sâmbătă, 31 martie 2018

Permisia (2018)

Nicole locuieste impreuna cu mama sa bolnava de care are grija. Lucreaza ca gardian la o inchisoare pentru femei din New York. I se promite promovarea daca accepta sa o supravegheze pe Joan, una din detinute, timp de 36 de ore, intr-o excursie pentru a-si vizita mama pe patul de moarte. Joan mai are doar sase luni pana la eliberarea din inchisoare insa nu este dispusa sa accepte ordinele lui Nicole, ii da multe batai de cap. Calatoria celor doua este intrerupta de intarzierea trenului. Nicole nu poate sa o tina sub control pe Joan ii este frica ca aceasta va incerca sa fuga.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2Gnpo0K
via IFTTT

Radius ( 2017 ) – La o distanță sigură

Categories:

Tags:

Liam se trezește dintr-un accident de mașină la baza unui șanț adânc, fără a-și mai aminti cine este. În timp ce se întoarce în oraș pentru a căuta ajutor, el găsește o mulțime de cadavre, cu ochi palizi ciudați. Prima … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2JbhC7R
via IFTTT

Primul Meci (2018)

Satula pana peste cap de familiile adoptive, Monique a dezvoltat un comportament rebel si violent. Dupa ce tatal sau biologic, Darrel, un fost campion la wrestling este eliberat din inchisoare, Monique se alatura echipei de wrestling a liceului din dorinta de a-l impresiona pe tatal sau si de a-si canaliza furia si frustrarile in ceva pozitiv. Monique are un talent de necontestat mostenit de la tatal sau care, chiar daca initial nu a vrut sa stie nimic de ea, alege sa o antreneze in cele din urma, sa o ajuta sa devina ceva in viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2pYoCfM
via IFTTT

vineri, 30 martie 2018

Titanul (2018)

Povestea se desfasoara intr-un viitor nu foarte indepartat, iar un barbat familist se inscrie intr-un program militar ce ii va conferi niste puteri extraordinare si il va face capabil sa poata trai in atmosfera de pe luna lui Jupiter, Titan, pe care oamenii vor sa o colonizeze. Evident, insa, aceasta transformare nu vine fara efecte secundare intense si cu potential letal pentru el. Cu toate ca transformarea lui este realizata cu succes si se alege cu capabilitatile deosebite pe care oamenii de stiinta le asteptau, efectele secundare neprevazute pun viata in pericol nu doar a subiectului ci si a sotiei si familiei acestuia, iar ele se pot extinde catre toata omenirea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2GGMNtj
via IFTTT

joi, 29 martie 2018

In cautarea razbunarii (2017)

Charlotte s-a stabilit in Noua Zeelanda impreuna cu sotul ei foarte bogat in anul 1860. Visele sale sunt spulberate cand sotul ei este ucis in propria lor ferma, iar copilul ii este rapit. La o luna dupa ce a platit o recompensa in schimbul eliberarii copilului, ea este foarte frustrata de apatia autoritatilor si de faptul ca fiul sau nu a fost inca eliberat asa ca hotaraste sa nu mai astepte si sa se bazeze pe altii si porneste intr-o misiune de salvare pe cont propriu. Astfel, calatoria ei o poarta prin salbaticia neimblanzita a Noii Zeelande si acolo este nevoita sa se alieze cu diverse persoane care provin din medii si culturi diferite pentru a ajunge la rapitori si a-si salva copilul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://bit.ly/2pRKHfQ
via IFTTT

Sex Doll ( 2016 )

Categories:

Tags:

Amoureux Solitaires, povesteste povestea escortei franceze de la Londra, Virgiinie, si Rupert, un barbat care salveaza fetele traficate – o poveste de dragoste moderna.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://bit.ly/2J2uJZb
via IFTTT

Barbecue ( 2017 )

Categories:

Tags:

O simfonie a cărnii și a focului, grătarul ne arată cum un ritual de zi cu zi este împărtășit de culturile din întreaga lume, ca o modalitate de a sărbători comunitatea, prietenia și tradiția. Un film redactat în 13 limbi, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://bit.ly/2pRBfcn
via IFTTT

Life ( 2017 ) – Viață, primele semne

Categories:

Tags:

Life/Viaţa – primele semne este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://bit.ly/2J2v0LH
via IFTTT

The Hollow ( 2016 )

Categories:

Tags:

Când fica unui parlamentar american trece printr-un mic oraș din Mississippi, moare într-o crimă triplă misterioasă, o echipă de la F.B.I coboară pentru a investiga.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://bit.ly/2pRB9S3
via IFTTT

miercuri, 28 martie 2018

Real (2017)

In subsolul unui oras fictional, Jang Tae-yeong este cunoscut pentru faptul ca rezolva toate problemele cu succes si pentru faptul ca este detinatorul unui cazino. Jang este o persoana problematica, este constient de faptul ca are dubla personalitate si decide sa apeleze la ajutorul doctorului Choi Jin-ki. Pentru a-l ajuta pe Jang sa scape de cealalta personalitate, Dr. Choi a elaborat un plan maret. Insa se pare ca lucrurile nu au decurs conform planului, consecintele sunt dramatice. Incepe o batalie dramatica intre real si fals.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2pMhd3x
via IFTTT

marți, 27 martie 2018

Bun venit, straine (2018)

Alice, o tanara isi face in mod neasteptat aparitia in casa fratelui sau Ethan, un artist, in speranta ca va reusi sa se reapropie de el dupa mai multi ani de absenta. Insa, acesta din urma, in loc sa se bucure de vizita surorii sale se indoieste de ea, este convins de faptul ca adevaratul motiv pentru care sora sa se afla acolo este cu totul si cu totul altul. La scurt timp lucrurile scapa de sub control iar Alice incepe sa aiba viziuni stranii. Cand Misty, iubita misterioasa a lui Ethan isi face aparitia in peisaj lucrurile se complica.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2GuwWhv
via IFTTT

luni, 26 martie 2018

The Gatekeepers ( 2012 ) – Cerberii

Categories:

Tags:

Documentar amplu format din interviuri cu toţi foştii şefi, aflaţi încă în viaţă, ai Shin Bet, agenţia de securitate israeliană despre a carei membri şi activitate nu se ştie mai nimic, informaţiile fiind secret de stat.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD https://ift.tt/2DXnXjw
via IFTTT

Continua sa privesti (2018)

Autoritatile se simt depasite. Ucigasi mascati se infiltreaza in casele din suburbii, instaleaza peste tot in casa camere de luat vedere si prezinta live tortura la care ii supune pe membrii familiilor inocente pentru audienta care habar nu are daca ceea ce vizioneaza este real sau nu. Ultima tinta a acestor ucigasi este familia adolescentului Jamie Miller. Acesta din urma are o multime de probleme – o sarcina neprogramata a iubitei sale, mama vitrega pe care nu o suporta si trauma mortii mamei sale pe care inca nu a reusit sa o depaseasca. Acum Jamie si familia sa trebuie sa ramana impreuna pentru a reusi sa supravietuiasca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2I0VFHh
via IFTTT

duminică, 25 martie 2018

Implacabila (2018)

Este anul 1981 iar Razboiul Civil face ravagii in El Salvador. Refugiatii reusesc sa fuga in Los Angeles si formeaza o gasca denumita Los Discípulos. Multi sunt deportati inapoi in El Salvador si se formeaza una din cele mai mari retele de trafic uman. Holly Drew, proprietara unei cafenele are o fiica in varsta de 16 ani, pe Ally. Ally isi petrece vacanta de vara la o ferma din El Salvador insa intr-o noapte este rapita de la ferma. Holly calatoreste imediat spre El Salvador si incepe o cautare pe cont propriu. Afla ca Ally se afla deja in El Trein de Muerte, un tren care ii duce inapoi pe emigranti in L.A.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2I29i94
via IFTTT

sâmbătă, 24 martie 2018

Studentul (2018)

Dupa ce a facut parte dintr-un juriu care a condamnat la inchisoare pe nedrept un barbat, Abigail are o slujba noua, aceea de profesoara la o Facultate de Drept. In momentul in care face cunostinta cu una din clasele sale, Vincent iese in evidenta, un student ambitios care ar face absolut orice pentru o nota maxima. Cand Abigail refuza sa ii dea nota maxima Vincent o ameninta ca nu se va da in laturi de la nimic pentru a obtine ceea ce isi doreste. Pe masura ce planul ambitios al lui Vincent se dezvaluie, Abigail trebuie sa ia masuri pentru a-si proteja propria viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2pHxztM
via IFTTT

vineri, 23 martie 2018

Omor Uriasi (2018)

Barbara este o adolescenta solitara, diferita de restul tinerilor de varsta sa si se afla in conflict permanent cu persoanele din anturajul sau. Zilele sale se desfasoara cam la fel, intre vizitele la psiholog si biroul directorului, nimic deosebit nu se petrece in viata sa. Barbara are o obsesie pentru Uriasi, creaturi fantastice venite dintr-o alta lume cu scopul de a provoca haosul in lume. Inarmata cu ciocanul sau legendar, Barbara se imbarca intr-o lupta epica si periculoasa totodata pentru a-i impiedica pe Uriasi sa puna stapanire pe lume. Va reusi acest lucru?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online https://ift.tt/2G6mEAO
via IFTTT

joi, 22 martie 2018

Intre patru pereti (2018)

Cathy este o tanara antreprenoare care peste cateva zile isi va vedea visul implinit, isi va deschide prima afacere. Insa, inainte de asta, este atacata, rapita si inchisa intr-o incapere 10X10. Povestea se complica si mai tare in momentul in care atacatorul sau misterios ii cere un singur lucru si anume numele sau. Pe masura ce misterul se desluseste devine din ce in ce mai clar faptul ca tanara stie mai multe lucruri decat lasa sa se vada si s-ar putea ca nu ea sa fie adevarata victima in aceasta poveste.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2uadLEP
via IFTTT

miercuri, 21 martie 2018

Aventuriera: Inceputul (2018)

Lara Croft, in varsta de 21 de ani, nu are niciun proiect, nicio ambitie. Este fiica unui explorator excentric dat disparut de mai bine de sapte ani. Lara este o tanara rebela si independenta care refuza sa conduca imperiul lasat de tatal sau. Convinsa de faptul ca tatal sau nu este mort, Lara decide sa se indrepte spre destinatia in care tatal sau a fost vazut pentru prima data, un mormant legendar situat pe o insula mitica in inima Japoniei. Insa calatoria se dovedeste a fi mult mai periculoasa decat ar fi crezut iar Lara va fi nevoita sa infrunte o multime de pericole, sa isi depaseasca limitele.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2IEKlle
via IFTTT

Annihilation ( 2018 )

Categories:

Tags:

Atunci când tânăra biolog și echipa ei pornesc în periculoasa expediție către zona misterioasă X, ei găsesc o natură sălbatică neatinsă, dar totodată observă rapid că regulile naturii și ale evoluției par să funcționeze puțin diferit. În mijlocul pustiului sălbatic … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2DI06UU
via IFTTT

Her – Ea (2013) – filme online

Categories:

Tags:

5 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori personale pentru … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2GQASXx
via IFTTT

marți, 20 martie 2018

Agentul Rosu (2018)

O tanara dansatoare de balet si un agent CIA infiltrat din Rusia au parte de schimbari radicale in viata intr-o singura seara, viata lor este data peste cap. Prima este victima unei cazaturi care pune punct carierei sale promitatoare in timp ce identitatea celui de-al doilea este compromisa. Pentru a putea asigura tratamentul medical al mamei sale bolnave, balerina accepta propunerea unchiului sau, aceea de a deveni o spioana. Inainte de asta trebuie sa se supuna unui antrenament riguros. Daca reuseste, misiunea sa este aceea de a se indrepta spre Budapesta pentru a seduce agentul si de a sustrage informatii compromitatoare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2u9PVsS
via IFTTT

luni, 19 martie 2018

Catelul Erou (2018)

In drumul pe care-l strabat zi de zi catre scoala, doi elevi de gimnaziu si un catel orfan, dar curajos, pe nume Benji, leaga o prietenie neobisnuita. Nu peste mult timp cei doi vor realiza ca Benji este mai mult decat un prieten, este un protector care reuseste sa rezolve probleme. Cand cei doi copii se afla in pericol, se ajunge atat de departe incat sunt rapiti de un grup de hoti periculosi, Benji si prietenii lui vin in ajutor, incearca sa ii salveze, incearca sa gaseasca cea mai buna metoda de salvare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FU5l5O
via IFTTT

The Other Side of Hope ( 2017 ) – Cealaltă parte a speranței

Categories:

Tags:

Un premiu Berlin Khaled este un tânăr emigrant sirian din Aleppo, orașul sirian asediat, care caută refugiu pe străzile din Helsinki. Wikström este un fost agent de vânzări care renunță la job și devine jucător de poker și cârciumar în … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FV9PJs
via IFTTT

Paddington 2 ( 2017 )

Categories:

Tags:

3 nominalizări BAFTA Ursuleţul Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2GJ9AST
via IFTTT

Star Wars: Ultimul Jedi – (2017)

Categories:

Tags:

4 nominalizări Oscar, 2 nominalizări BAFTA Eroii din “Trezirea forţei” (Star Wars: The Force Awakens) se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2HLU3B4
via IFTTT

duminică, 18 martie 2018

Iertarea (2018)

Este anul 1993. Arhiepiscopul Desmond Tutu este chemat in celula unuia din cei mai periculosi criminali, Piet Bloomfeld care a cerut prezenta acestuia din dorinta de a fi iertat pentru crimele pe care le-a savarsit in trecutul sau tulburat. Spunand ca actiunile detinutului sunt mult prea grave pentru a fi iertate de autoritati, Tutu ii ofera lui Piet o sansa de a inregistra o confesiune detaliata menita sa le aduca alinarea familiilor distruse de el. Refuza initial insa in cele din urma Piet accepta propunerea lui Tutu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2IBDrNB
via IFTTT

sâmbătă, 17 martie 2018

Apa Neagra (2018)

Wheeler este un agent CIA curajos si loial. Acesta din urma a fost drogat si adus la Blackwater, o inchisoare mai speciala, pe un submarin nuclear modificat. Odata ajuns aici, Wheeler este torturat pentru a dezvalui locatia unui adaptor secret detinut de CIA care ar permite decodarea unui drive care contine o serie de informatii compromitatoare. Captiv pe o barca, cu viata in pericol de moarte, Wheeler se vede nevoit sa faca echipa cu Cassie si cu un fost agent de origine germana, Marco, pentru a se asigura de faptul ca scapa cu viata de pe acea barca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2GC8tV2
via IFTTT

vineri, 16 martie 2018

Death Race 2 (2010) – Cursă mortală 2

Categories:

Tags:

Death Race 2 îşi are acţiunea în viitorul apropiat, în momentul în care economia Statelor Unite ale Americii începe să cadă şi un lanţ violent de crime începe să iasă de sub control. Populaţia, atrasă într-un lanţ de criminalitate, se … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FGvg4T
via IFTTT

The Star ( 2017 ) – Primul Crăciun

Categories:

Tags:

The Star urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FMWUZS
via IFTTT

Sfantul (2017)

Teroristii se intalnesc cu armata rusa in Moscova pentru a face un schimb. Simon Templar, deghizat intr-un ofiter rus, le pune acestora o substanta in bautura si pune mana pe aurul care trebuia schimbat. Presedintele nigerian Ezekiel Ibaka pune la un loc sigur suma de 2.5 milioane de dolari pentru tara sa insa un barbat reuseste sa puna mana pe acesti bani impreuna cu asociata sa Annie Valecross. In tot acest timp, Simon Templar, cunoscut sub porecla de Sfantul, afla de furtul acestor bani si decide sa se ocupe de acest caz.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2piTjfg
via IFTTT

joi, 15 martie 2018

Barbatul cu o cutie magica (2017)

In Varsovia anului 2030, Adam se trezeste fara sa aiba niciun fel de memorie referitor la viata pe care a trait-o pana atunci si se regaseste in postura de-a munci ca om de serviciu la un complex de birouri. Acolo el se indragosteste de frumoasa managera de birou pe nume Gloria. In ciuda diferentei notabile de statut social, Gloria raspunde avansurilor din partea lui Adam si cei doi incep o aventura. Inapoi in apartamentul sau aflat in paragina, Adam descopera un aparat radio vechi de prin anii 1950 si in timp ce asculta la aparat, el are niste viziuni dintr-o viata anterioara. Incercand sa-si descifreze trecutul si ce l-a adus in anul 2030, Gloria i se alatura in cautare, dar si guvernul tine aproape de el.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FOBziY
via IFTTT

A Million Ways to Die in the West ( 2014 ) – Urma scapă turma

Categories:

Tags:

Albert (MacFarlane)e un crescător de oi extrem de laș pe care Louise (AMANDA SEYFRIED din Les Misérables, Mamma Mia!), iubita lui, îl părăsește pentru un alt bărbat, prosperul proprietar al unei mustețării, Foy ((NEIL PATRICK HARRIS din How I Met … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2tRMTJA
via IFTTT

Dragostea mea (2017)

Vincent, in varsta de 18 ani, se lasa sedus de Elina. Este prima sa dragoste, cu alte cuvinte, sfarsitul lumii. Parintii decid sa ia initiativa si vor incerca prin toate mijloacele posibile si imposibile ca Vincent sa o uite pe aceasta fata pe care o considera nepotrivita pentru el. Vincent va fi nevoit sa isi urmeze parintii la o cura de dezintoxicare amoroasa, ei fiind cei care isi vor imagina programul pe care il va parcurge Vincent. Acestui plan intensiv nicio dezamagire nu are cum sa ii reziste.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2tMkNiG
via IFTTT

miercuri, 14 martie 2018

Casa spiritelor (2018)

Sarah este vaduva lui William Wirt Winchester, al carei companie domina industria armelor. De la moartea sotului si fiului sau, Sarah este haituita de spiritele oamenilor care au murit impuscati. Pentru a mai alina putin sufletele fantomelor Sarah decide sa angajeze oameni pentru a le construi spiritelor incaperi in conacul sau imens, nerespectand niciun plan de arhitectura. Doctorul Price este solicitat de catre actionarii companiei pentru a determina daca Sarah este sau nu in deplinatatea facultatilor mentale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Dsdo7G
via IFTTT

Death Race 4: Beyond Anarchy ( 2018 )

Categories:

Tags:

După ce un atac asupra deținutului Frankenstein eșuat, un specialist în Black Ops intră în închisoarea maximă pentru a se alătura cursei morții ilegale și a il elimina pe Frankenstein.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2Gu42vB
via IFTTT

Viata cu hashtag (2017)

Dani Barnes este o eleva de liceu extrem de inteligenta, iubitor de animale, o adevarata tocilara cu un singur prieten adevarat, Freddie Myers. Dani viseaza sa fie acceptata la Universitatea California. Dani este indragostita de mai multa vreme de un elev popular, un inotator cunoscut pe nume Cameron Drake. Acesta din urma pare sa o fi observat-o si el in sfarsit dupa ce se desparte de iubita lui. Insa ramane dezamagita atunci cand realizeaza subit faptul ca isi doreste ceva mai mult decat un chip frumos. Dani decide sa faca ceva maret in viata, il abandoneaza pana si pe Myers.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2tPE0ju
via IFTTT

marți, 13 martie 2018

Muza (2017)

De mai bine de un an, Samuel, profesor de literatura veche, are noapte de noapte un cosmar traumatizant in care o femeie este ucisa in cadrul unui ritual macabru. Afland din presa locala ca o crima similara tocmai a avut loc, Samuel intelege ca a avut un vis premonitoriu. In timp ce cauta raspunsuri la numeroasele sale intrebari, unde a fost comisa crima in special, Samuel o intalneste pe Rachel, o femeie care afirma ca are aceleasi viziuni. Impreuna, cei doi incep o ancheta pe cont propriu pentru a elucida misterul crimei si intra intr-o lume terifianta controlata de Muze.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2tLFBHg
via IFTTT

Downsizing ( 2017 ) – Mini-oamenii

Categories:

Tags:

Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2Hs7JRB
via IFTTT

Blockbuster ( 2017 )

Categories:

Tags:

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2p8gd9E
via IFTTT

24 Hour Party People ( 2002 )

Categories:

Tags:

In 1976,Tony Wilson stabileste firma Factory Records si transmite lumii muzica Manchesterului.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2DoWoiL
via IFTTT

Te-nsori cu mine, bro’? (2017)

Yassine, tanar student marocan vine la Paris pentru a-si perfectiona studiile in Arhitectura cu o viza de student. In urma unui eveniment nefericit, rateaza examenul, isi pierde viza si se trezeste sa sta in Franta ilegal. Pentru a remedia aceasta situatie se casatoreste cu vecinul sau, totodata cel mai bun prieten, Fred. In timp ce Yassine crede ca toate problemele sale s-au rezolvat in sfarsit, un inspector tenace incepe sa investigheze, sa se convinga ca aceasta casatorie nu este una aranjata, doar pentru obtinerea vizei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FNaL5D
via IFTTT

luni, 12 martie 2018

Cantecul de Leagan (2018)

Dupa nasterea primului sau copil, Chloe a luat decizia de a se reintoarce in orasul sau natal, Eden Rock. Mama sa instrainata, Ruby a acceptat sa o primeasca pe ea si pe nepotul sau in casa chiar daca nu este atat de incantata de faptul ca fiica sa refuza sa ii spuna cine este tatal copilului. Este din ce in ce mai clar faptul ca Chloe este depasita de rolul de mama. Este scufundata intr-o depresie profunda la scurt timp de la nastere. Incepe sa aiba halucinatii si sa auda voci. O femeie in varsta care ii apare in halucinatii o incurajeaza sa isi ucida copilul. Chloe nu intelege ce se petrece cu ea.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Ht9Lkk
via IFTTT

Umi yori mo mada fukaku ( 2016 ) – After The Storm

Categories:

Tags:

În ciuda unui debut promițător ca scriitor, Ryota acumulează dezamăgiri. Divorțat de Kyoko, își risipește puținii bani pe care îi strânge ca detectiv particular pariind pe curse, până când nu mai reușește să plătească pensia alimentară pentru fiul său de … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FuXFLg
via IFTTT

Afro Samurai ( 2007 )

Categories:

Tags:

Afro Samurai este un serial tv de animatie care spune povestea unei lumi guvernate de varsarea de sange, sabii, arme. Un samurai de culoare, Afro, cauta razbunare pentru tatal lui care a fost ucis de Justice. Justice este spadasinul numarul … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2tFAhFh
via IFTTT

Black Site Delta ( 2017 )

Categories:

Tags:

Un grup de prizonieri militari trebuie să lupte împotriva unui atac terorist asupra închisorii lor, care, fără să știe, reprezintă o acoperire pentru sediul de control al dronelor.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2Fz8JCV
via IFTTT

Anihilarea (2018)

Lena preda Biologia si este incapabila sa accepte disparitia lui Kane, sotul sau soldat. La un an dupa ce acesta a fost declarat mort, reapare brusc, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Lena nu are timp sa il intrebe prea multe lucruri deoarece este imediat palsat in carantina deoarece Kane este singurul supravietuitor al unui grup de soldati ce au survolat o zona periculoasa. Pentru a afla mai multe lucruri, Lena, impreuna cu patru oameni de stiinta decid sa afle mai multe lucruri despre acest loc amenintator si fascinant totodata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2p458qk
via IFTTT

duminică, 11 martie 2018

Disparitia lui Sidney Hall (2017)

Sidney Hall scrie, cu ajutorul profesoarei sale, o carte bazata pe moartea unei colege de liceu. Cartea se bucura de un succes enorm. Sidney profita de succesul nesperat pentru a o cuceri pe Melody, o admiratoare secreta. La scurt timp, cei doi se casatoresc. Insa impactul cartii de succes a lui Sidney le afecteaza relatia care incepe sa scartaie. A doua carte lansata de Sidney este tot un best-seller insa Sidney este tot nemultumit din punct de vedere artistic. Dispare in mod neasteptat, nimeni nu mai stie nimic de el. Incepe sa incendieze toate cartile sale pe care la gaseste in librarii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2IgSUlY
via IFTTT

Portul (2018)

Danny Gallagher este un detectiv de la Narcotice cazut in dizgratie. Recent eliberat din inchisoare, Danny este determinat sa se razbune pe cel care i-a inscenat crima din cauza careia a stat in inchisoare si l-a ucis pe partenerul sau. De-a lungul investigatiei sale pe cont propriu Gallagher va fi nevoit sa infrunte o agenta guvernamentala seducatoare si carismatica care ar putea sau nu sa fie de partea sa, nu stie daca poate avea sau nu incredere in ea. Mentorul sau, un barbat care s-a luptat cu coruptia ani in sir este pregatit sa isi ofere sprijinul, sa il ajute sa isi duca planul de razbunare la bun sfarsit.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FHz0SH
via IFTTT

sâmbătă, 10 martie 2018

De Veghe in Lanul de Porumb: Evadarea (2018)

Ruth este o tanara insarcinata cu primul sau copil care reuseste, dupa eforturi disperate, sa scape din interiorul unei organizatii criminale formate din copii dintr-un oras din Vestul Mijlociu. Urmatorii zece ani din viata ii traieste in anonimat, cu spaima ca va fi gasita de membrii organizatiei si pedepsita pentru faptul ca a fugit. Este decisa sa isi tina departe fiul de ororile de care ea a avut parte cand a fost copil. Decide sa se mute intr-un orasel in apropiere de Oklahoma insa ceva sau cineva o urmareste, asa simte. Acum trebuie sa infrunte acest Rau sau isi va pierde copilul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Fz26Aq
via IFTTT

7 Guardians of the Tomb ( 2018 )

Categories:

Tags:

O descoperire nevinovată a unui împărat mumificat bine conservat din anul 200 î.H. China descoperă un cosmar de două mii de ani, un secret care ar fi trebuit să fie îngropat.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2IdYZ2G
via IFTTT

Mute ( 2018 )

Categories:

Tags:

Încercând să afle ce s-a întâmplat cu iubita lui dispărută, un barman mut, dar foarte determinat (Alexander Skarsgård), îşi pune în cap marii gangsteri ai oraşului în care trăieşte.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2Dh5nCy
via IFTTT

Ursul Peruvian (2017)

In timp ce aniversarea a 100 de ani de existenta a matusii Lucy se apropie cu pasi repezi, Paddington viseaza sa ii ofere acesteia cadoul perfect, o carte animata pe care a gasit-o la un anticariat din Londra. Insa deoarece cartea este extrem de scumpa, Paddington se vede nevoit sa lucreze pentru a strange suma necesara. Planurile sale sunt zadarnicite cand cartea este furata din magazinul D-lui Gruber. Extrem de nefericit, Paddington este socat cand afla ca el este suspectat de furt. Este arestat si incarcerat. Deoarece nu are suficiente dovezi pentru a-si dovedi nevinovatia Paddington este condamnat. Familia Brown lanseaza propria ancheta pentru gasirea vinovatului.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2p71NFU
via IFTTT

vineri, 9 martie 2018

Outsiderul (2018)

In Japonia de dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, un soldat american ajunge in spatele gratiilor unde isi petrece o buna bucata din timp, iar acolo isi face prieten un membru influent din teribila organizatie mafiota japoneza, Yakuza. Acesta se foloseste de parghiile de care dispune pentru a il ajuta pe american sa iasa mai repede din puscarie, iar drept recunostinta pentru favorul care i-a fost facut el se inscrie in organizatia lui si depune un juramant de sange prin care va fi dispus sa faca unele dintre cele mai teribile treburi spre binele organizatiei. Ascensiunea sa in randurile Yakuza este una fulminanta si atrage imediat invidia membrilor mai vechi care-l privesc cu suspiciune si neincredere.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FoCw5g
via IFTTT

The House ( 2017 ) – Operaţiunea “Cazinoul”

Categories:

Tags:

După ce Scott şi Kate Johansen (Will Ferrell şi Amy Poehler) pierd economiile pentru studiile fiicei lor Alex, îi cuprinde disperarea la gândul că singurul lor copil nu va absolvi facultatea. Cu ajutorul vecinului Frank (Jason Mantzoukas) decid să deschidă … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2DbZSF7
via IFTTT

The Hero ( 2017 )

Categories:

Tags:

Lee Hayden este o imensă icoană occidentală cu o voce de aur, dar cele mai bune performanțe ale sale au fost cu decenii în urmă. El își petrece zilele retrăind vechile sale glorii și fumând prea multă iarbă cu fostul … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2Ifun0D
via IFTTT

Omul Divizat (2017)

Este anul 2095. Lumea este ravasita de un dezastru ecologic. Oceanele au crescut peste masura, toata apa naturala dispare incetul cu incetul. Fang Rung s-a supus unei fisiuni moleculare pentru a-si trimite cealalta jumatate, cu nume de cod Gordon Thomas, inapoi in timp, in anul 2027. Gordon pleaca in cautarea unei femei de stiinta pe nume Mona Lindkvist a carei munca de cercetare a disparut inainte ca lumea sa poata fi salvata. Cand Fang pierde contactul cu Gordon nu are de ales, va calatori el insusi inapoi in timp in incercarea de a-l localiza pe Gordon si de a preveni acest dezastru ecologic.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ttphKZ
via IFTTT

joi, 8 martie 2018

Misiune sub Acoperire (2017)

Jason Foster este un detectiv sub acoperire curajos si ambitios. Dupa mai multi ani de cand se afla in acest domeniul Foster a ajuns sa se identifice din ce in ce mai tare cu criminalii pe care incearca sa ii prinda. In momentul in care afla ca liderul unei organizatii criminale, Stephen “Deuces” Brooks este implicat intr-o serie de activitati dubioase, lucrurile se complica deoarece Foster, in loc sa incerce sa il aduca in fata justitiei este din ce in ce mai atras de viata sa pe care o considera lipsita de griji.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FGepOC
via IFTTT

Piku ( 2015 )

Categories:

Tags:

O comedie ciudată despre relația dintre o fiică și tatăl ei îmbătrânit, a cărui excentricități îl conduc pe toți nebunii.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2HiwuiW
via IFTTT

Nieve negra ( 2017 ) – Black Snow

Categories:

Tags:

Acuzat de uciderea fratelui său în timpul adolescenței, Salvador locuiește singur în mijlocul Patagoniei. Câteva decenii mai târziu, fratele său Marcos și cumnata lui Laura, vin să-l convingă să vândă terenurile pe care le împărtășesc prin moștenire.  

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FA1MF4
via IFTTT

Rapirea lui Jennifer (2017)

O tanara femeie pe nume Jennifer este abordata de un barbat care-i face avansuri, insa ea il respinge, nedorind sa aiba de-a face cu el. Barbatul nu primeste prea bine acest refuz al ei si hotaraste sa o rapeasca si s-o tina prizoniera. Pe masura ce zilele trec si Jennifer petrece tot mai mult timp in compania rapitorului sau, ea ajunge sa se indragosteasca de acesta, iar el o elibereaza. Problema este ca acest barbat este suspectat ca ar fi un criminal in serie responsabil de rapirea si uciderea a mai multor persoane pe care politia il cauta cu disperare. Acum, doar Jennifer poate sa ii ajute pe politisti sa-l opreasca odata si pentru totdeauna, dar va face ea acest lucru, tinand cont ca s-a indragostit de el?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Dav1c3
via IFTTT

miercuri, 7 martie 2018

O viata in asteptare (2017)

Howard Wakefield este dezamagit, tocmai a constatat faptul ca familiei sale nu ii pasa deloc de el. Apeleaza la el doar cand au nevoie de bani sau de un serviciu. Este practic invizibil pentru cele doua fiice ale sale care au decis sa il ignore. Pentru a le demonstra cat este de important in cadrul familiei decide sa dispara pentru o zi insa sa ramana indeaproape pentru a le observa reactiile. Se ascunde in podul casei, deasupra garajului cu intentia de a descoperi daca are vreo importanta sau nu pentru familia sa. Insa zilele trec iar familia sa nu pare sa fie afectata de asa zisa disparitie a sa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FoGbMu
via IFTTT

Mitt liv som hund ( 1985 ) – Viata mea de caine

Categories:

Tags:

2 nominalizări OSCAR Intr-un orasel suedez din anii ’50, Ingemar, un pusti de 12 ani, locuieste impreuna cu mama, cu fratele si cu catelusa sa iubita. In vacanta de vara, mama – bolnava de tuberculoza – il trimite pe Ingemar … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FukCNR
via IFTTT

Punct de Control (2017)

Un ratacitor fost puscas marin descopera din intamplare un plan de invadare a Americii. Cand incearca sa anunte autoritatile despre ceea ce a aflat, el este luat in deradere si chiar arestat pentru vagabondaj. Adjunctul de serif observa niste interactiuni suspecte intre diversi localnici si incepe sa se gandeasca de doua ori la afirmatiile facute de ratacitor cum ca exista o celula terorista adormita in orasul lor. Dupa ce se obtin dovezi cu privire la acest fapt si alti oameni ajung sa se teama de un atac iminent al insurgentilor. Intrebarile incep sa curga, iar spiritele sa se incinga. De ce a fost ales tocmai acest mic orasel in care toti oamenii se cunosc intre ei… sau cel putin asa credeau?! Cand adevarul este orb, iar justitia pare pierduta, o armata de cinci eroi va fi singura speranta de evitare a atacului.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FmHAqA
via IFTTT

marți, 6 martie 2018

Omul spectacol (2017)

P.T. Barnum este fiul unui croitor care a visat mereu sa faca avere, sa isi demonstreze adevarata valoare in fata burgheziei. In momentul in care compania feroviara pentru care lucreaza da faliment acesta decide sa infiinteze un muzeu mai putin obisnuit, un muzeu al curiozitatilor. Recruteaza o serie de oameni exceptionali printre care o femeie cu barba, un om-caine, un urias, un pitic si un duo de trapezisti pentru a crea un spectacol unic. Atrage o multime de spectatori, toata lumea vorbeste de el. Insa acesta nu este de ajuns pentru Barnum. Visul sau de a fi respectat de inalta societate nu poate fi infranat. Pana unde va ajunge pentru a castiga admiratia celorlalti?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2oUzzOP
via IFTTT

luni, 5 martie 2018

The Search ( 2014 ) – Căutarea

Categories:

Tags:

Regizor: Michel Hazanavicius O nominalizare Cannes Filmul online The Search – Căutarea spune povestea a patru personaje prinse în recentul război din Cecenia anului 1999. Patru vieți din planuri total diferite sunt aduse la un loc de o spectaculoasă întorsătură … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FqWco7
via IFTTT

Go ( 1999 )

Categories:

Tags:

Regizor: Doug Liman Aventurile unui grup de tineri din Los Angeles încep cu o scenă gălăgioasă din subteran. Ronna (Sarah Polley), în vârstă de 18 ani, împreună cu partenerul său de infracțiuni și cu prietena lor, Claire (Katie Holmes), lucrătoare … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2Fooa45
via IFTTT

Six Shooter ( 2004 ) – Pistolarul

Categories:

Tags:

Regizor: Martin McDonagh Filmul online este regizat de Martin McDonagh, cunoscut pentru lungmetrajul In Bruges, Six Shooter abordează cu umor o temă serioasă: moartea în sine e o transformare, dar tot transformare e și modul în care reacționăm la moartea … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2H6Hzn9
via IFTTT

Friday After Next ( 2002 ) – Vineri, în ajun de Crăciun

Categories:

Tags:

Regizor: Marcus Raboy Actiunea are loc in perioada sarbatorilor de iarna, cand in sfarsit, Craig si Day Day – doi verisori – au reusit sa aiba apartamentul lor. Mai mult, fac rost de o slujba (agenti de paza), agata fete, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FogTkR
via IFTTT

Freejack ( 1992 )

Categories:

Tags:

Regizor: Geoff Murphy Soarta unui pilot de curse se poate schimba intr-o fractiune de secunda, dar cand Alex Furlon se strecoara in masina lui, e departe de a banui in ce fel i se va schimba viata. Lansat pe pista … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2H94MFd
via IFTTT

Xia dao lian meng ( 2017 ) – The Adventurers

Categories:

Tags:

Regizor: Stephen Fung The Adventurers (2017) este un film de aventura si actiune plin de suspans regizat de Stephen Fung. Cei mai mari hoți din lume, se unesc cu alți interpoli pentru a pune la cale cel mai mare jaf … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2H7cDmM
via IFTTT

It ( 2017 )

Categories:

Tags:

Regizor: Andrés Muschietti O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oQtO4L
via IFTTT

Labirintul: Tratament Letal (2018)

Umanitatea este pe cale de a disparea pentru totdeauna. Un virus a transformat populatia in creaturi distrugatoare. Organizatia WICKED este in cautarea unui remediu si fac o serie de teste asupra tinerilor. Cativa din acesti supravietuitori incearca sa ii ajute pe ceilalti sa se refugieze intr-un loc sigur. Este cazul lui Thomas si a prietenilor sai care s-au alaturat unui grup de rezistenti. Obiectivul lor este acela de a ajunge in Ultimul Oras unde vor putea gasi raspunsul la toate intrebarile lor. Inamicii sai isi doresc in tot acest timp sa il gaseasca cu orice pret, mort sau viu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2I5gthN
via IFTTT

duminică, 4 martie 2018

Ucide-i pe toti (2017)

Grav ranit si abia tinandu-se pe picioare, un barbat neidentificat se duce la un spital pentru a fi ingrijit si a scapa de niste criminali feroce care il vaneaza. Insa el este gasit foarte rapid de criminalii respectivi care iau cu asalt spitalul si incep sa deschida focul asupra tuturor celor de acolo, omorand o multime de oameni. El si asistenta lui sunt printre putinii supravietuitori ai acestui asediu, iar asistenta este luata mai apoi in primire de catre anchetatorii din cadrul agentiei FBI care vor sa primeasca informatii referitoare la strainul pe care l-a avut ea in grija.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2F8qltf
via IFTTT

sâmbătă, 3 martie 2018

Paznici de noapte (2017)

Justin a decis sa paraseasca trupa de heavy metal in care activa ca si tobosar pentru a-si gasi un loc de munca stabil. Reuseste sa isi gaseasca un loc de munca ca si paznic la un ziar din Baltimore. Justin se alatura colegilor sai mult mai experimentati Ken, Jiggets si Luca. In tura de noapte cei patru isi petrec timpul jucand poker, mancand gogosi si vorbind despre femei. Intr-o seara, un cosciug este livrat din greseala la cladirea in care lucreaza cei patru. In acel cosciug se afla clovnul Blimpo al carui trup neinsufletit a fost adus din Romania, unde si-a gasit sfarsitul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Fetgwt
via IFTTT

Alaturi de Zei: Cele Doua Lumi (2017)

Dupa ce si-a pierdut viata in mod neasteptat, pompierul Ja-hong este escortat in lumea de apoi de catre trei gardieni de acolo. In urmatoarele 49 de zile el va fi supus la nu mai putin de sapte procese in care va trebui sa treaca peste ele si sa demonstreze ca a comis niciun pacat capital in viata umana si, daca va reusi acest lucru, i se va permite sa se reincarneze. Acesti trei gardieni sunt, de fapt, un fel de avocati care il reprezinta si incearca sa il apere in fata „judecatorului” care va decide daca este demn de-o reincarnare sau nu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2I0pjgt
via IFTTT

Pamantul Parjolit (2018)

Mijlocul secolului XXI, intr-o lume apocaliptica. Jumatate din populatie a murit din cauza unui dezastru natural, supravietuitorii sunt nevoiti sa poarte masca din cauza ca aerul a devenit irespirabil. Orice persoana care conduce vehicule alimentate cu benzina este considerat proscris, se pune o recompensa pe capul sau. Attica Gage isi castiga existenta ca vanator de recompense si incearca sa puna mana pe un infractor notoriu, Tom Jackson. Insa se pare ca interesul fata de acesta este unul personal, Jackson este cel care i-a ucis sora in urma cu cativa ani. Se va infiltra in gasca acestuia si va incerca sa isi duca la bun sfarsit planul de razbunare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2oExA1D
via IFTTT

Seven Sisters ( 2017 ) – Șapte surori

Categories:

Tags:

Regizor: Tommy Wirkola Într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care suprapopularea și foametea au forțat guvernele să adopte o politică mondială de un copil pe familie, șapte surori identice trăiesc o existență ascunsă și urmărită de Biroul de alocare a … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2I1Thka
via IFTTT

Constantine (2005)

Categories:

Tags:

ALEGEREA ÎNTRE RAI ŞI IAD SE FACE PE PĂMÂNT. John Constantine a fost până în iad şi inapoi. Născut cu un talent pe care nu şi-l doreşte, capacitatea de a recunoaşte clar îngerii şi demonii metişi care umblă pe pământ … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oM3Q2g
via IFTTT

vineri, 2 martie 2018

Roata Destinului (2017)

Undeva intr-un bar din Coney Island se afla o chelnerita trista pe nume Ginny, ea avand candva un rol de film, iar acum a ajuns doar o sotie suferinda. Ea primeste a doua sansa din partea unui operator de carusel bine intentionat pe nume Humpty. Pe de alta parte, fiica acestuia in varsta de 26 de ani, Carolina, a plecat din casa familiei gandindu-se ca va avea parte de o gramada de aventuri fiind sotie de mafiot, numai ca se intoarce acasa cu coada intre picioare, cerand iertare. In alta parte, un salvamar pe nume Mickey este catalizatorul care are capacitatea sa uneasca totul. Visuri distruse, iubire necugetata si tradare, totul se petrece in Coney Island.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2taQJwO
via IFTTT

Gardienii Mormantului (2018)

Chiar daca nu si-a mai vazut fratele instrainat de ceva vreme, pe Luke, Jia este alarmata in momentul in care afla ca nu se mai stie nimic despre el dupa ce a pornit intr-o misiune de cercetare in China de Vest alaturi de Mason, superiorul sau. Mason aduna o echipa de oameni de stiinta din care face parte si Jack pentru a merge in locul in care a disparut Luke in speranta ca vor reusi sa il localizeze. Reuseste sa o convinga si pe Jia sa li se alature. Insa, la scurt timp echipa se afla la mila unei furtuni electrice extrem de periculoase si descopera un regat al paianjenilor care le pune viata in pericol.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2F7dZkV
via IFTTT

Contrabandistul (2017)

In Gujarat, in anii 80, Raees, seful mafiei, face o avere din traficul cu alcool de contrabanda, in ciuda prohibitiei inca active in stat. Ascensiunea sa fulguranta si relatiile sale fac din el cel mai puternic si mai influent barbat din Gujarat. Iubit si detestat totodata, Raees este un vizionar care nu lasa pe nimeni sa ii stea in cale. Pe nimeni. Asta pana cand in regiune isi face aparitia inspectorul Majmudar.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2oBwgN6
via IFTTT

joi, 1 martie 2018

Obsesia trecutului (2017)

Tessa se gandeste inca cu nostalgie la zilele in care era sotia si mama perfecta. Actualmente, totul s-a schimbat: Tessa si sotul ei au divortat din cauza infidelitatii acestuia din urma insa casa pe care si-a gasit-o este situata in apropiere de cea pe care a impartit-o cu fostul sot. David, fostul sau sot s-a recasatorit cu Julia. Tessa este furioasa din cauza ca David a primit permisiunea de a sta cu fiica lor doua zile pe saptamana. Tessa este determinata sa transforme viata perfcta a Juliei intr-un cosmar.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2F4r12H
via IFTTT

Judecata (2018)

Detectivii David si Sean Carter, care se intampla sa fie si frati, incep sa ancheteze o crima infioratoare si trag imediat concluzia ca responsabil pentru crima este un anume „The Perceptor”, un criminal in serie care isi ucide victimele in moduri terifiante, insa el alege persoane care au incalcat una dintre cele Zece Porunci. Pentru a grabi lucrurile lor li se mai alatura o femeie detectiv si realizeaza curand ca aceasta victima a fost acuzata si condamnata pentru hotie – ceea ce reprezinta incalcarea uneia dintre cele Zece Porunci si una dintre ultimele doua pe care nu le pedepsise pana acum. Pe masura ce timpul trece, criminalul continua seria de crime si toti locuitorii din oras se panicheaza stiind ca acesta este inca in libertate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2GUI4AS
via IFTTT

The Killing of a Sacred Deer ( 2017 ) – Uciderea cerbului sacru

Categories:

Tags:

Regizor: Yorgos Lanthimos Steven (Colin Farrell), un chirurg foarte bun, este căsătorit cu Anna (Nicole Kidman), oftalmolog foarte respectat. Au o viață bună și fericită, împreună cu cei doi copii, Kim, în vârstă de 14 ani (Raffey Cassidy) și Bob, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2HXpA46
via IFTTT