miercuri, 31 mai 2017

Black Butterfly (2017)

Intr-un oras de munte scufundat in haos din cauza unor crime si rapiri violente, Paul, un scriitor izolat spera sa aiba in curand parte de succes, a muncit mult pentru asta. Urmeaza sa scrie in curand scenarii pentru filme. Dupa o intalnire tensionata cu un strain pe nume Jack, Paul ii ofera acestuia un acoperis deasupra capului. Curand, Jack se implica in munca lui Paul. Intr-o seara, din cauza unei furtuni puternice, cabana in care locuiesc cei doi ramane fara curent, iar intre cei doi incepe un joc de-a soarecele si pisica din care doar unul va scapa cu viata.

Post-ul Black Butterfly (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2seXQQz
via IFTTT

How High – „Fumuri” la Harvard (2001)

Doi drogati ajung la Harvard si dau iama prin mediul academic. “How high” e genul de film care îti topeste ratiunea si îti coboarã standardele cinematografice, în timp ce te face sã razi cu poftã. Actiunea se petrece la Harvard. Acest lucru suna din start elitist! Da, dar Harvard-ul pe care îl cunoastem din experientã – sau din filme – nu apare aici. Mai întîi, pentru cã tînãrul Jesse Dylan a regizat filmul pe cînd era student la UCLA. Apoi, prestigioasa institutie e descrisã ca un tigru de hîrtie represiv ale cãrui secole de traditie si standarde înalte sînt doborîte de hedonismul a doi golanasi. Numai aceastã premizã transformã filmul într-o purã fantezie, dar fantasmagoria nu se opreste aici.

Post-ul How High – „Fumuri” la Harvard (2001) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rFAO88
via IFTTT

Kid Cannabis (2014)

Un puști de liceu de 18 ani delăsător și prietenul său de 27 de ani vor începe să facă trafic de marijuana dincolo de graniță, în Canada, pentru a face bani și astfel viețile lor se vor schimbă pentru totdeauna. Un film inspirat din fapte reale, oferindu-ne un punct de vedere grozav, mai ales prin faptul că îți arată ce anume să nu faci dacă vrei vreodată să te apuci de o asemenea afacere. În afară însă de lecțiile de viață și scene comice vom vedea și avantajele unei asemenea ocupații: petreceri, distracție și sex.

Post-ul Kid Cannabis (2014) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qBWNch
via IFTTT

Life – Viață, primele semne (2017)

Life/Viaţa – primele semne este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ. Life porneşte de la o reuşită ştiinţifică extraordinară: o capsulă de pe Marte este recuperată pe o staţie spaţială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conţine prima dovadă de viaţă extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neaşteptat şi curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spaţiul închis unde era studiat şi apoi în a ucide membrii echipajului. Supravieţuitorii au o misiune de o importanţă capitală: lichidarea organismului ce pune în pericol însuşi viitorul umanităţii. Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds şi Rebecca Ferguson interpretează trei dintre cercetătorii implicaţi în luptă.

Post-ul Life – Viață, primele semne (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rq2NYI
via IFTTT

Mac & Devin Go to High School (2012)

Este un film bazat pe libertatea fiecarui adolescent, despre ce poate sa faca, cum poate sa se distreze in viziunea americana, filmul avand la baza melodia ,,Young, wild and free”.

Post-ul Mac & Devin Go to High School (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rpRQXa
via IFTTT

The Dancer Upstairs – In pasi de dans (2002)

Filmul este povestea extraordinara a lui Agustin Rejas, un om care s-a agatat de speranta unei iubiri imposibile intr-o lume imposibila. Dupa ce il prinde pe Ezequiel, un anarchist deziluzionat care incita masele asuprite sa se alature revolutiei sale brutale impotriva guvernului fascist din tara lor latino-americana, Rejas isi gaseste alinarea si fericirea alaturi de sotia si fiica sa. Dar apoi o intalneste pe Yolanda, frumoasa profesoara de balet a fiicei sale, care trezeste in el pasiuni de mult uitate si care reprezinta tot ce este bun dar si corupt in tara lor. Dar ea, care pare a fi un adapost impotriva furtunii, se dovedeste a fi furtuna insasi.

Post-ul The Dancer Upstairs – In pasi de dans (2002) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rFLUdj
via IFTTT

The Student – (M)ucenicul (2016)

Bazat pe controversata piesă de teatru Martyr, de Marius von Mayenburg, (M)ucenicul pune în discuție teme actuale fierbinți: fundamentalismul religios, identitatea sexuală, educația și felul în care societatea poate gestiona astfel de cazuri. Fenomenul a luat amploare în ultimii ani, inclusiv în Rusia, o țară în care Biserica Ortodoxă influențează puternic politicile statului. În (M)ucenicul, Veniamin (Petr Skvortsov), un adolescent cuprins de o criză mistică, își confruntă mama, colegii și profesorii cu Biblia în mână. Au voie fetele să ia lecții de înot la școală în bikini? Chiar e nevoie de educație sexuală în clasă? Ar trebui studiată teoria evoluției la ora de științe? Adulții sunt copleșiți de certitudinile pe care tânărul le strigă invocând Scriptura. Nimeni, în afară de Elena (Victoria Isakova), profesoara lui de biologie, nu-l va provoca pe propriul teren.

Post-ul The Student – (M)ucenicul (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2q3BJib
via IFTTT

The Dancer Upstairs – În pași de dans (2002) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

Un premiu Veneția. Filmul este povestea extraordinară a lui Agustin Rejas (Javier Bardem), un om care s-a agăţat de speranţa unei iubiri imposibile într-o lume imposibilă. După ce îl prinde pe Ezequiel (Abel Folk), un anarchist deziluzionat care incita masele … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2rl4u7B
via IFTTT

Life – Viață, primele semne (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Thrillerul Viață, primele semne spune povestea echipajului de șase membri al Stației Spațiale Internaționale, care se află pe punctul de a realiza una dintre cele mai importante descoperiri științifice din istoria omenirii: primele dovezi ale vieții extraterestre pe Marte. Pe … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2smlrhk
via IFTTT

(M)uchenik – (M)ucenicul (2016) – filme online hd

Categories:

Tags:

Un premiu şi o nominalizare Cannes, un premiu Academia Europeană de Film. Bazat pe controversata piesă de teatru Martyr, de Marius von Mayenburg, (M)ucenicul pune în discuție teme actuale fierbinți: fundamentalismul religios, identitatea sexuală, educația și felul în care societatea … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2sdK80h
via IFTTT

Fluturele Negru (2017)

Intr-un oras de munte scufundat in haos din cauza unor crime si rapiri violente, Paul, un scriitor izolat spera sa aiba in curand parte de succes, a muncit mult pentru asta. Urmeaza sa scrie in curand scenarii pentru filme. Dupa o intalnire tensionata cu un strain pe nume Jack, Paul ii ofera acestuia un acoperis deasupra capului. Curand, Jack se implica in munca lui Paul. Intr-o seara, din cauza unei furtuni puternice, cabana in care locuiesc cei doi ramane fara curent, iar intre cei doi incepe un joc de-a soarecele si pisica din care doar unul va scapa cu viata.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2rUaiaU
via IFTTT

marți, 30 mai 2017

Din viata a scapat cine a putut (2017)

Mark Renton pare sa isi fi incheiat socotelile cu drogurile. Are un loc de munca stabil in Amsterdam cu ajutorul caruia duce o viata lipsita de griji. Revine in Edimburgh, orasul sau natal pe care nu il mai recunoaste. Mark are nevoie de aceasta reintoarcere la origini pentru a-si putea invinge demonii interiori odata pentru totdeauna dar si sa isi infrunte vechii amici, Sick Boy, Spud si Begbie, amici pe care i-a tradat in timpul unei tranzactii de de droguri inainte cu 20 de ani. Il regaseste pe Sick Boy si cu ajutorul fostei sale asociate, Veronika, reuseste sa ii faca sa vorbeasca pe fostii sai clienti. Begbie tocmai a iesit din inchisoare si este decis sa se razbune.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2qxXvLA
via IFTTT

Godsend – Experiment diabolic (2004)

Dupa ce fiul lor de 8 ani moare chiar de ziua lui, Jessie (Romijn-Stamos) si Paul (Kinnear), aflati in culmea durerii, cunosc un doctor (De Niro) care este un nume de frunte in cercetarea genetica. El ii va conduce pe parinti intr-o incercare desperata de a schimba legile naturii si le cloneaza fiul. Experimentul este o reusita si Adam creste, sub atenta supraveghere a doctorului, devenind un baietel sanatos si fericit… pana la aniversarea zilei de 8 ani. Pe masura ce trece timpul, parintii incep treptat sa vad mici dar subtile diferente intre noul Adam si fiul pe care il pierdusera. La aniversarea celor 8 ani, schimbarile de caracter devin mai pronuntate. Adam devine distant, temator si simte o amenintare palpabila. Noul Adam incepe sa aiba cosmaruri si sa fie inspaimantat de imaginile unei personalitati sinistre care incepe sa-l stapaneasca. Paul si Jessie nu pot sa ignore faptul ca acesta Adam e diferit. Teroarea se instaleaza in cuplu si ei incep sa realizeze ce au facut sau ce li s-a facut.

Post-ul Godsend – Experiment diabolic (2004) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rClxoF
via IFTTT

The Comedian (2016)

Filmul se deschide cu o scenă dintr-un club de comedie în care un diversionist din public intenționează să folosească confruntarea cu Jackie Burke (Robert De Niro), ca parte a propriilor lui serii de episoade media de pe web. Dar, furia lui Jackie surmontează planurile intrusului și comedianul este arestat pentru agresiune. În instanță, acestuia îi este oferită eliberarea din detenție dacă îi cere scuze diversionistului, însă acesta nu poate să o facă și este condamnat la o lună în închisoare. După ce Jackie iese din închisoare, el este obligat să facă muncă în folosul comunității, la o bucătărie, unde se întâlnește cu Harmony Schiltz (Leslie Mann), o altă muncitoare, care își ispășește propriile sale accese de furie. Curând, viața lui Jackie se complică și mai mult, luptându-se pentru a-și găsi stabilitatea profesională și financiară, în timp ce se chinuie să gestioneze, de asemenea, problemele familiale și relația înmugurită între el și mult mai tânăra Harmony…

Post-ul The Comedian (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2sbkJ7c
via IFTTT

The Immortal Life of Henrietta Lacks – Viața nemuritoare a Henriettei Lacks (2017)

Oprah Winfrey interpretează rolul principal în producția HBO Films “The Immortal Life of Henrietta Lacks”, bazată pe cartea cu același nume scrisă de Rebecca Skloot. Filmul spune povestea adevărată a Henriettei Lacks, o femeie afro-americană, ale cărei celule au fost folosite pentru a crea prima linie celulară umană nemuritoare. Spus prin ochii fiicei sale, Deborah Lacks (Oprah), filmul prezintă cercetările făcute de ea pentru a afla mai multe despre mama pe care nu a cunoscut-o niciodată și pentru a înțelege modul în care recoltarea neautorizată a celulelor canceroase ale lui Lacks în 1951 a dus la descoperiri medicale fără precedent, astfel schimbând nenumărate vieți și fața medicinei. Este o poveste despre aroganță și triumf medical, rasă, sărăcie și prietenie puternică între cei mai diferiți oameni.

Post-ul The Immortal Life of Henrietta Lacks – Viața nemuritoare a Henriettei Lacks (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rlgisL
via IFTTT

Torremolinos 73 (2003)

Alfredo Lopez este vânzător de enciclopedii și Carmen este nevasta lui fidelă. Viața lor se schimbă pentru totdeauna când editura Montoya, unde Alfredo lucrează, le propune să facă filme erotice care vor fi vândute în țările scandinave în seria unei enciclopedii despre reproducția umană. Fără să știe, Carmen devine vedetă de filme pentru adulți în țările nordice și o echipă vine din Danemarca să-l ajute pe Alfredo să regizeze un film inspirat de Ingmar Bergman, intitulat „Torremolinos 73”. În loc s-o intereseze cariera de actriță, Carmen dorește un copil și tensiunea dintre cei doi crește.

Post-ul Torremolinos 73 (2003) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2sjHGEq
via IFTTT

The Way Of The Dragon – Drumul Dragonului (1972)

Tang Lung (Bruce Lee) soseşte în Italia, pentru a-şi ajuta vărul să pună pe picioare un restaurant. Ei sunt presaţi să îşi vândă proprietatea, iar sindicatul care doreşte să facă achiziţia apelează la orice mijloc pentru a-şi atinge scopul. Sosirea lui Tang pune în pericol planurile sindicatului, prin urmare şeful grupării angajează doi luptători de arte marţiale pentru a-l lichida pe Tang. După ce aceştia eşuează lamentabil, în scena îşi face apariţia un luptător american, Colt (Chuck Norris), care-l va înfrunta în lupta decisivă pe Tang, în ringul faimosului Colosseum.

Post-ul The Way Of The Dragon – Drumul Dragonului (1972) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rlrvJB
via IFTTT

The Comedian (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Filmul se deschide cu o scenă dintr-un club de comedie în care un diversionist din public intenționează să folosească confruntarea cu Jackie Burke (Robert De Niro), ca parte a propriilor lui serii de episoade media de pe web. Dar, furia … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qCsvVI
via IFTTT

Outcast (2016) Serial TV – Sezonul 02

Categories:

Tags:

Serialul îl are în centrul atenției pe Kyle Barnes (Patrick Fugit), care a fost afectat de când era un copil, fiind posedat. Acum adult fiind, el pornește într-o călătorie spirituală pentru a găsi răspunsuri la ceea-ce i s-a întâmplat și … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qvmn6N
via IFTTT

The Way Of The Dragon – Drumul dragonului (1972) – filme online

Categories:

Tags:

Tang Lung (Bruce Lee) soseşte în Italia, pentru a-şi ajuta vărul să pună pe picioare un restaurant. Ei sunt presaţi să îşi vândă proprietatea, iar sindicatul care doreşte să facă achiziţia apelează la orice mijloc pentru a-şi atinge scopul. Sosirea … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2r7mrIc
via IFTTT

A Cure for Wellness – O terapie pentru viaţă (2016) – filme online

Categories:

Tags:

De la regizorul vizionar, Gore Verbinski, O terapie pentru viață este un thriller psihologic înfricoşător care te năuceşte. Dane DeHaan este Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2rzJQUp
via IFTTT

The Immortal Life of Henrietta Lacks – Viața nemuritoare a Henriettei Lacks (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Viața nemuritoare a Henriettei Lacks, spune povestea unei femei afro-americane care devine involuntar un pionier pentru descoperirile medicale, atunci când celulele sale sunt folosite pentru a crea prima linie de celule umane nemuritoare la începutul anilor 1950. Bazat pe aclamatul … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2quxuMU
via IFTTT

Torremolinos 73 (2003) – filme online

Categories:

Tags:

Alfredo Lopez este vânzător de enciclopedii şi Carmen este nevasta lui fidelă. Viaţa lor se schimba pentru totdeauna când editura Montoya, unde Alfredo lucrează, le propune să facă filme erotice care vor fi vândute în ţările scandinave în seria unei … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2rA9J6i
via IFTTT

A Cure for Wellness – O terapie pentru viata (2016)

De la regizorul vizionar, Gore Verbinski, O terapie pentru viață este un thriller psihologic înfricoşător care te năuceşte. Dane DeHaan este Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din Alpi. Lockhart are misiunea de a-l aduce înapoi pe Preşedintele companiei, Pembroke (Harry Groener), pacient la spa, care le spusese angajaţilor săi că nu are nicio intenţie de a se întoarce în New York. Lockhart ajunge la sanatoriul liniştit unde se presupune că pacienţii primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutăţeşte. Pe măsură ce investighează secretele întunecate şi şocante din spatele spa-ului, el o cunoaşte pe superba Hannah (Mia Goth), care este şi ea pacientă acolo. De asemenea, ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica Doamnă Watkins, interpretată de Celia Imrie, care făcuse ceva muncă de detectiv pe cont propriu.

Post-ul A Cure for Wellness – O terapie pentru viata (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oRERJX
via IFTTT

luni, 29 mai 2017

Inainte sa ma prabusesc (2017)

Samantha face parte din grupul celor mai populare fete din scoala. Ea si cele trei prietene ale sale sunt de nedespartit si nu ezita sa isi bata joc de elevii mai slabi, mai putin populari. Dupa o petrecere salbatica in care au consumat alcool, masina in care se afla Samantha derapeaza si Samantha moare pe loc. Problema este ca se trezeste a doua zi dimineata si traieste acelasi evenimente ca in ziua fatidica. Dupa ce incearca fara succes sa isi contracareze destinul, Samantha decide sa faca din aceasta zi perpetua o amintire memorabila, pentru ea in special, dar si pentru cei pe care ii iubeste.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2sfEWIa
via IFTTT

Dying of the Light (2014)

Evan Luke (Nicolas Cage), un agent CIA veteran,care trebuie să se pensioneze descoperă dovezi că rivalul sau Banir (Alexandru Karim), un terorist periculos care a crezut ca la eliminat cu ani în urmă. a reapărut,Evan Luke se îmbarcă intr – o misiune periculoasă, intercontinentală pentru al elimina pe dușmanul său jurat.

Post-ul Dying of the Light (2014) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rdOap4
via IFTTT

Broken Arrow – Operaţiunea „Broken Arrow” (1996)

Deakins si Hale sunt doi piloti militari care au ca misiune testarea bombardierului B-3. Desi este o misiune de rutina, totul trebuie sa se desfasoare fara incidente. Un act de tradare, insa, va pune in pericol viata a milioane de oameni. Pe un ring de box, doi luptatori se bat pentru suprematie. Vic Deakins, cel mai in varsta si mai experimentat, detine controlul, dandu-i prietenului si protejatului sau Riley Hale o impresionanta, desi destul de dureroasa, lectie de box. Dar in afara ringului, cei doi sunt colegi in Armata si trebuie sa plece intr-o misiune secreta, aceea de a testa un nou proiect militar: bombardierul B-3. Nimic neobisnuit, numai ca incarcatura lor consta in doua focoase nucleare. Totul trebuie sa se desfasoare fara nici un incident, dar o tradare socanta va pune in pericol viata a milioane de oameni. Intr-o clipa, cei doi fosti prieteni pornesc intr-o lupta cu timpul si unul impotriva celuilalt, purtand pe umeri greutatea sortii unui intreg oras. In aer si pe pamant, in avioane sau pe trenuri, dorinta lor este aceea de a recupera o arma nucleara.

Post-ul Broken Arrow – Operaţiunea „Broken Arrow” (1996) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qvWIGS
via IFTTT

The Shepherd: Border Patrol – Granicerul (2008)

O unitate rebela a Trupelor Speciale Americane unelteste pentru a introduce fraudulos in Statele Unite heroina in valoare de 35 milioane de dolari. Singurul obstacol in calea lor este agentul granicer de patrula Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), fost politist de la Omucideri, care are un plan ascuns. Infruntand atentatori sinucigasi cu bomba, tortionari sadici si oficiali corupti, de ambele parti ale frontierei, Jack nu are pic de mila, incercand de unul singur sa distruga un cartel intreg, in acest thriller exploziv de actiune.

Post-ul The Shepherd: Border Patrol – Granicerul (2008) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rPCRWW
via IFTTT

Broken Arrow (1950)

Tom Jeffords e o iscoadă indiană trimisă în mijlocul conflictului din albi şi triburile apașe, în jurul anului 1880. Tom află (nu uşor) că indienii ucid doar ca să se apere sau ca răzbunare după masacrele săvârşite de albi. După ce se împrieteneşte cu liderul apaș Cochise, Jeffords reuşeşte să obţină dreptul poștaşilor de a trece prin teritoriile indiene. Regăsindu-şi rădăcinile indiene, Tom se însoară cu o fată din trib. Jeffords doreşte mai apoi să ucidă câţiva renegaţi albi, dar “sălbaticul” Cochise îl convinge să nu o facă. Spre deosebire de alte filme pe aceeaşi temă, Broken Arrow e făcut cu mult bun simţ şi fără condescendență.

Post-ul Broken Arrow (1950) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qvBh90
via IFTTT

Drone (2017)

Ideologiile se ciocnesc cu rezultate fatale atunci când un contractor militar se întâlnește cu un om de afaceri enigmatic pakistanez. Neil Winston este un antreprenor american, ce trăieşte cu un secret pe care nu l-a împărtăşit nici cu soţi şi nici cu fiul său. El a fost contractat de armata americană să piloteze drone capabile să lovească în zone de interes pentru SUA, în ţări precum Pakistan, Afganistan, etc. Din această postură, el e cel care a lichidat o serie de membri Al-Qaeda, însă alături de aceştia, au fost şi victime colaterale printre civili. Nail are însă parte de o tragedie în familie, şi anume moartea tatălui său, care îi lasă drept moştenire o barcă cu pânze, deşi nu este un mare navigator. Astfel că el scoate la vânzare barca lăsată drept moştenire, şi la câteva săptămâni apare la uşă sa, un posibil cumpărător, în persoana lui Imir Shah.

Post-ul Drone (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2r5zgTr
via IFTTT

T2 Trainspotting (2017)

La început a fost o ocazie… apoi, o trădare. De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă”. Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie. Ceilalţi vechi prieteni ai săi îl aşteaptă şi ei: durerea, simţământul de pierdere, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea şi pericolul mortal, cu toţii stau aliniaţi pentru a-l întâmpina, gata să intre în horă. T2 Trainspotting oferă şansa regizorului Danny Boyle, laureat al premiului Academiei, să se reîntâlnească cu distribuţia filmului iniţial, din 1996. John Hodge revine ca scenarist, inspirându-se din romanele lui Irvine Welsh, Porno şi Trainspotting.

Post-ul T2 Trainspotting (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qAlHId
via IFTTT

Golden Years (2016)

Soarta, criza pensiilor și refuzul de a accepta nedreptatea care vine odată cu bătrânețea i-au îndreptat pe Arthur și Martha Goode spre o viață de infractori. Cei doi refuză să accepte pierderea pensiilor și luptă pentru ce li se cuvine. Așa că se hotărăsc să jefuiască bănci

Post-ul Golden Years (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2r5DDy1
via IFTTT

Princess Ka’iulani (2009)

Filmul ne conduce prin viaţă zbuciumată a prinţesei Ka’iulani (Q’orianka Kilcher) din Hawaii. Se naşte într-o ţară liberă, apoi trăieşte în exil la Londra şi sfârşeşte de inimă rea la numai 23 de ani, în ţara natală, anexată vremelnic de către Statele Unite…

Post-ul Princess Ka’iulani (2009) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qAlFQB
via IFTTT

T2 Trainspotting (2017) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

Îmbarcă-te într-o aventură incitantă, alături de Renton şi amicii săi trăsniţi, aventură din care nu lipsesc drogurile, sexul și rock-ul! El se reîntoarce în ţara natală, Scoția, după mai mulți ani petrecuți în Amsterdam, unde a deținut un club de … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2s6Cftz
via IFTTT

Golden Years (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Soarta, criza pensiilor și refuzul de a accepta nedreptatea care vine odată cu bătrânețea i-au îndreptat pe Arthur (Bernard Hill) și Martha Goode (Virginia McKenna) spre o viață de infractori. Cei doi refuză să accepte pierderea pensiilor și luptă pentru … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2quyhcP
via IFTTT

Blame! (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Într-un viitor îndepărtat şi tehnologizat, civilizaţia a ajuns la ultima formă posibilă bazată pe net. O “infecţie” în trecut a cauzat ca sistemele automate să scape de sub control, rezultând un oraş cu o structură pe mai multe nivele care … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2rxjP7V
via IFTTT

Princess Ka’iulani – Prințesa barbară (2009) – filme online

Categories:

Tags:

Filmul ne conduce prin viaţă zbuciumată a prinţesei Ka’iulani (Q’orianka Kilcher) din Hawaii. Se naşte într-o ţară liberă, apoi trăieşte în exil la Londra şi sfârşeşte de inimă rea la numai 23 de ani, în ţara natală, anexată vremelnic de … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2s6qgfe
via IFTTT

Kidnap Capital (2016)

Elena, sotia lui Manolo este insarcinata. Cei doi locuiesc intr-o regiune rau famata din Mexic, viata lor este in mod constant pusa in pericol de numerosii criminali si infractori care isi fac veacul prin zona. Din dorinta de a asigura protectia si viitorul copilului lor nenascut, Manolo si Elena decid sa lase totul in urma lor pentru o viata lipsita de griji in SUA. Insa, inainte de asta, cei doi soti trebuie sa treaca prin cea mai dificila situatie din viata, ambii fiind rapiti de un grup de refugiati, Wyler si Smokey.

Post-ul Kidnap Capital (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2s5Xagf
via IFTTT

Hitman (2007)

Bazat pe succesul jocului video cu același nume, cu încasări uriașe și câstigător a numeroase premii, filmul HITMAN ne prezintă un asasin de elită, cunoscut doar sub numele de Agentul 47. Agentul fără nume are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că așa a fost educat: să-și execute sarcinile cu profesionalism. Însă nici măcar 47 nu a putut să anticipeze incursiunea în viața sa, atât de exactă, a unei „ecuații întâmplătoare”: o tulburare neașteptată a conștiinței și emoțiile necunoscute trezite în el de o rusoaică misterioasă.

Post-ul Hitman (2007) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rwppYi
via IFTTT

Largo Winch (2008)

Miliardarul Nerio Winch este găsit înecat. Crima ridică multe semne de întrebare, din moment ce Nerio este CEO-ul puternicului W Grup, un concern internațional. Cine va moșteni toată averea din moment ce Nerio n-a avut familie? Un secret iese la iveală din trecutul întunecat al capitalistului: într-un orfelinat din Bosnia trăiește fiul său neștiut, Largo, acum aruncat într-o închisoare și acuzat de trafic de droguri! Izul de conspirație îl ambiționează pe Largo să-l descopere pe ucigașul tatălui său și să preia frâiele imperiului condus de acesta.

Post-ul Largo Winch (2008) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pcbbXH
via IFTTT

The Man Who Knew Infinity (2015)

The Man Who Knew Infinity este un film britanic biografic-dramă bazat pe cartea cu același nume publicată în anul 1991 de autorul Robert Kanigel. Protagonistul filmului este actorul Dev Patel, care îl interpretează pe Srinivasa Ramanujan, un matematician care după ce a crescut în sărăcie în Madras, India, reușește să fie admis la Universitatea Cambridge în timpul Primului Război Mondial. Sub îndrumarea profesorului său, G. H. Hardy (interpretat de Jeremy Irons), el devine un pionier al teoriilor matematice și unul dintre cei mai mari matematicieni ai secolului al XX-lea.

Post-ul The Man Who Knew Infinity (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2scKALb
via IFTTT

War Machine (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Pelicula are un subiect incitant, legat de mecanismele ce declanșează și propagă necesitatea războiului din partea Statelor Unite. Descris ca „o comedie neagră”, proiectul se va axa într-o oarecare măsură pe activitatea generalului american Stanley McChrystal, a cărui prezență carismatică … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qyc0df
via IFTTT

Largo Winch (2008) – filme online

Categories:

Tags:

Miliardarul Nerio Winch (Predrag ‘Miki’ Manojlovic) este găsit înecat. Crima ridică multe semne de întrebare, din moment ce Nerio este CEO-ul puternicului W Grup, un concern internațional. Cine va moșteni toată averea din moment ce Nerio n-a avut familie? Un … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qywzXa
via IFTTT

The Man Who Knew Infinity – Omul care a cunoscut infinitul (2015) – filme online

Categories:

Tags:

Omul care a cunoscut infinitul este un film britanic biografic-dramă bazat pe cartea cu același nume publicată în anul 1991 de autorul Robert Kanigel. Protagonistul filmului este actorul Dev Patel, care îl interpretează pe Srinivasa Ramanujan, un matematician care după … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2r3z0Et
via IFTTT

duminică, 28 mai 2017

Capitala Rapirilor (2016)

Elena, sotia lui Manolo este insarcinata. Cei doi locuiesc intr-o regiune rau famata din Mexic, viata lor este in mod constant pusa in pericol de numerosii criminali si infractori care isi fac veacul prin zona. Din dorinta de a asigura protectia si viitorul copilului lor nenascut, Manolo si Elena decid sa lase totul in urma lor pentru o viata lipsita de griji in SUA. Insa, inainte de asta, cei doi soti trebuie sa treaca prin cea mai dificila situatie din viata, ambii fiind rapiti de un grup de refugiati, Wyler si Smokey.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2rMuaNh
via IFTTT

The Astronaut’s Wife – Soţia astronautului (1999)

Spencer Armacost (Johnny Depp) este un astronaut a carui misiune de rutina este pe cale sa se transforme intr-o tragedie. Pentru catva timp, Spencer pierde contactul cu Pamantul, iar acestia il considera disparut. Timp de doua minute, astronautul Spencer isi pierde in mod misterios cunostinta. Totusi, astronautul si nava sunt salvati in ultimul moment si se intorc pe Pamant. Ajuns acasa mai mult mort decat viu, Spencer are nevoie de putin timp pentru a se reface in totalitate. In momentul in care se intoarce acasa Spencer se reintalneste cu prietenii sai care-l considera neschimbat. Nu acelasi lucru se intampla si cu sotia acestuia, care are impresia ca Spencer este un alt om. Jullian (Charlize Theron), ramane insarcinata, iar Spencer anunta ca va renunta pentru o perioada la misiunile spatiale, pentru a putea sta cat mai mult timp impreuna cu sotia lui.

Post-ul The Astronaut’s Wife – Soţia astronautului (1999) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qwOFJ1
via IFTTT

Blame! (2017)

În viitorul îndepărtat, unde domnește haosul, Killy pornește într-o misiune de salvare de la uitare o civilizație pe cale de dispariție. „Povestea lucrării originale, publicate între 1998 și 2003, ne transportă într-un viitor distopic, în care omul a fost înstrăinat din cauza unei realități dominată de tehnologie.

Post-ul Blame! (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2r284VT
via IFTTT

Live Free or Die Hard – Greu de ucis 4 (2007)

Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul „analogic”: interventia detectivului John McClane.

Post-ul Live Free or Die Hard – Greu de ucis 4 (2007) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qwy1t8
via IFTTT

Alien: Covenant (2017)

În spațiu, nimeni nu îți poate auzi strigătul. Patru decenii mai târziu, aceste cuvinte încă rămân sinonimele intensității autentice ale capodoperei futuriste horror marca Ridley Scott: Alien. Acum, creatorul francizei atât de cunoscute se reîntoarce în universul pe care l-a creat pentru a-i explora cele mai întunecate parti odată cu Alien: Covenant, o aventură care îți va accelera bătăile inimiii și care testează limitele terorii. La bordul navei Covenant predomină liniştea. Echipajul împreună cu celelalte 2,000 de suflete care se află la bord sunt într-un somn criogenic adânc, în timp ce un Walter sintetic străbate coridoarele de unul singur. Nava se îndreaptă către îndepărtata planetă Origae-6 unde, în îndepartata parte a galaxiei, coloniştii speră să instituie un nou avanpost pentru umanitate. Însă pacea instaurată se destramă când în apropierea coloniei are loc o explozie stelară care distruge stocurile de energie, urmările devastatoare constând într-o mulitudine de victime, deviind astfel misiunea de la cursul său.

Post-ul Alien: Covenant (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rcA1uF
via IFTTT

Alien: Covenant (2017)

In 2104, nava spatiala Covenant se indreapta spre o planeta locuibila, situata in celalalt capat al galaxiei. La bordul navei spatiale se afla 1000 de embrioane si 2000 de oameni. In timp ce oamenii se afla in plina perioada de hibernare, androidul Walter este cel care ii supravegheaza. In momentul in care survine un accident, Walter se vede nevoit sa ii trezeasca pe conducatorii acestei misiuni. Echipajul primeste un mesaj misterios provenit de pe o planeta necunoscuta. Intrigat, capitanul Oram decide sa schimbe ruta si sa ajunga pe planeta respectiva. Chiar daca planeta pare perfecta in aparenta aceasta ascunde o multime de secrete pe care membrii echipajului le vor afla curand.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2qpwcmp
via IFTTT

sâmbătă, 27 mai 2017

Foc de voie (2017)

Boston, 1970. Justine, o femeie de afaceri frumoasa si misterioasa si asociatul sau Ord pun la cale vanzarea unor arme de piata neagra in interiorul unui depozit izolat. Cumparatorii sunt Chris si Vernon. Ceea ce incepe drept o tranzactie politicoasa se trasnforma curand intr-o lupta pentru supravietuire din cauza ca cei impicati in aceasta afacere nu se pot pune de acord. Din aceasta lupta pentru supravietuire va iesi castigator cel mai viclean dar si cel mai rezistent. Care va fi acesta?



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2qnFYFV
via IFTTT

Angel of the Skies – Îngeri de sacrificiu (2013)

Incepe razboiul, iar Marea Britanie trebuie sa ia masuri impotriva Germaniei naziste si sa ajute la salvarea Europei din infern. Un tanar pilot din Africa de Sud, impreuna cu un grup de voluntari sunt nevoiti sa paraseasca aeronavele si sa se parasuteze in teritoriul inamic, urmand mai apoi o lupta pentru supravietuire, pentru a termina misiunea si pentru a se intoarce acasa la cei dragi.

Post-ul Angel of the Skies – Îngeri de sacrificiu (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rJkK5e
via IFTTT

Dreamcatcher – Talismanul Viselor (2003)

Jonesy, Henry, Pete si Beaver erau patru prieteni care, in copilarie, au salvat un baiat cu deficiente mentale din mainile unor batausi. Experienta lor cu acesta i-a schimbat foarte mult, ei descoperind ca au puteri psihice uimitoare. Cei patru au ramas prieteni buni si acum se intalnesc in fiecare an intr-o cabana din padure, ocazie cu care incep sa isi aminteasca peripetiile din trecut. Mica lor petrecere este intrerupta de un vanator care pare sa fie bolnav. Din acesta iese creatura ciudata si incepe sa distruga tot ce ii sta in cale. Henry afla ca este o creatura extraterestra si impreuna cu ceilalti incearca sa o opreasca.

Post-ul Dreamcatcher – Talismanul Viselor (2003) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qqywpn
via IFTTT

See No Evil 1 (2006)

Un grup de delicventi minori sunt trimisi sa ajute la restaurarea unui hotel devastat intr-un incendiu in schimbul reducerii pedepsei. Din pacate pentru ei, nimeni nu stie ca un maniac are in stapanire acest hotel. O data ce le descopera prezenta, acesta incepe sa-i vaneze unul cate unul, pastrand ochii drept trofeu. Este un film de groaza, mister, violente extreme si omucideri multiple, deci pe buna dreptate interzis sub 16 ani. In fapt, mama psihopatului este si ea psihopata, o fanatica religioasa care-i comanda fiului ei urias sa ucida femei -care, zice ea, ca sunt ,,rele” si ca au comis ,,pacate”. Dar ucigasul psihopat din film este intr-adevar un,,colectionar de ochi” in care se uita sa vada ,,raul” – adica asa zisele ,pacate’ comise de femeile pe care le-a omorat la comanda mamei lui -o fanatica ,religioasa’ ce vrea ca fiul ei ucigas ,,sa pedespseasca pacatele” femeilor pe care le poate prinde fiul ei, Jacob – mana ei ucigasa. Pe alocuri, filmul este confuz, desigur regizat ca sa redea mintea incilcita a ucigasului psihopat. Insa acesta nu asculta comanda mamei lui atunci cand vede pe spatele gol al unei femei (pe care a reusit s-o prinda in hotelul ,,Vointei Negre”) o cruce mare pe tot spatele cu un diavol si un inger zburator. Atunci, in mintea lui se petrece o confuzie: aceasta femeie nu poate sa fie ,,rea” (evil) daca are pe spate o cruce si un inger.

Post-ul See No Evil 1 (2006) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rJpvf2
via IFTTT

Minority Report – Raport special (2002)

In anul 2054, criminalitatea a fost complet eradicata din Washington D.C. Viitorul poate fi prevazut si crimele prevenite inainte de a fi comise. In cadrul Departamentului de Justitie exista Pre-Crima, o echipa de elita specializata in combaterea criminalitatii, a caror activitate se bazeaza pe existenta unor fiinte dotate cu darul clarviziunii. Cei trei Vizionari pot vedea in viitor, dand detalii complete despre momentul, locul, victimele si autorii crimelor. Pana acum, ei nu s-au inselat niciodata.

Post-ul Minority Report – Raport special (2002) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2s8173a
via IFTTT

War Machine (2017)

Pelicula are un subiect incitant, legat de mecanismele ce declanșează și propagă necesitatea războiului din partea Statelor Unite. Descris ca „o comedie neagră”, proiectul se va axa într-o oarecare măsură pe activitatea generalului american Stanley McChrystal, a cărui prezență carismatică l-au transformat într-un superstar media pe perioada în care a condus forțele militare americane în Afganistan.

Post-ul War Machine (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qZNmpp
via IFTTT

Free Fire (2016)

Situat în Boston în 1978, o întâlnire într-un depozit pustiu între două bande se transformă într-un schimb de focuri. Justine (Brie Larson) a intermediat o întâlnire într-un depozit pustiu între doi irlandezi și o bandă condusă de Vernon (Copley) și Ord (Hammer), care le vând arme Dar, atunci când focurile sunt trase în timpul predării, pandemoniul complet survine, cu toți cei de la scena împinși brusc într-un joc de supraviețuire.

Post-ul Free Fire (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2s7SF3X
via IFTTT

Berlin Syndrome (2017)

O intalnire romantică de sărbătoare pasională duce la o relație obsesivă, când un fotojurnalist australian se trezește într-o dimineață într-un apartament din Berlin și nu mai poate pleca. Clare (Teresa Palmer) este un fotograf australian, care petrece vacanța la Berlin. Acolo, ea il întâlnește pe Andi (Max Riemelt), un om carismatic tânăr care câștigă atenția fetei. Atractia dintre ei este instantanee și sfârșesc prin a petrece noaptea împreună. Cu toate acestea, Clare se trezește prinsa în apartamentul lui Andi.

Post-ul Berlin Syndrome (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2r7og6m
via IFTTT

Masinaria de Razboi (2017)

Un general al armatei americane, Dan McMahon, cunoscut pentru faptul ca este curajos si ambitios, supranumit Rockstar se afla impreuna cu trupa sa in Afghanistan, in 2010. McMahon il va intalni pe jrunalistul Micheal Hastings, care ii face o descriere intr-un articol de ziar si expune ideile radicale ale acestuia. Fapt ce va duce la demiterea sa din functie. Nici lui Dan McHason nu ii convine faptul ca jurnalistul a expus lumii intregi metodele sale de fier, radcicale.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2rrITNW
via IFTTT

vineri, 26 mai 2017

Rapirea (2017)

Karla Dyson s-a separat de ceva vreme de sotul sau si a obtinut custodia fiului sau, Frankie. Lucreaza ca si chelnerita intr-un restaurant si este amabila pana si cu cei mai misogini clienti. Dupa o zi obositoare de munca, Karla urmeaza sa isi petreaca restul zilei cu fiul sau intr-un parc. In momentul in care Karla primeste un telefon de la avocatul sau care o informeaza ca fostul sau sot este decis sa lupte pentru custodia lui Frankie, au loc doua evenimente neasteptate: telefonul sau se descarca si fiul sau dispare fara urma. Isi vede fiul bagat cu forta in masina de o femeie si decide sa porneasca pe urmele acelei masini.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2qXVnLE
via IFTTT

The Sense of an Ending (2017)

The Sense of an Ending 2017 online hd subtitrat in romana este un film de drama britanico -american din 2017, regizat de Ritesh Batra și scris de Nick Payne , bazat pe romanul cu același nume al lui Julian Barnes. Un om devine bântuit de trecutul său și este prezentat cu o moștenire misterioasă care îl determină să-și reconsidere situația actuală în viață. The Sense of an Ending 2017 online hd subtitrat in romana

Post-ul The Sense of an Ending (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qXGhWr
via IFTTT

One Fine Day – Ce zi minunată! (1996)

Sunt doi oameni pe care intamplarea sau norocul ii pun fata in fata: ea, arhitecta, are un baietel, el, ziarist, are o fetita, de care trebuie sa se ocupe o saptamana, cat timp fosta sotie isi sarbatoreste noul mariaj. Amandoi, grabiti, se cunosc, intr-o zi ploioasa, cu multe obligatii de dus la capat, avand, mai ales grija celor mici, recurg la o solutie salvatoare: vor avea cu randul grija de copiii. Dar fetita se pierde, umbland dupa o pisica, un proiect este distrus, astfel incat disputele se tin lant. Ajunsi la sfarsitul zilei, cei doi parinti inteleg cat de neasteptat de minunata a fost totusi aceasta zi incurcata!

Post-ul One Fine Day – Ce zi minunată! (1996) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qsdDt9
via IFTTT

Attack the Block – Atacul (2011)

Adus pe ecrane de producătorii parodiei-horror de mare succes Shaun of the Dead, Attack the Block spune povestea unei bande de tineri care trebuie să-şi apere blocul de o invazie extraterestră.

Post-ul Attack the Block – Atacul (2011) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qXwkIr
via IFTTT

Closer – Ispita (2004)

O privire amuzanta, ironica si onesta asupra relatiilor moderne, Closer este povestea a patru straini (Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman si Clive Owen) – intalnirile lor intamplatoare, atractiile la prima vedere si tradarile accidentale. Avand actiunea in Londra contemporana, Closer este amuzant si puternic si aminteste de productiile clasice ale lui Nichols, Who’s Afraid of Virginia Woolf? si Carnal Knowledge.

Post-ul Closer – Ispita (2004) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rpY9e5
via IFTTT

Chicken Run – Evadare din coteţ (2000)

Sunt prizonieri! Prinsi in capcana in spatele sarmei ghimpate, temandu-se pentru vietile lor si visand doar la libertate. Fiecare incercare de scapare este zadarnicita… Aceasta nu este o inchisoare obisnuita…iar acestia nu sunt detinuti obisnuiti. Ei sunt colocatari la ferma de oua Tweedy unde orice gaina care care nu furnizeaza micul dejun poate sfarsi pe post de cina. Dar Ginger (Julia Sawalha) si tovarasele ei sunt hotarate sa evadeze imediat inainte ca soarta sa le transforme in „vanat”. Timpul se scurge cu repeziciune in timp ce lacomul proprietar al fermei Mrs. Tweedy (Miranda Richardson) gaseste un nou mod de a impodobi propriul cuibar –sa-i transforme in placinte de pui. Acum cu ajutorul lui Rocky (Mel Gibson), „singurul paznic liber”, gainile clocesc in povestea noastra cel mai spectaculos plan de evadare –sa zboare peste cotet. Producatorul executiv Jeffrey Katzenberg declara „Sunt un mare fan Aardman de mai bine de 16 ani” … „Stilul lor nu se poate compara cu nimic altceva in lume. Este animatie pura, sclipitoare de care ne-am indragostit ca in ‘Wallace & Gromit’. Ceea ce este nemaipomenit la acest film este faptul ca am avut sansa sa exploram dimensiunile si scara, punand accent pe detaliile fiecarui personaj –unice pentru Aardman”.

Post-ul Chicken Run – Evadare din coteţ (2000) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rq8eYy
via IFTTT

Sand Castle (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Pelicula este o dramă de război stabilită în timpul ocupației Irakului și urmărește o echipă de soldați americani care încearcă să protejeze un mic sat. Irak 2003, un grup de soldați americani se află în primele zile ale celui de-al … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qWBYLf
via IFTTT

Voice from the Stone (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Plasată într-un castel izolat din Toscana, Italia, în anii ’50, această peliculă intensă, plină de suspans, ne spune povestea lui Verena, o asistentă tânără foarte ambițioasă și determinată, interpretată de Emilia Clarke (Game of thrones, Me before you), care este … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qWwaRL
via IFTTT

The Shack (2017) – filme online hd

Categories:

Tags:

După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips cade într-o depresie adâncă care-l face să se îndoiască de cele mai fundamentale convingeri ale sale. El se confruntă cu o criză în credinţă şi primeşte o scrisoare misterioasă care-l … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2roY1vs
via IFTTT

Kidnap (2017) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

Mamă singură Karla McCoy trăiește o viață perfectă cu tânărul ei fiu Frankie. Într-o zi, când intră într-un bâlci local, Karla îi vede pe fiul ei răpit brusc. Pentru a-l găsi pe Frankie, Karla cere oamenilor din oraș s-o ajute … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2rYad34
via IFTTT

Chicken Run – Evadare din coteţ (2000) – filme online

Categories:

Tags:

O GAŞCĂ DE GĂINI HOTĂRÂTE SĂ SCAPE! VOR REUŞI? Sunt prizonieri! Prinşi în capcană în spatele sârmei ghimpate, temându-se pentru vieţile lor şi visând doar la libertate. Fiecare încercare de scăpare este zădărnicita… Aceasta nu este o închisoare obişnuită…iar aceştia … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qr6U2z
via IFTTT

One Fine Day – Ce zi minunată! (1996) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur. Sunt doi oameni pe care întâmplarea sau norocul îi pun faţă în faţă: ea, arhitectă, are un băieţel, el, ziarist, are o fetiţă, de care trebuie să se ocupe o săptămână, cât … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2roT8SY
via IFTTT

Closer – Ispita (2004) – filme online

Categories:

Tags:

2 nominalizări Oscar, 2 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur. Acţiunea se petrece în Londra şi prezintă complicaţiile care apar în relaţiile a două cupluri. În momentul în care o tânără stripteuză (Alice) este lovită de o maşină şi … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2rp55Ih
via IFTTT

joi, 25 mai 2017

Regele Arthur: Legenda sabiei (2017)

Tanar rebel, Arthur domneste peste suburbiile din Londra impreuna cu gasca sa de prieteni fara sa banuiasca vreo clipa ce destin fabulos il asteapta. Asta pana in ziua in care pune mana pe sabia Excalibur. In acest moment, realizeaza ce destin il asteapta. Arthur este supus la grele incercari, se vede nevoit sa faca o serie de alegeri dificile. Alaturandu-se Rezistentei si facand cunostinta cu o tanara misterioasa pe nume Guenievre, Arthur trebuie sa invete sa stapaneasca sabia, sa isi invinga demonii interiori si sa uneasca poporul pentru a-l putea invinge pe tiranul Vortigern care l-a ucis pe tatal sau si i-a furat coroana.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2rETq7O
via IFTTT

Journey to the West: Conquering the Demons (2013)

Călătorie spre Vest: să cucereşti demonii, o comedie de acţiune, fantezie produs de Stephen Chow, spune povestea unei lumi plină de demoni în viaţa oamenilor nefericiţi. Un tânăr pe nume Xuan Zang poarta spiritul neînfricat al “interesului, un sacrificiu propriu de dragul altora,” împreună cu discipolii săi vor ajuta demonii să se remodeleze. În cele din urmă, Xuan Zang simte, de asemenea, sensul autentic al “dragostei.” Pentru a salva oamenii de rând din vieţile lor mizerabile şi a răscumpăra propriile lor rele, Xuan Zang şi cei trei ucenici se angajează fără ezitare pe drumul spre Vest.

Post-ul Journey to the West: Conquering the Demons (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rF1O7n
via IFTTT

Black Gold – Aurul negru (2011)

Inspirata din romanul „South of the Heart: A Novel of Modern Arabia” al autorului Hans Ruesch, drama „Black Gold” evidentiaza efectele negative pe care le are asupra a doi emiri rivali exploatarea resurselor petroliere dintr-o fasie de teren denumita The Yellow Belt, care desparte teritoriile pe care le guverneaza fiecare si asupra careia au convenit cu 15 ani in urma sa o considere regiune neutra si sa nu o acapareze, pactul de neagresiune dintre Amar si Nassib fiind pecetluit prin faptul ca primul i-a incredintat celui de-al doilea pe cei doi baieti ai lui, printii Auda si Saleeh, ca o garantie ca nu va porni niciodata razboi impotriva natiunii vecine.

Post-ul Black Gold – Aurul negru (2011) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2r2BMuk
via IFTTT

Desu noto: Light Up the New World (2016)

Au trecut 10 ani de la evenimentele din “Death Note: The Last Name (2006)”, mai precis de la confruntarea dintre Kira și L. Din nou, Shinigami aduc cu ei carnete ale morții, iar lumea se transformă în haos. Tsukuru (Masahiro Higashide) este un membru al echipei de forțe speciale Death Note împreună cu alți 6 investigatori, inclusiv Matsuda, care a trăit cazul Kira în urmă cu 10 ani.

Post-ul Desu noto: Light Up the New World (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qp85zp
via IFTTT

Eadweard (2015)

O dramă psihologică despre Eadweard Muybridge, celebrul și controversatul fotograf care fotografia nuduri și deformități, care a devenit bunicul cinematografiei și care l-a ucis pe amantul soției sale. Eadweard a fost ultimul american care a fost condamnat cu verdictul „omor justificat”.

Post-ul Eadweard (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qUeqpX
via IFTTT

Land and Freedom – Pamant si Libertate (1995)

O coproductie britanico-spaniola foarte buna despre razboiul civil din Spania din anul 1936. Dezvaluie latura participarii internationale la acest razboi, de fapt acest razboi a fost o experienta pentru intreaga Europa, a fost si un vis, un ideal, urmarit de toate tarile batranului continent, dar situatia fiind foarte complicata din foarte multe puncte de vedere expuse si in acest film posibilitatea de a invinge era foarte mica.

Post-ul Land and Freedom – Pamant si Libertate (1995) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2s0My17
via IFTTT

Land and Freedom – Pământ și Libertate (1995) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Cannes, un premiu Academia Europeană de Film. Filmul narează povestea lui David Carr, un muncitor neangajat şi membru al Partidului Comunist al Marii Britanii. În 1936 el decide să lupte de partea … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qk1lnt
via IFTTT

miercuri, 24 mai 2017

It’s All Gone Pete Tong – DJ Superstar – Viața la volum maxim (2004)

Cel mai bun film – Festivalul de Film de la Toronto 2005 Film prezentat in cadrul TIFF – Cluj 2005 Frankie Wilde e un DJ de geniu. A ajuns în culmea gloriei. Are fani, o soție trofeu, o vilă trofeu la Ibiza. Viața nu poate fi mai frumoasă pentru el. Ce-i păcat, e că fericirea nu-i perpetuă. Vine ziua în care Frankie descoperă că are soarta lui Beethoven. Nu înseamnă că va compune 9 simfonii, ci că e pe cale să-și piardă auzul. Și îl pierde complet. Nu e mare lucru de făcut cu un DJ surd, nu-i așa? Așa că tipul dispare. Fără urmă. Nimeni, niciodată nu a mai dat de el. „It’s All Pete Tong” nu plânge pe urmele lui. Dimpotrivă, e o comedie. O comedie cu miez amar. Neagră. Filmul îmbracă forma unei biografii și are ca start perioada de mare glorie a DJ-ului, după care începe declinul. Interesant, „It’s All Pete Tong” e filmat în întregime la Ibiza, iar pe parcurs apar ca figuri pasagere DJ celebri – Lou Hammond, Barry Ashworth, Carl Cox și Pete Tong. Ce înseamnă „It’s All Gone Pete Tong”? E o rimă în slang cockney și se traduce cu „s-a dus totul de râpă”.

Post-ul It’s All Gone Pete Tong – DJ Superstar – Viața la volum maxim (2004) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rVV4P3
via IFTTT

Salvador (1986)

Un jurnalist american pleaca in El Salvador pentru a realiza un reportaj despre dictatura militara a anului 1980, si asasinarea arhiepiscopului Oscar Romero. El trebuie sa faca fata atat lipsei de credibilitate a presei, cat si sa-si protejeze iubita salvadoriana, inainte de a o scoata din tara. Filmul, care a avut un buget de doar 4 milioane de dolari, a primit 2 nominalizari la Oscar.

Post-ul Salvador (1986) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qXPXke
via IFTTT

The Secret War of Harry Frigg – Razboiul secret al lui Harry Frigg (1968)

Cand 5 generali aliati sunt capturati in Italia, in cel de-al doilea Razboi Mondial, pentru aliati se dezlantuie un adevarat cosmar. Generalii, toti cu cate o stea, refuza sa accepte ordine unul de la altul, mai ales in ceea ce priveste organizarea unui plan de evadare. Harry Frigg este un soldat ce a scapat de doua ori din corpul de garda. El este inaintat in grad si devine general maior (doua stele) primind ordinul sa se lase capturat si sa-i salveze pe generali. Harry este nerabdator sa evadeze, dar asta pana o intalneste pe contesa…

Post-ul The Secret War of Harry Frigg – Razboiul secret al lui Harry Frigg (1968) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rVLlsf
via IFTTT

Step Brothers – Frați vitregi (2008)

Doi barbati rasfatati si de o deplina imaturitate intra in conflict cand devin frati vitregi: parintii lor se casatoresc, ceea ce le da celor doi lumea cap, aruncandu-i intr-o amuzanta batalie pentru primul loc in atentia parintilor. Aceasta comedie cu Will Ferrell si John C. Reilly este regizata de Adam McKay, omul din spatele filmelor „Vitezomanu’ Ricky Bobby” sau „Un stirist legendar: Ron Burgundy”, tot cu Will Ferrell in rolul principal.

Post-ul Step Brothers – Frați vitregi (2008) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qXTUFv
via IFTTT

Kurbaan (2009)

Filmul descrie povestea de iubire ce se naşte între o profesoară de la un colegiu din Delhi, Avantika (Kareena Kapoor) şi noul ei coleg, profesorul Ehsaan Khan (Saif Ali Khan). Când ea este chemată înapoi la Universitatea din New York, Ehsaan o cere în căsătorie. Iniţial, tatăl ei dezaprobă o eventuală căsătorie a fiicei sale datorită orientării religioase a lui Ehsaan, care era musulman, dar în final îşi dă acceptul. Proaspătul cuplu ajunge la New York, îşi găseşte o casă cu vecini indieni şi toate par a fi perfecte, până când Avantika realizează un lucru înfiorător: soţul ei este un element cheie într-o celulă teroristă care pune la cale un atentat de mărimea celui din 11 septembrie.

Post-ul Kurbaan (2009) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2rW0NUV
via IFTTT

Baraca (2017)

In copilarie, Mackenzie (“Mack”) Phillips a suferit din cauza abuzurilor emotionale si fizice la care a fost supusa de tatal sau, un betiv. A avut parte de abuzuri similare si din partea mamei sale. Ajuns la varsta adulta, Mack se casatoreste cu Nan si au impreuna trei copii, Missy, John si Kate. Viata lui Mack este data peste cap in momentul in care Missy dispare fara urma in timpul unei excursii. Dupa ce ii gasesc rochia plina de sange, autoritatile ajung la concluzia ca Missy a cazut victima unui ucigas in serie. Intr-o iarna, Mack primeste o scrisoare misterioasa in cutia postala, scrisoare care il invita sa porneasca spre baraca abandonata in care se presupune ca a fost ucisa Missy.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2qjHdRt
via IFTTT