duminică, 29 aprilie 2018

Bastarzii (2017)

Kyle si Peter Reynolds sunt doi frati gemeni cu caractere complet diferite. Mama lor le-a spus ca tatal lor a fost rapus de cancer cand ei erau doar bebelusi. Insa afla cu stupoare ca mama lor a inventat aceasta minciuna, in realitate, nu cunoaste identitatea celui cu care i-a conceput, a fost o aventura de-o noapte. Cei doi frati decid sa plece in cautarea tatalui lor avand drept singur indiciu o lista lunga cu amantii mamei lor, o lista ce incepe in anii 60. Astfel, Kyle si Peter vor face cunostinta cu Ronald Hunt, Dr. Tinkler, Rod Hamilton si Terry Bradshaw.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2vS42ng
via IFTTT

Saptamana Nuntii (2018)

Kenny Lustig este tatal lui Sarah care urmeaza sa se casatoreasca in curand. Kenny este un tip obisnuit, clasic, care asculta meciurile la radio, il adora pe Billy Joel si este un tata stereotip care isi doreste ca ziua cea mare sa fie una memorabila pentru fiica sa. Chiar daca bugetul este unul restrans este decis sa ii organizeze o nunta de vis. A refuzat ajutorul financiar oferit de Kirby, tatal mirelui, un cardiolog instarit. Este mult prea mandru pentru a accepta bani de la cineva. Insa, nu este convins de faptul ca Sarah va fi fericita alaturi de cel pe care l-a ales sa ii fie sot iar acest lucru il framanta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2vVZJat
via IFTTT

vineri, 27 aprilie 2018

Viata grea (2017)

Teddy “Bear” Haynes este proprietarul unui restaurant mexican local. Este cunoscut in oras pentru traficul cu droguri si de organe. Comite o multime de fapte ilegale pentru a-si indeplini scopurile si ucide fara mila pe toti cei care ii stau in cale. Victimele sale sunt cel mai adesea emigrantii. Un erou mexican legendar cunoscut sub numele de El Monstro profita de numeroasele sale abilitati. Este unul din angajatii lui Teddy. Primeste aprobarea acestuia din urma de a se casatori cu iubita sa insarcinata, Kayla, fiica lui Teddy. In momentul in care aceasta dispare fara urma, lucrurile degenereaza.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2r4tHn4
via IFTTT

Calatorul Kung Fu (2017)

Extraterestrii au invadat Pamantul. Dupa o batalie violenta, Generalul decide sa isi trimita robotul inapoi in Epoca de Aur in perioada in care Kung Fu era in plina glorie prin intermediul unei masini de calatorit in timp. Scopul acestei calatorii este acela de a invata sa lupte impotriva extraterestrilor. Ziying Chen, care este indragostita in secret de General, isi exprima dorinta de a calatori alaturi de robot. Insa ceva se intampla, ajung din greseala in China de Sud, in plina perioada de glorie a dinastiei Qing.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Khw6nr
via IFTTT

marți, 24 aprilie 2018

Orasul Londra (2016)

In suburbiile Londrei, Shay abia implineste 15 ani si se simte deja captiv din cauza numeroaselor responsabilitati domestice. De la plecarea mamei sale, o cantareata aspiranta, Shay se ocupa de cresterea si educatia surorii sale de 6 ani. Vivian, o adolescenta, il invita sa isi vada trupa preferata, The Clash, la un club si il invata sa conduca dupa ce tatal sau, sofer de taxi, sufera un accident si nu mai poate munci. Dupa ce il intalneste pe Strummer, liderul trupei The Clash viata sa se schmba radical.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Hn2iI2
via IFTTT

luni, 23 aprilie 2018

Regina Frumusetii (2018)

In India medievala, Printesa Padmavati se indragosteste de Regele Ratan din Chittor care este deja casatorit. El se desparte in cele din urma de sotie si se insoara cu ea, devenind astfel regina si locuind impreuna in bucurie si splendoare. Domnia lor este una a pacii si linistii sau cel putin asa pare la o prima vedere. Insa mai spre nord, povestea frumusetii unice a noii regine, despre care se spune ca ar fi fost cea mai frumoasa femeie ce a existat vreodata, ajunge la urechile sultanului din Delhi. Condus de o dorinta nestavilita si obsesiva de-a o obtine Padmavati din cauza povestilor referitoare la frumusetea ei coplesitoare, Sultanul isi pregateste armata pentru a lua cu asalt fortaretele din Chittorgarh.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2FelguI
via IFTTT

Trisoarea Geniala (2017)

Personajul principal al acestui film este Lynn, o tanara excelenta in materie de matematica ce pare sa aiba raspunsuri pentru orice intrebare. In timpul unui interviu la cea mai prestigioasa scoala privata din Bangkok tanara increzatoare in fortele proprii joaca tare si obtine o bursa scoalara. Chiar daca pare sa le stie pe toate, Lynn nu se pricepe deloc la socializare. In prima zi la noua scoala, singura care se apropie un pic de ea este Grace, o colega nu foarte aplecata spre studiu. Astfel, cand Grace o roaga sa o ajute cu un examen important, ea accepta si concepe o schema foarte interesanta de-a o scoate din problema. Imediat aceasta cascadorie a ei atrage atentia altor elevi cu multi bani si putin chef de studiu, iar Lynn isi creeaza o adevarata retea prin care ajuta studentii sa treaca examenele in schimbul banilor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qRYm7J
via IFTTT

duminică, 22 aprilie 2018

Hotii de Buzunare (2018)

Fresh este un hot marunt care, dupa ce norocul pare sa-i surada, se intalneste cu Chucho, un hot de buzunare foarte priceput care are o lunga „cariera” in acest domeniu. Chucho este dispus sa inpartaseasca toate cunostintele pe care le detine cu Fresh, iar avand aceste noi posibilitati de-a face bani Fresh porneste impreuna cu prietenii lui Doggy si Juana intr-o aventura in cautare de bani si adrenalina. Insa cat de departe sunt dispusi cei trei sa mearga pentru a-si satisface setea de adrenalina si dorinta de-a castiga cat mai multi bani din aceste activitati ilegale pe care le intreprind?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2F5RJDi
via IFTTT

Razboiul badaranilor (2017)

Intr-un sat de coasta din regiunea italiana Apulia un razboi este reaprins intre fiii unor familii de rang inalt si cei ai pescarilor, ciobanilor sau fermierilor din zona. Acestia sunt numiti drept badarani. Ostilitatile sunt facute cunoscute de catre liderul celor din familiile de rang inalt al carui nume este Angelo, insa porecla sa poarta semnatura unui mare campion brazilian de fotbal. Obsedat de ura pe care o are fata de badarani, el lupta in numele diviziunii clasei si continuitatii istorice. Cand, insa, dintr-o neintelegere tragicomica, viziunea lui fata de lume este interconectata de compasiunea – sau poate chiar iubirea – fata de o „badarana”, conceptiile sale foarte bine conturate referitor la bine si la rau incep sa se intunece.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HHeEu0
via IFTTT

sâmbătă, 21 aprilie 2018

Arborele Diavolului: Raul Inradacinat (2018)

Sam este o studenta la Jurnalism talentata care descopera un Copac cu o istorie intunecata. Inainte de absolvire trebuie sa scrie o lucrare si sa gaseasca un subiect interesant. Alaturi de prietenul sau Rob, Sam da peste un articol dintr-un ziar despre un copac vechi situat intr-o parcare in care au avut loc o multime de acte oribile. Localnicii au denumit acest copac Copacul Diavolului. Sam este convinsa ca acesta este subiectul perfect pentru lucrarea sa. Incepe sa descopere adevarul despre aceste legende urbane. Luptandu-se cu proprii sai demoni din trecut, Sam afla de ce acest copac este considerat Copacul Diavolului.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HjoPkV
via IFTTT

Tipele (2018)

Un film despre patru colege de liceu care, dupa absolvire, realizeaza ca trebuie sa se maturizeze brusc. Despre cum vor face fata pierderilor in viata – cele mai bune prietene le parasesc mergand mai departe la facultate – despre cum trece vremea. Fetele incep sa fie din ce in ce mai nostalgice realizand ca vremea trece si ele se maturizeaza inevitabil. Realizeaza ca vremea in care stateau si fumau marijuana in masina cu coelgii a cam apus, acum trebuie sa se gandeasca serios la o meserie de viitor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qTCybo
via IFTTT

vineri, 20 aprilie 2018

Tradarea Pentru Incepatori (2018)

Michael este fiul unui diplomat danez al carui tata a fost ucis in Liban si isi doreste sa urmeze aceeasi cale profesionala precum tatal sau. El este preluat de un anume Pasha care-i spune inca de la inceput ca i-a cunoscut tatal si il ia pe pustiul impresionabil sub aripa lui, instruindu-l cum sa se descurce in lumea politica si nu numai. Predecesorul lui Michael a fost ucis intr-un accident de masina in Irak, insa indiferent ce spune Pasha subiectul „accidentului” merita aprofundat. Pasha se ocupa de programul Petrol si Mancare al carui obiect de activitate era de-a reloca din banii lui Saddam catre programe sociale pentru populatia irakiana. Insa cu atatia bani la dispozitie si resurse, o multime de oameni dubiosi vor sa puna mana pe ele si sunt dispusi sa faca orice pentru asta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HgWsbj
via IFTTT

Viata in fotografii (2018)

Matt lucreaza in industria muzicala si crede cu tarie faptul ca talentul este mult mai important decat stilul care vine si pleaca, insa aceste principii sunt foarte greu de implementat intr-o industrie aflata in continua schimbare. Tatal sau, un fotojurnalist foarte bun care in momentul de fata sufera de cancer la ficat, il contacteaza pe Matt (cu care nu se afla deloc in cele mai bune relatii din motive mai mult sau mai putin serioase) prin intermediul asistentei sale personale pentru a-l insoti intr-o calatorie de-a lungul tarii pana in Kansas in dorinta acestuia de-a developa niste fotografii de suflet pe care le are pe niste filme, iar compania Kodak urmeaza sa inchida toate laboratoarele Kodachrome in curand, fiind ultima lui sansa de-a le printa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HfKVJd
via IFTTT

joi, 19 aprilie 2018

Cel mai de pret cadou (2014)

Dupa ce scapa cu viata ca prin minune dintr-un accident, Dawson se gandeste ca trebuie sa existe un motiv ascuns pentru care i s-a acordat o adoua sansa, iar in momentul in care se regaseste cu o iubita din liceu pe nume Amanda, el realizeaza ca ar putea sa fie o sansa de-a o recuceri in ciuda faptuluica ea pare sa nu il mai iubeasca deloc. Desi iubirea lor parea eterna, viata a intervenit brutal si i-a obligat s-o apuce pe drumuri diferite, numai ca acum, adusi impreuna de o tragedie, soarta i-a readus impreuna. Vor putea ei sa treaca peste ranile trecutului si sa se reuneasca?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JZSdOM
via IFTTT

Gardienii destinului (2011)

David Norris este un politician aflat intr-o continua ascensiune care, in noaptea cand pierde niste alegeri, se intalneste cu o straina misterioasa pe nume Elise. Aceasta il inspira pe David sa livreze un discurs genial care-l va face principalul candidat pentru urmatoarele alegeri. Cativa ani mai tarziu, cei doi se intalnesc din nou din pura intamplare si sunt decisi sa se revada. Ceea ce nu banuieste niciunul dintre ei este faptul ca un grup de oameni aflati in urmbra si care se intituleaza „Gardienii Destinului” incearca din toate puterile sa ii tina departe unul de celalalt. Curand David si Elise sfideaza soarta si incearca sa fuga de gardienii care-i urmaresc si care doresc sa-l mentina pe David pe un curs al vietii predestinat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2He0r8x
via IFTTT

In intuneric (2018)

Brusc, viata unei tinere pe nume Katja este complet data peste cap in momentul in care sotul sau Nuri si fiul sau mai mic Rocco sunt ucisi in urma unui atac terorist. Familia si prietenii incearca sa ii ofere sprijinul emotional necesar si Katja reuseste sa treaca cu bine peste inmormantarea celor doi. Cei responsabili de acest atac inca nu au fost gasiti iar Katja este frustrata din cauza acestui lucru. Danilo, un avocat si cel mai bun prieten al lui Nuri o reprezinta pe Katja in procesul impotriva principalilor suspecti, un cuplu neo-nazist. Katja nu stie daca va reusi sa faca fata acestui proces insa nu are de ales, vrea drepatate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qLyaMb
via IFTTT

miercuri, 18 aprilie 2018

Nimic de pierdut (2018)

Paul este obisnuit cu violentele din orasul in care traieste deoarece este chirurg intr-un spital de urgente si primeste zi de zi o multime de victime ce au cazut prada acestor violente. Nimic pare sa nu-l mai surprinda, insa fix acest lucru se intampla intr-o zi cand afla cu stupoare ca sotia si fiica lui au fost atacate cu brutalitate in propria lor casa. Cum valul de violente este unul foarte mare, politia se vede in incapacitate de-a rezolva toate cazurile, astfel ca Paul, fiind mistuit de dorinta razbunarii, nu este deloc multumit de lipsa de rezultate ale autoritatilor si hotaraste sa faca el dreptate cu mana lui. Asa ca porneste in cautarea agresorilor si pedepsirea lor intr-un mod propriu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HaTDIH
via IFTTT

Sa inceapa jocul (2018)

Peste cateva decenii, oamenii se detaseaza putin de realitatile crunte prin intermediul unei lumi virtuale imersive numita OASIS, acolo unde poti sa mergi oriunde iti doresti, poti sa faci orice vrei, sa fii oricine iti place, iar singurele limite sunt cele pe care ti le pune imaginatia ta. Creatorul OASIS a realizat o avere impresionanta de pe urma acestui joc si este decis ca dupa moartea lui sa lase mostenire atat compania cat si intreaga avere castigatorului unui concurs care se desfasoara in cadrul OASIS si unde trebuie sa gaseasca anumite indicii pentru a ajunge in punctul culminant. Cand un erou neobisnuit pe nume Wad reuseste sa castige prima provocare din vanatoarea de comri, el si prietenii lui sunt atrasi intr-un univers fantastic al descoperirilor si pericolului pentru a salva atat OASIS cat si lumea in care traiesc.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2JVbT6E
via IFTTT

Discursul regelui (2010)

Printul Albert al Marii Britanii trebuie sa urce pe tronul regatului drept Regele George al VI-lea dupa ce fratele sau si mostenitorul de drept al acestuia, hotaraste sa abice. Problema este ca Albert are o dificultate de vorbire – mai precis el se balbie in special in momentele importante. Stiind ca tara va avea nevoie ca sotul ei sa comunice in mod eficient, Elizabeth il angajeaza pe actorul australian Lionel care este un bun specialist in terapia vorbirii pentru a-l ajuta pe Albert sa isi invinga balbaiala. O prietenie uimitoare se dezvolta intre cei doi barbati pe masura ce Lionel foloseste mijloace neconventionale pentru a-l invata pe monarh cum sa vorbeasca poporului cu incredere.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HKPoAC
via IFTTT

marți, 17 aprilie 2018

Noi si Ei (2017)

Danny este un tanar obisnuit, frustrat si furios din cauza ca nimic nu pare sa ii iasa in viata. In momentul in care intra in conflict cu Conrad, un bogatas, Danny jura ca ii va da acestuia o lectie pe care nu o va uita niciodata. Il va tine ostatic impreuna cu familia sa in propria casa si va initia un joc mortal. Cine va avea noroc va scapa cu viata. Intentia lui Danny este de a initia o revolutie, atacand bogatasii si dandu-le dupa parerea sa, o lectie de viata. Insa Danny habar nu are ce il asteapta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2J5H9OO
via IFTTT

Triburile din Palos Verdes (2017)

La scurt timp de la mutarea in Palos Verdes, problemele incep pentru adolescenta Medina. La scoala, fratele sau geaman este deja popular in timp ce ea prefera sa fie mai izolata. Mama lor Sandy incepe sa se comporte din ce in ce mai ciudat. Banuieste ca sotul o inseala. La scurt timp Phil ii marturiseste ca a avut o aventura cu cea care le-a vandut casa. Insa Medina decide sa nu se lase invinsa de aceste probleme, sa lupte pentru reunirea familiei. In plus, are o noua pasiune in care si-a gasit refugiul, surfingul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qEIF2R
via IFTTT

duminică, 15 aprilie 2018

Salbatica (2018)

Anna a crescut intr-o camera situata intr-un pod, cunoaste lumea doar prin gratiile de la fereastra camerei. A fost crescuta de un barbat misterios caruia i se adreseaza cu apelativul de Daddy. Este atat de izolata incat nu isi da seama cat de cruda si neobisnuita este situatia in care se afla insa Daddy ii explica ca face toate acestea pentru a o proteja de Wildling, o bestie care mananca copii. Anna incepe sa se maturizeze. Este salvata la scurt timp de un ofiter de politie si se trezeste pe un pat de spital. Brusc, lumea nu mai este asa cum si-a imaginat ea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qyOfE5
via IFTTT

Erezia (2018)

Carlton Preaston este un preot renumit insa acum trece printr-o criza existentiala, constata ca incepe sa isi piarda credinta. Risca totul in momentul in care pune la indoiala doctrina bisericii si este etichetat drept un eretic modern asta deoarece raspandeste ideea ca Iadul nu exista. Duminica de duminica, Carl propovaduieste Evanghelia pentru cei 6000 de enoriasi ai sai. Insa, distrus din cauza sinuciderii unchiului sau, in urmatoarea duminica Carl le spune enoriasilor sai ca nu exista Iad, ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qDUA1d
via IFTTT

sâmbătă, 14 aprilie 2018

Aniversare Fericita (2018)

O comedie romantica in care Sam si Mollie sunt aproape de-a implini trei ani de cand au devenit un cuplu, numai ca desi ar trebui sa fie un moment de sarbatoare, cu putin timp inaintea acestui moment cei doi se regasesc intr-un impas si vor trebui sa se decida ce vor face cu viata lor in continuare, daca mai are rost sa continue relatia inceputa in urma cu trei ani sau e vremea sa puna capat povestii de dragoste. Tot acest tumult prin care trec cei doi se desfasoara in decurs de o singura zi, iar pentru a intelege motivele pentru care s-a ajuns in situatia de fata sunt prezentate imagini din trecutul celor doi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2GZ9dHp
via IFTTT

Mort la sosire (2017)

Sam Collins lucreaza in industria farmaceutica si este specializat pe partea de vaccinuri. El ajunge intr-un oras din sud unde trebuie sa se intalneasca in interes de serviciu cu un misterios Dr Alexander. Mergand la o petrecere organizata de doctor, el se intalneste cu o multime de personaje pitoresti ajungand in pat cu o frumoasa femeie pe nume Jessie. Conducand pe autostrada in dimineata urmatoare, Sam este fortat sa opreasca de urgenta cand sufera niste crampe severe la stomac. Un politist il duce la spital, iar acolo Sam primeste o veste teribila: „Ati fost ucis, Domnule Collins,” il informeaza doctorul care l-a preluat. „Mai aveti doar 24 de ore de trait”, continua acesta. Nici Alexander nu se simte deloc bine, iar mai tarziu este gasit mort prin otravire. Intre timp, Sam incearca disperat sa afle cine l-a otravit si sa gaseasca un antidot inainte de-a avea aceeasi soarta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HytArO
via IFTTT

Taramul Gangsterilor (2017)

Jack este un italian simpatic care locuieste in Chicago, este fiul unui emigrant. Incearca sa se faca remarcat ca pugilist iar debutul sau profesional in ring atrage atentia lui Al Capone. La scurt timp, dupa moartea tatalui sau vitreg, este atras intr-o organizatie mafiota, una din cele mai periculoase. Chiar daca a fost convins de faptul ca nu este bine ce face, promisiunea de a face rapid bani a reusit sa il convinga. Seful organizatiei este nimeni altul decat Al Capone. Dupa ce face cunostinta cu Lulu, Jack are sanse sa se redreseze, sa o ia pe o alta cale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2GYJudS
via IFTTT

vineri, 13 aprilie 2018

Imersiunea (2018)

James este un agent britanic sub acoperire care se pretinde a fi un inginer, in timp ce Danny este o biomatematiciana care lucreaza la un proiect de scufundare in adancul marii pentru a explora originile vietii pe planeta noastra. Intr-o intalnire intamplatoare petrecuta intr-un resort izolat din Normandia, cei doi se indragostesc rapid unul de celalalt si se arunca intr-o aventura amoroasa salbatica, asta in ciuda faptului ca meseriile lor sunt destinate sa-i desparta. Danny porneste intr-o scufundare indrazneata pe fundul oceanului, iar James ajunge in Somalia unde este absorbit intr-un vortex geopolitic ce il pune intr-un mare pericol. Ambele personaje sunt supuse unei izolari diferite si tanjesc unul dupa altul, iar determinarea de-a se reuni devine dintr-o poveste de dragoste intr-o calatorie existentiala.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2H0qBLy
via IFTTT

Claire in Actiune (2017)

Dupa trei saptamani de cand a anuntat politia de disparitia misterioasa a sotului ei, politia si-a incheiat ancheta fara vreo concluzie satisfacatoare pentru Claire si fiul ei. Chiar daca politia a incetat sa-l mai caute, Claire nu este pregatita sa renunte la ideea de-l gasi si curand incepe sa descopere niste secrete tulburatoare pe care acesta le pastra, inclusiv o studenta atragatoare si manipulativa cu care formase o legatura putin cam prea stransa. Sapand mai adanc, Claire incepe sa se intrebe cat de bine si-a cunoscut cu adevarat sotul si isi pune la indoiala propria sa identitate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HkbmN3
via IFTTT

Rechinii ucigasi 2 (2018)

In momentul in care Misty Calhoun, specialista in conservarea rechinilor este invitata sa consulte un proiect top secret condus de catre miliardarul din domeniul farmaceutic Carl Durant, aceasta este socata sa afle ca, compania se foloseste de rechini tauri imprevizibili si extrem de agresivi pentru a-i supune unor teste si experimente care provoaca rapid o serie de pagube iremediabile. Lucrurile degenereaza atunci cand Bella, o femela din grupul de rechini simte ca dupa terminarea testelor vor fi cu totii ucisi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2GV0sOm
via IFTTT

joi, 12 aprilie 2018

Criminal de Rang Inalt (2017)

Kim Kwang-il a comis o serie de crime violente in Coreea de Nord inainte de a trece in Sud unde a continuat sa ucida fara mila persoane nevinovate. Inspectorul Chae din cadrul politiei din Seoul are misiunea de a-l aresta, o misiune extrem de dificila de altfel. Cu toate acestea, inspectorul Chae descopera la scurt timp ca serviciile secrete sud-coreene par si ele interesate de Kim insa nu de crimele pe care le-a comis ci din cu totul si cu totul alte motive… care sunt acestea? Agentul Jae-hyuk este cel care ii va pune bete in roate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qufctl
via IFTTT

Cod rosu de jaf (2018)

O echipa profesionista de hoti pun la cale jaful secolului- intentioneaza sa fure 600 de milioane de dolari profitand de cea mai mare furtuna inregistrata vreodata in America drept acoperire. In momentul in care izbucneste uraganul iar planul lor este pus la punct, asteapta sa fie pus in aplicare, acestia cer ajutorul lui Casey pentru a le furniza codul seifului. Aceasta din urma gaseste un aliat improbabil in Will, un meteorolog genial, terifiat din cauza acestui uragan. Se foloseste de cunostintele sale din domeniul meteorologic pentru a-i prinde pe hoti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2EGM2vo
via IFTTT

N-ai fost niciodata aici (2017)

Fiica senatorului dispare fara urma. Joe, un veteran de razboi brutal si torturat de numeroasele orori de razboi la care a fost martor se lanseaza in cautarea acesteia. Nimeni nu mai stie nimic de Nina, o fata inocenta in varsta de 13 ani. Tatal sau, senator in New York, este disperat, insa stie ca el este responsabil de aceasta disparitie, ambitiile sale l-au adus in aceasta situatie. Joe lupta in tot acest timp cu proprii sai demoni. Fiecare pas pe care il face pentru a scapa de durere il aduce mai aproape de nebunie. Ce este real si ce este vis?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2EDNgaI
via IFTTT

miercuri, 11 aprilie 2018

Fara zgomot (2018)

Societatea post-apocaliptica este scufundata in liniste totala. Cel mai mic zgomot poate fi mortal, acesta poate duce la aparitia unor creaturi monstruoase. Familia Abbott merge din cand in cand in oras pentru a se aproviziona cu hrana si apa. In timp ce tatal familiei incearca sa indeparteze aceasta amenintare pentru siguranta familiei copiii incerc sa duca o viata normala. Toata lumea este afectata de moartea brutala a familiilor lor. Mama este insarcinata si urmeaza sa nasca in curand. Controlarea sunetelor scoase de nou-nascut nu va fi o misiune usoara



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2v5nUmC
via IFTTT

Ostili (2017)

Dupa ce s-au scurs mai multi ani de cand s-a razboit cu Nativii Americani din triburile Cheyenne, Apache si Comanche, Capitanul Cavaleriei Americane si erou de razboi Joseph Blocker primeste un ordin de care nu este deloc incantat sa il indeplineasca si anume acela de-a escorta un lider al tribului Cheyenne, Yellow Hawk – cel mai mare inamic al sau – catre locul sau de bastina din Valley of the Bears. Ingretosat de aceasta ultima misiune care i se atribuie, Joseph intampina chiar si mai multe probleme atunci cand se intalneste cu o vaduva localnica la randul ei plina de furie fata de nativii americani care i-au ucis sotul si care nu ii face misiunea deloc usoara.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qqCRuA
via IFTTT

Cercul de foc 2: Revolta (2018)

10 ani au trecut de cand bresa care permitea pana in prezent incursiunea extraterestrilor pe Terra a fost inchisa, impiedicand periculosii monstri Kaiju sa ajunga pe suprafata Pamantului. Spre deosebire de tatal sau care a murit ca un erou, Jake Pentecost are activitati dubioase. Are sansa sa isi indrepte viata, sa o ia pe calea cea buna antrenand pilotii Jaegers, robotii uriasi. Jake incepe sa tina la Amara, o adolescenta talentata si rebela totodata. In timp ce autoritatile prevad sa foloseasca dronele pentru a controla robotii Jageres, o eroare de proportii funeste se produce. Jake si echipa sa neexperimentata are misiunea de a repara greselile facute de altii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2GPb8Ou
via IFTTT

marți, 10 aprilie 2018

Aparatorii Patriei (2017)

Pana in prezent, un tanar marginal a incercat de 3 ori sa intre in Marina, fara succes insa, din cauza capacitatilor sale intelectuale limitate. Luand prea in serios cuvintele unui locotenent din Marina care ii sfatuia pe soldati sa isi protejeze casa, tanarul incepe sa supravegheze administratorul unui cazino, supectandu-l pe acesta ca este liderul unei retele teroriste. In aceasta aventura tanarul o implica si pe buna sa prietena Tally. Impreuna cu aceasta, tanarul infiinteaza una din cele mai neobisnuite unitati anti-terorism dupa evenimentele tragice din 2001.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2HpHzjH
via IFTTT

duminică, 8 aprilie 2018

Amator (2018)

Talentul si munca intensa nu sunt suficiente… la aceasta concluzie va ajunge Terron Forte, un jucator de baschet extrem de talentat. Dupa ce este recrutat de o scoala de elita pentru a continua sa joace baschet in echipa scolii, Terron este confruntat cu coruptia si lacomia care domneste in sportul amator. Este luat de antrenorul Gaines sub aripa sa insa este extrem de dezamagit de descoperirile facute. Insa continua sa munceasca intens, este decis sa nu se dea batut si sa devina unul din cei mai cunoscuti jucatori de baschet de culoare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2v0BJTm
via IFTTT

sâmbătă, 7 aprilie 2018

Omul Misterios (2018)

Evan Birch este un profesor de colegiu respectat cu o sotie si doi copii. Insa, in spatele aparentei unui tata de familie se ascunde un trecut intunecat – a fost alungat cu scandal de la una din universitatile la care a lucrat. In plus, Evan are relatii intime cu elevele sale. In momentul in care una din elevele sale, Joyce, dispare fara urma, Evan este principalul suspect. Masina sa se potriveste cu descrierea facuta de un martor ocular si a intarziat in acea zi, nu si-a luat fiica la timp de la scoala. Un detectiv incepe sa sape in trecutul sau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2IAWuqs
via IFTTT

6 Baloane (2018)

Katie pregateste o petrecere surpriza pentru iubitul sau. Ca totul sa iasa asa cum isi doreste, este ajutata de mama si tatal sau si de un grup de prieteni apropiati. Chiar daca este ocupata cu pregatirile pentru petrecere, Katie a observat ca fratele sau Seth si fiica sa Ella inca nu si-au facut aparitia. Incepe sa se ingrijoreze cand nu reuseste sa dea de el la telefon. Folosindu-se de pretextul ca merge dupa tort Katie se indreapta spre apartamentul acestuia si observa imediat ca nu si-a ridicat corespondenta de ceva vreme. Acum este de-a dreptul ingrijorrata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2qaZRha
via IFTTT

vineri, 6 aprilie 2018

Coincidenta (2017)

Cu politia pe urmele sale, acuzat fiind de uciderea sotiei sale, Vikram Sethi reuseste sa se refugieze in casa lui Maya, intr-o noapte ploioasa in Mumbai. Maya afla la scurt timp ca Vikram este cautat de politie si este determinata sa alerteze autoritatile. La scurt timp descopera cadavrul sotului sau Shekhar in casa si il acuza pe Vikram de crima dubla insa acesta neaga cu vehementa. Cazul este oferit politistului Dev care trebuie sa elucideze acest mister in mai putin de trei zile. Pentru el, atat Vikram cat si Maya sunt suspecti principali.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2H4SIJ0
via IFTTT

Amanta ducilor (2017)

Filmul spune povestea relatiei romantice dintre mostenitorul tronului Rusiei, viitorul tar, Nicholas Romanov si celebra balerina de la Teatrul Imperial, Matilda Kshesinskaya. Nicholas avea 22 de ani in momentul in care a intalnit-o pe Matilda, ea doar 18. Cei doi s-au intalnit cu ocazia incoronarii tarului Nikolay si a sotiei acestuia, Aleksandra Fedorovna in 1896. Din cauza ca starea de sanatate a tatalui sau este din ce in ce mai precara, Nicholas trebuie sa aleaga intre datorie si iubirea sa pentru Matilda. Ce decizie va lua?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2IuFQZJ
via IFTTT

joi, 5 aprilie 2018

Cei 12 invincibili (2018)

Dupa evenimentele tragice din 11 septembrie 2001, o echipa compusa din agenti CIA si forte speciale americane este trimisa in Afghanistan, in plin conflict armat. Capitanul Mitch Nelson a fost ales pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune periculoasa. Detasamentul sau trebuie sa il convinga pe generalul Rashid Dostum sa li se alature pentru a putea invinge un dusman comun, talibanii si aliatii acestora, Al-Quaida. Americanii, obisnuiti cu tehnologia moderna, sunt nevoiti sa adopte tacticile rudimentare ale soldatilor talibani, sa isi invinga neincrederea si teama pentru a face fata acestei amenintari.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Jmdgen
via IFTTT

miercuri, 4 aprilie 2018

Toti banii din lume (2017)

1973, Roma. Doi barbati mascati il rapesc pe Paul, nepotul lui J. Paul Getty, un magnat al petrolului cunoscut pentru zgarcenia sa dar si pentru faptul ca este cel mai bogat om din lume. Pentru miliardar, rapirea nepotului preferat nu este un motiv suficient pentru a se separa de o mica parte din averea sa. Gail, mama lui Paul, femeie puternica si devotata, va face tot ce ii sta in putere sa obtina eliberarea fiului sau. Se aliaza cu Fletcher Chase, misteriosul sef al securitatii al miliardarului si se lanseaza intr-o cursa contra-cronometru impotriva unor rapitori determinati, instabili si brutali.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2H9Mvce
via IFTTT

Spion cu jumatate de norma (2017)

Jang Young Sil este o femeie de 35 de ani care incearca sa faca ceva in viata, sa fie implinita din punct de vedere profesional. Nu a avut niciodata un job full-time. Insa problemele se multiplica, este concediata insa este angajata in mod miraculos aproape imediat ca spion part-time in cadrul unei companii, NSA. Dupa ce este concediata si de la aceasta companie Jang descopera ca seful ei are un secret, agentia a pierdut cateva milioane de dolari din cauza lui. Drept urmare, Jang face un targ cu fostul sau sef pentru a scoate la iveala ilegalitatile acestuia.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2IoVF47
via IFTTT

marți, 3 aprilie 2018

Fratele Pierdut (2017)

In urma asasinarii mamei si fratelui sau, Cetarti ajunge intr-un orasel izolat din Argentina unde face cunostinta cu Duarte, un fost militar. Acesta ii promite ca il va ajuta sa il gaseasca pe asasinul familiei sale. Ii propune un targ – vor imparti banii din asigurarea de viata a mamei sale daca reuseste sa gaseasca ucigasii. Fiind concediat recent, Cetarti nu are bani si viseaza sa ajunga pe o plaja braziliana. Decide sa accepte propunerea lui Duarte. Duarte si Cetarti ajung sa rapeasca oamenii pentru a pune mana pe rascumparare, atat sunt de disperati sa se imbogateasca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Gz2b7T
via IFTTT

luni, 2 aprilie 2018

The Day ( 2011 ) – Încă o zi

Categories:

Tags:

Un grup format din cinci persoane se lupta pentru a ramane in viata intr-un viitor post-apocaliptic. Ei gasesc o ferma abandonata si se gandesc sa se stabileasca momentan aici deoarece li se pare un loc destul de sigur. In curand … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2GOUdLe
via IFTTT

The Rite ( 2011 )

Categories:

Tags:

Inspirat din fapte reale, The Rite/Ritualul este un film terifiant în care Diavolul reuşeşte să îşi găsească acoliţi chiar şi în cel mai sfânt colţ de lume. Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O’Donoghue) este trimis la Vatican pentru … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2q1c7R6
via IFTTT

The Ticket ( 2016 )

Categories:

Tags:

The Ticket (2016) urmărește povestea unui bărbat orb care își recapătă vederea și se trezește devenind metaforic orbit de obsesia lui pentru superficial. James își recapătă în mod inexplicabil vederea și începe să-și schimbe drastic viața, revigorat fiind de oportunitățile … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2uGnL8L
via IFTTT

Game Over, Man! ( 2018 )

Categories:

Tags:

Trei prieteni sunt pe punctul de a-și finanța jocul video atunci când sponsorul lor este luat ostatic de către teroriști.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2GqW5KA
via IFTTT

Ri-eol ( 2017 ) – Real

Categories:

Tags:

Un criminal de putere din lumea interlopă își pune privirile asupra construirii unui cazinou, dar este aruncat într-o buclă când un reporter intră în tablou.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2Grcdfo
via IFTTT

Philadelphia ( 1993 )

Categories:

Tags:

2 premii şi 3 nominalizări Oscar, 2 premii şi o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Berlin Un avocat de culoare homofob e fortat să-şi înfrunte prejudecăţile, atunci când acceptă să apere un client bolnav de SIDA … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2pYUsJQ
via IFTTT

Wilson ( 2017 )

Categories:

Tags:

Pelicula abordează povestea lui Wilson, un mizantrop de vârstă mijlocie, singuratic, nevrotic și hilar de onest, care se reunește cu soția sa înstrăinată și primește o șansă la fericire atunci când descoperă că are o fiică adolescentă pe care el … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2uFcUfr
via IFTTT

Fratia Hotilor (2018)

O unitate de elita din cadrul politiei, condusa de Nick Flanagan incearca sa ii prinda pe cei mai periculosi infractori din Los Angeles. Un grup de infractori recidivisti planifica cel mai riscant furt din istorie. Acestia vor sa devalizeze Rezerva Federala din centrul orasului, singura banca care nu a fost niciodata jefuita. Hotii vor trebui sa dea dovada de o abilitate iesita din comun daca vor sa dejoace planurile autoritatilor locale care nu au intentia sa joace dupa regulile obisnuite. Orice este permis in prinderea acestor hoti indrazneti.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2ImdNeS
via IFTTT

duminică, 1 aprilie 2018

Aplaudatorul (2017)

Eddie si prietenul sau Chris aplauda in cadrul unei emisiuni live. Cei doi duc o viata simpla, lipsita de griji. Eddie are o relatie cu Judy, angajata unei benzinarii, ea este cea care reuseste sa il mai scoata din rutina. Insa viata lui Eddie va fi data peste cap atunci cand gazda unui talk-show cunoscut, Jayme Stillerman este din ce in ce mai interesat de el, lanseaza o isterie in mass-media pentru a-i dezvalui adevarata identitate. Aceasta faima brusca il va costa pe Eddie slujba si…Judy care dispare fara urma. Eddie este determinat sa o gaseasca si sa o recucereasca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2EbFuol
via IFTTT

Asasina (2018)

Mary este o ucigasa platita care lucreaza pentru o familie a crimei organizate din Boston. Viata lui Mary este complet data peste cap in momentul in care aceasta intalneste un baietel in timpul unei lovituri care nu merge deloc conform planului. Mary, o femeie rece si rebela isi va descoperi un instinct matern nebanuit, pe care l-a reprimat toata viata si va decide sa il protejeze pe baiat cu pretul vietii. Este decisa sa inceapa cu baiatul o noua viata insa fostul sau sef nu este atat de incantat de decizia luata de Mary.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2uyn41e
via IFTTT