sâmbătă, 30 iunie 2018

Justitiarul (2017)

Acest film prezinta povestea unui barbat care a suferit o mare tragedie in familie si acum este orbit de dorinta sa de-a obtine razbunare impotriva celor care i-au facut rau. Desi poate fi catalogat drept un super erou, el este un personaj ceva mai intunecat fata de ceea ce cunoastem in mod usual. Rendel se aseamana intr-o anumita masura cu celebrul Batman, iar evenimentele filmului se desfasoara intr-o versiune finlandeza a orasului Gotham, fictivul oras Mikkeli. Redel incearca sa ii gaseasca el insusi pe cei care i-au distrus familia si sa ii faca sa plateasca asa cum crede el ca ar merita.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KnZeNq
via IFTTT

Calibru (2018)

Doi vechi prieteni pe nume Vaughn si Marcus se aventureaza impreuna in salbaticia Caledoniana pentru a avea parte de o partida de vanatoare, insa pasirea pe un teritoriu necunoscut implica anumite riscuri inerente. Dupa ce petrec o prima noapte intr-un bar satesc alaturi de localnicii prietenosi (mare parte dintre ei), cei doi mahmuri se indreapta catre padure pentru a vana ceva. Aceasta se va dovedi a fi o mare greseala deoarece complicatii tragice si accidentale nu intarzie sa isi faca aparitia pentru cei doi. Decizia celor doi de-a nu raporta imediat autoritatilor cele petrecute este cea care le provoaca problemele cele mai mari.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2z3zEYW
via IFTTT

vineri, 29 iunie 2018

TAU (2018)

Candva o escroaca cu scoala strazii, Julia este cea mai recenta tanara tinuta captiva pentru a fi exploatata intr-un experiment fatal. Singurul lucru care sta in calea libertatii sale este TAU, o inteligenta artificiala dezvoltata in secret de catre Alex, enigmaticul si masochistul sau rapitor. TAU este echipat cu un batalion de drone si roboti care ii automatizeaza casa inteligenta si laboratorul ultra-tehnologizat al lui Alex, peretii fiind echipati la randul lor cu ecrane care proiecteaza de la campii verzi la imagini din adancul spatiului. Potentialul TAU este limitat doar de propria sa intelegere a lumii in care exista, insa acesta este pregatit sa treaca la un alt nivel.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MBbDdr
via IFTTT

Jaf in desfasurare (2018)

Inspirat dintr-un jaf care s-a petrecut in 1997 cand cativa politisti s-au regasit in situatia de-a fi depasiti ca inarmare de catre un grup de spargatori de banci, filmul incearca sa aduca pe ecrane evenimente similare celor petrecute in realitate. In timpul jafului, hotii sunt nevoiti sa ia ostatici atunci cand masina cu care trebuiau sa fuga de la fata locului este observata de catre doi politisti locali – veteranul Mike si partenerul sau Steve, acesta din urma intamplandu-se sa fie chiar ginerele sau. Cu putin timp inainte de acest jaf, Steve il anunta pe Mike de faptul ca urmeaza a deveni bunic. De asemenea, alaturi de ei mai este si un tanar de culoare care trebuie sa petreaca o zi cu ei ca pedeapsa pentru niste violente in care a fost implicat la scoala.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2tGjTSg
via IFTTT

joi, 28 iunie 2018

Femeia care precede (2018)

Filmul este inspirat din intamplari care s-au petrecut in realitate si spune povestea lui Catherine, o artista vaduva din New York care, in anii 1880, a calatorit de una singura in Dakota de Nord pentru a picta un portret al unei capetenii de trib numita Sitting Bull. Sosirea ei la Standing Rock este intampinata cu ostilitate deschisa de catre un ofiter al armatei americane care are trupe stationate in jurul rezervatiei Lakota pentru a impiedica Nativii Americani sa-si revendice pamantul. Cand Catherine si Sitting Bull devin mai apropiati, iar prietenia si chiar viata lor este pusa in pericol de fortele amenintatoare ale guvernului, Catherine trebuie sa infrunte violenta care-i ameninta pozitia.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2tNAsee
via IFTTT

marți, 26 iunie 2018

Deformat (2018)

O tanara in varsta de 32 de ani sufera de tulburari bipolare. Incepe sa banuiasca ca apartamentul inteligent, extrem de dotat din punct de vedere tehnologic in care s-a mutat impreuna cu sotul sau se foloseste de locuitorii cladirii drept cobai pentru o asa-zisa “telepatie sintetica”. Cu alte cuvinte, locuitorilor apartamentului li se spala creierul in cadrul unui complot cu ramificatii globale. Insa nimeni nu o crede. In plus, in momentul in care sustine ca apartamentul sau este bantuit de o fantome, este considerata de-a dreptul nebuna.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2N0QQ4b
via IFTTT

luni, 25 iunie 2018

Vanatorul de Demoni (2018)

Intr-un Los Angeles scaldat in sange, un detectiv incapatanat incearca cu disperare sa afle adevarul din spatele mortii partenerului sau. Investigatia il pune fata in fata cu un duo mortal, Queeny si Vince care il scufunda intr-un cosmar pentru care nu a fost pregatit. Pierdut intr-un univers al ororilor, detectivul descopera ca este ultimul membru supravietuitor al familiei Nash, un clan istoric de vanatori de demoni. La scurt timp este atacat si lasat mai mult mort decat viu. Este recuperat de Macy, un suflet pur. Nash se reincarneaza intr-un ucigas fara mila si este determinat sa se razbune pe toti cei care i-au facut rau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2MXT2Jt
via IFTTT

duminică, 24 iunie 2018

Taramul Fantomelor (2018)

In urma decesului matusii sale, Pauline si cele doua fiice ale sale mostenesc o casa. Insa, inca din prima noapte in casa, un grup de criminali intra in casa si Pauline se vede nevoita sa lupte cu ei pentru a-si salva fiicele. O drama care va traumatiza intreaga familie si va afecta fetele intr-un mod diferit. In timp ce Beth devine o autoare cunoscuta, specializata in genul horror, Vera se scufunda incetul cu incetul in paranoia. 16 ani mai tarziu, familia se reuneste in casa pe care Pauline si Vera nu au parasit-o. O serie de evenimente ciudate incep sa se petreaca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2txyVJu
via IFTTT

sâmbătă, 23 iunie 2018

Interzis la… sex (2018)

Datorita faptului ca fetitele lor se imprietenesc foarte repede in scoala, trei parinti ajung la randul lor sa formeze o legatura de prietenie datorita acestui fapt, iar cei trei ajung sa petreaca la fel de mult timp impreuna precum copiii lor. Pe masura ce anii trec, iar fetitele lor sunt gata sa faca pasul spre maturitate, cei trei parinti intampina dificultati in a se obisnui cu ideea maturizarii acestora. Iar cand afla faptul ca ele planuiesc sa isi piarda virginitatea in noaptea balului, cei trei pun la cale un plan de-a le impiedica pe acestea sa-si implineasca intentia.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KeRoBJ
via IFTTT

vineri, 22 iunie 2018

Dragoste pe metrul patrat (2018)

Sanjay Chaturvedi este un inginer din Mumbai care a crescut impreuna cu familia sa intr-un apartament micut si modest. Viseaza sa aiba casa sa, una mare si frumoasa. Pentru asta, va fi nevoit sa apeleze la un imprumut bancar. Karina D’souza locuieste impreuna cu mama sa intr-un apartament micut insa viseaza sa se mute impreuna cu iubitul sau in propria casa dupa casatorie. Sanjay si Karina nu se cunosc prea bine cand afla despre o schema care i-ar putea ajuta sa obtina casa mult visata. Despre ce este vorba?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JZ1Uk9
via IFTTT

miercuri, 20 iunie 2018

Pasari Galbene (2018)

John Bartle si Murph sunt doi soldati tineri, nevoiti sa indure brutalitatea si ororile de razboi sub comanda unui sergent tulburat, Sterling. In plus, Bartle este torturat de promisiunea facuta mamei lui Murph, acela de a avea grija de el. Intre cei doi se infiripa o legatura indestructibila, promit sa se sprijine reciproc in toate. Insa o tragedie se intampla si Bartle lupta sa pastreze echilibrul intre adevarul pe care a jurat sa nu il spuna niciodata si o mama indoliata care cauta pacea, sa afle ce s-a intamplat cu fiul ei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ytiVOe
via IFTTT

luni, 18 iunie 2018

Punctul fara intoarcere (2018)

Razboiul a facut ravagii in inima capitalei libaneze. Agentii CIA Sandy Crowder si Donald Gaines sunt nevoiti sa ceara ajutorul unui fost diplomat american, Mason Skiles, ii cere sa ii ajute cu negocierea eliberarii unuia din fostii colegi ai sai. Mason il considera pe acesta din urma responsabil pentru moartea familiei sale. Cel care l-a rapit cere in schimb eliberarea fratelui sau pe nume Rafid Abu Rajal. Guvernul libanez nu este incantat de aceasta cerere deoarece fratele acestuia este unul din cei mai sadici si mai periculosi din tara. Skiles va trebui sa se foloseasca de talentele sale de negociator pentru a duce aceasta misiune la bun sfarsit.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JZXLZa
via IFTTT

sâmbătă, 16 iunie 2018

Plan de Evadare 2: Hades (2018)

Ray si echipa sa de elita sunt experti in arta evadarii din cele mai bine echipate din punct de vedere tehnologic inchisori din lume. In momentul in care Shu Ren, unul din cei mai buni colaboratori ai sai este rapit si dispare intr-una din cele mai elaborate inchisori construite vreodata, Ray se vede nevoit sa porneasca in cautarea sa alaturi de cativa din cei mai buni oameni din echipa sa. Shu Ren a disparut in interiorul unei inchisori cunoscute sub numele de Hades. Echipa va avea parte de o multime de provocari si incercari care le vor testa curajul si abilitatile deopotriva.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JT1Z8r
via IFTTT

vineri, 15 iunie 2018

Cei Infometati (2017)

Un oras de periferie este decimat de o epidemie zombie a carei origine este invaluita in mister, iar oamenii ramasi neinfectati sunt foarte redusi ca numar, fiind obligati sa recurga la toate abilitatile de supravietuire de care dispun pentru a ramane tot timpul cu un pas inaintea devoratorilor de carne vie. Cativa dintre ei hotarasc sa se uneasca pentru a fugi din calea mortilor vii si a se refugia intr-un loc despre care au auzit ca ar fi lipsit de aceasta infectie, numai ca drumul catre acel pretins rai este presarat cu o multime de obstacole peste care trebuie sa treaca si pericolul ii pandeste la fiecare pas.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2lbYbRt
via IFTTT

joi, 14 iunie 2018

Euforia (2017)

Dupa ce planifica o calatorie luxoasa misterioasa Emilie este plina de fericire pentru faptul ca sora ei mai mica, Ines, o artista care acum are parte de niste recenzii negative, a acceptat sa o insoteasca. Cele doua nu prea au mai tinut legatura in ultima vreme si de aici se trage fericirea faptului ca aceasta a acceptat oferta ei. Intre timp, Ines ramane sceptica si retinuta referitor la modul in care si-a putut permite sora ei un astfel de exces. Insa tinand cont de faptul ca destinatia surpriza este, de fapt, o clinica de ultima generatie unde se efectueaza eutanasiere umana, Emilie, aflandu-se in stadiu terminal al unei boli incurabile, nu trebuie sa-si permita decat sase zile pana cand se va „externa”.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Mu7NU2
via IFTTT

miercuri, 13 iunie 2018

Negustorul Chinez (2018)

Doua companii de telecomunicatii, DH si MTM sunt rivale de mai multa vreme, ambele doresc de mai multa vreme sa devina principalul furnizor de telefonie mobila intr-o tara din Africa. Insa, in momentul in care un razboi civil izbucneste, un grup de mercenari condusi de Kabbah au misiunea de a-l ajuta pe presedinte sa securizeze linia de comunicare a tarii, sa lupte cu rivalii (DH) si sa instaureze pacea. In plus, alcoolul este complet interzis in tara insa lui Lauder, proprietarul unui bar, nu ii prea pasa de acest lucru.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Mnr8pW
via IFTTT

marți, 12 iunie 2018

2016 Origine Necunoscuta (2018)

In anul 2030, o misiune pe Marte esueaza dupa ce echipajul pierde contactul cu Pamantul.Nimeni nu mai afla nimic despre ei, toata lumea ii considera morti. Sase ani mai tarziu, Mackenzie Wilson, o femeie de stiinta cu misiunea de a controla o facilitate secreta condusa de United Space Planetary Corporation care orbiteaza deasupra planetei. Mackenzie este fiica unuia din astronautii pierduti in misiune. In aceasta misiune este insotita de A.R.T.I., un sistem dotat cu o inteligenta artificiala. Lena, sora sa, incepe sa banuiasca ca ceva este in neregula cu Mackenzie.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2y6Ywyi
via IFTTT

luni, 11 iunie 2018

Zi Dupa Zi (2018)

Povestea lui Rhiannon, o fata de 16 ani care se indragosteste de un suflet misterios cunoscut sub numele de A care locuieste intr-un suflet diferit in fiecare zi. Simtind o conexiune nemaintalnita pana acum, Rhiannon si A se straduiesc sa se intalneasca a doua zi, nestiind ce le va aduce o noua zi, daca vor reusi sa se revada din nou. Pe masura ce sentimentele celor doi indragostiti se intensifica, realitatea de a fi indragostita de o persoana care este altcineva zi de zi o cam sperie pe Rhiannon. Va trebui sa ia una din cele mai grele decizii din viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2yaQIvF
via IFTTT

duminică, 10 iunie 2018

Pavel, Apostolul lui Hristos (2018)

In timp ce constata toate mizeriile si persecutiile indurate de poporul crestin, Luca este de parere ca singura solutie ramane speranta. Pleaca in cautarea apostolului Paul, este dornic sa il intalneasca. Fost calau al adeptilor lui Iisus Christos, Paul a devenit cel mai fervent discipol al acestuia dupa o intalnire mitica. Acuzat de incendierea Romei, Paul este acum incarcerat de imparatul Nero si se afla sub supravegherea soldatului Mauritiu. Luc ii cere lui Paul sa isi scrie povestea. Povestea unui barbat care va schimba lumea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2sLGVqH
via IFTTT

vineri, 8 iunie 2018

Un Voiaj Extraordinar (2018)

Anul 1968. Donald Crowhurst, un om de afaceri britanic, pasionat de surf se afla in pragul falimentului. Pentru a-si salva afacerea si pentru a avea parte de aventura la care viseaza de mai multa vreme acesta decide sa participe la o competitie maritima si sa castige premiul cel mare. Sustinut in totalitate de sotia si copiii sai, Donald se lanseaza in aceasta teribila odisee de-a lungul lumii. Insa, insuficient pregatit, Donald intampina o multime de dificultati, ii este frica ca nu va reusi sa termine aceasta competitie, nici sa castige premiul cel mare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JoFKrD
via IFTTT

miercuri, 6 iunie 2018

Pilotul si Puscariasul (2017)

Gangsterul Gino Vanoirbeek si tanara pilot de curse Benedicte Delhany s-au iubit inca de cand s-au vazut prima data, a fost dragoste la prima vedere. Iubirea lor este una pasionala, incandescenta, totala. Insa Gino are un secret. Si, cu cat incearca sa il ascunda mai tare, cu atat problemele se agraveaza. Rapid, relatia efervescenta dintre cei doi este in pericol. Insa, deoarece dragostea este mai puternica decat orice, Gino si Benedicte vor lupta impotriva tuturor pentru a ramane fideli unul altuia.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Lta4O9
via IFTTT

marți, 5 iunie 2018

Sfarsitul Calatoriei (2018)

Martie 1918. Un grup de soldati sunt trimisi pe front, in partea de nord a Frantei. Sunt condusi de capitanul Stanhope, in varsta de doar 20 de ani. Germanii se apropie cu pasi repezi, sosirea lor este iminenta. Stanhope isi ineaca amarul in alcool, ii este frica ca va sfarsi in mainile inamicilor. Un ofiter tanar ofiter pe nume Raleigh isi face curand aparitia. Are doar 18 ani. Stanhope este unul din cei mai buni prieteni ai sai, sora sa este indragostita de el. Pe masura ce amenintarea se apropie, tensiunea este la cote maxime.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2xIWzrI
via IFTTT

luni, 4 iunie 2018

Ultimul Martor (2018)

Politia sovietica a inceput sa ucida cetateni polonezi, numarul la care s-a ajuns fiind de 1940. Trei ani mai tarziu, cateva din morminte au fost descoperite in padurea Katyn. Vinovati de acest masacru au fost considerati intial nazistii germani. Numarul a ajuns la 22.000 de ucideri. Secretul masacrului ordonat de Stalin a fost tinut prea multi ani de restul lumii insa guvernele occidentale au avut cunostinta de el. Insa, pentru a nu-l supara pe Stalin au preferat sa nu spuna absolut nimic. Dar, din fericire, adevarul iese mereu la lumina.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2xIcg2c
via IFTTT

sâmbătă, 2 iunie 2018

Nu-mi pot decat imagina (2018)

Provenind dintr-o familie cu un tata abuziv, Bart Millard, in varsta de 10 ani ajunge intr-o tabara de crestini, lasat de mama sa. Aici o intalneste pe Shannon. In cele din urma ajunge in custodia tatalui sau Arthur, mama a decis sa il paraseasca. Cativa ani mai tarziu, Millard este elev la liceul Lakeside si Shannon este iubita lui. In speranta ca va reusi sa il impresioneze pe tatal sau, joaca fotbal. Insa se raneste si cariera de sportiv se incheie. La scurt timp se inscrie la cursurile de muzica. Contacteaza trupa MercyMe si reuseste sa impresioneze un producator cunoscut, Scott Brickel.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2xAVjqj
via IFTTT