duminică, 30 aprilie 2017

Fata si monstrul (2016)

Cand Gloria este data afara din apartament de iubitul sau, paraseste orasul New York si se intoarce in orasul natal. Curand, se reintalneste cu Oscar, unul din prietenii sai din copilarie. Acesta din urma ii ofera o slujba in barul sau, slujba pe care o accepta fara sa ezite deoarece are mare nevoie de bani. Insa, Oscar nu stie ca Gloria are probleme cu alcoolul, nu ar trebui sa lucreze intr-un bar. Intr-o dimineata, dupa o betie crunta, Gloria afla ca un monstru a facut ravagii in orasul Seoul. Incetul cu incetul, intelege ca se afla in stransa legatura cu acest fenomen indepartat. Gloria va incerca sa rezolve lucrurile de una singura si sa inteleaga de ce existenta sa, insignifianta in aparenta, are un impact atat de colosal asupra lumii.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2pvuAE1
via IFTTT

A Civil Action – Avocatul (1998)

Jan Schlittman (John Travolta) este solicitat pentru un caz deosebit de complicat. Este de acord să reprezinte opt familii ai căror copii s-au stins din cauza leucemiei, după ce două mari corporații au deversat substanțe toxice în apele din preajma orașului Woburn din Massachusetts. Dar acest lucru nu pare să fie altceva decaât un dezastru, atât financiar cât și pentru parcursul carierei avocatului Jan.

Post-ul A Civil Action – Avocatul (1998) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oMTSR9
via IFTTT

Voice from the Stone (2017)

La o casă veche din mediul rural italian, o asistentă medicală vine în ajutorul unui băiat bântuit de forțe răuvoitoare. Situat în Toscana din secolul al XIX-lea, Voice from the Stone este povestea bântuitoare și de suspans a lui Verena, o asistentă solemnă îndreptată spre a ajuta un băiat mut care a ajuns la trecere dupa moartea bruscă a mamei sale.

Post-ul Voice from the Stone (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oYdgqp
via IFTTT

The Big Short – Brokerii apocalipsei (2015)

Filmul are la bază bestseller-ul lui Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine (apărută şi la noi sub titlul Marea contradicţie economica – În interiorul maşinii infernale), ce explorează mecanismele ce au dus la ultima mare criză economică, declanşată pe Wall Street, în 2007-2008.

Post-ul The Big Short – Brokerii apocalipsei (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oMEXGg
via IFTTT

Heaven Is for Real (2014)

Filmul are la bază povestea adevărată a pastorului Todd Burpo, al cărui fiu a susţinut că a vizitat raiul în timpul unei morţi clinice survenite în urma unei operaţii de urgenţă.

Post-ul Heaven Is for Real (2014) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oYE0Xs
via IFTTT

Maigret: Night at the Crossroads (2017)

Filmul Maigret: Night at the Crossroads 2017 hd gratis subtitrat descrie O poveste complexă despre crimă, înșelăciune și lăcomie într-o comunitate izolată. Maigret il interogheaza pe Carl Andersen, un barbat misterios de mai multe ore fara sa reuseasca sa obtina o confesiune din partea acestuia. Cum a ajuns cadavrul unui negustor de diamnate evreu pe nume Golberg in portbagajul masinii sale? Maigret: Night at the Crossroads 2017 hd gratis subtitrat

Post-ul Maigret: Night at the Crossroads (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qm7T57
via IFTTT

The Holly Kane Experiment (2016)

În anii ’80, cercetările în domeniul subconştientului şi ale spălării creierului, n-au dus nicăieri. În zilele noastre însă, tânăra cercetătoare Holly Kane, a descoperit o tehnică nouă ce poate înlocui subconştientul, şi începe să facă cercetări chiar asupra minţii sale. Cercetările sale însă, atrag atantia unui grup de interese, reprezentat de Malvin Greenslade, eroul lui Holly din facultate. Acesta îi propune să o sprijine în cercetările sale, oferindu-i un laborator echipat în întregime cu tot ceea ce Holly are nevoie pentru a-şi dezvolta tehnica. O primă încercare se referă la proaspătul prieten al lui Holly, Denis Macintyre, pe care Malvin încearcă şi chiar reuşeşte să-l scoată din viaţa lui Holly, înlocuindu-l cu prezenţa sa. Numai că Denis este un fost analist de informaţii din cadrul armatei, şi va face tot ce-i stă în puteri să-şi recapete iubita înapoi şi să scape de oamenii lui Malvin. Din această confruntare, oare cine va câştiga?

Post-ul The Holly Kane Experiment (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pka3E6
via IFTTT

Dredd – Ultima judecata (2012)

Teritoriul Americii în viitor este un deșert nesfârșit. Pe Coasta de Est, începând din Boston și pânâ în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violență, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă. Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt cei supranumiți Judecătorii. Aceștia reprezintă întregul sistem: oameni ai legii, jurați, judecători și călăi. Cel mai bun dintre Judecători este Dredd, căruia Judecătorul suprem îi dă o misiune. El trebuie să testeze un Judecător începător, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie să fie de fapt ca o zi de instrucție.

Post-ul Dredd – Ultima judecata (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2jEgbCE
via IFTTT

Prince of Persia: The Sands of Time – Nisipurile timpului (2010)

Bazat pe celebrul joc video, Prinţul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.

Post-ul Prince of Persia: The Sands of Time – Nisipurile timpului (2010) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pk7H80
via IFTTT

The Boss Baby – Cine-i sef acass? (2017)

DreamWorks Animation te invită să-l întâlnești pe cel mai neobișnuit bebeluș. El poartă o servietă și are vocea și șarmul lui Alec Baldwin. Cu o distribuție de excepție, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o poveste comică despre impactul pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim. Cu un mesaj subtil dar cu un puternic impact emoțional despre importanța familiei, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o comedie autentică și originală, potrivită pentru toate vârstele. De la studioul filmelor Shreck, Kung Fu Panda şi Madagascar vine animaţia DreamWorks The Boss Baby: Cine e şef acasă?, o comedie de familie amuzant. Cel mai neobişnuit bebeluș, acel Boss Baby din titlu, ajunge acasă la Tim într-un taxi, purtând un costum, cărând o servietă. Rivalitatea dintre cei doi fraţi dispare de îndată ce Tim descoperă că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă, pe care doar el îl poate ajuta. O aventură nebunească ia naştere când cei doi parteneri mici şi în aparenţă neînsemnaţi se pregătesc să contracareze o adevărată intrigă neînfricată care implică o bătălie memorabila între căţeluşi şi bebeluşi.

Post-ul The Boss Baby – Cine-i sef acass? (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oYvaJr
via IFTTT

Coco avant Chanel (2009)

„Coco Chanel” urmărește copilăria nefericită și prima parte a vieții celebrei creatoare de modă franceze Gabrielle Bonheur Chanel. După moartea mamei lor, surorile Gabrielle și Adrienne sunt abandonate de către tată într-un orfelinat, iar mai târziu sunt forțate să-și câștige singure existența. După ce este cântăreață într-o cafenea pariziană frecventată de către soldați bădărani și cusătoreasă în atelierul unui croitor de provincie, tânăra Gabrielle devine protejata bogatului Etienne Balsan și prietena fostei iubite a acestuia pe nume Emilienne d’Alencon. Îndrăgostită de atrăgătorul englez Arthur Capel, nonconformistă și rebelă, feministă și încăpățânată, Gabrielle „Coco” Chanel își manifestă talentul de designer vestimentar creând inițial pălării pentru doamnele din Paris și apoi haine simple cu o croială masculină, caracterizate prin stil și eleganță. Având origini modeste și provenind dintr-o familie foarte săracă, această femeie înzestrată cu o personalitate puternică și cu idei inovatoare a reușit să se transforme într-un simbol mondial al succesului și al libertății de expresie artistică. Filmul este bazat parțial pe lucrarea biografică „L’irreguliere” a autorului Edmonde Charles-Roux.

Post-ul Coco avant Chanel (2009) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pk3dOG
via IFTTT

May – În mintea lui May (2002)

Cand May era copil, era o fetita singuratica cu un defect la un ochi, fara prieteni, doar cu o papusa urata daruita de mama ei cu ocazia zilei de nastere. Cand a crescut, a ramas o femeie singuratica care lucra intr-un spital veterinar, asista la operatii un medic si ingrijea animalele bolnave. Colega sa lesbiana, Polly, era o atractie pentru ea. Cand il cunoaste pe Adam, se indragosteste de mainile lui si de el. Dezamagita de Polly si Adam, si cand papusa sa se sparge, decida sa-si faca un partener din bucati, folosindu-se de cunoscutii sai.

Post-ul May – În mintea lui May (2002) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oVuhk7
via IFTTT

The Shortcut (2009)

O scurtătură prin mijlocul pădurii i-ar ajuta pe câțiva elevi să economisească timp prețios și să ajungă mai repede la liceu, însă niciunul dintre adolescenții care au crescut în suburbiile din împrejurimile orașului nu are curajul să o folosească. Se pare că respectiva cărare trece pe lângă casa înspăimântătoare a unui bătrân morocănos și bizar, care îi întâmpină pe drumeți cu mesajul deloc prietenos de a sta departe de locuința lui. O legendă veche, pe care localnicii o păstrează sub tăcere, spune că acest bărbat amenințător a fost implicat cu mulți ani în urmă în dispariția unor tineri care își asumaseră riscul de a urma scurtătura blestemată. Derek, care abia s-a mutat în acest oraș și întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi printre colegii lui de clasă, decide să dezlege misterul legat de această potecă și să afle adevărul despre bătrânul care trăiește în casa din pădure, pe care toți îl consideră un psihopat periculos.

Post-ul The Shortcut (2009) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2puX5St
via IFTTT

Delibal (2015)

Baris (Çagatay Ulusoy) este student la arhitectură și compune piese muzicale. El se bucură de viață ca orice student , atunci când se produce intâlnirea cu Füsun (Leyla Lidya Tugutlu), studentă la sociologie, simte o senzație necunoscută anterior. De dragoste s-a vindecat întotdeauna întotdeauna Baris, dar de data asta e ceva diferit. Cine e fata aia? Unde locuiește? Ea pe cine iubește? El trebuie să găsească o modalitate de a intra în contact cu fata care i-a căzut cu tronc, chiar dacă ea îi ignoră numele și, în cele din urmă ajunge la ea. El o găsește pe Füsun, dar e greu să-i câștige inima. Unicul scop al lui Füsun este de a absolvi facultatea și să-și continue studiile prin a face un master în Statele Unite. Tânăr frumos, inteligent și sincer, Baris ajunge în cele din urmă să-și vadă scopul împlinit. Se iubesc și se căsătoresc. Viața lor este un basm, până când într-o zi totul se schimbă …

Post-ul Delibal (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qier7D
via IFTTT

Planet Dinosaur: Ultimate Killers (2012)

Planet Dinosaur recreează lumea pierdută a dinozaurilor într-o producție stereoscopică revoluționară. Acesta este unul dintre cele mai ambițioase programe de animație încercate vreodată pentru televiziune, recreând fiecare detaliu al acestor animale extraordinare într-o producție digitală în întregime care întinde granițele emisiei 3D cu o scară și ambiție, în mod obișnuit rezervate filmelor de la Hollywood. Documentarul este o călătorie palpitantă și interesantă într-o lume pierdută. Adunând cercetările ”de la marginea lumii”, acest program folosește cele mai noi dovezi fosile pentru a evidenția creșterea și căderea “Ultimate Killers”; De la iconicul Spinosaurus, cel mai mare prădător care a existat vreodată pe Pământ, la Microraptor și la dinozaurii zburători cu pene, din China. În sfârșit, datorită progresului în tehnologie, și pentru prima dată, acești monștri pot fi experimentați în toată minunăția lor.

Post-ul Planet Dinosaur: Ultimate Killers (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qsK1fs
via IFTTT

Seoul Station (2016)

Suk-gyu își caută cu disperare fiica fugară. Nu-l interesează nici de bani, nici de efortul depus și după un timp, căutarea lui duce la rezultate. Unul dintre contactele lui susține că a găsit-o pe fată. Dar bucuria este înlocuită de șoc când află că lucrează ca prostituată în centrul Seulului. Suk-gyu decide să se prezinte ca client să se apropie de fiica sa. Dar, chiar înainte de reuniunea mult așteptată și temută, panica se declanșează la stația din Seul din apropiere. Locul este foarte populat cu persoanele fără adăpost ale capitalei coreene. Iar unul dintre ei, care a murit în timpul zilei, revine din nou din morți și începe să atace și să mănânce un alt nefericit. Epidemia de zombi se răspândește ca focul. Autoritățile se închid ermetic din centrul orașului și decid să aștepte sfârșitul focarului, până când nu mai rămâne nimeni …

Post-ul Seoul Station (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pLNrxO
via IFTTT

Jerry Maguire (1996)

Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greșeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim și nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolișuri. Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, își va pierde și logodnica și clienții. Dar Jerry este un luptător și nu se dă bătut. Ajutat de Dorothy, o tânără contabilă care crede în el, Jerry începe să-și reclădească viața de la zero. Când totul părea pierdut, el pune mâna pe un client, Rod Tidwell, care îi pune o singură condiție: Să văd banii! Miza este foarte mare, iar Jerry știe că secretul acestei slujbe sunt relațiile personale. Astfel, începe lupta cu sine însuși, vrând să demonstreze că în viață nu contează doar banii.

Post-ul Jerry Maguire (1996) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pkpcFp
via IFTTT

We Go On (2016)

Paralizat de frica morții, Miles Grissom (Clark Freeman) oferă bani recompensă primei persoane care îi poate arăta o fantomă, un înger, un demon, orice care să-i dovedească că ceva continuă și după moarte…

Post-ul We Go On (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oMupHf
via IFTTT

When Trumpets Fade (1998)

Suntem in noiembrie 1944 în pădurea Hurtgen de la graniţa belgiano-germană. Soldatul David Manning e singurul supravieţuitor al plutonului din care făcea parte, 70 % dintre militarii batalionului său fiind ucişi în luptele împotriva nemţilor. E mult, mult prea mult pentru David. Repartizat într-o nouă echipă şi avansat la gradul de sergent doar pentru că a supravieţuit o săptămână luptelor, David invocă prevederile paragrafului 8 (scutirea de orice responsabilitate din cauza unei tulburări mentale) însă este refuzat de noul său căpitan Roy Pritchett. În toate acţiunile întreprinse în continuare, scopul lui este să nu încaseze vreun glonţ, instinctul de supravieţuire fiind foarte puternic. O posibilitate de a scăpa definitiv apare când căpitanul Pritchett îi propune ca în fruntea unei echipe de voluntari să atace şi să distrugă o baterie de tunuri inamice, în caz de reuşită David va avea parte de prevederile paragrafului 8…

Post-ul When Trumpets Fade (1998) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qm493N
via IFTTT

City of Angels – Îngerul păzitor (1998)

Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-și considere „slujba” mai dificilă decât o găsea până acum. Cauza? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriță chirurg cardiac. Capabilă să-l simtă și să-l vadă, Maggie este interesată la rândul ei de Seth, îngerul realizând curând că nemurirea lui este o barieră în relația lor. Răspundere cerească sau mortalitate și o dragoste pământească: ce va alege Seth?

Post-ul City of Angels – Îngerul păzitor (1998) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qimmSw
via IFTTT

L’odyssée – Odiseea (2016)

The Odyssey prezintă 30 de ani (perioada 1949 – 1979) din viața căpitanului Jacques-Yves Cousteau, faimosul om de știință, explorator, inventator și cineast. Personaj extrem de carismatic și un bun lider de opinie, Cousteau nu a fost lipsit de defecte, în special în ceea ce privește viața de familie.

Post-ul L’odyssée – Odiseea (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2puJwlP
via IFTTT

Hamsun (1996)

Knut Hamsun (1859-1952), un scriitor norvegian admirat, care a câștigat premiul Nobel în 1920, a fost considerat un erou în țara sa. Cu toate acestea, după izbucnirea celui de al doilea război mondial și invadarea Norvegiei de către naziști, Hamsun (Max von Sydow) trece de partea lui Hitler și chiar se întâlnește cu el, fiind foarte admirat de către acesta. De atunci, el a fost considerat un trădător al țării sale și războiului împotriva nazismului fiind deposedat de bunurile sale. De asemenea, viața sa, fiind căsătorit cu Marie (Ghita Norby), un scriitor de povești pentru copii, a fost tulburată. După moartea sa, munca i-a fost uitată…

Post-ul Hamsun (1996) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qiuUss
via IFTTT

Divisione Folgore (1955)

În vara anului 1942, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un grup de tineri parașutiști ai Diviziei Folgore, care a avut o pregătire îndelungată în Italia, este transportat pe calea aerului, în deșertul libian pentru a acoperi partea din față a flancului italian și german…

Post-ul Divisione Folgore (1955) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2puTe7U
via IFTTT

Proof of Life – Semn de viaţă (2000)

Peter Bowman (DAVID MORSE), un inginer american aflat intr-o tara latino americana, este rapit pentru o rascumparare de 3 milioane de dolari. Abandonata de angajatorul sotului ei si de compania de asigurari, sotia acestuia, Alice (MEG RYAN), refuza sa renunte la viata lui. Ea isi asuma sarcina de a-l aduce acasa insa realizeaza in scurt timp ca nu poate face acest lucru fara ajutor. Terry Thorne (RUSSELL CROWE), expert in ’K & R’ (Kidnap & Ransom – Rapire si rascumparare), este singura speranta a lui Alice pentru a-l salva pe Peter. El accepta aceasta misiune, insa descopera curand ca va fi mult mai grea decat si-ar fi putut imagina cineva. De-a lungul negocierilor indelungate, Alice si Terry isi acorda un respect mutual care evolueaza spre o atractie reciproca in timp ce negociaza pentru viata lui Peter cu agresorii de gherila. Cu ajutorul unui prieten negociator, Dino (DAVID CARUSO), si a unui grup format din trei mercenari super antrenati, Terry pune la cale o operatiune de salvare extrem de riscanta care se poate incheia cu usurinta ca un dezastru dar si ca un triumf.

Post-ul Proof of Life – Semn de viaţă (2000) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qm3Nu2
via IFTTT

Citizen X – Cetăţeanul X (1995)

Andrei Chikatilo este un psihopat si un periculos criminal in serie, ce omoara pentru a se implini sexual. Victimele sale sunt, de obicei, orfani, vagabonzi, copii din mediul rural. Chikatilo isi indeplineste perversa activitate de cativa ani si inca nu a fost prins de politie. Pe urmele sale se afla locotenentul Victor Burakov, un politist inteligent, dar lipsit de sprijinul total al oficialitatilor in investigatiile sale. El pune mana pe criminal, dar din cauza ca acesta este membru de partid nu i se permite sa-l interogheze. Cu ajutorul psihologului Alexandr Bukhanovsky, Viktor va reusi sa opreasca aceasta serie de crime ingrozitoare. Bazat pe fapt real.

Post-ul Citizen X – Cetăţeanul X (1995) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qsJb2d
via IFTTT

sâmbătă, 29 aprilie 2017

Coco avant Chanel – Coco Chanel (2009) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare Oscar, 4 nominalizări BAFTA, 2 nominalizări Academia Europeana de Film “Coco Chanel” urmăreşte copilăria nefericită si prima parte a vieţii celebrei creatoare de modă franceze Gabrielle Bonheur Chanel. După moartea mamei lor, surorile Gabrielle şi Adrienne sunt abandonate … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2ptvpx6
via IFTTT

May – În mintea lui May (2002) – filme online

Categories:

Tags:

Când May era copil, era o fetiţă singuratică cu un defect la un ochi, fără prieteni, doar cu o păpuşă urâtă dăruită de mama ei cu ocazia zilei de naştere. Când a crescut, a rămas o femeie singuratică care lucra … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2piqbpA
via IFTTT

The Shortcut (2009) – filme online

Categories:

Tags:

O scurtătură prin mijlocul pădurii i-ar ajuta pe câțiva elevi să economisească timp prețios și să ajungă mai repede la liceu, însă niciunul dintre adolescenții care au crescut în suburbiile din împrejurimile orașului nu are curajul să o folosească. Se … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oXjOp3
via IFTTT

Jerry Maguire (1996) – filme online

Categories:

Tags:

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeana de Film. Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pKuxXZ
via IFTTT

The Last Man on Earth (2015) Serial TV – Sezonul 03

Categories:

Tags:

The Last Man on Earth este o comedie despre viața și aventurile ultimului om de pe pământ. Phil Miller, odată un om normal, care își iubea familia și ura slujba pe care o avea la bancă, acum este ultima speranță … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2lWvJll
via IFTTT

Vocea din piatra (2017)

Toscana, 1950, un conac izolat. O tanara femeie pe nume Verena, o infirmiera ambitioasa si determinata, este angajata sa se ocupe de un tanar mut. Tanarul se numeste Jakob si nu poate sa treaca peste moartea mamei sale, refuza sa vorbeasca de atunci. Insa, pe masura ce Verena il observa, cu atat este mai convinsa ca este victima unui spirit malefic aflat in peretii castelului, o entitate care ii pune si ei viata in pericol. Jakob ii marturiseste ca poate auzi vocea mamei sale in momentul in care isi pune urechea pe zidurile conacului. Curand, o serie de evenimente misterioase incep sa se petreaca.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2oWNAKN
via IFTTT

vineri, 28 aprilie 2017

Delibal (2015) – filme online

Categories:

Tags:

Baris (Çagatay Ulusoy) este student la arhitectură și compune piese muzicale. El se bucură de viață ca orice student , atunci când se produce intâlnirea cu Füsun (Leyla Lidya Tugutlu), simte o senzație necunoscută anterior. De dragoste s-a vindecat întotdeauna … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2qp0QrD
via IFTTT

Planet Dinosaur: Ultimate Killers (2012) – filme online

Categories:

Tags:

Planet Dinosaur recreează lumea pierdută a dinozaurilor într-o producție stereoscopică revoluționară. Acesta este unul dintre cele mai ambițioase programe de animație încercate vreodată pentru televiziune, recreând fiecare detaliu al acestor animale extraordinare într-o producție digitală în întregime care întinde granițele … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oHPse0
via IFTTT

Seoul Station (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Suk-gyu își caută cu disperare fiica fugară. Nu-l interesează nici de bani, nici de efortul depus și după un timp, căutarea lui duce la rezultate. Unul dintre contactele lui susține că a găsit-o pe fată. Dar bucuria este înlocuită de … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oHGyND
via IFTTT

We Go On (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Paralizat de frica morții, Miles Grissom (Clark Freeman) oferă bani recompensă primei persoane care îi poate arăta o fantomă, un înger, un demon, orice care să-i dovedească că ceva continuă și după moarte… IMDB : 6,2

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2puVrCi
via IFTTT

City of Angels – Îngerul păzitor (1998) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare Globul de Aur. Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-şi considere “slujba” mai dificila decât o găsea până acum. Cauza? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriţă chirurg cardiac. Capabilă să-l … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pr3xcZ
via IFTTT

Maigret: Noaptea la Rascruce (2017)

Maigret il interogheaza pe Carl Andersen, un barbat misterios de mai multe ore fara sa reuseasca sa obtina o confesiune din partea acestuia. Cum a ajuns cadavrul unui negustor de diamnate evreu pe nume Golberg in portbagajul masinii sale? Este fie inocent, fie un mincinos priceput. Ce stie frumoasa dar vulnerabila sa sora? Cand Maigret afla de obiceiul ciudat al lui Carl de a-si incuia sora in dormitor, suspiciunile sale incep sa se adevereasca incetul cu incetul. In aceasta investigatie i se alatura vechul sau prieten inspectorul Louis Grandjean. Insa cazul se anunta unul dificil.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2peC9k6
via IFTTT

L’odyssée (2016) – Odiseea (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Odiseea prezintă 30 de ani (perioada 1949 – 1979) din viața căpitanului Jacques-Yves Cousteau, faimosul om de știință, explorator, inventator și cineast. Personaj extrem de carismatic și un bun lider de opinie, Cousteau nu a fost lipsit de defecte, în … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pFOaAf
via IFTTT

Personal Shopper (2016) – filme online hd

Categories:

Tags:

Un premiu şi o nominalizare Cannes. Pelicula plasată în lumea modei pariziene care se întretaie cu elemente supranaturale, o aduce pe Maureen Cartwright (Kristen Stewart) în rolul unei americance care lucrează pentru o celebritate a acestei lumi… IMDB : 6,4

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pG4QYL
via IFTTT

When Trumpets Fade (1998) – filme online

Categories:

Tags:

Suntem in noiembrie 1944 în pădurea Hurtgen de la graniţa belgiano-germană. Soldatul David Manning e singurul supravieţuitor al plutonului din care făcea parte, 70 % dintre militarii batalionului său fiind ucişi în luptele împotriva nemţilor. E mult, mult prea mult … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pFOcbl
via IFTTT

Hamsun (1996) – filme online

Categories:

Tags:

Knut Hamsun (1859-1952), un scriitor norvegian admirat, care a câștigat premiul Nobel în 1920, a fost considerat un erou în țara sa. Cu toate acestea, după izbucnirea celui de al doilea război mondial și invadarea Norvegiei de către naziști, Hamsun … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oE5yFE
via IFTTT

Divisione Folgore (1955) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

În vara anului 1942, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un grup de tineri parașutiști ai Diviziei Folgore, care a avut o pregătire îndelungată în Italia, este transportat pe calea aerului, în deșertul libian pentru a acoperi partea din … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pFT8xa
via IFTTT

Citizen X – Cetăţeanul X (1995) – filme online

Categories:

Tags:

Un premiu şi o nominalizare Globul de Aur. Andrei Chikatilo este un psihopat şi un periculos criminal în serie, ce omoară pentru a se împlini sexual. Victimele sale sunt, de obicei, orfani, vagabonzi, copii din mediul rural. Chikatilo îşi îndeplineşte … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/1sjK8VM
via IFTTT

Proof of Life – Semn de viaţă (2000) – filme online

Categories:

Tags:

Un inginer american, Peter Bowman (David Morse), care lucrează într-o ţară din America Latină, este răpit pentru o recompensă de 3 milioane de dolari. Soţia lui, Alice (Meg Ryan) îl angajează pe Terry Thorne (Russell Crowe), un expert în eliberarea … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oSHwmp
via IFTTT

joi, 27 aprilie 2017

Street Kings 2: Motor City – Stăpânii străzilor: Ucigașul de polițiști (2011)

Street Kings 2: Motor City mută acțiunea la Michigan și explorează lumea politististilor corupti pe strazile violente din Detroit. Marty Kingston (Liotta) este un detectiv sub acoperire de la narcotice, care este impuscat si abia supravietuieste dupa ce un flagrant de droguri a mers prost pentru ai salva viața partenerului său. Când partenerul său este ucis de un pistolar mascat patru ani mai târziu, Marty trebuie să faca echipa cu detectivul Dan Sullivan (Hatosy) de la omucidere, pentru a investiga o serie de crime brutale impotriva polițistilor și sa-l vaneze pe criminalul de politisti. Ancheta care apare este învăluită în înșelăciune și încărcata cu intrigi care pune la indoiala linia dintre normele de drept și justiție.

Post-ul Street Kings 2: Motor City – Stăpânii străzilor: Ucigașul de polițiști (2011) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2qkTntw
via IFTTT

Sedmikrasky – Margarete (1966)

Un film emblematic pentru avangarda cehoslovaca, Sedmikrasky este o comedie neagra construita in buna traditie a dadaismului. Imbracate in costume negre si machiate strident cu aceeasi culoare, Marie si Marie fac tot posibilul sa intre in bucluc. Insceneaza cine cu barbati bogati si batrini, mininca si beau, iar apoi, se fac pierdute intr-o maniera tipica filmelor lui Chaplin. In epoca, filmul a fost interzis, iar regizoarei Vera Chytilová i-a fost interzis sa mai faca filme timp de 10 ani.

Post-ul Sedmikrasky – Margarete (1966) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2prDpRk
via IFTTT

Cine-i Sef Acasa? (2017)

Viata lui Tim, un baietel in varsta de 7 ani este complet data peste cap odata cu sosirea fratelui sau pe lume. Parintii sai, care pana in prezent, isi concentrau atentia doar asupra sa, acum au doar ochi pentru bebelus ceea ce starneste gelozia lui Tim. Constient ca lucrurile urmeaza sa se schimbe radical pentru el odata cu venirea fratiorului sau pe lume, Tim investigheaza si descopera cu uimire ca acesta este un spion trimis de agentia Baby Corp. Misiunea sa este aceea de a impiedica compania Puppy Co. sa lanseze pe piata o noua rasa de caini care nu imbatranesc, care sa monopolizeze iubirea oamenilor, astfel incat bebelusii sa nu mai fie iubiti si indragiti. Tim isi va ajuta fratele sa salveze bebelusii din intreaga lume.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2pEqcpj
via IFTTT

miercuri, 26 aprilie 2017

Aftermath (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Starul lui Terminator, Arnold Schwarzenegger, va avea partitura lui Roman, un bărbat care își pierde soția și copilul într-un accident de avion, cauzat de eroarea unui controlor de trafic aerian. Vinovatul este pus sub protecția forțelor de ordine după accident, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pBxE4w
via IFTTT

Sedmikrasky – Margarete (1966) – filme online

Categories:

Tags:

Un film emblematic pentru avangarda cehoslovacă, Margarete este o comedie neagră construită în bună tradiţie a dadaismului. Îmbrăcate în costume negre şi machiate strident cu aceeaşi culoare, Marie şi Marie fac tot posibilul să intre în bucluc. Înscenează cine cu bărbaţi … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oL3Mhe
via IFTTT

Mental (2012)

Dupa ce are o cadere nervoasa, Shirley, mama a 5 fete, este internata intr-un sanatoriu. Pentru a nu avea grija de fete, tatal angajeaza ca bona prima femeie pe care o vede pe strada. Ce nu stie familia inca este ca Shaz, dadaca, abia a fost externata din spitalul de nebuni.

Post-ul Mental (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2p5sTi4
via IFTTT

White Chicks 2004 – Cele două pupeze albe

Kevin (Shawn Wayans) şi Marcus Copeland (Marlon Wayans) sunt doi agenţi FBI maeştri în deghizări ce se află într-o misiune sub acoperire în care pretind că sunt doi patroni de magazin atunci când sosesc trei bărbaţi cu ceea ce pare să fie nişte îngheţată şi îşi cer plata pentru ea. Kevin şi Marcus le intră în joc până la un punct, iar apoi îşi dezvăluie adevărata identitate, imobilizând băiatul care făcea livrarea şi când deschid recipientul descoperă că în interior este chiar îngheţată. În acel moment, alţi trei bărbaţi sosesc şi spun că au adus „îngheţata” (codul pentru droguri), iar aceştia îşi dau seama că sunt traşi pe sfoară, aşa că după un schimb de focuri reuşesc să fugă, lăsându-i pe cei doi agenţi confuzi.

Post-ul White Chicks 2004 – Cele două pupeze albe apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pk1APL
via IFTTT

Demain tout commence (2016)

Samuel traieste o viata fara atasamente si responsabilitati, pe malul marii, sub soarele din sudul Frantei, pana cand una din vechile sale cuceriri ii lasa in brate un bebelus de cateva luni, Gloria: fiica sa! Incapabil de a se ocupa de aceasta si foarte decis sa returneze copilul mamei sale, Samuel pleaca in graba la Londra pentru a incerca sa o gaseasca, insa fara succes. 8 ani mai tarziu, timp in care Samuel si Gloria si-au construit o viata in Londra si au devenit inseparabili, mama Gloriei revine in viata lor pentru a-si recupera fiica.

Post-ul Demain tout commence (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oNuyq9
via IFTTT

Eternity – Eternitate (2016)

Povestea noastră începe la sfârșitul secolului 19, când Valentine, în vârstă de 20 de ani, se căsătorește cu Jules. La finalul următorului secol, stră-strănepoata lui trece un pod din Paris și ajunge în brațele bărbatului pe care îl iubește. În secolul dintre aceste două momente, mai mulți bărbați și femei se întâlnesc, se îndrăgostesc și își îndeplinesc destinul, creând un arbore genealogic și o forță vitală care va dăinui o eternitate.

Post-ul Eternity – Eternitate (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2q9eOBK
via IFTTT

Undeva la Palilula (2012)

Protagonistul filmului este Serafim, proaspăt absolvent al Şcolii de Medicină, care primeşte repartiţie pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orăşel fantomă, pierdut în mijlocul câmpiei valahe. Un sanatoriu-lazaret, spital improbabil, clinică ginecologică într-un loc unde nu se naşte nici un copil. Palilula e un loc unde derizoriul coexistă cu lucruri fermecătoare, iar populaţia din oraş e izolată pentru eternitate în beţie, petreceri şi orgii. Filmul urmăreşte periplul doctorului Serafim prin Palilula, pe perioada mai multor ani şi anotimpuri.

Post-ul Undeva la Palilula (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oNuuqp
via IFTTT

Out Cold – Partia de snowboard (2001)

O combinatie reusita intre Placinta Americana (American Pie) si O Escapada Super (Road Trip)filmul ne introduce in lumea snowboarding-ului. Un tanar vrea sa-si deschida propriul parc de snowboard pe crestele unui munte. Planul lui nu este chiar asa de usor de realizat, dar impreuna cu prietenii sai incearca sa intre in posesia titlului de proprietate asupra terenului.

Post-ul Out Cold – Partia de snowboard (2001) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pAJpIu
via IFTTT

Captain Corelli’s Mandolin – Idila capitanului Corelli (2001)

Când un pescar pleacă să lupte pentru Grecia în al Doilea Război Mondial, logodnica lui se îndrăgostește de comandantul italian din zonă.

Post-ul Captain Corelli’s Mandolin – Idila capitanului Corelli (2001) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pAF2gg
via IFTTT

Flipped – Juli şi Bryce (2010)

Adaptare a romanului cu acelasi titlu al autoarei Wendelin Van Draanen, filmul „Flipped” urmareste transformarile emotionale pe care le traverseaza doi copii pe nume Bryce Loski si Juli Baker, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a indragostit de frumosii ochi albastri ai vecinului ei Bryce inca din clasa a II-a primara, insa nu a reusit sa atraga atentia baiatului si nici sa il determine sa-i impartaseasca sentimentele. Mai mult, Bryce Loski a considerat intotdeauna ca fetita are un comportament bizar de vreme ce se urca in copaci pentru a admira privelistea si creste gaini in curtea din spate a casei. Ajuns in clasa a VIII-a si aflandu-se in pragul complicatei varste a adolescentei, Bryce incepe sa se simta atras de vecina si colega lui Juli si isi doreste sa o sarute, insa fata in varsta de 13 ani nu il mai considera atat de grozav pe cat ii parea cu sase ani in urma si se teme ca privirea lui albastra nu exprima nimic. Ca intr-un preambul al razboiului adolescentin dintre sexe, Bryce si Juli invata regula contrariilor care se atrag.

Post-ul Flipped – Juli şi Bryce (2010) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pjKIZ6
via IFTTT

Sand Castle (2017)

Dupa izbucnirea razboiului din Golf, in 2003, un grup de soldati se intorc in periferia Bakouba pentru a repara o statie de pompare a apei deteriorata de bombardamentele americane. Pe o caldura sufocanta, Matt Ocre, un tanara soldat neexperimentat, descopera ororile razboiului intr-o atmosfera dominata de resentimente si furie manifestate de populatia locala. Pe strazi, in piete si la scoala, Matt va deveni din ce in ce mai constient de pericole si de adevaratul cost al razboiului.

Post-ul Sand Castle (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2q9tzEq
via IFTTT

R.I.P.D. Copoi pentru strigoi (2013)

R.I.P.D. COPOI PENTRU STRIGOI este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi… nu prea… care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace.

Post-ul R.I.P.D. Copoi pentru strigoi (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oNE7Fl
via IFTTT

In Time – În timp (2011)

Într-un viitor unde timpul înseamnă la propriu bani şi îmbătrânirea se opreşte la 25 de ani, singurul mod de a rămâne în viaţă e să câştigi, să furi sau să moşteneşti mai mult timp. Will Salas trăieşte minut cu minut, munceste cinstit pentru a-si castiga timpul, insa preturile cresc nemilos, iar plata pare a fi din ce in ce mai neinsemnata. Intr-o seara, salveaza un necunoscut din mana hotilor de timp, strain al carui ceas valora aproape 100 de ani, o adevarata avere, dar si un real pericol. Afla ca acesta este batran de 200 de ani si ca viata pentru el nu-i mai poate rezerva nicio bucurie si nicio tristete pe care sa nu o fi trait deja.

Post-ul In Time – În timp (2011) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oxW9PZ
via IFTTT

Atunci i-am condamnat pe toți la moarte (1972)

Ipu (Amza Pellea), nebunul satului, traieste ultimele zile ale ocupatiei germane in satul sau transilvan. El e apropiat sufleteste de un baiat (Cristian Sofron), traumatizat de moartea fratelui sau, cu care isi gaseste refugiul intr-o lume imaginara. Dupa ce un militar neamt a fost ucis, localnicii sunt amenintati cu executia daca nu-l predau pe cel ce a savarsit crima. Ipu accepta sa-si asume crima in schimbul unei parcele de teren pentru familie si unei inmormantari de lux la a carei repetitie tine mortis sa asiste. Aranjamentul se dovedeste inutil, nemtii, presati de evenimente, il ignora. Ramane doar condamnarea morala „la moarte” pronuntata de copil. Ecranizare dupa nuvela lui Titus Popovici, „Moartea lui Ipu”, cu scenariul scris chiar de el.

Post-ul Atunci i-am condamnat pe toți la moarte (1972) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oNK6tT
via IFTTT

Le guetteur (2012)

Un mai puțin obișnuit film polițist, o poveste cu multe ramificații și personaje, despre un detectiv care trebuie să prindă niște spărgători de bănci. Filmul are un fir narativ special, iar răsturnările de situație reușesc să nu fie deloc previzibile.

Post-ul Le guetteur (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oKsSga
via IFTTT

La Tigre e la neve – Tigrul și zăpada (2005)

Roma, martie 2003. Attilio de Giovanni (Roberto Benigni) este un profestor de literatura boem, distrat si foarte romantic. Divortat si tata a doua fete adolescente, el are un vis maret: sa se casatoresca cu Vittoria – femeia de care este îndragostit – într-o ceremonie nonconformista în care el sa poarte tricou si boxeri, iar pe fundal sa se auda muzica lui Tom Waits. Vittoria însa se decide sa plece în Irak alaturi de prietenul ei, Fuad (Rean Reno). Tocmai atunci izbucneste cel de-al doilea razboi din Golf. Vittoria este ranita, iar Attilio pleaca dupa ea pentru a se asigura ca primeste asistenta medicala de care are nevoie. Astfel, el va avea parte de aventura vietii sale care îl va aduce aproape de femeia visata. Caci în dragoste si în razboi totul este posibil!

Post-ul La Tigre e la neve – Tigrul și zăpada (2005) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2p5sts1
via IFTTT

Popiól i diament – Cenușă și diamant (1958)

Trecutul și viitorul stau la aceeași masă, în sunetul tangourilor și al foxtroturilor. Eroul trebuie să rezolve eterna dilemă a soldatului: să asculte ordinele sau să acționeze după capul lui. – Andrzej Wajda – 1958.

Post-ul Popiól i diament – Cenușă și diamant (1958) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2q7JjoF
via IFTTT

Sunshine (1999)

Filmul prezinta soarta unei familii de evrei unguri pe durata a 3 generatii. Povestea incepe in 1880 si se incheie dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Daca la inceput familia duce o viata umila, treptat acestia vor urca pe scara sociala. Rasismul va lasa urme adanci si va duce la schimbari dramatice de situatie.

Post-ul Sunshine (1999) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pnqsYD
via IFTTT

Marco Polo (2007)

Marco Polo insoteste doi preoti in misiunea lor de a converti la crestinism poporul mongolului Kublai Khan, dar este abandonat in munti cand preotii, indoindu-se de existenta Chinei, se hotarasc sa se intoarca. Marco Polo continua calatoria, insotit doar de tatal si unchiul sau. Ajunsi in China, Marco Polo ramane singur, familia lui plecand in Italia, la scurt timp .

Post-ul Marco Polo (2007) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oxOm4B
via IFTTT

Demain tout commence (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Samuel (Omar Sy) trăieşte o viaţă fără ataşamente şi responsabilităţi, pe malul mării, sub soarele din sudul Franţei, până când una din vechile sale cuceriri îi lăsă în braţe un bebeluş de câteva luni, Gloria: fiica sa! Incapabil de a … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2oKH7BC
via IFTTT

A Knight’s Tale – Povestea unui cavaler (2001)

“Dacă un om are suficientă credință, el poate face orice”, îi spunea un mester sărac fiului său. “Un om își poate schimba destinul”. Însă în Europa secolului al 14-lea, norocul nu și-l face omul – el îi este predestinat. Pentru William, de origine modestă, fiul unui meșter de acoperișuri din stuf, i se pare imposibil să-și ducă vreodată la bun sfârșit visul prostesc din copilărie de a deveni într-o zi cavaler. În aceste vremuri, să avansezi pe scara socială nu este un lucru comun. Norocul nu ți se schimbă peste noapte. Oamenii mor în aceeași condiție socială în care s-au născut. Este o lege a firii.

Post-ul A Knight’s Tale – Povestea unui cavaler (2001) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2pjBCvr
via IFTTT

Reconstituirea (1968)

Povestea reconstituirii unui banal incident, o bătaie între doi tineri, întreprinsă de Miliție, se transformă într-o crimă. Realizat în alb/negru, filmul a avut premiera în ziua de 5 ianuarie 1970, la București, însă a fost interzis la scurt timp. Sunt de reținut și interpretările de excepție ale actorilor George Mihăiță, Vladimir Găitan, George Constantin, Emil Botta, Ernest Maftei, Ileana Popovici, Ștefan Moisescu – cele mai valoroase din întreaga lor carieră cinematografică. Filmul a fost redifuzat abia în 1990. Este primul film, ca operă de artă, care în ton ironic, malițios, cinic, ne introduce în infernul românesc, moral și spiritual, în labirintul bășcăliei, varianta specific românească și degradată a spiritului balcanic. Pretextul fiind reconstituirea în scopuri ipocrit educative a unui delict minor de către procuratură, miliție, cu sprijinul unei echipe de cineaști, Lucian Pintilie propune, în fond, o incursiune în subconștientul românesc colectiv, pe care o realizează cu același simț al concretului, al notației minuțioase, al personajelor, al confruntărilor afective, comportamentale, de mentalitate. Construit ca un reportaj, ca un film documentar, ca un film-anchetă, ca un film-dosar de existență, ca un film-fapt de cronică, „Reconstituirea”, prin valoarea lui estetică, este o epopee, o frescă a infernului moral și spiritual românesc. Un film cu o densă suprapunere de straturi, cu multiple sensuri și semnificații filosofice.

Post-ul Reconstituirea (1968) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2q9mbZy
via IFTTT

Castelul de nisip (2017)

Dupa izbucnirea razboiului din Golf, in 2003, un grup de soldati se intorc in periferia Bakouba pentru a repara o statie de pompare a apei deteriorata de bombardamentele americane. Pe o caldura sufocanta, Matt Ocre, un tanara soldat neexperimentat, descopera ororile razboiului intr-o atmosfera dominata de resentimente si furie manifestate de populatia locala. Pe strazi, in piete si la scoala, Matt va deveni din ce in ce mai constient de pericole si de adevaratul cost al razboiului.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2plVznF
via IFTTT

Eternity – Eternitate (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Povestea noastră începe la sfârșitul secolului 19, când Valentine (Audrey Tautou), în vârstă de 20 de ani, se căsătorește cu Jules (Arieh Worthalter). La finalul următorului secol, stră-strănepoata lui trece un pod din Paris și ajunge în brațele bărbatului pe … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2q5w2gj
via IFTTT

Atunci i-am condamnat pe toți la moarte (1972) – filme online

Categories:

Tags:

Ipu (Amza Pellea), nebunul satului, trăieşte ultimele zile ale ocupaţiei germane în satul său transilvănean. El e apropiat sufleteşte de un băiat (Cristian Sofron), traumatizat de moartea fratelui său, cu care îşi găseşte refugiul într-o lume imaginară. După ce un … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2q7ulBZ
via IFTTT

Captain Corelli’s Mandolin – Idila capitanului Corelli (2001) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare Academia Europeană de Film. Pelicula Idila capitanului Corelli, prezintă povestea unei iubiri care ia naştere în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pe insula Cephalonia, între căpitanul italian Antonio Corelli (Nicolas Cage), un ofiţer pasionat de mandolină, cu … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2plozeZ
via IFTTT

Le guetteur (2012) – filme online

Categories:

Tags:

Comisarul Mattei (Daniel Auteuil) se străduieşte să prindă o bandă de răufăcători, dar, când e pe cale să-și ducă planul la bun sfârșit, un lunetist reuşeşte de unul singur să elimine o mare parte din poliţişti, dar fără să-i omoare, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2pzlfhz
via IFTTT

La Tigre e la neve – Tigrul și zăpada (2005) – filme online

Categories:

Tags:

Roma, martie 2003. Attilio de Giovanni (Roberto Benigni) este un profesor de literatură boem, distrat şi foarte romantic. Divorţat şi tată a doua fete adolescente, el are un vis măreţ: să se căsătorească cu Vittoria – femeia de care este … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2q5a6C7
via IFTTT

marți, 25 aprilie 2017

Fugi (2017)

Cuplu mixt, Chris si iubita sa Rose par sa aiba relatia perfecta. A venit momentul ca Rose sa ii faca cunostinta lui Chris cu parintii sai, Missy si Dean in timpul unui weekend, pe domeniul detinut de acestia in nordul statului. Chris simte imedia atmosfera tensionata din casa si este convins de faptul ca are legatura cu culoarea pielii sale. In plus, doar angajatii casei sunt de culoare, invitatii sunt toti albi. Curand, o serie de incidente din ce in ce mai stranii ii permite lui Chris sa descopere inimaginabilul si sa realizeze ca este captiv intr-un joc mortal.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2ot06Fr
via IFTTT

Sunshine (1999) – filme online

Categories:

Tags:

3 nominalizări Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare Academia Europeană de Film. Filmul urmăreşte o familie evreiască care trăieşte în Ungaria pe durata a trei generaţii, familie care la început duce o viaţă umilă dar pe parcursul câtorva … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2q0MxKI
via IFTTT

A Knight’s Tale – Povestea unui cavaler (2001) – filme online hd

Categories:

Tags:

“Dacă un om are suficientă credinţă, el poate face orice”, îi spunea un mester sărac fiului său. “Un om îşi poate schimba destinul”. Însă în Europa secolului al 14-lea, norocul nu şi-l face omul – el îi este predestinat. Pentru … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2phoqcB
via IFTTT

Marco Polo (2007) – filme online

Categories:

Tags:

Marco Polo însoţeşte doi preoţi în misiunea lor de a converti la creştinism poporul mongolului Kublai Khan, dar este abandonat în munţi când preoţii, îndoindu-se de existenţa Chinei, se hotărăsc să se întoarcă. Marco Polo continua călătoria, însoţit doar de … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/1wm5x3h
via IFTTT

luni, 24 aprilie 2017

World Without End – Lumea fără sfârșit (2012) – Miniserie TV

Categories:

Tags:

Miniseria în 8 părți ne prezintă povestea unui mic orăşel medieval englez din timpul războiului de 100 de ani, care trece prin clipele dramatice ale marii epidemii de ciumă neagră, ce a decimat 60% din populaţie, poate fi un subiect … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2q8Zr8J
via IFTTT