vineri, 31 martie 2017

The Founder – Fondatorul (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Filmul Fondatorul urmăreşte despre povestea adevărată a lui Ray Kroc (Michael Keaton), un agent de vânzări din Illinois, şi cum i-a cunoscut el pe Mac şi Dick McDonald (Nick Offerman şi John Carroll Lynch), care conduceau o afacere cu burgeri … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nplaHI
via IFTTT

Fahrenheit 451 (1966) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare Veneția. Suntem într-un viitor în care “pompierii” nu mai sting focuri , ci le aprind ca să ardă cărţile, izvorul suferinţelor lumii. Aici singurul adevăr este cel exprimat de televizor şi cu cât mai mulţi pereţi au ecrane … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2orQjM5
via IFTTT

Noaptea cu socrul (2017)

Sase luni au trecut de cand Martin, un muzician talentat, a facut cunostinta cu tatal iubitei sale, Ginnie. Acum, Mr. Gallo ii bate la usa cautand-o pe fiica sa, nu mai are nicio veste de la ea. Inca suferind dupa despartirea de Ginnie, singur si fara indicii, Martin nu are de ales decat sa porneasca la drum impreuna cu tatal lui Ginnie in cautarea sa, de-a lungul Hollywood-ului. Unde ar putea fi Ginnie? In urma acestei aventuri, cei doi barbati vor invata sa lase trecutul in urma si sa profite de prezent.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2mX3GqA
via IFTTT

Stoker – Legături suspecte (2013)

Când India Stoker (Mia Wasikowska) îşi pierde tatăl iubit şi pe cel mai bun prieten (Dermot Mulroney) într-un tragic accident auto în ziua când împlinea 18 ani, viaţa sa liniştită pe moşia izolată a familiei este brusc zdruncinată. Ascunzându-şi durerea, India manifestă un comportament impasibil, care îi maschează sentimentele profunde şi simţurile ascuţite pe care numai tatăl său le înţelegea. Astfel ia naştere primul thriller psihologic, LEGĂTURI SUSPECTE, al apreciatului regizor coreean Park Chan-Wook (OLDBOY, LADY VENGEANCE, SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE).

Post-ul Stoker – Legături suspecte (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2okPs3k
via IFTTT

Mephisto – Mefisto (1981)

Mephisto este povestea unui actor de origine germană care descoperă succesul și binecuvântarea în popularitatea prestației sale într-o piesă de teatru, iar cu acest succes își începe o carieră de neoprit tocmai atunci când Partidul Național Socalist ajunge la putere. Nu mai are nevoie de vechii prieteni, pe drumul gloriei își neagă trecutul, își trădează prietenii și încetul cu încetul se închină puterii naziste. Istvan Szabo spunea în 1982 despre film: „Ceea ce ne-a interesat nu a fost autenticitatea personajelor, ci tema însăși, povestea carierei lui Mephisto, vreau să spun a actorului Hendrik Hofgen. Filmul nostru este consacrat acestui caracter, unui om înzestrat, incapabil să suporte trecerea în umbră, care vrea cu orice preț să fie acceptat și iubit de toată lumea.”

Post-ul Mephisto – Mefisto (1981) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2ojbvH4
via IFTTT

Operation Petticoat (1959)

Unul din numeroasele filme realizate despre cel de-Al Doilea Razboi Mondial si implicatiile statului/poporului american in schimbarea cursului istoriei. Operation Petticoat descrie razboiul submarin dintre SUA si Japonia, prin prezentarea eroului american intruchipat aici de Matt Sherman, primul ofiter de la bordul submarinului USS Sea Tiger. Actiunea se desfasoara in Insulele Filipine, la o baza navala apartinand Statelor Unite. Echipajul e atacat de avioanele japoneze, iar submarinul Sea Tiger e serios avariat; echipajul porneste intr-o cursa contra cronometru pentru a gasi materialele necesare repararii submarinului, fiind constienti ca e vorba de o chestiune de zile pana cand japonezii vor cuceri portul.

Post-ul Operation Petticoat (1959) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2or65He
via IFTTT

On Ice – Pe gheata (1935)

Alături de numeroase alte animale ce se dau cu patinele pe o baltă îngheţată se află şi Mickey Mouse, acesta încercând să o înveţe pe prietena sa Minnie să patineze, el fiind un bun cunoscător dacă nu chiar un as în acest domeniu. Lecţia le este perturbată de Goofy, un tăntălau notoriu, ce are intenţia de a pescui la copcă, dar şi de nebunaticul Donald Duck al cărui chef nebun de distracţie nu are limite, acum profitând de faptul că Pluto doarme lângă un foc de la marginea bălţii şi încălţându-l cu patru patine doar aşa pentru amuzament.

Post-ul On Ice – Pe gheata (1935) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nTO3iQ
via IFTTT

Wie zwischen Himmel und Erde – Escape from Tibet (2012)

Johanna (Hannah Herzsprung) este o tânără studentă la medicină, care vrea să vadă lumea de la înălțime. Și vrea să o vadă din vârful de opt mii metri, cucerind piscurile înzăpezite ale munților Himalaya din Tibet. Țara este, totuși, în-o situație dificilă. Populația este împărțită și există revolte. În drum spre poalele muntelui, Johanna face o descoperire teribilă care îi transformă viața. Johanna se confruntă cu situații pentru care nu a fost pregătită…

Post-ul Wie zwischen Himmel und Erde – Escape from Tibet (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oIzagE
via IFTTT

Blood – Judecată criminală (2012)

Thriller-ul Blood ne prezintă crizele morale şi decăderea unei familii de poliţişti. Doi fraţi, sufocaţi de umbra tatălui lor, care le-a fost şi şef în poliţie, trebuie să investigheze o crimă pe care ei înşişi au comis-o.

Post-ul Blood – Judecată criminală (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nTIdyc
via IFTTT

American Pie – Plăcintă Americană (1999)

Universal Pictures prezintă „American Pie”, o explorare fără prejudecăţi a celui mai dorit – şi mai umilitor – ritual din perioada adolescenţei, cunoscut sub numele de ‘pierderea virginităţii’. În această lecţie amuzantă despre viaţă, dragoste şi sex, o gaşcă de prieteni, sătui de reputaţia de virgini, se hotărăsc să treacă la acţiune. Neexperimentaţi dar plini de hormoni care clocotesc, băieţii încearcă în diferite feluri să se apropie de câte o fată pentru „a o face”. La rândul lor şi fetele sunt la fel de stresate, dar şi confuze, încercând să se comporte normal în timp ce visează ca ‘prima dată’ să fie ceva romantic.

Post-ul American Pie – Plăcintă Americană (1999) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2mWMYrz
via IFTTT

1944 (2015)

Filmul spune despre Bătălia de pe linia Tannenberg din 1944, unul dintre cele mai sângeroase episoade ale Frontul de Est din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. La granița dintre Europa și U.R.S.S., soldații estonieni luptau. Unii pentru ruși în Armata Roșie și alții pentru nemți în Waffen SS. În acest episod dramatic, doi consăteni luptă în tabere diametral opuse făcând confruntarea să fie inevitabilă…

Post-ul 1944 (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nJ1zFE
via IFTTT

Lawrence of Arabia – Lawrence al Arabiei (1962)

Primului Război Mondial ce ajunge să intre în slujba Prinţului Feisal, liderul unei armate Arabe. Lawrence decide să stea mereu lângă Feisal şi să-l ajute atât cât poate. Aventurile lui sunt descrise de un jurnalist, Jackson Bentley. Bazată pe fapte reale, pelicula prezintă periplul uneia dintre cele mai controversate figuri ale primei jumătăţi a secolului XX, aventurierul T.E. Lawrence, ofiţer britanic, în întreprinderea sa de a uni triburile arabe şi a le obţine independenţa de Imperiul Otoman în timpul Primului Război Mondial, ca şi drumul său spre a deveni Lawrence al Arabiei, aşa cum l-a reţinut posteritatea.

Post-ul Lawrence of Arabia – Lawrence al Arabiei (1962) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nogkdz
via IFTTT

The Red Tent (2014)

Bazată pe cea mai vândută nuvelă de Anita Diamant,povestea celor doisprezece triburi din Istrael este văzută prin ochii singurei fiice a lui Jacob,Dinah.

Post-ul The Red Tent (2014) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2okuSjh
via IFTTT

Extraordinary Tales – Poveşti extraordinare (2015)

Cinci povestiri de Edgar Allan Poe prind viaţă în forma antologiei animate Extraordinary Tales, împrumutând vocile lui Sir Christopher Lee, Bela Lugosi, Julian Sands, Roger Corman şi Guillermo del Toro. Fiecare povestire este adaptată grafic în funcţie de conţinutul ei şi încredinţată unor artişti vizuali ale căror stiluri exprimă cel mai bine complexitatea universului întunecat specific scriitorului.

Post-ul Extraordinary Tales – Poveşti extraordinare (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nooZg3
via IFTTT

Memoirs of a Geisha – Memoriile unei Gheise (2005)

In 1929, Chiyo, o fetita de noua ani dintr-un sat japonez, este vanduta unei gheise din Kyoto, Hatsumono, care o supune unui tratament extrem de dur, geloasa pe frumusetea ei uimitoare. Intr-un tarziu, Chiyo e salvata de marea rivala a lui Hatsumono, Mameha, care o ia sub aripa ei ocrotitoare. Chiyo devine astfel gheisa Sayuri, pregatita cu toate aptitudinile sociale si artistice de care e nevoie pentru a supravietui in societatea japoneza a secolului trecut. Al Doilea Razboi Mondial ameninta insa atat Japonia, cat si viata lui Chiyo.

Post-ul Memoirs of a Geisha – Memoriile unei Gheise (2005) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oiqPnI
via IFTTT

Monster Trucks (2016)

Căutând să scape cu orice preț de orașul în care s-a născut și de viața pe care o are, Tripp își construiește un monster-truck din piese abandonate ale altor mașini. În urma unui incident la o stație de extracție a țițeiului, Tripp eliberează din subteran o creatură care, în mod bizar, pare pasionată de viteză. Tripp realizează că a găsit nu doar biletul de ieșire din orașul natal, dar și un foarte bun prieten.

Post-ul Monster Trucks (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nGWKwu
via IFTTT

Exorcist: The Beginning – Exorcistul: Începutul (2004)

Parintele Lankester Merrin crede ca a zarit fata Raului. In anii care au urmat celui de-al Doilea Razboi Mondial, Merrin (STELLAN SKARSGARD) este bantuit fara intrerupere de amintiri despre brutalitatea ingrozitoare savarsita impotriva oamenilor nevinovati din aceasta parohie. In urma celor vazute de el, atat credinta in oameni cat si in Atotputernic l-au parasit. Nu se mai poate numi un om al Domnului.

Post-ul Exorcist: The Beginning – Exorcistul: Începutul (2004) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2ogwCcU
via IFTTT

All Nighter (2017)

Martin este un tânăr muzician din LA, tensionat de prima întâlnire cu tatăl intimidant al prietenei sale Ginnie. Mr.Gallo, tatăl lui Ginnie, este un om de afaceri internațional combativ și frivol, care nu are suficient timp pentru fiica lui. La cina luată împreună, Gallo este total neimpresionat de Martin, iar acesta se simte din ce în ce mai inconfortabil, masa devenind un dezastru.

Post-ul All Nighter (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nGThOs
via IFTTT

joi, 30 martie 2017

Camioane Monstruoase (2016)

In momentul in care o companie petroliera elibereaza din greseala o serie de creaturi din profunzimile pamantului, aceasta din urma face tot posibilul ca adevarul sa nu iasa la iveala. Una din aceste entitati s-a refugiat intr-un cimitir de masini, spre stupefactia lui Tripp. Adolescentul tocmai si-a gasit un nou amic capabil sa reanimeze automobilul urias pe care incearca sa il repare. In compania unei colege de scoala, Tripp ruleaza pe sosea in incercarea de a scapa de a-i gasi pe responsabilii de aceasta tragedie ecologica care risca sa devina si mai grava.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2nBeTKC
via IFTTT

The Host – Gazda (2013)

Bazat pe romanul cu același nume al celebrei scriitoare Stephenie Meyer (Saga Amurg), Gazda prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste granițele imaginației omenești. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereștri paraziți, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoțiile, personalitatea și conștiința victimei sale. Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supraviețuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-și viața pentru oamenii pe care îi iubește: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele său (Chandler Canterbury) și unchiul ei, Jeb (William Hurt).

Post-ul The Host – Gazda (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2obRPF7
via IFTTT

Ronin: 47 pentru răzbunare (2013)

Ronin: 47 pentru răzbunare este o aventură epică explozivă care marchează întoarcerea lui Keanu Reeves la filmele de mare anvergură. După ce un războinic le ucide maestrul şi îi declară proscrişi, 47 de samurai rămaşi fără stăpân jură să se răzbune şi să-şi recâştige onoarea. Goniţi din casele lor şi împrăştiaţi prin tot ţinutul, aceşti ronini se văd nevoiţi să apeleze la ajutorul lui Kai (Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioară îl repudiaseră, pentru a-şi croi drum printr-o lume de bestii mistice, vrăjitorii şi teroare fantasmagorică.

Post-ul Ronin: 47 pentru răzbunare (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2okATcs
via IFTTT

Below Her Mouth (2016)

O afacere neașteptată escaladează rapid într-o realitate intima pentru două femei a căror conexiune pasionala schimbă viața lor pentru totdeauna. In timp ce logodnicul sau se afla intr-o calatorie, Jasmine decide sa iasa intr-un bar. Aici, Jasmine o intalneste pe Dallas. Dallas este sexy, magnetica; insa tot o femeie. Refuzand initial avansurile sale sub pretextul ca nu ii plac femeile, Jasmine ajuge sa cedeze in cele din urma. Uita de prejudecati si se lasa sedusa de Dallas. Relatia lor este plina de pasiune dar si plina de incertitudini. Insa este reala. Jasmine va trebui sa ia o decizie grea: va ramane cu Dallas sau se va casatori cu logodnicul sau?

Post-ul Below Her Mouth (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nD1LX0
via IFTTT

Sub gura ei (2016)

In timp ce logodnicul sau se afla intr-o calatorie, Jasmine decide sa iasa intr-un bar. Aici, Jasmine o intalneste pe Dallas. Dallas este sexy, magnetica… insa tot o femeie. Refuzand initial avansurile sale sub pretextul ca nu ii plac femeile, Jasmine ajuge sa cedeze in cele din urma. Uita de prejudecati si se lasa sedusa de Dallas. Relatia lor este plina de pasiune dar si plina de incertitudini. Insa este reala. Jasmine va trebui sa ia o decizie grea: va ramane cu Dallas sau se va casatori cu logodnicul sau?



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2nNNZkD
via IFTTT

miercuri, 29 martie 2017

The Message (1976)

Filmul este o dramă istorică plasată la începutul secolului al VII-lea, care prezintă începuturile islamismului şi povestea profetului Mohammed, trimisul lui Alah. Aflat într-o peşteră, acesta este vizitat de întruchiparea îngerului Gabriel care îi porunceşte să convingă oamenii din cetatea Kaaba să renunţe la venerarea celor peste 300 de idoli şi să se închine singurului zeu creator, Alah. Cu ajutorul unchiului său, războinicul Hamza (interpretat de Anthony Quinn), Mohammed şi susţinătorii săi se întorc în cetatea Mecca pentru a elibera oraşul de liderii politici şi militari corupţi. Filmul respectă istoria şi tradiţiile islamice, însă personajul lui Mohammed nu apare în film, întrucât unii reprezentanţi ai acestei religiii nu au dorit prezentarea chipului său.

Post-ul The Message (1976) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2ocFIYM
via IFTTT

Resident Evil: The Final Chapter – Capitolul final (2016)

Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video – a adunat peste un miliard de dolari până în prezent – bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom. Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Resident Evil: Răsplata. Alice (Milla Jovovich) este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor reîntorşi din morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul – Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.

Post-ul Resident Evil: The Final Chapter – Capitolul final (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2mLGfvS
via IFTTT

Resident Evil: Retribution – Răsplata (2012)

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente. În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse.

Post-ul Resident Evil: Retribution – Răsplata (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o9iTVb
via IFTTT

Resident Evil: Afterlife – Viaţa de apoi (2010)

Într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi, frumoasa şi invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supravieţuitori în Resident Evil: Viaţa de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeşte în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii, în faţa unui pericol pe care nu şi l-a închipuit vreodată.

Post-ul Resident Evil: Afterlife – Viaţa de apoi (2010) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2ozJO9u
via IFTTT

Resident Evil: Extinction – Dispariţia (2007)

A sosit sfârşitul lumii… Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation, a devastat lumea transformând populaţia în cete de zombi cu apucături de prădători. Resimţind nesiguranţa oraşelor, Carlos Olivera (Oded Fehr) şi L.J. (Mike Epps), împreună cu supravieţuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) şi Betty (Ashanti), au adunat un grup de supravieţuitori cu care au format o echipă paramilitară, traversând şoselele pustii ale deşertului. Scopul lor este să-şi găsească semenii în viaţă… cei care nu au fost contaminaţi. Au dat însă peste alte creaturi care populează acum deşertul: strigoii – iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartuşe şi câteva aruncătoare de flăcări.

Post-ul Resident Evil: Extinction – Dispariţia (2007) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2mQP7Vq
via IFTTT

Resident Evil 2 : Apocalypse – Ultimul război (2004)

A crezut ca erau anihilati. A crezut ca e libera. Dar s-a inselat. Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie. In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului.

Post-ul Resident Evil 2 : Apocalypse – Ultimul război (2004) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o9fk1y
via IFTTT

Resident Evil: Experiment fatal (2002)

După cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat după unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piaţă în 1996. Alice (Milla Jovovich) şi Rain (Michelle Rodriguez) sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în „stup” – un uriaş laborator genetic. Laboratorul aparţine unei puternice organizaţii, cunoscută sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scăpat de sub control, transformând întregul personal în „morţi-vii”. Aceştia sunt cei care au comis o serie de crime înspăimântătoare. Comando-ul are exact trei ore la dispoziţie pentru a opri super-computerul laboratorului şi pentru a stopa accesul acestui virus pe Pământ. Premise: Filmul se bazează pe unul dintre cele mai populare jocuri video despre o uriaşă casă contaminată cu zombie şi alţi monştri. Există, de asemenea, o serie de cărţi, care au ca subiect aceste jocuri, prima dintre ele fiind The Umbrella Conspiracy.

Post-ul Resident Evil: Experiment fatal (2002) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o9hU7z
via IFTTT

Noah – Noe (2014)

Noah este un film de actiune,aventura si drama in regia lui Darren Aronofsky. Filmul prezinta povestea lui Noe (Russell Crowe) care joaca rolul lui „Noe” în film, inspirat de o poveste epica de curaj, sacrificiu și speranță. Pământul devine o lume fără speranță, o lume ocupata si plina de oameni rai care umbresc pamantul de pacate.Luptător priceput,vestitor şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în liniste si pace langa familia sa. In fiecare noapte în visele lui apare un potop .Oare să fie un sfarsit al lumii ? In timp, Noe isi da seama despre Creator că are de gând să pedepsească omenirea şi să-i ucidă semenii până la unul. Doar Noe are şansa de a face viaţa să prospere pe faţa Pământului..

Post-ul Noah – Noe (2014) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2ozMG68
via IFTTT

Wrong Turn – Drum interzis (2003)

Chris (Desmond Harrington) trece cu mașina printr-o pădure din Virginia de Vest, în drum spre un interviu. În mijlocul pădurii, mașina lui se ciocnește de o furgonetă condusă de Jessie (Eliza Dushku), venită la camping cu prietenii ei. Curând, unul câte unul, tinerii încep să dispară, căzând victime a trei frați monstruoși, însetați de sânge. Drum interzis vă va ține cu sufletul la gură pe toată durata sa, fiind unul dintre cele mai reușite realizări ale genului, din ultimul timp.

Post-ul Wrong Turn – Drum interzis (2003) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2ozIHqq
via IFTTT

All About the Benjamins – Totul pana la bani (2002)

Ice Cube este Bucum Jackson, un vanator de recompense aflat pe urmele lui Reggie Wright (interpretat de Mike Epps), un infractor care a reusit sa scape din inchisoare. Bucum este cat pe ce sa-l captureze pe Reggie, dar, din intamplare, cei doi surprind un jaf exact in momentul desfasurarii lui. In invalmaseala creata, Reggie reuseste sa scape de Bucum si de hotii de diamante, dar isi pierde portofelul, in care avea un bilet castigator la loterie. Reggie isi vrea portofelul inapoi, Bucum vrea sa prinda criminalii pe care i-a surprins asupra faptei, iar hotii de diamante vor sa ii ucida pe amandoi pentru ca au fost martorii jafului…

Post-ul All About the Benjamins – Totul pana la bani (2002) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o97FAo
via IFTTT

Bones – Umbra lui Bones (2001)

De Halloween, fantomele sunt violente. La 20 de ani de la moartea sa prin impuscare, fantoma lui Jimmy Bones se reintoarce ca sa se razbune pe cei care l-au omorat si ca sa faca ordine in cartier. Chiar daca in Bones curg rauri de sange mai gros decat budinca, acest film are mult mai multa clasa, splendoare formala si inteligenta decat te-ai fi asteptat. Mai intai, actiunea penduleaza inainte si inapoi, intre 1979 (cand o livrare de droguri s-a transformat in tragedie soldata cu moartea lui Jimmy Bones (raperul Snoop Dogg) si prezent, cand fantoma razbunatoare a acestuia haladuieste prin cartier. Desi acest erou malefic ar fi putut fi un cliseu, scenariul inteligent are grija sa-l faca cu mult mai interesant decat bad guy-ul uzual din filmele de groaza; el continua sa fie incarnarea raului, insa i se dau motivatii puternice si credibile. Regizorul Ernest Dickerson are cateva efecte speciale la dispozitie si multa ambitie de a crea atmosfera, facand uz de cadre elegante si stilizate si montaj plin de suspans, lucruri suficiente sa faca filmul sa pluteasca deasupra mediocrelor productii de gen. Imaginea datoreaza mult rafinatelor filme de groaza Italiene – cu prezentul in cheie gotica si trecutul in sepia. Socurile sunt contra-balansate cu respectul pentru personaje si pentru problemele lor, printre care rasismul si drogurile. Povestea incepe in momentul in care in ghetou e introdus drogul crack, o forta negativa care, asemenea lui Jimmy, va refuza sa dispara. Bones e un horror cu o constiinta sociala (vorbeste despre absurdul violentei din cartierele de culoare) unde moartea are o fabuloasa aparenta funky.

Post-ul Bones – Umbra lui Bones (2001) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2oiqTAL
via IFTTT

Yi ngoi – Accident (2009)

Creierul este un asasin profesionist care-și ucide victimele punând la cale „accidente” regizate cu grijă. Bântuit de vină, bărbatul este extrem de suspicios, iar înclinația lui spre morbid nu are egal. Amintirile despre soția lui moartă nu-i ușurează deloc viața, dar totul începe să meargă cu adevărat prost când unul dintre „accidente” se termină tragic, și nu pentru victima stabilită dinainte. Asasinul este sigur că cineva complotează împotriva lui și capătă o singură obsesie: să descopere uneltitorul din spatele complotului.

Post-ul Yi ngoi – Accident (2009) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nByUlL
via IFTTT

Van Helsing (2004)

Tinutul legendar al Transilvaniei este o lume in care pericolul rasare odata cu soarele si unde monstrii, care dau omului cosmare, salasluiesc. Inventivul Stephen Sommers care a creat personajele si legendele din Mumia si Mumia Revine isi largeste viziunea cinematografica si-si pune in valoare inspiratia dand viata unei legende care s-a mai spus dar nu asa. Spectatorii vor fi cufundati in sec XIX si plimbati in Londra, Roma, Paris si Transilvania unde diavolul se poate intruchipa in orice om si poate lua forma unor monstrii ce terorizeaza generatii la rand, sfidand si invingand pe rand pe toti cei curajosi si decisi care incercau sa-i invinga, provocandu-i sa apara si sa se angajeze la lupta.

Post-ul Van Helsing (2004) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nhTT9W
via IFTTT

Libertador – The Liberator (2013) – filme online

Categories:

Tags:

Simon Bolivar (Edgar Ramírez) a luptat în peste 100 de bătălii împotriva dominației spaniole în America de Sud El a călărit peste 100.000 de kiliometri. Acțiunea lui militară a acoperit dubul teritoriului cucerit de Alexandru cel Mare. Armata lui niciodată … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nKOaNG
via IFTTT

Sold (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Lakshmi este o fată de treisprezece ani care locuiește împreună cu familia într-o colibă mică pe un munte din Nepal. Când musonii himalayeni spală tot ceea ce rămâne din culturile familiei, tatăl lui Lakshmi îi spune fetiței că trebuie să plece … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nKBA0W
via IFTTT

I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) – filme online

Categories:

Tags:

Când unei femei în depresie îi sunt furate lucrurile, ea găseşte un nou scop în a-i găsi pe hoţi alături de respingătorul său vecin. Dar aceştia ajung în curând în pericol împotriva unui grup de criminali… IMDB : 7,0

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nKMvrm
via IFTTT

Yi ngoi – Accident (2009) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

Creierul este un asasin profesionist care-și ucide victimele punând la cale “accidente” regizate cu grijă. Bântuit de vină, bărbatul este extrem de suspicios, iar înclinația lui spre morbid nu are egal. Amintirile despre soția lui moartă nu-i ușurează deloc viața, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nKMtje
via IFTTT

The Russia House – Casa Rusia (1990) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Berlin The Russia House este o dramă romantică apărută în anul 1990. De regia acestui film s-a ocupat Fred Schepisi, iar de scenariu s-au ocupat Tom Stoppard şi John le Carre. În rolurile principale îi … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2lifS4q
via IFTTT

marți, 28 martie 2017

Max Manus (2008)

Filmul se bazează pe povestea adevărată a luptătorului pentru rezistență Max Manus și-l urmărește pe erou de la începutul celui de-Al Doilea Război Mondial până în vara lui 1945. După ce a luptat împotriva rușilor în Războiul de Iarnă din Finlanda, Max se întoarce în Norvegia ocupată de naziști. Curând va intra în mișcarea de rezistență și va deveni unul dintre cei mai faimoși membri ai așa-zisului Grup Oslo, condus de Gunnar Sønsteby. Printre alte activități, grupul a pus la cale raiduri spectaculoase împotriva navelor germane ancorate în golful Oslo, cel mai cunoscut fiind probabil atacul asupra navei Donau, soldat cu scufundarea acesteia.

Post-ul Max Manus (2008) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nswpR9
via IFTTT

Flightplan (2005)

In avionul de la Berlin la New York, Kyle Pratt (Jodie Foster) se confrunta cu cel mai cumplit cosmar al oricarei mame cand fetita ei Julia (Marlene Lawston) dispare in timpul zborului. Kyle este distrusa emotional de moartea neasteptata a sotului ei, iar acum se lupta sa demonstreze echipajului si pasagerilor suspiciosi ca nu are halucinatii, in vreme ce nici ea nu mai stie daca nu cumva isi pierde mintile. Desi nici capitanul Rich (Sean Bean), nici politistul de la bord Gene Carson (Peter Sarsgaard) nu pun in discutie afirmatiile vaduvei indurerate, toate dovezile indica faptul ca fetita nu a urcat la bordul avionului, ceea ce duce la paranoia si neincredere din partea pasagerilor si a echipajului.

Post-ul Flightplan (2005) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nsnWNQ
via IFTTT

Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran – Domnul Ibrahim si florile Coranului (2003)

La Paris, in anii ’60, Momo, un baiat de 13 ani, e destul de singuratic. Are un singur prieten – domnul Ibrahim, bacanul arab, filozoful de pe strada de-alaturi. Acesta il va face sa descopere lumea, femeile, dragostea si cateva principii majore.

Post-ul Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran – Domnul Ibrahim si florile Coranului (2003) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o8sAUv
via IFTTT

Libertador – The Liberator (2013)

Simon Bolivar a luptat în peste 100 de bătălii împotriva dominației spaniole în America de Sud El a călărit peste 100.000 de kiliometri. Acțiunea lui militară a acoperit dubul teritoriului cucerit de Alexandru cel Mare. Armata lui niciodată nu a cucerit, ci a eliberat.

Post-ul Libertador – The Liberator (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o87kOs
via IFTTT

Lady Chatterley’s Lover (2015)

Amantul doamnei Chatterley 2015 Online HD Subtitrat ne trimite in anul 1913 unde Connie Reid se casatoreste cu un bogatas, propietarul unei concentrate miniere pe nume Clifford Chatterley. Dar acesta se intoarce din Marele Razboi paralizat si in scaun cu rotile. Connie este loiala dar incepe sa se simta neglijata atunci cand el angajeaza o asistenta pe nume Bolton, pentru a ii face baie si o exclude pe Connie din afacere. Atunci cand dorinta lor de a face sex este pusa pe pauza din cauza ipotentei barbatului, Connie se inDragosteste de frumosul Oliver Mellors, un fost miner pe care sotul ei l-a angajat pentru a avea grija de el. Vizionare placuta a filmului Romantic Amantul doamnei Chatterley 2015 Online HD Subtitrat.

Post-ul Lady Chatterley’s Lover (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2odVqiW
via IFTTT

Miel de naranjas (2012)

In Miel de Naranjas 2012 Online Subtitrat in Romana HD Henry si Carmen traiesc in Andalusia in timpul anilor 1950. El lucreaza pentru tribunal unde este martor injustitiei si abuzului puterii in fiecare zi. La un scurt timp el se implica intr-o Actiune periculoasa care ii implica si familia.

Post-ul Miel de naranjas (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nxUrMf
via IFTTT

Machete Kills – Ucigaş meseriaş (2013)

Al doilea film din trilogia Machete, îl găseşte pe Machete plângând moartea iubitei lui, Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de preşedintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă unui muritor de rând. Machete trebuie să-şi croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe şeful unui cartel, „Mendez nebunul”, care ameninţă că va lansa rachete asupra SUA.

Post-ul Machete Kills – Ucigaş meseriaş (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o3Ib7b
via IFTTT

Backlight (2010)

Backlight este un film drama mister sf 2010 ,regizat de Fernando Fragata. Mai multe personaje care sunt fiecare în etapele critice ale vieții lor sunt ciudat împinși spre un lac necunoscut din mijlocul deșertului în care toate au posibilitatea de a se salva unul pe altul.

Post-ul Backlight (2010) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2odYUlL
via IFTTT

Children of the Corn – Recolta insangerata (2009)

Burt (David Anders) si Vicki (Kandyse McClure) sunt in drum spre California unde vor sa-si petreaca a doua luna de miere. In timp ce traverseaza o zona rurala din Nebraska, cuplul accidenteaza din neatentie un copil ivit din senin in mijlocul strazii din lanul de porumb. La o examinare mai atenta, Burt observa ca micutul avea deja alte rani si ar fi urmat sa moara oricum. Simtind ca ceva nu este in regula, Burt decide sa cerceteze lanul de porumb. Bazat pe o nuvela semnata de Stephen King, Children of the Corn prezinta povestea unor copii fanatici religiosi care ascund secrete macabre in lanul de porumb.

Post-ul Children of the Corn – Recolta insangerata (2009) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nrT00o
via IFTTT

Frumoasa si Bestia (2017)

Belle este o tanara femeie instruita si inteligenta pe care toti oamenii din satul sau o considera stranie. Cand tatal tinerei este capturat de o bestie feroce, aceasta nu ezita nicio secunda sa plece in salvarea sa. Ajunsa la fata locului, face un targ cu calaul: va fi ea prizoniera sa daca accepta sa il elibereze pe tatal sau. Belle descopera latura buna a bestiei, o latura care i seduce. Ceea ce nu stie Belle este ca bestia este in realitate un print asupra caruia a fost aruncat un blestem teribil si ca iubirea l-ar putea scapa de acest blestem.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2o7xO2J
via IFTTT

Cedar Rapids – Asiguratorul (2011)

Un vanzator ambulant de asigurari va calatori pana la o conventie a companiilor de asigurari dintr-un mare oras (Cedar Rapids, Iowa) in incercarea de a salva slujbele colegilor lui.

Post-ul Cedar Rapids – Asiguratorul (2011) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2o7D2M7
via IFTTT

Lola rennt – Alearga, Lola, alearga (1998)

Tanarul Manni face greseala fatala de a uita in metrou o geanta cu 100.000 de marci, primita in grija de la Ronnie, un traficant de automobile. Temandu-se pentru viata sa, Manni isi cheama in ajutor prietena, Lola, care nu are la dispozitie decat 20 de minute pentru a regasi banii si a-l salva pe iubitul ei.

Post-ul Lola rennt – Alearga, Lola, alearga (1998) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2ndUjy6
via IFTTT

Lola rennt – Run Lola Run (1998) – filme online hd

Categories:

Tags:

O nominalizare Veneția, un premiu Sundance, o nominalizare Academia Europeană de Film. Film inventiv vizual și plin de energie, „Lola Rennt” aka „Run Lola Run” (Aleargă, Lola, aleargă) este o avalanșă de surprize, care începe chiar de la genericul inițial, … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nIp8yS
via IFTTT

Les parapluies de Cherbourg – Umbrelele din Cherbourg (1964) – filme online

Categories:

Tags:

4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu Cannes. Amatorii de film au descoperit de mult musicalul ca formă supremă de evadare și defulare, imaginați-vă emoții atât de puternice, încât nu pot fi exprimate în cuvinte, și care … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nIlvsN
via IFTTT

El sexo de los ángeles – The Sex of the Angels (2012) – filme online

Categories:

Tags:

Energicul luptător de arte marțiale și dansator Bruno (Llorenç González) o iubește pe Carla (Astrid Bergès-Frisbey), prietena sa, dar când îl întâlnește pe Rai (Álvaro Cervantes), noul coleg de dans, este fascinat de prezența acestuia, deschizând cuplului noi perspective. Odată … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nIcNuD
via IFTTT

50/50 (2011) – filme online

Categories:

Tags:

2 nominalizări Globul de Aur. Adam (Joseph Gordon-Levitt) este un editor de programe radio în vârstă de 27 de ani care este diagnosticat cu o formă rară de cancer la maduvă spinării. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nr9eqc
via IFTTT

Los Amantes del Circulo Polar – Îndrăgostiții de la Cercul Polar (1998) – filme online

Categories:

Tags:

O nominalizare Veneția. Otto şi Ana s-au întâlnit întâmplător, în copilărie. Într-un loc magic precum Cercul Polar, între ei se ţese povestea unei iubiri fără sfârşit, asemenea zilelor şi nopţilor polare. IMDB : 7,8

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/Uwgl0r
via IFTTT

Les parapluies de Cherbourg – Umbrelele din Cherbourg (1964)

Genevieve, în vârstă de 16 ani, locuiește cu mama ei văduvă care are un magazin de umbrele în Cherbourg. Tânăra fată și Guy, un mecanic auto, sunt îndrăgostiți și vor să se căsătorească. Dar mama ei nu este de acord. Crede că fata este prea tânără pentru pasul ăsta și că băiatul nu este suficient de înstărit. Guy pleacă pentru doi ani în armată, iar Genevieve rămâne însărcinată. Ea îl iubește în continuare pe Guy, dar copilul ei are nevoie de un tată. Din acest motiv se mărită cu Roland Cassard.

Post-ul Les parapluies de Cherbourg – Umbrelele din Cherbourg (1964) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nwL5QN
via IFTTT

Los Amantes del Circulo Polar – Indragostitii de la Cercul Polar (1998)

Otto si Ana s-au intalnit intamplator, in copilarie. Intr-un loc magic precum Cercul Polar, intre ei se tese povestea unei iubiri fara sfarsit, asemenea zilelor si noptilor polare.

Post-ul Los Amantes del Circulo Polar – Indragostitii de la Cercul Polar (1998) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nf52t1
via IFTTT

50/50 (2011)

Adam este un editor de programe radio în vârstă de 27 de ani care este diagnosticat cu o formă rară de cancer la maduvă spinării. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

Post-ul 50/50 (2011) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nwDIZO
via IFTTT

luni, 27 martie 2017

Jezebel (1938)

In vremea cand cinefilii nu incetau sa vorbeasca despre cine o va interpreta pe Scarlett O’Hara in viitorul film, Pe Aripile Vantului, Bette Davis a primit un nou rol cu care a avut o performanta remarcabila si cu care a castigat premiul Oscar la sectiunea Cea mai Buna Actrita. Bette Davis o interpreteaza pe Julie, o frumoasa din New Orleans care nu inceteaza sa-l faca gelos pe logodnicul ei, Pres Dillard (Henry Fonda). Furios si cazut in dizgratie, Pres rupe logodna si se hotaraste sa paraseasca orasul. Dupa un an in care Julie indura suferinta pricinuita, fostul ei logodnic, Peter, se intoarce in oras casatorit, insa, cu o alta femeie. Atunci razbunarea ei explodeaza. Remarcabilul film este apreciat si pentru interpretarea stralucitoare a lui Fay Bainter, castigator al premiului Oscar pentru Cel mai Bun Actor in Rol Secundar, cat si pentru talentul regizorului William Wyler de a recreea cumplitele scenele din timpul epidemiei de febra galbena.

Post-ul Jezebel (1938) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nbzhks
via IFTTT

Shepherds and Butchers (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Shepherds and Butchers urmăreşte povestea unui avocat epuizat, John Weber (Steve Coogan), care abordează un caz de crimă multiplă, aparent fără speranţă de a fi rezolvat şi descoperă defecte în sistemul de sancţionare din capitala Africii de Sud în timp … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2mJQZ2d
via IFTTT

Contratiempo (2016) – filme online

Categories:

Tags:

Adrián Doria (Mario Casas) este un om de afaceri de succes, care este acuzat de o crimă, deși el pledează nevinovat. Pentru a se apăra, angajeaza serviciile celui mai bun avocat din țară, Virginia Goodman (Ana Wagener), care lucrează o … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2napASn
via IFTTT

Jezebel (1938) – filme online

Categories:

Tags:

2 premii şi 3 nominalizări Oscar. „Jezebel” (Femeia diabolică), cea de a doua celebră portretizare hollywoodiană a unei frumoase sudiste răsfățate, i-a oferit lui Bette Davis ocazia perfectă de a-și etala talentele actoricești într-un rol memorabil. Bette Davis o interpretează … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2naKfqj
via IFTTT

Dintr-o casa de pe strada Willow (2016)

Tinerii Hazel, Ade, Mark si James au pus la cale ceea ce parea infractiunea perfecta. Planul lor suna cam asa: o rapesc pe Katherine, fiica unui cuplu putred de bogat si o vor tine o perioada captiva pana cand pun mana pe rascumparare. Planul pare simplu la prima vedere. Insa, din pacate pentru ei, Katherine nu este atat de inocenta pe cum pare la prima vedere. Gasca de infractori este in pericol de moarte… Katherine este determinata sa ii faca sa plateasca.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2n9S5kd
via IFTTT

Night of the Living Deb – Noaptea lui Deb cea vie (2015)

După o noapte cu fetele, Deb se trezește în apartamentul celui mai atrăgător tip din Portland, Maine. Deși este încântată, nu-și amintește exact cum a ajuns acolo. Simpaticul Ryan, care este logodit și urmează să se căsătorească, știe numai că prezența ei acolo e o greșeală și o zorește să plece… în mijlocul unei apocalipse zombi! Prin urmare, cei doi trebuie să lucreze împreună ca să supraviețuiască. Deb și Ryan ajung în vila tatălui lui Ryan, în speranța că pot sta acolo până când monștrii dispar. Însă certurile în familie pot fi la fel de periculoase! În cele din urmă, Deb își dă seama că singurul lucru mai înfricoșător decât să-ți pui viața în mâinile cuiva este să îți pui inima în mâinile acelei persoane.

Post-ul Night of the Living Deb – Noaptea lui Deb cea vie (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2n8h5rd
via IFTTT

From a House on Willow Street (2016)

După ce o femeie tânără este răpită, răpitorii ei isi dau seama în curând că, de fapt, ei sunt cei în pericol deoarece această femeie tânără are un secret întunecat în interiorul ei. Hazel adună un grup de huligani într-o modalitate sigura de a se inbogati peste noapte. Tot ce trebuie să facă este să răpească fiica unui milionar și să aștepte confortabil pentru salvare. Ceea ce nu au putut prevedea protagonistul și slujitorii lui este că fata ar fi posedat de un demon letal.

Post-ul From a House on Willow Street (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2mH320h
via IFTTT

Revenge for Jolly! (2012)

Revenge for Jolly! 2012 urmează un om (Brian Petsos), care, cu ajutorul vărului său (Oscar Isaac), caută să răzbune pentru moartea câinelui său iubit, care a fost ucis în circumstanțe confuze și suspecte. Cei doi bărbați urmeze o serie de indicii în încercarea de a urmări în jos criminal câinelui, lăsând o cale de distrugere în urma lor.

Post-ul Revenge for Jolly! (2012) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nmkcNL
via IFTTT

The Space Between Us (2017)

O navă spațială pornește într-o primă călătorie de colonizare a planetei Marte, însă după decolare, echipajul află că printre astronauți se află și o femeie însărcinată. La scurt timp după ce nava aterizează pe Planeta Roșie, femeia moare din cauza unor complicații, reușind totuși să aducă pe lume primul om născut pe Marte, însă fără a dezvălui cine este tatăl. Astfel începe extraordinara viață a lui Gardner Elliot, un adolescent extrem de inteligent și curios, care până la vârsta de 16 ani nu i-a întâlnit decât pe cei 14 savanți care îl cresc pe Marte într-un mod total neconvențional. Căutând indicii despre tatăl său și planeta sa de origine, Gardner leagă o prietenie online cu Tulsa, o adolescentă din Colorado. Când în sfârșit are ocazia să ajungă pe Pământ, Gardner este nerăbdător să experimenteze toate lucrurile despre care a citit în cărți, însă odată ce își începe explorarea, oamenii de știință descoperă că inima lui nu rezistă gravitației Pământului. Dornic să-și găsească tatăl, adolescentul fuge de echipa de cercetare și pornește împreună cu Tulsa într-o cursă contra cronometru pentru a afla misterul din spatele existenței lui și a locului în care ar trebui să trăiască în Univers.

Post-ul The Space Between Us (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nWzZ8Q
via IFTTT

From Straight A’s to XXX (2017)

Atunci când o schimbare a circumstanțelor o lasă pe Miriam în imposibilitatea de as plăti școlarizare, ea face o decizie surprinzătoare: incepand sa joace în filme pentru adulți, folosind pseudonimul Belle Knox.

Post-ul From Straight A’s to XXX (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2n8WgwG
via IFTTT

The Hunted (2013)

Acest film spune povestea a doi vanatori care călătorească în densele munti solitari din Virginia de Vest. Echipati cu arcul si camere au trei zile pentru a ucide un monstru pentru a obtine bani si pentru a obtine atentia de la o televiziune. Odată ce au găsit animalul urias, care fuge repede. Dar, asa cum soarele se duce în jos, îsi dau seama că nu sunt singuri. O fortă supranaturală pare a fi ascuns în pădure…

Post-ul The Hunted (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nmwIgx
via IFTTT

Kidnapping Mr. Heineken – Rapirea lui Freddy Heineken (2015)

Povestea din interior a planificării, executării, consecinţelor şi prăbuşirii finale a răpitorilor magnatului berii Alfred „Freddy” Heineken, care a dus la cea mai mare răscumpărare plătită vreodată pentru o persoană.

Post-ul Kidnapping Mr. Heineken – Rapirea lui Freddy Heineken (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2n8WweN
via IFTTT

$50K and a Call Girl: A Love Story (2014)

$50K and a Call Girl: A Love Story (2014) este un film drama 2014 ,regizat de Seth Grossman.Când Ross este diagnosticat cu cancer la creier în fază terminală și i s-au mai dat șase săptămâni de trăit, fratele său vitreg Seth se oferă să-și petreacă ultimile clipe cu acesta și banii pe care-i avea strânși împreună cu logodnica sa pentru nunta pe care o plănuiseră, 50.000 dolari, îi folosește pentru a merge împreună într-o excursie mult-visată. Dar planurile iau o întorsătură bizară atunci când Ross invită o fată ”specială” să se alăture grupului…

Post-ul $50K and a Call Girl: A Love Story (2014) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2mH2WpG
via IFTTT

duminică, 26 martie 2017

Spatiul dintre noi (2016)

Gardner, in varsta de 16 ani, a fost crescut pe planeta Marte. Mama sa, o astronauta, a murit la scurt timp dupa ce i-a dat viata. Dat fiind faptul ca oamenii de stiinta nu stiu daca copilul ar supravietui deplasarilor si conditiilor terestre, Gardner nu a putut fi niciodata deportat pe Pamant. Insa, in momentul in care i se ofera sansa de a vedea Pamantul, nu ezita nicio secunda. Odata ajuns pe Pamant, se intalneste cu Tulsa, o tanara pe care a cunoscut-o pe Internet. Tanara il va ajuta sa isi gaseasca tatal biologic. Insa, organele sale vitale nu functioneaza in mod adecvat pe Pamant.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2mECJYz
via IFTTT

Trance – Capcana minţii (2013)

Simon (James McAvoy), un conducător de licitaţii de artă fină, îşi uneşte forţele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care valorează milioane de dolari, dar după ce primeşte o lovitură în cap în timpul jafului, se trezeşte fără să-şi mai amintească unde a ascuns tabloul. Când ameninţările fizice şi tortura nu dau niciun rezultat, şeful benzii (Vincent Cassel) angajează un hipnoterapeut (Rosario Dawson) pentru a analiza cele mai întunecate cotloane ale minţii lui Simon. Pe măsură ce aceasta sapă mai adânc în subconştientul distrus al acestuia, miza se măreşte, iar graniţele dintre dorinţă, realitate şi sugestia hipnotică încep să se estompeze şi dispar.

Post-ul Trance – Capcana minţii (2013) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nBy7Sm
via IFTTT

The Invisible Guest – Contratiempo (2016)

Adrián Doria, un tânăr om de afaceri de succes se trezește într-o cameră de hotel lângă cadavrul iubitei lui. Acuzat de crimă, el decide să angajeze serviciile Virginia Goodman, cel mai bun formator de martori în țară. Pe parcursul unei noapti, consilier și clientul vor lucra pentru a găsi o îndoială rezonabilă pentru al scapa de închisoare.

Post-ul The Invisible Guest – Contratiempo (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nT0cFn
via IFTTT

sâmbătă, 25 martie 2017

Soferul Poet (2016)

Paterson locuieste intr-un oras care poarta acelasi nume ca si el din New Jersey. Orasul a adapostit mai multi poeti precum William Carlos Williams si Allen Ginsberg, poeti care i-a inspirat pe Paterson care are obiceiul sa scrie poeme intr-un carnetel in timpul liber. In afara de activitatea de sofer de autobuz si de scrierea de poeme, viata lui Paterson, care bea zilnic bere in acelasi bar, este perfect reglata. Insa, in ziua in care carnetelul cu poeme dispare, totul se da peste cap.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2nA8fGq
via IFTTT

Paterson (2016)

Adam Driver joacă rolul lui Paterson, un șofer de autobuz, bărbat din clasa muncitoare, care trăiește în orășelul omonim din New Jersey și își încearcă norocul în scrisul de poezie, încurajat de soția sa, jucată de Golshifteh Farahani.

Post-ul Paterson (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nAcmm4
via IFTTT

The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016)

Hong Kong sex comedie gigolo revine cu o continuare mai întunecată și chiar mai lasciva, din nou in rolul principal Dominic Ho ca regele gigolo, care poate trimite orice femeie in al șaptea cer cu abilitățile sale de top-notch. Feng este acum un proprietar de club cu o afacere în plină expansiune.

Post-ul The Gigolo 2 – Aap wong 2 (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nAfJZW
via IFTTT

Bokeh (2017)

Dupa o evadare romantică în Islanda, un cuplu de tineri american se trezesc intr-o dimineata pentru a descoperi ca fiecare persoană de pe pământ a dispărut. Lupta lor pentru a supraviețui și pentru a reconcilia eveniment misterios ii conduce să-și reconsidere tot ceea ce știu despre ei înșiși și lume.

Post-ul Bokeh (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2no7Dn3
via IFTTT

The Last Witch Hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare (2015)

Lumea modernă ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela că vrăjitoarele trăiesc încă printre noi; sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gând să dezlănţuie asupra lumii Moartea Neagră, şi să lichideze rasa umană pentru totdeauna. Armate întregi de vânători de vrăjitoare s-au luptat cu aceşti inamici nefireşti timp de secole, printre ei şi Kaulder, un războinic viteaz care, cu multă vreme în urmă a căsăpit-o pe Regina Vrăjitoare, decimându-i toţi discipolii pe parcurs. În clipa morţii, regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separându-l pentru totdeauna de iubita lui soţie şi de fiica lui.

Post-ul The Last Witch Hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nQSsDI
via IFTTT

Laid to Rest (2009)

Povestea terifiantă a unei tinere care se trezeste într-un coșciug, lovită la cap și fără memorie. Fata își dă repede seama ca a fost răpită de un criminal în serie psihopat și dusă într-un sat părăsit. Ucigașul este hotărât să termine ceea ce a început. Va reuși fata să scape cu viață?

Post-ul Laid to Rest (2009) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2n30zIL
via IFTTT

Vengeance: A Love Story (2017)

Un veteran de război din Golf caută răzbunare împotriva celor care au agresat-o mamă singură. Detectivul John Dromoor isi ineaca amarul in alcool pentru a mai uita de probleme. O intalneste la scurt timp pe Teena Maguire intr-un bar. Aceasta se prezinta drept o mama singura. Incearca sa il seduca pe John care se simte extrem de atras de ea. Teena se comporta ca o femeie usoara ceea ce o enerveaza la culme pe fiica sa in varsta de 12 ani, Bethie Maguire. Teena este violata in drum spre casa. Bethie pleaca dupa ajutoare si coicidenta sau nu, Dromoor ii apare in cale si el este cel care va conduce investigatia.

Post-ul Vengeance: A Love Story (2017) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nTZdVQ
via IFTTT

Câini (2016)

Acțiunea este plasată în apropierea graniței cu Ucraina. Roman, un tânăr de la oraș, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moșiei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. O senzație generală de amenințare plutește în aer.

Post-ul Câini (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nU6gh8
via IFTTT

vineri, 24 martie 2017

Razbunare: O poveste de dragoste (2017)

Detectivul John Dromoor isi ineaca amarul in alcool pentru a mai uita de probleme. O intalneste la scurt timp pe Teena Maguire intr-un bar. Aceasta se prezinta drept o mama singura. Incearca sa il seduca pe John care se simte extrem de atras de ea. Teena se comporta ca o femeie usoara ceea ce o enerveaza la culme pe fiica sa in varsta de 12 ani, Bethie Maguire. Teena este violata in drum spre casa. Bethie pleaca dupa ajutoare si coicidenta sau nu, Dromoor ii apare in cale si el este cel care va conduce investigatia.



from Filme online 2017 hd gratis subtitrate in limba romana - Filme noi 2016 online http://ift.tt/2nMYAwO
via IFTTT

Under sandet – Land Of Mine (2015)

În zilele următoare predării Germaniei în mai 1945 un grup de tineri prizonieri de război germani a fost predat autorităților daneze și ulterior trimis spre Coasta de Vest, unde li s-a ordonat să dezamorseze mai mult de două milioane de mine pe care germanii le-au pus în nisip de-a lungul coastei. Cu mâinile goale, târându-se în nisip, băieții au fost obligați să efectueze lucrările periculoase sub conducerea sergentului danez, Carl Leopold Rasmussen (Roland Møller)

Post-ul Under sandet – Land Of Mine (2015) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2lv5RPU
via IFTTT

The Condemned – Condamnatii (2007)

Jack Conrad isi asteapta executia intr-o corupta inchisoare din America. El este „achizitionat” de un bogat producator de televiziune si dus pe o insula pustie, unde trebuie sa lupte impotriva altor noua ucigasi condamnati, adusi din toate colturile lumii. Castigatorului i se garanteaza libertatea. Producatorul filmeaza durele schimburi de lovituri, difuzand luptele live si necenzurate, cu ajutorul internetului. Intr-unul dintre roluri apare Vinnie Jones.

Post-ul The Condemned – Condamnatii (2007) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nZTESC
via IFTTT

The Mechanic – Mecanicul (2011)

Arthur Bishop (Jason Statham) este un „mecanic”, un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun din breaslă. Dar când mentorul şi prietenul său apropiat, Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop îşi pierde orice urmă de detaşare. Următoarea lui misiune e una autoimpusă: vrea să-i vadă morţi pe cei responsabili de crimă. Misiunea lui devine şi mai complicată când fiul lui Harry, Steve (Ben Foster), îl abordează având în minte aceeaşi idee şi fiind ferm decis să înveţe meserie de la Bishop.

Post-ul The Mechanic – Mecanicul (2011) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nMCSJe
via IFTTT

Split (2016)

Scenaristul-regizor și producător M. Night Shyamalan se întoarce pe marile ecrane cu SPLIT, un thriller din aceeași categorie cu Al șaselea simț, Indestructibilul și Semne, filme care l-au consacrat ca maestru al suspansului. De data aceasta, pătrundem în mintea fracturată, dar deosebit de înzestrată a unui bărbat care are tulburare de identitate disociativă. Diviziunile mentale ale celor care suferă de identitate disociativă au fascinat dintotdeauna oamenii de știință, care nici acum nu au găsit o explicație. Unii pacienți ajung chiar să își schimbe fizionomia pentru fiecare personalitate pe care o manifestă, dar și sistemul cognitiv și cel fiziologic, ceea ce face ca misterul în jurul acestei afecțiuni să continue să fie nerezolvat încă.

Post-ul Split (2016) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2kNLD1v
via IFTTT

La Double vie de Veronique – Viata dubla a Veronicai (1991)

O enigmatica drama filosofica despre dualitate in lumea moderna. Weronika (Irene Jacob), o tanara poloneza, se bucura de fiecare aspect al vietii sale. Are multi prieteni si multe puncte de interes. O boala grava de inima o slabeste cateodata, dar ea refuza sa se lase tinuta in loc. Pe drum spre un concurs de canto, Weronika vede o femeie care ii seamana perfect. Incearca sa-i atraga atentia, dar nu reuseste. A doua femeie, frantuzoaica Veronique (Jacob), este si ea o cantareata talentata, dar isi neaga talentul si alege o cariera ca invatatoare. In cele din urma, si aceasta incepe sa simta prezenta unei alte forte in viata ei.

Post-ul La Double vie de Veronique – Viata dubla a Veronicai (1991) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nw5qpI
via IFTTT

Key Largo (1948)

Frank McCloud, un veteran de razboi care nu mai asteapta mare lucru de la viata, se indragosteste de Nora, sotia unui fost camarad de arme disparut pe front. Iubirea il determina pe Frank sa iasa din indiferenta si sa-l infrunte pe seful unui grup de gangsteri ce pusese stapanire pe hotelul din Key Largo al socrului Norei.

Post-ul Key Largo (1948) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2odJXiy
via IFTTT

Sciuscià – Ragazzi (1946)

La Roma, la scurt timp după încheierea celui de al doilea război mondial, doi băieți, Pasquale și Giuseppe, câștigă bani prin lustruirea pantofilor soldaților americani. Visul lor este de a cumpăra un cal, dar ei nu au încă suficienți bani pentru a face ca visul lor să devină o realitate…

Post-ul Sciuscià – Ragazzi (1946) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2n20PZC
via IFTTT

High Sierra (1941)

Roy Caine Turbat Earle e scos din inchisoare de fostul sau partener, care are nevoie de ajutor pentru a pune la cale un jaf. Din pacate, lucrurile nu merg cum prevazusera cei doi complici, un om moare impuscat, iar Earle e nevoit sa se refugieze in munti, cu politia si presa pe urmele sale.

Post-ul High Sierra (1941) apare prima dată în Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD.



from Filme Online Noi și Gratis Subtitrate În Limba Română HD http://ift.tt/2nkJPQO
via IFTTT

La Double vie de Veronique – Viața dublă a Veronicăi (1991) – filme online subtitrate

Categories:

Tags:

O nominalizare Globul de Aur, 2 premii şi o nominalizare Cannes. O enigmatică drama filosofică despre dualitate în lumea modernă. Weronika (Irène Jacob), o tânără poloneză, se bucura de fiecare aspect al vieţii sale. Are mulţi prieteni şi multe puncte … Continue reading

(Read more...)



from Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD http://ift.tt/2nekkPj
via IFTTT