miercuri, 29 august 2018

Crimele din Campus (2018)

Din cauza unui criminal in serie care da tarcoale unui campus de fete pentru a incerca sa isi agate noi victime lipsite de aparare, Riley, o tanara boboaca abia sosita la campus, se regaseste intr-o situatie critica din care cu greu poate sa scape. Intre timp, ea descopera un complot sinistru care implica un secret intunecat al fratiei la care a aplicat ea si din care vrea sa faca parte, iar tatal ei, Cole, detectivul care se ocupa de anchetarea acestui caz, va trebui sa descopere identitatea criminalului inainte de-a fi prea tarziu si Riley sa devina urmatoarea lui victima.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2okio9h
via IFTTT

Nu sunt nebuna (2018)

Carolina este o femeie internata intr-un spital de psihiatrie dupa ce descopera faptul ca sotul ei a avut o aventura cu cea mai buna prietena a ei si urmeaza sa inceapa o noua viata impreuna. In momentul in care sotul Carolinei si acum fosta ei prietena anunta ca deja asteapta un copil impreuna, Carolina sufera o cadere nervoasa si incearca fara succes sa se sinucida. Pe parcursul sederii sale in spital, Carolina incearca sa se regaseasca pe sine ca persoana si sa treaca peste trauma pe care a suferit-o din cauza infidelitatii sotului ei si a incepe la randul sau o viata noua fara el.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2PkyWtv
via IFTTT

marți, 28 august 2018

Alergand pentru Grace (2018)

Un baiat de rasa mixta care si-a pierdut ambii parinti si a ramas orfan isi gaseste o noua familie atunci cand in Hawaii soseste un doctor nou caucazian. Baiatul este foarte rapid si poate sa alerge precum vantul, astfel ca incepe sa il ajute pe doctor prin transportarea de medicamente catre oamenii care se afla pe plantatiile de cafea din regiunile muntoase. Intr-o astfel de calatorie baiatul ajunge sa se intalneasca din intamplare cu fiica celui care detine plantatia de cafea si intre cei doi tineri infloreste o poveste de dragoste adolescentina care, insa, le este interzisa din cauza circumstantelor deloc favorabile lor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ogF1eV
via IFTTT

Ultimul Razboinic (2018)

In vremurile cand civilizatiile se schimba unele cu altele, o era noua este pe cale sa prospere in Eurasia Centrala. Scitii, acei bravi razboinici, au disparut cu totii ca civilizatie, iar cei putini descendenti ai lor au devenit niste mercenari brutali si asasini nemilosi, fiind „valurile lui Ares”. Lutobor este un soldat cu o misiune foarte dificila pe care trebuie sa o indeplineasca. El devine implicat intr-un conflict de proportii si porneste intr-o calatorie primejdioasa pentru a-si salva familia. El este ghidat de catre un prizonier Scit pe nume Weasel. Lutobor si Weasel sunt inamici, se roaga zeilor diferiti, dar trebuie sa poarte aceasta calatorie impreuna.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MZTlGs
via IFTTT

Limita Fricii (2018)

Patrick Chen se afla acasa impreuna cu sotia lui Laura si isi vad de viata lor de zi cu zi cand din senin cad victime unor indivizi brutali care dau buzna in casa lor si le invadeaza intimitatea. Acesti invadatori il ataca pe Patrick si il injunghie in piept cu un cutit, lasandu-l apoi sa sangereze pana moare. Numai ca Patrick reuseste sa gaseasca puterea de-a se ridica din lovitura si incearca sa se regrupeze nu doar pentru a supravietui ci si pentru a riposta si a o salva pe Laura ramasa de una singura impotriva criminalilor. El va trebui sa faca acest lucru inainte ca toata puterea sa i se scurga odata cu sangele din corp.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LwIvD7
via IFTTT

luni, 27 august 2018

Setea de Sange (2017)

Filmul prezinta povestea lui Dean si Claire, doi tineri care au ajuns intr-un impas in relatia de cuplu si hotarasc sa isi rezolve problemele printr-un weekend petrecut intr-o zona pitoreasca din Australia rurala. Orice speranta de a face lucrurile sa mearga este spulberata de aparitia unui grup de localnici deloc primitori si a liderului acestora, Knuck. Intreaga situatie degenereaza rapid si pica intr-o spirala terifianta care le va produce celor doi tineri iubiti un soc ce ii va afecta atat emotional cat si fizic si ii va schimba pentru totdeauna. Cei doi vor trebui sa lupte din rasputeri daca vor sa se intoarca acasa in viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2BUqwXW
via IFTTT

Ceea ce te tine in viata (2018)

Pentru a sarbatori primul an de cand sunt impreuna, Jules si Jackie isi iau o mica vacanta pe care o vor petrece la o cabana de pe malul lacului detinuta de familia lui Jackie. Nu trece mult, iar Jackie incepe sa prezinte semne de tulburare, facand lucruri fara sa o intrebe pe Jules si nici nu prea mai vorbeste cu ea. Jules devine frustrata si ranita de lipsa de comunicare din partea partenerei sale, iar cand ii reproseaza acest lucru Jackie se dezlantuie si reactioneaza violent pana in punctul in care incearca sa o ucida. Jules reuseste sa supravietuiasca primei tentative, iar apoi trebuie sa lupte din toate puterile pentru a se salva de furia femeii pe care o iubeste.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LADv0A
via IFTTT

Sansele sunt… (2018)

Trei studenti de facultate ajung intr-un joc letal si o lupta acerba pentru supravietuire atunci cand cad victime ale unui nebun ce ii manipuleaza sa participe la un joc care la prima vedere pare sa fie inofensiv. In momentul in care jocul pe care-l practica acestia ia o turnura dramatica, unul dintre ei este capturat de catre un barbat ce se afla de mai multa vreme pe urmele lor si le pandea fiecare miscare. Acum, restul dintre ei sunt vanati unul cate unul si se incearca doborarea acestora in timp ce ei fac tot posibilul sa isi gaseasca prietenul pierdut.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MB0iPa
via IFTTT

duminică, 26 august 2018

Solutreanul (2018)

O aventura epica ce se desfasoara in ultima Era Glaciara prezinta originile celui mai bun prieten al omului. In timp ce se afla la prima lui vanatoare impreuna cu cei mai buni vanatori din tribul sau, un tanar baiat este ranit grav si lasat sa moara de unul singur in pustietate, astfel ca el va trebui sa isi adune toate puterile si sa invete cum sa supravietuiasca pe cont propriu. Reusind sa imblanzeasca un lup singuratic ce a fost la fel ca si el abandonat de propria haita, baiatul si lupul se apropie unul de altul si devin aliati, indurand impreuna nenumarate pericole si sanse potrivnice care le apar in cale in incercarea de-a se intoarce acasa inainte de venirea iernii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2P30qU4
via IFTTT

Jaf cu clasa (2018)

Debbie si-a petrecut ultimii cinci ani din viata in spatele gratiilor dupa ce a fost tradata la ultima ei spargere si a fost arestata. Ea urmeaza sa fie eliberata conditionat, insa i se cere sa nu ia legatura cu anumite persoane care au fost sau sunt implicate in activitati infractionale, stiindu-se faptul ca este sora unui mare escroc. Primul lucru pe care il face dupa eliberare este acela de a-si reintregi echipa de infractiuni pentru a realiza unul dintre cele mai indraznete jafuri puse la cale vreodata, iar intregul plan de desfasurare a fost facut pe cand se afla in puscarie. Pentru realizarea jafului, ea il recruteaza si pe cel din cauza caruia a ajuns la inchisoare, planuind sa impuste doi iepuri dintr-un foc: jaful si razbunarea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NhdLYv
via IFTTT

Povestea (2018)

Jennifer este o regizoare de documentare si intreaga sa viata si-a dedicat-o gasirii subiectelor complexe pe care sa le aduca in atentia publicului. Insa cand mama ei o suna intr-o anumita zi, fiind foarte suparata de o poveste pe care a gasit-o intr-o cutie si pe care Jennifer a scris-o cand era in scoala, ea nu intelege motivul pentru care se face atata tevatura. In scrisoarea pe care a scris-o Jennifer pe cand avea 13 ani, ea povesteste despre o vara petrecuta cu profesoara de calarie si antrenorul de atletism, un anume „Bill”. In scrisoare ea detaliaza „relatia” pe care a avut-o cu barbatul in varsta de 40 de ani pe care il considera ca fiind prima ei iubire. Mama lui Jennifer nu avea nicio banuiala ca fiica ei a fost violata de antrenorul sau. Insa Jennifer nu asa isi aminteste situatia… ea si-o aminteste ca pe ceva frumos.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2whE8Hj
via IFTTT

vineri, 24 august 2018

Eu sunt Razbunarea (2018)

In momentul in care fostul soldat din cadrul fortelor speciale devenit intre timp un mercenar profesionist, John Gold, aude faptul ca fostul sau bun prieten pe nume Dan Mason a fost ucis impreuna cu toata familia lui, el se intoarce in orasul natal pentru a-i gasi pe criminali si a-i face sa regrete fapta comisa. Gold descopera faptul ca Dan si tatal sau anchetau un grup al fortelor speciale condus de catre un multi-decorat sergent Hatcher care a luat-o pe cont propriu si a comis mai multe atrocitati in Afghanistan. Ceea ce se desfasoara ulterior este o cursa contra timp pentru devoalarea unor conspiratii cu implicatii inalte.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2wdjAzH
via IFTTT

Picteaza-l cu Rosu (2018)

Dupa ce reusesc sa fure cateva sute de mii de dolari dintr-o agentie bancara, doi hoti amatori incearca sa scape de politie si ascund mormanul de bani intr-un loc unde sunt vazuti de un pictoras care, odata cu plecarea hotilor, se duce sa vada ce au ascuns ei acolo, iar cand vede cati bani sunt ei il ia si se intoarce acasa, nestiind ce urmeaza sa faca el cu atatia bani. Pictorul este indemnat de doi prieteni, la fel de lipsiti de noroc in viata ca si el, sa ii tina si sa-si construiasca o viata frumoasa, numai ca in tot acest timp cand isi face planuri cu banii hotii care se vad acum lipsiti de prada il urmaresc pentru a-si recupera banii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LpEqR4
via IFTTT

Nemuritorul Brij Mohan (2017)

Brij nu mai suporta viata inglodata in datorii si sotia care a devenit in ultima vreme tot mai greu de multumit, astfel ca el se implica intr-o relatie amoroasa cu o femeie mult mai tanara decat el si apoi ii vine o idee trasnita sa scape de viata actuala si sa inceapa una noua, cu o alta identitate. El fura niste bani de la un individ care ii seamana cat de cat pentru a avea un cadavru pe care sa-l foloseasca drept al sau si toata lumea sa creada ca el a murit, plecand cu iubita lui cat mai departe. Doar ca evenimentele ii scapa rapid de sub control si viata noua pe care si-o dorea se dovedeste a fi mai dificila decat cea veche.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2wbNTGV
via IFTTT

joi, 23 august 2018

Mostenire Diabolica (2018)

In momentul in care Ellen, capul familiei Graham, trece in nefiinta, fiicele sale incep sa dezvaluie mesaje criptice si secrete tot mai terifiante in legatura cu originile lor stramosesti. Cu cat descopera mai mult cu atat se regasesc in situatia de a incerca sa impiedice de la infaptuire soarta sinistra pe care par s-o fi mostenit. De fiecare data cand au parte de o trauma, lucruri inexplicabile incep sa se intample si fatada lor de normalitate este stirbita, expunand fisurile emotionale din familia ca un intreg.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2wiyunC
via IFTTT

Socul din Padure (2017)

Theresa pregateste pentru mama ei paralizata la pat un amestec de canabis cu o stubstanta misterioasa otravitoare ca sa ii alunge suferinta definitiv. Theresa are acces la marijuana medicinala datorita faptului ca lucreaza la o farmacie detinuta de un anume Keith care cultiva si vinde canabis. Cei doi par sa fie un fel de ingeri ai mortii datorita faptului ca ajuta pacientii suferinzi de boli terminale sa isi aline durerile. Insa acest lucru isi pune amprenta puternic asupra Theresei care ajunge sa cada intr-o depresie puternica, iar din cauza faptului ca este mai mereu distrasa, ea incurca lucrurile si vinde marijuana cu substanta misterioasa unui tanar in loc de unui batran care voia sa termine cu viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2OZ1pVg
via IFTTT

Destinul Vikingilor (2018)

O printesa Vikinga este obligata sa isi lase in urma regatul si sa fuga pentru a ramane in viata atunci cand i se insceneaza uciderea propriului ei tata, Regele Vikingilor. Aflata sub protectia si ghidarea marelui Zeu Odin, printesa calatoreste prin lume si castiga pe parcurs intelepciune, incercand totodata sa recruteze razboinici care s-o urmeze si sa isi cladeasca o armata demna de luat in considerare pentru a reveni pe taramul sau natal si a revendica ceea ce ii apartine de drept si a-si demonstra nevinovatia, facandu-i pe adevaratii vinovati sa plateasca pentru moartea tatalui ei si pentru aceasta inscenare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Mx53cv
via IFTTT

miercuri, 22 august 2018

Catre toti baietii pe care i-am iubit vreodata (2018)

Cum ar fi daca toate persoanele de care te-ai indragostit in secret ar afla dintr-o data tot ceea ce ai simtit pentru ele… si vor face acest lucru toti in acelasi timp? Viata de dragoste a Larei merge din zona imaginarului in cea a incontrolabilului atunci cand anumite scrisori pe care le scrisese ea pentru cei de care era indragostita in secret si pe care nu intentiona sa le trimita vreodata ajung printr-o conjunctura nefavorabila sa fie expediate catre persoanele respective. Din acel moment totul o ia razna in viata adolescentei si va trebui sa faca fata unor situatii la care nu s-ar fi asteptat vreodata atunci cand a scris scrisorile.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2BzMfnV
via IFTTT

Ocuparea (2018)

Un intreg oras este aruncat brusc in intuneric. Pe cer isi face aparitia o flota de nave spatiale care baga spaima in oameni. Acesti extraterestrii care au sosit se pare ca au supravegheat planeta Pamant vreme de mai multe secole, iar acum ei au venit cu intentia clara de-a prelua controlul asupra planetei noastre. Pe masura ce trupele extraterestre dau buzna pe Pamant si lasa in urma lor moarte si distrugere in civilizatia umana, un grup de localnici sunt hotarati sa faca tot ce le sta in putere sa se opuna fortelor distructive si realizeaza ca pentru a face asta trebuie sa se uneasca si sa riposteze cu tot ce au la indemana.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MI4dZD
via IFTTT

Capcana Timpului (2017)

Cand un profesor respectat de arheologie care se afla in cautarea legendarei Fantani a Tineretii dispare si nu se mai stie nimic despre el, mai multi elevi care l-au apreciat hotarasc sa nu lase lucrurile nelamurite si se duc in pesterile unde stiau ca s-a aventurat profesorul pentru a incerca sa il gaseasca si sa-l readuca acasa. Numai ca de indata ce isi incep coborarea in adancurile pesterilor ei sunt prinsi intr-o bresa de timp si spatiu, iar timpul pe care ei il petrec in pestera se deruleaza mult mai incet decat la suprafata. Neavand incotro, ei continua sa coboare si sunt pe cale sa descopere cea mai mare legenda urbana din istorie.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2BBxjFG
via IFTTT

marți, 21 august 2018

Leapsa: Da-o mai departe (2018)

Timp de o luna, in fiecare an, cinci prieteni competitivi se reunesc pentru a participa intr-o competitie de leapsa care nu are nicio limita si pe au jucat-o de cand erau copii in clasa intaia. Facand acest lucru ei ajung sa isi riste pielea, locurile unde muncesc sau relatia in care se afla, doar de dragul competitiei si de a iesi invingatori. De aceasta data, competitia coincide cu nunta jucatorului care nu a pierdut niciodata pana acum, iar ceilalti considera ca e ocazia perfecta sa il invinga, crezandu-l o tinta usoara. Numai ca el este constient de faptul ca este luat la tinta si este pregatit temeinic pentru asta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2w5gy0k
via IFTTT

Bestia (2018)

Moll este o tanara roscata care se imbraca intr-o rochie galbena si se priveste in oglinda, facandu-si parca putin curaj inainte de-a cobori unde este asteptata de o multime de oaspeti adunati pentru petrecerea de ziua ei. Insa parca nu o trage deloc inima sa coboare, iar cand in cele din urma face asta incearca sa stea cat mai retrasa, sa fie cat mai putin vizibila. Ea a fost tot timpul pasionata de balenele ucigase deoarece ele par sa „zambeasca tot timpul”. Mai apoi, ea merge la un bar unde intalneste un barbat cu care danseaza ore bune, iar apoi merge cu el pe plaja unde acesta incearca sa o abuzeze, insa este salvata de aparitia unui tanar misterios pe nume Pascal. Ea este atrasa instantaneu de Pascal, doar ca trecutul tulburat al acestuia face greu ca o relatie intre ei sa se dezvolte.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2N8SVe5
via IFTTT

Societatea Literara Guernsey (2018)

Londra anului 1946. Juliet este o scriitoare charismatica si foarte libertina care primeste o scrisoare de la un membru dintr-un club literar misterios ce a fost fondat in orasul ocupat de Nazisti, Guernsey. Ea este imediat atrasa de continutul acelei scrisori si arde de nerabdare sa exploreze in continuare, astfel ca hotaraste imediat sa se duca in acel oras pentru o vizita. Acolo, ea intalneste membrii incantatori si excentrici ai clubului literar, inclusiv pe Dawsey, un fermier robust si intrigant care i-a trimis scrisoarea respectiva. Pe masura ce secretele din trecutul lor de pe vremea razboiului ies la suprafata, Juliet se ataseaza tot mai mult de insula, de membrii grupului literar, dar mai ales de Dawsey, iar cursul vietii sale va fi schimbat pentru totdeauna.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2PtjYCr
via IFTTT

luni, 20 august 2018

Legenda lui Kolovrat (2017)

Povestea unei batalii legendare intre saptesprezece razboinici neinfricati care au incercat sa isi apere pamanturile de invazia unei armate din mii de soldati foarte bine instruiti. In secolul al 13-lea, hoardele de razboinici mongoli, al caror lider este Batu Khan, controleaza cea mai mare parte din lumea cunoscuta acelor vremuri. Pe masura ce mongolii avanseaza catre Europa, ei invadeaza ultimul principat rusesc ce le mai sta in cale. Habar nu au ei de faptul ca planurile lor sunt pe cale sa fie ruinate de catre un mic detasament de barbati puternici neinfricati condusi de un brav razboinic misterios. Aceasta este o poveste despre curaj, rezistenta si sacrificiu de dragul propriei lor patrii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2PqlODJ
via IFTTT

duminică, 19 august 2018

Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar (2017)

In anul 1981, faimoasa jurnalista columbiana Virginia este invitata la o petrecere organizata la vila lui Pablo Escobar, un barbat care si-a cladit un adevarat imperiu din traficul de droguri devenind impreuna cu cativa prieteni cei mai bogati oameni din Columbia. Sedusa de charisma acestuia, Virginia incepe o aventura amorasa cu el, in ciuda faptului ca Pablo este casatorit deja cu Maria Victoria. Pe parcursul anilor ’80, Escobar devine faimos datorita tentativelor sale de-a imbunatati situatia sociala a celor proveniti din medii sociale defavorizate si incearca sa acceada in functii publice de putere, insa Virginia incepe sa inteleaga faptul ca adevarata lui putere provine din controlul asupra unui imperiu infractional si raspandirea operatiunilor sale pe tot cuprinsul Americii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MBonEF
via IFTTT

sâmbătă, 18 august 2018

Pe un coridor intunecat (2018)

Dupa moartea tatalui ei pe cand ea era doar un copil, Kit Gordy a crescut fiind o adolescenta tulburata, avand un dezgust vizibil fata de mama ei Ginny si tatal vitreg Dave. Chemata in biroul directorului liceului la care invata si acuzata de o tentativa esuata de-a incendia cladirea, Kit este exmatriculata din liceu, insa Dr. Heather Sinclair, membru al personalului Internatului Blackwood, ii propune sa se inscrie la ei in anul urmator. Ginny o inscrie pe Kit in pofida vointei sale in incercarea disperata de-a o aduce pe calea cea buna, insa internatul cu pricina se afla la marginea orasului intr-o padure deasa. Fiind acum captiva intr-un loc fara telefoane, internet sau orice alta urma de tehnologie moderna, Kit vede cum totul se schimba intr-un mod ciudat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2vRwx2c
via IFTTT

vineri, 17 august 2018

Animale Americane (2018)

Aproape de finalul semestrului din decembrie, 2004, patru studenti din Kentucky si unul care a abandonat scoala, au pus in scena poate cel mai inept si uimitor jaf de arta din istoria jafurilor de acest gen. Inspirati de dragostea pe care o au fata de filmele cu jafuri indraznete, precum Ocean’s Eleven, si impinsi de la spate mai mult de dorinta de-a scapa din suburbia unde traiesc decat de banii pe care i-ar obtine, acest pustani amatori intr-ale hotiilor pun la cale o schema elaborata de-a fura una dintre cele mai rare si mai valoroase carti din America, aflata in Universitatea Transilvania.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Bx2AK7
via IFTTT

joi, 16 august 2018

Supravietuind pe mare (2018)

Filmul este bazat intr-o mica masura pe povestea a doi marinari experimentati care au pornit impreuna intr-o calatorie de mai bine de 6500 de kilometri cu yachtul pornind din Tahiti si avand ca destinatie San Diego. Cei doi sunt Tami Oldham Ashcraft si Richard Sharp, acestia fiind si iubiti. Dupa o perioada petrecuta pe ape, ei sunt prinsi de catre violentul Uragan Raymond si nu au nicio sansa de-al evita, asa ca sunt loviti in plin. Dupa mai bine de o zi de inconstienta, Ashcraft se trezeste si realizeaza ca Sharp este de negasit, iar ambarcatiunea lor e distrusa. Neavand nicio speranta de-a fi salvati, Ashcraft improvizeaza o pluta pe care s-o foloseasca sa ajunga in Hilo, Hawaii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KTaGMp
via IFTTT

miercuri, 15 august 2018

Pacientul Zero (2018)

Civilizatia umana cade prada unui virus necrutator care transforma populatia in bestii cu o inteligenta aparte si un limbaj propriu, insa toate aceste lucruri sunt folosite intr-un mod extrem de brutal. Acest virus se transmite precum o infectie asupra celor care sunt muscati de catre cei deja afectati, insa un anume barbat dupa ce este muscat realizeaza ca este imun la acest virus. Cu toate ca nu se transforma in creatura violenta, el capata, totusi, o parte dintre abilitatile lor speciale, printre care si cea a comunicarii cu acestea. Drept urmare, el se aliaza cu putinii supravietuitori ramasi in tentativa de a-l gasi pe cel de la care a pornit toata aceasta pandemie si sa gaseasca un leac sa neutralizeze virusul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Mr0Whc
via IFTTT

marți, 14 august 2018

Soarta lui Elizabeth (2018)

Elizabeth, o tanara visatoare imbracata in rochie de mireasa, este purtata peste pragul casei de catre proaspatul ei sot, Henry, mult mai in varsta decat ea. Aceasta casa pe care o vor imparti acum se afla undeva intr-o zona idilica, dar departe de civilizatie. Ea i se supune total lui Henry, atat din punct de vedere sexual cat si emotional, facand tot ce poate sa ii intre in gratii lui Claire, misterioasa servitoare ce pare sa aiba o antipatie fata de ea, si lui Oliver, fiul lui Henry care este atat de tacut si linistit incat cu greu se face remarcat. Henry, castigator al premiului Nobel, o avertizeaza pe Elizabeth sa nu intre intr-o anumita camera din subsol care se afla sub lacat. Ea nu se supune ordinului si, cand acesta se afla plecat intr-o calatorie de afaceri, merge sa investigheze, facand o descoperire socanta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MMbbcZ
via IFTTT

duminică, 12 august 2018

Punctul de actiune (2018)

D.C. este un consumator de marijuana ce detine un parc de distractii scapat de sub control unde aventurile pe care le ofera sunt la cote minime din punct de vedere al sigurantei vizitatorilor pentru a se obtine un maximum de distractie si adrenalina. Chiar in momentul in care fiica instrainata a lui D.C., Boogie, vine la el in vizita, un mega parc detinut de catre o corporatie puternica se deschide in apropiere si pune in pericol viitorul afacerii sale. Pentru a-si salva parcul de distractii la care tine atat de mult, dar si relatia cu fiica lui, D.C. si echipa lui risca totul pentru a trece peste toate obstacolele.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MeZmzB
via IFTTT

sâmbătă, 11 august 2018

Infernul din zgarie-nori (2018)

Sawyer este un agent special de la FBI implicat intr-o misiune care ia o turnura foarte grava si in urma careia isi pierde un picior, dar si cativa colegi de serviciu. Zece ani mai tarziu, inca suferind de pe urma acelui incident, atat fizic cat si emotional, Sawyer se ocupa de organizarea sistemelor de securitate pentru cele mai inalte cladiri din lume, fiind un renumit consultant pe aceasta tema. El este angajat de catre un dezvoltator imobiliar din China pentru a proteja „Perla”, considerata cea mai inalta si sigura super structura din lume, de trei ori mai inalta decat Empire State Building din America. Insa la scurt timp se dovedeste ca siguranta nu este chiar punctul forte al cladirii, iar Sawyer pica la mijloc intr-un complot criminal.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2vBKyRk
via IFTTT

vineri, 10 august 2018

Alegeri (2018)

Jo Lee-Haywood este o persoana foarte protectoare pentru care fratele si copiii ei inseamna intreaga ei lume. Un mafiot local cunoscut drept Mr. Frank pune ochii pe barul pe care aceasta il detine si incearca sa i-l ia cu forta, gandindu-se ca Jo va ceda la primul semn de violenta, numai ca el se inseala foarte-foarte tare. Jo se dovedeste a fi o persoana care nu se lasa invinsa prea usor, fiind dispusa sa indure multe greutati pentru a-si proteja familia si barul pe care-l iubeste atat de mult.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2vXx5mm
via IFTTT

joi, 9 august 2018

Asa tata, asa fiica (2018)

O femeie obsedata de serviciul sau ajunge intr-un adevarat cosmar al oricarei femei; acela de-a fi parasita de logodnic fix in fata altarului. Ea este teribil de dezamagita de aceasta experienta teribila, iar cand realizeaza ca deja a platit pentru luna de miere ea incepe sa se gandeasca ce ar fi de facut. Imediat ii vine ideea de-a se duce in luna de miere cu tatal ei la fel de pasionat de munca precum ea, asta in ciuda faptului ca nu prea are o relatie apropiata. Cei doi merg impreuna in vacanta pe o insula exotica, iar dupa timpul petrecut impreuna ei incep sa vada cu alti ochi viata de familie si nu numai.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2M6Z7GZ
via IFTTT

miercuri, 8 august 2018

Avertismentul (2018)

Jon isi vede cel mai bun prieten, Pablo, fiind impuscat la o benzinarie cu putin timp inainte ca acesta sa se insoare cu iubita lui Andrea. In timp ce Pablo isi petrece o buna bucata de timp in spital, Jon realizeaza cu ajutorul unor fragmente din ziar faptul ca in acelasi loc, in urma cu mai multi ani, s-a produs o crima. Combinand anumite variabile matematice, precum date sau numarul martorilor, Jon ajunge la concluzia ca o alta crima o sa se petreaca fix acolo peste zece ani. Deloc surprizator, el nu reuseste sa convinga prea multa lume sa-i ia teoria in serios, cu atat mai putin deoarece se afla sub tratament medicamentos pentru schizofrenie.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2vQB2Jt
via IFTTT

marți, 7 august 2018

Razbunarea unei mame (2018)

Shaun si-a luat cei doi copii pe nume Glover si Jasmine si s-au dus impreuna la o vila din zona rurala a Wisconsin-ului unde a copilarit ea. Tatal ei instrainat, un barbat foarte bogat care si-a obtinut averea in mod ilicit, a fost lovit mortal cu putin timp de-a se da sentinta unui proces in care a fost implicat, iar circumstantele din jurul mortii sale ridica multe semne de intrebare. Ea trebuie sa petreaca un weekend la vila tatalui inainte de-a o vinde. Numai ca nici nu se instaleaza bine in casa ca sunt imediat luati la tinta de catre un grup de criminali. Ea reuseste sa iasa din casa, insa copiii raman in urma si ea pune la cale un plan de-a intra inapoi in casa ultra-tehnologizata pentru a-si salva copiii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ASG3Ha
via IFTTT

luni, 6 august 2018

Misiune: Imposibila. Declinul (2018)

Ethan trebuie sa recupereze trei focoase nucleare inainte ca acestea sa fie folosite de catre un anume John Lark si o organizatie terorista cunoscuta drept „Apostolii” pentru a le detona la Vatican, Ierusalim si Mecca, intr-un atac simultan coordonat . Insa lucrurile se complica intr-un anume punct, iar Ethan si echipa lui de agenti pornesc intr-o misiune disperata contra timp pentru a recupera dispozitivele nucleare inainte de-a putea sa fie folosite. Ethan ajunge prin locatii diverse si spectaculoase in tentativa lui de-a se mentine tot timpul cu un pas inaintea teroristilor si a pune mana pe acele dispozitive, insa misiunea lui nu este deloc simpla, fiind complicata si de alte organizatii guvernamentale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MmaruN
via IFTTT

duminică, 5 august 2018

Samaritean Rau (2018)

Un valet satul de munca pe care o presteaza pune la cale o scamatorie inteligenta pentru a jefui casele clientilor sai cu foarte multi bani. Schema lui se deruleaza ca la carte si are succes de fiecare data, numai ca se poticneste atunci cand ajunge in casa unui client foarte nepotrivit, iar acolo descopera o femeie care e tinuta captiva in casa lui. Deoarece ii este frica sa nu ajunga dupa gratii pentru intrare prin efractie, el o lasa pe femeie acolo si fuge, dand un telefon anonim la politie pentru a anunta descoperirea. Cand politia ajunge la casa respectiva agentii nu gasesc nimic suspect, insa proprietarul furios de faptul ca i-au fost stricate planurile il vaneaza pe valet cu intentia de-al pedepsi crunt.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2AL3lyI
via IFTTT

sâmbătă, 4 august 2018

Copia (im)perfecta (2018)

Un profesor de genetica trece prin cea mai nefasta perioada a vietii sale din cauza faptului ca iubita lui sotie moare, lasandu-l singur si devastat sufleteste. Dupa o perioada de doliu, profesorului ii vine o idee indrazneata si geniala; aceea de-a o clona pe sotia sa decedata si a se bucura din nou de compania ei. Desi reuseste sa o cloneze, el realizeaza la scurt timp faptul ca aceasta nu este la fel precum „originalul”, precum femeia pe care el a iubit-o atat de mult, drept urmare el incearca iar si iar sa o cloneze pentru a obtine „copia perfecta” a sotiei sale, sa fie exact asa cum era aceasta inainte sa moara.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MhlPbb
via IFTTT

Omul Cibernetic (2018)

Grey si sotia lui Asha sunt prinsi intr-o ambuscada de catre niste cyborgi in timp ce masina lor automatizata ii conduce catre casa complet computerizata. Masina celor doi este hackuita si distrusa in timpul unei opriri neasteptate intr-o suburbie saracacioasa unde Grey a crescut. Un om de stiinta dubios pe nume Eron se ofera sa il ajute pe Grey dupa ce cyborgii malefici au ucis-o pe Asha, iar pentru a isi obtine razbunarea el se lasa transformat total si „upgradat” pentru a face fata cyborgilor. Eron ii va implanta un cip numit STEM in corpul lui Grey si acesta ii va permite sa realizeze anumite lucruri importante, insa exista si unele efecte secundare pe care Eron nu i le prezinta la inceput.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ncBj5E
via IFTTT

joi, 2 august 2018

Noaptea Inghite Lumea (2018)

Pe Sam il ia somnul la o petrecere, iar cand se trezeste are parte de un soc, descoperind faptul ca apartamentul unde a petrecut este acum pustiu, iar strazile Parisului sunt acaparate de catre niste zombie aflati intr-o continua cautare de carne vie. El pare sa fie in siguranta in apartamentul de la etaj. Insa traiul solitar la inaltimea blocului sau nu este deloc unul usor, plictiseala fiind la ea acasa, iar resursele pentru supravietuire diminuandu-se de la o zi la alta. El incearca sa afle daca nu cumva prin aceasta mare de zombie nu au mai ramas si ceva oameni normali care se straduiesc la fel ca si el sa supravietuiasca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LNT7CD
via IFTTT