marți, 31 iulie 2018

Egalizatorul 2 (2018)

Robert McCall isi continua misiunea de a-i proteja pe cei lipsiti de aparare impotriva celor care ii opreseaza si este hotarat sa ii pedepseasca pe aceia care incearca sa profite de oameni. De aceasta data, el isi concentreaza atentia in mod special asupra unui tanar pe nume Miles, un student la arte care a inceput sa-si neglijeze studiile pentru a isi petrece timpul cu diverse grupuri de golani. McCall, insa, este hotarat sa nu lase viitorul tanarului sa fie afectat de viata de pe strazi si incearca sa il scoata pe acesta din lumea intunecata in care s-a bagat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2vmwHxd
via IFTTT

Omul Furnica si Viespea (2018)

Nu este deloc usor sa fii super erou, iar Scott Lang simte acest lucru pe propria lui piele atunci cand incearca sa mentina un echilibru intre viata normala de cap de familie si cea extraordinara de om cu super puterea de-a se putea micsora si a face parte din fantasticul grup de Razbunatori. In timp ce incearca sa puna totul pe linia de plutire, Scott este abordat de catre Hope si Hank pentru a li se alatura intr-o misiune noua si extrem de presanta. El este nevoit sa imbrace din nou costumul de erou si sa invete sa colaboreze impreuna cu Hope care si-a preluat si ea costumul de Viespe si acum ii va fi partenera lui Scott in lupta cu raufacatorii, incercand sa descopere secrete din trecut.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KeeiIj
via IFTTT

vineri, 27 iulie 2018

Incredibilii 2 (2018)

In timp ce familia Parr si-a acceptat chemarea colectiva de super eroi, insa eroismul lor special ramane in afara legii. Dupa ce au fost arestati deoarece au incercat sa il opreasca pe Underminer, viitorul lor pare sa fie unul incert. Cu toate acestea, bogatii frati Deavor ofera sperante noi cu un proiect indraznet de-a reabilita imaginea publica si statutul legal de Super eroi, iar Elastigirl este desemnata sa fie drept cel mai bun exemplu. Punandu-se de acor acum sa ramana acasa si sa aiba grija de copii, Domnul Incredibil gaseste viata de casnic drept o provocare foarte grea de infruntat, mai ales cum noile puteri ale micului Jack-Jack au inceput sa iasa la suprafata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LI1wGV
via IFTTT

marți, 24 iulie 2018

Operatiunea din Marea Rosie (2018)

Jiaolong este o unitate speciala de elita din marina chineza ce protejeaza o nava de transport care a fost luata in vizor de catre pirati in apele Somaliei. Capitanul primeste apoi ordin sa schimbe cursul si sa ajute la evacuarea cetatenilor chinezi dintr-o tara fictiva din Africa de Nord unde tocmai a izbucnit un razboi civil. Evacuarea decurge fara incidente, iar copiii chinezi flutura stegulete rosii in timp ce se imbarca pe nava. Cu toate acestea, un membru din personalul ambasadei chineze a fost capturat de catre rebeli impreuna cu alti oficiali, iar capitanul isi trimite toti cei opt membri pe care-i are la dispozitie sa ii recupereze cu orice pret.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LI5ImL
via IFTTT

luni, 23 iulie 2018

Excursie de Groaza (2018)

Alexandra se lasa convinsa de un grup de prieteni pentru a li se alatura intr-un joc pe care acestia il prezinta ca fiind foarte interesant. Jocul se numeste Slasher Sleepout si este foarte popular, fiind considerat un eveniment deosebit in care tinerii trebuie sa doarma in natura cu corturile, dar si sa aiba anumite activitati neobisnuite. Evenimentul respectiv este intr-un fel o excursie cu cortul, insa ei au de-a face si cu niste case bantuite si camere din care trebuie sa evadeze. Insa in momentul in care distractia promisa se transforma si devine letala, Alexandra va trebui sa joace acest joc daca doreste sa scape cu viata!



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2AbzeQO
via IFTTT

duminică, 22 iulie 2018

O rugaciune inainte de rasarit (2018)

Billy Moore este un vulcan al emotiilor suprimate gata sa erupa in orice clipa atunci cand este arestat sub acuzatia de posesie de droguri in Thailanda unde isi petrecea vacanta. La scurt timp dupa ce ajunge in arest el realizeaza ca totul a fost o inscenare bine pusa la punct in ideea de-al pune sa se lupte cu alti prizonieri, el fiind un foarte bun luptator de MMA. Pe langa meciurile propriu zise in care trebuie sa lupte, el se afla intr-un adevarat iad si are de infruntat o multime de grozavii deoarece in acea inchisoare se petrec cele mai ingrozitoare lucruri cu putinta, iar el este privit ca un iepure intr-o haita de lei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2uJJvyc
via IFTTT

sâmbătă, 21 iulie 2018

Adevar sau Provocare (2018)

Un grup de prieteni se strang in vacanta de primavara pentru a merge impreuna intr-o excursie unde sa se distreze inainte de-a incepe din nou studiile. Cand ajung la destinatie, ei se intalnesc cu un baiat dragut care le propune tuturor sa mearga impreuna cu el la o vila abandonata unde sa petreaca toti, insa cand ajung acolo acesta le spune adevaratul motiv pentru care i-a invitat. Motivul pentru care i-a adus acolo este ca sa-i introduca intr-un joc paranormal de Adevar sau Provocare si, facandu-i pe ei sa joace, el poate sa scape cu bine din el. Inainte de-a pleca, baiatul le spune grupului de prieteni ca daca vor refuza sa joace acest joc sau vor incerca sa triseze atunci vor muri.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2zVaWds
via IFTTT

vineri, 20 iulie 2018

Tatal Anului (2018)

Cand doi prieteni absolventi recent de facultate incep sa se contrazica in timp ce aveau la bord cateva pahare bune de bautura referitor la care dintre tatii lor ar iesi invingator daca acestia din urma s-ar confrunta cu adevarat, discutia lor aparent inofensiva este luata mult prea in serios de catre tatii idioti ai acestora, iar din acel moment totul o ia razna. Locurile de munca se pierd cu usurinta, relatiile intre persoane sunt ruinate, viitorul multora dintre ei este distrus, iar cei doi buni prieteni ajung sa se maturizeze atunci cand inteleg cu adevarat cine sunt tatii lor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LnKA8u
via IFTTT

joi, 19 iulie 2018

Secretul din Napoli (2017)

In timpul unei ceremonii oculte napoletane facuta la casa matusii sale, incoronata Adriana este sedusa de un tanar atragator pe nume Andrea. Cei doi isi petrec o noapte fierbinte impreuna acasa la ea. Andrea ii cere Adrianei sa se mai intalneasca o data dupa amiaza, insa acesta o dezamageste si nu mai apare la intalnire. In ziua urmatoare, Adriana descopera ca trupul pe care face un fel de autopsie ii apartine lui Andrea. Cineva l-a ucis si i-a scos ochii. In plus, Adriana afla de la inspectorii de politie faptul ca Andrea a facut poze cu ea goala dupa ce s-au culcat impreuna, iar curand dupa aceea Adriana hotaraste sa investigheze circumstantele din jurul mortii misterioase a barbatului. Totusi, un barbat ce seamana perfect cu Andrea pare sa isi faca aparitia in mod repetat in jurul orasului de fiecare data cand Adriana este prezenta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2uAnSAz
via IFTTT

miercuri, 18 iulie 2018

Povesti cu Fantome (2018)

Philip este gazda unei emisiuni cu tema paranormala care vaneaza sarlatanii ce pretind a avea conexiuni cu spiritele sau lumea de dincolo, expunandu-le trucurile pe care le folosesc in a insela oamenii. In momentul in care eroul sau, Charles, care a disparut intre timp in mod misterios, ii trimite o scrisoare in care ii spune ca a intalnit trei cazuri inexplicabile care i-au zdruncinat scepticismul in materie de paranormal, el il provoaca pe Philip sa incerce el insusi sa gaseasca explicatii logice la ceea ce pare imposibil de explicat. Din acel moment Philip incepe sa urmareasca indeaproape aceste cazuri si ajunge sa dezvolte un fel de obsesie din rezolvarea lor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LwcCf0
via IFTTT

marți, 17 iulie 2018

Soc si Groaza (2018)

In anul 2003, administratia de la Casa Alba a conceput un caz pentru a iesi in fata americanilor si a lumii intregi cu intentia de-a invada Irakul la a carui conducere se afla in acel moment dictatorul Saddam Hussein. Problema este ca motivele pe care le invocau acestia pentru invadare nu prea se potriveau cu realitatile din teren, iar o echipa curajoasa de jurnalisti a hotarat ca nu e suficient sa ia de bune toate afirmatiile administratiei prezidentiale si sa porneasca o ancheta pentru a scoate la lumina adevarul adevarat, ei fiind singurii care au indraznit sa faca acest lucru. Filmul prezinta povestea acestor jurnalisti si cum este sa vanezi adevarul atunci cand miza o reprezinta viata, moartea si democratia americana!



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2uBKBMH
via IFTTT

luni, 16 iulie 2018

Magie Neagra (2018)

O pustoaica nervoasa si frustrata de neajusurile relatiei cu mama ei si de moartea tatalui sau, incepe sa cerceteze ocultismul si ajunge sa trezeasca ceva in padurile din jurul casei in momentul in care pune in practica in mod naiv un ritual ocult pentru a invoca o vrajitoare care sa-i omoare mama. Desi ulterior regreta ce a facut, va fi foarte greu sa mai opreasca ceea ce a dezlantuit. Entitatea malefica pe care a invocat-o ea incepe sa isi faca simtita prezenta imediat, insa marea problema este ca aceasta nu se multumeste doar in a o distruge pe mama ei ci isi indreapta forta distructiva chiar si spre ea, cea care a invocat-o.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2LefobO
via IFTTT

duminică, 15 iulie 2018

Negustorul de diamante (2018)

Filmul prezinta povestea unui american ce se ocupa cu tranzactia de diamante si alte nestemate care se duce in Rusia in incercarea de-a face ultimele formalitati in vederea vanzarii unor diamante albastre extrem de rare. Modul in care le-a obtinut acesta si originea lor sunt invaluite in mister, iar dupa putin timp de la ajungerea in Rusia afacerea pare sa intre intr-un impas periculos astfel ca este nevoit sa plece si sa se ascunda in Siberia. Acolo, intr-un mic oras, el intalneste o frumoasa rusoaica ce detine cafeneaua la care obisnuieste sa mearga foarte des, iar intre cei doi se dezvolta o poveste de dragoste pasionanta amenintata totusi de lumea primejdioasa a negustorilor de diamante din care nu poate sa se extraga.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2NiI80p
via IFTTT

sâmbătă, 14 iulie 2018

Super Politisti 2 (2018)

Fostul incepator din grupul de super politisti, Rabbit, viseaza ca el si prietenii lui politisti – un grup care a cazut in mod inexplicabil in dizgratie – sunt staruri rock si autobuzul cu care calatoresc in turnee a avut parte de un accident. Acest cosmar i se repeta lui Rabbit, insa nu spune nimic despre asta. Desi acum ei au apucat-o pe alte drumuri in cariera, grupul de politisti primeste oportunitatea de-a se intoarce in activitate intr-o zona de la granita dintre America si Canada pe care cea din urma a acceptat sa-l cedeze primeia. Insa localnicii nu sunt deloc incantati de ideea de-a deveni aproape peste noapte din canadieni americani.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JnFrYZ
via IFTTT

vineri, 13 iulie 2018

Sfarsitul Lumii (2018)

Will este un tanar a carui iubita este insarcinata si se duce acasa la parintii acesteia pentru a discuta cu tatal ei care nu prea il are la suflet in speranta ca va obtine binecuvantarea acestuia in vederea casatoriei. Lucrurile nu decurg chiar cum si-ar dori el, deoarece batranul veteran de razboi nu se lasa foarte usor induplecat, insa mai grav decat atat este ca in acest timp se produce un eveniment cataclismic, iar Samantha se afla de una singura intr-o zona periculoasa unde nu mai exista domnia legii, iar haosul este la fiecare pas. Will si viitorul socru isi lasa deoparte resentimentele si pornesc impreuna catre Samantha cu masina printr-un teren primejdios pentru a o salva.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2mhuxLn
via IFTTT

joi, 12 iulie 2018

Delirul (2018)

Dupa o ultima evaluare a psihiatrului sau in care discuta despre recenta sinucidere a tatalui sau, Tom este eliberat dintr-un spital de boli mintale. Tom se duce apoi in vila uriasa care i-a fost lasata mostenire de catre raposatul sau tata si, la scurt timp de la instalare, incepe sa isi puna la indoiala propria sanatate mintala in momentul in care are parte de niste viziuni tulburatoare cu tatal sau desfigurat al carui cadavru a fost descoperit sfartecat de propriul caine. De asemenea, Tom incepe sa primeasca si niste apeluri telefonice stranii, iar dupa o vreme el gaseste niste pasaje secrete care permit celor interesati sa spioneze in diverse camere din casa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Ld5bcr
via IFTTT

miercuri, 11 iulie 2018

Traficantii (2018)

O reporterita din Sacramento pe nume Brea se pregateste pentru a petrece un weekend promitator in care isi va sarbatori ziua de nastere. Insa un subiect care s-a desfasurat incet vreme de cateva luni tocmai i-a fost subtilizat de un coleg de serviciu si din acest motiv intra in coliziune cu editorul sau, ramanand in dubiu daca va mai avea un loc de munca la care sa se intoarca dupa weekend. Iubitul ei, John, a planuit cu ajutorul unui prieten sa ii ofere un weekend romantic undeva intr-o vila spectaculoasa aflata intr-o zona impadurita. Pe drumul spre vila, ei au o intalnire tulburatoare care le va strica vacanta si ii vor pune in situatia de-a lupta pentru propriile vieti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2L1GKBY
via IFTTT

marți, 10 iulie 2018

Secretul lui Kennedy (2018)

Bazat pe o intamplare reala, evenimentele pornesc din dimineata unui accident care a avut un impact major asupra politicii americane. Ted Kennedy se afla la o petrecere unde se intretine cu Mary Jo Kopechne, fosta secretara a raposatului sau frate, Robert, care a fost atat de afectata de moartea sefului ei incat a hotarat sa paraseasca Washingtonul. Ted incearca s-o convinga pe aceasta sa se intoarca. Desi Ted a consumat alcool intr-o cantitate destul de mare, cei doi pleaca impreuna cu masina si, incercand sa evite un echipaj de politie care i-ar putea crea probleme, el se prabuseste cu masina de pe un pod, ucigand-o pe Mary. Ca si cum nu ar fi fost suficient de grava fapta lui, Ted hotraste sa fuga de la locul accidentului si, in loc sa se predea politiei, se ascunde intr-o camera de hotel si incearca sa ii convinga pe cei din jurul sau sa il ajute sa scape cu imaginea intacta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ua82w0
via IFTTT

O bucla in timp (2018)

Povestea o are in centrul atentiei pe micuta Meg Murry care deplange impreuna cu fratele ei adoptat, Charles, si mama ei, Kate, disparitia prematura a tatalui sau, Alex. Familia a fost total data peste cap de disparitia lui brusca, dar se dovedeste ca aceasta are o legatura importanta cu cercetarile pe care acesta le realiza. El cerceta un fenomen care permite manevrarea timpului si spatiului. Cu ajutorul a trei fiinte magice, copiii isi parasesc propria lume in incercarea de a-l gasi pe Alex. Pe masura ce calatoresc printr-o serie de locatii intergalactice in incercarea de-al elibera pe Alex din ghearele fortelor intunericului, micul Charles este supus unor schimbari terifiante.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ND9jEh
via IFTTT

luni, 9 iulie 2018

Nesupunere (2018)

Un rabin tine o predica despre liberul arbitru. El vorbeste despre ingeri, bestii, Adam si Eva, sustinand cu putere faptul ca oamenii au „libertatea de-a alege”. Imediat dupa aceea, insa, el moare. Rabinul era Rav Krushka, o figura importanta a comunitatii ortodoxe evreiesti din Londra. Fiica lui, Ronit, o fotografa ce se afla in New York, a parasit comunitatea in urma cu mai multi ani. Cand se intoarce acasa, ea patrunde in lumea neschimbata a copilariei sale, fiind privita de rudele apropiate si fostii prieteni cu ingrijorare si curiozitate. Ea este socata sa descopere faptul ca protejatul tatalui ei, Dovid, s-a casatorit cu cea mai buna prietena a ei din copilarie, Esti, iar acest soc este cauzat de o intamplare ce a facut-o sa-si paraseasca familia si comunitatea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2u9ehAe
via IFTTT

Detectivul Gnomilor (2018)

Cand coloratul erou Gnomeo incearca sa se infiltreze intr-un magazin de flori, camaradul sau Benny discuta cu el prin intermediul unei statii de emisie-receptie folosind numele de cod al lui Gnomeo, Micul Dansator. In timpul in care stirile vuiesc despre disparitiile in masa ale piticilor de gradina din Londra, cei doi pitici care se afla spre finalul lunii lor de miere, Gnomeo si Julieta, incearca sa dezlege acest mister numai ca vor avea nevoie de ajutor specializat pentru a face asta, iar cea mai buna solutie o reprezinta un detectiv legendar ce si-a jurat sa apere piticii de gradina: Sherlock Gnomes!



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2zn15wN
via IFTTT

sâmbătă, 7 iulie 2018

Mostenirea unui vanator de cerbi cu coada alba (2018)

Buck este faimos pentru abilitatile sale de-a vana cerbicu coada alba si planuieste o partida de vanatoare impreuna cu fiul sau pe parcursul unui weekend avand drept scop ca intre ei sa se formeze o legatura mai stransa de tata si fiu. El nu si-a petrecut foarte mult timp alaturi de baiatul sau, Jaden, si spera ca aceasta aventura sa fie una memorabila. Avand cu el si un cameraman si prieten de nadejde pe nume Don, Buck porneste in ceea cese transforma imediat intr-o aventura epica neasteptata prin care legatura dintre tata si fiu se intareste foarte mult.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2u49m3D
via IFTTT

vineri, 6 iulie 2018

Insula Cainilor (2018)

Ca urmare a unei epidemii cauzate de caini, primarul unui oras ia decizia radicala de-a trimite toti cainii in exil pe o insula unde se arunca de obicei deseuri. Printre primii catei expulzati se numara Spots, cel mai bun prieten al nepotului ofan al primarului. Acesta din urma, Atari, este hotarat sa isi regaseasca prietenul si sa-l aduca inapoi acasa, astfel ca se duce cu un avion pe insula respectiva unde aterizeaza fortat si este intampinat de o haita de caini condusa de liderul Chief. In ciuda neincrederii lui Chief, el si alti cativa caini i se alatura pustiului in cautarea prietenului sau canin, iar pe parcurs, in oras, o studenta descopera o intreaga conspiratie in jurul acestui exil.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ucqjIk
via IFTTT

miercuri, 4 iulie 2018

Rebelul 2 (2018)

Ronnie se afla in serviciul militar al armatei indiene. El primeste un apel telefonic din partea fostei sale iubite, Neha, spunandu-i ca nu are nici cea mai vaga idee unde a disparut fiica ei. Cand ajunge in orasul Goa, Ronnie observa ca Neha este foarte tulburata de acest eveniment si politia nu ia deloc in serios aceasta disparitie. In acea clipa, Ronnie hotaraste sa se ocupe el insusi de investigatia disparitiei fetei si descopera faptul ca nu exista nici pic de adevar in povestea femeii si nu exista nicio disparitie. Cu toate acestea, Neha este disperata in a-si sustine faptul ca fiica ei a fost rapita cu adevarat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2tSScWM
via IFTTT

marți, 3 iulie 2018

Bastinasii (2018)

Intr-o lume post apocaliptica terifianta ce este locuita de catre niste gasti criminale care s-au impartit in factiuni letale si produc haos pe oriunde isi fac aparitia, Nina si Mark, doi tineri casatoriti, fug disperati de-a lungul zonelor rurale ramase pustiite ale tarii in cautarea unui loc in care sa traiasca in siguranta, departe de violentele pe care le provoaca aceste gasti. Pe cand un grup depravat de oameni se apropie amenintator de locul in care se afla cei doi soti, ei sunt nevoiti sa munceasca din greu pentru a supravietui, fiind supusi unor situatii dincolo de limita suportabilitatii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2lPtKAS
via IFTTT

luni, 2 iulie 2018

Maria Magdalena (2018)

Iudeea Anului Domnului 33. Maria este o tanara credincioasa din satul Magdala care e nesigura in a urma traditiile si destinul rezervat femeilor, traind doar ca sotii si mame, ea dorindu-si sa devina libera. Dupa ce respinge o cerere in casatorie de la un prieten de familie, fratele ei Daniel si tatal Elisha o supun unei exorcizari crezand ca a fost posedata de un demon. Incercand sa gaseasca o solutie, Elisha ii cere ajutor lui Iisus, un vindecator care si-a castigat o faima mare printre Evreii din zona datorita discursurilor sale despre un regat al pacii si iubirii fara de ura, fara tiranie, opresiune sau persecutie. Curand Maria este cucerita de charisma, personalitatea si cuvintele lui Iisus si hotaraste sa il urmeze pe acesta in ciuda opozitiei puternice din partea familiei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Kty7R9
via IFTTT

duminică, 1 iulie 2018

Sportivul era spion (2018)

In plin Razboi Mondial, un sportiv din liga profesionista pe nume Moe Berg este atras pentru a se alatura unei echipe noi; aceea a OSS (precursoarea actualei CIA). Sportivul provine dintr-o familie erudita de evrei si vorbeste nu mai putin de noua limbi straine, fiind un invitat obisnuit la emisiunile de cultura generala de la TV. In ciuda celebritatii sale, Berg este o adevarata enigma – el este un homosexual care-si tine ascunsa orientarea, fiind un foarte priceput pastrator de secrete. Spionul incepator este rapid instruit si trimis pe teren pentru a impiedica un om de stiinta german sa construiasca o bomba atomica pentru Nazisti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MGrnMv
via IFTTT