joi, 31 mai 2018

Insulta (2017)

In orasul Beirut din zilele noastre, o insulta de proportii uriase il gaseste pe Toni, un Crestin Libanez, si pe Yasser, un refugiat Palestinian, in fata unui complet de judecata care sa judece cazul si sa restabileasca dreptatea. Incepand cu anumite rani secrete din trecut si continuand cu revelatii traumatizante pe care le au pe parcursul procesului, circul din masmedia care acopera acest caz arunca intregul Liban intr-o explozie sociala si ii forteaza atat pe Toni cat si pe Yasser sa se gandeasca mai bine la propriile lor vieti si prejudecatile care ii insotesc la fiecare pas.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2L6DUrB
via IFTTT

miercuri, 30 mai 2018

Jurnalul Sarei (2018)

Laura este o avocata din Madrid care se duce in Congo cu speranta ca isi va regasi sora, Sara, despre care nu mai stia nimic vreme de doi ani si a carei poza a vazut-o intamplator. Incercand sa faca rost de contacte, Laura realizeaza ca Sara a fost fotografiata in regiunea Goma, una dintre cele mai tumultuoase zone din tara din cauza razboiului intern care se poarta pentru acapararea mintelor in care zace un minereu foarte valoros. Hotarata sa mearga pana la capat chiar daca nu cunoaste nici tara si nici limba, Laura apeleaza la omul de afaceri latin Sergio pentru a ajunge in Goma.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JcFjj9
via IFTTT

marți, 29 mai 2018

Lumea Viitorului (2018)

Intr-o lume apocaliptica, apa si petrolul sunt la mare cautare deoarece se gasesc din ce in ce mai greu. Printul oazei trebuie sa se aventureze in salbaticie in cautarea unui remediu pentru salvarea reginei, mama sa, aflata pe patul de moarte. Pericolul este la tot pasul. Reuseste sa scape de atacul unui grup de motociclisti condusi de Warlord si face cunostinta cu Ash, partenera robot a lui Warlord, in cautarea propriului suflet. Printul lupta din rasputeri dornic sa salveze ultimele ramasite ale umanitatii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2H05ILG
via IFTTT

duminică, 27 mai 2018

M-am indragostit de DJ (2018)

Harper este nevoita sa calatoreasca in Spania in interes de serviciu insa este decisa sa profite de aceasta calatorie pentru a se distra in compania celor doua prietene ale sale, Leah si Nikki. Aflate intr-un club de noapte, Harper se indragosteste la prima vedere de DJ-ul Leo. Este disperata ca va sta in Barcelona doar trei zile si ca nu il va mai vedea pe Leo. Leo este genul de barbat pentru care Harper ar sacrifica totul. Acesta din urma reuseste sa o convinga sa il insoteasca in Ibiza insa Harper habar nu are ce o asteapta aici…



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2kvuPxj
via IFTTT

sâmbătă, 26 mai 2018

Legitima Aparare (2017)

Un strain chinez intra intr-o ceainarie traditionala aflata aproape de mare si comanda ceva de baut. O chelnerita ii spune ca tocmai ce au inchis, dar frumusica barmanita Rain sta putin de vorba cu el. Cand un grup de indivizi dau buzna in ceanarie strainul fuge imediat, insa desi fetele par a fi victime sigure acestea nu sunt nici pe departe asa. Strainul se dovedeste a fi un avocat chinez exceptional care a castigat un caz cheie pentru o companie farmaceutica. Cand acesta a dorit sa se retraga si sa plece de la companie, sefii au incercat tot posibilul sa-l pastreze in randurile lor deoarece cunoaste prea multe lucruri din interior, iar cum el nu doreste sa ramana atunci singura solutie este eliminarea lui definitiva.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2xlAtLQ
via IFTTT

joi, 24 mai 2018

Amator in Misiune (2018)

Harold este un om manierat si care-si vede de treburile lui, neavand niciodata probleme cu legea. Insa cand se duce in Mexic pentru o calatorie de afaceri el ajunge fara sa intentioneze acest lucru pe partea gresita a legii si devine unul dintre cei mai cautati oameni de pe Pamant, atat de catre oficialitati cat si de oamenii din lumea interlopa. El are de-a face cu parteneri de afaceri duplicitari, lorzi ai drogurilor mexicani extrem de periculosi sau chiar cu mercenari internationali. In timp ce se straduieste sa iasa cu viata dintr-unul dintre cele mai periculoase locuri de pe planeta, o intrebare se ridica; este acest om obisnuit in belele pana peste cap sau se afla mereu cu doi pasi inaintea tuturor?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2J36axS
via IFTTT

miercuri, 23 mai 2018

Peter Iepurasul (2018)

Iepurele Peter, cele trei surori ale sale, Flopsy, Mopsy si Cotton Tail, impreuna cu varul lor Benjamin, isi petrec zilele hartuindu-l pe domnul McGregor in gradina acestuia de legume. Lucrurile se schimba atunci cand McGregor moare si nu mai exista nimeni acum care sa-i impiedice sa-si faca de cap prin casa acestuia si prin gradina lui vreme de zi intreaga. Totusi, cand una dintre rudele lui McGregor mosteneste casa acestuia si incepe sa faca verificari, el gaseste lucruri pe care nu si le imagina. Ceea ce rezulta este o batalie a vointei intre noul domn McGregor si iepurasii nastrusnici. Insa cand acesta incepe sa se indragosteasca de Bea, o iubitoare de animale si natura, sentimentele sale catre ei incep sa se schimbe de asemenea. Dar este oare prea tarziu?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2kkh98l
via IFTTT

marți, 22 mai 2018

Crime Adevarate (2018)

Tadek este un detectiv care primeste un caz dificil, un om de afaceri a fost ucis cu salbaticie. Spre surpinderea tuturor, aceasta crima este similara cu cea prezentata intr-o carte scrisa de un asa-zis Kozlow. Tadek este decis sa il gaseasca pe Kozlov pentru a investiga mai multe. Reuseste sa dea de el si de iubita sa intr-un club. Pe masura ce obsesia sa fata de Kozlow creste, Tadek decade din ce in ce mai mult intr-o lume a violentei, a coruptiei si a violentei si descopera un adevar mortal.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Lm1BwR
via IFTTT

duminică, 20 mai 2018

Cupidon in actiune (2017)

Un sot si o sotie din Johannesburg se simt captivi, simt ca se sufoca din cauza rutinei. In momentul in care un scriitor faimos vine sa tina un discurs la colegiul la care invata barbatul, comportamentul acestuia incepe sa ii influenteze pe cei doi soti, viata celor doi este complet data peste cap. Cu cat petrece mai mult timp in compania lui Max, cu atat se lasa mai influentat. Din cauza unei greseli comise, Heiner va sta o perioada la Max si la Sam. Max se teme ca Heiner va incerca sa o cucereasca pe Sam.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rQM93V
via IFTTT

Localul (2017)

“Localul” scandalizeaza sufletele negre care locuiesc in noi. Barbatul care sta la bar, zi si noapte, le da indicatii oamenilor care apeleaza la el pentru sfaturi si pentru a-si indeplini anumite dorinte, semnand un veritabil contract cu acestia. A deveni mai frumoasa, a petrece noaptea cu o vedeta porno, a salva un fiu, a recapata vederea pierduta in urma unui accident, a-l regasi pe Dumnezeu… acestea sunt doar cateva din dorintele exprimate de personajele din film. Insa, pentru indeplinirea acestor dorinte aceste personaje trebuie sa plateasca un pret. Un pret mult prea ridicat in unele cazuri.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2IDrA0Y
via IFTTT

vineri, 18 mai 2018

Intalnire Dubla (2017)

Jim este un barbat inofensiv care se teme la culme de femei si este hotarat sa isi dovedeasca, totusi, barbatia in noaptea de dinaintea implinirii varstei de 30 de ani, asa ca porneste intr-o misiune de a-si dovedi siesi, dar si celor din jur ca nu este fatalaul despre care crede lumea. El si prietenul sau arogant Alex cred ca au nimerit potul cel mare atunci cand se intalnesc cu doua frumoase surori pe nume Kitty si Lulu care par sa nu-si doreasca nimic altceva decat sa petreaca o noapte nebuna impreuna. Insa cuvantul „nebuna” se dovedeste a fi unul in sens negativ deoarece aceste femei vor sa il faca pe Jim sa-si piarda mai mult decat virginitatea… ci si viata!



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2k6fPFK
via IFTTT

Incarcatura Pretioasa (2018)

Pamantul a cazut prada unei pandemii devastatoare, iar Andy si Kay incearca sa se refugieze din calea acesteia facandu-si o casa pe apa pentru a-si tine in siguranta copilul in varsta de numai un an. Existenta lor protejata de rau este pusa in pericol in clipa in care un atac violent ii curma viata lui Kay si il lasa pe Andy infectat. Stiind ca are la dispozitie 48 de ore inainte de-a se transforma intr-o creatura lipsita de ratiune, Andy incearca disperat sa gaseasca o casa noua si oameni primitori pentru fetita lui care s-o creasca atunci cand el nu va mai fi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rT1vEl
via IFTTT

joi, 17 mai 2018

Aventurile lui Ferdinand (2017)

Dupa moartea tatalui sau, in timpul unei coride, Ferdinand fuge din locul in care a crescut si ajunge la o ferma spaniola alaturi de o familie amabila. Intr-o zi, Ferdinand, nu foarte constient de inaltimea sa, se indreapta spre oras unde este luat drept un animal salbatic si este capturat de autoritati. Va fi dus inapoi in locul in care s-a nascut pentru a servi drept taur la corida. Insa Ferdinand este pacific si refuza sa se bata in arena. Decide sa fuga din nou si sa isi regaseasca familia spaniola cu orice pret.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ka5Tvf
via IFTTT

Disparitia Lenei (2016)

Desfasurandu-si evenimentele intr-un oras de suburbie la fel ca oricare altul, cu nimic mai neobisnuit fata de altele, o tanara femeie dispare brusc si fara nicio urma dupa ce se spune ca ar fi cunoscut un baiat mai ciudatel pe retelele de socializare si au comunicat o buna perioada de timp. Ea fusese in trecut hartuita emotional de catre o fosta buna prietena care acum i-a devenit inamica si s-a refugiat in lumea virtuala pentru a scapa de suparare. Anumiti oameni din oras incep sa devina din ce in ce mai tensionati, iar fatada de perfectiune a acestei comunitati incepe sa se spulbere incetul cu incetul, scotand la lumina niste intrigi monstruoase si un adevar respingator.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KAGeHg
via IFTTT

miercuri, 16 mai 2018

Tare ca piatra (2018)

Aceasta comedie plasata in vremuri preistorice, mai exact in Epoca de Piatra, are in centrul atentiei un trib de vanatori primitivi care sunt indepartati de la casele lor de catre emisarii unui imperiu indepartat ce a reusit sa stapaneasca tainele crearii bronzului, astfel ca ei au prea putine sanse intr-o potentiala confruntare cu acestia. Dar chiar si asa, in aceste conditii vitrege pentru ei, unul dintre membrii tribului pe nume Doug incearca din rasputeri sa isi recapete propria sa casa, iar pentru a face acest lucru el apeleaza la o modalitate ceva mai neobisnuita, aceea de-a provoca invadatorii la un meci de fotbal.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Gp5D3R
via IFTTT

Codul Asasinului (2018)

Michael Connelly este un detectiv aflat la inceput de cariera si isi doreste cu ardoare sa se elibereze de sub prinsoarea trecutului tatalui sau care a fost la randul sau detectiv, insa s-a lasat atras de cealalta parte a legii, patandu-si reputatia si aruncand asupra fiului sau povara faptelor sale. In momentul in care din custodia politiei dispar droguri in valoare de mai multe milioane de dolari, iar detectivul ce se ocupa de caz isi piarde viata, Michael isi roaga superiorul sa-i permita sa preia el misiunea ca o modalitate de-a demonstra ca este capabil de rezolvarea unor cazuri importante. Cand ancheta sa il poarta catre o retea de crima organizata, Michael are parte de o presiune foarte puternica din partea unui asasin care incearca sa-l deturneze.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rLCGL5
via IFTTT

luni, 14 mai 2018

Cabina Sarutului (2018)

Elle Evans este o adolescenta, o eleva de liceu in varsta de 16 ani. Elle este dezamagita din cauza ca inca nu a avut parte de experienta primului sarut desi isi doreste enorm acest lucru. Este indragostita in secret de mai multa vreme de Noah, fratele celei mai bune prietene ale sale. Dornica sa sarute si ea un baiat pentru prima data in viata, Elle organizeaza o cabana a saruturilor in timpul Carnavalului de primavara. Se trezeste fata in fata cu cel de care este indragostita moment in care nu stie ce sa faca, sa isi asculte inima sau ratiunea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Ihlcwj
via IFTTT

duminică, 13 mai 2018

Revansa (2018)

Jen se bucura de o escapada romantica alaturi de iubitul ei foarte bogat, insa bucuria ei este de scurta durata dupa ce sunt vizitati de niste prieteni dubiosi de-ai acestuia pentru a participa la o vanatoare neanuntata. Tensiunea creste in casa pana cand situatia se amplifica intr-un mod abrupt si violent, culminand cu un act socant care o lasa pe Jen in pragul mortii. Din pacate pentru atacatorii sai, ea reuseste sa scape cu viata si tot ce are in minte este o dorinta nestavilita de-a se razbuna pe acestia! Ea incepe sa isi creeze un plan elaborat prin care sa-i faca pe toti cei implicati in agresarea ei sa plateasca in cele mai terifiante moduri cu putinta!



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2wEzO7B
via IFTTT

Banditul Whisky (2017)

Bazat pe fapte reale, filmul prezinta povestea lui Attila, un tanar maghiar care a crescut in Transilvania anilor ’80, o perioada in care Comunismul era la putere in Romania, iar el a reusit sa fuga in Ungaria unde a devenit jucator profesionist de hochei si si-a gasit o iubita pe nume Kata ai carei parinti, totusi, nu au fost deloc incantat de el, considerandu-l un om fara viitor. Incarcand sa obtina permis de munca, el incearca sa obtina unul de la un ofiter guvernamental corupt, insa nu prea i-a reusit asa ca singura solutie pe care a considerat-o viabila a fost sa inceapa sa jefuiasca banci. El a realizat un lung sir de jafuri si n-a ranit niciodata pe nimeni in timp ce a facut asta, castigandu-si chiar o faima de Robin Hood. Porecla de Banditul Whisky si-a capatat-o din cauza mirosului de Whisky pe care-l lasa in urma dupa fiecare jaf, asta deoarece consuma cateva pahare inainte pentru a-si face curaj.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Kg7GtB
via IFTTT

Terminalul (2018)

In inima unui oras anonim, doi asasini periculosi au de dus la bun sfarsit o misiune sinistra. Cei doi au acceptat aceasta misiune primita de la o persoana misterioasa cunoscuta sub porecla de Mr.Franklin, din dorinta de a se imbogati rapid. In timpul misiunii intalnesc o femeie, o chelnerita misterioasa, care ar putea fi mai implicata in misiunea lor decat realizeaza. Drumul lor se incruciseaza si cu cel al unei profesoare de engleza si cu cel al unui paznic dintr-o statie de tren. Ce legatura exista intre aceste personaje misterioase si stranii totodata?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rGjdKP
via IFTTT

sâmbătă, 12 mai 2018

Alesul lui Dumnezeu (2018)

Samson este un israelit inzestrat cu o putere deosebita si un curaj pe masura. Misiunea lui Samson este aceea de a raspunde ordinului primit din partea lui Dumnezeu. Insa ambitia sa se sfarseste din cauza unei casnicii esuate iar setea sa de razbunare il transforma in dusmanul de temut al filistenilor. Fratele sau pregateste deja o rascoala a tribului. Ceea ce reuseste sa il salveze pe Samson de la pieire este relatia sa cu o femeie seducatoare filistina dar si predarea in fata lui Dumnezeu care transforma condamnarea sa intr-o victorie pe absolut toate planurile.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Ib3sXE
via IFTTT

vineri, 11 mai 2018

Patratul (2017)

Christian este un tata divortat caruia ii place sa isi consacre timpul copiilor sai. Conservator apreciat in cadrul unui muzeu de arta contemporana, Christian face parte din acea categorie de oameni careia ii place sa protejeze natura si sa sustina cauzele umanitare. Pregateste urmatoarea sa expozitie intitulata The Square, expozitie centrata in jurul unei ilustratii care incita vizitatorii la altruism. In momentul in care lui Christian i se fura telefonul mobil reactia sa este cat se poate de violenta. In tot acest timp, o agentia de comunicari din cadrul muzeului lanseaza o campanie suprinzatoare pentru The Square. Christian este in pragul unei crize existentiale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rz5t5E
via IFTTT

joi, 10 mai 2018

De-a soarecele si pisica (2017)

Alex si Selma calatoresc in inima Bosniei insa, la scurt timp masina lor are pana. In timp ce pleaca in cautarea unui potential ajutor cei doi realizeaza ca nu sunt singuri, ca o forta misterioasa ii insoteste. Alex, originar din Berlin ii sugereaza iubitei sale ca ar trebui sa caute ajutor in cel mai apropiat oras insa Selma, care a copilarit aici in timpul razboiului stie ca mai exista o multime de mine. Alex exploreaza regiune in ciuda prostestelor sale si gaseste o masina cu echipamente de supravietuire in ea. La scurt timp, Selma da peste proprietarii masinii si lucrurile se complica.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ry8T8N
via IFTTT

miercuri, 9 mai 2018

Escrocii (2017)

Un maestru in escrocherii dispare fara urma cu o suma imensa asupra sa. Deoarece autoritatile nu au reusit sa dea de urma sa este declarat mort in cele din urma. Insa, un procuror ambitios, Hee-su, este determinat sa il gaseasca, este convins ca este inca in viata. Pentru asta, cere ajutorul unui alt escroc, Ji-sung, ii ofera imunitate in schimbul ajutorului oferit. Miza este enorma, de aceea a fost nevoie sa se faca aceasta alianta intre doua persoane diferite. Fiecare membru al echipei procurorului are propriile sale motive insa trebuie sa colaboreze pentru a-l gasi pe cel mai mare escroc.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rw6jiv
via IFTTT

luni, 7 mai 2018

Nasa Cocainei (2018)

Filmul spune povestea unui lord al drogului in varianta feminina, Griselda Blanco, un pioner in traficul cu cocaina. La doar 17 ani, Griselda a reusit sa ajunga in SUA cu un pasaport fals alaturi de primul sau sot, Carlos. A locuit o perioada in Queens alaturi de cei trei fii ai sai si si-a continuat afacerile ilegale, atrasa fiind de castigul rapid. In traficul cu droguri, Griselda s-a folosit mereu de femei frumoase dar si de copii pe post de carausi si a creat valize cu fund fals pentru a reusi sa isi transporte drogurile. Copiii sai au abandonat scoala si s-au alaturat afacerii mamei lor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rqNu09
via IFTTT

duminică, 6 mai 2018

Legenda lui Oh-Mah (2018)

In adancurile unei paduri situate pe o insula in Pacificul de Nord-Vest, Ashley si Max Carr sunt urmariti de o creatura terifianta. Banuiesc ca este vorba de Bigfoot insa nu sunt siguri. La scurt timp, in incercarea disperata de a scapa de aceasta creatura se trezesc pe pamanturi ciudate ocupate de amerindieni, loc in care legendele si miturile par sa fi prins viata. Nu stiu daca vor scapa din aceasta situatie cu viata insa localnicii sunt dispusi sa le dea o mana de ajutor pentru a lupta impotriva monstrilor, intr-o batalie disperata pe viata si pe moarte.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JUxF9S
via IFTTT

Legatura de Sange (2018)

Ellie, o fosta dependenta de droguri, tocmai s-a mutat intr-un oras nou alaturi de cei doi copii adolescenti. A mai incercat in repetate randuri sa renunte la droguri in trecut insa de aceasta data este determinata sa reuseasca. A reusit sa isi gaseasca un job stabil si merge in mod frecvent la intalnirile unui grup pentru fostii dependenti de droguri. Insa Ellie nu se poate abtine, cade din nou prada tentatiei drogurilor. Viata sa se schimba cand il intalneste pe Christopher – un alt tip de dependent – care ii obliga pe copiii lui Ellie sa accepte o versiune diferita a acesteia.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Ihuagy
via IFTTT

sâmbătă, 5 mai 2018

Ultima data vazut in Idaho (2018)

O tanara pe nume sarah este martora unei crime. Reuseste sa fuga de la fata locului insa isi loveste masina in incercarea disperata de a scapa. Cateva zile mai tarziu, pe patul de spital, Summer se trezeste din coma insa nu isi aminteste absolut nimic. Insa, are o serie de efecte secundare cat se poate de ciudate. In momentul in care medicii au reusit sa o aduca din morti, Summer a revenit cu ceva in plus, are viziuni cu ea rapita si ucisa. Summer nu stie in cine poate avea incredere insa este determinata sa afle cine incearca sa o ucida. Va putea sa rezolve cazul propriei sale crime inainte de a se intampla?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2IkLvVW
via IFTTT

Anonima (2018)

Friedland este un detectiv care lucreaza la un caz mai putin obisnuit. O persoana misterioasa ucide oameni nevinovati dintr-un motiv cat se poate de sadic. Superiorul sau, Charles Gattis, este de parere ca devina pentru aceste crime este o tanara misterioasa cunoscuta drept Fata. Aceasta este un hacker profesionist care, pentru o suma uriasa de bani, poate sterge secrete sau experiente mai putin placute din dosarul personal al unei persoane. Friedland este de parere ca singura modalitate de a reusi sa afle ce se petrece este sa se foloseasca de Girl pe post de momeala.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2FMOwZy
via IFTTT

vineri, 4 mai 2018

Familia Monstrulescu (2017)

Familia Wishbone este departe de a fi fericita. Familia detine o librarie in pragul falimentului, patriarhul familiei incearca cu disperare sa salveze aceasta afacere. Copiii familiei, doi adolescenti, sunt extrem de rebeli. In ciuda tuturor problemelor Emma incearca sa fie mama perfecta. Dupa ce isi duce familia la o petrecere de Halloween, membrii familiei sunt blestemati de o vrajitoare malefica si transformati intr-un vampir, un varcolac, o mumie si monstrul Frankenstein. Acum Emma va lupta sa isi tina unita familia de monstri si sa scape de acest blestem.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2jxDRJE
via IFTTT

Trenul spre Paris (2018)

21 august 2015. Dupa o vacanta minunata petrecuta in Italia si in Germania, trei amici de origine americana iau trenul spre Paris. In timpul acestui periplu, un terorist inarmat intra in vagonul lor si pune in pericol viata celor 500 de pasageri aflati la bord. Americanii incearca sa il invinga, insa nimeni nu si-ar fi imaginat ca Spencer, Alek si Anthony se vor gasi intr-un loc nepotrivit intr-un moment nepotrivit. Nici ca doi dintre ei sunt de fapt militari. Sau ca in timpul liceului au fost elevi turbulenti, abonati la biroul directorului. Insa, odata cu inaintarea in varsta, au devenit eroi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2rlhBXC
via IFTTT

joi, 3 mai 2018

Borcanul cu dulciuri (2018)

Lona si Bennett sunt campioni ai dezbaterilor scolare, doi rivali in acelasi timp. Chiar daca nu vor sa recunoasca acest lucru, cei doi au ceva in comun, un lucru pe care refuza sa il observe, axandu-se mai mult pe diferentele dintre ei. Ambii sunt persoane solitare carora le place izolarea si vor sa ajunga sa studieze la prestigioasa Yale. Ambii sunt singuri, chiar daca din motive diferite. Bennett a fost adoptat de Julia, un senator ambitios iar Lona este crescuta de mama sa dupa moartea tatalui. Curand vor descoperi ca, spre surprinderea lor, contrariile se atrag.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HS7IXW
via IFTTT

miercuri, 2 mai 2018

Recuperatorul de Datorii (2018)

Un practicant de arte martiale decide sa lucreze de acum inainte cu un mafiot, ca si colector de datorii de la toti fostii colaboratori ai acestuia pentru a-si recupera datoriile. Acest nou “job” i se pare destul de usor. Insa, cand apare un nou client in peisaj, lucrurile se complica pentru colectorul de datorii. Impreuna cu partenerul sau Sue, French are una din cele mai grele misiuni, o misiune care ii pune viata in pericol. Va reusi sa scape de situatia in care l-a bagat acest client misterios?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2KvMO2d
via IFTTT

S-au dus vremurile (2018)

In Vestul salbatic, Taylon, un proscris ajuns la varsta a doua locuieste la ferma sa neglijata, cu un picior in mormant. In ciuda numeroaselor probleme de sanatate, Taylon consuma whiskey si heroina. Starea sa de sanatate continua sa se deterioreze. Ii cere ajutorul lui Virgil, fostul sau partener pentru a indrepta unele greseli comise de-a lungul vietii. Una din cele mai dificile sarcini este aceea de a se impaca cu una din fiicele sale, Heidi. A fost nevoit sa o paraseasca cand era doar un copil din cauza activitatilor sale ilegale. Insa este socat sa afle ca aceasta a fost obligata sa se prostitueze de Jaden.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2FzcWpm
via IFTTT

marți, 1 mai 2018

Razbunatorii: Razboiul Infinitului (2018)

Cum Razbunatorii au fost ocupati alaturi de partenerii lor sa protejeze lumea de desele amenintari care s-au abatut asupra lor si pe care n-ar fi putut nimeni sa le combata de unul singur, un pericol cum nu s-a mai vazut pana acum apare din umbrele cosmosului; acesta este Thanos! Un exponent al maleficului intergalactic, scopul sau principal este acela de-a gasi si intra in posesia celor sase Pietre ale Infinitului, niste artefacte antice cu o putere de neimaginat si daca va reusi sa le puna pe toate in manusa sa, atunci va detine controlul asupra a tot ce exista si isi va impune realitatea malefica. Nimic din ce au avut Razbunatorii de infruntat pana in momentul de fata nu se compara cu asta, iar soarta planetei nu a fost niciodata mai nesigura ca acum.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JH7mUq
via IFTTT

Tonul Perfect 3 (2017)

Becca tocmai a demisionat cand afla ca Bellas urmeaza sa participe la un turneu in strainatate, in Europa mai exact. Fetele care alcatuiesc grupul au terminat Universitatea de ceva vreme si incearca fiecare sa isi gaseasca un loc de munca. Acest turneu reprezinta o ocazie unica de a canta din nou impreuna. Odata ajunse la fata locului realizeaza ca vor trebui sa invinga numai putin de trei alte grupuri pentru a avea sansa sa cante in prima parte a spectacolului unui artist cunoscut. Chiar daca toata lumea le vede deja infrante, Bellas vor face ce stiu mai bine, sa cante.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2FAK28w
via IFTTT

Scapati de sub control (2018)

Primatolog de profesie, lui David Okoye ii este din ce in ce mai greu sa lege relatii cu semenii sai, ii este mai usor sa se apropie de maimute. Este extrem de atasat de George, o gorila adorabila dotata cu o inteligenta iesita din comun de care se ocupa inca de la nastere. Insa, in urma unui experiment genetic catastrofic George se metamorfozeaza intr-un monstru incontrolabil. Si nu este singur deoarece o multime de alte animale se transforma in pradatori furiosi, distrugand totul in trecerea lor. Okoye decide sa colaboreze cu o geneticiana pentru a crea un antidot.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2I0lV8i
via IFTTT