marți, 31 octombrie 2017

Tineretea Nenorocitilor Insensibili (2017)

O antologie formata din sapte povesti scurte, fiecare poveste in parte fiind independenta de cealalta. Aceste sapte povesti au un punct comun, toate sunt tragice, povestile unor parinti si ale unor copii, fantezii ale unor vieti mai bune si aspiratii inalte. Un barbat isi face aparitia intr-o sectie de politie in timp ce tatal sau trece printr-o situatie delicata. O menajera lucreaza pentru o familie bogata si are obiceiul sa viseze cu ochii deschisi la o viata mai buna. Un grup de baieti inventeaza povesti despre prima lor experienta intima.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2016 online http://ift.tt/2xGyhtZ
via IFTTT

Zi de nastere mortala (2017)

Theresa “Tree” Gelbman se trezeste intr-o zi de Luni, 18 septembrie. Este ziua sa de nastere. Este decisa sa profite din plin de aceasta zi insa ignora invitatia in oras primita de tatal sau si cadoul primit din partea colegei sale de camera, Lori. In acea seara, in timpul petrecerii, Tree este atrasa intr-un tunel in care este ucisa cu bestialitate de un barbat mascat. Tree se trezeste a doua zi dimineata in patul lui Carter si realizeaza ca evenimentele din ziua precedenta se repeta. Urmeaza sa moara din nou, asta daca nu reuseste sa il gaseasca intai pe ucigas.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2016 online http://ift.tt/2iineRa
via IFTTT

luni, 30 octombrie 2017

Clowntergeist (2017)

Clowntergeist 2017 Filme Online Noi Subtitrate este un film Horror care ne-o prezinta pe Emma, o tanara studenta cu o mare teama de clovni, care trebuie sa dea fata in fata cu cea mai mare teama a ei atunci cand un spirit rau in corpul unui clovn ameninta orasul pe care ea il numeste casa.

Post-ul Clowntergeist (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ig2utf
via IFTTT

Slam – Tutto per una ragazza (2016)

Slam 2016 Filme Subtitrate in Romana Online ne prezinta un tanar de 16 ani pasionat de skateboarding pe nume Samuel. El are vise mari: sa mearga la facultate, sa se mute in California si sa calatoreasca. Toate acestea se schimba atunci cand o intalneste pe Alice, ceea ce parea fata vietii lui.

Post-ul Slam – Tutto per una ragazza (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2h0WZC5
via IFTTT

Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith – Răzbunarea Sith (2005)

Cavalerul Jedi Anakin Skywalker trebuie sa ia o decizie de importanta cruciala. Pus in situatia de a alege intre a o pierde pe femeia iubita si a-si vinde sufletul pentru a o salva, Anakin cade prada tentatiilor oferite de partea intunecata a Fortei. Dupa aproape 30 de ani de asteptare, spectatorii din lumea intreaga vor afla in ce mod eroul lor, Anakin Skywalker – pe care profetiile il considera a fi Alesul, unicul individ capabil sa asigure pacea galaxiei – devine temutul Darth Vader, mâna dreapta a Imparatului. De asemenea, vor descoperi cum mentorii lui Anakin – Obi-Wan Kenobi si Maestrul Jedi Yoda – au reusit sa supravietuiasca distrugerii Ordinului Jedi, fiind apoi nevoiti sa se ascunda pâna la sfarsitul zilelor pe planete indepartate si ostile.

Post-ul Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith – Răzbunarea Sith (2005) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zSPVeC
via IFTTT

The Sleep Curse – Shi mian (2017)

The Sleep Curse Filme 2017 Online Subtitrat ne trimite in anul 1990, acolo unde neurologistul Lam Sik-ka și flacăra sa anterioară suferă de blestemul de somn generațional care a avut rădăcini în angajamentul de război al ambelor familii în timpul celui de-al doilea război mondial.

Post-ul The Sleep Curse – Shi mian (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ygX0cE
via IFTTT

The Tiger: An Old Hunter’s Tale – Daeho (2015)

The Tiger: An Old Hunter’s Tale 2015 – filme online – În timp ce Regatul Coreea se află sub ocupație japoneza, un vânător vechi și experimentat este provocat de vânătoare ultimului tigru. Povestea începe dintr-un sat sărac la poalele Jinyi, Sud provincia Gyeongsang (Gyeongsangnam), în care cei mai mulți oameni câștigă de la vânătoare. Tigru este principala țintă de vânători, deoarece aceasta poate genera o mulțime de bani. Chun Man-duk este un vanator cel mai puternic și respectat în sat. El a rămas doar cu simpla marionetă băiat numit Suk Yi, în timp ce soția sa, a fost ucisa când a fost atacat de tigru în pădure. The Tiger: An Old Hunter’s Tale 2015 – filme online.

Post-ul The Tiger: An Old Hunter’s Tale – Daeho (2015) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2iQ1JeA
via IFTTT

Revolutionary Road – Nonconformistii (2008)

April si Frank sunt un cuplu tanar, ce-si duce viata intr-o suburbie a orasului Connecticut, alaturi de cei doi copii ai lor. Sub aparenta unei vieti implinite, April si Frank ascund o multime de frustrari legate de relatia si carierele lor. Refuzand sa se conformeze stilului de viata al consumeristei societati americane, ei viseaza sa plece in Franta, pentru a-si implini visurile artistice. Pe masura ce relatia lor este subminata de gelozii si egoisme, planurile de viitor devin tot mai greu de pus in practica.

Post-ul Revolutionary Road – Nonconformistii (2008) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2hov2RN
via IFTTT

Habermann (2010)

Acţiunea are loc în satul Bludov în regiunea sudetă, între anii 1938 şi 1945.Povestea este inspirată din viaţa lui Hubert Habermann, ce a existat cu adevărat .

Post-ul Habermann (2010) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yWT5kL
via IFTTT

Supercondriaque (2014)

Romain Faubert este un bărbat în vârstă de 39 de ani, singur, fotograf medical…și un ipohondru.

Post-ul Supercondriaque (2014) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2gZDXMp
via IFTTT

Dillinger (1973)

Dupa ce ucide cinci agenti FBI, gangsterul John Dillinger este arestat. Reusind sa fuga din inchisoare, el se alatura din nou bandei sale, devenind o figura legendara a raului si raufacatorul cel mai cautat de politie.

Post-ul Dillinger (1973) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yWSZtp
via IFTTT

Acts Of Vengeance (2017)

Avocatul de succes Frank Valera se bucură de o viaţă frumoasă alături de soţia sa, Sue şi de fiica sa, Olivia, când soarta hotărăşte că a avut o viaţă prea bună până acum. În seara în care fiica sa participa la un concurs de talente pentru copii, Frank e reţinut la birou şi nu poate participa la spectacolul fiicei sale, dar aceasta e şi seara în care viaţa celor două va fi curmată printr-un act brutal de către un necunoscut. Distrus, Frank ia calea băuturii şi ajunge în cercul organizării de lupte ilegale, unde uşor, uşor, reuşeşte să deprindă artele marţiale şi să devină un adevărat luptător profesionist. În timpul formării sale ca luptător, face jurământul de a nu mai vorbi niciodată, până ce nu îl va prinde pe asasinul, sau asasinii soţiei şi fiicei sale.

Post-ul Acts Of Vengeance (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zS8yPF
via IFTTT

Wolves (2014)

Povestea îl are în centru pe adolescentul Cayden Richards, un fericit al sorții: este căpitanul echipei de fotbal a școlii, are cele mai bune note și cea mai frumoasă prietenă. Însă, într-o noapte blestemată totul se schimbă. Părinții îi sunt omorâți cu sălbăticie, iar el constată terifiat că începe să se transforme într-un lup. Panicat, fuge, hotărât să afle ce i se întâmplă. Ajunge astfel într-un orășel ciudat, izolat, numit Lupine Ridge, unde două clanuri de lupi sunt pe picior de război. Unul este condus de către Connor (Momoa), masculul afla al sălbaticei haite, iar celălat de un bătrân fermier, determinat să protejeze cu orice preț oamenii din Lupine Ridge. Însă Cayden ajunge să se îndrăgostească de Angelina (Merritt Patterson), frumoasa parteneră promisă lui Connor, iar conflictul declanșat îi activează eroului imagini din trecut și îl fac să-și înțeleagă mai bine menirea și puterea.

Post-ul Wolves (2014) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2hp8KiE
via IFTTT

Unbroken – De neînvins (2014)

Unbroken spune povestea lui Louis Zamperini, maratonist olimpic şi aviator în Al Doilea Război Mondial, care a supravieţuit fără mâncare sau apă şi a făcut faţă unor nenumărate pericole vreme de 47 de zile după prăbuşirea avionului său în Oceanul Pacific. Ajuns pe uscat, pe una dintre insulele japoneze, soldatul american a fost capturat şi încarcerat ca prizonier de război. A fost supus torturilor japonezilor vreme de doi ani. Povestea sa a fost sursa de inspiraţie a romanului „Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption”, ecranizat acum în regia faimoasei Angelina Jolie.

Post-ul Unbroken – De neînvins (2014) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zS8wav
via IFTTT

J. Edgar (2011)

De-a lungul vieţii sale, J. Edgar Hoover avea să devină cel mai puternic om din culisele scenei politice a Statelor Unite ale Americii. În calitate de şef al FBI-ului, timp de aproape 50 de ani, nimic nu i-a stat în cale, pentru a-şi proteja ţara. Rezistând schimbării a 8 preşedinţi şi desfăşurării a 3 războaie, Hoover a luptat cu disperare pentru prevenirea pericolelor care îi vizau ţara, luând atitudine chiar şi în faţa falselor ameninţări. Cu toate că metodele lui erau pe cât de nemiloase, pe atât de eroice, Hoover îşi găsea de fapt plăcerea în stârnirea admiraţiei celor din jurul său. Un om care ştia să preţuiască secretele, în special pe cele ale altora, Hoover nu s-a temut niciodată să folosească informaţiile pe care le avea, chiar împotriva conducătorilor ţării. Întelegând că informaţia înseamnă putere şi că frica poate genera multiple oportunităţi, şeful FBI-ului a recurs la această strategie pentru a obţine o influenţă fără precedent şi o reputaţie formidabilă, aproape de neatins. În regia lui Clint Eastwood şi în interpretarea lui Leonardo Di Caprio, J.Edgar spune povestea reală a vieţii publice, dar şi personale a unui om pe cât de puternic, pe atât de controversat, din 20 ianuarie, în cinematografe.

Post-ul J. Edgar (2011) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ho9jsY
via IFTTT

Nowhere Boy – John Lennon: Începutul unei legende (2009)

Filmul este despre viaţa de adolescent a lui John Lennon în perioada când s-a apucat de cântat şi a înfiinţat Beatles-ul. NOWHERE BOY se bazează pe o carte scrisă de sora vitregă a lui John Lennon, Julia Baird : ‘Imagine This: Growing Up With My Brother John Lennon’. Cartea vorbeşte despre viaţa lui Lennon înainte de Beatles şi despre prima dată când l-a întâlnit pe Paul McCartney. John Lennon a fost un tânăr curios şi amuzant, care a crescut în suburbiile oraşului Liverpool. Familia lui era formată din cele două surori extraordinare ale sale, care erau în permanenţă în competiţie pentru dragostea lui, Mimi – mătuşa formidabilă care l-a crescut de la vârsta de 5 ani şi Julia, mama care l-a abandonat lăsându-l în grija mătuşii. Tânjind la o familie normală, John se refugiază în artă şi în noua muzică ce pătrundea din Statele Unite. Geniul său tânăr găseşte un spirit similar în tânărul Paul McCartney. Însă odată ce noua viaţă a lui John începe, adevărul despre trecutul său îl poartă către o tragedie din care nu poate scăpa niciodată.

Post-ul Nowhere Boy – John Lennon: Începutul unei legende (2009) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zS8sHN
via IFTTT

It (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Pelicula horror IT are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2xAb8JG
via IFTTT

Jackals (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Pelicula își are acțiunea în anii ’80 când o familie înstrăinată dorindu-și să-și ia fiul înapoi, aparținător al unui cult satanist ajunge sub asediul acestora care-și doresc cu ardoare adeptul printre ei… IMDB : 4,7

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2gUjEjt
via IFTTT

Hacksaw Ridge – Fără armă în linia întâi (2016) – filme online

Categories:

Tags:

3 nominalizări Globul de Aur, 5 nominalizări BAFTA. Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss (Andrew Garfield), care a refuzat să ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2k6ck4G
via IFTTT

Cars 3 – Mașini 3 (2017) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

Animația se concentrează pe Lightning McQueen, acum o mașină veterană de curse în timp ce participă în jurul Americii alături de noul prieten Cruz Ramirez, noul inamic Jackson Storm și personajele care se reîntorc, cum ar fi Mater, Sally și … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2ynIsob
via IFTTT

sâmbătă, 28 octombrie 2017

Sacalii (2017)

Evenimentele filmului se desfasora undeva in anii 1980, atunci cand un barbat a carui meserie este aceea de-a scoate victimele din ghearele diverselor culte ce s-au jucat in asa fel cu mintea lor incat au devenit foarte usor de manevrat in a face lucruri rele si a se supune celor care conduc respectivele culte. El este numit “deprogramator” si este angajat de catre o familie disperata care doreste foarte mult sa isi recupereze fiul adolescent ce a intrat intr-un cult criminal. In timp ce incearca sa il “deprogrameze” pe baiat, el si intreaga familie a baiatului se regasesc sub asediul membrilor cultului cu pricina care vor ca baiatul sa le fie inapoiat.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2016 online http://ift.tt/2iGawj1
via IFTTT

The Portrait of a Lady – Portretul unei doamne (1996)

Jane Campion, ce a regizat si filmul PIANUL, ne prezinta prin acest film, viziunea ei puternica si senzuala asupra excelentei nuvele despre libertate si seductie, scrisa de Henry James. Nicole Kidman joaca rolul lui Isabel Archer, o tanara independenta si plina de dorinte. Dar inocenta si incapatanarea ei nu se potrivesc cu planurile de manipulare ale viclenei ei prietene, Madame Merle (Barbara Hershey) si ale malitiosului Gilbert Osmond (John Malkovich).

Post-ul The Portrait of a Lady – Portretul unei doamne (1996) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zNRsma
via IFTTT

Gods of Egypt – Zeii Egiptului (2016)

Intriga din Gods of Egypt se declanșează atunci când unul dintre zei, Set (Butler) ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus (interpretat Nicolaj Coster-Waldau), în dorrința de a se răzbuna, se alege cu un ochi scos, un singur om, un tânăr hoț îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun. Iată, așadar, un hoț de rând, un muritor (Brenton Thwaites), că se aliază cu preaputernicul zeu Horus pentru a salva lumea de furia lui Set, neîndurătorul zeu al întunericului…

Post-ul Gods of Egypt – Zeii Egiptului (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2hjGfTz
via IFTTT

1922 (2017)

Bazat pe o scurtă poveste a scriitorului Stephen King, evenimentele sunt relatate din perspectiva lui Wilfred James, un narator neașteptat, care recunoaște că și-a ucis soția, Arlette, cu ajutorul fiul său din Nebraska. În anul 1922, Wilfred James, un fermier simplu, dar mândru, conspiră să-și ucidă soția pentru câștiguri financiare, convingându-și fiul adolescent să participe la teribila faptă. Wilfred deține 32 de hectare de pământ care au fost în posesia familiei sale de generații. Soția lui deține încă 40 de hectare învecinate pe care tatăl ei i le-a lăsat moștenire. Wilfred respinge ideea de a trăi într-un oraș, dar Arlette nu este mulțumită de viața la țară și vrea să se mute în Omaha, intenționând să-și vândă terenul unei companii profitabile pentru a fi utilizat ca fermă de porci și abator. În aceste condiții, Wilfred, care se opune cu fermitate planurilor lui Arlette, decide să-l manipuleze pe Henry, fiul său, pentru a-l ajuta să-i omoare propria mamă. După comiterea actului reprobabil cu complicitatea fiului său, ceea ce Wilfred nu și-ar fi imaginat niciodată este că va sfârși terorizat de fenomene bizare și atacat de un grup de șobolani, ajungând în punctul de a fi convins că este bântuit de soția sa moartă. Spiritul femeii, însoțit de o armată terifiantă de șobolani, se va întoarce din morți pentru a-și revendica răzbunarea.

Post-ul 1922 (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zMuAU2
via IFTTT

IT – It: Part 1 – The Losers’ Club (2017)

O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

Post-ul IT – It: Part 1 – The Losers’ Club (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2fbnRe5
via IFTTT

Evolution – Evoluţie (2015)

Nicolas are 11 ani şi locuieşte cu mama sa într-un sat izolat de pe malul oceanului, locuit doar de femei şi băieţi de vârsta sa. Într-un spital cu vedere la mare, toţi copii primesc un tratament misterior. Nicolas este singurul care îşi pune întrebări. Are impresia că mama sa îl minte şi ar vrea să ştie ce face cu celelate femei pe plajă în timpul nopţii. Nicolas va găsi un aliat neaşteptat în persoana unei tinere infirmiere de la spital pe parcurs ce va descoperi lucruri bizare şi alarmante…

Post-ul Evolution – Evoluţie (2015) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yUnttB
via IFTTT

Creep 2 (2017)

Un artist video care caută un loc de muncă într-o casă îndepărtată din pădure pentru a se întâlni cu un bărbat care pretinde că este un criminal în serie. Dar, după ce a fost de acord să-și petreacă ziua cu el, își dă seama imediat că a făcut o greșeală de moarte.

Post-ul Creep 2 (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yUD8cu
via IFTTT

The Big Bang – Urmărit de moarte (2010)

Un detectiv particular este angajat pentru a găsi o dansatoare exotică, dar căutarea devine complicată atunci când toți cei interogați mor. De pe străzile Los Angeles-ului și până în deșertul Mexicului, Cruz trebuie să facă față unui brutal boxer rus, celor trei detectivi din poliția orașului Los Angeles și unui bătrân milionar, plus soției sale. Soluția misterului costă zece vieți și 30 de milioane de dolari!

Post-ul The Big Bang – Urmărit de moarte (2010) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yXq1cx
via IFTTT

A Stork’s Journey (2017)

Orfan de la nastere si crescut de berze, adolescentul vrabie Richard se crede el insusi o barza. Insa, cand vine vremea de a migra in Africa, familia sa de berze este nevoita sa isi dezvaluie adevarata identitate si sa il abandoneze in padure deoarece nu este o pasare migratoare si nu va supravietui unei astfel de calatorii. Determinat sa dovedeasca ca este o barza, Richard se aventureaza de unul singur in Sud. Doar cu ajutorul unei bufnite excentrice pe nume Olga si a unui prieten imaginar, KIki, Richard va reusi sa isi gaseasca adevarata identitate.

Post-ul A Stork’s Journey (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yXPB0S
via IFTTT

Preparati la bara! (1968)

Terence Hill este Django, un om furios, cu ură în inima lui, și dorința de răzbunare. Au trecut 5 ani de la moartea soției, omorata de tiranul David Barry (Horst Frank). Django strange încet o armata de oameni, de asemenea nedreptatiti de Barry, ce caută propria lor răzbunare.

Post-ul Preparati la bara! (1968) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ySzW0X
via IFTTT

Relatos salvajes – Poveşti sălbatice (2014)

Lipsiți de apărare în fața unei realități care pe neașteptate poate deveni imprevizibilă, personajele din Wild Tales traversează granița subțire dintre civilizație și brutalitate. O poveste despre dragoste, dezamăgire, răzbunări ale trecutului, tragedie și chiar violența din detaliile vieții de zi cu zi. Toate apar pentru a-i împinge pe eroi pe buza prăpastiei, spre incontestabila plăcere a pierderii controlului.

Post-ul Relatos salvajes – Poveşti sălbatice (2014) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yXX3Jv
via IFTTT

The Ugly Truth – Adevărul gol-goluţ (2009)

Lupta dintre sexe se încinge în Adevărul gol-goluţ, o comedie isteaţă şi sexy despre bărbaţi, femei şi prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalţi, visăm, sau ne încercăm puterea de seducţie asupra sexului opus. Între Katherine Heigl (Knocked Up, “Grey’s Anatomy”) şi Gerard Butler (300) ies scântei pentru că ei sunt doi colegi care par sortiţi să se dispreţuiască veşnic. Ea e hotărâtă să-şi găsească partenerul ideal, scornit de visele ei. El vrea să le transmită femeilor mesajul că trebuie să fie mai realiste şi să admită că bărbaţii nu au decât un singur scop.

Post-ul The Ugly Truth – Adevărul gol-goluţ (2009) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yT2mI4
via IFTTT

Icon – Pentru o lume mai bună (2005)

Rusia e in pragul anarhiei in timp ce presedintele actual al tarii este neputincios in fata foametei si a inflatiei galopante, a criminalitatii si coruptiei tot mai mari, a nenumaratelor grupuri de someri revoltati care umplu strazile. Liderul extremei drepte Igor Komarov considera acest haos o adevarata mana cereasca. El asteapta cu nerabdare noile alegeri, fiind favoritul maselor celor nemultumiti, cu o platforma care promite aplicarea legii, instaurarea ordinii, prosperitate, precum si refacerea statutului de mare putere al Rusiei. Cine este simbolul pacii care va aduce renasterea Mamei-Rusia?

Post-ul Icon – Pentru o lume mai bună (2005) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2gPpin0
via IFTTT

The 12 Dogs of Christmas – Cei 12 catei ai Craciunului (2005)

Chiar in ajunul Craciunului, Emma este trimisa de tatal ei intr-un oras indepartat, sa locuiasca impreuna cu matusa Delores pentru o scurta perioada. Insa micuta descopera ca Delores nu-i este ruda, ci doar o fosta prietena de-a tatalui ei, care ii face zile fripte chiar din primul moment. Obligata de Delores sa-si gaseasca o slujba, Emma exploreaza intregul oras si descopera cu oroare ca exista o lege care cere ca toti cainii fara stapan sa fie ucisi. Punand in aplicare un plan bine pus la punct, Emma reuseste sa elibereze 12 catelusi. Impreuna cu acestia, Emma alcatuieste o echipa de soc si descopera ca uneori necuvantatoarele pot vorbi despre bucuria Craciunului chiar mai bine decat oamenii.

Post-ul The 12 Dogs of Christmas – Cei 12 catei ai Craciunului (2005) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ySn7pE
via IFTTT

Jason Bourne (2016)

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră. Alături de Matt Damon îi vom vedea pe Alicia Vikander, Vincent Cassel și Tommy Lee Jones, și ne vom reîntâlni cu Julia Stiles. Producători sunt Frank Marshall și Jeffrey Weiner, de la Captivate Entertainment, alături de Greengrass, Damon, Gregory Goodman și Ben Smith. Bazat pe personajele create de Robert Ludlum, scenariul e scris de Greengrass și Christopher Rouse.

Post-ul Jason Bourne (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zdFOVo
via IFTTT

vineri, 27 octombrie 2017

Castelul de sticla (2017)

Jeannette Walls a avut parte de o copilarie extrem de dificila. A avut grija inca de mica de fratii si surorile sale, nu a fost scolarizata si a avut parte de doi parinti excentrici. Jeannette i-a invinovatit mereu pe parintii sai pentru aceasta copilarie distrusa. Mama sa a fost o artista excentrica iar tatal sau un alcoolic turbulent. Azi, Jeannette lucreaza ca jurnalista la un cotidian new-yorkez si se pregateste sa se casatoreasca cu barbatul pe care il iubeste. Insa, vesti din partea parintilor instrainati ii vor bulversa viata.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2016 online http://ift.tt/2hiKKxT
via IFTTT

Preparati la bara! – Django, Prepare a Coffin (1968) – filme online

Categories:

Tags:

Django (Terence Hill), este un om furios, cu ură în inima lui, și dorință de răzbunare. Au trecut 5 ani de la moartea soției, ucisă de tiranul David Barry (Horst Frank). Django strânge încet o armata de oameni, de asemenea … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2yQoH9g
via IFTTT

Icon – Pentru o lume mai bună (2005) – filme online

Categories:

Tags:

Rusia e în pragul anarhiei în timp ce preşedintele actual al ţării este neputincios în fata foametei şi a inflaţiei galopante, a criminalitătii şi corupţiei tot mai mari, a nenumăratelor grupuri de şomeri revoltaţi care umplu străzile. Liderul extremei drepte … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2yULNxv
via IFTTT

The 12 Dogs of Christmas – Cei 12 căței ai Crăciunului (2005) – filme online hd

Categories:

Tags:

Chiar în ajunul Crăciunului, Emma este trimisă de tatăl ei într-un oraş îndepărtat, să locuiască împreună cu mătuşa Delores pentru o scurtă perioadă. Însă micuţa descoperă că Delores nu-i este rudă, ci doar o fostă prietenă de-a tatălui ei, care … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2yRRKJG
via IFTTT

Jason Bourne (2016) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

Un bărbat care a fost aruncat în apă, rănit. Amnezic. Aşa a început totul în 2002. Am aşteptat 14 ani ca să aflăm cine este Jason Bourne. Şi dacă – nici nu credeam – ăsta este numele său adevărat. Spion, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2xsp3Bm
via IFTTT

joi, 26 octombrie 2017

Barzoiul Richard (2017)

Orfan de la nastere si crescut de berze, adolescentul vrabie Richard se crede el insusi o barza. Insa, cand vine vremea de a migra in Africa, familia sa de berze este nevoita sa isi dezvaluie adevarata identitate si sa il abandoneze in padure deoarece nu este o pasare migratoare si nu va supravietui unei astfel de calatorii. Determinat sa dovedeasca ca este o barza, Richard se aventureaza de unul singur in Sud. Doar cu ajutorul unei bufnite excentrice pe nume Olga si a unui prieten imaginar, KIki, Richard va reusi sa isi gaseasca adevarata identitate.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana – Filme noi 2016 online http://ift.tt/2zH4emA
via IFTTT

Did You Hear About the Morgans? – Ce-o fi cu sotii Morgan? (2009)

Comedia Ce-o fi cu soții Morgan? Ne prezintă un cuplu de succes din Manhattan, Paul și Meryl Morgan (Hugh Grant și Sarah Jessica Parker), a căror viață aproape perfectă nu are decât un singur cusur – mariajul lor e pe cale să se destrame. Dar tensiunea din viața lor conjugală aproape că nici nu mai contează în comparație cu ceea ce urmează să li se întâmple: ei sunt martorii unei crime iar în curând vor deveni ținta unui ucigaș plătit. Agenții federali vor să-i protejeze pe acești unici martori, așa că-i transferă pe Morgani din New York într-un mic orășel din Wyoming, în Munții Stâncoși. Aici, relația lor conjugală s-ar putea încheia definitiv… dacă ei nu vor reuși, în noua lor viață din sălbăticie, să încetinească declinul și să reaprindă scânteia dragostei.

Post-ul Did You Hear About the Morgans? – Ce-o fi cu sotii Morgan? (2009) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zSKqxa
via IFTTT

Female Fight Club (2016)

Un fost luptător se reîntoarce cu răbdare în viața pe care a abandonat-o pentru a-și ajuta sora să supraviețuiască lumii sadice a luptelor ilegale și a maniacului care o conduce.

Post-ul Female Fight Club (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zaPjVj
via IFTTT

The Glass Castle – Castelul de sticlă (2017)

The Glass Castle 2017 film online hd subtitrat in romana urmărește povestea educației neconvenționale a tinerei Jeannette Walls, primită de la părinții ei profund disfuncționali și nonconformiști, și călătoria sa către acceptare și împlinire. Jeannette, este o tânără fată crescută într-o familie disfuncțională aflată în mod constant pe fugă. Trăind în sărăcie, ea crește ghidată de alcoolicul și ingeniosul ei tată, care o distrage cu povești magice pentru a nu se mai gândi la situația stresantă a familiei și la mama ei egoistă și excentrică, care nu are intenția să-și construiască o familie, împreună cu ea și frații ei. Împreună, ei se îngrijesc unul de celălalt, pe măsură ce se maturizează într-o călătorie neortodoxă, care reprezintă viața lor de familie. Acum o femeie de succes, lumea lui Jeannette se întoarce cu susul în jos atunci când părinții ei se mută în New York pentru a fi lângă ea. Va putea Jeannette să-și gestioneze trecutul și să găsească armonia în relația cu propria familie?

Post-ul The Glass Castle – Castelul de sticlă (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2iCNZUa
via IFTTT

Svartur á leik – Traficanții (2012)

După ce se reîntalnește cu un prieten din copilărie, Stebbi se alatură comerțului cu droguri pentru a-și plăti apararea într-un proces. Inspirat din evenimente reale, Black’s Game este povestea tipică a unui tanar care risca din lăcomie pentru putere și bani într-o operațiune cu droguri, dar ne oferă destule răsturnări de situație pentru a face din acest film unul șocant, iar uneori, chiar plăcut. Filmul a făcut bine în păstrarea implicării poliției la un nivel minim. Acest lucru ne arata modul de acționare al traficanților, dar de asemenea îi face pe aceștia surprinzător de agreabili, atât timp cat ei își pastrează tendințele lor vicioase si ilegale. Aceasta este cu siguranță filmul de care vă veti bucura la început, dar care, spre final vă va șoca, la fel ca și personajul Stebbi.

Post-ul Svartur á leik – Traficanții (2012) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zazk9V
via IFTTT

Last Love – Ultima dragoste (2013)

Filmul surprinde conexiunea care se creează între un pensionar văduv, profesor de filozofie și o tânără pariziancă. Viețile lor se vor schimba pentru todeauna.

Post-ul Last Love – Ultima dragoste (2013) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yOFs7g
via IFTTT

OtherLife (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Pelicula bazată pe romanul ”Solitaire” al lui Kelley Eskridge, spune despre Ren Amari (Jessica De Gouw), cea care a condus la invenția unui nou medicament revoluționar. OtherLife sporește simțul și timpul de reacție al creierului, creând realitatea virtuală direct în … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2gFCMht
via IFTTT

Baadshaho (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Acţiunea filmului are loc în India anilor ’75 când existau tulburări politice în întreaga ţară. Guvernul indian cere confiscarea unei comori deţinută de către prinţesa Gitanjali Devi, din oraşul Jaipur luându-se decizia de a transfera această comoară la Delhi, sub … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2zFhSGB
via IFTTT

Svartur á leik – Traficanții (2012) – filme online

Categories:

Tags:

După ce se reîntalnește cu un prieten din copilărie, Stebbi se alatură comerțului cu droguri pentru a-și plăti apararea într-un proces. Inspirat din evenimente reale, Black’s Game este povestea tipică a unui tanar care risca din lăcomie pentru putere și … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2hat1Ze
via IFTTT

Mr. Morgan’s Last Love – Ultima dragoste (2013) – filme online

Categories:

Tags:

Filmul surprinde conexiunea care se creează între un pensionar văduv, profesor de filozofie și o tânără pariziancă. Viețile lor se vor schimba pentru todeauna. IMDB : 6,8

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2i4LndG
via IFTTT

miercuri, 25 octombrie 2017

Hampstead (2017)

Inspirat de o poveste adevarată, „Hampstead” o urmărește pe Emily Walters, o văduvă care își găsește iubirea neașteptată într-un om care trăiește într-o colibă, în Hampstead Heath, în timp ce se luptă cu dezvoltatorii care doresc să-i distrugă casa. Emily trăiește la periferia vechiului parc Hampstead Heath, dar nu pare că se poate concentra destul pe lucrurile care au nevoie de atenție, precum apartamentul ei minunat vechi, propriile finanțe și chiar fiul ei. Într-o zi, în timp ce privește de la fereastra ei din mansardă, Emily spionează o colibă ​​șubredă, care pare să fie locuită de un om neingrijit, pe nume Donald. O perspectivă proaspătă, poate schimba însă totul. În timp ce privește de la fereastra ei, ea este martora unui moment în care bărbatul din baracă este atacat de un grup de criminali profesioniști. Șocată, ea cheamă poliția și urmărește atent prin binoclul ei, cum ajutorul sosește. A doua zi, Emily se aventurează în pădure, în căutarea bărbatului. Donald trăiește în liniște și armonios la marginea imensului spațiu verde Heath, de 17 ani, dar acum stilul lui de viață este în pericol: casa lui este ținta dezvoltatorilor imobiliari, care au început să folosească tactici grele menite să-l elimine. Cei doi se vor lupta din greu pentru casa de suflet a bărbatului, iar între timp, o poveste de dragoste neașteptată le va schimba viața definitiv.

Post-ul Hampstead (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2y5AgMr
via IFTTT

Bad Day for the Cut (2017)

Donal este un fermier care inca locuieste impreuna cu mama sa. Viata sa sociala se limiteaza la vizitele regulate la pubul din apropiere si la repararea masinior pentru prietenii sai. Chiar daca duce o viata linistita are impresia ca viata a trecut pe langa el. Intr-o seara, isi gaseste mama ucisa, victima unui jaf. Dupa inmormantare, ucigasii se intorc, incearca sa il elimine si pe el din peisaj. Reuseste sa il ucida pe unul din ei si pe celalalt il tine prizonier. Donal ajunge sa il ajute pe acesta sa isi salveze sora de un grup de traficanti.

Post-ul Bad Day for the Cut (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2lglRXR
via IFTTT

Pay the Ghost (2015)

La un an de la disparitia fiului sau in seara de Halloween, in timpul unei parade, Mike Lawford este terorizat de viziuni teribile in care ii apare fiul sau. La scurt timp, incepe sa ii simta din ce in ce mai tare prezenta iar acest lucru il infricoseaza. Determinat sa afle ce s-a intamplat cu fiul sau, Mike isi uneste fortele cu sotia sa instrainata Kristen. Impreuna, in timp ce isi cauta disperati fiul, cei doi soti descopera o serie de indicii terifiante. Curand, Mike si Kristen descopera ca in fiecare an, in seara de Halloween, o fantoma razbunatoare iese la suprafata pentru a rapi copiii. Daca nu dau de urma fiului sau in cel mai scurt timp, acesta va ramane in lumea spiritelor pentru totdeauna.

Post-ul Pay the Ghost (2015) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2y5fMUo
via IFTTT

Batman Beyond: Return of the Joker (2000)

Vicleanul Joker, acum mai periculos și aparent nemuritor, Prințul clovnilor criminali, s-a întors să terorizeze orașul Gotham. Dar de data asta este mai sălbatic, mai violent, mai macabru. Înarmat cu o superarmă guvernamentală el își propune să își facă o intrare explozivă după ani întregi de absență. Filmul a fost catalogat drept cel mai violent din toată seria filmelor Batman. Bătălia ce se va da pentru salvarea orașului Gotham este una înaltă, avem un oraș nou, jokeri noi și un Batman nou. După ani mulți de luptă cu criminalii orașului, Bruce Wayne, ajuns la o vârstă înaintată, nu mai poate fi Batman și îl ajută pe noul Batman, Terry Mcginnis, să devină noul cavaler întunecat.

Post-ul Batman Beyond: Return of the Joker (2000) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2izaARx
via IFTTT

Dom za vesanje – Vremea țiganilor (1988)

Victimă a unei escrocherii, Perhan, fiul natural al unei țigănci și al unui soldat, ajunge în Italia unde muncește pentru Ahmed Zida: furt și trafic de copii. Reîntors în țară, toate visele lui se spulberă. – Bernard Rapp – 1995 – Dictionnaire des Films (Larousse)

Post-ul Dom za vesanje – Vremea țiganilor (1988) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ha1NSo
via IFTTT

Shortwave (2016)

Filmul este un thriller psihologic intens și înspăimântător despre originea frecvențelor radio cu frecvență scurtă și a experimentelor făcute cu acestea…

Post-ul Shortwave (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2izDwJ6
via IFTTT

Batman Beyond: Return of the Joker (2000) – filme online

Categories:

Tags:

Acţiunea peliculei animate este plasată în viitor, când Bruce Wayne este deja bătrân iar locul lui Batman este luat de Terry McGinnis. După o foarte lungă luptă Bruce reuşeşte să recâştige afacerea familiei sale doar că la petrecerea dată în … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2zF9yXg
via IFTTT

The Mechanic – Mecanicul (2011) – filme online

Categories:

Tags:

Arthur Bishop (Jason Statham) este un asasin profesionist care este de acord să îi transmită secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorât chiar el. Remake al filmului cu acelaşi titlu din anul 1972, “The Mechanic” îi are … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2zEyYoi
via IFTTT

Dom za vesanje – Vremea țiganilor (1988) – filme online

Categories:

Tags:

Un premiu şi o nominalizare Cannes, o nominalizare Academia Europeană de Film. Victimă a unei escrocherii, Perhan, fiul natural al unei țigănci si al unui soldat, ajunge în Italia unde muncește pentru Ahmed Zida: furt și trafic de copii. Reîntors … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2zEb3VX
via IFTTT

Shortwave (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Filmul este un thriller psihologic intens și înspăimântător despre originea frecvențelor radio cu frecvență scurtă și a experimentelor făcute cu acestea… IMDB : 4,9

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2yO58hJ
via IFTTT

Killjoys (2015) Serial TV – Sezonul 03

Categories:

Tags:

În sistemul planeter Quad războiul este gata să înceapă, se anunță un război sângeros, de clasă, între diferitele planete. În situația nou creată, un trio de vânători de recompense și de distracție încearcă din răsputeri să-și păstreze neutralitatea față de … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2vDHLoA
via IFTTT

Brawl in Cell Block 99 (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Pelicula urmărește viața brutală a unui fost boxeur, Bradley Thomas (Vince Vaughn), care este încarcerat după ce o afacere cu droguri eșuează. El își pierde locul de muncă ca mecanic auto, iar căsătoria sa tulbure este pe cale să se … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2i2Uko6
via IFTTT

marți, 24 octombrie 2017

Samba (2014)

După ce au avut parte de un succes mondial cu amuzantul Invincibilii/Intouchables (426 de milioane de dolari încasări în 2011), regizorii Eric Toledano şi Olivier Nakache revin în atenţie cu Samba, o comedie socială cu popularul Omar Sy în rolul unui imigrant ilegal. Comedia are un buget de 15 milioane de euro şi ne arată amuzantele şi emoţionantele aventuri ale lui Samba, care trebuie să facă faţă provocărilor ridicate de faptul că încearcă să trăiască printre francezii cei scorţoşi fără să aibă documente…

Post-ul Samba (2014) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2xkyKlp
via IFTTT

The Green Inferno – Infernul din Amazon (2013)

Un grup de tineri activişti din New York călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariţie. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii are probleme şi se prăbuşeşte, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze.

Post-ul The Green Inferno – Infernul din Amazon (2013) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zAtOJU
via IFTTT

Les seigneurs – Stăpânii (2012)

Un fost fotbalist își cheamă foștii colegi de echipă să-i ajute pe localnicii din orășelul său să câștige câteva meciuri, ca să strângă bani și salveze joburi.

Post-ul Les seigneurs – Stăpânii (2012) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yJajlA
via IFTTT

Erased – Agent sub focuri (2012)

Un necunoscut atacă unul din birourile CIA, aflat la subsolul unui hotel european din Bruxeles, Belgia, atacă și ucide toți agenții și paznicii aflați în încăperile subsolului, după care fură un dispozitiv special cifrat BV- C18 aflat în custodia biroului. După lovitură acesta era așteptat afară de alți indivizi care preiau dispozitivul și-l dău unui individ, un anume Derek Cohler, ce pare a avea legături cu una din angajatele biroului central de operațiuni al CIA. Agentul cercetător al CIA, Logan, are probleme cu organizația la care lucra și descoperă că este radiat din toate sistemele operaționale ale agenției, biroul în care lucrase este desființat subit și toate lucrurile date dispărute. Biroul operațional de cercetări de la Bruxeles în care Logan lucrase părea că nici nu ar fi existat. El merge împreună cu fiica sa Amy, o tânără rebelă căreia-i făcea plăcere să-și pună tatăl în dificultate, la sediul central al companiei Halgate Group din Bruxeles și încearcă să vorbească despre problemele sale cu aceștia, dar află cu stupoare că nici măcar nu-i recunoșteau existența. Încearcă cu ajutorul unui telefon să le arate acestora legăturile sale de afaceri anterioare cu compania, dar telefonul și toate conversațiile sale fuseseră șterse. Un individ înarmat îi răpește pe Logan și pe fiica sa dintr-o bancă și sub amenințarea armei încearcă să-i scoată din oraș. Răpitorul încearcă s-o împuște pe Amy, dar Logan îl ucide pe acesta după ce mașina în care erau se răstoarnă. Accidentul este observat de un echipaj al poliției ce trecea din întâmplare pe acolo și cei doi sunt dați în urmărire. Logan reușește să pună mâna pe un plic ce se afla în gara Antwerpen Central și începe propria investigație spre elucidarea misterului. Amy află îngrozită că tatăl ei nu era cine pretindea că este și oamenii încep să moară în jurul ei.

Post-ul Erased – Agent sub focuri (2012) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2zNOOhc
via IFTTT

Sleepwalker (2017)

Un thriller psihologic, Sleepwalker (2017) urmărește povestea unei tinere femei care suferă de o tulburare de somn misterioasă, în timp ce se străduiește să-și mențină controlul asupra realității. Sarah Wells încearcă să își reconstruiască viața după sinuciderea aparentă a soțului ei romancier, dar întâmpină momente teribile și frecvente de somnambulism. După ce decide să-și reia studiile, Sarah este din ce în ce mai tulburată de somnambulism și coșmaruri teribile. În aceste condiții, preocupată de faptul că ar putea face rău în cazul în care coșmarurile și comportamentul ei tulburat vor continua, tânăra solicită ajutor de la clinica universității. Dar, când se trezește după prima ei noapte de monitorizare, lumea în care trăiește pare să se fi schimbat în moduri subtile. Coșmarurile recurente despre o femeie misterioasă care o acuză în mod repetat pe Sarah de încercarea de a-i face rău, o determină pe aceasta să devină confuză cu privire la propria ei identitate și intențiile reale ale doctorului White. Sarah începe să-și piardă capacitatea de a distinge evenimentele reale de imaginație si își dă seama că este nevoie de masuri radicale pentru a-și recâștiga echilibrul și de autocontrolul.

Post-ul Sleepwalker (2017) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yO7sHs
via IFTTT

Ken Park (2002)

Într-un oraș din California, câțiva adolescenți – Shawn, Claude, Tate și Peaches sunt buni prieteni. Shawn are relații sexuale cu prietena sa și cu mama ei. Claude are un tată abuziv, violent și alcoolic și o mamă neglijentă și gravidă. Tate este dependent de masturbare și își urăște bunicii, din cauza lipsei de intimitate din camera lui. Peeches face sex pervers și are un tată fanatic și religios, care îi e dor de soția sa. Sunt cu toții bine, sau așa pretind. Își petrec timpul împreună și niciunul din ei nu pare să știe prea multe despre viața de familie. Această dihotomie bizară subliniază înstrăinarea acestora. Rezultatul: plictiseala rurală, sensul inerent de melodramă al adolescentului, și natura tulburătoare a mediilor lor de origine.

Post-ul Ken Park (2002) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2y1Yt6r
via IFTTT

Alarmă în deltă (1975)

Voinicel (Sorin Vasiliu) si Azimioara (Dan Popescu), doi copii dintr-un sat din Delta, sunt antrenati fara voia lor intr-o suita de aventuri periculoase de niste raufacatori care furasera din Muzeul din Constanta niste piese de valoare pe care intentionau sa le treaca peste granita. Astfel elevii-detectivi dejoaca planurile hotilor si traficantilor.

Post-ul Alarmă în deltă (1975) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2i2UCLE
via IFTTT

Imagini din vis (2016)

Știam că, la începutul anilor ‘80, Rodion era celebru pentru muzica lui. Dar nu am ascultat-o până nu am ajuns la el. N-am găsit nicăieri nicio informație, nicio trimitere la muzica lui, nicio înregistrare. Rodion se mutase la țară: casa era un fel de laborator în construcție. Un șantier pe patru niveluri, toate încărcate cu obiecte dintre cele mai felurite, pe care Rodion le organiza încontinuu. La fel făcea cu grădina, cu câinii şi cu tot ce mai era acolo. După cum bine spunea, ne aflam în micul lui imperiu. Din podul „imperial”, Rodion a coborât câteva benzi prăfuite. Așa am ascultat pentru prima data Rodion G.A. Nu voi uita niciodată impactul pe care muzica lui a avut-o asupra mea. Omul acesta chiar făcuse muzică. Electrizantă. Prezentă. Ce m-a determinat să fac filmul? Muzica lui. Faptul că el nu renunţase niciodată să creadă în ea. Spiritul lui, mai bine spus energia pe care o emana peste tot. Şi dorinţa mea de a cunoaşte şi înţelege în profunzime un spirit liber. Am început prin a vrea să aflu care este cauza obscurității lui. Am sfârşit prin a experimenta secundă de secundă imaginile din vis. Marca Rodion.

Post-ul Imagini din vis (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2gJJAy9
via IFTTT

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse – Cum scapam de zombi, frate? (2015)

În ajunul ultimei lor tabere de camping, trei cercetaşi adolescenţi, pe care îi leagă o prietenie de-o viaţă, descoperă că din faţa clubului local de striptease lipseşte agentul de pază care le-ar fi putut împiedica intrarea. Profitând de ocazie, băieţii se strecoară înauntru, însă distracţia le este de scurtă durată, pentru că stripteuza se transformă destul de curând într-un zombi însetat de sânge. Cea care îi salvează cu un foc de armă este chelneriţa localului, o tânără implacabilă, cu care cercetaşii îşi unesc forţele pentru ca împreună să devină cea mai îndoielnică echipă de eroi care a existat vreodată. Dându-şi seama că orăşelul lor liniştit este devastat de incredibila apariţie a zombilor, „trupa de soc” începe să facă dovada curajului şi abilităţilor de cercetaşi, pentru a reuşi să salveze omenirea de invazia morţilor vii…

Post-ul Scouts Guide to the Zombie Apocalypse – Cum scapam de zombi, frate? (2015) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yLFMCF
via IFTTT

Jungle (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Filmul este un thriller psihologic bazat pe povestea adevarată a lui Yossi Ghinsberg (rol jucat aici de Daniel Radcliffe) și a doi dintre prietenii săi, care au trăit trei săptămâni într-o parte neexplorată a junglei Amazonului. Bazată pe cea mai … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2i1n3tv
via IFTTT

The Shannara Chronicles (2016) Serial TV – Sezonul 02

Categories:

Tags:

Mii de ani de la dispariția omenirii, așa cum o cunoaștem, cele patru ținuturi se află într-un pericol iminent. Soarta lumii apasă pe umerii trio-ului cel puțin bizar: prințesa Elfilor care visează la spațiul din exteriorul zidurilor palatului în care … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2gAkaQ1
via IFTTT

Ghost House (2017) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

Un tânăr cuplu american, pierdut în mediul rural din Thailanda, se află bântuit de un spirit rău. Disperați pentru a găsi o soluție de ieșire, cuplul se poartă într-o lume supranaturală și suprarealistă, aflându-se într-o confruntare frământată și terifiantă cu … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2h3TKXp
via IFTTT

Ken Park (2002) – filme online

Categories:

Tags:

Într-un oraș din California, câțiva adolescenți – Shawn, Claude, Tate și Peaches sunt buni prieteni. Shawn are relații sexuale cu prietena sa și cu mama ei. Claude are un tată abuziv, violent și alcoolic și o mamă neglijentă și gravidă. … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2zyTAy8
via IFTTT

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse – Cum scăpăm de zombi, frate? (2015) – filme online

Categories:

Tags:

În ajunul ultimei lor tabere de camping, trei cercetaşi adolescenţi, pe care îi leagă o prietenie de-o viaţă, descoperă că din faţa clubului local de striptease lipseşte agentul de pază care le-ar fi putut împiedica intrarea. Profitând de ocazie, băieţii … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2zyHOnp
via IFTTT

Alarmă în deltă (1975) – filme online

Categories:

Tags:

Voinicel (Sorin Vasiliu) şi Azimioară (Dan Popescu), doi copii dintr-un sat din Deltă, sunt antrenaţi fără voia lor într-o suită de aventuri periculoase de nişte răufăcători care furaseră din Muzeul din Constanța nişte piese de valoare pe care intenţionau să … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2h3BDkm
via IFTTT

Atomic Blonde – Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Un thriller de acțiune exploziv cu o miză mare, acțiunea filmului are loc în orașul Berlin al anului 1989, în ajunul prăbușirii Zidului Berlinului și a deplasării alianțelor superputerilor. Atomic Blonde urmărește un agent sub acoperire MI6 care este trimis … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2x4fLKI
via IFTTT

Imagini din vis (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Știam că, la începutul anilor ‘80, Rodion era celebru pentru muzica lui. Dar nu am ascultat-o până nu am ajuns la el. N-am găsit nicăieri nicio informație, nicio trimitere la muzica lui, nicio înregistrare. Rodion se mutase la țară: casa … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2zMnKyy
via IFTTT

luni, 23 octombrie 2017

Resurrección (2015)

Martie 1871, amplasat pe fundalul epidemiei de febră galbenă care a lovit orașul Buenos Aires în 1871, Resurrección este povestea unui tânăr preot care, condus de o viziune mistică, se duce în oraș pentru a ajuta victimele și bolnavii a epidemiei teribile. O serie de evenimente neașteptate îl înconjoară în acel loc și îl face să se îndoiască de sensul misiunii sale inițiale, al credințelor sale și, în final, al credinței sale.

Post-ul Resurrección (2015) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yHSsZN
via IFTTT

No Estamos Solos (2016)

No estamos solos 2016 este un film de groaza, regizat de Daniel Rodríguez Risco. Mateo, Monica si fica lor in varsta de opt ani Sofia, se muta intr-o casa la marginea orasului Lima. Din prima noapte, fata este bântuita de o fiinta terifianta. Aceste hartuiri devin de fiecare data violente si ingrijoratoare care in curand, vor necesita prezenta unui preot care va incerca sa ajute fara sa-si imagineze consecintele….

Post-ul No Estamos Solos (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2yF7iTm
via IFTTT

Luna de Miel (2015)

Luna de miel 2015 este un film mexican de groaza , in regia lui Diego Cohen. Jorge, un medic excentric si singuratic, o rapeste pe vecina sa Isabel , intr-un aparent efort de a o supune la un experiment clasic de a o face femeia sa dar aparentele de obicei ascund un adevar terifiant. Filmul este o poveste despre obsesie, povestea unui barbat dornic sa faca orice pentru a o face pe o tanara fata sa-l iubeasca neconditionat.

Post-ul Luna de Miel (2015) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ixaOJ7
via IFTTT

Albatross (2011)

Beth, o tânără adolescentă, se imprietenește cu Emilia, o romancieră aspirantă care tocmai a sosit în oraș. Emilia începe curând o relație cu tatăl lui Beth, situație care amenință să aibă consecințe devastatoare.

Post-ul Albatross (2011) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2z2hw0n
via IFTTT

Madre (2016)

Diana Prieto este însărcinată, iar grija ei pentru Martin, fiul său bolnav de autist, o copleșește. Nu are pe nimeni să se întoarcă acasă, în timp ce soțul ei, Tomas, petrece luni în Asia. Diana este pe cale să explodeze. pana o intalneste pe Luz, o femeie din Filipine, care vine să o ajute cu grija casei și a fiului ei. Rapid Martin începe să se îmbunătățească sub supravegherea acestui slujitor misterios, cu care comunică doar în filipineză.

Post-ul Madre (2016) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2iv48er
via IFTTT

Love Birds – Un Cupidon căzut din cer (2011)

Doug (Rhys Darby) trăiește într-o lumea perfectă a lui, nu își face griji si este socat atunci când din această viață ”de visător” prietena lui Susan (Faye Smythe) se hotărăște să nu mai facă parte, săturându-se de ”idealurule” lui. Dar Doug descoperă un pui rănit de rață și începe să-l îngrijească botezându-l Pierre. Această nouă motivație gasită îl propulsează pe Doug într-o nouă călătorie în viața lui, care-l face să se îndragostească de Holly (Sally Hawkins), medic veterinar, care se atașează și ea foarte mult de Doug. Dar odată ce prietenul lui necuvântător, Pierre se pierde accidental, totul ia o noua întorsătură. Deși calea de a iubi nu este niciodată ușoară atunci cand totul pare simplu, Susan, cucerită de noul ”look” al lui Doug vrea să revină în viața lui. Dar oare nu este prea târziu? Finalul acestei spumoase comedii romantice este ”libertatea” lui Pierre, prietenul necuvântător, care ”urmărit” de o motocositoare învață în sfârșit să zboare…

Post-ul Love Birds – Un Cupidon căzut din cer (2011) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2z2htld
via IFTTT

Gimme Shelter (2013)

Gimme Shelter este povestea unei adolescente (Vanessa Hudgens) rămasă gravidă, care este alungată de acasă de mama ei. Ea încearcă să îl găsească pe tatăl ei biologic (Brendan Fraser) pentru a-i cere ajutorul. Tatăl îi pune însă fetei o condiţie pe care ea o consideră inacceptabilă. Ajunsă pe străzi, viaţa ei devine o luptă pentru supravieţuire.

Post-ul Gimme Shelter (2013) apare prima dată în 2017 / 2018.



from 2017 / 2018 http://ift.tt/2ixaGt7
via IFTTT

Walking Out (2017) – filme online hd

Categories:

Tags:

Filmul este o dramă despre supraviețuire care testează la limită legătura dintre un tată și un fiu. Adolecentul David călătorește spre Montana pentru a petrece vacanța de iarnă cu tatăl său înstrăinat, Cal. Tatăl intenționează să îl ia pe David … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2y0j2es
via IFTTT

The Babysitter (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Evenimentele dintr-o seară iau o întorsătură îngrozitoare pentru un băiat care încearcă să-și spioneze bona de care este îndrăgostit. Cole (Judah Lewis) este îndrăgostit nebunește de babysitterul său Bee (Samara Weaving), o tânără superbă, amuzantă și populară. Într-o noapte, într-un … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2yIMDNj
via IFTTT