miercuri, 28 februarie 2018

Max 2: Eroul de la Casa Alba (2017)

Max are o misiune de indeplinit la Casa Alba in timp ce Butch, urmeaza sa faca o pauza mai lunga. Max face cunostinta cu TJ, un baietel in varsta de 12 ani, nimeni altul decat fiul presedintelui Americii. Datorita statutului tatalui sau, TJ incearca din rasputeri sa se adapteze, sa duca o viata normala, asemeni copiilor de varsta lui. In timpul unei vizite oficiale a presedintelui Rusiei si fiicei sale, Alexandra, TJ este rugat sa ii tina companie acesteia din urma. TJ se imprieteneste rapid cu Alexandra insa, in momentul in care intra in bucluc, Max le sare in ajutor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FEkbxS
via IFTTT

Indestructibil (2017)

Fostul campion la box Jimmy McCabe trece printr-o perioada grea a vietii. Urmeaza sa fie evacuat din apartamentul in care a locuit impreuna cu mama sa si a devenit dependent de alcool din cauza numeroaselor probleme intampinate. In incercarea de regasi stabilitatea si echilibrul in viata sa, Jimmy se reintoarce la Union Street Boxing Club unde fostul sau antrenor Bill accepta sa il antreneze si sa il ajute. Va reusi sa isi recastige locul in aceasta lume?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2F2M3uy
via IFTTT

Diverge (2016)

Categories:

Tags:

Regizor: James Morrison Supraviețuitorului unui virus mortal i se oferă șansa de a-și recupera viața pierdută oprindu-l pe omul răspunzător de această boală.

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2t11cuR
via IFTTT

The Innocents (2016) – Les innocentes

Categories:

Tags:

Regizor: Anne Fontaine Polonia, 1945. Mathilde, o tânără doctorița de la crucea roșie franceza, are misiunea de a ajuta supraviețuitorii războiului. Când o călugăriță caută ajutorul ei, ea este adusă într-o mănăstire unde se ascund mai multe surori însărcinate, incapabile … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2FI91s8
via IFTTT

Orasul Bombelor (2017)

Doua grupuri de tineri se infrunta intr-o seara intr-o parcare, infruntare ce are consecinte grave. Unul din grupuri este format din tineri punk, pasionati de muzica rock. Celalalt grup este format din cativa membri ai echipei de fotbal, tineri rasfatati si de bani gata, cu familii puternice in spate care considera ca pot face orice fara sa fie pedepsiti. Ceea ce incepe ca o cearta minora se sfarseste tragic pentru Brian, un adolescent punker care moare. Vor reusi autoritatile sa ii faca dreptate?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FbkhiN
via IFTTT

marți, 27 februarie 2018

Secretul Fratilor (2017)

Patru frati din Anglia sunt adusi de mama lor intr-un oras din Nordestul Americii de catre mama lor care si-a petrecut copilaria acolo. Ei se muta in casa copilariei mamei lor si preiau numele de fata al mamei, acelasi nume pe care-l are si proprietatea. Ei nu s-au mutat acolo de drag, ci vor sa inceapa o viata noua departe de ceva, sau cineva, care vrea sa le faca rau. Din pacate pentru frati, mama lor moare la scurta vreme dupa sosire, lasandu-l pe fratele cel mare sa aiba grija de cei mici. Problema e ca daca se afla despre moartea mamei lor, Jack neavand inca varsta de 21 de ani si neputand sa fie declarat tutore in mod legal al fratilor mai mici, atunci autoritatile i-ar desparti, asa ca sa se pun de acord sa tina secret moartea mamei pana cand va implini 21 de ani si pana atunci vor trai oarecum ascunsi. Desi suna bine, planul este mai greu de urmat decat de trasat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ouSBvz
via IFTTT

Autodistrugere (2017)

Intr-un viitor apropiat, intr-o versiune viitoare a lumii, un experiment menit sa le ofere oamenilor energie nelimitata, care deterioreaza universurile paralele degenereaza, are consecinte tragice. Urmarit de drone si de soldati, pilotul si fizicianul Will Porter este nevoit sa se lanseze intr-o cursa contra cronometru din dorinta de a duce cutia Redivider la un turn, cutie menita sa salveze umanitatea de la distrugere, inclusiv pe familia sa, in viata reala.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2F0k6U0
via IFTTT

Totul despre bani (2017)

Pe cand erau adolescenti, Johnson, Vincent si Kurt visau sa aiba o viata lipsita de griji, sa se imbogateasca. Insa, odata ajunsi la varsta maturitatii lucrurile stau cu totul altfel. Pe Johsnon il inseala sotia iar Vincent este un agent de vanzari care incearca cu disperare sa isi vanda produsele din casa in casa. Singurul dintre ei care are bani este Kurt, cel putin sotia sa are multi bani. Cei trei se indreapta spre Columbia unde spera sa se distreze pe cinste dar si sa duca la bun sfarsit o misiune, aceea de a pune mana pe suma de 25 de milioane de dolari… recompensa pusa pe capul unui lord al drogurilor.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FaS4IX
via IFTTT

luni, 26 februarie 2018

Noviciat (2017)

Povestea unei tinere in varsta de 17 ani, Cathleen, initiata in dragoste, insa in dragostea fata de Dumnezeu. A fost crescuta de o mama singura, deloc religioasa, intr-o regiune rurala din Tenessee. Primeste o bursa la o scoala catolica ceea ce o determina pe Cathleen sa isi doreasca o viata de devotament, in slujba lui Dumnezeu. Odata cu caderea erei Vatican II, schimbarile radicale din biserica ameninta cursul vietii calugaritelor. Pe masura ce juramantul de castitate se apropie Cathleen este din ce in ce mai nesigura ca face ceea ce trebuie, nu mai este convinsa ca menirea sa este sa fie slujitoarea lui Dumnezeu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ETtm0b
via IFTTT

Biroul Umanitatii (2017)

Intr-o perioada nu prea indepartata de prezent, America este devastata de luptele interne si de fenomenele naturale extreme, facand solurile infertile si apele poluate. Semintele nu mai incoltesc la fel ca pe vremuri, iar resursele sunt aproape epuizate. Acest lucru conduce la masuri extreme pe care guvernul trebuie sa le impuna, iar oamenii sunt evaluati in functie de productivitate, cei care nu ofera randamentul scontat sunt deportati. Noah este unul dintre agentii care se ocupa cu evaluarile persoanelor, insa cel mai recent raport al sau este intarziat in mod intentionat de acesta pentru ca are in prim-plan o fermiera si copilul acesteia de care s-a cam atasat. Insa intarzierea lui le pune viata in pericol atat lui cat si celor doi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2GOpMRt
via IFTTT

Stalpul Familiei (2017)

Parvana este o fetita de 11 ani care are voie sa viziteze piata din Kabul doar in compania tatalui sau. Intr-o zi, in timp ce Parvana era asezata la masa cu familia, un grup de talibani inarmati dau buzna in casa lor si il aresteaza pe tata, il acuza pentru fapte pe care nu le-a comis. Parvana si mama lor raman fara cel care le intretinea. Parvana decide sa nu se dea batuta, sa o ajute pe mama sa. Face doua descoperiri importante. Descopera puterea povestilor, aceea de a ne face sa uitam de probleme si o descopera pe Shauzia care si-a taiat parul si si-a asumat o identitate de baiat, inspirand-o pe Parvana sa faca la fel.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BTA1oJ
via IFTTT

duminică, 25 februarie 2018

Obsesia (2017)

Sam Maddox, o adolescenta tulburata si rebela a carui tata s-a sinucis de curand nu are o reputatie tocmai buna, este considerata promiscua de colegii sai de liceu. In momentul in care il cunoaste mai bine pe timidul Henry Sinclair, incepe sa fie din ce in ce mai atrasa de el, chiar daca sunt radical diferiti. Lui Henry nu ii vine sa creada ca o fata atat de frumoasa il baga in seama. Chiar daca Sam nu realizeaza inca, Henry este din ce in ce mai obsedat de relatia dintre ei si este capabil sa ucida pe oricine incearca sa stea in calea fericirii lui si a lui Sam.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Cizspf
via IFTTT

Drugstore Cowboy (1989) – Rebelul

Categories:

Tags:

Film online: Un premiu Berlin Regizor: Gus Van Sant Viata dezordonata de consumator de droguri il acapareaza total pe Bob. Impreuna cu nevasta sa si un alt cuplu de dependenti fac tot felu de jafuri la diverse farmacii. Atunci cand … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2Cl7N7p
via IFTTT

American Splendor (2003) – Splendoare Americana

Categories:

Tags:

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu Cannes, un premiu Sundance Regizor filme online: Shari Springer Berman, Robert Pulcini Splendoare Americana este primul film online al cuplului de documentaristi Shari Springer Berman si Robert Pulcini. Este o … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2F06rQn
via IFTTT

Locatarii (2018)

Un frate si o sora sunt legati de un secret teribil care ii constrange sa nu paraseasca niciodata casa izolata pe care parintii lor decedati le-au lasat-o mostenire. Un blestem teribil le-a schimbat viata pentru totdeauna. Ei sunt cei care trebuie sa plateasca pentru pacatele savarsite de stramosii lor. Trei reguli trebuie cei doi frati sa respecte cu orice pret – sa nu lase pe nimeni din afara in casa, sa fie in pat inainte de miezul noptii si sa nu se desparta niciodata. Incalcarea regulilor va trezi la viata o prezenta sinistra care comite fapte teribile dupa miezul noptii. Insa Rachel nu este dispusa sa accepte aceasta soarta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2GLgeHg
via IFTTT

Carausul (2018)

In trecut, Sean Haggerty avea obiceiul sa minta si sa tina secrete fata de toata lumea, inclusiv fata de agentii federali sau cartelul de droguri pentru care lucra sau chiar fata de sotia sa Julie. Acum este mai pregatit ca niciodata sa iasa din aceasta afacere ilegala dupa indeplinirea unei ultime misiuni. Are o singura ora la dispozitie pentru a livra numai putin de 55 de kilograme de cocaina. Drogurile urmeaza sa ajunga la un cartel de droguri si trebuie sa ii asigure pe cei de la Departamentul de Combatere a Drogurilor ca totul este in regula. Insa aceasta ultima misiune ii ameninta propria viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ETHZfW
via IFTTT

sâmbătă, 24 februarie 2018

Pantera Neagra (2018)

Ca urmare a uciderii tatalui sau, T’Challa este numit rege al natiunii africane Wakanda, o natiune izolata insa extrem de avansata din punct de vedere al tehnologiei. Datorita unui metal rar si nepretuit, cunoscut sub numele de vibrarium, natiunea a reusit o astfel de dezvoltare tehnologica, superioara celei folosite pe restul planetei. Prosperitatea din Wakanda este amenintata in momentul in care un descendent al familiei regale isi face aparitia cu intentia de a-l detrona pe T’Challa si de a declara razboi in intreaga lume. T’Challa va fi nevoit sa se foloseasca de puterile Panterei Negre pentru a apara umanitatea de aceasta amenintare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ESEoPc
via IFTTT

Moartea lui Stalin (2017)

In urmatoarele zile dupa atacul cerebral suferit, ministrii care alcatuiau garda apropiata a lui Stalin duc o lupta teribila pentru detinerea controlului, fiecare in parte doreste sa ii ia locul acestuia. In timp ce unii isi doresc o schimbare pozitiva in Uniunea Sovietica, altii au ambitii mai funeste. Insa, cu totii se afla in aceeasi situatie de urgenta, aceea de a lupta pur si simplu petntru supravietuire, inclusiv Stalin. Dupa moartea sa, s-a instalat haosul in regim.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Chzg9Y
via IFTTT

Inventatorul Craciunului (2017)

Charles Dickens este in pana de inspiratie. Dupa ce a auzit-o pe dadaca copiilor sai povestindu-le o legenda cu privire la cea mai iubita sarbatoare, Craciunul, Dickens decide sa scrie o poveste de Craciun. In timp ce editorii sai nu par foarte incantati de aceasta idee, decide sa produca el insusi aceasta carte. Are putin timp la dispozitie pentru a redacta ceea ce spera sa devina cea mai mare opera a tuturor timpurilor. In timp ce isi imagineaza povestea, personajele printre care si avarul Scrooge, acesta din urma se metamorfozeaza in carne si oase in biroul sau pentru a-l ajuta sa isi construiasca universul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BPQvhC
via IFTTT

vineri, 23 februarie 2018

Mut (2018)

Peste 40 de ani, Berlinul devine un oras dominat de imigranti, locul unde Estul se infrunta cu Vestul ca intr-o Casablanca SF. Leo este un barman mut care locuieste acolo doar pentru un singur motiv: el este indragostit de o femeie si nu vrea sa plece de acolo pentru ca asta ar insemna s-o piarda. Insa cand aceasta dispare el incepe sa o caute si pe masura ce se afunda mai mult in cautarile sale el ajunge tot mai adanc in lumea subterana a orasului unde doi chirurgi americani ciudati par sa fie singurii care-l pot ajuta, insa nu este chiar asa convins de faptul ca pot sa aiba incredere in ei si nu stie de cine trebuie sa se teama si de cine nu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FsjqrM
via IFTTT

Amezicul (2017)

Dupa o serie de flashback-uri, Jin-seok se trezeste pe bancheta din spate a masinii alaturi de familia sa, merg sa isi vada noua casa. Timp de cateva minute, Jin isi descrie fratele, pe Yoo-seok, isi exprima admiratia profunda fata de el. Insa, la scurt timp fratele sau este rapit. Ciudat este faptul ca acesta se reintoarce cateva zile mai tarziu, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Insa sustine ca nu isi mai aminteste nimic. Jin incepe sa banuiasca ca este vorba despre o sosie, nu despre fratele sau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2sOO8IJ
via IFTTT

Corporatia (2017)

Responsabil de departamentul de Resurse Umane din cadrul corporatiei la care lucreaza, Emilie Tesson-Hansen nu are suflet. Dalmat, un barbat in varsta de 40 de ani ar vrea sa o cunoasca mai bine insa tanara amana la nesfarsit intalnirea. Barbatul ajunge sa se sinucida in cadrul corporatiei iar Emilie este aratata cu degetul este considerata principala vinovata. Este cercetata si supravegheata de inspectorul de munca. Superiorii sai nu mai sunt atat de intelegatori. In timp ce Emilie incearca sa scape cu orice pret de inchisoare, incepe sa dea informatii cu privire la secretele corporatiei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FrpVLo
via IFTTT

joi, 22 februarie 2018

Alchimistul din Metal (2017)

La inceputul secolului 20, intr-o realitate unde alchimia este reala, extrem de bine dezvoltata si respectata, doi frati pe nume Edward si Alphonse incearca o tehnica interzisa de transmutare umana si sufera niste consecinte teribile. Alphonse isi pierde intregul corp in timp ce Edward doar piciorul stang. Edward isi sacrifica apoi si mana dreapta pentru a putea sa salveze sufletul fratelui sau atasandu-l la o armura din metal. Edward primeste apoi proteze metalice in locul membrelor care ii lipsesc. El primeste apoi porecla de „alchimistul de metal” si se afla intr-o continua cautare a unei legendare pietre a filosofului despre care se spune ca ar avea puterea de-a le repara trupurile.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EZIQio
via IFTTT

Jolly – Licenta in drept 2 (2017)

Jagdishwar Mishra aka Jolly este un avocat cunoscut si respectat in bransa sa. S-a mutat din Kanpur la Nawabs in urma cu cativa ani pentru a-si indeplini visul maret, acela de a deveni avocat. Fire luptatoare, Jolly are parte deocamdata doar de cazuri marunte insa profita de orice ocazie ii apare in cale pentru a face bani si pentru a duce o viata decenta. In momentul in care ii apare in cale o astfel de oportunitate, Jolly comite o greseala inocenta in viziunea sa cu o serie de consecinte ireversibile care il obliga sa se maturizeze.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2GDybY5
via IFTTT

Renoir (2012)

Categories:

Tags:

Regizor: Gilles Bourdos Riviera Franceză, vara lui 1915, în timpul Primului război mondial. Jean Renoir, fiul faimosului pictor Bourdosimpresionist Pierre-Auguste Renoir, se întoarce acasă în convalescenţă după rănile de pe front. Alături de el este Andree, o tânără care farmecă, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2ojdzNZ
via IFTTT

Sleuth (2007) – Provocari Fatale

Categories:

Tags:

Andrew Wyke, autorul unor apreciate bestseller-uri politiste, isi da seama ca sotia lui are o aventura cu Milo, un actor. Cei doi barbati au o discutie si, in loc sa se arate razbunator, Andrew face o declaratie surprinzatoare: barbatul e … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2BILxTG
via IFTTT

Somnambula (2017)

Terorizata de niste cosmaruri si somnambulism care par sa nu se mai termine, absolventa Sarah Foster se duce la centrul de cercetare a somnului de la universitatea ei pentru a incerca sa obtina ajutor cu problemele de care sufera si care nu ii dau pace. Preluata de specialistii de acolo, ea este supusa unor teste si examinari pentru a incerca sa se gaseasca sursa problemelor si rezolvarea lor, numai ca atunci cand se trezeste in prima ei noapte de monitorizare petrecuta in laborator lumea in care traieste Sarah pare sa se fi schimbat intr-un mod total neasteptat si ajunge intr-o realitate alternativa tulburatoare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2CaZYRD
via IFTTT

The Bachelors (2017)

Categories:

Tags:

Regizor film online: Kurt Voelker După ce și-a pierdut soția, Bill Palet (J.K. Simmons) își ia fiul de 17 ani, Wes (Josh Wiggins), și se mută într-un oraș mare dorind să o ia de la capăt. În timp ce fiecare … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2HBHbOR
via IFTTT

The Brink (2017)

Categories:

Tags:

Regizor film : Jonathan Li In filmul online 2017, inspectorul de poliție Sai Gau (Zhang Jin) este într-o misiune de distrugere a sistemul de contrabandă cu aur al lui Shing (Shawn Yue) În timp ce Sai Gau își continuă urmărirea, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2CCwac0
via IFTTT

miercuri, 21 februarie 2018

De Neinlocuit (2018)

Abbie si Sam se cunosc inca din copilareie. Au fost cei mai buni prieteni iar acum sunt iubiti, urmeaza sa se casatoreasca in curand. Insa viata lor este data peste cap dupa ce Abbie primeste un diagnostic teribil, cancer. Abbie, nestiind cat timp mai are de trait, incepe sa caute o noua iubita pentru Sam care sa aiba grija de el in continuare chiar daca Sam refuza categoric acest lucru. Dupa ce Abbie se imprieteneste cu trei pacienti care, la fel ca ea, au putin timp de trait, Abbie decide sa profite din plin de fiecare clipa care i-a ramas din viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2CdntJB
via IFTTT

Pistolarul (2017)

In anul 1870, nelegiuitul si infamul pistolar”Wild Bill” Hickok este numit maresalul orasului Abilene, Kansas de primar. Determinat sa faca dreptate in acest oras dominat de violenta, Hickok nu este deloc pe placul lui Phil Poe care se teme ca din cauza sa afacerea sa va da faliment. In plus, Hickok este nimeni altul decat fostul iubit al lui Mattie, femeia cu care el are o relatie in prezent. Poe pune o recompensa pe capul lui Hickok atragand atentia unei legende western, John Wesley Hardin.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2onVRYZ
via IFTTT

Batman si Harley Quinn (2017)

Poison Ivy si Florinic Man se aliaza cu scopul de a transforma toate animalele de pe planeta in hibrizi folosindu-se de cercetarile realizate de Alec Holland. Din dorinta de a-i impiedica sa faca acest lucru, Batman si Nightwing se vad nevoiti sa ceara ajutorul unui rival mai vechi, Harley Quinn, recent eliberat din inchisoare. Rabdarea lui Batman este pusa din nou la incercare cand realizeaza ca planurile lui Harley Quinn sunt altele in ciuda faptului ca acesta sustine ca vrea sa o ia pe calea cea dreapta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2CcpVjG
via IFTTT

marți, 20 februarie 2018

In pragul dezastrului (2017)

Neobositul inspector Tung se afla intr-o misiune dificila, aceea de a da de urma criminalului Shing insa nu reuseste sub nicio forma sa il gaseasca si sa il aresteze. Pe masura ce investigatia sa continua, Tung descopera legatura dintre Shing si mafiotul Blackie care se ascunde pe un vas de croaziera. Shing se vede nevoit de imprejurari sa isi ucida tatal adoptiv. Isi pierde si partea sa de castig deoarece alege sa il tradeze miseleste pe Blackie. Pentru a se razbuna, Shing isi face aparitia pe vasul de croaziera insa nu stie ca si Tung se afla aici pentru a-l vana.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Cz8Fkj
via IFTTT

Burlacii (2017)

Bill Palet isi ia fiul in varsta de 17 ani, pe Wes si se muta intr-un alt oras, este dornic sa o ia de la capat intr-un alt loc. Incetul cu incetul cei doi incep sa se adapteze la noua viata, reusesc sa isi gaseasca linistea intr-o relatie noua. Wes face cunostinta cu Lacy, o fata introvertita insa extrem de puternica, este captivat pur si simplu de personalitatea enigmatica a acesteia. Bill face cunostinta cu Carine, o profesoara extrem de eleganta, cu un trecut la fel de dureros ca si al lui. Insa aceste relatii nu fac decat sa ii indeparteze pe cei doi, tata si fiu.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BGWxkD
via IFTTT

Cantec pentru Cantec (2017)

Faye este intr-o relatie cu BV. Ambii sunt muzicieni talentati care viseaza sa se bucure de succes intr-o buna zi. BV munceste mult impreuna cu prietenul sau Cook, un producator seducator dornic sa cucereasca cat mai multe femei. Cei trei duc o viata perefecta, alimentata de droguri, sex si rock’n’roll. In ziua in care Faye se lasa sedusa de Cook nimic nu va mai fi la fel. Raniti, cei trei ratacesc pe strazile orasului, se cauta. Nu conteaza clipele frumoase petrecute in sanul familiei, ceva lipseste din viata lor, ceva ce urmeaza sa fie gasit in cel mai scurt timp.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ESVWOp
via IFTTT

luni, 19 februarie 2018

Aventura Serpilor (2017)

Doua clanuri de serpi de culoarea verde care si-au gasit adapost in mijocul unei oaze, protejati si venerati de oamenii din comunitate dar si de serpii veninosi care isi fac veacul in regiune. Serpii veninosi sunt haituiti si ucisi de cei din clanul Tuareg. Ajar este un tanar sarpe veninos, umilit si batjocorit in permanenta de ceilalti serpi din cauza ca nu a muscat pe nimeni insa, inclusiv de Eva, o printesa rebela din comunitate care incearca cu disperare sa scape de o casatorie aranjata. Ajar si Eva se indragostesc nebuneste unul de altul. Eva va fi rapita de cei din clanul Tuareg si Ajar, alaturi de cel mai bun prieten al sau, va traversa desertul Sahara pentru a o salva.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2GtuFzc
via IFTTT

Batausul (2017)

Doug Glatt este un jucator de hockey cu o inima de aur. Totul pare sa ii mearga ca pe roate. A fost promovat recent capitan de echipa si toata lumea il iubeste, inclusiv fostul sau rival. Sotia sa il adora. Insa curand lucrurile degenereaza. Doug este batut de un jucator din liga a doua pe nume Anders Cain si este atat de ranit inca echipa se vede nevoita sa renunte la el. Echipa incepe sa piarda o multime de jocuri. Echipa incepe sa aiba de suferit din cauza lipsei lui Doug care se vede nevoit sa accepte o slujba mizera. Insa Doug este determinat sa revina pe teren in cel mai scurt timp.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ohP9DD
via IFTTT

Cincizeci de umbre descatusate (2018)

Convinsi de faptul ca au lasat in urma lor umbrele trecutului, tinerii casatoriti Christian si Anna, profita din plin de relatia lor, duc o viata de lux. Insa in timp ce Anastasia incepe sa se adapteze incetul cu incetul noului sau rol de doamna Grey si Christian a inceput sa fie din ce in ce mai deschis cu ea, o serie de noi amenintari le pune in pericol viata in comun inainte ca aceasta sa fi debutat cu adevarat. Despre ce este vorba? Vor reusi cei doi sa treaca cu bine peste aceste obstacole?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2sFAWWz
via IFTTT

duminică, 18 februarie 2018

Aventura zambaretilor (2017)

In Textopolis, in universul emoticoanelor, toata lumea are o singura emotie. Gene este singurul dotat cu mai multe expresii ale fetei. Acesta din urma traieste mai multe emotii in acelasi timp si ii este destul de greu sa exprime o singura emotie odata. Cand prima sa experienta cu telefonul se transforma intr-un cosmar, Gene decide sa fuga din cadrul aplicatiilor pentru telefon si sa se alature unui pirat informatic care va incerca sa il reprogrameze pentru a avea o noua sansa sa isi dovedeasca valoarea. Insa robotii care il considera o anomalie sunt pe urmele sale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2CtWm8Z
via IFTTT

Trezindu-l pe Zodiac (2017)

Unul din cei mai periculosi asasini din istoria Americii dispare fara urma in 1986. Indentitatea sa ramane necunoscuta precum si mesajele sale criptate. Timp de mai multi ani, autoritatile nu mai au niciun semn ca ucigasul ar mai fi comis vreo crima. Asta pana in momentul in care un cuplu tanar descopera cateva casete video, vechi de mai bine de 40 de ani in care apare ucigandu-si victimele. Decid sa profite de situatie pentru a cere suma de $100,000 pentru a rezolva acest mister. Insa, curand, vanatorii se transforma in vanati.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2oeXQPb
via IFTTT

Efectul umbrei (2017)

Obsedat de gena regenerarii si extrem de fascinat de fenomenul visului lucid si tot ce presupune acesta, Dr. Reese are sarcina de a explora psihicul lui Gabriel Howarth. Gabriel a fost un tanar obisnuit, cu o viata lipsita de griji pana in momentul in care visele sale au inceput sa se amestece cu realitatea. In momentul in care Gabriel incepe sa viseze asasinate politice, pentru Gabriel incepe o teribila cursa contra-cronometru nu doar pentru a-si salva propria viata si cea pe a sotiei sale Brinn ci si pentru a opri un experiment guvernamental care pune umanitatea in pericol. Cu putin timp la dispozitie si viata sa in joc, Gabriel realizeaza ca Dr. Reese detine cheia unei misiuni de succes.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EOwNo3
via IFTTT

sâmbătă, 17 februarie 2018

Oglinda (2018)

Dupa ce copilul lor a murit intr-un accident oribil, cuplul format din Ray si Maggie este absolut devastat, iar dupa o perioada de suferinta ei hotarasc sa cumpere un motel din mijlocul pustietatii in dorinta de-a avea parte de un nou inceput in viata. Numai ca Ray incepe sa remarce niste ciudatenii si descopera indicii cu privire la istoria unei crime bizare asociata cu motelul cumparat de ei. Uitandu-se intr-o zi prin beci, el gaseste un spatiu care conduce spre un perete-oglinda aflat intr-o camera ascunsa. Pe masura ce Ray devine obsedat de activitatile neobisnuite care se petrec, mariajul, sanatatea sa mintala si chiar propria viata incep sa fie amenintate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BB0tmP
via IFTTT

Piele Rece (2017)

Inainte de pornirea Primului Razboi Mondial, un tanar meteorolog se duce pe o insula izolata din zona de sud a Oceanului Atlantic pentru a lua locul precedentului meteorolog care a stat acolo si a murit intre timp. Singurul locuitor de pe acea insula este doar Gruner, cel care se ocupa de intretinerea farului si care nu il intampina deloc calduros pe baiat. Curand, tanarul meteorolog realizeaza faptul ca moartea predecesorului sau nu s-a produs in circumstantele descrise in mod oficial, ci ea a survenit ca urmare a invaziei unor creaturi din adancurile intunecate ale oceanului.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Gjc7BR
via IFTTT

Rugaciune pentru ploaie (2017)

O tanara jurnalista din New York decide sa se reintoarca in centrul Californiei, in cadrul fermei in care a crescut si a copilarit. Odata ajunsa la fata locului aceasta constata ca seceta a facut ravagii in regiune iar zona a devenit un loc dominat de gasti de infractori, localnicii incep sa paraseasca oraselul incetul cu incetul din cauza violentei. Tanara se vede nevoita sa investigheze circumstantele misterioase in care tatal sau si-a gasit sfarsitul chiar daca acest lucru inseamna ca isi va pune viata in pericol de moarte. Este decisa sa nu se dea batuta.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EOYRI8
via IFTTT

vineri, 16 februarie 2018

Rememorare (2017)

Un faimos inventator este gasit mort in circumstante suspecte la scurt timp dupa ce a reusit sa creeze un dispozitiv revolutionar capabil sa foloseasca mintea umana ca pe o caseta video. Dispozitivul poate sa extraga amintirile cuiva, sa le inmagazineze si sa le proiecteze mai apoi fara niciun fel de filtre. Dupa moartea lui, sotia sa devastata se afunda in lumea lui privata si atunci un barbat misterios apare la usa ei sustinand face parte din trecutul sotului ei. Avand niste motive dubioase, el ia dispozitivul cu pricina in incercarea de-a rezola misterul si incepe o investigatie a amintirilor lui Gordon, pornind pe o cale a remuscarilor, durerii si tradarii, ajungand la un raspuns neasteptat.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Cq5FXz
via IFTTT

Lumi Paralele (2018)

Fizicianul si cercetatorul Jane Chandler este casatorita cu un scriitor pe nume Matt. Au impreuna doi copii, pe Samantha si pe Jack. Impreuna cu asistentul sau, Regg, Jane fac o multime de experimente, sunt extrem de interesati de teleportare. Insa Matt isi pierde viata intr-un accident de masina. Cateva saptamani mai tarziu, incercand sa isi revina dupa aceasta tragedie Jane zareste o raza de speranta. Se foloseste o masinarie de teleportare revolutionara si gaseste o modalitate de a calatori in timp unde gaseste o versiune alternativa a sotului sau. Insa acesta se dovedeste a fi un alt om.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2F9hsw7
via IFTTT

Jocuri secrete (2017)

Molly nu s-a multumit doar sa fie o practicanta de schi cu sanse la medalii olimpice si a dorit sa intre in lumea pokerului acolo unde a organizat unele dintre cele mai exclusiviste jocuri de poker pe mize imense timp de zece ani. Ea a fost mai apoi arestata in miez de noapte de catre 17 agenti ai FIB-ului care erau inarmati pana in dinti. Printre cei care mergeau sa joace poker la turneele organizate de ea erau oameni importanti de la Hollywood, staruri sportive, titani din lumea de afaceri sau, fara a avea cunostinta despre acest lucru, mafioti rusi. Singurul ei aliat a fost avocatul Charlie Jaffey, care a invatat ca exista mai mult la Molly decat prezinta tabloidele.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EuYa3o
via IFTTT

joi, 15 februarie 2018

Tata in razboi cu tata 2 (2017)

Brad si Dusty isi unesc fortele pentru a le oferi copiilor lor cel mai bun Craciun din viata. Insa, intr-o zi, tatii lor ii anunta ca vor sa petreaca impreuna cu ei Craciunul. Prietenia dintre ei, si asa fragila, este pusa la grea incercare de aceasta veste. Tatal lui Dusty, cunoscut pentru faptul ca este un macho si de moda veche si tatal lui Brad, o persoana ultra afectiva si emotiva, sosesc tocmai la timp pentru a transforma un Craciun de poveste intr-o sarbatoare de cosmar, sa provoace haos si teroare in sanul familiei.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EHii5A
via IFTTT

Dans Murdar (2017)

Baby Houseman, sora sa Lisa si parintii sai Marjorie si Jake isi petrec vacanta in statiunea Kellerman din regiunea Catskills. Odata ajunsi aici, Baby isi petrece zilele observandu-i pe Johnny Castle, un instructor de dans si pe Penny dansand. Noua sa pasiune pentru dans ii ameninta relatia cu tatal sau, un chirurg cunoscut care spera ca fiica sa sa ii paseasca pe urme. Baby realizeaza ca s-a indragostit de Johnny. Incep sa danseze impreuna, sa isi petreaca din ce in ce mai mult timp impreuna. Insa ce se va alege de relatia lor cand Baby se va intoarce acasa?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EvlJNq
via IFTTT

Templul (2017)

Kate isi doreste enorm sa viziteze templele si ruinele japoneze asa ca reueste sa isi convinga iubitul, pe James si pe prietenul din copilarie, pe Chris, sa o insoteasca deoarece acesta vorbeste fluent japoneza. Numeroase sunt semnele cu avertizari de pericole care ar trebui sa ii determine pe cei doi sa faca cale intoarsa ins Kate este decisa sa isi continue calatoria. Un preot incearca sa il impiedice pe Chris sa cumpere un jurnal dupa care sunt avertizati sa nu intre intr-un templu insa ignora toate aceste avertizari.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2HhjZoJ
via IFTTT

miercuri, 14 februarie 2018

Robotul Razboinic (2017)

Intr-un viitor indepartat, dupa ce un razboi nuclear a facut ravagii pe Pamant, inteligenta artificiala si-a unit fortele cu oamenii din dorinta de a salva ce a mai ramas din Pamant. Un alt razboi este pe cale sa izbucneasca. Sienna, o blonda frumoasa, un ucigas de roboti, conduce aceasta misiune. Decide sa paraseasca pamantul si sa se indrepte spre centrul galaxiei in cautarea unei arme menite sa neutralizeze orice forma de inteligenta artificiala. Va realiza ca, desi are functiile vitale ale unui om, este o simpla masinarie fara suflet.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EqOruW
via IFTTT

A United Kingdom (2016) – filme online

Categories:

Tags:

La sfârșitul anilor 1940, prințul de culoare Seretse Kharma (David Oyelowo), moștenitorul tronului dintr-o țară din Africa de Sud, s-a îndrăgostit de Ruth Williams (Rosamund Pike), o tânără englezoaică albă, cu care s-a și căsătorit. Însă relația lor nu a … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2sqC7sS
via IFTTT

Operator (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Joe Larsen (Martin Starr) este un programator și obsesiv auto-cuantificator care iubește datele. El își urmărește dieta și exercițiul fizic, starea psihică și viața sexuală, transformând informațiile în diagrame, care îl ajută să-și controleze anxietatea adesea copleșitoare. La locul de … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2BZKa40
via IFTTT

Dezmat cu fetele (2017)

Cand o celebritate primeste oferta de-a prezenta un festival de muzica dintr-un alt oras, ea isi invita cele trei bune prietene cu care nu s-a mai vazut de mult sa o insoteasca pentru a-si face sederea mai placuta si a reface prietenia dintre ele. Dupa cateva zile de la sosirea in New Orleans, cele trei femei afla ca sotul prietenei lor este posibil sa o insele, iar cand il vad pe acesta in hotelul unde sunt cazate toate, una dintre ele il ameninta si managementul hotelului o da afara, interzicandu-i sa se mai intoarca. Drept solidaritate, toate 4 parasesc hotelul si ajung intr-o zona frecventata numai de persoane dubioase, iar acolo incepe dezmatul.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2CmnPJn
via IFTTT

Suburbicon (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nZqJQ3
via IFTTT

Final Portrait (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Parisul anului 1964. În timpul unei scurte excursii în orașul iubirii, scriitorul american și iubitorul de artă James Lord (Armie Hammer) este rugat de către prietenul său, artistul de renume mondial Alberto Giacometti (Geoffrey Rush), să ia loc pentru un … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2o8F77I
via IFTTT

Pasager in trenul terorii (2018)

Michael MacCauley este un fost politist care acum lucreaza ca agent de asigurari. Pentru a ajunge la munca Michael urmeaza acelasi drum zi de zi, prin suburbie, cu trenul. In ziua concedierii sale neasteptate acesta intalneste o femeie misterioasa care ii face o propunere mai putin obisnuita – trebuie sa gaseasca cat mai repede un intrus aflat in tren si sa il identifice. Daca reuseste acesta va fi recompensat cu suma de 100 000 $. Michael refuza initial aceasta oferta ciudata insa realizeaza rapid ca infractorul aflat in tren ii va ataca familia daca nu ia rapid masuri. Va trebui sa aleaga intre siguranta familiei si dreptate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EHNj9m
via IFTTT

marți, 13 februarie 2018

Defectuos (2018)

Intr-o societate perfecta, cei imperfecti nu au ce sa caute si sunt eliminati imediat. Desfasurandu-si evenimentele intr-un viitor deloc indepartat, filmul ii are in centrul atentiei pe Rhett Murphy si pe sora acestuia, Jean care sunt fortati sa fuga de fortele de politie statale dupa ce sunt martorii involuntari ai unor secrete intunecate pe care o companie malefica le detine si ar fi dispusa sa faca orice pentru a le pastra departe de ochii curiosilor. Chiar si sa ucida pe cei care se apropie de aceste secrete si ar putea sa le expuna in vreun fel.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ss55c5
via IFTTT

Secretele din Phoenix (2017)

Filmul este bazat pe o serie de intamplari reale, petrecute la 13 Martie 1997 cand mai multe lumini misterioase si-au facut aparitia in Phoenix, Arizona. Acest fenomen misterios si inexplicabil totodata a capatat denumirea de Phoenix Lights si a ramas cel mai vizibil semn UFO din istorie. Trei adolescenti calatoresc in desert la scurt timp dupa acest incident, in speranta de a putea documenta acest eveniment straniu petrecut in orasul lor. Dispar fara urma in acea noapte, nu mai sunt vazuti niciodata. La 20 de ani de la disparitia lor o inregistrare nemaivazuta este descoperita, ultimele ore inainte de disparitie.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EoKoix
via IFTTT

Portretul Final (2017)

Bun prieten cu marele pictor Alberto Giacometti, criticul de arta american James Lord accepta, dupa numeroase refuzuri, sa pozeze pentru maestru. Sedintele se transforma rapid intr-o confruntare in toata regula intre doua personalitati puternice si diferite totodata. Lord a acceptat deoarece Giacometti i-a dat asigurari ca portretul va fi gata in cateva zile. Insa zilele se transforma in saptamani iar Lord simte ca intreaga viata ii este furata de acest geniu eretic. Lord este din ce in ce mai frustrat si determinat sa plece cat mai repede acasa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2F3PTEJ
via IFTTT

luni, 12 februarie 2018

In lumea virtuala (2018)

Realitatea Virtuala si Inteligenta Artificiala sunt tot mai prezente in jurul nostru, iar daca ele sunt folosite de persoane cu interese indoielnice consecintele pot fi dramatice. Cand mai multe zeci de persoane sunt ucise in atentate teroriste puse in scena de un singur atacator, doua genii intr-ale tehnologiei sunt aduse impreuna de moartea misterioasa a mentorului lor si trec peste diferentele de gandire si comportament pentru a construi o tehnologie de ultima generatie perfecta care sa aiba capacitatea de-a invada mintea teroristului si a afla care sunt urmatoarele tinte, evitand astfel moartea a nenumarate potentiale victime. Dar exista oameni care stau la panda si vor sa profite de tehnologie pentru a crea si controla ceea ce poate fi descris ca o viata de apoi digitala. In tentativa nobila de-a dejuca atentate teroriste, cele doua genii vor realiza fara sa vrea o Inteligenta Artificiala atat de puternica incat ar putea sa schimbe insusi intelesul de viata si moarte pentru viitorul omenirii.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BUIs3E
via IFTTT

Centrala Nucleara (2017)

Intr-un viitor apropiat are loc un dezastru nuclear in cadrul unei uzine. Abby, o tanara inspectoare este trimisa la fata locului pentru a investiga mai multe. Odata ajunsa la fata locului Abby descopera ca in regiunea izolata in care se afla uzina au mai ramas doar doua persoane, Robinson Scott si Dr.Zek care dispare la scurt timp dupa ce se aventureaza in zona radioactiva. Dupa ce Zek apare Abby ajunge la concluzia ca ceva nu este in regula cu acesti doi barbati.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2o0vTL1
via IFTTT

Sunetul (2017)

Kelly este o scriitoare sceptica in privinta fenomenelor supranaturale. Se foloseste de sunetele valurilor pentru a prezenta activitatea paranormala pe blogul sau. Cand primeste un pont cu privire la o statie de metrou ce ar putea fi bantuita Kelly nu mai sta pe ganduri, porneste imediat intr-acolo. Este determinata sa faca lumina in cazul unei sinucideri inexplicabile petrecute in urma cu mai bine de 40 de ani. Investigatia o duce in adancurile statiei de metrou unde scepticismul sau este pus la grea incercare. Este nevoita sa faca fata propriilor sale amintiri reprimate.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2G6SE7h
via IFTTT

duminică, 11 februarie 2018

Tigrul: Misiune de salvare (2017)

O organizatie terorista de temut condusa de Abu Usman in Irak a luat prizonieri 25 de asistente indiene si 15 pakistaneze intr-un spital. Shenoy il alege pe Tigru sa se ocupe de aceasta misiune, numai ca problema e ca acesta a disparut in urma cu opt ani dupa ce s-a indragostit de agenta ISI, Zoya. Tigrul si Zoya sunt casatoriti si duc o viata fericita alaturi de baiatul lor. Desi Shenoy il gaseste pe Tigru, acesta refuza sa se implice in aceasta misiune, insa Zoya il convinge ca trebuie sa intervina de dragul tarii sale. El pleaca mai apoi pentru a se ocupa de luarea de ostatici si isi alege o echipa de interventie care sa respecte planul sau.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2srbkgd
via IFTTT

Rau Inevitabil: Razbunarea (2017)

Co-fondatorul organizatiei BSAA, Chris, face echipa impreuna cu profesoara Rebecca pentru a incerca sa distruga un raufacator pe nume Arias care intentioneaza sa isi foloseasca abilitatile de lupta si cunostintele stiintifice pentru a se razbuna pe cei care i-au facut rau in trecut… indiferent de costuri. El este dispus sa sacrifice milioane de vieti nevinovate doar pentru a-i face pe cei care i-au gresit sa regrete faptele comise. Chris merge in vila lui Arias pentru a-l captura, insa ajuns acolo el se aventureaza intr-un joc periculos unde este asteptat de o multime de capcane si peisaje ingrozitoare.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2nZToDR
via IFTTT

Firul Fantoma (2017)

Domeniul modei din Londra anilor 50 se invarte in jurul croitorului Reynolds Woodcock si a surorii acestuia, Cyril. Casa Woodcock este cunoscuta pentru faptul ca imbraca familia regala si mostenitorii bogati ai societatii. Munca reprezinta totul pentru acest celibatar declarat. In timpul unei plimbari intr-o regiune rurala Reynolds face cunostinta cu o tanara pe nume Alma. Se indragostesc unii de altii la prima vedere, Alma va deveni manechinul sau preferat, muza si amanta sa. Aceasta noua prezenta ii da peste cap existenta calculata, ii pune in pericol rutina pretioasa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2smFeSy
via IFTTT

sâmbătă, 10 februarie 2018

Primul Craciun (2017)

Pentru ca viata lui de zi cu zi se rezuma la caratul sacilor de la moara si alte activitati plictisitoare sau obositoare, un magar dornic de aventura viseaza sa se alature caravanei unui vanzator ambulant. Cand vine in sfarsit ziua de-a fugi de la morarul care-l detine, magarul Bo ajunge fara sa-si dea seama acasa la Fecioara Maria si Iosif. Maria il ajuta pe acesta sa-si vindece glezna faultata si, chiar daca ea are grija de el si se poarta frumos, Bo doreste sa plece mai departe, dar pana la urma el ramane acolo timp de mai multe luni. Pe parcurs, Bo se imprieteneste si cu alte animale, iar dupa o vreme devine impreuna cu prietenii lui parte importanta din cea mai faimoasa poveste spusa vreodata, cea a Nasterii Domnului Hristos!



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EWmOuO
via IFTTT

Noutati (2017)

In Los Angeles contemporan, tinerii din generatia de mileniali isi petrec sfarsitul de saptamana pe aplicatia de intalniri online WINX. Optiunile sunt nenumarate insa majoritatea folosesc aceasta optiune pentru a agata sau din plictiseala. Insa, in momentul in care Martin si Gabi se intalnesc, se trezesc vorbin ore in sir fara sa se plicitiseasca. Sunt conectati. Este extrem de excitant pentru ei. Este ceva nou. Cei doi se intalnesc in realitate si decid sa inceapa o relatie. Se muta impreuna la scurt timp. Insa este vorba de iubire adevarata?



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EVNzj0
via IFTTT

Atac asupra teroristilor (2017)

Un grup de prizonieri militari decid sa devina eroi si sa opreasca o amenintare terorista. Jake, un fost militar, este in drum spre casa, abia asteapta sa isi vada fiica. Insa, in momentul in care o gasca de motociclisti vor sa ii puna bete in roate, Jake se vede nevoit sa ii infrunte, sa se lupte cu ei. Il ucide pe lider insa este batut crunt de restul membrilor gastii. Se trezeste intr-o celula in care ofiterii militari care comit crime sunt inchisi de guvern. Jake se aliaza cu detinutii Diego si Hudson pentru a salva detinutii de mercenarul Irving si de o amenintare terorista.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EVBeLA
via IFTTT

vineri, 9 februarie 2018

Toti sfintii (2017)

Filmul este inspirat din povestea adevarata a lui Michael Spurlock, un pastor al carui biserica risca sa se inchida. Acesta decide sa faca echipa cu un grup de refugiati din Asia de Est, fosti fermieri. Michael spera sa se foloseasca de abilitatile acestora de fermieri pentru a-si face pamanturile sa prospere si sa poata plati facturile bisericii si sa evite astfel inchiderea. Insa superiorii lui Michael nu sunt foarte incantati de aceasta idee, continua sa incerce sa vanda terenul pe care se afla.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2nWZ69x
via IFTTT

Blocat la inaltime (2017)

Shaurya este un vegetarian care s-a luptat cu o multime de demoni de-a lungul vietii sale. La fel ca multi alti barbati din Mumbai, Sharuya este dezamagit din cauza ca lipsa banilor il impiedica sa se casatoreasca cu fata pe care o iubeste. Locuieste intr-un apartament inchiriat insa reuseste sa isi faca curaj sa inchirieze un alt apartament unde sa locuiasca impreuna cu iubita sa. Bugetul limitat il forteaza sa aleaga un apartament la etajul 35 intr-o cladire mai putin locuita. Shaurya habar nu are ca aceasta zi va fi una din cele mai lungi din viata sa.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BOYhJf
via IFTTT

Cand ne-am cunoscut (2018)

Noah Ashby are parte de noaptea perfecta alaturi de fata visurilor sale, Avery Martin, este indragostit nebuneste de ea. Insa, aceasta din urma ii propune sa ramana prieteni, nu vrea nimic mai mult. Chiar daca nu este foarte incantat de aceasta propunere Noah accepta, doar asa va reusi sa o mai vada din cand in cand. Isi petrece urmatorii trei ani din viata intrebandu-se ce nu a functionat, ce a facut gresit de Avery nu il vrea ca iubit. Asta pana in ziua in care primeste o sansa nesperata, aceea de a se reintoarce in timp si de a schimba faptele din acea noapte, din nou si din nou.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ESKJv9
via IFTTT

joi, 8 februarie 2018

Mini-oamenii (2017)

Pentru a lupta impotriva suprapopularii, un grup de oameni de stiinta pun la cale un proiect care sa permita reducerea oamenilor la o inaltime de 12cm, proiect ce poarta numele de downsizing. Fiecare persoana in parte realizeaza ca reducerea inaltimii reprezinta o ocazie perfecta de creste in mod considerabil nivelul de viata. Aceasta promisiune a unui viitor mai bun il determina pe Paul Safranek si pe sotia sa de a parasi stresul zilnic si viata lor obisnuita din Omaha, Nebraska pentru a se lansa intr-o aventura care le va schimba viata pentru totdeauna.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BfJd6t
via IFTTT

Omul accident (2018)

Mike Fallon este un asasin profesionist, cunoscut pentru priceperea sa de a face astfel incat crimele sale sa para accidente nefericite. Pentru a face acest lucru posibil Mike recurge de cele mai multe ori la chestii extravagante. Este un asasin cu sange rece, loviturile sale induc de cele mai multe ori politia insa ii incanta clientii, este cel mai bun in acest domeniu. In momentul in care fosta sa sotie are probleme, este tarata fara voia sa in lumea interlopa din Londra si ucisa fara mila, Fallon va trebui sa se ocupe personal de gasirea vinovatului.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2H1qj3o
via IFTTT

Ritualul (2017)

In urma mortii bruste si violente a celui mai bun prieten a lor un grup de prieteni se reunesc in cadrul unei drumetii in peisajul scandinav, in mijlocul salbaticiei. Ajunsi in mijlocul unei paduri dense din partea de nord a tarii, tinerii au parte de cel mai cumplit cosmar al vietii dupa ce descopera o serie de ritualuri pagane. Asta deoarece aceasta padure straveche este casa unor spirite malefice si razbunatoare care ii pun pe tineri la grele incercari si ii obliga sa isi infrunte proprii demoni. Prieteniile sunt puse la grele incercari.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BjyyI3
via IFTTT

miercuri, 7 februarie 2018

Gardianul Invizibil (2017)

Amaia Salazar este o femeie ce lucreaza ca inspector de politie in Pamplona, capitala regiunii Navarra din Spania. Superiorii sai ii incredinteaza cazul uciderii unei tinere gasite dezbracata pe malul unui rau in apropiere de Elizondo, orasul sau natal, o regiune inconjurata de paduri si munti, plina de mituri locale si superstitii vechi. Casatorita cu James, un sculptor american, Amaia nu reuseste sa ramana insarcinata, spre dezamagirea sa. Amaia este nevoita sa isi infrunte trecutul, sa se intalneasca cu matusa Engrasi si cu surorile acesteia, Flora si Rosaura. In incercarea de a rezolva cazul, Amaia este nevoita sa isi infrunte proprii demoni.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EMOimk
via IFTTT

Anti-Materie (2017)

Ana a fost mereu pasionata de stiinta. Acum este liderul unei echipe de oameni de stiinta in cadrul Universitatii Oxford si conduce un experiment centrat in jurul gaurilor de viermi. In cadrul acestui experiment controversat echipa se vede nevoita sa treaca de la testarea animalelor la testarea oamenilor. Ana insasi se supune acestui experiment. A doua zi, lucrurile ii par complet diferite. Nu mai reuseste sa isi formeze amintiri si nu poate sa nu se intrebe daca nu cumva o parte din ea s-a pierdut in timpul experimentului.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2nR0CtH
via IFTTT

Avocatul din umbra (2017)

Roman este un avocat al apararii care tine enorm la biroul din Los Angeles in care isi desfasoara activitatea. Cunoaste toate legile pe de rost insa partenerul sau este cel care apare mai mult la tribunal deoarece Roman considera ca acesta este mai priceput in ale pledarii, are mai mult sange rece. Insa, dupa ce partenerul sau sufera un atac de cord Roman, care nu poate conduce firma de unul singur se angajeaza la un biroul de avocati condus de George Pierce, un barbat care nu are aceleasi idealuri ca si Roman. Incetul cu incetul, Roman constata ca si-a pierdut principiile si idealurile in viata.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2Em5O3d
via IFTTT

marți, 6 februarie 2018

Vai, Lucy! (2018)

Viata lui Setsuko este una total lipsita de entuziasm si isi duce existenta intr-o singuratate apasatoare, neavand niciun scop sau vreun plan de viitor, ea asteptand pur si simplu ca viata sa treaca. Insa intr-o zi, nepoata ei o viziteaza si ii propune sa invete limba engleza pentru a i se deschide noi oportunitati in viata si a iesi din rutina zilnica. Sceptica initial, ea hotaraste sa acorde o sansa ideii nepoatei sale si se duce sa ia meditatii din partea unui barbat american pe nume John. Acesta ii cere femeii japoneze sa isi asume o identitate americana, un fel de alter ego. Setsuko incepe sa poarte o peruca blonda si sa-si spuna Lucy, iar dupa o perioada de meditatii ea ajunge sa se indragosteasca de profesorul de engleza. Numai ca acest profesor are un anumit secret si in momentul in care dispare din viata ei, Lucy se duce impreuna cu sora ei tocmai in California pentru a-l gasi.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2nHuKZt
via IFTTT

Hipopotamul (2017)

Ted Wallace este un poet fara speranta, un dramaturg ratat, un sot care incearca cu disperare sa isi intretina familia si un alcoolic inrait. Ted este concediat de la ziarul local la care lucreaza, Ted decide sa se retraga pentru o perioada la conacul unui prieten mai vechi de-al sau, Swafford Hall. O serie de vindecari spirituale au facut cunoscut in randul localnicilor acest conac. Dupa ce realizeaza despre ce este in realitate vorba Ted va incerca sa scoata la iveala aceste farse si sa ii salveze reputatia finului sau David.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2E8hWkX
via IFTTT

luni, 5 februarie 2018

Paradoxul Cloverfield (2018)

Pamantul sufera de o criza majora de energie, iar din acest motiv razboiul este unul iminent. O posibila solutie ar putea-o reprezenta o echipa de experti care sa se deplaseze pe Statia Spatiala Internationala unde sa foloseasca un accelerator de particule pentru a realiza o sursa de energie nelimitata. Ava isi lasa in urma un sot iubitor, dar si o tragedie care a facut-o sa-si vada cei doi copii murind. Impreuna cu echipa ei internationala, Ava lucreaza fara incetare pentru a gasi o solutie de-a salva omenirea si planeta Pamant, dar procesul dureaza mai mult timp decat se preconiza si cand sunt aproape de-a reusi ce si-au propus, iadul se porneste la bordul statiei spatiale.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FMp4nm
via IFTTT

duminică, 4 februarie 2018

Monstrul din Tokyo (2017)

Filmul este plasat intr-o realitate alternativa in care monstrii mitologici care pot supravietui doar consumand carne umana, iar acest monstri traiesc printre oamenii normali, ascunzandu-si adevarata natura pentru a nu fi urmariti de autoritati. Ken Kaneki, un student normal care, dupa ce a fost dus la spital, descopera ca a fost supus unei interventii chirurgicale care l-a transformat intr-un astfel de monstru, dar doar pe jumatate dupa ce a fost atacat de partenera sa, Rize Kamishiro, ce era la randul sau un monstru. Acest lucru s-a putut realiza prin transferul de organe de la Rize la el, iar acum, la fel ca si monstrii normali, ei trebuie sa consume carne de om pentru a supravietui.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2EdD78j
via IFTTT

Iubitoarea de supereroi (2018)

Doi indragostiti se pun de acord sa isi filmeze viata de zi cu zi si s-o transforme intr-un fel de jurnal video. Jeremy accepta sa faca asta impreuna cu iubita lui Lola mai ales de dragul tatalui sau bolnav de cancer care e internat in spital. Prin intermediul acestor filmari, batranul suferind poate sa asiste la fericirea fiului sau si le priveste ca pe niste seriale zilnice dragi lui. Insa in momentul in care Lola realizeaza ca la inceput a fost subiectul unui joc stupid, ea se supara si il paraseste. Jeremy nu se lasa cu una, cu doua, si e hotarat sa o recupereze pe Lola, iar pentru a o recuceri el formeaza o gasca de supereroi falsi si realizeaza rapiri false de superstaruri.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2E3cJuQ
via IFTTT

sâmbătă, 3 februarie 2018

Bravul (2018)

Joe Braven este un sot iubitor, un tata model si un fiu perfect pentru tatal sau Linden care incepe sa isi piarda incetul cu incetul facultatile mentale. Dupa ce intervine pentru a-l apara pe tatal sau dupa izbucnirea unui conflict intr-un bar Joe ia decizia dureroasa de a-l interna la un azil pentru batrani. Inainte de a face asta organizeaza un weekend la munte. Insa relaxarea lor este brusc intrerupta dupa ce dau peste o cantitate uriasa de droguri lasata fara stirea sa de colegul sau Weston pe care il considera cel mai bun prieten al sau… cand Weston isi face aparitia cu oamenii sai pentru a-si recupera bunurile lucrurile degenereaza.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2DX57hn
via IFTTT

Cursa Mortala 4: Dincolo de Anarhie (2018)

Una din cele mai salbatice si mai sangeroase curse de masini urmeaza sa inceapa. Dupa un atac nereusit asupra unui detinut si un sofer legendar, Frankenstein, Connor Gibson se infiltreaza intr-o inchisoare de maxima siguranta cu un singur scop, acela de a participa si el la Cursa Mortii si de a-l elimina definitiv din peisaj pe Frankenstein. Connor beneficiaza de ajutorul lui Baltimore Bob si a lui Lists si se indragosteste in mod neasteptat de Jane, o barmana. Connor va trebui sa lupte sa supravietuiasca in acest univers fara reguli scrise.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2ECx0sg
via IFTTT

vineri, 2 februarie 2018

Evadare din Ensenada (2017)

Dupa ce tocmai au incheiat un semestru la facultate, doua colege pe nume Jenna si Lyndsey sunt hotarate sa se detaseze un pic de stresul invataturii si sa se indrepte catre Mexic unde sa petreaca o scurta vacanta de primavara si sa se pregateasca pentru noul semestru. Din nefericire pentru ele, vacanta ia o turnura total neplacuta deoarece cad victimele traficantilor de carne vie care le rapesc si vor sa le vanda mai apoi in Europa celor care ofera cel mai mare pret. Ajunse cu cutitul la os, cele doua prietene trebuie sa faca o incercare disperata de-a se eliberat sau se vor pierde pentru totdeauna.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2BNBXLJ
via IFTTT

joi, 1 februarie 2018

Minunea (2017)

August Pullman s-a nascut cu o malformatie la fata. Pana in prezent, mama sa a depus toate eforturile necesare pentru ca August sa invete acasa insa a venit vremea ca Auggy sa infrunte realitatea si sa frecventeze o scoala generala normala. Insa, temerile parintilor sai se adeveresc, baiatul este rapid victima intimidarii colegilor de clasa. Copilul persevereaza in ciuda dificultatilor intalnite si va ajunge sa influenteze in mod pozitiv toate persoanele din jurul sau. Asta deoarece trebuie uneori sa depunem eforturi pentru a vedea dincolo de aparente.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2GFNhgC
via IFTTT

Proiectul Florida (2017)

Moonee are sase ani si este un caracter iesit din comun. Lasata in libertate totala in cadrul unui motel situat in apropiere de Disney World, Moonee face doar nazbatii alaturi de gasca sa de prieteni spre disperarea ocupantilor. Insa acest comportament nu tocmai normal pentru o fata de varsta sa nu pare sa o deranjeze in vreun fel pe mama sa Halley. Aflata intr-o situatie precara din punct de vedere financiar la fel ca toti ocupantii motelului de fapt, aceasta este mai concentrata asupra planurilor, mai mult sau mai putin oneste de a face bani rapid.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2FAdSKJ
via IFTTT

Un procent mai multa umiditate (2017)

Iris si Catherine, doua prietene din copilarie, se reintorc in orasul in care s-au nascut, New England in vacata de vara. In timp ce Catherine a luat decizia de a se muta la New York, Iris a lucrat in tot acest timp la lucrarea de licenta impreuna cu profesorul sau de Literatura Gerlad. Pentru aceasta lucrare Iris intentioneaza sa scrie cateva poezii, inspirate dintr-o trauma pe care ea si Catherine au suferit-o in adolescenta. Vara aceasta risca sa fie din nou tulburata de aceasta drama, prietena lor Mae a murit intr-un accident insa ele au reusit sa supravietuiasca.



from Filme online 2018 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2017 online http://ift.tt/2nv1Lb5
via IFTTT