in Orientul Mijlociu. In ciuda acestor conditii vitrege, el isi doreste sa devina un muzician. El se uneste apoi cu un alt pasionat de muzica hip-hop si incep sa creeze versuri prin care sa lupte atat cu opresiunea societatii israeliene, cat si cu represiunea interna a comunitatii lor devastata de criminalitate. Filmul prezinta noua generatie de tineri arabi care cauta o viata normala prin intermediul iubirii lor pentru muzica si impotriva tuturor obstacolelor care le ies in cale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MaHfWU
via IFTTT

Dadaca (2018)

Marlo mai are cateva zile pana sa dea nastere celui de-al treilea copil al ei pe care nu prea il planificase tinand cont ca are deja 40 de ani. Avand deja o fetita in varsta de opt ani si un baietel de sase ani care se afla in spectrul autismului nu este deloc usor sa faca fata unui nou-nascut. Sotul ei, Drew, este plin de bune intentii, dar calatoreste mult prea mult in interes de serviciu si nu prea poate sa ajute in casa. Desi initial respinge ideea angajarii unei bone, ea cedeaza greutatilor de zi cu zi si accepta s-o angajeze pe Tully care vine ca un fel de „cadou” din partea bogatului frate al lui Marlo. Aceasta se integreaza de minune in familia ei, ajungand sa devina chiar mai mult decat o simpla dadaca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NloDb5
via IFTTT

Vin Britanicii (2018)

Harriet este o escroaca ce lucreaza cu partenerul si sotul Peter, facand tot ce este nevoie pentru a duce o viata confortabila. In Londra, Harriet primeste un pachet cu droguri de la o femeie imbracata in maicuta si apoi, impreuna cu Peter, fuge la Los Angeles. Cei doi merg apoi in vizita la un vechi prieten, un preot pedofil care are legaturi cu lumea interlopa. Mai apoi, ei sunt implicati intr-un plan de-a fura o bijuterie foarte valoroasa care apartine fostei sotii a lui Peter, o actrita pe nume Jackie, pentru a face rost de bani sa-si plateasca datoria catre o criminala feroce pe nume Irina.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2wJa46M
via IFTTT

miercuri, 5 septembrie 2018

Domnisoara in Primejdie (2018)

Cand Samuel Albaster, un pionier cu influenta, calatoreste de-a lungul Frontierei Americane pentru a ajunge sa se insoare cu femeia pe care a iubit-o foarte mult si pe care si-a dorit-o toata viata lui, Penelope, viata devine din ce in ce mai periculoasa. Fiind acompaniat de calul sau in miniatura si un barbat caruia ii place un pic prea mult aburii alcoolului, Parson Henry, liniile fine dintre eroi, raufacatori si domnisoara aflata la ananghie devin tot mai greu de recunoscut in aceasta comica reinventare a filmelor clasice western.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Q6QjPF
via IFTTT

Hotel Transilvania 3: Monstrii in vacanta (2018)

Familia monstrilor hotaraste sa ii faca o surpriza prietenului lor Dracula si sa mearga cu totii intr-o croaziera a monstrilor pentru a-l face pe acesta sa se relaxeze putin si sa se detaseze din a se ocupa de hotelul unde vrea ca toti oaspetii sai sa aiba cea mai frumoasa vacanta. Acum este randul lui sa se distreze si altii sa aiba grija de cele necesare desfasurarii unei vacante perfecte. Croaziera este superba pentru Dracula si gasca lui, care se bucura de tot ce are de oferit aceasta, dar distractia lor devine un cosmar cand Mavis realizeaza ca tatal ei s-a indragostit de o persoana total nepotrivita si extrem de periculoasa care ascunde un secret periculos ce poate sa distruga intreaga existenta a monstrilor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MSrM2I
via IFTTT

Extinctia (2018)

Tata si sot iubitor, Peter pare sa duca o viata normala si fericita, numai ca el are niste cosmaruri care se tot repeta si in care vede atacuri teroriste. Familia lui devine ingrijorata deoarece starea sa se agraveaza tot mai mult pe zi ce trece si ii cere sa caute ajutor de specialitate. Intr-o zi, cand sotia lui dadea o petrecere ca sa celebreze promovarea la serviciu, el crede ca are parte de un nou cosmar, dar de aceasta data se inseala, iar cosmarul devine realitate. El si sotia lui sunt disperati sa isi duca copiii intr-un loc sigur si curand ajung sa realizeze faptul ca atacatorii ar putea sa nu fie de pe aceasta planeta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ClMh2P
via IFTTT

marți, 4 septembrie 2018

OZN (2018)

Derek este un student de facultate sclipitor care e convins de faptul ca a vazut un OZN in copilarie si din acest motiv el a devenit obsedat de ideea de-a demonstra faptul ca obiectele misterioase vazute pe cer la mai multe aeroporturi din America sunt OZN-uri. Fiind ajutat de catre iubita lui Natalie si de profesorul sau de matematica avansata Dr. Hendricks, Derek porneste intr-o misiune de-a scoate la iveala misterul din spatele acestor raportari de obiecte misterioase aparute pe cer, numai ca in tot acest timp pe urmele lor se afla agentii de la FBI care vor sa ii impiedice sa isi atinga scopul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MKPy0y
via IFTTT

Gemenii (2017)

Jil este asistenta unei starlete de la Hollywood pe nume Heather si intr-o zi se duce acasa la aceasta unde o gaseste moarta ca urmare a unei impuscaturi. Imediat ea devine tinta principala a anchetei detectivului Ahn care incepe sa o suspecteze pe ea ca ar fi ucis-o pe sefa sa. Jil este nevoita sa calatoreasca prin tot orasul Los Angeles pentru a dezvalui misterul legat de aceasta crima si sa ramana tot timpul cu un pas inaintea detectivului care este hotarat sa o prinda si sa ii confrunte propria ei intelegere despre prietenie, adevar si celebritate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MIQoel
via IFTTT

Amortizare (2018)

Dupa ce s-a retras din activitate, fostul asasin platit Frank cauta sa isi cladeasca o viata noua mai normala. Cu toate acestea, planurile sale sunt stricate in mod cumplit atunci cand realizeaza ca nu poate sa scape asa usor cum spera de vechea lui viata, iar fiica sa vitrega ajunge sa fie rapita de catre fostul lui angajator. Cum situatia devine atat de personala pentru Frank, el nu are de ales decat sa apeleze din nou la abilitatile sale exceptionale de asasin care l-au facut celebru in lumea interlopa pentru a se lupta cu fostul sef si a-si recupera fiica din mainile acestuia.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2PylWjZ
via IFTTT

luni, 3 septembrie 2018

Echipa Sinucigasa: Plata Iadului (2018)

Unitatea de Interventii X este trimisa de catre Amanda Waller intr-o misiune secreta de-a obtine un artefact supranatural extrem de pretios pe care orice om si-ar dori sa-l detina si pentru care criminalii ar face orice pentru a-l avea. Din moment ce aceasta misiune nu este chiar una “ca la carte”, soldatii nu vor putea sa beneficieze de resursele lor obisnuite si echipamentele de ultima generatie, fiind nevoiti sa calatoreasca intr-o rulota banala pentru a nu iesi prea mult in evidenta. Aceasta unitate formata din personaje care mai decare mai dificile trebuie sa gaseasca o modalitate de-a se intelege si a colabora pentru a avea succes in misiunea lor comuna.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2oEFqI5
via IFTTT

Represalii (2018)

Jacob este un manager de banca tulburat de un eveniment violent in care a fost implicat in urma cu ceva vreme cand un grup de spargatori de banci a dat buzna peste el si a curmat viata unuia dintre colegii sai de munca, asa ca hotaraste sa se alieze cu vecinul sau fost politist, James, in incercarea de-a gasi atacatorii si a-i face sa plateasca foarte crunt pentru faptele comise. In timp ce se gandesc la modalitatea prin care sa inteleaga urmatoarea miscare a hotului, Gabriel, acest foarte instruit criminal reuseste mereu sa ramana cu un pas inaintea lor. Cand Gabriel o rapeste pe sotia si fiica lui lui Jacob, acesta incepe un razboi sangeros pentru a le recupera si ii aduce pe toti trei barbati in punctul culminant.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Q3fbrg
via IFTTT

Parintele (2018)

Filmul spune povestea lui Padre, un escroc marunt care se afla pe fuga dupa ce a comis mai multe infractiuni si este cautat atat de catre ofiterul Curtii Supreme a Statelor Unite ale Americii, Nemes, cat si de un politist local pe nume Gaspar. In momentul in care Padre este prins in mijlocul unei infractiuni, el fuge de la fata locului folosind o masina furata fara sa aiba nici cea mai mica idee de faptul ca o pustoaica in varsta de 16 ani, Lena, se afla pe bancheta din spate. Dupa ce Lena il santajeaza sa ii permita sa i se alature in calatoria sa, cei doi pun la cale un plan de-a realiza impreuna un jaf de proportii – nefiind complet constienti de pericolele colaborarii lor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NIVl3j
via IFTTT